|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Rozeznanie
|
Też próbowałam coś ugrać ale jedynie voucher20 sie leeekko oplaca teraz przy promocji na zielone punkty.
Szalu nie ma wiec porzucam zamowienie..
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Amorito
|
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
To sie zdziwią z zamówieniami jak nie beda dawac dziur... Ja na pewno nie bede tych produktów kupowac w pelnych cenach lub z nedznym rabatem 40%-50 bo w tych cenach to juz trzeba szukac innych kosmetykow ![]() Niedawno robilam porządki i sobie uswiadomilam jak to dobrze na mnie dzilaly haczyki YR. Mam 5 toreb (tych samych) little marcel czarnych i 3 biale (stacjo+ online). I widac, ze oferta kusila, w historie zamowien wole nie wchodzic bo sie za glowe zlapie :P A zgdnijcie ile mam toreb little marcel tych nowych (Le temps des cerises) ? Okragle zero... Brak dziur/ promocji/ korzystnego progu = brak moich pieniazkow na koncie Pana Yves, proste
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trochę będę płakać, ale potem na otarcie łez pójdę na zakupy gdzie indziej. Btw, pan Yves już chyba nie żyje. Ale konto pewnie to samo i $$$ muszą się zgadzać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i ostatnio blizej sie przyladam roznym produktom z hebe czy rosmana, Vianek itp.. Domyslam sie, ze Yves nie zyje, pisalam to raczej domyslnie bo to jego dzielo Ale tak jak piszesz, kasa musi sie zgadzac
|
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś mój znajomy z Francji stwierdził, że YR to taka francuska Ziaja. Nie wiem, Ziaję średnio lubię, YR o wiele bardziej, ale pewnie ziarno prawdy jest w tej opinii.
Ostatnio zamiast YR kusi mnie Hebe. Sporo promocji na różności, wysyłka darmowa do paczkomatu od 15 zł. Wygodnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1899 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bez dni klubu wchodziły punkty lojalnościowe,czy kod, a taka promocja antypromocja Pewnie też będę odwykać NASZA kasa też musi się zgadzać, nie tylko Roska |
|||
|
|
|
|
#1900 |
|
Zadomowienie
|
do oddania indywidualny kod
https://www.yves-rocher.pl/oferta_kw...r_2021_nlt_vpi plus -40% na 2 kosmetyki do twarzy -40% na 1 do makijazu - 50% na 1 do ciala -50 % na 1 zapach |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
mam rowniez do oddania kod na torbe i krem, podziekuje za zakupy w kwietniu
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne co mnie trzyma w yves rocher, to właśnie ten dowolny prezent przy vipie
mam od nich już 7 butelek perfum, czyli dobry ponad tysiak w kieszeni.l, a perfumy maja akurat świetne. Ale co do reszty kosmetyków jakość może ok, ale dupy nie urywają za te ceny. Ja kupuje kolorowke i pielęgnacje tylko jak jest promocja -50% i wtedy dodatkowo wlatuje kod na -20%. Najlepiej w ogóle się nie dzielić dziurami tak jak już wcześniej pisałam, bo kto będzie chciał to i tak spróbuje łączyć to z kodami, a tak to wszystko naprawiają raz dwa
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cóż, w dawnych czasach, kiedy większość kupowałam w YR, nawet bym dokładnie nie wiedziała, co rozdają w Hebe. A tak odkrywam nowości. ![]() Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o pozostałe kosmetyki YR, to jest ciągle kilka, które lubię, ale jeśli ich nie kupię, to zawsze znajdę jakiś zamiennik. Np. teraz przestawiam się na szampony z innych firm, bo te z YR wprawdzie nigdy krzywdy mi nie zrobiły, ale od kiedy wycofano malwowy, który uwielbiałam, jakoś nie widzę tam niczego szczególnego dla siebie.
|
||
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam słabość do YR, chociaż znam ich kosmetyki dopiero od 6 lat. Ale zdążyłam się przyzwyczaić do luk w kodach i dobrych promocji
kosmetyki do ciała i włosów bardzo lubię i będę pewnie nadal zamawiać ale ostatnio najwięcej kupuję w Drogerii Pigment, zawsze tam popłynę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do ciala niewiele z YR moge stosowac bo mam AZS a moi ulubiency to : kremowy zel z karite i 2 perfumy, reszta szla na prezenty wszelkiego rodzaju. Ale przez "antyreklamę" Roska chetniej rozgladam sie za innymi drogeriami
|
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
promocji na -50% nie mają, częściej zdarzają się na -20 na wybrane marki.O! I ostatnio lubię zamawiać w e-sklepie Bielenda, w zakładce wyprzedażowej złapałam szampony za 6zl i kremy do rąk za 3zł, z długą datą przydatności Bielendę też lubię.Żeby nie było, że całkiem off top, otworzyłam niedawno Voile d'ocre Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do 6 zl to ja staram sie aby w moich zamowieniach w yr wychodzilo mi+/- mniej niz 6 zl za sztuke i wtedy uwazam ze mi sie oplaca No chyba ze super hiper oferta z fajna torba, prezentem z niskiego progu lub flaszka perfum od nizszego progu niz 149 zl |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
Ten zestaw wychodzi za 67 zł z kodem na -20% od 99 zł 😍
I koc nie mały, bo 150x110 |
|
|
|
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedyne co mnie trzyma przy rosku to perfumy one collection, mam już zapas NG i Vd'O także ja też pasuje z YR. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W YR trzymają mnie tylko perfumy dla siebie i męża, a i teraz jeszcze dla 17 letniego syna. Uwielbiam żel Zielona herbata, choć poprzednie wersje były o niebo lepsze. No i oczywiście tusz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Rozeznanie
|
Ja ,,ostatnio,, odkryłam też BANDI.
Może składowo nie są najlepsi ale na pyszczku robią robotę ![]() No i nic póki co od nich mnie nie uczula (odpukac) Bielende tez lubię ale ta jakby to ująć ,, profesjonalna,, tzn nie tą co jest w Rossmanie tylko ta co kosmetyczki używają- choć nie powiem ta seria z Wit c i inne nowości mnie ciekawią ![]() W Yr była kiedyś kiedyś cudowna seria z zieloną herbatą? Miałam z tej serii tonik w konsystencji żelu. I mój najwspanialszy ukochany krem nutritive vegetal (żółty z białą zakrętka). Było... Ale się skończyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Żelowy tonik z serii Bio-Calmille to było coś
|
|
|
|
|
#1915 |
|
🦄
|
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Mnie jakoś nigdy nie porwała ani kolorówka, ani pielęgnacja twarzy. W YR kupowałam raczej zapasy żeli pod prysznic, szamponów, odżywek czy balsamów do ciała. Lubiłam też perfumy "jednoskładnikowe" - bez
Ale czasem przeszłam na mydła zamiast żeli oraz szampony w kostce. Teraz planuję przesiadkę również na odżywki w takiej formie. Więc te ciągłe zmiany składów i wycofywanie produktów dzieje się trochę obok mnie. W sumie to tylko mleczka/balsamy do ciała bardzo lubię i kupuję regularnie. Moja mama również je uwielbia. |
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Mam sporo ulubienców perfumeryjnych, z pielęgnacji, kolorówki. Oczywiście przed wycofaniem to było więcej i więcej kupowałam. Teraz wolę kupić na vinted coś pojedynczego co potrzebuję niż dobijać do dostawy. Nie mam już vipa, i przy tej polityce to mi nie grozi
![]() Co do innych marek, Sylveco nie ma takich naj naj składów. bandi bardzo mi opdowiada, jak Tołpa. A absolutne odkrycie to loksitan, i to jest naprawde ekologiczna marka. Mniej a dobrego, i mydla i masla i szampony u mnie sie mega sprawdzily. |
|
|
|
|
#1918 |
|
Animal Liberation
|
L'Occitane ma ciekawe kosmetyki, ale testują na zwierzach
ja poszłam w syberyjska pielęgnację i kosmetyki z tundry - Planeta Organica, Natura Siberica, Flora Siberica. Właśnie siedzę z odżywka na włosach Arktyczna Róża, pięknie to pachnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak sprzedaż im nie idzie, bo dostałam kolejnego meila o Dniach Klubu YR
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

O ile przy pielęgnacji to jest spoko, bo zawsze się zużyje, o tyle przy makijażu to nie ma dla mnie sensu, żebym kupowała np. dwie pomadki o tym samym odcieniu...

Ale tak jak piszesz, kasa musi sie zgadzac 

Cóż, w dawnych czasach, kiedy większość kupowałam w YR, nawet bym dokładnie nie wiedziała, co rozdają w Hebe. A tak odkrywam nowości.
mam od nich już 7 butelek perfum, czyli dobry ponad tysiak w kieszeni.l, a perfumy maja akurat świetne. Ale co do reszty kosmetyków jakość może ok, ale dupy nie urywają za te ceny. Ja kupuje kolorowke i pielęgnacje tylko jak jest promocja -50% i wtedy dodatkowo wlatuje kod na -20%. Najlepiej w ogóle się nie dzielić dziurami tak jak już wcześniej pisałam, bo kto będzie chciał to i tak spróbuje łączyć to z kodami, a tak to wszystko naprawiają raz dwa

ja poszłam w syberyjska pielęgnację i kosmetyki z tundry - Planeta Organica, Natura Siberica, Flora Siberica. Właśnie siedzę z odżywka na włosach Arktyczna Róża, pięknie to pachnie.