|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
język szybko opanujesz- zwłaszcza, że przewijasz się w towarzystwie obcojęzycznym - to będzie moment
![]() Cytat:
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was kochane
Przebrnelam przez zaleglosci alescie naskrobaly przez 3 dni...Z tego co pameitam to: tigresska --> witaj po przerwie Porcelainn --> zazdroszcze spotkania perfumoholiczek Ile ja bym dala zeby sie porozkoszowac nowymi zapachami, moze na nastepny zjazd sie zalapie A co do Tz - moze juz zaczyna odczuwac bol rozlaki i daje ci sygnaly? Zycze powodzenia w tej sprawie xyoko --> super ze wyjazd byl udany. Czekamy na fotki ![]() Milka --> Przykro mi z pwoodu babci. 3mam kciuki za jej zdrowie virka --> Przykro mi z powodu mamy Wiecej nie pamietam, jakby co to dopisze pozniej... Wiecie co zrobilam? Szwagier mi nie pozwolil jechac a ja mimo wszystko pojechalam... W koncu niewiem co mu przeszkadzalo... Dzieki mnie nie ukradziono narzedzi z budowy (chlopaki byli wtedy na zakupach a ja poszlam sie przejsc wzdluz morza i zauwazylam 2 podejrzanych typow wlamujacych sie na budowe) i wysprzatalam im caly domek a on mimo wszystko powiedzial ze sie go nie slucham i ze mnie wyperdo*** z domu Przykro bylo uslyszec takie rzeczy... Tym bardziej ze nie mam jeszcze pracy i nie mam jak sie wyprowadzic Nad morzem bylo cudownie- trafila mi sie piekna pogoda i w ogole, sami z TZem cala gore dla siebie mielismy, ale nawet sie tym nie potrafie teraz cieszyc po tym co szwageir nagadal Niewiem co w niego wstapilo... Siostra z kolei nastawia mnie przeciwko Tz-owi Tak bardzo byla za nim, tylko dzieki niej sie z nim zwiazalam (opisala go w samych superlatywach, nie moglam nie chciec poznac takiego cudownego faceta) a teraz co chwila mnie nastawia przeciwko niemu Ajjj....Poza tym tez zle... NIepotrzebnie sie wybralam na zakupy... Tyle rzeczy mi sie podoba a jestem totalnie splukana
|
|
#2735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro dzień zaczynam geografią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam sobie dziś serum do włosów, pod wpływem impulsu. Mam zamiar stosować na końcówki,ale... to same silikony. Sama już nie wiem,czy stosowanie silikonów na końcówki i pomaga, czy szkodzi...Jak to jest? Unikam ich w szamponach i odżywkach, bo moje włosy szybko się przetłuszczają. Boję się też,że mi to serum za bardzo obciąży włosy. Ech, te impulsy. ![]() Chciałam dziś kupić sobie jakieś bluzki z krótkim rękawem. Nic już nei ma
||||
|
|
|
|
#2736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, nie fair zachowała się ta barmanka, strasznie wkurza mnie takie zachowanie. Cytat:
Całe szczęście, że rozstanie przebiegło bez łez, to bardzo ważne![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może pogadaj z siostrą i zapytaj, dlaczego tak zmieniła podejście do Twojego TŻ? Ma jakiś powód? I nie rozumiem, dlaczego szwagier tak się zachowuje? Czemu to on ma decydować, co Ty robisz w weekend?
|
||||
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chemią
Później 2 polskie, historia i matematyka ![]() Cytat:
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Chwila pasożytowania u koleżanki - poszła zrobić kanapeczki więc ja szybciutko myk myk na wizaż ![]() Postanowiłam spróbować – od dzisiaj - i proszę o wsparcie!Pierwsze postanowienie na początek – 100 dni bez słodyczy... nie wiem jak (i czy w ogóle) uda mi się to wytrzymać...bez ciastek, czekolady, ciasta... itd. ![]() Oj ciężko będzie... ![]() Zastanawiam się czy od razu dodać do tego chipsy i inne przegryzki tego typu czy może nie wszystko na raz Ale chyba lepiej od razu bo będę się opychać chipsami czy paluszkami z myślą, że przecież jestem twarda i nie jem słodyczy ![]() Czy lody to też słodycze?? (Tylko nie to...) Postaram się też ćwiczyć codziennie... tylko z tym postanowieniem gorzej będzie bo ja chyba leń jestem... a tak naprawdę to mam tak mały pokój, że nie mam się nawet gdzie położyć, żeby brzuszki robić, ale o tym już kiedyś wspominałam ![]() I muszę też w końcu poczytać o tej 6 Weidera... w piątek miałam internet przez kilka godzin i zamiast czegoś poszukać na ten temat to ja tylko na wizażu siedziałam ![]() Tak samo mogłam poszukać jakichś ofert pracy ale byłam tak pochłonięta wizażem, że nawet do głowy mi to nie przyszło a potem dostałam opieprz od TŻ’a ![]() A żeby mnie już dzisiaj nie kusiło to wrąbałam wczoraj ostatnią paczkę ciastek (całą! ) jaka mi została w barku – pyycha były!
|
|
|
|
|
#2739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z siostrą pogadaj koniecznieCytat:
skończy się wiżażowanie po nocach ![]() Aga Jesteśmy z Tobą
|
||
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenko Tak pisałaś o tej książce „Dzieci z dworca Zoo” że postanowiłam ją sobie przypomnieć – włożyłam ją do torby i czytam ją sobie w autobusie, gdziekolwiek jadę ![]() Bo tak w ogóle to mieszkam na samym końcu mojego miasta i autobus (nawiasem mówiąc jedyny, który tam jeździ) to jedyna możliwość, żeby się z tego zadupia wydostać, bo np. do centrum bym szła godzinę i to takim dosyć szybkim tempem. A że zdarza mi się jeździć codziennie kilka razy tą samą trasą to już dawno stwierdziłam, że nie będę przecież przez pół godziny gapić się przez okno i zamiast tego wolę poczytać sobie książkę ![]() A i tak nie mogę uwierzyć jak mogłam zaniedbać moją ukochaną książkę ![]() Mój TŻ się z Wami solidaryzuje ![]() Nie jest zachwycony powrotem do szkoły (nauczyciel, hehe) |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
A tak na poważnie - gdybym miała pracę to też bym dzisiaj zaczynała rok szkolny Ola, poszukałam w necie tego serialu i na filmwebie napisali tak: "Serial wyprodukowany przez Aarona Spellinga, twórcę "Beverly Hills 90210" Melrose Place to dom w Los Angleles, gdzie splatają się losy starszych kolegów Brandona, Dylana, Kelly i Donny. Grupa sympatycznych dwudziestolatków staje u progu dorosłego życia. Po beztroskich latach spędzonych pod opiekuńczymi skrzydłami rodziców, czas rozpocząć życie na własny rachunek... " Czyli jednak są powiązane ze sobą ![]() Kolejny po BH 90210 tzw serial mojej młodości Swoją drogą to serial z 1992 roku i strasznie zabawnie jest zobaczyć tych wszystkich aktorów, kiedy byli jeszcze tacy młoodzi! ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-01 o 19:07 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To cały skład ![]() Jest Cyclomethicone i benzyl :f Chyba nie będę używac. sama nie wiem. Finlora, wspieram , wspieram . Ja sama miałam się brać za zrzucanie 5 kg przybyłych w wakacje,ale stwierdzilam,ze przy takim natłoku zajęć to nawet nie muszę sie ograniczac... Dojdzie stres i pewnie zorbie sie znów aż za chuda. Chyba ,ze mój organizm zareaguje inaczej i przytyję.Cytat:
Virka, jak tam córeczka?
||||
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj, zmywaj od czasu do czasu silikony czymś mocniejszym i będzie dobrze ![]() A francuskiego zazdroszczę
|
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Witam.. Spędziłam cały dzień poza domem - rozpoczęcie, na miasto ze znajomymi (przy okazji na pizzę, popkorn w kinie i lody..) i u koleżanki.
Nowy rok szkolny - myślałam, że będzie gorzej. Godziny prezentują się nienajgorzej - tylko 2x w tygodniu 9 lekcji, pozostałe po 8. Ale jutro zaczynam dzień fizyką... ![]() Mimo wszystko, miło spotkać się z dawno nie widzianymi znajomymi Finlora - Jest odpowiednik NK, tylko nie był sobie w stanie przypomnieć adresu dowiem się, to napiszę.
|
|
|
#2746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że pod koniec, zawsze masz zaproszenie ![]() Szwagra nie rozumiem, ale bardziej przejmowałabym się siostrą. Musisz koniecznie porozmawiać z nią na temat zmiany jej zachowania i opinii o TŻ i dowiedzieć się o co chodzi Cytat:
![]() A lody sorbetowe to prawie jak nie lody, są robione na bazie wody ![]() Trzymam kciuki za plany ![]() Wróciłam mega ściorana po pierwszym od dawna aerobicu. No dobrze, może nie mega, ale trochę. Tak niepewnie stoję na nogach Ale to jest genialne uczucie gdy Cię ktoś tak wymęczy ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#2747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szwagra i siostry, to straszna sytuacja...Porozmawiaj z nimi, przecież szkoda się tak męczyć. Cytat:
Cały czas tylko opowiada o przedszkolu i mówi jak tam jest super i, że chce tam często chodzić Jest dumna bo Pani ją pochwaliła no i wszystko jak na razie jest naj Oby tak dalej ![]() Cytat:
Wsparcie załatwione Nie może się nie udać z takim wielkim wsparciem ![]() Cytat:
Ja teraz czytam "Portier nosi garnitur od Gabbany".
|
|
|
#2748 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A chipsy też rzuć, bo to wróg, zastąp sobie już lepiej orzechami jak lubisz coś przegryzać. a 6 Weidera super jest, ale to trzeba zacięcia, bo te ćwiczenia są monotonne. Ja ją ukończyłam i mimo świetnych efektów to drugi raz by mi się nie chciało. Cytat:
W ogóle ja jestem dziwna, bo lubię zakwasy na drugi dzień, czuję że żyję i że ostro dałam w kość. Ale dawno zakwasów nie miałam . Cytat:
. Widzę, że mała kontaktowa. Teraz pójdzie już z górki. Ja bym bardziej zamknięta w sobie, pewnie dlatego było mi się gorzej zaaklimatyzować .
|
|||
|
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Teraz już siły nie ma - musi wyzdrowieć
Cytat:
), ogródek (kocha kwiaty), są dwa psy (babacia od zawsze miała jakieś zwierzaki), niby rodzice pracują, dzieciaki chodzą do szkoły, ale u siebie też zawsze była sama, a u nas popołudniu przynajmniej coś się działo i było z kim pogadać. Mimo to bardzo narzekała, że jej tu źle, że chce wrócić do siebie...To już dobry znak ![]() Cytat:
Straszna tam u Was atmosfera I w sumie ludzie czepiają się nie wiadomo c co Koniecznie pogadaj z siostrą o co jej właściwie chodziCytat:
Im dłużej wytrzymasz, tym mniej Ci będzie brakowało słodyczy.A może pomyśl w ten sposób: ciasteczka, czekoladki, batoniki, chipsy przecież to kosztuje Ile już byś na kafejke zaoszczędziła Radośc nie porównywalnie większa z siedzenia na wiżażu niż paczka jeżyków Przynajmniej dla mnie A jak nie wydasz na kafejke to pójdzie na smarowidła do włosów![]() Oj zgadzam się ![]() Relacja podermatologowa: Dowiedziałam się, że cera łojotokowo-trądzikowa, którą mam (nie)przyjemność posiadać zawsze już będzie taką cerą. Od taka moja uroda. Podobnie ja cera sucha będzie suchą, to trądzikowa będzie trądzikową Jedyne co moge zrobić to właściwie ją pielęgnować stosując kosmetyki, których masa jest na rynku przeznaczone do tej właśnie cery. Pani okazała się przeciwniczką wszelkich antybiotyków, które są przeznaczone dla zaawansowanego trądzika i mają dużo środków ubocznych. Dostałam recepte na Zorac. Zapytałam czy opalać się mogę i dowiedziałam się, że umiarkowane wystawianie twarzy na słońce wskazane Więc wczoraj się wyzoracowałam i dziś planowałam się trochę poopalać i zamiast filtra wziąść miskę marchewek polaną wartswą masełka. Niestety niebo zachmurzone (ale od czego mamy solarium ) Coś czuje, że dzięki takiej pielęgnacji: zorac, umiarkowane nasłonecznienie pyszczka i marchewki z masłem mojej mamy niedługo będę miała twarzyczke niczym pupcia niemowlaczkaND |
|||
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, oby tak dalej Dzisiaj mi rano mówi jak się czesałyśmy, "Wiesz Mamuś, dzisiaj CHYBA, też się nie rozpłaczę w przedszkolu" ![]() Cytat:
Cudowna ![]() Witam pięknie wszystkich
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Po kim ona taka wygadana
|
|
|
#2753 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Twojej babci było dobrze, dlatego rozumiem. Cytat:
Może po tacie odziedziczyła ![]() Chyba dzisiaj do reala się przejadę, bo znów jest ta akcja, że nabijają 10x więcej punktów. A ja już mam koło 270, więc może nazbieram na jakiś bon. Przyda się później do akademika taki bon, żeby jedzenia kupić
|
||
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo
![]() Cytat:
Jak to po kim?? Po mnie )Może otwartość na ludzi tak (oczywiście w tak młodym wieku ), bo wygadanie to zdecydowanie nie
|
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziekuje za wszystkie rady. POdazajac nimi konflikt zostal zazegnany . Szwagier podobno tak nie powiedzial, wypilismy po piwku na zgode, a siostra powiedziala ze chce dla mnie jak najepiej, jestem tu pod jej opieka i sie martwi, ale ze w gruncie rzeczy uwielbia mojego TZ i zyczy nam jak najlepiej.Ahh i wczoraj juz jak sie pogodzilysmy to siostra mi obciela wlosy Koncowki ze 2 cm i grzywke ze 2-3 cm I wiecie co Wam powiem? JUz nigdy nie pojde do fryzjera obciac wlosow. MOja siostra robi to o wiele lepiej a nie jest fryzjerka! Takze humor mi dopisuje. Odezwe sie pozniej bo dopiero wstalam i pomagam malowac przedpokoj
|
|
#2756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
![]() Zazdroszczę osobom, które nie mogą wtedy nic jeść Cytat:
![]() Cytat:
Inaczej by mnie kusiły... Lubię lody sorbetowe Ale nie ma to jak włoskie...mmm... ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Koleżanka dzisiaj zaczęła 6 Weidera i stwierdziła, że to straasznie ciężkie jest - ja jeszcze nie miałam czasu (wymówka dobra jak każda inna)
|
|||||
|
|
|
|
#2757 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsza klasa liceum? Fajnie, now ludzie, nowe sytuacje. Ehh, z rozrzewnieniem wspominam moje liceum, to były czasy (zaczynam biadolić jak stara kobieta )Cytat:
Bardzo sie cieszę. Jula wydaje mi się otwartą i śmiałą dziewczynką. Założę sie, że bedzie mieć pełno przedszkolnych adoratorów ![]() Cytat:
Mam tak samo, to jest przyjemny ból Cytat:
W dzieciństwie praktycznie miała dwie mamy Cieszę się, że już wszystko dobrzeCały dzień tak dziwnie chodzę, mama się patrzy na mnie jak na dziwadło ![]() Wklejam zdjęcia butków. Są takie... kochane Kojarzą mi się z latami 20 ![]() I linka do pięknej reklamy )http://www.youtube.com/watch?v=JCc-30CP5sI I kolejną: http://www.youtube.com/watch?v=5jEs507F4b4
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#2758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio znowu miałam kłótnię w domu - z ojcem - cytuję "nawet Claudia Schiffer nie ma tyle specyfików do włosów co Ty!" Zdziwiłby się ![]() I kolejne jego hasło "jak w końcu wyłysiejesz od nakladania tylu świństw na tą głowę to się będę śmiał!" ![]() |
||
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoją drogą rozbrajające jest to, że jest taka wygadana- niejeden dorosły nie jest w stanie mnie tak zabić jakimś stwierdzeniem jak ona- tudzież "załatwić na cacy"![]() Aguś wysłałam PW
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
dzięki za fotkę - patrząc na to gdzie Twój Kuba trzyma łapy (obydwie) nasuwa się myśl - "on wie co dobre" ![]() Byłam dziś na zakupach - kupiłam żarcie dla Czarnej i chrupkie pieczywko - wiecie ile wyniósł rachunek?? 6,66 Pasuje mi do numeru telefonu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Nie było łez na rozstanie
(choć nie wiele MI brakowało 

A co do Tz - moze juz zaczyna odczuwac bol rozlaki i daje ci sygnaly? Zycze powodzenia w tej sprawie
Przykro bylo uslyszec takie rzeczy... Tym bardziej ze nie mam jeszcze pracy i nie mam jak sie wyprowadzic

[wtedy miała wolne i bawiła się na dyskotece].
Całe szczęście, że rozstanie przebiegło bez łez, to bardzo ważne
.[/I]

Jesteśmy z Tobą

Więc wczoraj się wyzoracowałam i dziś planowałam się trochę poopalać i zamiast filtra wziąść miskę marchewek polaną wartswą masełka. Niestety niebo zachmurzone (ale od czego mamy solarium