|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Aguś trzymaj się tam kochana
naprawde okropna sytuacja a tamtemu napastnikowi niech kuśka nigdy nie stanie! Chołota się szerzy na skale masową widać :/ żeby atakować niewinnych :/
|
|
|
|
#2612 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Kagan - nie dość, że przyjeżdżają i się panoszą w nie swoim kraju to jeszcze napadają na ulicy!!! Zamknąć i torturować to mało. Dzikusy.
Współczuję. Jeszcze z tym krwiakiem, no masakra poprostu. Przykro. Nawet gdyby ich dorwali to i tak by nie zamknęli, bo toż to rasism przecież i jak by wyglądało. Chciałam wesoło napisać, że wróciłam z pazurków i mam czarno-czerwone, ale humor mi wyszedł po tym co przeczytałam. |
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fenris to nie u nas, to w Londynie. Mój mąż tam mieszka. A pazurkami się pochwal jak najbardziej
|
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wydaje mi się, że to nie kwestia koloru skóry, tylko człowieka, mimo wszystko. Cytat:
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ja też Cię lubię
a dzieci zrozumieją, one też mają gorsze dni mimo że są małe (moja siostra ma wiecznie złe dni :P gorzej niż ja... a zwłaszcza dziś przylazła bym jej ołówek naprawiła bo był z gumką do mazania a ona takiego nie chciała, a że był z Hanną Montaną to go kupiła ale gumkę zdjąć... to polazłam do kuchni - grzebam, kręce aż się udało ściągnęłam. Daje jej a ona mówi że sama by zrobiła lepiej i szybciej... dzieci )
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2617 | ||
|
Wiedźma
|
Przede wszystkim posłać mi swój adres.
Zła jestem jak bąk na siebie samą, bo oczywiście z niespodzianki teraz nici, ale gdzieś go wpierniczyłam i znaleźć nie mogę. Tak więc wyślij mi proszę na PW swój adres, po czym natychmiast zapomnij, że to zrobiłaś. A ja obiecuję więcej go nie zgubić... ![]() Twórcze podejście do leżenia plackiem obejmuje wszelkie sporty wodne. Z pływaniem rowerem wodnym po morzu włącznie. Cytat:
![]() Co do rasizmu jednak będę nawoływała do rozwagi: gdyby Twojego Męża napadł białas nie rozważałabyś przecież zostania rasistką i znienawidzenia białych. To, że idioci i świnie zdarzają się wśród ludzi wszystkich ras i narodów nie jest niczym niezwykłym. Nie stosujmy odpowiedzialności zbiorowej. Cytat:
To ja go zaliczam.
|
|
#2618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ściemanko ![]() Oj, na pewno nie tak dobrze jak Ciebie Cytat:
![]() witaj Oj i ja witam Sabbacika Ależ wrażeń mieliście - właśnie wyczytałam Cieszę się, że udał Wam się ten wyjazd Cytat:
|
|||
|
|
|
#2619 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Aha, no to inna sytuacja.
Ale mimo wszystko beznadziejnie się zachowują. Gdyby jeszcze powód był. |
|
|
|
#2620 | ||
|
BAN stały
|
Bardziej od Włochów?
![]() Wtajemniczyłaś Mysza w naszą wymianę? Obyło się bez "scen zazdrości"? ![]() No jestem ciekaw tej Jedynki ).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bajdełej - doceniam jego absolutne piękno, jednak współżycie nam nie szło ![]() ------------ Kagan - strasznie to smutne
|
||
|
|
|
#2621 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą po problemach z wyjazdem nalezały Ci się wakacje marzeń.Cytat:
Też tak myślę i pewnie bedę miała dzisiaj długą noc. Cytat:
Ludzie niestety są coraz gorsi. Ja całe życie bylam przyjaźnie nastawiona do wszystkich, ale ostatnio zaczynam myśleć, że chyba trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania. |
|||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes ja cie nie zauwazyłam
durna jakaś jestem :/ WITAJ miło Cię czytać ![]() Gryxiu a wiesz że nawet się cieszył że w końcu i on mogł jakoś zapachowo "w nas wejść" Czubek co nie? :PA ja dziś śpie z Gaiac'iem! Gorąca noc :P Edit: padam na pyszczek i ide spać, dobrej nocy wam życzę, Gryksiowi i sobie lepszych snów a dla reszty was życze spokojnej nocy i oby się wam perfumy śniły
|
|
|
|
#2624 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Takie pazurki sobie dzisiaj zrobiłam
Trochę oczo...ebne, ale dają radę.
|
|
|
|
#2625 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne zdjęcie masz w avie- domyślam się, że to Tunezja? Mój potencjalny wyjazd tam przesunął się na początek października
|
|
|
|
|
#2627 |
|
BAN stały
|
Byłam wczoraj w pubie z koleżanką, było miło, poznałam ja nie dawno, młoda mężatka z małą dzidzią. Fajna jest i ma w sobie dużo pozytywnej energii...tylko pozazdrościć.
U mnie humor stopniowo coraz lepszy...po południu wreszcie pojade do mamy, juz tak dawno jej nie widziałam. |
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu
cieszę się że choć troszkę Ci się polepszyło ojj ja też chętnie bym poszła na piwko ![]() Wiecie tak myślałam co zrobie za ponad miesiąc na urodziny... i doszlam do wniosku że nie mam kogo (z koleżanek) zabrać 3/4 za granicą a reszta w Polskę pojechała zostały takie niezbyt bliskie mi i d.upa wielka
|
|
|
|
#2629 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja zamiast urodzin i robienia imprey wole se cos kupic. Zreszta nigdy nie robie urodzin. |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu wiesz ja chciałam iść do pubu czy nawet kawiarni... styka mi 21 lat... ohh
uciekam do pracy... Buźka
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj Ivanno Cytat:
|
||
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan
Jak bylam nad morzem, TZet w UK mial wypadek na motorze. Grzmotnal glowa (w kasku) o asfalt, stracil przytomnosc, a w szpitalu podali mu ich slynny paracetamol ( . |
|
|
|
#2633 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Senkju
![]() Wstałam i... Wczoraj kupiłam sobie dwie książki Łysiaka do kolekcji (mam już 12) i nawet się nie spodziewałam, że sprawi mi to taką radość. Normalnie jak kiedyś (bo w tym roku nie miałam czasu czytać, a kiedyś książki wręcz pożerałam). Przed snem wzięłam "Kolebkę" i tak się wkręciłam, że w ogóle nie chciało mi się spać. Dzisiaj może skończę całą. Świetna. Bardzo poprawiła mi humor, uwielbiam czytać, a o tym zapomniałam. Lecę na śniadanko i do książki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co, ile przeczytałaś? ![]() Jednak ciekawość mnie zżera najbardziej w tej sprawie, czy próbowałaś coś narysować po przeczytaniu ![]() Cytat:
![]() Kagan, współczuję, faktycznie koszmarna sytuacja ![]() Z kolorem skóry kogokolwiek bym jednak tego nie wiązała, wrędota wyłazi z ludzi niezależnie od tegoż kolorku. Hmmm, nie mam pomysłu na pachnienie... A może bym tak słynnego Gustawa zaliczyła? ![]() |
||
|
|
|
#2635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do ich Paracetamolu, to faktycznie jest on słynny A co do badania - to też się nie spieszą. Mam nadzieję, że u Twojego TŻ wszystko ok?Cytat:
|
||
|
|
|
#2636 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie miałem nawet "tradycyjnej", hucznej osiemnastki na czterdzieści osób Poszedłem po prostu z chłopakami z klasy na pizzę i piwo ![]() Cytat:
W UK paracetamol to lek od wszystkiego ![]() ---------- Wstałem niedawno, piję kawę i w sumie to na nic nie mam ochoty... |
||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
ja dalej w dolku.
Siedze w robocie i sie opierdzielam jak moge. pozniej jazda, ciezka noc. smutno. |
|
|
|
#2638 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i było fajnie.Mam tyle prasowania że szok ![]() |
|
|
|
|
#2639 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
).I tu mnie masz. Bardziej. Bardziej od Włochów. Włosi przynajmniej znają słowa "proszę", "dziękuję" i "przepraszam" oraz kilka innych form grzecznościowych. ![]() Cytat:
![]() Wiem, że wiesz. Pisałam tak dla zasady... Cytat:
). Lubię imprezy.
|
|
#2640 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

naprawde okropna sytuacja a tamtemu napastnikowi niech kuśka nigdy nie stanie! Chołota się szerzy na skale masową widać :/ żeby atakować niewinnych :/

)

Cieszę się, że udał Wam się ten wyjazd ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
cieszę się że choć troszkę Ci się polepszyło 
Poszedłem po prostu z chłopakami z klasy na pizzę i piwo