![]() |
#1111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Dziękuje dziewczyny. Byłam dziś u niej i dobrze się czuje, tylko czeka na wyniki . ![]() Wiedziałam ! Wiedziałam, że jak mnie nie będzie to więcej postów napiszecie ! ![]() Co u mnie nie będę mówiła bo boję się, że zapeszę a zawsze tak robię ![]() Odpiszę jutro, pa ![]()
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
dzień dobry! dzień dobry!
wstałyście już? ![]()
#1113 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wstałyśmy, wstałyśmy
![]() Już po kanapkach z serkiem wiejskim, dwóch herbatach, kawie i jabłku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Wtajemniczenie
|
dzie dobry
![]() ja tez wstalam,o 7 juz, wypilam kawke i leze i sobie i na necie siedze..chyba sie za wczesnie zerwalam bo juz mi sie zaczyna spac chciec ![]() po sniadaniu jade po sklepach polazic ![]() milego dzionka laleczki ![]()
#1115 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co ty agness - ja tylko wrzeseiń kochałam, bo było jeszcze takie pomieszanie z poplątaniem, szkoła była czymś nowym, wszycky na poły pobłażliwi...listopad to był dopiero ohyda miesiąc ![]() Milka19 - nie prowokuj, mnie oblewają 7me poty, tak mam gorąco w pokoju ![]() Ewelka - to ty nie wiesz? - jak jesteś dostępna to my włączamy celowo anty-ewelka program ![]() ![]() Cher - wstałyśmy ![]() ![]() .
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Enex - pamiętam,że w roku ubiegłym wrzesień mi się strasznie ciągnął
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj dziwnie wcześnie wstałam,po 8 jakoś,może przez @ ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz a ja do końca swojej edukacji we wrześniu wracać już będę ![]() ![]()
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Enex - kurde,jak tak czytam o tym ile wkuwasz na tej medycynie itp,to mam wrażenie,że nawet gdybym bardzo chciała to bym się nie dostała (na biol-chemie jestem),kiedyś mi się marzyła,ale jakoś tak ciężko się wydaje, i te 6 lat studiów
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coooo ty zależy jak ci się spodoba a głównie jak bardzo będziesz przeżywała to wszystko - bez stresu każdy egzamin o wiele łatwiejszy ![]()
![]() |
#1121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
![]()
O to ja zawsze w wakacje chudnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() np moja Siss i mój TZ mają jeszcze cały miesiąc wakacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tylko na chwilę bo idę do książek... musze koniecznie nadrobić trochę, bo wczorajszy dzień to raczej musiałam spisać na straty ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ech...nudno i wogole... moze to nawet dobrze ze jutro szkola bo przynajmniej bedzie cos do roboty. Byle tylko znow nie wracałam o 15:30 do domu , bo sie załamie ![]() Cytat:
Kurcze ja bukietu jeszcze nie dostałam ,no ![]() Dalej masz ciekawe zycie jak widze. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A w zagranicznym KFC jest cos lepszego? Cytat:
![]() Zreszta..na razie mi to nie przeszkadza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o 7 ![]() Cytat:
Ciesz sie z małpy ,a nie załamuj mi sie tu^^ Milego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
a ja wstałam o dziewiątej!
![]() i jadłam dziś pyszny jogurt naturalny z jeżynami i malinami [sama, sama dorzuciłam :P]. i jeździłam już dziś rowerem ze dwie godziny. a jutro do szkoły. nie nie nie. nie będę się załamywać. damy radę. co tam. to tylko jakieś dwieście osiemdziesiąt jeden dni. będzie dobrze. no pewnie! Enex ja to Cię podziwiam z tymi studiami. i tyle ![]() Milka19 mi też jest przeokropnie zimno, a na dworze tak gorąco.. ajj. agness51 daaaaamy radę :P i w ogóle w ogóle. udanej niedzieli.
#1126 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehee naszczęsie tylko zbierałam bo wykopywaly sie specjalnym sprzetem do tego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja własnie tez ![]() Cytat:
moja babka ma 83 lata ale jeszcze wszedzie jej pełno, a nawet mozna dostać od niej po łepetynie jakby cosnie po jej mysli było ![]() ![]() Dzis leniwa niedziela jak zawsze-odpoczywam jesczcze ![]() No to udanej resztki niedzieli i dla niektórych ostatniego dnia wakacji ![]()
![]() |
#1127 |
Zadomowienie
|
Helloł ;>
PO jakże długiiim czasie absencji na plotkowym ![]() Ostatni dzień wakacji zależy dla kogo _^_ Mnie czeka jeszcze miesiąc ,albo i dłużej jeśli zdecyduję się na urlop zdrowotny w związku z entą operacją na zbolałe zatoki B-) Tydzień klasycznie zleciał niczym z bicza trzasł ==' Pierw 2 intensywne dni w stolicy, okazało się,że muszę jeździć tam co tydzień przez cały wrzesień,zanim tamtejszy dr (bardzo sympatyczny nawiasem mówiąc ;]) wyrobi się z odlewami,przymiarkami itd. Trochę kasy te wyjazdy pochłoną,ale cóż, skoro w 3city bez koperty nie ruszysz nic,wolę wzbogacić PKP niźli się szmacić przed konowałami z gdańskiej AM ![]() Pogoda w kratkę raz wieje i pada, raz świeci słońce i ogólnie upał ,z czego bądź co bądź staram się korzystać ,spacerując to tu, to tam. Wczoraj byłam w kinie na Przebudzeniu z Haydenem Christensenem ( ![]() ![]() Ostatni dzień sierpnia spędziłam na włóczędze po Orłowskim deptaku i w centrum handlowym ;P Wypatrzyłam, cudne botki na obcasie itd, przecenione z ola Boga 599 na 179,ale że nie dysponowałam wspomnianą sumą gotókwki, mogę se co najwyżej pomarzyć o jakimś skajowym szajsie ![]() Teraz chill'outuję przed kompem w oczekiwaniu na obiad, info od kumpel czy pójdą ze mną w końcu na piwko w międzyczasie rozpaczając,że znowu przytyłam do 47 (rzeczywiście końska waga, ![]() Hyh może w przeciągu miesiąca,dwóch te 2 dodatkowe kilogramy bez obciążania się zasadami odchudzania itd w końcu zgubię... ![]() Wiem,wiem winnam się walnąć młotkiem w łepetynę, choć chyba i to mi nie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Schism - masz nosa na przeceny
![]() Tarantulek - gdzie ty w końcu na tych studiach, bo pamiętam tylko, że nie chcieli wyników dać skądś ktoś na net ![]() Cher - ja ostatnio jadłam wiejski z wkrojonymi mega jeżynami i obśliniałam stół jeszcze godzinę po ![]() Baby14 - już nie nadrobię, bo ni z gruchy ni z pietruchy naraz się naroiło tyle rzeczy do zrobienia, że aż strach a ostatnie kilka dni nie zamierzam poświęcić na kucie jak mnie harówa czeka 10miesięcy nonstop ![]() Udanego pierwszego szkolnego jutro wszystkim licealistkom i gimnazjalistkom ![]()
#1129 |
Raczkowanie
|
cześć! dzień dobry :P!
ja tu tylko na chwilkę, bo zaraz uciekam szykować się na rozpoczęcia. po pierwsze: udanego rozpoczęcia szkoły wszystkim, wszystkim ![]() pod drugie: miałam wczoraj fajniejsze zakończenie wakacji, niż sobie wymyśliłam. ogólnie to jest cudownie! to do po rozpoczęciu Dziewczyny! ![]()
#1130 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cóż za optymistyczny napis nas dziś wita zaraz obok spisu dziesiejszych solenizantów
![]() ![]() NiceDay ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz sie zbieram do pracy,piekny poranek ale potem ma padac..Za 5 dni do Polski! ![]() ![]() milego dzionka! ![]()
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj już nic nie skrobnęłam, po ukończywszy naukę widząc potrójnie i bredząc o filozofii udałam się do TŻ-a i wróciłam ok 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłęgo dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wsyzskim
![]() Wlasnie wrocilam z rozpoczecia. COz...jestem dosc pozytywnie zaskoczona. Wydaje mi sie że ludzie sie pozmieniali [na lepsze] powstaly takie przyjaznie ,ktore rok temu jeszcze sie klucily... no zobaczymy jak to bedzie, ALe chyba ciekawie. Dobija mnie tylko fakt, że jutro siedze w szkole do trzeciej ![]() Cytat:
![]() Czyli uczysz sie do lipca? Ha ! A ja juz w czerwcu napisze ze mam wakacje a Ty bedziesz kuła jeszcze;D Cytat:
Opisz jak zegnałas wakacje;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Milego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Witam ja już po rozpoczęciu
![]() ![]() ![]() ![]() dobra,odreaguje bo za parę godzin idę z TŻ-tem i znajomymi na koncert Feela ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze to zegnaj ostatki poki mozesz...a na koncert to mogłabys mnie zabrac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No maj to ostatni miesiąc regularnego semestru od czerwaca oficjalna sesja i nie da się wyrobić prędzej niż za jaki miesiąc ![]() ![]() Fajnie, że ludzie "znormalnieli" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opowiedz potem jak tam było na feelu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę myslec co dalej z moja przyszłoscia własnie... ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#1139 | ||
Wtajemniczenie
|
noo,nic nie mow...masakra...czas zasuwa,ze szok...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie zjadlam pyszna buleczke i jablko na lunch. kurde,jestem przed okresem i cera mi sie strasznie popsula i jestem spuchnieta i wogole.. ![]() dobra nie przysmucam juz wam, milego dzionka ![]()
![]() |
#1140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. Przyszłam z rozpoczęcia roku (btw. śmieszni Ci pierwszo klasiści w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę miłego dzionka dziewczynki ![]() Aa, Agolku- pyyyyszny avatar ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.