|
|
#2551 | ||||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
fajnie ![]() Cytat:
też wychodze z założenia, że facet nie jest mi potrzebny do szczęścia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zamawiałam od nich kilka razy i przeważnie nastepnego dnia miałam w domu paczuszke (najdalje 2 dni po zamówieniu) a teraz czekam tydzień i nie moge się doczekać
|
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym, co wyboldowałam, wydaje mi się, że trafiłaś w sedno Też bym chciała wreszcie wyrobić w sobie tego rodzaju przeświadczenie, ale miewam je tylko od czasu do czasu, to takie przebłyski pomiędzy okresami, kiedy padam na pyszczydło i wszystko wydaje się bez sensu
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziak giancarla,podoba mi sie ten tekst!! ![]() Szanujmy siebie i cieszmy się z tego, kim jesteśmy...niepowtarzalne . Super!!! Margui ma bana. To nowa wizażanka, super kobietka Why?
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Nie wiem gdzie moge sie wtracic z niewinnym pytanie, bo watku ktokoliwek widzial, ktokolwiek wie, nie znalazlam, a dylemata mam duzego. Czy ktos mial kiedys stycznosc z taka wersja Parfum d'Empire ( vide zalacznik ) ? Dylemat konkretnie dotyczy objetosci, sprzedajacy nie mial pojecia czy jest to 10 czy 15, a i na to nawet gwaracji nie dawal, bo oznaczenia konkretnego brak. Zeszlo toto wczoraj na ebayu na Wyspach, przystopowal mnie malzonek w zawzietej walce, przy 60 funtach najspokoniej w swiecie wylaczyl komputer. ( Bo niby dwa z czterech zapachow posiadam. No ale dwoch przeciez nie mam ;-) ) Zeszlo za 66 £. A dzis znalazlam znowu to cudo ( czy to jest cudo czy mini cudo, to sie jeszcze okaze ) na wymianie Dunskiej ( rowniez nie wiadomo jakiej pojemnosci ) Czy ktos obcowal z taka forma d'Empire? I czy obcowanie nie bylo sto lat temu ? ( oczywiscie zadnej wizazanki o taki dorobek metryki nie podejrzewam ;-) ) |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcja-Pospolita jak ja lubie takie flakoniki. Nie widzialam odczuwam dreszcze
![]() Angelku czekam z utęsknieniem olbrzymiastym na Twoj list
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo- nie mialam jeszcze takich perfum P.d'Empire, ale te na zalaczonym przez Ciebie zdjeciu wygladaja, (na moje oko
), jak perfumetki L'Artisana, ktore dodano mi za kazdym razem do zakupu cysterny Eau de Jatamansi- maja one 8ml- 0,27 fl.oz.Gdyby sprzedawca zechcial podac Ci wymiary w cm (srednica, dlugosc), to moglybysmy porownac z fiolka L'Artisanowa.
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiolki maja po ok 12 cm dlugosci ( odpowiedzi odnosnie srednicy sie nie doczekalam ), poczatkowo tez mi sie skojarzyly z L'Artistianem, ale z trojkami pakowanymi w Les Epices de la Passion ( to sa 15 ml ). W kazdym razie, teraz, dziekuje przytomniejszej polowce za czyn zgola desperacki ;-) Dziekuje oczywiscie, mysla i zaniedbaniem ![]() Odlaczyc kobiete od zasilania w takim krytycznym momencie, jak byc i nie byc aukcji, to tylko desperat potrafi ;-) |
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, zazdraszczam straszliwie wyjazdu - ale dobrze, że już do nas wróciłaś
Dzisiaj mam dzień z piekła rodem - napiszę wieczorem o co chodzi, dość, że w pracy mam taki dym, że ha. I nie chodzi o nawał pracy, ale o awanturę z szefem. Nie wiem co dalej będzie, muszę się na spokojnie zastanowić choć w tej chwili mam wszystkie dosyć...
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... martwie sie caly czas, ale dobrze ze te badania takie nieadekwatne do jej aktualnego samopoczucia i mam nadzieje stanu zdrowia sa ![]() Witaj Sabbath Dziekuje ![]() Aggie |
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie - czym smarować powiekę? Koleżanka pisze, że od kremu ma jakby uczulenie, skóra na dolnej powiece jest cała zaczerwieniona, swędzi, jest jakby "spieczona", czym to można zaleczyć? Będę wdzięczna za pomoc.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Jeszcze nic nie czytałam, jeszcze nic nie wiem ale witam serdecznie Jak się odkopię z zaległości pracowych to zabiorę się za forumowe. Mam też chyba do wykonania kilka zaległych przelewów wspólnozakupowych Homyczku - numerek konta poproszę |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Ręce mi opadają z tym pechowym zakupem sukni na Allegro. Zgłosiłam spór, oczywiście sprzedająca w zaparte że suknia idealna, że zgodna z opisem(w opisie brak jakichkolwiek informacji o plamach, zaciągnięciach, brakujących dżetach) że plamy to sobie sama zrobiłam. Zakończyłam więc spór, prosząc o pomoc pracownika Allegro, na razie przyszła wiadomość raczej wysyłana wszystkim automatycznie żeby postraszyć Sprzedającą policją, co też zrobiłam.
Nawet nie wiem jak teraz kontaktować się z pracownikiem Allegro, czy poprzez fukcję odpowiedz w mailu który otrzymałam? Co dalej mogę zrobić?
|
|
#2565 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dostałam probki z Quality
wszystkie robione i duzo z nich powyciekało zostalo tylko troszke na poznanie zapachów czy te ich fiolki zawsze przeciekają czy tylko ja mam takiego pecha? przewaznie dostawałam od nich próbki firmowe ale jesli sie czasem zdarzyla robiona to zawsze cos wyciekło
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. wkurzyłam się bo płaci się za te próbki sporą kase i otrzymujesz po kropelce zapachu
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
pisałaś do nich w tej sprawie?
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć , Favkes
![]() Właśnie testuję przybyłe pigmenty od Ivanny Trochę chyba za mało strzepałam z pacynki, bo się oprószyły, ale pewnie gdybym uważała bardziej byłoby ok. Póki co obserwuję, czy nie migrują jeszcze bardziej i ile wtrzymają na powiece
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2572 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
bo moze nikt nie miał odwagi? ja w kazdym zamowieniu miałam zawsze max 1 robioną próbkę wiec jak mi sie nawet pół jej wylało to nie była to taka strata ale teraz wszystkie próbki dostałam robione....
|
#2573 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Miałam kiedys podobnie, poniewaz uzyłam najprawdopodobniej zbyt silnego kremu. Udało się zaleczyć i powrocic do " normalności"kremem pod oczy Ziaja Calma HLC Hydrolipid Comfortt do cery suchej i wrazliwej- wysoka skuteczność łagodzenia podrażnień. Polecam
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
to ja miałam szczęście bo do tej pory zadna robiona próbka mnie wylała sie......
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaprysko dziękuję Ale mnie chodziło dokładniej o to, jak narazie zaleczyć ten stan - używać maści leczniczych, okłady jakieś?Koleżanka załatwiła się kreme Myokine pod oczy, Vichy
|
|
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Favkes
|
|
|
|
#2577 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Ja wychodzę z załozenia ,ze najlepiej jeden specyfik stosować niż kilka , bo można przedobrzyć. edit: miałam rany, otarcia, szczypanie od kremu ze złotej serii ultimate Avonu, a ziaja Calma HLC mi pomógł.
|
|
#2578 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To okazja do spotkania z ludźmi, z którymi można przegadać kilka dób bez potrzeby spania. Wyobraź sobie spęd, na którym spotykasz ze trzy setki znajomych pokrewnych dusz (reszta z tysiąca uczestników to dusze mniej pokrewne ).Nawiozłam książek za ponad trzy stówy. Wszystko, co do sztuki wygrane w konkursach. ![]() Oj było. Jednak w dobrym towarzystwie wszędzie dobrze. ![]() Witaj Burn (wraz ze swoim cudnym awatarem ). Cytat:
![]() Po pierwsze często jest tak, że kiedy za bardzo się na czymś koncentrujemy, za bardzo chcemy, to właśnie nam się nie udaje. Kiedy za bardzo się wpatrujemy - nie dostrzegamy. Po drugie trudno jest stworzyć dobry, pełny, bazujący na wzajemnym zrozumieniu i poczuciu wspólnoty związek z człowiekiem, z którym poza samym faktem bycia w związku, niewiele nas łączy. Kompletny związek, taki z porozumieniem dusz i poczuciem wspólnoty, partnerstwa, rodzi się często na bazie koleżeństwa, wspólnych pasji, wspólnych przezyć. Kiedy startujesz z wewnętrznym przymusem miłości możesz nie mieć czasu na oswojenie właściwego człowieka. I po trzecie wreszcie - udzie często boją się osób, które rzucają się w związek jak gdyby skakały na konia. O wiele atrakcyjniejsza dla męzczyzny jest kobieta, która związku nie szuka, która jest sama dla siebie kompletnym człowiekiem, której samej ze sobą jest dobrze. Taką partnerkę można szanować. I można mieć nadzieję na normalne relacje - bez obaw, że się na nas zakleszczy wszystkimi mackami i nie pozwoli swobodnie dychnąć. Cytat:
A tak serio, nie wyobrażam sobie bycia z kimś tylko dlatego, że jest dla mnie dobry i kochany. W ogóle takie podejście, że ktoś jest dla mnie dobry mi się nie podoba, bo mam wrażenie, że to stawia mnie w pozycji petenta (wedle klasyfikacji petent-księżniczka). Nie zazdrość, tylko wybierz się kiedyś. ![]() Cytat:
![]() Moją receptą jest samorealizacja (dobra materialne traktuję jako sposób, nie cel). Związek nie może mi w tym przeszkadzać. Powinien za to dawać siłę i oparcie. Dodatkowo jeszcze mam w nim osobę, którą moje sukcesy cieszą, i która cieszy mnie swoimi. Witaj Blue. Cytat:
![]() Dla mnie najfajniej. Cytat:
Co zaś do awantury - daj sobie czas na ochłonięcie. Na spokojnie i sam problem bedzie mniejszy, i rozwiązane przyjdzie łacniej. Cytat:
Jeśli podejrzewasz uczulenia na jakąś chemię, a skóra wymaga nawilżenia - możesz przyłożyć tamponiki zamoczone w śmietance. Nawilżą i ukoją, a chemii nie ryzykujesz.
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
|
|
#2580 |
|
BAN stały
|
Witaj Sabbath
A ja szukałam dzisiaj butów i nic nie znalazłam, ivanno nie ma u mnie w mieście nic fajnego z takich sportowych balerinek Pije kawę...a właściwie to zasypiam na siedząco. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

fajnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Why?