Panny Młode 2009 cz. V - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-02, 15:03   #1561
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ewelinka3f utłukłabym księdza!

nie słyszałam o takim czymś że dwie pary na jedną godzinę
A widzisz...Ten kościół jest najgłówniejszym w moim mieście,zawsze mi się marzyło,żeby wziać tam ślub.Jest piękny,ogromny,w środku freski,złocenia,ornamenty .Bardzo dużo par chce mieć tam ślub,i oni się wycwanili i robią tak,że o 16.00 i o 18.00 są msze indywidualne,a o 15.00,17.00 i 19.00 są msze zbiorowe!( w ten sposób za same śluby z jednego dnia mają około 5 tyś)Więc jeśli ktoś chce mieć tam ślub, a przychodzi pózno to dorzucają go do mszy zbiorowej.I np. ślub o 15.00 mają 4 pary...Wyobrażacie sobie takie coś?4 panny młode,pomieszani goście,koszmar jakiś.Dlatego my zapisaliśmy się wcześniej,żebyśmy byli jedyną parą,a tu cyrki powychodziły...

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ewelinka3f czyżbyśmy stan cywilny zmieniały tego samego dnia?
Na to wygląda Będziemy się wspólnie stresować

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-09-03 o 10:21 Powód: proszę nie pisać post pod postem (korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania)!
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:25   #1562
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Ewelinka, współczuję tych stresów, ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Nie wyobrażam sobie zbiorowego ślubu
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:30   #1563
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
zielony motylek super fotki
i jaki Tż uśmiechnięty hihih łądne masz oczy
hyhy dzięki
Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A widzisz...Ten kościół jest najgłówniejszym w moim mieście,zawsze mi się marzyło,żeby wziać tam ślub.Jest piękny,ogromny,w środku freski,złocenia,ornamenty .Bardzo dużo par chce mieć tam ślub,i oni się wycwanili i robią tak,że o 16.00 i o 18.00 są msze indywidualne,a o 15.00,17.00 i 19.00 są msze zbiorowe!( w ten sposób za same śluby z jednego dnia mają około 5 tyś)Więc jeśli ktoś chce mieć tam ślub, a przychodzi pózno to dorzucają go do mszy zbiorowej.I np. ślub o 15.00 mają 4 pary...Wyobrażacie sobie takie coś?4 panny młode,pomieszani goście,koszmar jakiś.Dlatego my zapisaliśmy się wcześniej,żebyśmy byli jedyną parą,a tu cyrki powychodziły...
masakra jakaś.. w życiu bym nie pomyślała, że gdzieś się takie rzeczy wyprawiają... ja nie wiem że są pary które się na to decydują.. dla mnie to taka osobista chwila nie chciałabym żeby obok mnie jeszcze 3 pary ślubowały, miałabym wrażenie że ksiądz udziela ślubu wręcz taśmowo. Macie szczęście, że się sytuacja wyjaśniła
Stary 2008-09-02, 18:39   #1564
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

jaki facet?
facet ktory wspoltworzy program w TVN "Rozmowy w toku" Maja prowadzic program jak obronic sie przed facetami na imprezach. Ma byc tez program z instruktorem sztuk walki. No i chca mnie zaprosic, a ja nie wiem czy mi sie chce az do Krakowa jechac.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że nie wyobrażam sobie żeby było inaczej

EDIT: "Kochani moi rodzice" Bernadety Kowalskiej:
http://gucio64.wrzuta.pl/audio/dAeyujqqAS/
A ja link do tej piosenki wklejalam chyba w ktorej z poprzednich czesci. To moj nr 1, jak na razie.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Basiu, nie wiem czy zauważyłaś, że wkleiłam kilka postów wcześniej jedną z tych piosenek, które grał zespół w sobotę. Tutaj jest też ta "Rodzicielska miłość" Kieroka
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=BabciaAsi& sid=29
Ooo, a tej nie slyszalam. Tez ladna.

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Ja sobie nie wyobrazam, jak mozna robic msze zbiorowe. SZczegolnie sluby. TO moze niech jeszcze pogrzeby zbiorowe robia? Paranoja. Ja rozumiem, ze moga byc 2 pary tego samego dnia i o tej samej godzinie, ale tylko pod warunkiem, ze kosciol sklada sie z 2 czesci, wiec ma 2 oltarze, oddzielne wejscia. Nawet moja babcia mowi, zeby nigdy w zyciu nie godzic sie na zbiorowy slub i wesele. Ona tak miala, ze razem z bratem czy z kims z rodziny slubowala, no i moja babcia szybko zostala wdowa z malym dzieciakiem na reku a ta druga osoba tez nie lekkow zyciu miala i tez malzonek zmarl wczesnie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 18:47   #1565
ewelinka3f
Raczkowanie

No bo to jest obłęd...Idą 4 pary po kolei(nie wiem,chyba losują w jakiej kolejności się ustawią),cały kościół obcych ludzi i przychodzi do przysięgi a ksiądz mówi "Poproszę pierwszą parę..."Chore!Widziałam zdjęcia z takich ślubów i normalnie siedziały pary obok siebie...Jak sobie wyobraziłam,że my też będziemy jedną z iluś par,to aż mi się gorąco zrobiło...Dlatego jestem bardzo szczęśliwa,że to się wyjaśniło.A mojej Mamie aż żyłka w oku z tych emocji pękła i teraz ją boli...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 19:06   #1566
zielony_motylek
Rozeznanie

Taki stres, chyba bym tam padła z rozpaczy normalnie, ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło
a ja to myśle nad jakimś fajnym prezentem dla mojego TŻ'ta..za dwa tygodnie ma urodziny i chciałabym wymyślić coś fajowskiego ale narazie marnie mi idzie..
Stary 2008-09-02, 19:09   #1567
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
a ja to myśle nad jakimś fajnym prezentem dla mojego TŻ'ta..za dwa tygodnie ma urodziny i chciałabym wymyślić coś fajowskiego ale narazie marnie mi idzie..
moj ma za 3 tygodnie urodziny i tez dumam czym by go tu uradowac. Konczy cwierc wieku, wiec wypadaloby cos wymyslec. Ale z drugiej strony... Juz moje drugie urodziny z rzedu mi schrzanil...

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-02, 19:20   #1568
atomufka
Zakorzenienie

Ewelinka niezla historia...pierwszy raz slysze o takich podwojnych slubach
Magialena my z Tz mieszkamy razem juz ponad 3 lata

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 20:16   #1569
jaga_2001
Zakorzenienie

Ech, wlasnie sie dowiedzialam, ze trzech kolegow z podstawowki juz sie ozenilo i jedna kolezanka z ogolniaka wyszla wlasnie za maz... Jedna kolezanka z roku ma slub w grudniu... Ech, "posypali" sie Ci moi znajomi.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-02, 21:02   #1570
sas
Wtajemniczenie

Magialena my juz mieszkamy z tz od 17 m-cy nio, ale hehe w swietle pawa juz legalnie od 3 -cy prawie jako malzenstow
Ewelinka nigdy wczesniej nie slyszalam o takich slubow....kurcze porazka ja nie wiem jak ktos moze chciec tai slub
nio a ja jutro ostatni dzien w pracy w tym tygodni oczywiscie...dzisiaj mialam mala przeprawe po wakacjach bo mala jest tak zzyta z mama zenie pozwala mamie wyjsc i plakala wrecz szlochaa chyba 10 min... nio ale zapanowalam nad sytuacje ciekawe jak jutro bedzie wogole to mam cholerne problemy przez tarczyce z waga w zeszlym rou bylo to samo normalnie nagle mi waga podskocyla i nic na to nie poradze musze poczekac az waga sama spadnie- aczkolwiek jej pomagam troszke

dziewczyny a ja mam do was prosbie pomozcie mi znalezc piosenke dla mam na slub bo my z tzem niestety nie mamy juz ojcowaz mi sie cos robi jak o tym pomysle najgorzej bylo na aktach do slubu cywilnego jak wpisywali"nie zyje"a t bylo niedlugo po smierci mojego taty ehhh ...i mam problem naprawde
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 21:48   #1571
martucha84
Zakorzenienie

Madzia i jak?

Cytat:
anuulaa ale ten grzebień nie był od nieboszczyka, tylko z grobu, więc już tam jadu dawno nie było tylko sama ziemia i kilka kości no tobyło dawno. Ale podejrzwam że dziś jak coś będzie w grobie, to kuzyn Tż tez wyciagnie. zależy co włożyli do trumny dziadka te 15 lat temu.

ja się dziś ważyłam - 76 kilo
aja 54ipol.. chce dobic do 60 przy moich 172 cm...

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
My z TZ wymyślilismy (no właściwie to ja ), ze moglibysmy jechac na takie rekolekcje weekendowe dla narzeczonych.
Może wiecie coś na temat takich spotkań?
sa najczesciej w gorach.. nawet para dostaje wspolny pokoj

Cytat:
a ja się tak zastanawiam i się gubię - które z Was mieszkają z TŻ-tami, a które nie... trudno mi wywnioskować. może któraś z Was się orientuje i napisałany tak przekrojowo...
my mieskamy osobno - w tym samym miescie wutkiem 5 minut na nogach 20, ale w styczniu - lutym juz razem

Cytat:

Wczoraj z TŻ'tem mieliśmy taki romantyczny dzień... pojechaliśmy do parku gdzie tż najpierw powiedział mi że chciałby ze mną być, a 2 i pół roku później mi się oświadczył. Było cudownie Daje fotki Ten park jest poprostu cudny, tak tam spokojnie i wogóle super
A jutro TŻ jedzie do niemiec, co prawda tylko na 2 dni, ale ja sie strasznie boje jak on ma tak daleko gdzieś jechać.. buu...
swietne fotki

ewelinka chyba bym zawalu dostala.. dobrze ze sie wyjasnilo..
ale slubu zbiorowego sobie niewyobrazam... jest taka piosenka napamietam kogo ale wlanie dla mam... pomysle..
Stary 2008-09-02, 21:58   #1572
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się tak zastanawiam i się gubię - które z Was mieszkają z TŻ-tami, a które nie... trudno mi wywnioskować. może któraś z Was się orientuje i napisałany tak przekrojowo...
ja nie mieszkam z Tż. tak więc ślub w naszym przypadku wniesie duże zmiany

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Podpisaliśmy wczoraj umowę z dj'em. Super, jestem zadowolona. Dziś dzwonimy do fotografa umówić się na podpisanie umowy. Kluczowe sprawy zamykamy.
Sala jest, dj jest, sukienka jest, fotograf jest. Zastanawiamy się nad kamerzystą- brać czy nie...
super, gratuluje

Cytat:
Baja super taka praca w przedszkolu, napewno daje wiele satysfakcji, kiedyś bylam wolontariuszą w takiej świetlicy dla dzieci i zajmowałam się właśnie dziećmi w wieku przedszkolnym, do dziś mam laurki które dla mnie rysowały

Wczoraj z TŻ'tem mieliśmy taki romantyczny dzień... pojechaliśmy do parku gdzie tż najpierw powiedział mi że chciałby ze mną być, a 2 i pół roku później mi się oświadczył. Było cudownie Daje fotki Ten park jest poprostu cudny, tak tam spokojnie i wogóle super
A jutro TŻ jedzie do niemiec, co prawda tylko na 2 dni, ale ja sie strasznie boje jak on ma tak daleko gdzieś jechać.. buu...
wiesz ja też mam jeszcze laurki od moich małych amantów z przedszkola, kiedy to 3 lata temu miałam okazję pracować tam jako wolontariuszka. Miałam dwójkę takich chłopców co twierdzili, że kochają
p. Basie
Piękne zdjęciaMy z Tż tez mamy swój park, gdzie spotykaliśmy się po skończonych lekcjach
Tż szybko wróci, staraj się nie nakręcać, bo to jest najgorsze, ja tez się boję jak Tż gdzieś wyjeżdża, mam potem w głowie takie myśli, że strach

ewelinka
co za historia z tym księdzem ale dobrze, że jednak wszystko sie wyjaśniło.
O ślubach grupowych nigdy nie słyszałam, w głowie mi się to nie mieści, to się dopiero nazywa materializm, jak najwięcej ślubów żeby dużo zarobić. w dodatku w najbardziej obleganych godzinach dają taśmowo te śluby

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Magialena my juz mieszkamy z tz od 17 m-cy nio, ale hehe w swietle pawa juz legalnie od 3 -cy prawie jako malzenstow
Ewelinka nigdy wczesniej nie slyszalam o takich slubow....kurcze porazka ja nie wiem jak ktos moze chciec tai slub
nio a ja jutro ostatni dzien w pracy w tym tygodni oczywiscie...dzisiaj mialam mala przeprawe po wakacjach bo mala jest tak zzyta z mama zenie pozwala mamie wyjsc i plakala wrecz szlochaa chyba 10 min... nio ale zapanowalam nad sytuacje ciekawe jak jutro bedzie wogole to mam cholerne problemy przez tarczyce z waga w zeszlym rou bylo to samo normalnie nagle mi waga podskocyla i nic na to nie poradze musze poczekac az waga sama spadnie- aczkolwiek jej pomagam troszke

dziewczyny a ja mam do was prosbie pomozcie mi znalezc piosenke dla mam na slub bo my z tzem niestety nie mamy juz ojcowaz mi sie cos robi jak o tym pomysle najgorzej bylo na aktach do slubu cywilnego jak wpisywali"nie zyje"a t bylo niedlugo po smierci mojego taty ehhh ...i mam problem naprawde
u mnie dziś dzieci tez płakały, no co zrobić powoli się oswoją, na szczęście krócej płaczą niż wczoraj, a to już postęp
Tu są jakieś piosenki dla mam, zobacz http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?i...%2fquote%5dOoo
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 22:03   #1573
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 22:08   #1574
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

u mnie dziś dzieci tez płakały, no co zrobić powoli się oswoją, na szczęście krócej płaczą niż wczoraj, a to już postęp
Tu są jakieś piosenki dla mam, zobacz http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?i...%2fquote%5dOoo
dzieki nio moja dzis bez plakania prawie poszla spac w poludie nalutki postepik kurcze chyba zaczyna do mnie docieracgdzie chce pracowac zazdroszcze ci strasznie) ale tak pozytywnie oczywiscie a duzo masz dzieciakow w grupie?
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 22:19   #1575
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ja się dziś ważyłam - 76 kilo
To ja tyle wazylam 2 stycznia br., po powrocie od rodzinki ze swiat. Obecnie waze 70. Ale tyle juz wazylam pod koniec lutego. Chcialabym zrzucic jeszcze co najmniej 5 kg. Najchetniej 10 a najlepiej 12 - 14 kg.
Ale to i tak zalezy od tego, czy w swoim ciele czujesz sie dobrze, czy tez nie. Ja np. w ogolniaku bylam szczuplejsza, ale uwazalam siebie za grubaske. Odkad mam TZ kocham swoje kraglosci! (biust biodra, bo z brzucha i z ramion chcialabym troche zeszczuplec). Ale i tak nie lubie ogladac siebie na zdjeciach, bo taki "pulpecik"wychodze.

Aaaa! Moj pies siedzi teraz przy moich stopach i nie dosc, ze je lize to jeszcze obgryza mi paznokcie u stop. Pol "frencza" mi juz zerzarl, o paznokciu nie wspomne. A do tego skubany tak ciagnie, ze to boli.

A co do slubow grupowych, to byla taka "moda" tuz po wojnie. Nawet w filmie "Czterej pancerni i pies" jest taka scenka.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-02, 22:26   #1576
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki nio moja dzis bez plakania prawie poszla spac w poludie nalutki postepik kurcze chyba zaczyna do mnie docieracgdzie chce pracowac zazdroszcze ci strasznie) ale tak pozytywnie oczywiscie a duzo masz dzieciakow w grupie?
z dnia na dzień będzie lepiej
a moja grupa składa sie z 24 urwisów mocna grupa
Całe szczęście dzieci rodzi sie coraz więcej, wiec będzie potrzebne wsparcie ze strony nowej kadry, jeśli wrócicie do kraju to o prace może być łatwiej

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Aaaa! Moj pies siedzi teraz przy moich stopach i nie dosc, ze je lize to jeszcze obgryza mi paznokcie u stop. Pol "frencza" mi juz zerzarl, o paznokciu nie wspomne. A do tego skubany tak ciagnie, ze to boli.
pies o właściwościach zmywacza do paznokci?? Kurczę zazdroszczę ci
Stary 2008-09-02, 22:32   #1577
jaga_2001
Zakorzenienie

baja, i przy okazji opcinacz do paznokci.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-02, 22:41   #1578
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja, i przy okazji opcinacz do paznokci.
racja szkoda tylko, że pilnikiem nie jest, bo byś miała już prawie cały zestaw do pedikiru
Stary 2008-09-02, 22:45   #1579
jaga_2001
Zakorzenienie

hehehe, baja, dobre. Wiesz, najlepiej, zeby jeszcze robil peeling calych stop i jeszcze paznokcie malowal.

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-02, 22:56   #1580
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe, baja, dobre. Wiesz, najlepiej, zeby jeszcze robil peeling calych stop i jeszcze paznokcie malowal.
to by był dopiero pies na medal Top dog
Stary 2008-09-03, 07:47   #1581
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczynki wczoraj bylismy kup[ować gajer na pogrzeb.
Mój Tz jest tak za***i**scie niewymiarowy, że w dwóch sklepach nie było na niego gajera.
W trzecim dobra marynarka, ale spodnie skzoda gadać. Do przerówbki, i najgorsze że neiw iem jaki będzie efekt tej przeróbki czy będą dobrze leżeć.
Jak takie rzeczy będą do ślubu to ja pierdziele taki interes, pójdzie w dzinsach, bo te tylko na długość skracamy zawsze.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 07:59   #1582
san_g
Zadomowienie

hej ja juz wczesniej pisalam,ze tez mieszkam z Tż-tem.w sumie to nasi znajomi nas traktuja jak stare dobre malzenstwo.
Chcialam was zapytac czy ktoras sie orientuje jakie sa teraz ceny alkoholu na Slowacji lub w Czechach (moze ktoras z was byla ostatnio lub mieszka niedaleko).moja teściowa chce nam dac kase na jakis lepszy alkohol-znaczy na whisky,koniaki itp i sie zastanawiamy czy tam bedzie lepsza cena niz u nas,podobno teraz w euro sie oplaca placic ale ja w sumie nie wiem bo dawno juz w tych rejonach nie bylam,choc strasznie daleko to nie mamy.czekam na jakies info

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 08:01   #1583
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-09-03, 08:28   #1584
kliwia
Zakorzenienie

Rosette a chociaż samych skrzydeł nei da razy wymienić? bo rozumiem że to z ościeżnica na pewno się nie da
a w ogóle jakie są dzrwi ?

Gołę tynki też są dobre do wersji 'przed'

Moja droga ja przez ponad pół roku grzałam wodę w garnkach do mycia, po tym jak junkers odmówił zupełnie posłuszeństwa
Stary 2008-09-03, 08:36   #1585
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-09-03, 08:47   #1586
kliwia
Zakorzenienie

dziwne że samemu nie można ościeznic zdemontować yhm... i taki koszt !!??
a z tymi drzwiami rozmiar mniejszymi to jakbyś na stare nakładała nowe ościeżnice to tak
ościeżnice też można stuningować nakładając maskujące belki dookoła dzrwi, ja tak chciałam zrobić w łazience gdyby się nie dało ościeżnicy wywalić. wtedy się woła stolarza i niech robi za o wiele mniejszą kasiorę oznacza to stary rozmiar dzrwi. jak dzrwi zamknięte rto widac jakby była piekna nowa ościeznica, dopeiro jak się otworzy to widać starą plus nową.
a teraz macie drewniane? z płyty ? czy wystarczy póki co pomalować lub okleić? zmioenić klamki szybki itp?
na szyby można też nakleić tą folię przezroczystą z wzorkiem jakimś czy coś, o ile będzie pasować
o takie te folie:
http://aukcja.onet.pl/search.php?str...5&category=123
Stary 2008-09-03, 08:56   #1587
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-09-03, 08:58   #1588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
TZ jeszcze spi wiec weszłam zobaczyc co tam u was
Cytat:
ja od 10 lipca mieszkam z TZ w HOlandii i nie wiem jak kiedys mogłam mieszkac bez niego hehe
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Madzia i jak?

..
dzieki za pamięć

No wiec wczoraj po sniadaniu czyli o 13 poszlismy na spacer, zahaczylismy o sklep przez co wydalismy az 36 euro ( nie wiem na co ) pogadalismy. powiedziałam mu wszytsko co mi lezy na sercu, z czym mi źle. TZ chwile milczal po czym stwierdził, ze mam racje i ze postara sie to zmienic ja muoczywiscie powiedziałam, ze przeciez nie musi chodzic spac tak smao jak ja, ale niech choc ten wieczór spedzi ze mna (nie kazdy oczywiscie). no i wiczoraj bylismy razem 24 godziny wrócilismy ze spacerku a tu koledzy zrobili nam obiad (jeden tak super gotuje, ze ja wymiekam ) potem gralismy sobie we 4 w karty , ogladalismy film (na szczęscie mamy kanał po angielsku gdzie leca wieczorami fajne filmy i przy okazji mozna sie jezyka pouczyc hehe) nastepnie koledzy jego poszli spac a my z TZ lezelismy sobie w salonie jeszcze. ja sobie przypomniałam ze od 3 miesięcy nie nosze aparatu na zeby wiec poszlam go poszukac , załozyłam i taaak bolało, ze stwierdzilam ze ide spac bo inaczej nie wytrzymam TZposzedł ze mna mnie uspic (to bylo po 24) lezelismy tak, on mnie przytulił, głaskał, ale zeby tak mnie bolały ze nie dalam rady zasnąc wiec powiedziałam mu aby poszedł sobie grac bo ja dzis chyba nie zasne. TZ poszedł ale za godiznke juz do mnie wrócil, przytulił i zasnęlsimy razem Teraz sie obudziłam, zebydalej bolą wiec wziełam laptopka do łozka i siedze... przynajmniej o nich nie mysle

zobaczymy jak bedzie dalej z TZ

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:02   #1589
kliwia
Zakorzenienie

madzia no i kawa na ławę pomogła
to Ty nosiz wkładany aparat? czy to retencyjny jest ?

no rosette to sie nazywa listewki podtrzymujące
Stary 2008-09-03, 09:07   #1590
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości