![]() |
#91 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Kolorówkę i nie tylko...:)Zapraszam!
Hexxano czego szukasz? bo podoba mi sie puder Givenchy
![]() w moim watku malo co zostalo ale moze cos wygrzebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
coś za końcówkę sypkich pryzm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale nic nie wpadlo mi w oko. Trudno mi okreslic czego szukam ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
czy te rzeczy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1215713352 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1215709857 są jeszcze na wymianę? bo byłabym zainteresowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: Yves Rocher Yria Maquillage Soin Creme De Teint Hydratante Effet Ensoleille 151 Soleil Clair- Nawilżjący podkład-01 Słoneczny jasny i/lub Givenchy Prisme Libre Light pastel-zuzycie widoczne na zdjeciach. Brak kartonika i puszka. Kod z opakowania 6G01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
-Shiseido Anessa Perfect UV Liquid Foundation SPF50
MAC Zoom Lash ZoomBlack 8g/kod AA7-maskara została użyta parokrotnie,jest mokra-ubytek znikomy. Mary Kay Signature Ultimate Maskara Black-Noir 8g/kod MV21-zostało ok.polowy,jest mokra i nadal dobrze maluje,posłuży jeszcze nowej właścicielce MAC Zoom Lash Mythic Blue 8g/kod A86-maskara jest nowa i nieużywana,kolor pochodzi z limitowanej serii już niedostępnej na rynku. cos za to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie wpadlo mi w oko ![]() - pomyślę nad oddaniem 5ml JdP In Black -5ml Amor Amor Sunschine Charchel - perfumowany dezodorant Secrets D'Essences Rose Absolue ubytek z 100ml może 15-20ml (mało go psikałam)-czy to jest tradycyjny dezodorant?bo nie pamietam za bardzo ![]() ![]() -- ok. 40-50ml szamponu LPR Kerium (wyjściowa pojemność 200ml) ważny do 04.10 - ok. 30-35ml żelu-szamponu Kerium DS ANTIPELLICULAIRE INTENSIF [czerwony] (pojemność wyjśćiowa 125ml) ważny do 07.10 Z zapachow nie mam niczego z Twojej listy ale moze zainteresuje Cie cos z mojej kolekcji ![]() Mam pigmnety MAC'a i z dwoch kolorow jestem w stanie zrobic konkretne odsypki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
To teraz ja potłumaczę koślawo
![]() ![]() ![]() Mac róż chętnie bym wzięła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest w miarę trwaly?pytam sie poniewaz ubostwiam Rose Absolue ![]() Oto link do moich flaszek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=994 jedynie PI jest poza zasiegiem obecnie bo wyfrunelo razem z TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ale masz skarbów. Chciałabym spróbować NU bo nie znam
![]() ![]() Co do trwałości? na mnie był trwały cały czas go czułam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nu chetnie sie podziele ale jezeli zgodzisz sie to szczegoly ustalilybysmy jutro lub we wtorek-przejrze zasoby pojemniczkow i atomizerow,wiec bede wiedziala co i jak. Pytalam sie o trwalosc i dzieki za info o intensywnosci ![]() ![]() To,co poleca do Ciebie pryzmy,podklad YR,odlewka Nu,odyspka MAC'a tak? poszperam jeszcze,to cosik Ci dorzuce extra ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Napisze też jakie próbki mam na zbyciu jutro to coś wybierzesz sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
W takim razie zarezerwuj kosmetyki dla mnie
![]() ![]() W miare mozliwosci postaram sie zrobic male zestawienie probek,to tez moze cos Cie zainteresuje ![]() Zycze milej nocy ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja już odznaczyłam wsio dla Ciebie
![]() ![]() Uciekaaaaam bo oczy się kleją same ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale pryzmy poleca o Ivanny.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() Moge ci zrobić próbki: - Gucci I - Gucci II - Kenzo Flower (nieduża 1ml) - Lolita Lempicka EDP - Lolita Lempicka Midnight - Lolita Lempicka L (1ml) - Eau de Star Muglera - Słoń Kenzo - Versace Versace edp - E. Arden 5 Aleja - Wish Chopard (1ml) - Burberry Weekend - Burberry London (1ml) Mam do oddania próbki: - CSP Vanille Mokha ok 1ml - Angel Muglera ok 1ml - Sephora wanilia i karmel 1,5-1,7ml - Nina Ricci L'Air du temps 2ml - Boss Intense 1,5-1,7ml - Gucci Rush 1ml - Clean edp ok 1ml Coś ci wpadło w OKO? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam atomizer z Avonu-ma on szklany wklad ale jaka jest pojemnosc to nie mam pojecia
![]() ![]() ![]() Na pigment MAC'a mam pojemniczek takiej wielkosci jak te sephorowe,zrobie duza odsypke ![]() ![]() Jak lubisz pigmenty to moge Ci tez odsypac cos z NYX'a na testy-tylko nie wiem jakie lubisz kolory,mam brazy,rozo-fiolet,turkus i piekny nasycony blekit.Poszukam zdjecia ![]() Jutro powinnam miec spokojny i w miare na luzie dzien wiec powinnysmy juz wszystko dogadac ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
coz to jest na drugim zdjeciu? chcialam sie upewnic, iz dobrze mysle
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
oki, dziekuje za odp
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ivanno
![]() Oto probki,ktorymi moge sie podzielic: -Salvatore Ferragamo Incanto Shine ok.1 ml Incanto Charms ok.1,5 ml -Musk by Alyssa Ashley 2ml -Dior Escale a portofino ok.1,5ml -Aquolina Toffi i jabluszko 4ml Pizmo i jezyna 4ml -Demeter Hibiskus Tea 1ml Grapefruit Tea 1ml Chamomile Tea 1ml -Costume National Scent Intense ok.0,5ml -Angel Le Lys ok.0,5ml Pivonie ok 0,5ml -Annick Goutal Gardenia Passion ok.0,5ml -Chanel no 5 -tutaj kwestia dowolna bo moge zrobic probasa albo dac gotowa fiolke z atomizerem ok.2ml -Jean Patou Sira Des Indes ok.0,5ml Wyczytalam w watku Burn ze marzy Ci sie White Musk TBS i jezeli chcialabys to moge zrobic odlewkę mgielki WM ![]() W zalaczniku foto pigmentu Mac'a. Jezeli cos Ci sie spodoba to pisz,bo zawsze lepiej zrobic wieksza i udana w rozne cuda wymianę ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Być ja
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też wole podogadywać się na porządną wymiankę ![]() Od siebie moge dorzucić odsypkę rozświetlacza do buźki i powiek iście perłowy ![]() Z próbek mogłabym Ci skubnąć te: -Costume National Scent Intense ok.0,5ml -Angel Le Lys ok.0,5ml Pivonie ok 0,5ml -Annick Goutal Gardenia Passion ok.0,5ml -Chanel no 5 -tutaj mi obojetne jaką dasz ![]() Dior Escale a portofino ok.1,5ml I napisz co tam u mnie ci sie spodobało. Co do odlewki to jak pisałam Nu mnie interesuje nie musi byc 5ml 2 mi wystarczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Chcialam najpierw zaoferowac cos od siebie zanim bede Ciebie skubac
![]() ![]() Zaraz naszykuje Ci probasy,ktore juz wybralas ![]() Moze masz ochote na Ambre et Vanille E.Coudray?lubisz slodziaki a moze akurat nie znasz wiec jestem chetna podzielic sie:P Tylko,ze flaszka dotrze do mnie w przyszlym tygodniu ale za to moglabym zrobic satysakcjonujaca odlewke. Od Ciebie marzy mi sie jeszcze -max 5ml Burberry Weekend ale moze tez byc mniej -max 5ml Słonia ale to tez kwestia dowolna ![]() -pomyślę nad oddaniem ok 5ml Osmanthus Interdite-chociaz kropelke na testy ![]() Nu YSL EDP moge spokojnie "odpsikac"do atomizera wiec decyzja nalezy do Ciebie ile chcesz ![]() Rozswietlacz jak ma zimna tonacje to chetnie poznam ![]() Pigmenty NYX'a mozesz zobaczyc tutaj ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=111 przygotowal odsypke LP20 i LP23 ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2008-09-02 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ojj ale kusisz
![]() ![]() ![]() Ambre et Vanille E.Coudray - chętnie bym skubnęła i nawet poczekała ![]() Nu odlej ile uważasz za stosowne ![]() Rozświetlacza odsypie ci i zrobie fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
coś za bazę givenchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.