![]() |
#121 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Też to zauważyłam, jak to już dojrzali faceci mają ból d*py o to że dwudziestolatki, które jeszcze niedawno chodziły do liceum i poprawiały kartkòwki, na studiach będąc nadal na utrzymaniu rodziców po prostu korzystają z młodości, bawią się, chodzą na imprezy, na randki itd. Nazywają to degrengoladą, bo chcieliby mieć u nich szanse ale już są za starzy XD serio daruj sobie te umoralniania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się faceci łysi czy z krótkimi włosami. Mój mąż ma piękne, gęste, bujne loki, ale robią mu się zakola. Coraz większe.
No i raczej go nie rzucę przez to ![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2020-12-31 o 08:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twoim problemem jest czytanie tych wszystkich głupot z Internetu, branie ich do siebie i nadmierne analizowanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to kolejny incel, któremu się wydaje, że baby to tylko wygląd i hajs. I kwadratowa szczęka.
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
lysi sa mniej atrakcyjni to fakt.
ALe nie slyszalam zeby bycie lysym przeszkadzalo tak bardzo ze zadna kobieta cie nie zechce. Musisz byc nieatrakcyjny gdzies indziej niz na glowie ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz mentalność starego dziada, jaką widać u wielu panów 35+ ![]() Wlasnie na jednym wątku się ostatnio śmiałyśmy z takich, co podbijają do młodych dziewczyn, a potem wychodzi przepaść mentalna i wielkie zdziwienie, że dziewczyna nie zgadza się że wszystkim, co jaśnie pan powie. To akurat bzdura, ilość pokarmu nie zależy od wielkości piersi. [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88397778]Jak słyszę takie gadki o wartościach i współczesnej degrengoladzie to momentalnie mi się zapala lampka alarmowa, bo z moich doświadczeń wynika, że głoszą je głównie faceci, którzy mentalnie nie wyszli z lat 50 i miejsce kobiety widzą głównie w kuchni, a te "wartości" to głównie posłuszeństwo panu i władcy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Otóż to. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2020-12-31 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
No dobra, autorze, łysina nie dyskwalifikuje i nie sądzę żeby była przez kogoś odbierana jako wada genetyczna, która skreślała by potencjalnego kandydata. Jednak faktem jest, że odejmuje urody i postarza, stąd też zapewne spadek zainteresowania kobiet. Tyle w temacie.
Co do wzrostu o którego nie pytałeś, ale o którym rozgorzała dyskusja, to nie dla wszystkich kobiet jest on tak istotny, ale też faktem jest, że z natury mężczyźni statystycznie są więksi i silniejsi od kobiet, dla mnie to jest męska cechą i tego w mężczyznach szukam, nie po to żeby mnie bronił, ale tak po prostu lubię czuć sie drobniejsza i słabsza od faceta. Ale mój facet jest wyższy o jakieś 10 cm i to mi wystarcza. To w zasadzie tak samo jak mężczyźni, z reguły szukają drobniejszych od siebie kobiet, nie ma w tym nic dziwnego. Sama jakbym chciała kogoś drobniejszego, słabszego od siebie to wybrałabym kobietę :p |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Czesc z Was ma zaje-bista lekkosc w wydawaniu opinii na czyjs temat i wyzywaniu od inceli.
I 20kilku latki beda sie tlumaczyc, ze sie chca wyszumiec, a stary dziad tego nie rozumie. I ich mentalnosci. Bo nie ma do nich dostepu. Przeciez ja sie z Wami nie umawiam, wiec w czym macie problem? Nikt Wam nie zabrania. I mimo wszystko rozmawiam sobie z nimi i mam o czym. I nawet same do mnie pisza wiec raczej nie bede sie przejmowal. Dodatkowo jak w temacie watku, gdyby nie ten defekt to moglbym z nimi nawiazac duzo blizsze relacje a moze i nawet nawiaze. Ku Waszej ogromnej niecheci. Bo tak sie sklada, ze zawsze bylem w tym dobry, a nie jestem idiota, zeby do kobiet marudzic lub poruszac tematy, ktore sa niewygodne bo nie tak sie prowadzi rozmowe a dwa, ze to do niczego...nie prowadzi. Mam pasje, hobby, zajawki, mam o czym opowiadac. I potrafie tez...sluchac. Bardzo mi przykro. Z reszta mam juz umowiony termin zabiegu w Brukselu (przeszczep) [bo w przeszlosci juz 1 mialem dlatego nie moge zgolic sie na 0], kwestia tylko czy tam pojade. Edytowane przez jatoja2x2 Czas edycji: 2020-12-31 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze znalazłam perełkę, która wcześniej mi umknęła: Cytat:
Edytowane przez AleKosmos Czas edycji: 2020-12-31 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
I bedzie to pisac kobieta, ktora jest w okolicy 30tki i jak zgaduje jest bezdzietna.
W ogole nie jestes tendencyjna. Albo obal moja teorie zdanie wyzej. Stary dziad dobre, ale macie b*l dupy straszny. Tylko o co, bo nie rozumiem. To ja mam podobno problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam wplywu na jakie dziewczyny trafiam w swoim zyciu. Tak sie po prostu dzieje. Wam sie na prawde wydaje, ze jestem brzuchatym, mocno przecietnym 35latkiem, z lysa pala jak juz wspomniano. Ktory ubiera sie we flanelowa koszule a jedyna rozrywka jego jest kanapa i piwo. Nie ogladam TV, nie pamietam jak smakuje piwo. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;88398085]
Kogo, wspomnianego Dwayne Johnsona? ![]() Nie są sławni. Jeden ma firmę remontową, drugi jest fizjoterapeutą. ![]() Cytat:
Sam mi powiedz jak nazwać gościa nr 125808828, który wpada tutaj się pożalić, że kobiety są płytkie i go nie chcą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Co do spadku libido u mężczyzn, to zwykle są sami temu winni. Należy uprawiać regularnie sport, zdrowo i z umiarem się odżywiać, nie pic alkoholu (kastruje stopniowo) i ewentualnie zażywać suplementy: cynk, witamina D3, może jakieś jeszcze. I libido pozostaje wysokie. Nie od rzeczy jest też w niektórych przypadkach (gdy jednak mimo wszystko spada to i owo) hormonalna terapia zastępcza testosteronem, chociaż to już jako ostateczność. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z Twojej gadki to brzmi tak, jakby rówieśniczki to były jakieś spady dla tych brzydkich i spasionych, a Ty przeciez jesteś fit i masz młodą buźkę, więc zasługujesz na 15 lat młodszą. Powtarzam się, ale po prostu mnie dziwi Twój tok rozumowania. I ten niby brak wpływu. Jeśli jakąś znajomość kontynuujesz, to jest to Twój świadomy wybór. Zresztą skoro masz małe branie, to może czas wziąć sprawy w swoje ręce (apki, portale)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ubolewam, bo lubię starszych pod względem osobowości, braku kompleksów, większe oparcie dają, ale jednak tacy 40+ z wyglądu odbiegają ode mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie działa tak, że któras płec się szybciej starzeje, może wam facetom się tak wydaje. Inaczej 20-latki wyglądałyby jak 30., a 30 jak 40., no chyba tak nie jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;88398345]No co ty? Przecież to bardzo indywidualna kwestia i nie zależy od płci. Niektórzy faceci już przed 30. choduja brzuszki, mają właśnie zakola i wyraźne zmarszczki. Kobiety niektóre też już mają zmarszczki, a inne nie. To nie działa tak, że któras płec się szybciej starzeje, może wam facetom się tak wydaje. Inaczej 20-latki wyglądałyby jak 30., a 30 jak 40., no chyba tak nie jest. [/QUOTE] Chodzi, jak odpowiedziałem później innej Pani o wygląd po rozebraniu się. Niestety, nawet u tych dbających o linię widać nadgryzienie zębem czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() (Niestety piersi z czasem opadają, bo to tłuszcz, ale tu sobie można pomóc operacja :p) No ale to też zależy. Kobieta nieuprawiajaca sportu, po kilku ciążach będzie miała mniejsze szanse zachować ładne ciało. Ale za to facet-kanapowiec też pięknie wyglądał nie będzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja sie nie czepiam tylko stwierdzilem fakt, ktos bedzie odbijal pileczke, ze 30tki sa na cos za stare a 20tki za mlode. JA TO NAPISALEM, GDZIE? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez AleKosmos Czas edycji: 2020-12-31 o 12:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od babek oczekuje się za☠☠☠istych nóg w wieku 50+? To się czegoś nowego dowiedziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.