Włosomaniaczki :D - część III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 12:10   #2731
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
No tak, tylko jezyk...
język szybko opanujesz- zwłaszcza, że przewijasz się w towarzystwie obcojęzycznym - to będzie moment
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witajcie

Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie (choć nie wiele MI brakowało ) Zobaczymy jakie będą wrażenia po powrocie, dzisiaj pierwszy dzień jest krócej, tak do 13, a od jutra już pełną parą Ufff, ale od rana, brzuch mi wariował z nerwów Teraz już jest lepiej, tylko cały czas się zastanawiam jak Jej tam jest...
będzie zachwycona- zobaczysz- przyjdzie do domu i będzie szczebiotać jak najęta
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 12:15   #2732
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
będzie zachwycona- zobaczysz- przyjdzie do domu i będzie szczebiotać jak najęta
Byle tylko nie szczebiotała, że nie chce więcej iść

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 13:13   #2733
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
No tak, tylko jezyk...
Ty to mądra jesteś to szybko się nauczysz

Wróciłam właśnie ze szkoły i muszę przyznac, że jest super Klasa się fajna wydaje
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 13:45   #2734
atsenka
Zadomowienie

Witam Was kochane
Przebrnelam przez zaleglosci alescie naskrobaly przez 3 dni...

Z tego co pameitam to:

tigresska --> witaj po przerwie

Porcelainn --> zazdroszcze spotkania perfumoholiczek Ile ja bym dala zeby sie porozkoszowac nowymi zapachami, moze na nastepny zjazd sie zalapie A co do Tz - moze juz zaczyna odczuwac bol rozlaki i daje ci sygnaly? Zycze powodzenia w tej sprawie

xyoko --> super ze wyjazd byl udany. Czekamy na fotki

Milka --> Przykro mi z pwoodu babci. 3mam kciuki za jej zdrowie

virka --> Przykro mi z powodu mamy Wiem co musialas czuc... Ja 2 lata temu myslalam ze strace mame... Dostala udaru i lekarze nie dawali jej zadnych szans... Do tego rozstalam sie jeszcze wtedy z miloscia mojego zycia i tym sposobem w ciagu miesiaca "utracilam" 2 najblizsze mi osoby

Wiecej nie pamietam, jakby co to dopisze pozniej...

Wiecie co zrobilam? Szwagier mi nie pozwolil jechac a ja mimo wszystko pojechalam... W koncu niewiem co mu przeszkadzalo... Dzieki mnie nie ukradziono narzedzi z budowy (chlopaki byli wtedy na zakupach a ja poszlam sie przejsc wzdluz morza i zauwazylam 2 podejrzanych typow wlamujacych sie na budowe) i wysprzatalam im caly domek a on mimo wszystko powiedzial ze sie go nie slucham i ze mnie wyperdo*** z domu Przykro bylo uslyszec takie rzeczy... Tym bardziej ze nie mam jeszcze pracy i nie mam jak sie wyprowadzic Nad morzem bylo cudownie- trafila mi sie piekna pogoda i w ogole, sami z TZem cala gore dla siebie mielismy, ale nawet sie tym nie potrafie teraz cieszyc po tym co szwageir nagadal Niewiem co w niego wstapilo... Siostra z kolei nastawia mnie przeciwko Tz-owi Tak bardzo byla za nim, tylko dzieki niej sie z nim zwiazalam (opisala go w samych superlatywach, nie moglam nie chciec poznac takiego cudownego faceta) a teraz co chwila mnie nastawia przeciwko niemu Ajjj....

Poza tym tez zle... NIepotrzebnie sie wybralam na zakupy... Tyle rzeczy mi sie podoba a jestem totalnie splukana

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 16:47   #2735
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszyć się, że do szkoły trzeba iść
Cieszyłam sie rano, bo uśmiechało mi sie spotkanie osób z klasy
Jutro dzień zaczynam geografią

Cytat:
No tak, tylko jezyk...
Język... Będziesz się go uczyć na bieżąco

Cytat:
oj, to nie jest powiedziane. Ja nienawidziłam do przedszkola chodzić, jak miałam tam iść to zaczynała się histeria, płacz. Miałam tam dużo przyjaciół i w ogóle fajnie było, ale ja miałam jakąś awersję. Chciałam być w domu i dobijało mnie najbardziej na świecie leżakowanie.
Leżakowanie też mi chęć do życia zabierało

Kupiłam sobie dziś serum do włosów, pod wpływem impulsu. Mam zamiar stosować na końcówki,ale... to same silikony. Sama już nie wiem,czy stosowanie silikonów na końcówki i pomaga, czy szkodzi...Jak to jest? Unikam ich w szamponach i odżywkach, bo moje włosy szybko się przetłuszczają. Boję się też,że mi to serum za bardzo obciąży włosy. Ech, te impulsy.

Chciałam dziś kupić sobie jakieś bluzki z krótkim rękawem. Nic już nei ma
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 17:16   #2736
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oleczka, Milka, tez uwielbiam likier kokosowy we wszelkich jego postaciach, a najbardziej chyba taki gęsty, mleczno-jajeczny, pychota
Ostatnio w barówie wymysliłam nawet nowego drina na bazie z Malibu. Jakież było moje zdziwienie, gdy przyjechałam tam znów po tygodniu i okazuje się, że zrobił furrorę .
Tyle, że jak to zwykle bywa, sukces ma wielu ojców i prawa autorskie do niego przypisała sobie inna barmanka, której nota bene tego drinka serwowałam [wtedy miała wolne i bawiła się na dyskotece].
A mleczko też bardzo chętnie pijam i lubię, nawet takie z miodkiem rozpuszczonym polubiłam, chociaż miodu nie cierpię

Xyoko, witaj z powrotem , cieszę się, że urlop się udał
I bardzo przykro mi z powodu brata

Kurcze, nie fair zachowała się ta barmanka, strasznie wkurza mnie takie zachowanie.

Cytat:
Witajcie

Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie (choć nie wiele MI brakowało ) Zobaczymy jakie będą wrażenia po powrocie, dzisiaj pierwszy dzień jest krócej, tak do 13, a od jutra już pełną parą Ufff, ale od rana, brzuch mi wariował z nerwów Teraz już jest lepiej, tylko cały czas się zastanawiam jak Jej tam jest...
Ciekawa jestem, jak wrażenia Przedszkolaka po powrocie Całe szczęście, że rozstanie przebiegło bez łez, to bardzo ważne

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ostatnio pisałyście o zak7upach - u mnie ostatnio było spokojnien /brak pieniążków/ ale przyszły mi pieniążki z allegro i idę dziś kupić burty A potem na fitness , pierwsze zajęcia w nowym klubie .[/I]
Pochwal się, jak kupisz te buty

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

xyoko --> super ze wyjazd byl udany. Czekamy na fotki

Wiecie co zrobilam? Szwagier mi nie pozwolil jechac a ja mimo wszystko pojechalam... W koncu niewiem co mu przeszkadzalo... Dzieki mnie nie ukradziono narzedzi z budowy (chlopaki byli wtedy na zakupach a ja poszlam sie przejsc wzdluz morza i zauwazylam 2 podejrzanych typow wlamujacych sie na budowe) i wysprzatalam im caly domek a on mimo wszystko powiedzial ze sie go nie slucham i ze mnie wyperdo*** z domu Przykro bylo uslyszec takie rzeczy... Tym bardziej ze nie mam jeszcze pracy i nie mam jak sie wyprowadzic Nad morzem bylo cudownie- trafila mi sie piekna pogoda i w ogole, sami z TZem cala gore dla siebie mielismy, ale nawet sie tym nie potrafie teraz cieszyc po tym co szwageir nagadal Niewiem co w niego wstapilo... Siostra z kolei nastawia mnie przeciwko Tz-owi Tak bardzo byla za nim, tylko dzieki niej sie z nim zwiazalam (opisala go w samych superlatywach, nie moglam nie chciec poznac takiego cudownego faceta) a teraz co chwila mnie nastawia przeciwko niemu Ajjj....

Poza tym tez zle... NIepotrzebnie sie wybralam na zakupy... Tyle rzeczy mi sie podoba a jestem totalnie splukana

Może pogadaj z siostrą i zapytaj, dlaczego tak zmieniła podejście do Twojego TŻ? Ma jakiś powód? I nie rozumiem, dlaczego szwagier tak się zachowuje? Czemu to on ma decydować, co Ty robisz w weekend?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 17:17   #2737
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja chemią Później 2 polskie, historia i matematyka

Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Kupiłam sobie dziś serum do włosów, pod wpływem impulsu. Mam zamiar stosować na końcówki,ale... to same silikony. Sama już nie wiem,czy stosowanie silikonów na końcówki i pomaga, czy szkodzi...Jak to jest? Unikam ich w szamponach i odżywkach, bo moje włosy szybko się przetłuszczają. Boję się też,że mi to serum za bardzo obciąży włosy. Ech, te impulsy.
Na końcówki good Jakie ma te silikony? Łatwo zmywalne? Alkohol jest?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 18:01   #2738
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Chwila pasożytowania u koleżanki - poszła zrobić kanapeczki więc ja szybciutko myk myk na wizaż

Postanowiłam spróbować – od dzisiaj - i proszę o wsparcie!
Pierwsze postanowienie na początek – 100 dni bez słodyczy... nie wiem jak (i czy w ogóle) uda mi się to wytrzymać...bez ciastek, czekolady, ciasta... itd.
Oj ciężko będzie...
Zastanawiam się czy od razu dodać do tego chipsy i inne przegryzki tego typu czy może nie wszystko na raz Ale chyba lepiej od razu bo będę się opychać chipsami czy paluszkami z myślą, że przecież jestem twarda i nie jem słodyczy
Czy lody to też słodycze?? (Tylko nie to...)
Postaram się też ćwiczyć codziennie... tylko z tym postanowieniem gorzej będzie bo ja chyba leń jestem... a tak naprawdę to mam tak mały pokój, że nie mam się nawet gdzie położyć, żeby brzuszki robić, ale o tym już kiedyś wspominałam
I muszę też w końcu poczytać o tej 6 Weidera... w piątek miałam internet przez kilka godzin i zamiast czegoś poszukać na ten temat to ja tylko na wizażu siedziałam
Tak samo mogłam poszukać jakichś ofert pracy ale byłam tak pochłonięta wizażem, że nawet do głowy mi to nie przyszło a potem dostałam opieprz od TŻ’a

A żeby mnie już dzisiaj nie kusiło to wrąbałam wczoraj ostatnią paczkę ciastek (całą! ) jaka mi została w barku – pyycha były!
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 18:08   #2739
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:

Z tego szwagra to kawał ****a widocznie A z siostrą pogadaj koniecznie

Cytat:
Cieszyłam sie rano, bo uśmiechało mi sie spotkanie osób z klasy
Ja jutro nawet luźny dzień, od 9, ale takto reszta codziennie od 7.30 skończy się wiżażowanie po nocach

Aga Jesteśmy z Tobą
Stary 2008-09-01, 18:15   #2740
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Aga Jesteśmy z Tobą

Marzenko
Tak pisałaś o tej książce „Dzieci z dworca Zoo” że postanowiłam ją sobie przypomnieć – włożyłam ją do torby i czytam ją sobie w autobusie, gdziekolwiek jadę
Bo tak w ogóle to mieszkam na samym końcu mojego miasta i autobus (nawiasem mówiąc jedyny, który tam jeździ) to jedyna możliwość, żeby się z tego zadupia wydostać, bo np. do centrum bym szła godzinę i to takim dosyć szybkim tempem. A że zdarza mi się jeździć codziennie kilka razy tą samą trasą to już dawno stwierdziłam, że nie będę przecież przez pół godziny gapić się przez okno i zamiast tego wolę poczytać sobie książkę Od tamtej pory zawsze mam w torbie jakąś książkę i przynajmniej mi się nie nudzi

A i tak nie mogę uwierzyć jak mogłam zaniedbać moją ukochaną książkę

Mój TŻ się z Wami solidaryzuje
Nie jest zachwycony powrotem do szkoły (nauczyciel, hehe)
Stary 2008-09-01, 18:30   #2741
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Mój TŻ się z Wami solidaryzuje
Nie jest zachwycony powrotem do szkoły (nauczyciel, hehe)
Ty się już tak nie ciesz
Stary 2008-09-01, 18:33   #2742
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się już tak nie ciesz

A tak na poważnie - gdybym miała pracę to też bym dzisiaj zaczynała rok szkolny

Ola, poszukałam w necie tego serialu i na filmwebie napisali tak:

"Serial wyprodukowany przez Aarona Spellinga, twórcę "Beverly Hills 90210"
Melrose Place to dom w Los Angleles, gdzie splatają się losy starszych kolegów Brandona, Dylana, Kelly i Donny. Grupa sympatycznych dwudziestolatków staje u progu dorosłego życia. Po beztroskich latach spędzonych pod opiekuńczymi skrzydłami rodziców, czas rozpocząć życie na własny rachunek...
"

Czyli jednak są powiązane ze sobą

Kolejny po BH 90210 tzw serial mojej młodości
Swoją drogą to serial z 1992 roku i strasznie zabawnie jest zobaczyć tych wszystkich aktorów, kiedy byli jeszcze tacy młoodzi!

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-09-01 o 19:07 Powód: dopisek
Stary 2008-09-01, 19:43   #2743
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chemią Później 2 polskie, historia i matematyka
Ja osiem lekcji, w tym ten cholerny francuski

Cytat:
Na końcówki good Jakie ma te silikony? Łatwo zmywalne? Alkohol jest?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1288

To cały skład

Jest Cyclomethicone i benzyl :f

Chyba nie będę używac. sama nie wiem.

Finlora, wspieram , wspieram . Ja sama miałam się brać za zrzucanie 5 kg przybyłych w wakacje,ale stwierdzilam,ze przy takim natłoku zajęć to nawet nie muszę sie ograniczac... Dojdzie stres i pewnie zorbie sie znów aż za chuda. Chyba ,ze mój organizm zareaguje inaczej i przytyję.

Cytat:
skończy się wiżażowanie po nocach
u mnie się na pewno ograniczy, nie tylko w nocy.

Virka, jak tam córeczka?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 19:57   #2744
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1288

To cały skład

Jest Cyclomethicone i benzyl :f

Chyba nie będę używac. sama nie wiem.
Nie jest aż tak źle Spróbuj, zmywaj od czasu do czasu silikony czymś mocniejszym i będzie dobrze
A francuskiego zazdroszczę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 21:02   #2745
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam.. Spędziłam cały dzień poza domem - rozpoczęcie, na miasto ze znajomymi (przy okazji na pizzę, popkorn w kinie i lody..) i u koleżanki.

Nowy rok szkolny - myślałam, że będzie gorzej. Godziny prezentują się nienajgorzej - tylko 2x w tygodniu 9 lekcji, pozostałe po 8. Ale jutro zaczynam dzień fizyką...
Mimo wszystko, miło spotkać się z dawno nie widzianymi znajomymi

Finlora - Jest odpowiednik NK, tylko nie był sobie w stanie przypomnieć adresu dowiem się, to napiszę.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 21:54   #2746
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Porcelainn --> zazdroszcze spotkania perfumoholiczek Ile ja bym dala zeby sie porozkoszowac nowymi zapachami, moze na nastepny zjazd sie zalapie A co do Tz - moze juz zaczyna odczuwac bol rozlaki i daje ci sygnaly? Zycze powodzenia w tej sprawie

Atsenko, następny zlot ma być u nas już w tym miesiacu jakos Myślę, że pod koniec, zawsze masz zaproszenie

Szwagra nie rozumiem, ale bardziej przejmowałabym się siostrą. Musisz koniecznie porozmawiać z nią na temat zmiany jej zachowania i opinii o TŻ i dowiedzieć się o co chodzi

Cytat:
Hej!

Chwila pasożytowania u koleżanki - poszła zrobić kanapeczki więc ja szybciutko myk myk na wizaż

Pierwsze postanowienie na początek – 100 dni bez słodyczy... nie wiem jak (i czy w ogóle) uda mi się to wytrzymać...bez ciastek, czekolady, ciasta... itd.
Oj ciężko będzie...
Zastanawiam się czy od razu dodać do tego chipsy i inne przegryzki tego typu czy może nie wszystko na raz Ale chyba lepiej od razu bo będę się opychać chipsami czy paluszkami z myślą, że przecież jestem twarda i nie jem słodyczy
Postaram się też ćwiczyć codziennie... tylko z tym postanowieniem gorzej będzie bo ja chyba leń jestem... a tak naprawdę to mam tak mały pokój, że nie mam się nawet gdzie położyć, żeby brzuszki robić, ale o tym już kiedyś wspominałam
I muszę też w końcu poczytać o tej 6 Weidera... w piątek miałam internet przez kilka godzin i zamiast czegoś poszukać na ten temat to ja tylko na wizażu siedziałam
Tak samo mogłam poszukać jakichś ofert pracy ale byłam tak pochłonięta wizażem, że nawet do głowy mi to nie przyszło a potem dostałam opieprz od TŻ’a

A żeby mnie już dzisiaj nie kusiło to wrąbałam wczoraj ostatnią paczkę ciastek (całą! ) jaka mi została w barku – pyycha były!

A lody sorbetowe to prawie jak nie lody, są robione na bazie wody

Trzymam kciuki za plany

Wróciłam mega ściorana po pierwszym od dawna aerobicu. No dobrze, może nie mega, ale trochę. Tak niepewnie stoję na nogach Ale to jest genialne uczucie gdy Cię ktoś tak wymęczy

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 22:17   #2747
virka
Zakorzenienie

Cytat:
virka --> Przykro mi z powodu mamy Wiem co musialas czuc... Ja 2 lata temu myslalam ze strace mame... Dostala udaru i lekarze nie dawali jej zadnych szans... Do tego rozstalam sie jeszcze wtedy z miloscia mojego zycia i tym sposobem w ciagu miesiaca "utracilam" 2 najblizsze mi osoby
Nie straciłaś dwóch. Na szczęście co do Mamy lekarze się mylili . Ile ja bym dała, żeby do mojej się mylili...

Co do szwagra i siostry, to straszna sytuacja...Porozmawiaj z nimi, przecież szkoda się tak męczyć.

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem, jak wrażenia Przedszkolaka po powrocie Całe szczęście, że rozstanie przebiegło bez łez, to bardzo ważne
Cytat:
Virka, jak tam córeczka?
No powiem Wam, że jak na razie po pierwszym dniu, to rewelacja. Bardzo się Jej podoba, była dzielna, nie płakała Cały czas tylko opowiada o przedszkolu i mówi jak tam jest super i, że chce tam często chodzić Jest dumna bo Pani ją pochwaliła no i wszystko jak na razie jest naj Oby tak dalej

Cytat:

Witaj myk myku

Cytat:
Wsparcie załatwione Nie może się nie udać z takim wielkim wsparciem

Cytat:
Marzenko
Tak pisałaś o tej książce „Dzieci z dworca Zoo” że postanowiłam ją sobie przypomnieć – włożyłam ją do torby i czytam ją sobie w autobusie, gdziekolwiek jadę
Bo tak w ogóle to mieszkam na samym końcu mojego miasta i autobus (nawiasem mówiąc jedyny, który tam jeździ) to jedyna możliwość, żeby się z tego zadupia wydostać, bo np. do centrum bym szła godzinę i to takim dosyć szybkim tempem. A że zdarza mi się jeździć codziennie kilka razy tą samą trasą to już dawno stwierdziłam, że nie będę przecież przez pół godziny gapić się przez okno i zamiast tego wolę poczytać sobie książkę Od tamtej pory zawsze mam w torbie jakąś książkę i przynajmniej mi się nie nudzi
To super, ja też zawsze uwielbiałam czytać w środkach komunikacji miejskiej Droga zdecydowanie szybciej leciała
Ja teraz czytam "Portier nosi garnitur od Gabbany".

Stary 2008-09-02, 01:12   #2748
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Oj ciężko będzie...
I muszę też w końcu poczytać o tej 6 Weidera...
polecam serio batony musli - takie z tesco w polewie jogurtowej 59 groszy lub batony musli z plusa za 69 groszy. Pyszne , mniej kaloryczne (Nie mają wiecej niż 145 kalorii)i bardziej pożywne (bo i zboża i błonnik) niż puste czekoladowe slodycze.
A chipsy też rzuć, bo to wróg, zastąp sobie już lepiej orzechami jak lubisz coś przegryzać.
a 6 Weidera super jest, ale to trzeba zacięcia, bo te ćwiczenia są monotonne. Ja ją ukończyłam i mimo świetnych efektów to drugi raz by mi się nie chciało.
Cytat:

Wróciłam mega ściorana po pierwszym od dawna aerobicu. No dobrze, może nie mega, ale trochę. Tak niepewnie stoję na nogach Ale to jest genialne uczucie gdy Cię ktoś tak wymęczy
no, też bardzo lubię to uczucie.
W ogóle ja jestem dziwna, bo lubię zakwasy na drugi dzień, czuję że żyję i że ostro dałam w kość. Ale dawno zakwasów nie miałam .

Cytat:

No powiem Wam, że jak na razie po pierwszym dniu, to rewelacja. Bardzo się Jej podoba, była dzielna, nie płakała Cały czas tylko opowiada o przedszkolu i mówi jak tam jest super i, że chce tam często chodzić Jest dumna bo Pani ją pochwaliła no i wszystko jak na razie jest naj Oby tak dalej
O to super . Widzę, że mała kontaktowa. Teraz pójdzie już z górki. Ja bym bardziej zamknięta w sobie, pewnie dlatego było mi się gorzej zaaklimatyzować .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 08:57   #2749
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Milka przykro mi z powodu babci
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro z powodu babci, starość jest przerażająca.
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Witam Wsztskie
Milka, za zdrowie babci trzymam kciuki
Teraz już siły nie ma - musi wyzdrowieć

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
koło mojej babci też zaczynają teraz budowę autostrady, ale jednak ich domu nie burzą. Tylko jakby burzyli do dostaliby dużo pieniędzy z tego, Twoja babcia nic nie dostala ? A ile ona ma lat?
Ma 75 lat. Nie mam pojęcia jeśli chodzi o sprawy finansowe - nie interesowałam się tym. Ale wiesz Olu jak człowiek stary i schorowany i jeszcze pod koniec życia zabierają mu to co dla niego najważniejsze (starych drzew się nie pszesadza) to choćby nie wiem ile dostała, to dla niej to nic nie znaczy. Pieniądze nie są najważniejsze. U nas spędziła pół roku i miała swój pokoik, swój TV (te jej ukochane seriale), ogródek (kocha kwiaty), są dwa psy (babacia od zawsze miała jakieś zwierzaki), niby rodzice pracują, dzieciaki chodzą do szkoły, ale u siebie też zawsze była sama, a u nas popołudniu przynajmniej coś się działo i było z kim pogadać. Mimo to bardzo narzekała, że jej tu źle, że chce wrócić do siebie...

Cytat:
Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie
To już dobry znak

Cytat:
Milka --> Przykro mi z pwoodu babci. 3mam kciuki za jej zdrowie

Straszna tam u Was atmosfera I w sumie ludzie czepiają się nie wiadomo c co Koniecznie pogadaj z siostrą o co jej właściwie chodzi

Cytat:
Hej!

Oj ciężko będzie...
To trzymam kciuki Wszystko to tylko kwestia silnej woli Im dłużej wytrzymasz, tym mniej Ci będzie brakowało słodyczy.

A może pomyśl w ten sposób: ciasteczka, czekoladki, batoniki, chipsy przecież to kosztuje Ile już byś na kafejke zaoszczędziła Radośc nie porównywalnie większa z siedzenia na wiżażu niż paczka jeżyków Przynajmniej dla mnie A jak nie wydasz na kafejke to pójdzie na smarowidła do włosów

Cytat:
genialne uczucie gdy Cię ktoś tak wymęczy
Oj zgadzam się

Relacja podermatologowa: Dowiedziałam się, że cera łojotokowo-trądzikowa, którą mam (nie)przyjemność posiadać zawsze już będzie taką cerą. Od taka moja uroda. Podobnie ja cera sucha będzie suchą, to trądzikowa będzie trądzikową Jedyne co moge zrobić to właściwie ją pielęgnować stosując kosmetyki, których masa jest na rynku przeznaczone do tej właśnie cery. Pani okazała się przeciwniczką wszelkich antybiotyków, które są przeznaczone dla zaawansowanego trądzika i mają dużo środków ubocznych. Dostałam recepte na Zorac. Zapytałam czy opalać się mogę i dowiedziałam się, że umiarkowane wystawianie twarzy na słońce wskazane Więc wczoraj się wyzoracowałam i dziś planowałam się trochę poopalać i zamiast filtra wziąść miskę marchewek polaną wartswą masełka. Niestety niebo zachmurzone (ale od czego mamy solarium) Coś czuje, że dzięki takiej pielęgnacji: zorac, umiarkowane nasłonecznienie pyszczka i marchewki z masłem mojej mamy niedługo będę miała twarzyczke niczym pupcia niemowlaczka

ND
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 09:23   #2750
virka
Zakorzenienie

Cytat:
O to super . Widzę, że mała kontaktowa. Teraz pójdzie już z górki. Ja bym bardziej zamknięta w sobie, pewnie dlatego było mi się gorzej zaaklimatyzować .
Ja też byłam bardziej zamknięta i cały czas się modlę, żeby córcia nie odziedziczyła tego po mnie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
To już dobry znak

No, oby tak dalej Dzisiaj mi rano mówi jak się czesałyśmy, "Wiesz Mamuś, dzisiaj CHYBA, też się nie rozpłaczę w przedszkolu" Śmialiśmy się z mężem, że w razie co furtkę, tym chyba, sobie zostawiła otwartą

Cytat:
A może pomyśl w ten sposób: ciasteczka, czekoladki, batoniki, chipsy przecież to kosztuje Ile już byś na kafejke zaoszczędziła Radośc nie porównywalnie większa z siedzenia na wiżażu niż paczka jeżyków Przynajmniej dla mnie A jak nie wydasz na kafejke to pójdzie na smarowidła do włosów
O jaka piękna motywacja Cudowna

Witam pięknie wszystkich

Stary 2008-09-02, 09:41   #2751
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
No, oby tak dalej Dzisiaj mi rano mówi jak się czesałyśmy, "Wiesz Mamuś, dzisiaj CHYBA, też się nie rozpłaczę w przedszkolu" Śmialiśmy się z mężem, że w razie co furtkę, tym chyba, sobie zostawiła otwartą
Sprytna bestia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 10:29   #2752
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry
Cytat:

mnie się podobała wczorajsza akcja- stwierdzenie, że będzie chodzić do przedszkola- ale w grudniu nie może
Po kim ona taka wygadana
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-02, 11:20   #2753
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ma 75 lat. Nie mam pojęcia jeśli chodzi o sprawy finansowe - nie interesowałam się tym. Ale wiesz Olu jak człowiek stary i schorowany i jeszcze pod koniec życia zabierają mu to co dla niego najważniejsze (starych drzew się nie pszesadza) to choćby nie wiem ile dostała, to dla niej to nic nie znaczy. Pieniądze nie są najważniejsze. U nas spędziła pół roku i miała swój pokoik, swój TV (te jej ukochane seriale), ogródek (kocha kwiaty), są dwa psy (babacia od zawsze miała jakieś zwierzaki), niby rodzice pracują, dzieciaki chodzą do szkoły, ale u siebie też zawsze była sama, a u nas popołudniu przynajmniej coś się działo i było z kim pogadać. Mimo to bardzo narzekała, że jej tu źle, że chce wrócić do siebie...

Coś czuje, że dzięki takiej pielęgnacji: zorac, umiarkowane nasłonecznienie pyszczka i marchewki z masłem mojej mamy niedługo będę miała twarzyczke niczym pupcia niemowlaczka

No chyba że tak. U mnie to inaczej jest, bo babcia mieszka z dziadkiem i obojgu byłoby na rękę gdyby musieli się wyprowadzić. Dziadek jest schorowany i nie potrafi już palić w piecu, wszystko się w tym domu psuje prąd siada itp :/.
A Twojej babci było dobrze, dlatego rozumiem.

Cytat:
Ja też byłam bardziej zamknięta i cały czas się modlę, żeby córcia nie odziedziczyła tego po mnie

Dzisiaj mi rano mówi jak się czesałyśmy, "Wiesz Mamuś, dzisiaj CHYBA, też się nie rozpłaczę w przedszkolu" Śmialiśmy się z mężem, że w razie co furtkę, tym chyba, sobie zostawiła otwartą

Może po tacie odziedziczyła

Chyba dzisiaj do reala się przejadę, bo znów jest ta akcja, że nabijają 10x więcej punktów. A ja już mam koło 270, więc może nazbieram na jakiś bon. Przyda się później do akademika taki bon, żeby jedzenia kupić
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 11:38   #2754
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Sprytna bestia
Bardzo

Cytat:
mnie się podobała wczorajsza akcja- stwierdzenie, że będzie chodzić do przedszkola- ale w grudniu nie może
Po kim ona taka wygadana
Dzisiaj też utrzymywała, że ten grudzień to nijak nie może
Jak to po kim?? Po mnie (bo zdecydowanie nie po Tacie )

Cytat:

Może po tacie odziedziczyła
Może otwartość na ludzi tak (oczywiście w tak młodym wieku ), bo wygadanie to zdecydowanie nie

Stary 2008-09-02, 12:13   #2755
atsenka
Zadomowienie

Witam

Dziekuje za wszystkie rady. POdazajac nimi konflikt zostal zazegnany . Szwagier podobno tak nie powiedzial, wypilismy po piwku na zgode, a siostra powiedziala ze chce dla mnie jak najepiej, jestem tu pod jej opieka i sie martwi, ale ze w gruncie rzeczy uwielbia mojego TZ i zyczy nam jak najlepiej.

Ahh i wczoraj juz jak sie pogodzilysmy to siostra mi obciela wlosy Koncowki ze 2 cm i grzywke ze 2-3 cm I wiecie co Wam powiem? JUz nigdy nie pojde do fryzjera obciac wlosow. MOja siostra robi to o wiele lepiej a nie jest fryzjerka! Takze humor mi dopisuje.

Odezwe sie pozniej bo dopiero wstalam i pomagam malowac przedpokoj

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 13:20   #2756
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Cytat:
Finlora, wspieram , wspieram . Ja sama miałam się brać za zrzucanie 5 kg przybyłych w wakacje,ale stwierdzilam,ze przy takim natłoku zajęć to nawet nie muszę sie ograniczac... Dojdzie stres i pewnie zorbie sie znów aż za chuda. Chyba ,ze mój organizm zareaguje inaczej i przytyję.
Ja niestety na stres reaguję silnym pociągiem do jedzenia a szczególnie do słodyczy
Zazdroszczę osobom, które nie mogą wtedy nic jeść

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Finlora - Jest odpowiednik NK, tylko nie był sobie w stanie przypomnieć adresu dowiem się, to napiszę.
Dzięki, czekam na wiadomość

Cytat:

A lody sorbetowe to prawie jak nie lody, są robione na bazie wody

Trzymam kciuki za plany
No co! Inaczej by mnie kusiły...
Lubię lody sorbetowe
Ale nie ma to jak włoskie...mmm...

Cytat:
Super, że tak jej się podoba i że wszystko tak gładko poszło

Cytat:
Witaj myk myku

Cytat:
Wsparcie załatwione Nie może się nie udać z takim wielkim wsparciem
Dziękuję

Cytat:
polecam serio batony musli - takie z tesco w polewie jogurtowej 59 groszy lub batony musli z plusa za 69 groszy. Pyszne , mniej kaloryczne (Nie mają wiecej niż 145 kalorii)i bardziej pożywne (bo i zboża i błonnik) niż puste czekoladowe slodycze.
A chipsy też rzuć, bo to wróg, zastąp sobie już lepiej orzechami jak lubisz coś przegryzać.
a 6 Weidera super jest, ale to trzeba zacięcia, bo te ćwiczenia są monotonne. Ja ją ukończyłam i mimo świetnych efektów to drugi raz by mi się nie chciało.
Lubię batoniki musli - ostatnio TŻ kupił mi chyba 6
Koleżanka dzisiaj zaczęła 6 Weidera i stwierdziła, że to straasznie ciężkie jest - ja jeszcze nie miałam czasu (wymówka dobra jak każda inna)
Stary 2008-09-02, 13:21   #2757
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Ty to mądra jesteś to szybko się nauczysz

Wróciłam właśnie ze szkoły i muszę przyznac, że jest super Klasa się fajna wydaje

Pierwsza klasa liceum? Fajnie, now ludzie, nowe sytuacje. Ehh, z rozrzewnieniem wspominam moje liceum, to były czasy (zaczynam biadolić jak stara kobieta )

Cytat:

Bardzo sie cieszę. Jula wydaje mi się otwartą i śmiałą dziewczynką. Założę sie, że bedzie mieć pełno przedszkolnych adoratorów
Cytat:
no, też bardzo lubię to uczucie.
W ogóle ja jestem dziwna, bo lubię zakwasy na drugi dzień, czuję że żyję i że ostro dałam w kość. Ale dawno zakwasów nie miałam .

Mam tak samo, to jest przyjemny ból

Cytat:
Witam

Dziekuje za wszystkie rady. POdazajac nimi konflikt zostal zazegnany . Szwagier podobno tak nie powiedzial, wypilismy po piwku na zgode, a siostra powiedziala ze chce dla mnie jak najepiej, jestem tu pod jej opieka i sie martwi, ale ze w gruncie rzeczy uwielbia mojego TZ i zyczy nam jak najlepiej.

Ahh i wczoraj juz jak sie pogodzilysmy to siostra mi obciela wlosy Koncowki ze 2 cm i grzywke ze 2-3 cm I wiecie co Wam powiem? JUz nigdy nie pojde do fryzjera obciac wlosow. MOja siostra robi to o wiele lepiej a nie jest fryzjerka! Takze humor mi dopisuje.

Odezwe sie pozniej bo dopiero wstalam i pomagam malowac przedpokoj
Tak myślałam... to chyba starsza siostra więc boi się o Ciebie. Żeby Cię nie skrzywdził. Poza tym jesteście za granicą, poza domem i martwi się. Starsze siostry często tak mają. Moja przynajmniej ma W dzieciństwie praktycznie miała dwie mamy Cieszę się, że już wszystko dobrze

Cały dzień tak dziwnie chodzę, mama się patrzy na mnie jak na dziwadło . A od aerobicu miałam przerwę 2 lata (później siłownia, ale to nie to samo) i pupa mnie boli. Ale tak jak pisałam, jest to przyjemny ból i pewnie jak się przyzwyczaję i na drugi dzień po ćwiczeniach nie będę go odczuwać, będę niezadowolona

Wklejam zdjęcia butków. Są takie... kochane Kojarzą mi się z latami 20

I linka do pięknej reklamy (równie pięknych perfum )

http://www.youtube.com/watch?v=JCc-30CP5sI

I kolejną:

http://www.youtube.com/watch?v=5jEs507F4b4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 664.jpg (58,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 654.jpg (68,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 660.jpg (73,4 KB, 14 załadowań)

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 13:22   #2758
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To trzymam kciuki Wszystko to tylko kwestia silnej woli Im dłużej wytrzymasz, tym mniej Ci będzie brakowało słodyczy.

Cytat:
Dobre rozumowanie
Ostatnio znowu miałam kłótnię w domu - z ojcem - cytuję "nawet Claudia Schiffer nie ma tyle specyfików do włosów co Ty!"
Zdziwiłby się
I kolejne jego hasło "jak w końcu wyłysiejesz od nakladania tylu świństw na tą głowę to się będę śmiał!"
Stary 2008-09-02, 14:15   #2759
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Wklejam zdjęcia butków. Są takie... kochane Kojarzą mi się z latami 20
fajniutkie
Cytat:
Dzisiaj też utrzymywała, że ten grudzień to nijak nie może
Jak to po kim?? Po mnie (bo zdecydowanie nie po Tacie )
ciekawe dlaczego akurat grudzień swoją drogą rozbrajające jest to, że jest taka wygadana- niejeden dorosły nie jest w stanie mnie tak zabić jakimś stwierdzeniem jak ona- tudzież "załatwić na cacy"

Aguś wysłałam PW
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-02, 14:22   #2760
Finlora
Zakorzenienie

Kasiu
dzięki za fotkę - patrząc na to gdzie Twój Kuba trzyma łapy (obydwie) nasuwa się myśl - "on wie co dobre"

Byłam dziś na zakupach - kupiłam żarcie dla Czarnej i chrupkie pieczywko - wiecie ile wyniósł rachunek?? 6,66 Pasuje mi do numeru telefonu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości