|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.III
To dzisiaj jest ta promocja na dady? Bo szukałam właśnie na stronie i nie ma żadnej info chyba że to podchodzi pod te wyprzedaże tekstylia art. Przemysłowe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Tak w marketach są są te butelki także myślę że ze spokojem kupisz, wydaje mi się ze nawet w rosku widziałam ostatnio
![]() Ja ubranek mam dużo, tych 56 i 62 potem raczej nie będę miała ani ja ani mąż głowy do biegania i kupowania czegokolwiek. Tym bardziej że teraz takie przeceny to kupiłam kilka sztuk jeszcze na zapas Co do herbaty z liści malin pije jedną filizanke dziennie po 36 tygodniu będę zwiększać ilość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie udało Ci się kupić? Bo ja szukałam na wyprzedaży i nic nie ma :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trochę mam też z H&M oczywiście wszystko na wyprzedaży, reserved ma jeszcze dla niemowlaków wyprzedaż tam są też ładne ubranka i dobre gatunkowo, tanie ciuszki są teraz tez na sinsay ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kocham ... Edytowane przez stookrotka1991 Czas edycji: 2021-01-02 o 11:07 |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja mam w pip i ciut ciut ubranek na 56 i 62. Sama sporo nawet kupiłam, ale potem dostałam ogromny wór próżniowy z ubrankami i tego jest od cholery. Mogłabym trojaczki 5 razy dziennie przebierać ![]() Cytat:
Ale dobrze, że szybko zareagowaliście! Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę pieluszki kupić i zacząć się pakować, w końcu Wczoraj pierwszy raz od dawna wzielam męża w obroty i kurcze... Muszę powiedzieć, ze fajnie było polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i żadne argumenty do niego nie docieraja moze jak torbe spakuje do szpitala to da sie nammowic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to u mnie seks tragedia, boli, obciera, odkąd jestem w ciąży to dramat. Już niech się skończy ta ciąża ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to samo, czasem się zdarzy ale dla mnie teraz to żadna przyjemność
dla męża tak ale ja jakoś nie mogę się skupić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4752 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Trzymam mocne kciuki by z psiakiem już było lepiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
dzisiaj pomocze, moze to pomoże
|
||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak odstawię luteinę to ginka da zielone światło ![]() Ale ja z kolei pewnie będę się bała, że pogonię małą a my w czarnej pupie z mieszkaniem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4754 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobry sen ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Na Lipcowkach znów jakaś drama
|
||
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#4756 |
|
💑🐱📚👶
|
Mansikka - już jestem cicho
![]() ![]() Zmieniając temat - jak się dzisiaj czujecie? Ja ostatnio to bym ciągle spala i coraz częściej nachodzi mnie panika, ze już niedlugo będzie porod ![]() Zostało 48 dni, ale ten czas zasuwa ![]()
|
|
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
Tez jestem jakoś bez energii i coraz bardziej spanikowana. Wczoraj nie mogłam spać bo mi mignela na instagramie jakaś zbiórka na siepomaga z dzieckiem niedotlenionym podczas porodu.
Mam 55 dni to terminu porodu. Pociesza mnie ze wszystkie kobiety są spanikowane i wszystkie się martwią ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🤯Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzień z przytupem.
Wczoraj mąż śmieszkował, że jak ZUS wypłaci mi wszystkie zaległości to coś z tego odłożymy na poduszkę finansową pt. naprawa auta. No i wykrakał. Zaplanowaliśmy na dziś wycieczkę na spacer poza miastem, herbaty w termokubkach, przekąski, wygodne ubranie, wszystko gotowe. Otwieram bagażnik, żeby schować manele i coś strzeliło. Zamykam, zamknął się do połowy i nara. ) dziś nieczynny, ubezpieczyciel proponuje holowanie na parking do poniedziałku i potem odwiozą do serwisu, ale co nam to da, skoro stoimy w garażu? Co dalej? Zostawimy auto na jakimś parkingu na mrozie z otwartą klapą bagażnika? Pani odpowiada "hmm, właściwie to nie wiem, ale chyba tak by to miało wyglądać". Super pomoc. 3 godziny w hali garażowej, z lekka przemarznięci (ale mieliśmy spacerową herbatę! ), po obejrzeniu miliona filmików, czytaniu instrukcji z internetu w obcych językach, daliśmy radę i wymontowaliśmy ten siłownik, bagażnik udało się zamknąć ręcznie. ![]() Wracamy do mieszkania, mąż nie może znaleźć telefonu. Szuka w przyniesionych rzeczach, ja poszłam do auta, no nie ma nigdzie, dzwonię i słychać go... z bagażnika. Mam nadzieję, że naprawa pójdzie szybko, sprawnie i w ramach rękojmi. Szukając pozytywów - dobrze, że stało się to z rana w sobotę i w garażu, a nie gdzieś na zakupach, na powrocie z tego spaceru za miastem czy przy rozkręcającej się akcji porodowej. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo mdłości. Pepsi jest znów moją najlepszą przyjaciółką - rzekłabym że od serca ale w tej sytuacji to od żołądka 🤣 ![]() Cytat:
Oczywiście współczuję! Mam nadzieję, że naprawa siłownika nie będzie droga ![]() ![]() Polecam pojechać to zrobić u mechanika zwykłego a nie w ASO bo oni ceny mają z pupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy roczną rękojmię na wady ukryte, a wg mnie to jest wada ukryta. A auto kupione 1,5 miesiąca temu.
W poniedziałek spróbujemy się wszystkiego dowiedzieć. ![]() Haha, jak usłyszałam ten telefon w bagażniku to myślę sobie, że to się chyba nie dzieje. 🤣🤣🤣 Pojechałam na górę po męża, żeby on to otwierał, bo się bałam ruszać klapę. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4762 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Odechciało się nam już spaceru.
![]() ![]() Po zażegnaniu awarii poszłam odebrać zamówienie z apteki. Zamówiłam olejek migdałowy z myślą o masażu krocza (wzięłam taki z pompką, bo ten z Gemini mam z pipetką, a pompka wydaje mi się lepsza do dozowania na rękę, najwyżej potem przeleję do tej butelki ten z Gemini), na miejscu kupiłam herbatę z liści malin. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie dajcie się zbyć![]() Cytat:
Masaż krocza powinno robić się od 36tc? Bo od dzisiaj mam zamiar robić masaż naokoło i odcinek między pochwą a odbytem. A dopiero później krocze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na poczatek nowego roku aby nudno nie było ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczylam carrefoura i rossmana
kupilam butelke dafi 0.7, termos, teczke na dokumenty do szpitala, i jeszcze pare pierdółek i 200zł poszlo ale najwazniejsze pierwsze pampersy kupione. Maz juz nie bedzie panikował plus odebralam te darmowe z aplikacji 20210102_135024.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, jak odbierałaś pieluszki z aplikacji? Przy kasie pokazując kartę i maila?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A własnie dostałam maila ze moge odebrać oliwke kurcze szkoda ze nie godzine temu jak byłam w sklepie 🤪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Kurczę Szoszoszo właśnie wczoraj myślałam jak Twój szczeniak po Sylwestrze mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze!Aktogimka dobra akcja, to się teraz pośmiejemy ![]() A ja Wam powiem, że wczoraj nie mogłam spać i koło północy naszło mnie na barszcz czerwony biedny ten mój mąż bo to on robił
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

ja mam akurat nie tak mało 56, wręcz boję się, że za dużo i mały w ogóle nie skorzysta.
wieczorem było już lepiej, teraz maluch odsypia, jutro jedziemy na powtórkę kroplówkową i kontrolę. 
Ale dobrze, że szybko zareagowaliście!
polecam 

A moczenie w soli? No i nogi do góry. Jejku jak puchnie mocno to pilnuj ciśnienia i czy w moczu białko się nie pojawia 

dzisiaj pomocze, moze to pomoże 

Zostało 48 dni, ale ten czas zasuwa

🤯
Wczoraj mąż śmieszkował, że jak ZUS wypłaci mi wszystkie zaległości to coś z tego odłożymy na poduszkę finansową pt. naprawa auta. No i wykrakał.
i wymontowaliśmy ten siłownik, bagażnik udało się zamknąć ręcznie.
Szukając pozytywów - dobrze, że stało się to z rana w sobotę i w garażu, a nie gdzieś na zakupach, na powrocie z tego spaceru za miastem czy przy rozkręcającej się akcji porodowej. 

mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze!
biedny ten mój mąż bo to on robił