Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-02, 14:59   #4561
agnieska
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
chyba już nie będę kombinować i wezmę true match w wersji bez pompki.. tylko nie wiem jaki kolor
Ja wzięłam W1 bez pompki, zobaczę czy taki jasny jak dziewczyny opisywały muszę wreszcie powywalać (lub pooddawać jeśli koleżanka się skusi) kosmetyki które stoją już za długo

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mając na względzie ograniczenie ilości kosmetyków, postanowiłam, że będę kupować mniej rzeczy a lepsze, np apteczne. Póki co zakupiłam krem nawilżający Iwostin
I tu pytanie do Was, znających się w końcu na rzeczy- co polecacie z produktów aptecznych? Macie jakiś sprawdzony działający krem na pryszcze? przed okresem mam prawdziwy wysyp! a jaki najlepszy płyn micelarny?
Mam ochotę spróbować czegoś z LRP czy Vichy czy Iwostin...
Moja skóra od kilku dni bardzo dobrze reaguje na roll-on na wypryski z General Topics ja żaden preparat punktowy tak dobrze i szybko nie reagowała - prócz Vitelli Ictamo, ale ta służy mi do "wyciągania" ropnych wyprysków które siedzą głęboko

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Niestety, nie dam rady w najbliższym czasie
A może wybrałybyście się do Opola . To tylko półtorej godzinki pociągiem z Rybnika... Zrobiłabym sobie wolny weekend, zarezerwowała Wam hotel i mogłybyśmy poszaleć trochę, co Ty na to?

Do Wrocka wybiorę się pewnie w październiku, na jakieś większe zakupy
Na pewno się wtedy odezwę .
A może zrobimy z dziewczynami ze śląska taki mały zlocik w Opolu? Co Ty na to?
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Fajnie
Jeśli termin zlotu by mi odpowiadał, to jak najbardziej, chociaż wiadomo, im bliżej października, tym gorzej będzie z czasem (przynajmniej u mnie).

-------------

Od jutra się odchudzam, regularnie ćwiczę i nie kupuję do końca wrzesnia żadnych kosmetyków poza Sensibio. Proszę trzymać kciuki
Cytat:
No to super . Trzeba się jeszcze tylko z Gayenką dogadać Może wrocławianki też dołączą , a jak nie, to zrobimy sabat w Opolu, połączony z wypadem do Wrocka .
Ja jestem chętna, ale bliżej listopada niż początku października

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Twój Ex coś takiego Ci wykombinował?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
a co o chodziz tym gmail Co to jest??
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Gmail po program pocztowy a keylogger to program, którym mozesz kuknąc co ktoś pisał na klawiaturze (dlatego np. na allegro jest wirtualna klawiatura do logowania)
Cytat:
no właśnie wiem że program pocztowy, ale agnieska napisała:

potem rzyrafka:

więc stwierdziłam że to może o coś innego chodzi
Cytat:
No mi chodziło o to czy ex agnieski wycinał Jej brzydkie numery używając maila
Opisywałam kiedyś, przy okazji Hosenkowego niedoszłegoTŻta który leciał sobie w kulki, akcję mojego faceta który uskuteczniał flirt z pewną paszczurzycą na gmailowym czacie - nie wziął tylko pod uwagę tego, że znam hasło do jego skrzynki, wyczułam że jest coś nie tak, przeczytałam całą historię jego flirtów i trafiłam na moment kiedy proponował jej seks w wannie (a chwię wcześniej prosił mnie smsowo żebym dała mu czas). No i się z nim przywitałam i pożegnałam w tym samym okienku
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:07   #4562
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez agnieska
Opisywałam kiedyś, przy okazji Hosenkowego niedoszłegoTŻta który leciał sobie w kulki, akcję mojego faceta który uskuteczniał flirt z pewną paszczurzycą na gmailowym czacie - nie wziął tylko pod uwagę tego, że znam hasło do jego skrzynki, wyczułam że jest coś nie tak, przeczytałam całą historię jego flirtów i trafiłam na moment kiedy proponował jej seks w wannie (a chwię wcześniej prosił mnie smsowo żebym dała mu czas). No i się z nim przywitałam i pożegnałam w tym samym okienku
zabiłabym szczura

Agniesko a do czego porównałabyś kolor Chanel DP 50tki ?
W zimie miałam W2 True Matcha bez pompki i faktycznie jest ślicznie jasny.
Tylko że teraz po lecie jestem opalony beż i nie wiem co brać

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:08   #4563
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja wzięłam W1 bez pompki, zobaczę czy taki jasny jak dziewczyny opisywały muszę wreszcie powywalać (lub pooddawać jeśli koleżanka się skusi) kosmetyki które stoją już za długo

Kusiły mnei na all. te bez pompki, one są składowo identyczne jak te u nas sprzedawane? Bo ten polski to świecił mi się na pyszczku od samego nałożenia a potem było tylko gorzej

Fakt, teraz sobie przypominam o tej historii, mam nadzieję, że Cie nie uraziłam przypominając to
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:18   #4564
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa teraz sobie przypominam.

(na wczorajszego smsa niedoszłegoTZ nie odpisałam nadal i nie mam zamiaru)

Jejciu, jak mi sie nie chce jechac na fitness

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:25   #4565
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Daria, przykro mi, że masz takie problemy z TZtem
Wiem, ze jak jest się z kimś długo, uczucie przygasa, dopada nas szara rzeczywistość. Miłość taka na całe zycie, której towarzyszy ciągły stan zakochania zdarza sie chyba tylko w filmach.
Sama nie wierzę, że to piszę.
Ja ze swoim TZ związałam się kilka lat temu. Mieliśmy wzloty i upadki, lepsze i gorsze okresy. P. zdradzał mnie, potrafił się zachowywać w stosunku do mnie bardzo podle. Póki wybaczałam wykorzystywał to bez litości. Kiedy za którymś kolejnym razem nabrałam rozumu i pokazałam pazurki, jakby złagodniał i zmądrzał. Teraz już wie, że nie pozwolę sobie wejść na głowę!
Te złe okresy, zwłaszcza czerwiec 07-marzec 08 zmieniły mnie bardzo. Straciłam do niego zaufanie, którego nie potrafię odbudować. To, że teraz znów czuję, iż dzieje się coś złego, a ja mimo to nie bardzo chcę dociekać co i dlaczego, jest efektem właśnie tej zmiany, jaka we mnie zaszła. Zapadłam na swoistą znieczulicę. Doszłam do wniosku, że jeśli znów kręci coś na boku, ja też wytnę mu numer, a potem to już niech dzieje się wola nieba. Jestem młoda, całe życie przede mną. A zdrada? Kiedyś się nią brzydziłam, nie mieściło mi się w głowie, jak można ranić ukochaną osobę. Teraz jakoś łatwiej mi się z nią pogodzić. Sama nie potrafiłabym, ale już wiem, że można.
P. zdradzał żonę, zdradzał wszystkie kobity, z którymi był związany i ja dobrze o tym wiedziałam, mimo to łudziłam się, że ze mną będzie inaczej. Niestety.
Teraz też jestem prawie pewna, że ma kogoś na boku, przynajmniej wirtualnie, ale jakoś mnie o już nie rusza. Tak, jak nie rusza mnie jego szczeniackie zachowanie.
Kiedyś byłam przerażona, jak tylko krzywo na mnie popatrzył. Teraz trzaskam drzwami albo rzucam słuchawką i egzekwuję swoje. Przede wszystkim zaś nie pozwalam sobie wejść na głowę. On albo się dostosuje, albo niech spada.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:36   #4566
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś odwołałam
Cytat:
Teraz trzaskam drzwami albo rzucam słuchawką i egzekwuję swoje. Przede wszystkim zaś nie pozwalam sobie wejść na głowę. On albo się dostosuje, albo niech spada.
NAjciekawsze, że jeszcze niedawno sama się obruszałam jak ktoś potrafi się tak chłodno wyrażać o kochanej osobie, a ostatnie wydarzenie z 'własnego podwórka' doprowadziły mnie od tego samego I wcale nie uważam tego za oziębłość emocjonalną. To połaczenie miłości do drugiej osoby z miłością do siebie bez przewagi w żadną stronę
Stary 2008-09-02, 15:51   #4567
isa666
Zakorzenienie

zizuś wyszpiegowałam przypadkiem Twoje białe pryzmy na All

Aguś, Daria macie straszne przejścia z tymi TŻ-tami

rzyrafciu ja jeszcze nawiązując, do Twojej wcześniejszej wypowiedzi: mi się czasem zdaje, że ja to jestem takie nieczułe stworzenie(o dziwo teraz na przykład nie brakuje mi tego żeby się przytulić, żeby ktoś był blisko...), ale z drugiej znów strony czuję się czasem jak ranne zwierzątko i chciałabym mieć się gdzie schować, żeby ktoś mnie obronił przed złym światem Zwykle jednak zamykam się sama w swojej skorupce i sobie czekam aż to minie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 15:58   #4568
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Jelonku, doszłam do wniosku, że nie warto się zastanawiać . po co mi kolejne stresy? Jeśli coś kombinuje, to i tak wyjdzie, jak zwykle - wtedy już nie wybaczę. Jeśli zaś nie kombinuje to tylko szkoda mojego czasu i moich nerwów.
Masz 100% racji Nic na siłę. Co ma wisieć nie utonie, prawda? Twoje nerwy i tak już są w kiepskim stanie, nie potrzeba Ci dodatkowych rozmyślań.

Cytat:
A może zrobimy z dziewczynami ze śląska taki mały zlocik w Opolu? Co Ty na to?
A co ze zlotem w Kraku

Cytat:

Byłam na poszukiwaniu podkładów i dalej nic nie wiem
A czego oczekujesz od podkładu? Jaką masz skórę?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

A ja nienawidzę szczerze jesieni - zimne poranki, zimne wieczory, zimne noce, a w dzień ciepło - zawsze jestem wtedy przeziębiona, a jak jest dłużej ładna pogoda, to wszędzie wiszę wielkie obrzydliwe pająki (a ja arachnofobię mam). Fuj.
Pająki to mnie akurat nie stanowią, ale to co piszesz - ciepłe dni i reszta zimna wywołuje u mnie rok rocznie depresję
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość

Od jutra się odchudzam, regularnie ćwiczę i nie kupuję do końca wrzesnia żadnych kosmetyków poza Sensibio. Proszę trzymać kciuki
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

najgorsze jest to, że nie sprawia mi już przyjemności przytulanie, mizianie, całowanie itd..
ale z drugiej strony, mimo tych wszystkich dziwnych zachowań, czuję się kochana, naprawdę. i to mnie powstrzymuje. wiem, że jeżeli zerwę, to oboje będziemy jednakowo cierpieć
Ja, kiedy zaczęłam czuć podobnien strasznie się męczyłam i robiłam exowi podświadomie ciągle jakieś przykrości - samo jego istnienie wydawało mi się źródłem moich zmartwień. Chyba liczyłam na to, ze to on podejmie decyzję o rozstaniu? Ale, jak wiecie, nie wytrzymałam i odeszłam. Bolało - ale była to najlkepsza decyzja w moim zyciu.

Cytat:
jak sobie pomyślę, że mam z Nim poważnie porozmawiac to ryczę... a jak już u niego będę to pewnie skończy się na tym samym.. i tyle z tej rozmowy będzie.. ja zaczne szlochać zamiast mówić, TŻ w końcu też pewnie zacznie (bo podobno mój płacz jest zaraźliwy...) i tyle.. może ja mu liścik napisze na wypadek jakbym nie dała rady? ale głupio mi będzie.. eh.. czemu to musi być takie trudne?
Napisz liścik, ale nie jemu - sobie. Przeproś go z góry za to, że musisz się posiłkowac kartką - ale przecież Cię zna, więc wie jak reagujesz w takich sytuacjach?

Cytat:

A pamiętam, pamiętam - Agnieska detektyw

Cytat:
Ja ze swoim TZ związałam się kilka lat temu.(...) On albo się dostosuje, albo niech spada.
Aga, a czy Ty... czy Ty właściwie jesteś szczęsliwa?

---
Cięzki tydzień w pracy, 5 imprez do obsłużenia we wrześniu, w tym 4 patronaty... Jeszcze do tego bierzące sprawy, dzisiaj biegam ze spotkania na spotkanie. Na szczęście jedno było w takim centrum medycyny estetycznej i ogólnie spa-podobnym, tam się dobrze czułam

Skrobnęłam kilka recenzji, muszę ponadrabiać zaległości.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:03   #4569
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
[COLOR="Teal"] Ja z wiosną odżywam jak mały kwiatuszek a na jesień robię się smutna i taka jakaś zawieszona w czasoprzestrzeni
Jak ladnie to napisalas Isus

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Gayenko jak samopoczucie?
Psychicznie coraz lepiej,dzieki temu ze mam moje kochane NK
Cytat:
Isa, mnie tez dziś ból brzucha nie daje żyć. Okres przyszedł z tygodniowym opóźnieniem
Olenko
Cytat:
Rozmawiałam przed chwilką z Gayenką , aż mi się lepiej zrobiło
Kurczę, jak mi żal, że nie mogę się z Wami spotkać w najbliższym czasie
Aguniu ztego wszystkiego zapomnialam ci podziekowac za mily telefon i za pamiec o mnie ,to jest bardzo mile
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Aguś ja bym była chętna na taki wypad ale dopiero w październiku bo w tym miesiącu mam krucho z czasem, nawet weekendy mam pozajmowane,. ale w październiku tak na początku byłoby suuuuper
Ja we wrzesniu tez nie moge niestety ale potem kto wie
Cytat:
A ja do mojej pracy mgr musiałam grzebać sie martwych pająkach (m.in pajakach ). Były tak poplatane tymi cienkimi nogami że nie dało się ich rozplatac
jestes bohaterem

Cytat:
bleee

Cytat:
Kurczę jak tak czytam o tych rozterkach i problemach z facetami, to chyba się zaczynam cieszyć, że jestem sama

snow, ice, nosku pającki nie są bleee Tarantule mają fajne włoski
PS. Ale za to ja się boję dżdżownic i innych obłych robaków Już chyba prędzej bym węża wzięła do ręki(choć też się brzydzę trochę) niż dżdżownicę Bleeee....

Weza macalam fajne sa takie cieple i mieciutkie
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jak bylam mala to potrafilam godzinami grzebac w blocie i szukac dzdzownic, ktore potem przekladalam do sloiczka i bardzo sie nimi opiekowalam
Zosiu ty wszystkim sie opiekujesz do dzisiaj ci zostalo ale w inna strone

Bylam dzisiaj na praktykach.Poniewaz ktos kto ukladal profil praktyk na kierunku slawistyka mial kuku na muniu musze je zrobi gdziekowliek byle miec papier..biura tlumaczen mnei nie przyjma bo mam jezyk od podstaw i moge dopiero na 3 roku albo po 3 roku idc tam na raktyke.A praktyki mam miec zrobione do rozpoczecia 3 roku Wiec siedze w szkole w sekretariacie i po jednym dniu nie wiem jak sie nazywam..
Ps.Mam awizo na paczunie od snow ( ) po 18 ide na poczte
[/I]
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:05   #4570
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
zabiłabym szczura

Agniesko a do czego porównałabyś kolor Chanel DP 50tki ?
W zimie miałam W2 True Matcha bez pompki i faktycznie jest ślicznie jasny.
Tylko że teraz po lecie jestem opalony beż i nie wiem co brać
No, miał szczęście że był wtedy na drugim końcu Polski, jeśli odkryłabym to w czasie gdy on i ja byliśmy we Wrocławiu... mocno bym go skrzywdziła fizycznie, nawet jeśli miałabym to zrobić pod przykrywką seksu.

Cytat:
Kusiły mnei na all. te bez pompki, one są składowo identyczne jak te u nas sprzedawane? Bo ten polski to świecił mi się na pyszczku od samego nałożenia a potem było tylko gorzej

Fakt, teraz sobie przypominam o tej historii, mam nadzieję, że Cie nie uraziłam przypominając to
Nic się nie stało to wywołuje we mnie tylko agresję, nie smutek
Niestety nie wiem jak składowo wyglądają. Kiedyś miałam dwa nasze True Matche, od nich zaczęłam przygodę z podkładami nie używałam wtedy jeszcze pudru i jak na taki nieprzypudrowany podkład trzymał się długo - przez 8h mniej więcej. Świecić się świeciłam, to fakt zobaczymy jak teraz będzie. Mogę Ci dorzucić probkę do rollanda (wreszcie uda mi się to porozlewać ) kiedy dojdzie - dziś zrobiłam przelew

Cytat:
Aaa teraz sobie przypominam.

(na wczorajszego smsa niedoszłegoTZ nie odpisałam nadal i nie mam zamiaru)

Ja ostatnio śmigam po 2h na stepperze, ale nie lubię okresu wakacyjnego bo to, co wypracuję (dieta+ćwiczenia) to zgubię na tygodniowych - dwutygodniowych wyjazdach

Cytat:
Te złe okresy, zwłaszcza czerwiec 07-marzec 08 zmieniły mnie bardzo. Straciłam do niego zaufanie, którego nie potrafię odbudować. To, że teraz znów czuję, iż dzieje się coś złego, a ja mimo to nie bardzo chcę dociekać co i dlaczego, jest efektem właśnie tej zmiany, jaka we mnie zaszła. Zapadłam na swoistą znieczulicę. Doszłam do wniosku, że jeśli znów kręci coś na boku, ja też wytnę mu numer, a potem to już niech dzieje się wola nieba. Jestem młoda, całe życie przede mną. A zdrada? Kiedyś się nią brzydziłam, nie mieściło mi się w głowie, jak można ranić ukochaną osobę. Teraz jakoś łatwiej mi się z nią pogodzić. Sama nie potrafiłabym, ale już wiem, że można.
P. zdradzał żonę, zdradzał wszystkie kobity, z którymi był związany i ja dobrze o tym wiedziałam, mimo to łudziłam się, że ze mną będzie inaczej. Niestety.
Teraz też jestem prawie pewna, że ma kogoś na boku, przynajmniej wirtualnie, ale jakoś mnie o już nie rusza. Tak, jak nie rusza mnie jego szczeniackie zachowanie.
Kiedyś byłam przerażona, jak tylko krzywo na mnie popatrzył. Teraz trzaskam drzwami albo rzucam słuchawką i egzekwuję swoje. Przede wszystkim zaś nie pozwalam sobie wejść na głowę. On albo się dostosuje, albo niech spada.
Mądrze mówisz ja też mam swoją znieczulicę, dystans... już wiem że nie ma nic na zawsze, bo znajdzie się osoba która na to nasra bez powodu, nie patrząc na tą drugą. Jak sobie teraz pomyślę że chciałam tatuować sobie chociaż pierwszą literę jego imienia to naiwność, optymizm i wiara które już nigdy nie wrócą
Żeby było śmieszniej - pół roku wcześniej to ja mu jasno powiedziałam że chcę odpocząć, zastanowić się, nie chcę go oszukiwać udając że wszystko jest ok - i wróciliśmy do siebie, choć on tą szczerość uważał za mój największy grzech. I co? Sam nie miał nawet na tyle jaj żeby powiedzieć: potrzebuję czasu, mimo że pytałam go czy wszystko w porządku dwa-trzy tygodnie przed tym zanim odkryłam prawdę. Faceci nie mają jaj

Pakosto cóż, nigdy mnie nie doceniał choć wielokrotnie udowadniałam że jestem sprytniejsza od niego
Stary 2008-09-02, 16:17   #4571
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jak ladnie to napisalas Isus

Cytat:
Psychicznie coraz lepiej,dzieki temu ze mam moje kochane NK
No i tak trzymać

Cytat:
Hehe, fajnie to brzmi
Ja słyszałam, że wcale nie są obłe i śliskie w dotyku tylko aksamitne i delikatne

Dzis wieczór pora na rolnika: muszę nałożyć maseczkę peel-off, oglić nogi(mam już istny busz ) i wybalsamić się jogurtowym musem Bielendy
Stary 2008-09-02, 16:34   #4572
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

jestes bohaterem
:dziękuję:
(oprócz pajaków: chrząszcze, larwy, mrówki, dżdżownice ... eh ja ja się nie fachowo wyrazam )

Cytat:
Cytat:

Ja słyszałam, że wcale nie są obłe i śliskie w dotyku tylko aksamitne i delikatne
Ejj bo nawet JA zaczynam się rumienić Pomacałabym se

Lece na fitness w dobrym nastroju bo dostałam pewną miłą wiadomość na gg

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:39   #4573
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
No, miał szczęście że był wtedy na drugim końcu Polski, jeśli odkryłabym to w czasie gdy on i ja byliśmy we Wrocławiu... mocno bym go skrzywdziła fizycznie, nawet jeśli miałabym to zrobić pod przykrywką seksu.
to mogłoby być piękne zakończenie

w ogóle to zaczytałam się w wasze posty i przypaliłam kotlety

A poza tym nie wytrzymałam i kliknęłam próbkę nowego Amora (i nie tylko)

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:41   #4574
adrijah
Zakorzenienie

tak sobie pomyślałam robiąc obiad (20 minut roboty - uwielbiam takie obiady no.. + pieczenie ), że to nie jest najlepszy moment na rozstanie.. jeżeli TŻ faktycznie ma różne dziwne zaciachy po-rozstaniowe, to muszę poczekać 2 tygonie. Dzisiaj wyjechali jego rodzice, siostra ma praktyki w Łodzi, bracia mieszkają oddzielnie. Siedzi sam 2 tygodnie. Nawet psa mu zabrali na ten czas. Boje się, że albo zrobi sobie krzywdę albo zacznie pić na umór... Spróbuję z nim łagodnie porozmawiać o jego zachowaniu przy kubełku z KFC (Tata do mnie dzwonił, bo w Łodzi jest, że kupił TŻtowi, bo wie, że bardzo lubi). Może jak będzie się opychał, nie będzie mi przerywał za bardzo i uda mi się coś powiedzieć
Stary 2008-09-02, 17:05   #4575
karolina1985
Zakorzenienie

Długo się zastanawiałam co napisać i nadal nie wiem...

Cytat:
parę razy TŻ napomknął, że czuje się przy mnie jak głupek (...)z jednej strony na to wszystko narzeka, z drugiej wcale nie chce tego zmieniać tzn chce jedynie wprowadzić się do mnie w Wawie... bo jego Mama jest dziwna..
Byłam kiedyś w związku z kimś kto czuł się ode mnie gorszy...Wprawdzie to licealne czasy jeszcze były i mi to nie przeszkadzało,ale On czuł się z tym źle i wiem,że gdybyśmy byli dalej ze sobą to albo i mnie to zaczęłoby przeszkadzać i to by wszystko popsuło,albo jemu jeszcze bardziej i też wszystko by się skończyło.
Nie chcę teraz wyjść na uważającą się za nie wiadomo kogo snobkę z zadartym nosem,ale niestety takie róźnice w sposobie myślenia,w planach na życie kiedyś w końcu dają się zauważyć.

Cytat:
Poza tym już kilka razy TZ mnie straszył, że nie wie co by zrobił, gdybym go zostawiła, już mu się zdarzyło na parapecie stać, ale go rodzinka zdążyła wciągnąć do domu... Nie wiem czy jego wszystkie plany na przyszłość to tak na serio były czy wmawiał mi te wszystkie zaręczyny itp tylko dlatego, że wie, że nie chcę wcześnie wychodzić za mąż...
Cytat:

nad morzem namawiał mnie, żebyśmy sobie zrobili kolczyki w językach. ja uznałam, że jeśli zrobię, to w wardze. uznał, że jeżeli to zrobię, to ze mną zerwie. i brzmiało to tak poważnie i tyle razy mi to powtarzał, że wygląda na to, że byłby to wystarczający powód
wolałabym się na ten temat nie wypowiadać...Napiszę tylko,że szantaż emocjonalny jest dla mnie nie do przyjęcia
Moja "koleżanka" w ten sposób załatwiała każdą sprawę ze swoim TŻtem.Awanturami,rzucanie m czym popadnie,stawaniem w oknie...Do dziś w głowie mi się nie mieści,że nadal są ze sobą.Ba!Nawet ślub planują...On kiedyś powiedział,że jeśli nie zerwie z nią zanim pójdzie do wojska to już tego nie zrobi.Po prostu nie będzie mógł jej zostawić skoro ona na niego czekała te kilka m-cy...Wg. mnie to forma litości a nie miłości,ale to nie mój związek-ludzie sobie układają życie jak chcą.

Cytat:
To widzę mas ztakei same wątpliwości jak ja ostatnio
Mój jest starszy 8 lat i jak go poznałam to był cukiernikiem po zawodówce bez perspektyw. Od tego momentu 3 razy zmienił pracę, zrobił zaocznie technikum i zdał maturę i twierdził, że dla mnie. Następnym krokiem dowartościowującym go miało byc przyznanie, że zrobił to dla siebie nie dla mnie. Ale nie dorósł jeszcze do tego
Rzyrafko istnieją jak widać również takie związki,gdzie te róźnice można pokonać jeśli tylko ma się trochę ambicji i kogoś dla kogo chce się zmieniać
Nie dziwię się,że chcesz dać mu szansę

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Masz 100% racji Nic na siłę. Co ma wisieć nie utonie, prawda? Twoje nerwy i tak już są w kiepskim stanie, nie potrzeba Ci dodatkowych rozmyślań.

Aga, a czy Ty... czy Ty właściwie jesteś szczęsliwa?
W pełni zgadzam się z Pakostą i również nasunęło mi się takie pytanie po przeczytaniu posta Agi

Cytat:

Ja też macałam takiego wielkiego i mam te same spostrzeżenia

Cytat:
Faceci nie mają jaj
NiestetyJego strata

Cytat:
Też mnie zaciekawiłA co jeszcze kliknęłaś?
Ja chcę ten tusz GivenchyKurczę nic już nie mogę klikać w tym miesiącu

Cytat:
Może jak będzie się opychał, nie będzie mi przerywał za bardzo i uda mi się coś powiedzieć

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 17:12   #4576
iceflower
Przyjaciółka KWC

Daria i obie Agi, mocno ściskam i współczuję tych obecnych i przeszłych kłopotów z TŻ-tami.

Pamiętam, że przez ostatnie kilka miesięcy mojego związku było mniej więcej podobnie jak u Darii. Ciągłe awantury, właściwie nie mogliśmy normalnie porozmawiać o niczym poważniejszym niż co jadłeś na obiad, jak tam na uczelni, bo zaraz kończyło się to krzykami i moim płaczem. Może nie jestem najszczęśliwsza na świecie teraz kiedy jestem sama, ale bardzo mi ulżyło odkąd nie ma tych krzyków, awantur, stresów.

Miewa ktoś problemy z zaśnięciem? Polecam poczytać podręcznik do prawa cywilnego - 1 rozdział i załatwione. Tak wyglądała moja nauka po południu, po prostu padłam. A teraz boli mnie głowa i jestem otępiała, nienawidzę tak przysypiać w ciągu dnia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 17:24   #4577
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko ty zboczuchu

Cytat:
Ja też chcem Amorka

Cytat:
Miewa ktoś problemy z zaśnięciem? Polecam poczytać podręcznik do prawa cywilnego - 1 rozdział i załatwione. Tak wyglądała moja nauka po południu, po prostu padłam. A teraz boli mnie głowa i jestem otępiała, nienawidzę tak przysypiać w ciągu dnia.
Oj wiem coś o tym, przerabiałam cywilne rok temu Na szczęście u mnie był test i na poprawce były te same pytania i dzięki temu zdałam
Stary 2008-09-02, 17:28   #4578
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafciu ja jeszcze nawiązując, do Twojej wcześniejszej wypowiedzi: mi się czasem zdaje, że ja to jestem takie nieczułe stworzenie(o dziwo teraz na przykład nie brakuje mi tego żeby się przytulić, żeby ktoś był blisko...), ale z drugiej znów strony czuję się czasem jak ranne zwierzątko i chciałabym mieć się gdzie schować, żeby ktoś mnie obronił przed złym światem Zwykle jednak zamykam się sama w swojej skorupce i sobie czekam aż to minie.
Ja się czuję zbyt samotnie w takich chwilach i jestem zła, że nie mam nikogo, nawet przyjaciółki, z którą można tak osobiście pogadać
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
A co ze zlotem w Kraku
No było już było- Ice, madziarra, estella i ja Ale oczywiście zapraszam ponownie
Cytat:
Niestety nie wiem jak składowo wyglądają. Kiedyś miałam dwa nasze True Matche, od nich zaczęłam przygodę z podkładami nie używałam wtedy jeszcze pudru i jak na taki nieprzypudrowany podkład trzymał się długo - przez 8h mniej więcej. Świecić się świeciłam, to fakt zobaczymy jak teraz będzie. Mogę Ci dorzucić probkę do rollanda (wreszcie uda mi się to porozlewać ) kiedy dojdzie - dziś zrobiłam przelew
Faceci nie mają jaj
Jeśli ten W1 jest dużo jaśniejszy od revlonovego Buffa to nie trzeba, bedzie za jasny Z Rollandem- jak z większością większych wydatków musze poczekać na zdanie egzaminów czyli jakies z 2 tygodnie jeszcze
Cytat:
oglić nogi(mam już istny busz )
Ja też, nawet nie zauważyłam jak zarosłam dopóki rano nie włożyłam spódnicy
Cytat:
a co jeszcze zachciało się Twojemu noskowemu noskowi?
Cytat:
Może jak będzie się opychał, nie będzie mi przerywał za bardzo i uda mi się coś powiedzieć
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Rzyrafko istnieją jak widać również takie związki,gdzie te róźnice można pokonać jeśli tylko ma się trochę ambicji i kogoś dla kogo chce się zmieniać
Nie dziwię się,że chcesz dać mu szansę

Ja chcę ten tusz Givenchy
Właśnie dzwonił, wybierzemy się na mały spacerek, sam zaoferował, że pora zakończyć etap rozmawiania o przyszłości na rzecz czynów

Muszę od nowa zrobić makijaż bo mi się skończyły bibułki matujące

Ja czasami sobie ucinam małą drzemkę, zwykle po kawie ze śmietanką - wtedy od razu sobie tłumaczę, że najlepiej się uczy leżąc na brzuchu na łóżku z notatkami na podłodze
Stary 2008-09-02, 17:34   #4579
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Oj wiem coś o tym, przerabiałam cywilne rok temu Na szczęście u mnie był test i na poprawce były te same pytania i dzięki temu zdałam
Ja rok temu i w tym roku - prawo cywilne z racji ogromu materiału mamy rozbite na 2 lata. Rok temu reagowałam podobnie sennie.

Cytat:
Ja też, nawet nie zauważyłam jak zarosłam dopóki rano nie włożyłam spódnicy
Dlatego ja dzisiaj rano idąc na egzamin wciągnęłam na siebie dżinsy. Nie jestem w stanie ogolić nóg o 8 rano, a że egzamin i tak był pisemny, to nie szkodzi bardzo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-02, 17:46   #4580
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Daria i obie Agi, mocno ściskam i współczuję tych obecnych i przeszłych kłopotów z TŻ-tami.

Pamiętam, że przez ostatnie kilka miesięcy mojego związku było mniej więcej podobnie jak u Darii. Ciągłe awantury, właściwie nie mogliśmy normalnie porozmawiać o niczym poważniejszym niż co jadłeś na obiad, jak tam na uczelni, bo zaraz kończyło się to krzykami i moim płaczem. Może nie jestem najszczęśliwsza na świecie teraz kiedy jestem sama, ale bardzo mi ulżyło odkąd nie ma tych krzyków, awantur, stresów.
Dzięki

Cytat:
Jeśli ten W1 jest dużo jaśniejszy od revlonovego Buffa to nie trzeba, bedzie za jasny Z Rollandem- jak z większością większych wydatków musze poczekać na zdanie egzaminów czyli jakies z 2 tygodnie jeszcze
Mogłabyś sprawdzić w domowym zaciszu czy przetłuszcza Ci skorę
Stary 2008-09-02, 17:47   #4581
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Olenko

Aguniu Bylam dzisiaj na praktykach.Poniewaz ktos kto ukladal profil praktyk na kierunku slawistyka mial kuku na muniu musze je zrobi gdziekowliek byle miec papier..biura tlumaczen mnei nie przyjma bo mam jezyk od podstaw i moge dopiero na 3 roku albo po 3 roku idc tam na raktyke.A praktyki mam miec zrobione do rozpoczecia 3 roku Wiec siedze w szkole w sekretariacie i po jednym dniu nie wiem jak sie nazywam..
Ps.Mam awizo na paczunie od snow ( ) po 18 ide na poczte
[/i]
Eee no wiesz, jeszcze będzie dobrze, tak sobie myślę, że nie ma nic od razu
A co tam w sekretariacie porabiasz?
Cytat:
:dziękuję:
(oprócz pajaków: chrząszcze, larwy, mrówki, dżdżownice ... eh ja ja się nie fachowo wyrazam )
A o czym była Twoja praca mgr?

Co do tych problemów damsko-męskich:
Myśle podobnie jak Karolina, że szantaż emocjonalny jest nie do przyjęcia w powaznym związku, ale też wiem, że osoby które takimi groźbami szafują nie chcą sobie tak naprawdę nic zrobić tylko zwrócić czyjąś uwagę na siebie. Ludzie, którzy naprawdę chcą popełnić samobójstwo robią to znienacka i bez uprzedzenia i kiedyś juz o tym pisałyśmy.
Zdrada-jeśli ktoś zdradzi raz to potem już leci. Nie wierzę w przeprosiny i obietnice poprawy-z własnego doświadczenia swojego najdłuższego, najbardziej bolesnego związku, który byl niestety wyrazem mojej słabości i naiwności. Po pierwszej zdradzie nie umiałam tego definitywnie zakończyć, facet się kajał i obiecywał poprawę i tak 3 lub 4 razy, już nie pamiętam nawet wiem, że później zdradzał tez następne więc taki typ.
A na życie w obojętności względem drugiej osoby i jej zachowania to chyba szkoda czasu..
Chociaż jest też jeszcze problem, który dotyczy nas wszystkich-nie umiemy ze sobą rozmawiać-albo zaczynamy krzyczeć, albo płakac albo milczymi i liczymy, że druga osoba się domyśli. Przeciez nikt nie powiedział, że życie w związku jest tylko kolorowe i beztroskie. To jest ciężka praca....
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:04   #4582
bossy
Zakorzenienie

Kupiłam sobie dziś:

- pumeks z tarką
- czarny żakiet
- czarne pończochy do pasa

Zjadłam 4 parówki, 1 rogala i bułkę cebulową (wszystko o 17. na raz! ) i poszłam spać. właśnie wstałam.

okropnie bolą mnie nogi, kolana i w ogóle czuję się beznadziejnie. Ja nie wyrabiam fizycznie już z tym wszystkim. Nie mam na nic ochoty..eh.

A tyle materiału przede mną..nic nie umiem, a egzaminy tuż tuż. I ciężki materiał Głupia jestem.

Zjadłabym czekoladę. Ale jak cokolwiek w siebie wcisnę, to zwymiotuję.

Dziś się ledwo powstrzymałam przed zakupem nowego Amor Amor i Ck..ONE! (wróciło mi.. ). Ale psiknęłam one na nadgarstku. (w SP 200ml za 149zł..). I pierwszy raz wąchałam Guerlain My insolence. Mam insolence, myślałam, że My to coś podobnego... Ale niebardzo. Chcę je! Bardzo mi podeszły. Bardziej niż nowy Amor.

głowa mi pęka.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:06   #4583
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hosenko, czy ja dobrze kojarzę, ze Ty masz/miałaś quad Clinique Choco-latte i dwójkę Like Mink? Czy te cienie sa podobne? Mogłabyś je porównać?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-02, 18:09   #4584
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Wlasnie tak
Cytat:

Cytat:
Hosenkoooo
Cytat:

Lece na fitness w dobrym nastroju bo dostałam pewną miłą wiadomość na gg
Jaka?
Cytat:

Ja też macałam takiego wielkiego i mam te same spostrzeżenia

Cytat:

Ja chcę ten tusz GivenchyKurczę nic już nie mogę klikać w tym miesiącu

Tez go chcem.czy to kogos dziwi wogole?
Cytat:
Ja się czuję zbyt samotnie w takich chwilach i jestem zła, że nie mam nikogo, nawet przyjaciółki, z którą można tak osobiście pogadać
Masz nas
Cytat:
A co tam w sekretariacie porabiasz?

.
Roznosze poczte ,uzupelniam rozne rzeczy,pozadkuje papiery etc.Generalnie nic co byloby jakkolwiek zwiazane z bohemistyka

Mam paczunie i ulotke YR na ktora czekalam.Chce kalendarz i dlugopis w kwiatki wiec musze cos kupic..ale nie wiem co co polecacie YR?
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:09   #4585
adrijah
Zakorzenienie

idę się szykować do TŻta... serducho mi wali jak oszalałe, stresuje się trochę..
jeszcze mi właśnie kumpela napisała, że są wyniki... nie zaliczyłam
Stary 2008-09-02, 18:09   #4586
truheart
Zakorzenienie

Bossy, a od czego bolą Cię kolana?
Stary 2008-09-02, 18:12   #4587
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy, a od czego bolą Cię kolana?
Ja mam pracę stojącą. Ale teraz pracuję krócej, bo 6h a nie 8h (przez kilka dni, potem wszystko wróci do normy..) i.. nie wyrabiam. Nie wiem co się dzieje. Tzn. wiem, bo mam zapalenie żył (nie odstawłam jeszcze syndi - zrobię to jak skończę to opakowanie) i nie powinnam mieć pracy stojącej, no ale co ja poradzę.

Boli mnie od kolan w dół, łącznie ze stopami Zaczęłam brać ten Diosminex, może pomoże.. I smaruję te nogi liotonem oraz żelem kasztanowym z Ziaji Pro. Ale odkąd wróciłam z pracy to jeszcze tego nie zrobiłam. Rzuciłam się na parówki i poszłam spać.

Poza tym macałam nowe cienie Bourjois i chciałam kupić ten szarawy. Już miałam nawet w koszyku, ale przypomniałam sobie, że moja paletka cieni z L`oreala ma taki odcień. I zostało go całkiem sporo. Bo ja to cieni używam tak jakbym chciała a nie mogła..

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-02, 18:16   #4588
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja mam pracę stojącą. Ale teraz pracuję krócej, bo 6h a nie 8h (przez kilka dni, potem wszystko wróci do normy..) i.. nie wyrabiam. Nie wiem co się dzieje. Tzn. wiem, bo mam zapalenie żył (nie odstawłam jeszcze syndi - zrobię to jak skończę to opakowanie) i nie powinnam mieć pracy stojącej, no ale co ja poradzę.

Boli mnie od kolan w dół, łącznie ze stopami Zaczęłam brać ten Diosminex, może pomoże.. I smaruję te nogi liotonem oraz żelem kasztanowym z Ziaji Pro. Ale odkąd wróciłam z pracy to jeszcze tego nie zrobiłam. Rzuciłam się na parówki i poszłam spać.

Poza tym macałam nowe cienie Bourjois i chciałam kupić ten szarawy. Już miałam nawet w koszyku, ale przypomniałam sobie, że moja paletka cieni z L`oreala ma taki odcień. I zostało go całkiem sporo. Bo ja to cieni używam tak jakbym chciała a nie mogła..
Czyli pewnie leżenie z nogami w górze czy chłodny prysznic już nie za wiele daje?
A jakl w ogóle weekend? jazda pociągiem?
Stary 2008-09-02, 18:26   #4589
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli pewnie leżenie z nogami w górze czy chłodny prysznic już nie za wiele daje?
A jakl w ogóle weekend? jazda pociągiem?
Po kąpieli daje wiesz Masuję wtedy nogi szorstką gąbką kolistymi ruchami, potem jeszcze jak się sizalową rękawicą masuję to tak samo. Dużo uwagi poświęcam nogom. Masuje od stóp. Potem lioton a przed samym pójściem spać balsam nawilżający. Śpię z nogami na dużej poduszcze (do momentu aż pewnie zasnę, gdy zacznę się kręcić i wiercić w każdym razie - zasypiam z nogami na dużej poduszce )

Podróż ok. Nawet poszłam siku I nikt mnie nie okradł i nie wyrzucił z pociągu Jak jechałam w tamtą stronę to naprzeciwko mnie siedział, na oko, 5 letni chłopczyk, ręcę miał podparte na stoliku i się ciągle na mnie gapił. Praktycznie całą drogę. Po godzinie jazdy powiedział do mnie "kocham cie. ozeń siem ze mnom".
A jak wracałam to 1,5 h przed domem dosiadło się takie fajne ciacho Byłam sama w przedziale. Gapił się na mnie, udało mi się go kilka razy złapać jak speszony uciekał wzrokiem ha ha. Ale nie zagadałam, bo..bo nie wiem co.

Zaparzyłam sobie zieloną herbatę, zaraz wezmę guaranę i mam nadzieję, że się obudzę.

Perfum teraz chyba żadnych nie kupię bo większość mnie drażni i jak mi się podobają na początku to potem ich nie mogę wąchać.

Poza tym ponudziły mi się kosmetyki. Pryzmy givenchy, puder rozświetlający oriflame, i kilka innych.. Nie chce mi się ich używać.

Borzeuu. Co się ze mną dzieje :/.
Dzisiejszą randkę odwołałam. Bo czuję się jakbym miała "zdradzić" R :/ To chore.
Ja siebie naprawdę nie poznaję.

A do tego mam czarne pięty i podeszwy stóp bo moje balerinki mi farbują

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-02, 18:52   #4590
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:

Mam paczunie i ulotke YR na ktora czekalam.Chce kalendarz i dlugopis w kwiatki wiec musze cos kupic..ale nie wiem co co polecacie YR?
Może przetestujesz tą nową serię Tradition de Hammam i zdasz nam relację?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości