Panny Młode 2009 cz. V - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 09:12   #1591
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

ihihhi grunt że wiemy o co chodzi

Ja wam może dzisiaj pokażę moją lazieneczkę zdjęcia będą telefonem robione
Stoi już kabina, junkers, zamontowana toaleta i światła, lutsra za miesiąc.

Rosette a wiesz co mnie najbardziej przeraża?
sprzatanie po tym remoncie
całą kuchnię i jadalnię mamy uświnioną że nie pwoiem jak.
A do tego trochę nam się przedpokój a w zasadzie dwie ściany i kawałek sufitu zdemolował tak że trzeba by odmalowąc na nowo
Chyba zainwestuję w farbę zmywalną po wszytskim.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:17   #1592
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:19   #1593
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia no i kawa na ławę pomogła
to Ty nosiz wkładany aparat? czy to retencyjny jest ?
zobaczymy na jak długo ta rozmowa pomogła

tak nosze aparat ruchomy bo mam mała wadę i nie niby nie potrzebny jest mi taki na stałe nosze od marca z tym ze od 3 miesiecy o nim kompletnie zapomnialam. dopiero wczoraj mi TZ przypomniał. normalnie teraz siedze i zwijam sie z bólu tak mnie zęby bolą i tak go troche rozkręciłam bo bym go nie włozyla po takiej przerwie ale co z tego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:22   #1594
kliwia
Zakorzenienie

madzia, yhm.. jak masz małą wadę to może i pomoże ale generalnie ruchome aparaty w naszym wieku to nie działają.

rosette no pokaże wioeczorem, bo te zdjęcia jeszcze nie zrobione
Stary 2008-09-03, 09:29   #1595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia ja tez sie zdziwiłam ze mam miec ruchomy na ale skoro by pomógł to czemu nie jak bylam na poczatku lipca u mojej ortodontki to powidziała, ze górną szczeke mam juz bardzo dobrą i mam przekrecac go az zacznie sie pojawiac ta przerw miedzy jedynkami i wtedy juz tylko nosić aby sie to utrzymalo a na dole jeszcze musze wade skorygowac. w sumie 4 dolne pierwsze zeby mam tylko krzywe kobietka powiedziała, ze na slub bede miała juz proste tylko nie pomyslała, ze ja taka zapominalska i kurde zeby 3 miesiace go nosiąc porażka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:38   #1596
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:40   #1597
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ech, wlasnie sie dowiedzialam, ze trzech kolegow z podstawowki juz sie ozenilo i jedna kolezanka z ogolniaka wyszla wlasnie za maz... Jedna kolezanka z roku ma slub w grudniu... Ech, "posypali" sie Ci moi znajomi.
u mnie się dopiero będzie sypało bo większość znajomych tak jak my ślubuje w 2009

kliwia moja koleżanka ostatnio była na ślubie i pokazywała mi foty, gdzie pan młody miał srebrny garniak i jako buty to sportowe, białe nike ona miała miniówke z trenem... hehheh więc dzinsy też ujdą

Madzialenka super, że TŻ przyznał Ci racje i oby nie była to tylko chwilowa poprawa
Stary 2008-09-03, 10:03   #1598
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki i koljeny dzinw pracy
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
To ja tyle wazylam 2 stycznia br., po powrocie od rodzinki ze swiat. Obecnie waze 70. Ale tyle juz wazylam pod koniec lutego. Chcialabym zrzucic jeszcze co najmniej 5 kg. Najchetniej 10 a najlepiej 12 - 14 kg.
Ale to i tak zalezy od tego, czy w swoim ciele czujesz sie dobrze, czy tez nie. Ja np. w ogolniaku bylam szczuplejsza, ale uwazalam siebie za grubaske. Odkad mam TZ kocham swoje kraglosci! (biust biodra, bo z brzucha i z ramion chcialabym troche zeszczuplec). Ale i tak nie lubie ogladac siebie na zdjeciach, bo taki "pulpecik"wychodze.

ehhh ja jak juz pisalam tez teraz przybralam troche dokladnie jeden kg ale kurcze widac niestety po boczkach i chcialabym zrucic tak z 5 kg wtedy bylabym zadowolona najgorsza swiadomkosc ze kiedys bylam chudsza a teraz nijak nie idze zrzucic zbednych kg nio ale moj tezus kocha mnie taka i lubi ten moj tluszczyk hehe albo tylko tak mowi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
z dnia na dzień będzie lepiej
a moja grupa składa sie z 24 urwisów mocna grupa
Całe szczęście dzieci rodzi sie coraz więcej, wiec będzie potrzebne wsparcie ze strony nowej kadry, jeśli wrócicie do kraju to o prace może być łatwiej

pies o właściwościach zmywacza do paznokci?? Kurczę zazdroszczę ci
oj faktycznie mocna mocna mam nadzieje, ze cos znajde tylko ze ja konczylam pedagogike resocjalizacyjna moze jesli zostaniemy tu dwa lata to zrobie ang krs przedszkolanki nio i bede miec w miare dobry jezyk i papierek z tego hehe za 2 tyg zaczynam szkole ale zobaczymy...w kazdym badz razie na dzien dzisiejzy wiem, ze bardzo chcialabym w predszkol pracoac
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:04   #1599
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
kliwia moja koleżanka ostatnio była na ślubie i pokazywała mi foty, gdzie pan młody miał srebrny garniak i jako buty to sportowe, białe nike ona miała miniówke z trenem... hehheh więc dzinsy też ujdą
to był ślub cywilny?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:15   #1600
zielony_motylek
Rozeznanie

ee nie właśnie kościelny .. ja bym sie (i TŻ'ta) tak nie ubrała, no ale każdy ma swój gust i w końcu to był ich dzień, więc skoro tak im się podobało niech mają
dziewczyny wymyśliłam prezent dla TŻ, ale nie wiem czy to dobry pomysł, a więc mój TŻ uwielbia samoloty więc pomyślałam, żeby zabrać go do muzeum lotnictwa, które jak poszukałam jest w Krakowie czyli ok. 80 km od nas, moglibyśmy tam pojechać a reszte dnia spędzić sobie w Krakowie, z tym, że problem jest taki iż ja do Krakowa oczywiście autem zajade bo to nie problem wjechać na autostrade, ale gorzej z dotarciem pod samo muzeum, niby niedaleko centrum, ale wiadomo, ja na Krakowie się nie znam, wolałabym, żeby pod samo muzeum prowadził TŻ ehh.. no i nie wiem :P ale wogóle co myślicie o takim prezencie? Do tego dałabym mu jeszcze jakiś drobny upominek myśle, ze by się bardzo cieszył, uwielbia samoloty (i ich silniki, które w muzeum też się znajdują)
Stary 2008-09-03, 10:20   #1601
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ee nie właśnie kościelny .. ja bym sie (i TŻ'ta) tak nie ubrała, no ale każdy ma swój gust i w końcu to był ich dzień, więc skoro tak im się podobało niech mają
dziewczyny wymyśliłam prezent dla TŻ, ale nie wiem czy to dobry pomysł, a więc mój TŻ uwielbia samoloty więc pomyślałam, żeby zabrać go do muzeum lotnictwa, które jak poszukałam jest w Krakowie czyli ok. 80 km od nas, moglibyśmy tam pojechać a reszte dnia spędzić sobie w Krakowie, z tym, że problem jest taki iż ja do Krakowa oczywiście autem zajade bo to nie problem wjechać na autostrade, ale gorzej z dotarciem pod samo muzeum, niby niedaleko centrum, ale wiadomo, ja na Krakowie się nie znam, wolałabym, żeby pod samo muzeum prowadził TŻ ehh.. no i nie wiem :P ale wogóle co myślicie o takim prezencie? Do tego dałabym mu jeszcze jakiś drobny upominek myśle, ze by się bardzo cieszył, uwielbia samoloty (i ich silniki, które w muzeum też się znajdują)

nio ja tez bym sie tak nie ubrala na slub ale juz napatrzylam sie na tyle roznych sukni- hehe o ile niekotre z nich moznanazac sukniami
cio do pezentu to mysle ze to super pomysl naprawde jesli nigdy tam nie bylisice aon uwielbia samoloty to strzal w dziesatké ja mam kumla ktory tez ywielbia samoloty i kiedys z tzem sprawilismy mu prezent w postaci dosc sporego samolotu do skladnia tez byl happy
Stary 2008-09-03, 10:26   #1602
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cześć

Cytat:

świetny pomysł napewno się ucieszy.

Ja już dawno wymyśliłam prezent dla TZ na urodziny, a ma dopiero w październiku. Mój TZ kocha rybki, przyrodę, więc zabiorę go do takiego kina trójwymiarowego, tam puszczają filmy o tych jego morskich stworzonkach
A potem tez jakas romantyczna kolacja w przytulnej knajpce (i tez Kraków, bo blisko), mam tez inny pomysł na prezent (ale to jak już będę bogata) - chciałabym go kiedyś zabrać na morkie połowy, wiem, ze nad morzem organizują takie rejsy, no ale to niestety trochę by kosztowało - sama podróż, plus noclegi plus ten rejs, hmm... ale kiedyś go na pewno wyśle.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:28   #1603
kliwia
Zakorzenienie

zilony motylek super pomysł.
Zrób tak, zabierz go na 'przejazdzke' niespodziankę. zatrzymaj się przed krakowem i powiedz - a teraz kochanie Twoja niespodzianka czeka na ciebie niedaleko centrum, musisz sam tam dojechać jak chcesz ją zobaczyć
a w prezencie dodatkowym dałabym resoraka samolotowego a co !

ostatnio widziałam metalowego resoraka samochody syrena! ale czadowy był.

o kurde mój tż też ma urodziny w październiku
Stary 2008-09-03, 10:28   #1604
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wymyśliłam prezent dla TŻ, ale nie wiem czy to dobry pomysł, a więc mój TŻ uwielbia samoloty więc pomyślałam, żeby zabrać go do muzeum lotnictwa
superancki pomysł!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:42   #1605
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
cio do pezentu to mysle ze to super pomysl naprawde jesli nigdy tam nie bylisice aon uwielbia samoloty to strzal w dziesatké ja mam kumla ktory tez ywielbia samoloty i kiedys z tzem sprawilismy mu prezent w postaci dosc sporego samolotu do skladnia tez byl happy
Własnie też na początku myślałam nad czymś do sklejania, z tym, że w sumie nie wiem kiedy by go sklejał

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja już dawno wymyśliłam prezent dla TZ na urodziny, a ma dopiero w październiku. Mój TZ kocha rybki, przyrodę, więc zabiorę go do takiego kina trójwymiarowego, tam puszczają filmy o tych jego morskich stworzonkach
Byliśmy kiedyś w takim kinie 3d, super raz właśnie na morskich stworzonkach, a raz na spacerze po kosmosie czy jakoś tak, super czułam się serio jakbym tam z nimi była

kliwia świetny pomysł, dzięki za rade

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
superancki pomysł!
dzięki dziewczyny ale już się nakręciłam, powiedziałam, już nawet TŻ'towi że bezwzględnie musi sobie zrobić ten dzień wolny ale nic więcej już ode mnie nie wyciągnie, choć pewnie będzie próbował..
Stary 2008-09-03, 10:45   #1606
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Własnie też na początku myślałam nad czymś do sklejania, z tym, że w sumie nie wiem kiedy by go sklejał

Byliśmy kiedyś w takim kinie 3d, super raz właśnie na morskich stworzonkach, a raz na spacerze po kosmosie czy jakoś tak, super czułam się serio jakbym tam z nimi była

kliwia świetny pomysł, dzięki za rade

dzięki dziewczyny ale już się nakręciłam, powiedziałam, już nawet TŻ'towi że bezwzględnie musi sobie zrobić ten dzień wolny ale nic więcej już ode mnie nie wyciągnie, choć pewnie będzie próbował..
nie boj sie nie boj napewno nma to by czas znalazla
kurcze dziewczyny a powiedzcie mnie gdzie sa takie miejsca z tym zwiarzatkmi i kosmosem strasznie chcialabym tam pojechac?
Stary 2008-09-03, 11:18   #1607
zielony_motylek
Rozeznanie

Sas ja byłam w IMAX'ie w Katowicach, jest jeszcze w kilku innych miastach:
http://www.kinoimax.pl/
nie wiem, czy są jeszcze jakieś inne kina tego typu, może Scio ci powie
Dziewczyny a znacie jakieś fajne miejsce w Krakowie gdzie można by coś zjeść we dwoje, ale żebym nie wydała całej wypłaty :P
Stary 2008-09-03, 11:21   #1608
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wam może dzisiaj pokażę moją lazieneczkę zdjęcia będą telefonem robione
Stoi już kabina, junkers, zamontowana toaleta i światła, lutsra za miesiąc.
to super, czekamy na efekty tego remontu

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe zamiast ślubnych snów masz te remontowe

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oj faktycznie mocna mocna mam nadzieje, ze cos znajde tylko ze ja konczylam pedagogike resocjalizacyjna moze jesli zostaniemy tu dwa lata to zrobie ang krs przedszkolanki nio i bede miec w miare dobry jezyk i papierek z tego hehe za 2 tyg zaczynam szkole ale zobaczymy...w kazdym badz razie na dzien dzisiejzy wiem, ze bardzo chcialabym w predszkol pracoac
no dobrze, że myślisz o tym żeby dalej się rozwijać, uczyć ja nie skończyłam przedszkolnej tylko społeczną, ale teraz właśnie będę robić mgr z przedszkolnej, więc za 2 lata będę już panią nauczycielką, jak dobrze pójdzie

Cytat:
super pomysł na pewno się mu bardzo spodoba

Madzialenka
dobrze, że z Tż wszystko fajnie, oby tak dalej, no i 3mam kciuki za to, żeby to była zmiana na dłużej, żeby faktycznie coś z tymi kumplami zrobił
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 11:27   #1609
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

http://www.kinoimax.pl/

wszystko na tej stronce - a o innych kinach nie wiem.

W różnych miastach puszczają różne filmy.

Też jestem zainteresowana fajnymi miejscami w Krakowie
oj juz nie moge sie doczekac urodzin TZ

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 11:31   #1610
kliwia
Zakorzenienie

Przeglądam własnie neta o diecie kopehnaskiej. Chyba się jej podejmę ale dopiero od poniedziałku bo w niedzilę będe cały dzień na dożynkach i nei wiem nawet co tam bede jadła.
Wiem, że ta dieta działa, bo moja mamuśka ją zastosowała. Teraz jest taka laska że ja pierdziu, a przybyły jej kg jak była w stanach. Teraz wchodzi w S a już po stanach kupowała XL

Jak nie wytrzymam to trudno, przerwę Ale mam świaodmość że działa
No i wspomogę się witaminami jakimiś, bo podobno robi się słabo na tej diecie czasami
Stary 2008-09-03, 12:34   #1611
kaska87
Zakorzenienie

cześć mam do Was pytanie jak to jest z tymi naukami w kościele bo my koniecznie chcemy w naszej parafii a w przyszłym roku nie będzie szans bo nie będzie nas w mieście(tylko co 2 weekend) i czy te nauki można zrobić np w tym roku jeszcze? czy straca ważność

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 12:54   #1612
kliwia
Zakorzenienie

można w tym roku.
Stary 2008-09-03, 13:01   #1613
marteczka266
Raczkowanie

nauki przedmałżeńskie są ważne 2 lata, tak mi przynajmniej ksiądz powiedział.
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 13:03   #1614
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
może to zależy od parafii trzeba zapytac proboszcza

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 13:16   #1615
zielony_motylek
Rozeznanie

ja to myślałam, że są dożywotnio ważne ale nie wiem, nie znam się..
fajną stronke znalazłam :
http://www.gastronauci.pl/
Scio może znajdziesz tam coś ciekawego, ja sobie kilka wynalazłam, poszukam potem o nich coś więcej na necie
Stary 2008-09-03, 13:18   #1616
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam własnie neta o diecie kopehnaskiej. Chyba się jej podejmę ale dopiero od poniedziałku bo w niedzilę będe cały dzień na dożynkach i nei wiem nawet co tam bede jadła.
Wiem, że ta dieta działa, bo moja mamuśka ją zastosowała. Teraz jest taka laska że ja pierdziu, a przybyły jej kg jak była w stanach. Teraz wchodzi w S a już po stanach kupowała XL

Jak nie wytrzymam to trudno, przerwę Ale mam świaodmość że działa
No i wspomogę się witaminami jakimiś, bo podobno robi się słabo na tej diecie czasami
Stosowalam te diete przez 5 dni. Mimo suplementacji witaminami i nieco zmodyfikowanej wersji zle sie na niej czulam, szczegolnie rano. Wieczorem juz bylo ok. Za to 6 dnia podczas snu dostalam krwotoku z nosa (co u mnie znaczylo, ze nadal przyjmowalam za malo witamin) i zaprzestalam jej stosowania. Schudlam 3 kg w te 5 dni, z czego po odstawieniu diety wszystkie wrocily, ale tylko dlatego, ze bylam na mamusinym zarelku. Teraz jej nie stosuje a i tak spadky mi juz same 2 kg. Zaczelam sie po prostu wiecej ruszac.

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
nie zartuj. Jak tak to moj TZ i tak bedzie musial isc na nauki.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 14:00   #1617
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
ja to myślałam, że są dożywotnio ważne ale nie wiem, nie znam się..
fajną stronke znalazłam :
http://www.gastronauci.pl/
Scio może znajdziesz tam coś ciekawego, ja sobie kilka wynalazłam, poszukam potem o nich coś więcej na necie
Dziękuje

Chciałabym znaleźć coś mea przytulnego i romantycznego. Jak byś jeszcze coś znalazłam to daj znać.

P.S. Napewno zaciagne TZ do pijalni czekolady Wedla - boshe kocham czekoladę ;D

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 14:26   #1618
kliwia
Zakorzenienie

jaga no zobaczymy jak ja zniosę tę dietę. U mnie zarówno ograniczenie jedzenia jak i większa ilość ruchu (tańce) nie pomaga. Chyba, że ćwiczyłabym regularnie dodatkowo przynajmniej godzinę w domu chociaż.
Masła już dawno nei jem, chleba jasnego tak samo, ciemnego tylko na śniadanie rano, staramy się nie łączyć, a i tak waga stoi albo wzrasta, ale przynam się że sobie pozwalamy ze słodkim. I chyba się Tż sam w końcu przekonał, że słodkie tuczy. Bo to tej pory żył w przekonaniu że na niego nie ma to ujemnego wpływu
a jak mu mówiłam, że nie kupujemy słodkigeo, i żeby mnie w tym wspierał, to nie bo poc o ! i teraz ma
Stary 2008-09-03, 14:33   #1619
jaga_2001
Zakorzenienie

Kliwia, a no wlasnie. Odstaw slodycze a zobaczysz, ze waga zacznie spada. Juz kiedys pisalam jaki wplyw na gospodarke tluszczowa organizmu maja weglowodany. WIem, ze trudno, ale jak juz raz sobie odmowisz to pozniej bedzie juz tylko lepiej. Jesli juz chcesz zjesc cos slodkiego to zjedz to rano, na sniadanie. No i postaraj sie by ostatni posilek byl o 18.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 15:32   #1620
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo ale jestem na bierzaco

magda ja to na twoim miejscu to w tej kusej koszulce nocnej niie chowala sie tylko normalnie na lozku czekala bo to jest moja sypialnia i bym sie nie ukrywala moze wtedy twoj tz zrozumie ze przechodzenie przez wasza sypialnie jest nie na miejscu

moj tz dzis w nocy wyjezdza do holandii na 4 dni an ja juz tesknie

chcialam wam wkleic moje zaproszenie co zrobilam ale moj internet oczywiscie odmawia mi posluszenstwa moze wieczorem sprobuje
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości