Mamuśki Marcóweczki 2021 :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-12-26, 15:52   #4891
Persefonia
Rozeznanie

Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)

Cytat:
Napisane przez whimxx Pokaż wiadomość
Zdecydowanie nie. Myślę, że gdyby mój się budził za każdym razem jak się wiercę/przekręcam/wstaję siku/ jęczę bo coś mnie boli - to chyba już bym została wykopana na podłogę, bo ja tak z 20 razy w ciągu nocy xD

Ja kupiłam jedną parę i polecam, mimo że też większość czasu w dresikach. Brzuch wystrzelił i nie ma opcji zmieścić się w normalne spodnie. Sukienka nie zawsze pasuje do okazji albo się nie chce; więc te ciążowe spodnie jak znalazł. A w sumie myślę,że po porodzie jakiś czas też pewnie będą w użyciu.

Dziewczyny, pytanko - chcę się umówić na USG w trzydziestym tygodniu i myślałam, żeby wybrać usg 3d - czy to USG nie ujmuje niczego w diagnostyce czy to jest tylko po to, żeby "cyknąć fotkę" bejbiczka? Nie chciałabym się złapać, że zapłaciłam full kasy za samo zdjęcie i musieć iśćdrugi raz na normalne USG.
Z tego co mi mówił lekarz 3d to jest bardziej do popatrzenia i fotki .jeżeli chodzi o diagnostykę i wymiary to zwykle USG . Nie masz takiego pakietu ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Persefonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 16:10   #4892
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie nie. Myślę, że gdyby mój się budził za każdym razem jak się wiercę/przekręcam/wstaję siku/ jęczę bo coś mnie boli - to chyba już bym została wykopana na podłogę, bo ja tak z 20 razy w ciągu nocy xD

Ja kupiłam jedną parę i polecam, mimo że też większość czasu w dresikach. Brzuch wystrzelił i nie ma opcji zmieścić się w normalne spodnie. Sukienka nie zawsze pasuje do okazji albo się nie chce; więc te ciążowe spodnie jak znalazł. A w sumie myślę,że po porodzie jakiś czas też pewnie będą w użyciu.

Dziewczyny, pytanko - chcę się umówić na USG w trzydziestym tygodniu i myślałam, żeby wybrać usg 3d - czy to USG nie ujmuje niczego w diagnostyce czy to jest tylko po to, żeby "cyknąć fotkę" bejbiczka? Nie chciałabym się złapać, że zapłaciłam full kasy za samo zdjęcie i musieć iśćdrugi raz na normalne USG.
Moja gin jak robi mi USG i sprawdza małą to zwykłe, a jak chce mi pokazać buźkę albo dać zdjęcie to przełącza na 3d. Jak wybierzesz 3d to na pewno wszystko sprawdzi tak jak trzeba.
Ale zdjęć i tak nie mam bo mała nie chce współpracować

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 16:57   #4893
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Napisane przez Persefonia Pokaż wiadomość
Z tego co mi mówił lekarz 3d to jest bardziej do popatrzenia i fotki .jeżeli chodzi o diagnostykę i wymiary to zwykle USG . Nie masz takiego pakietu ?

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Moja gin jak robi mi USG i sprawdza małą to zwykłe, a jak chce mi pokazać buźkę albo dać zdjęcie to przełącza na 3d. Jak wybierzesz 3d to na pewno wszystko sprawdzi tak jak trzeba.
Ale zdjęć i tak nie mam bo mała nie chce współpracować

Dzięki!
No właśnie, kurczę, nie - jak się zapisuje to już wybieram jakie USG i to 3d jest jeszcze droższe. Więc dlatego jestem ciekawa przed. Ale chyba po prostu tam zadzwonie i się zapytam, czy dr. sprawdza też wtedy wszystko.
No wlasnie, jeszcze jakbym miala placic za samo 3d-zdjęcie, bez diagnostyki i jeszcze Mała by się nie pokazała, to już w ogóle bym była zła
Stary 2020-12-26, 19:12   #4894
Fufka
Zakorzenienie

Hej, jak wam minęły święta? U mnie całkiem dobrze, spędziliśmy trochę czasu z moją rodzinką, wróciliśmy do domu i cieszę się, bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

@Drzewosandałowe ja mam jedne elastyczne spodnie, jeszcze sprzed ciąży i je noszę. Miałam też jeansy z Aldi i Lidla ale obie pary oddałam, nie czułam się w nich wygodnie. Z tymi spodniami jest ten problem, że 40 były mi akurat, ale nie wiem, zakładam, że jeszcze przez te 3 miesiące przytyję, więc lepsze byłyby 42, ale nie mam pewności, że faktycznie tak się stanie :/Możliwe, że coś w stylu tregginsow byłoby lepsze, ale są tylko w h&m i to dość drogie. Ja głównie siedzę w domu, więc legginsy i dresy mi wystarczają. Jak idę na miasto to ubieram rajstopy i sukienki, mam też jedną spódnicę ciążową. I muszę przyznać, że te przedłużenia/pasy Obelixa są faktycznie super, trzymają podkoszulkę, jest ciepło i wygodnie. W ogóle nie potrzebuję dużo ubrań, ale ja głównej siedzę w domu.
Cytat:
Dzięki!
No właśnie, kurczę, nie - jak się zapisuje to już wybieram jakie USG i to 3d jest jeszcze droższe. Więc dlatego jestem ciekawa przed. Ale chyba po prostu tam zadzwonie i się zapytam, czy dr. sprawdza też wtedy wszystko.
No wlasnie, jeszcze jakbym miala placic za samo 3d-zdjęcie, bez diagnostyki i jeszcze Mała by się nie pokazała, to już w ogóle bym była zła
Jesteś pewna,że tak jest? Ostatnio pytałam mojej lekarki od prenatalnych jak to jest i w sumie powiedziała, że jeżeli chcę przy tych III też zdjęcie 3d to mam jej przypomnieć i ona je dodatkowo zrobi, ale na wizytę zapisałam się na prenatalne III. Ciekawa za to jestem ile będzie ta wizyta kosztować.

Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 19:19   #4895
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Hej, jak wam minęły święta? U mnie całkiem dobrze, spędziliśmy trochę czasu z moją rodzinką, wróciliśmy do domu i cieszę się, bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

@Drzewosandałowe ja mam jedne elastyczne spodnie, jeszcze sprzed ciąży i je noszę. Miałam też jeansy z Aldi i Lidla ale obie pary oddałam, nie czułam się w nich wygodnie. Z tymi spodniami jest ten problem, że 40 były mi akurat, ale nie wiem, zakładam, że jeszcze przez te 3 miesiące przytyję, więc lepsze byłyby 42, ale nie mam pewności, że faktycznie tak się stanie :/Możliwe, że coś w stylu tregginsow byłoby lepsze, ale są tylko w h&m i to dość drogie. Ja głównie siedzę w domu, więc legginsy i dresy mi wystarczają. Jak idę na miasto to ubieram rajstopy i sukienki, mam też jedną spódnicę ciążową. I muszę przyznać, że te przedłużenia/pasy Obelixa są faktycznie super, trzymają podkoszulkę, jest ciepło i wygodnie. W ogóle nie potrzebuję dużo ubrań, ale ja głównej siedzę w domu.Jesteś pewna,że tak jest? Ostatnio pytałam mojej lekarki od prenatalnych jak to jest i w sumie powiedziała, że jeżeli chcę przy tych III też zdjęcie 3d to mam jej przypomnieć i ona je dodatkowo zrobi, ale na wizytę zapisałam się na prenatalne III. Ciekawa za to jestem ile będzie ta wizyta kosztować.

Ja miałam w cenie nic nie mówiłam a dostałam koszt takiego badania to 370 zł, wcześniej na II też dostałam a nie wiedziałam że dostanę więc byłam miło zaskoczona

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 19:20   #4896
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem załamana, TŻ ma dalej pozytywny wynik na covid, musiał zrobić test żeby wrócić do pracy i czeka nas kolejny tydzień izolacji... Będzie próbował się jakoś odwołać i iść jeszcze raz na badania ale widzę że to jakaś śmieszna loteria...

Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 19:37   #4897
whimxx
pani.dietetyk

Cytat:
Jesteś pewna,że tak jest? Ostatnio pytałam mojej lekarki od prenatalnych jak to jest i w sumie powiedziała, że jeżeli chcę przy tych III też zdjęcie 3d to mam jej przypomnieć i ona je dodatkowo zrobi, ale na wizytę zapisałam się na prenatalne III. Ciekawa za to jestem ile będzie ta wizyta kosztować.

Fufka, ja sobie tak roboczo to u siebie nazwałam "USG trzeciego trymestru" bo po prostu chcę sprawdzić co i jak, ale ja mieszkam w tej Norwegii i tu miałam tylko jedno USG (połówkowe) - teraz mam po prostu to, na co się prywatnie umówię Bo nie ma tu takiego "prenatalnego trzeciego trymestru" per se

Mam nadzieję, że spędziliście super czas z rodzinką a teraz zasłużenie leżysz do góry brzuchem i odpoczywasz

Cytat:
Napisane przez Justysia2203 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana, TŻ ma dalej pozytywny wynik na covid, musiał zrobić test żeby wrócić do pracy i czeka nas kolejny tydzień izolacji... Będzie próbował się jakoś odwołać i iść jeszcze raz na badania ale widzę że to jakaś śmieszna loteria...

A jak to na Was wpłynie? W sensie, może głupio zapytam ale co kraj to inne zasady. Nie możecie wychodzić nigdzie? Zakupy, spacery itd? Czy możecie? TŻ ma płacone 100% za chorobowe teraz?
A ma jeszcze jakieś objawy?
A Tobie też robili?
Kiedy ma następny test? Oby to odwołanie coś dało!

Edytowane przez whimxx
Czas edycji: 2020-12-26 o 19:38
whimxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 19:59   #4898
Bazille
Raczkowanie

Cytat:

Justysia mój Brat miał podobnie, żona już była zdrowa po kolejnych testach, a u niego nadal utrzymywały się pozytywne wyniki. Mimo, że czuł się już dobrze. Niestety nie pociesze, znajomy miał tak przez kilka testów. Powodzenia, żeby kolejne wyniki były już dobre.

Bazille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 20:40   #4899
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Fufka, ja sobie tak roboczo to u siebie nazwałam "USG trzeciego trymestru" bo po prostu chcę sprawdzić co i jak, ale ja mieszkam w tej Norwegii i tu miałam tylko jedno USG (połówkowe) - teraz mam po prostu to, na co się prywatnie umówię Bo nie ma tu takiego "prenatalnego trzeciego trymestru" per se

Mam nadzieję, że spędziliście super czas z rodzinką a teraz zasłużenie leżysz do góry brzuchem i odpoczywasz

A jak to na Was wpłynie? W sensie, może głupio zapytam ale co kraj to inne zasady. Nie możecie wychodzić nigdzie? Zakupy, spacery itd? Czy możecie? TŻ ma płacone 100% za chorobowe teraz?
A ma jeszcze jakieś objawy?
A Tobie też robili?
Kiedy ma następny test? Oby to odwołanie coś dało!
W przypadku wyniku pozytywnego 7dni nie wolno nam nigdzie wychodzić :/ zakupy pojadę jutro zrobić, bo ja testu jeszcze nie miałam i chyba zrobimy tak że po prostu TŻ mnie nie zgłosi jako współlokatora i nie pójdę robić testu. TŻ nie ma żadnych objawów, poszedł tylko dlatego że pracodawca tego wymagał z tego co wiemy to 50% wypłaca ubezpieczenie i 30% pracodawca, ale jak to dokładnie będzie wyglądało to się okaże przy wypłacie
Z jednej strony fajnie że TŻ jeszcze z nami posiedzi w domku, no ale też lipa bo nigdzie wyjść, już na poprzedniej kwarantannie szło ☠☠☠la dostać a teraz to ja nie wiem... Mieliśmy mieć na tygodniu wizytę u lekarza i chcieliśmy w środę do urzędu podejść po listę niań i dopytać o ten ślub.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Bazille Pokaż wiadomość
Justysia mój Brat miał podobnie, żona już była zdrowa po kolejnych testach, a u niego nadal utrzymywały się pozytywne wyniki. Mimo, że czuł się już dobrze. Niestety nie pociesze, znajomy miał tak przez kilka testów. Powodzenia, żeby kolejne wyniki były już dobre.

No mamy nadzieję że za tydzień już będzie ok mieliśmy pierwszy test początkiem grudnia, potem nie szliśmy bo obowiązywało nas 7dni kwarantanny i koniec, TŻ miał 2tyg urlopu no ale teraz żeby wrócić do pracy musiał zrobić bo pracodawca tego wymagał.

Stary 2020-12-26, 20:44   #4900
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Ja miałam w cenie nic nie mówiłam a dostałam koszt takiego badania to 370 zł, wcześniej na II też dostałam a nie wiedziałam że dostanę więc byłam miło zaskoczona

A gdzie robiłaś? Ja w neomedica.

Justysia będzie dobrze, podobno część ludzi tak ma, że nawet jak już jest ok, to test wychodzi pozytywny. Nie martw się niezałatwionymi sprawami, zrobicie to po nowym roku, ślub nie zając najważniejsze, żebyście byli zdrowi.

Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 20:54   #4901
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję Ci, ale zgadzam się z Fufka
Cytat:

Justysia będzie dobrze, podobno część ludzi tak ma, że nawet jak już jest ok, to test wychodzi pozytywny. Nie martw się niezałatwionymi sprawami, zrobicie to po nowym roku, ślub nie zając najważniejsze, żebyście byli zdrowi.

Popieram

AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-26, 21:07   #4902
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie no oczywiście że zdrowie jest najważniejsze to nie podlega żadnej dyskusji zwyczajnie mnie to jakoś dobiło bo jakiś ten miesiąc taki skomplikowany, nic nie idzie tak jak byśmy chcieli...

Stary 2020-12-26, 21:42   #4903
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:

Ja pierwsze w neomedica i tam zdjęcia nie dostałam a drugie i trzecie w drews już robiłam

kocham ...
Stary 2020-12-27, 09:06   #4904
Persefonia
Rozeznanie

Cytat:

A ile minęło mu od ostatniego ?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Justysia doczytałam , współczuję sytuacji oby kolejny test wyszedł mu negatywny

Persefonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 10:03   #4905
PaniAuto
Rozeznanie

Cytat:
Nie no oczywiście że zdrowie jest najważniejsze to nie podlega żadnej dyskusji zwyczajnie mnie to jakoś dobiło bo jakiś ten miesiąc taki skomplikowany, nic nie idzie tak jak byśmy chcieli...

Współczuję izolacji

PaniAuto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 10:42   #4906
Roma1987
Rozeznanie

Justysia a ile to juz trwa u TZ?

Dziewczyny jest teraz jakiś kupon zniżkowy na lullalove? Na jakieś hasło czy coś?

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Dobra już mam

Jakby co jest -15% na hasło SIOSTRY na nieprzecenione rzeczy chyba do końca roku
Roma1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 11:31   #4907
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Dziewczyny dziękuję za wsparcie
TŻ pierwszy test miał 5 grudnia i wczoraj miał drugi...

Stary 2020-12-27, 12:11   #4908
Roma1987
Rozeznanie

O kurczę, to długo wychodzi ten wynik pozytywny
Roma1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 12:23   #4909
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Dziewczyny dziękuję za wsparcie
TŻ pierwszy test miał 5 grudnia i wczoraj miał drugi...

Fakt trochę długo, wkurza mnie ta całą sytuacja z tym covidem. Ja dzisiaj lenistwo, czuje się mega obejdzona

kocham ...
Stary 2020-12-27, 12:40   #4910
Justysia2203
Wtajemniczenie

Ja się kurde tak przejęłam ta sytuacja że pół nocy nie spałam + jakby tego było mało przeszedł sztorm Bella a jak zasnęłam to śniło mi się że z TŻem i jakaś grupa osób chowaliśmy się w jakimś hangarze żeby nam testów nikt nie robił i było tam jakiś 2-3 żołnierzy amerykańskich, którzy robili dla nas jakieś kryjówki

Stary 2020-12-27, 13:31   #4911
pani_smith
Zakorzenienie

Znów mam jakiś spadek humoru.
Pobolewa mnie spojenie łonowe, a raczej rozciągające się więzadło obłe (mój kumpel orto każe mi na to zwrócić uwagę jak dotrę do fizjo - to nic niepokojącego, ale upierdliwe). No Stary to niech mi lepiej z oczu zejdzie, bo zaraz się o coś pokłócimy, wkurza mnie, że mruga powiekami.

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 13:38   #4912
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
Pobolewa mnie spojenie łonowe, a raczej rozciągające się więzadło obłe (mój kumpel orto każe mi na to zwrócić uwagę jak dotrę do fizjo - to nic niepokojącego, ale upierdliwe). No Stary to niech mi lepiej z oczu zejdzie, bo zaraz się o coś pokłócimy, wkurza mnie, że mruga powiekami.
Ehhh to już chyba ten etap ciąży że hormony zaczynają mocniej dokuczać
A jak z tym remontem? Czy lepiej nie pytać?

Stary 2020-12-27, 13:38   #4913
PaniAuto
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
Jeju ale Cie rozumiem. Ja od wczoraj wstaje wkurzona na Tż bez powodu, wściekam się a on biedny nie wie o co chodzi.

W środę mam fizjoterapeutę i już nie mogę się doczekać bo jestem mocno obolała. Kręgosłup boli, brzuch też, mięśnie brzucha pieką :/ chyba dość mocno się rozeszły.
Stary 2020-12-27, 13:47   #4914
Justysia2203
Wtajemniczenie

To ja dołączę do klubu jeczybułek
Mi młoda tak się jakoś przekręciła wczoraj, że co się rusza to szturcha mnie w jajnik(?), tak nisko po lewej stronie albo znów wyżej rusza trzustkę i to tak boli...

Stary 2020-12-27, 13:52   #4915
stookrotka1991
Zadomowienie

Ja tak samo cała obalała, mnie plecy bolą za każdym razem hak wstaje - ta dolna część, wczoraj mnie bolala górna część brzucha i musiałam się przespać generalnie coraz gorzej

kocham ...
Stary 2020-12-27, 15:30   #4916
PaniAuto
Rozeznanie

Dostałam 2 worki ubranek od mojej mamy. Kurde żałuję że pomyślałam żebyśmy razem to przejrzały bo kompletnie nie wiem co pasuje na jak wiek a mało co ma metki

Stary 2020-12-27, 15:32   #4917
drzewosandalowe
Zadomowienie

Wy to już 3 trymestr,ja jeszcze w 2. Nie wiem skąd,ale bóle żeber okropne,bóle pleców, dziś prawie zemdlałam -mąż mnie w ostatniej chwili wyprowadził na powietrze,bo już nie widziałam na oczy (ciemno i uszy zatkane), przepłakałam cały poranek, że jestem jak jakaś niepełnosprawna i niedługo do sklepu strach będzie wyjść samej,bo mogę zemdleć:/ refluks, zgaga, cukrzyca ciążowa,niskie ciśnienie,bóle brzucha, problemy żołądkowe,częstomocz...
Nie mam pojęcia jak wytrzymać te 3 miesiące.

Najgorsze to leżenie. Na plecach nie. Na lewym boku ja mam ulgę ale dziecko tak kopie,że nie daję rady i idę na prawy bok,gdzie z kolei uciskam żołądek i mam cholerną zgagę

Nie spodziewałam się AŻ TYLU dolegliwości i problemów..

drzewosandalowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 15:59   #4918
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaniAuto Pokaż wiadomość
Dostałam 2 worki ubranek od mojej mamy. Kurde żałuję że pomyślałam żebyśmy razem to przejrzały bo kompletnie nie wiem co pasuje na jak wiek a mało co ma metki

Wiesz co ja będę przykładać ubranka do ubranek bo też co firma to inny rozmiar ba nawet mam dwa body z jednej firmy niby jeden rozmiar a różnica w długości z 7cm
Ja chyba będę układać ubranka jakoś tak hmm że póki coś nie różni się długością 3-4cm to będzie jako jeden rozmiar.

Stary 2020-12-27, 16:00   #4919
pani_smith
Zakorzenienie

@Justysia2203 - nie pytaj nawet, moj Stary ma czas

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-27, 16:14   #4920
Justysia2203
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez drzewosandalowe Pokaż wiadomość
Wy to już 3 trymestr,ja jeszcze w 2. Nie wiem skąd,ale bóle żeber okropne,bóle pleców, dziś prawie zemdlałam -mąż mnie w ostatniej chwili wyprowadził na powietrze,bo już nie widziałam na oczy (ciemno i uszy zatkane), przepłakałam cały poranek, że jestem jak jakaś niepełnosprawna i niedługo do sklepu strach będzie wyjść samej,bo mogę zemdleć:/ refluks, zgaga, cukrzyca ciążowa,niskie ciśnienie,bóle brzucha, problemy żołądkowe,częstomocz...
Nie mam pojęcia jak wytrzymać te 3 miesiące.

Najgorsze to leżenie. Na plecach nie. Na lewym boku ja mam ulgę ale dziecko tak kopie,że nie daję rady i idę na prawy bok,gdzie z kolei uciskam żołądek i mam cholerną zgagę

Nie spodziewałam się AŻ TYLU dolegliwości i problemów..

Kochana ja myślę że każda z nas codziennie się zmaga z dolegliwościami ciążowymi tylko o tym nie piszemy za bardzo... Zdarza się czasami że sobie pojęczymy bo coś boli, bo gdzieś ciągnie, bo maleństwo sobie upatrzyło jakiś punkt i tam wpycha nóżkę... Ale jakoś faktycznie specjalnie nie narzekamy To nie znaczy że mamy tu jakiś kodeks i zakaz narzekania, zawsze pisaliśmy że jak któraś ma ochotę się wyżalić, ponarzekać to też to jest miejsce do tego... więc jak źle się czujesz, czy coś się dzieje to pisz śmiało może uda się coś zaradzić
Ja mam już z dobre 2 miesiące zgagę czasem na kilka dni mija a czasem mam taką że aż mnie na wymioty bierze. Ja np pije kisielek z mielonego lnu i jak tak z 3-4 dni pije to jest ulga, tylko później zapominam i wraca

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości