|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Zuziu a jak dziś samopoczucie? Lepiej choć odrobinę?
|
|
#2582 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
Neonka28, Aragonte... dziękuję Wam
Ot, takie mądrości banalne. Żebym tylko umiała żyć według tego, co napisałam, to już w ogóle byłoby miodowo Ale cóż, trzeba się uczyć
|
#2584 |
|
BAN stały
|
ivanno doszedł mac(zek)
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny padam na pyszczek
szkolenia zakończone testami... 80% trzeba uzyskać by zaliczyć. Uff... i noga dała się we znaki... :/
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno- odpoczywaj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Jaa? Nie
korzystam z dobrego humoru jaki mam siedze puki mam banana na twarzy ![]() Mam Gaiac'a i w nim pływam cuuuuuuudowny
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skusiłaś pigmentami nie tylko mnie - moja mama też chce, już sobie upatrzyła na allegro odsypki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2589 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem kusicielką ![]() Cytat:
.... się pokusiły babeczki |
||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, jutro będę go testować na policzkach
|
|
|
#2592 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie fajno-luz to krzycz
dośle sporą odsypkę ![]() Miałam dziś okropny sen... szłam mostem, była akcja ratunkowa ktoś wpadł do rzeki samochodem, przystanęłam i przyglądałam się, czułam że muszę zostać. Zaczęto wyciągarką wyciągać auto, gdy całe znalazło się na powierzchni otworzono drzwi auta a w srodku była dziewczyna ale z czarną przepaską na twarzy. Pytałam czemu nie widać jej buzi. Powiedzieli że jest w złym stanie, że wygląda strasznie... A ja w środku czułam że to ktoś kogo lubie, kto ma miejsce w moim sercu a z drugiej strony bałam się, bałam się złości jaką miała ta dziewczyna z powodu swojej śmierci... Obudziłam się zapłakana i z uczuciem strachu
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbaciku, Favkes, witajcie
Ehh, jak trudno się wraca po dwutygodniowym urlopie do pracy Madziczko, Zuziuniu, Fenris, smutno się czyta iż jesteście w takim niefajnym nastroju ![]() Asia, ale miałaś sen Ja dziś przewracałam się z boku na bok i często budziłam; chyba z powodu powrotu do pracy Takie wracanie też jest ciężkim przedsięwzięciem Kiedyś czytałam nawet o depresji poourlopowej
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Favkes, witaj
Cytat:
To prawda Zwykle moja szefowa daje nam ostro popalić ![]() Ech, ja też padam na pysk, prawie wcale nie spałam
|
|
|
|
|
#2597 |
|
BAN stały
|
Obiecuję
![]() Ja też. Taki z gatunku kompletnie "porytych" W wielkim drewnianym budynku (szpital?) niewidzialne istoty atakowały ludzi, gryząc ich. Ja robiłem za egzorcystę Mówię Wam - niewdzięczna robota ![]() Jakiś czas temu śniła mi się plaga dzieci zmieniających się w kogoś na kształt lalki Chucky - również napadały na ludzi, gryząc ich. Wcześniej - znów jako egzorcysta A horrorów ostatnio nie oglądam Ivanno - Gustaw zmierza ku Tobie
|
|
|
|
#2598 |
|
rude jest piękne:)
|
Favkes witaj
|
#2599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam co do tego złudzeń po obejrzeniu większości odcinków Supernatural, gdzie dwóch braci występuje w roli egzorcystów i amerykańskich wiedźminów ![]() Ivanno, ale sen ![]() Sabbath - gratuluję licznych wygranych książek ![]() Co to były za konkursy? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath witaj w domu
![]() Mrugam do Ciebie znacząco . Mam wszystko, co trzeba, należy tylko płytkę odpalić i wysłać.
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu hehe egzorcysta?
Ja CK One mam ponad 2ml próbkę dla Ciebie jutro wysyłam ![]() Dziękować pięknie za Gustawa ![]() Aragonte no jakiś ten sen dziwny... a ja zazwyczaj nie śnie, jak śnie to właśnie takie... |
|
|
|
#2602 | |||
|
Wiedźma
|
Nie ma za co, mam nadzieję, że na coś się moje proste rady przydadzą...
Uściślę tylko, że pisząc śmietanka miałam na mysli śmietanę słodką po prostu. Nic chemicznego. Witaj Zuziuniu. Cytat:
Nie wiem, czy pocieszy Cię to, że kilka lat temu obudziłam pół bloku wrzeszcząc przeraźliwie przez sen, kiedy śniło mi się, że syn mojej koleżanki tonie (i to w tempie takim, jak gdyby wciągała go pod wodę armia demonów), a ja nie mogę go wyciągnąć chłopak zaś do teraz ma się dobrze. Uściski ku pokrzepieniu. ![]() Dzięki za powitanie Moniu. I sama przy okazji witam Feniksa. Ale tylko raz. Tunezyjczycy to najbardziej antypatyczny naród świata. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jeszcze piszę PW za moment, bom pacan i nie mam Twojego adresu.
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbacie mam nową herbatę posłać ci?
|
|
|
|
#2604 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiedziałam, że wybrniesz jakoś z tego leżenia plackiem ![]() Cytat:
Cytat:
A ja dostałam dzisiaj okropne wiadomości. Mój mąż dostał w głowę bytelką od murzyna i został wraz z kolegą pobity. Zaczęło się od przepychanek, zostali zaczepieni na ulicy, a skończyło się na spuchniętej ręce, Ogromnym guzie na głowie, straconym złotym łańcuszku z krzyżykiem i koszulce do wyrzucenia. Chyba zacznę być rasistką. Nigdy nie byłam, ale jestem tak wściekła, że mogłabym dzisiaj zabić
|
||||
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan, Matko Boska, to straszne!
Brak mi słów na to, co się dzieje z ludźmi...
|
#2606 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Egzorcysta jak malowany Łapię ludzi za ręce, zmuszam do robienia znaku krzyża, modlę się, klnę jak szewc, wymachuję rękoma ![]() Cytat:
Będą testy ![]() Cytat:
![]() (chciałem napisać, że Gustaw zaliczy kolejną Wizażankę, ale brzmi to trochę "nie teges", poza tym wydałoby się, że mnie już też zaliczył )
|
|||
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kagan - , dobrze, że "w miarę" skończyło się tylko na tym. Co za świat
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś współczuje
ale też dużo robi stereotyp Polaka za granicą, bo 80% Polaków wyrobiło nam taką "plakietkę" tych najgorszych ![]() Co nie oznacza że tamci mogli zaczepić i zaatakować, co to to nie... Gryksiu aaaaa testuj do woli mój Mysz mówił że ma Ci się dobrze nosić ![]() Gustaw mnie zaliczy pod zdrade to nie podlega co nie?... to wtedy moge sobie dawać się zaliczać Gustawowi
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryxiu - ja też kiedyś poróbowałam "zaliczyć"Gustawa, ale Gustaw po chwili odmówił współpracy z.... moją skórą ![]()
|
|
|
|
#2610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Ale cóż, trzeba się uczyć
szkolenia zakończone testami... 80% trzeba uzyskać by zaliczyć. Uff...
korzystam z dobrego humoru jaki mam 

Ja dziś przewracałam się z boku na bok i często budziłam; chyba z powodu powrotu do pracy
Zwykle moja szefowa daje nam ostro popalić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)