|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Agniesko a do czego porównałabyś kolor Chanel DP 50tki ? W zimie miałam W2 True Matcha bez pompki i faktycznie jest ślicznie jasny. Tylko że teraz po lecie jestem opalony beż i nie wiem co brać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, teraz sobie przypominam o tej historii, mam nadzieję, że Cie nie uraziłam przypominając to ![]()
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(na wczorajszego smsa niedoszłegoTZ nie odpisałam nadal i nie mam zamiaru) Jejciu, jak mi sie nie chce jechac na fitness ![]()
![]() |
#4565 |
Zadomowienie
|
Daria, przykro mi, że masz takie problemy z TZtem
![]() Wiem, ze jak jest się z kimś długo, uczucie przygasa, dopada nas szara rzeczywistość. Miłość taka na całe zycie, której towarzyszy ciągły stan zakochania zdarza sie chyba tylko w filmach. Sama nie wierzę, że to piszę. Ja ze swoim TZ związałam się kilka lat temu. Mieliśmy wzloty i upadki, lepsze i gorsze okresy. P. zdradzał mnie, potrafił się zachowywać w stosunku do mnie bardzo podle. Póki wybaczałam wykorzystywał to bez litości. Kiedy za którymś kolejnym razem nabrałam rozumu i pokazałam pazurki, jakby złagodniał i zmądrzał. Teraz już wie, że nie pozwolę sobie wejść na głowę! Te złe okresy, zwłaszcza czerwiec 07-marzec 08 zmieniły mnie bardzo. Straciłam do niego zaufanie, którego nie potrafię odbudować. To, że teraz znów czuję, iż dzieje się coś złego, a ja mimo to nie bardzo chcę dociekać co i dlaczego, jest efektem właśnie tej zmiany, jaka we mnie zaszła. Zapadłam na swoistą znieczulicę. Doszłam do wniosku, że jeśli znów kręci coś na boku, ja też wytnę mu numer, a potem to już niech dzieje się wola nieba. Jestem młoda, całe życie przede mną. A zdrada? Kiedyś się nią brzydziłam, nie mieściło mi się w głowie, jak można ranić ukochaną osobę. Teraz jakoś łatwiej mi się z nią pogodzić. Sama nie potrafiłabym, ale już wiem, że można. P. zdradzał żonę, zdradzał wszystkie kobity, z którymi był związany i ja dobrze o tym wiedziałam, mimo to łudziłam się, że ze mną będzie inaczej. Niestety. Teraz też jestem prawie pewna, że ma kogoś na boku, przynajmniej wirtualnie, ale jakoś mnie o już nie rusza. Tak, jak nie rusza mnie jego szczeniackie zachowanie. Kiedyś byłam przerażona, jak tylko krzywo na mnie popatrzył. Teraz trzaskam drzwami albo rzucam słuchawką i egzekwuję swoje. Przede wszystkim zaś nie pozwalam sobie wejść na głowę. On albo się dostosuje, albo niech spada.
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Ja dziś odwołałam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
zizuś wyszpiegowałam przypadkiem Twoje białe pryzmy na All
![]() Aguś, Daria macie straszne przejścia z tymi TŻ-tami ![]() rzyrafciu ja jeszcze nawiązując, do Twojej wcześniejszej wypowiedzi: mi się czasem zdaje, że ja to jestem takie nieczułe stworzenie(o dziwo teraz na przykład nie brakuje mi tego żeby się przytulić, żeby ktoś był blisko...), ale z drugiej znów strony czuję się czasem jak ranne zwierzątko i chciałabym mieć się gdzie schować, żeby ktoś mnie obronił przed złym światem ![]()
![]() |
#4568 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czego oczekujesz od podkładu? Jaką masz skórę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Cięzki tydzień w pracy, 5 imprez do obsłużenia we wrześniu, w tym 4 patronaty... Jeszcze do tego bierzące sprawy, dzisiaj biegam ze spotkania na spotkanie. Na szczęście jedno było w takim centrum medycyny estetycznej i ogólnie spa-podobnym, tam się dobrze czułam ![]() Skrobnęłam kilka recenzji, muszę ponadrabiać zaległości. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psychicznie coraz lepiej,dzieki temu ze mam moje kochane NK ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bylam dzisiaj na praktykach.Poniewaz ktos kto ukladal profil praktyk na kierunku slawistyka mial kuku na muniu musze je zrobi gdziekowliek byle miec papier..biura tlumaczen mnei nie przyjma bo mam jezyk od podstaw i moge dopiero na 3 roku albo po 3 roku idc tam na raktyke.A praktyki mam miec zrobione do rozpoczecia 3 roku ![]() ![]() Ps.Mam awizo na paczunie od snow ( ![]() ![]() ![]() [/I]
![]() |
#4570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Niestety nie wiem jak składowo wyglądają. Kiedyś miałam dwa nasze True Matche, od nich zaczęłam przygodę z podkładami ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Żeby było śmieszniej - pół roku wcześniej to ja mu jasno powiedziałam że chcę odpocząć, zastanowić się, nie chcę go oszukiwać udając że wszystko jest ok - i wróciliśmy do siebie, choć on tą szczerość uważał za mój największy grzech. I co? Sam nie miał nawet na tyle jaj żeby powiedzieć: potrzebuję czasu, mimo że pytałam go czy wszystko w porządku dwa-trzy tygodnie przed tym zanim odkryłam prawdę. Faceci nie mają jaj ![]() Pakosto ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
![]() No i tak trzymać ![]() Hehe, fajnie to brzmi ![]() Ja słyszałam, że wcale nie są obłe i śliskie w dotyku tylko aksamitne i delikatne ![]() Dzis wieczór pora na rolnika: muszę nałożyć maseczkę peel-off, oglić nogi(mam już istny busz ![]() ![]()
#4572 | |
Zakorzenienie
|
:dziękuję:
(oprócz pajaków: chrząszcze, larwy, mrówki, dżdżownice ... eh ja ja się nie fachowo wyrazam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lece na fitness w dobrym nastroju bo dostałam pewną miłą wiadomość na gg ![]()
![]() |
#4573 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle to zaczytałam się w wasze posty i przypaliłam kotlety ![]() A poza tym nie wytrzymałam i kliknęłam próbkę nowego Amora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
tak sobie pomyślałam robiąc obiad (20 minut roboty - uwielbiam takie obiady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |||||||
Zakorzenienie
|
Długo się zastanawiałam co napisać i nadal nie wiem...
Cytat:
Nie chcę teraz wyjść na uważającą się za nie wiadomo kogo snobkę z zadartym nosem,ale niestety takie róźnice w sposobie myślenia,w planach na życie kiedyś w końcu dają się zauważyć. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moja "koleżanka" w ten sposób załatwiała każdą sprawę ze swoim TŻtem.Awanturami,rzucanie m czym popadnie,stawaniem w oknie...Do dziś w głowie mi się nie mieści,że nadal są ze sobą.Ba!Nawet ślub planują...On kiedyś powiedział,że jeśli nie zerwie z nią zanim pójdzie do wojska to już tego nie zrobi.Po prostu nie będzie mógł jej zostawić skoro ona na niego czekała te kilka m-cy...Wg. mnie to forma litości a nie miłości,ale to nie mój związek-ludzie sobie układają życie jak chcą. Cytat:
![]() Nie dziwię się,że chcesz dać mu szansę ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też macałam takiego wielkiego i mam te same spostrzeżenia ![]() Niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chcę ten tusz Givenchy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4576 |
Przyjaciółka KWC
|
Daria i obie Agi, mocno ściskam i współczuję tych obecnych i przeszłych kłopotów z TŻ-tami.
![]() Pamiętam, że przez ostatnie kilka miesięcy mojego związku było mniej więcej podobnie jak u Darii. Ciągłe awantury, właściwie nie mogliśmy normalnie porozmawiać o niczym poważniejszym niż co jadłeś na obiad, jak tam na uczelni, bo zaraz kończyło się to krzykami i moim płaczem. Może nie jestem najszczęśliwsza na świecie teraz kiedy jestem sama, ale bardzo mi ulżyło odkąd nie ma tych krzyków, awantur, stresów. Miewa ktoś problemy z zaśnięciem? Polecam poczytać podręcznik do prawa cywilnego - 1 rozdział i załatwione. ![]()
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
Hosenko ty zboczuchu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4578 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No było już było- Ice, madziarra, estella i ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też, nawet nie zauważyłam jak zarosłam dopóki rano nie włożyłam spódnicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę od nowa zrobić makijaż bo mi się skończyły bibułki matujące ![]() Ja czasami sobie ucinam małą drzemkę, zwykle po kawie ze śmietanką - wtedy od razu sobie tłumaczę, że najlepiej się uczy leżąc na brzuchu na łóżku z notatkami na podłodze ![]()
![]() |
#4579 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co tam w sekretariacie porabiasz? ![]() Cytat:
Co do tych problemów damsko-męskich: Myśle podobnie jak Karolina, że szantaż emocjonalny jest nie do przyjęcia w powaznym związku, ale też wiem, że osoby które takimi groźbami szafują nie chcą sobie tak naprawdę nic zrobić tylko zwrócić czyjąś uwagę na siebie. Ludzie, którzy naprawdę chcą popełnić samobójstwo robią to znienacka i bez uprzedzenia i kiedyś juz o tym pisałyśmy. Zdrada-jeśli ktoś zdradzi raz to potem już leci. Nie wierzę w przeprosiny i obietnice poprawy-z własnego doświadczenia swojego najdłuższego, najbardziej bolesnego związku, który byl niestety wyrazem mojej słabości i naiwności. Po pierwszej zdradzie nie umiałam tego definitywnie zakończyć, facet się kajał i obiecywał poprawę i tak 3 lub 4 razy, już nie pamiętam nawet ![]() A na życie w obojętności względem drugiej osoby i jej zachowania to chyba szkoda czasu.. Chociaż jest też jeszcze problem, który dotyczy nas wszystkich-nie umiemy ze sobą rozmawiać-albo zaczynamy krzyczeć, albo płakac albo milczymi i liczymy, że druga osoba się domyśli. Przeciez nikt nie powiedział, że życie w związku jest tylko kolorowe i beztroskie. To jest ciężka praca.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie dziś:
- pumeks z tarką - czarny żakiet - czarne pończochy do pasa Zjadłam 4 parówki, 1 rogala i bułkę cebulową (wszystko o 17. na raz! ![]() okropnie bolą mnie nogi, kolana i w ogóle czuję się beznadziejnie. Ja nie wyrabiam fizycznie już z tym wszystkim. Nie mam na nic ochoty..eh. A tyle materiału przede mną..nic nie umiem, a egzaminy tuż tuż. I ciężki materiał ![]() ![]() Zjadłabym czekoladę. Ale jak cokolwiek w siebie wcisnę, to zwymiotuję. Dziś się ledwo powstrzymałam przed zakupem nowego Amor Amor i Ck..ONE! (wróciło mi.. ![]() głowa mi pęka. ![]()
![]() |
#4583 |
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko, czy ja dobrze kojarzę, ze Ty masz/miałaś quad Clinique Choco-latte i dwójkę Like Mink? Czy te cienie sa podobne? Mogłabyś je porównać?
![]() |
#4584 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Roznosze poczte ,uzupelniam rozne rzeczy,pozadkuje papiery etc.Generalnie nic co byloby jakkolwiek zwiazane z bohemistyka ![]() Mam paczunie ![]() ![]()
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
idę się szykować do TŻta... serducho mi wali jak oszalałe, stresuje się trochę..
jeszcze mi właśnie kumpela napisała, że są wyniki... nie zaliczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Bossy, a od czego bolą Cię kolana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pracę stojącą. Ale teraz pracuję krócej, bo 6h a nie 8h (przez kilka dni, potem wszystko wróci do normy..) i.. nie wyrabiam. Nie wiem co się dzieje. Tzn. wiem, bo mam zapalenie żył (nie odstawłam jeszcze syndi - zrobię to jak skończę to opakowanie) i nie powinnam mieć pracy stojącej, no ale co ja poradzę.
Boli mnie od kolan w dół, łącznie ze stopami ![]() Poza tym macałam nowe cienie Bourjois i chciałam kupić ten szarawy. Już miałam nawet w koszyku, ale przypomniałam sobie, że moja paletka cieni z L`oreala ma taki odcień. I zostało go całkiem sporo. Bo ja to cieni używam tak jakbym chciała a nie mogła..
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakl w ogóle weekend? jazda pociągiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podróż ok. Nawet poszłam siku ![]() ![]() A jak wracałam to 1,5 h przed domem dosiadło się takie fajne ciacho ![]() ![]() Zaparzyłam sobie zieloną herbatę, zaraz wezmę guaranę i mam nadzieję, że się obudzę. Perfum teraz chyba żadnych nie kupię bo większość mnie drażni i jak mi się podobają na początku to potem ich nie mogę wąchać. Poza tym ponudziły mi się kosmetyki. Pryzmy givenchy, puder rozświetlający oriflame, i kilka innych.. Nie chce mi się ich używać. Borzeuu. Co się ze mną dzieje :/. Dzisiejszą randkę odwołałam. Bo czuję się jakbym miała "zdradzić" R :/ To chore. Ja siebie naprawdę nie poznaję. A do tego mam czarne pięty i podeszwy stóp bo moje balerinki mi farbują ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.