|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
ihihhi grunt że wiemy o co chodzi
Ja wam może dzisiaj pokażę moją lazieneczkę zdjęcia będą telefonem robione Stoi już kabina, junkers, zamontowana toaleta i światła, lutsra za miesiąc. ![]() Rosette a wiesz co mnie najbardziej przeraża? sprzatanie po tym remoncie całą kuchnię i jadalnię mamy uświnioną że nie pwoiem jak. A do tego trochę nam się przedpokój a w zasadzie dwie ściany i kawałek sufitu zdemolował tak że trzeba by odmalowąc na nowo Chyba zainwestuję w farbę zmywalną po wszytskim. |
|
|
|
#1592 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nosze aparat ruchomy bo mam mała wadę i nie niby nie potrzebny jest mi taki na stałe nosze od marca z tym ze od 3 miesiecy o nim kompletnie zapomnialam. dopiero wczoraj mi TZ przypomniał. normalnie teraz siedze i zwijam sie z bólu tak mnie zęby bolą i tak go troche rozkręciłam bo bym go nie włozyla po takiej przerwie ale co z tego
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
madzia, yhm.. jak masz małą wadę to może i pomoże ale generalnie ruchome aparaty w naszym wieku to nie działają.
rosette no pokaże wioeczorem, bo te zdjęcia jeszcze nie zrobione
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia ja tez sie zdziwiłam ze mam miec ruchomy na ale skoro by pomógł to czemu nie
jak bylam na poczatku lipca u mojej ortodontki to powidziała, ze górną szczeke mam juz bardzo dobrą i mam przekrecac go az zacznie sie pojawiac ta przerw miedzy jedynkami i wtedy juz tylko nosić aby sie to utrzymalo a na dole jeszcze musze wade skorygowac. w sumie 4 dolne pierwsze zeby mam tylko krzywe kobietka powiedziała, ze na slub bede miała juz proste tylko nie pomyslała, ze ja taka zapominalska i kurde zeby 3 miesiace go nosiąc porażka
|
|
|
|
#1596 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kliwia moja koleżanka ostatnio była na ślubie i pokazywała mi foty, gdzie pan młody miał srebrny garniak i jako buty to sportowe, białe nike ona miała miniówke z trenem... hehheh więc dzinsy też ujdą ![]() ![]() Madzialenka super, że TŻ przyznał Ci racje i oby nie była to tylko chwilowa poprawa
|
|
#1598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
i koljeny dzinw pracy![]() Cytat:
tez teraz przybralam troche dokladnie jeden kg ale kurcze widac niestety po boczkach i chcialabym zrucic tak z 5 kg wtedy bylabym zadowolona najgorsza swiadomkosc ze kiedys bylam chudsza a teraz nijak nie idze zrzucic zbednych kg nio ale moj tezus kocha mnie taka i lubi ten moj tluszczyk hehe albo tylko tak mowi![]() Cytat:
mam nadzieje, ze cos znajde tylko ze ja konczylam pedagogike resocjalizacyjna moze jesli zostaniemy tu dwa lata to zrobie ang krs przedszkolanki nio i bede miec w miare dobry jezyk i papierek z tego hehe za 2 tyg zaczynam szkole ale zobaczymy...w kazdym badz razie na dzien dzisiejzy wiem, ze bardzo chcialabym w predszkol pracoac
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
to był ślub cywilny?
|
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
ee nie właśnie kościelny .. ja bym sie (i TŻ'ta) tak nie ubrała, no ale każdy ma swój gust i w końcu to był ich dzień, więc skoro tak im się podobało niech mają
![]() dziewczyny wymyśliłam prezent dla TŻ, ale nie wiem czy to dobry pomysł, a więc mój TŻ uwielbia samoloty więc pomyślałam, żeby zabrać go do muzeum lotnictwa, które jak poszukałam jest w Krakowie czyli ok. 80 km od nas, moglibyśmy tam pojechać a reszte dnia spędzić sobie w Krakowie, z tym, że problem jest taki iż ja do Krakowa oczywiście autem zajade bo to nie problem wjechać na autostrade, ale gorzej z dotarciem pod samo muzeum, niby niedaleko centrum, ale wiadomo, ja na Krakowie się nie znam, wolałabym, żeby pod samo muzeum prowadził TŻ ehh.. no i nie wiem :P ale wogóle co myślicie o takim prezencie? Do tego dałabym mu jeszcze jakiś drobny upominek myśle, ze by się bardzo cieszył, uwielbia samoloty (i ich silniki, które w muzeum też się znajdują)
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nio ja tez bym sie tak nie ubrala na slub ale juz napatrzylam sie na tyle roznych sukni- hehe o ile niekotre z nich moznanazac sukniami![]() cio do pezentu to mysle ze to super pomysl naprawde jesli nigdy tam nie bylisice aon uwielbia samoloty to strzal w dziesatké ja mam kumla ktory tez ywielbia samoloty i kiedys z tzem sprawilismy mu prezent w postaci dosc sporego samolotu do skladnia tez byl happy
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
świetny pomysł napewno się ucieszy.Ja już dawno wymyśliłam prezent dla TZ na urodziny, a ma dopiero w październiku. Mój TZ kocha rybki, przyrodę, więc zabiorę go do takiego kina trójwymiarowego, tam puszczają filmy o tych jego morskich stworzonkach A potem tez jakas romantyczna kolacja w przytulnej knajpce (i tez Kraków , bo blisko), mam tez inny pomysł na prezent (ale to jak już będę bogata![]() ) - chciałabym go kiedyś zabrać na morkie połowy, wiem, ze nad morzem organizują takie rejsy, no ale to niestety trochę by kosztowało - sama podróż, plus noclegi plus ten rejs, hmm... ale kiedyś go na pewno wyśle.
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
zilony motylek super pomysł.
Zrób tak, zabierz go na 'przejazdzke' niespodziankę. zatrzymaj się przed krakowem i powiedz - a teraz kochanie Twoja niespodzianka czeka na ciebie niedaleko centrum, musisz sam tam dojechać jak chcesz ją zobaczyć ![]() a w prezencie dodatkowym dałabym resoraka samolotowego a co !ostatnio widziałam metalowego resoraka samochody syrena! ale czadowy był.o kurde mój tż też ma urodziny w październiku
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
superancki pomysł!
|
|
|
|
#1605 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
raz właśnie na morskich stworzonkach, a raz na spacerze po kosmosie czy jakoś tak, super czułam się serio jakbym tam z nimi była ![]() kliwia świetny pomysł, dzięki za rade dzięki dziewczyny ale już się nakręciłam, powiedziałam, już nawet TŻ'towi że bezwzględnie musi sobie zrobić ten dzień wolny ale nic więcej już ode mnie nie wyciągnie, choć pewnie będzie próbował..
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno nma to by czas znalazla![]() ![]() ![]() kurcze dziewczyny a powiedzcie mnie gdzie sa takie miejsca z tym zwiarzatkmi i kosmosem strasznie chcialabym tam pojechac?
|
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
Sas ja byłam w IMAX'ie w Katowicach, jest jeszcze w kilku innych miastach:
http://www.kinoimax.pl/ nie wiem, czy są jeszcze jakieś inne kina tego typu, może Scio ci powie ![]() Dziewczyny a znacie jakieś fajne miejsce w Krakowie gdzie można by coś zjeść we dwoje, ale żebym nie wydała całej wypłaty :P
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe zamiast ślubnych snów masz te remontowe ![]() Cytat:
ja nie skończyłam przedszkolnej tylko społeczną, ale teraz właśnie będę robić mgr z przedszkolnej, więc za 2 lata będę już panią nauczycielką, jak dobrze pójdzie![]() Cytat:
na pewno się mu bardzo spodobaMadzialenka dobrze, że z Tż wszystko fajnie, oby tak dalej, no i 3mam kciuki za to, żeby to była zmiana na dłużej, żeby faktycznie coś z tymi kumplami zrobił |
|||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kinoimax.pl/
wszystko na tej stronce - a o innych kinach nie wiem. W różnych miastach puszczają różne filmy. ![]() Też jestem zainteresowana fajnymi miejscami w Krakowie oj juz nie moge sie doczekac urodzin TZ
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam własnie neta o diecie kopehnaskiej. Chyba się jej podejmę ale dopiero od poniedziałku bo w niedzilę będe cały dzień na dożynkach
i nei wiem nawet co tam bede jadła.Wiem, że ta dieta działa, bo moja mamuśka ją zastosowała. Teraz jest taka laska że ja pierdziu, a przybyły jej kg jak była w stanach. Teraz wchodzi w S a już po stanach kupowała XL ![]() Jak nie wytrzymam to trudno, przerwę Ale mam świaodmość że działa ![]() No i wspomogę się witaminami jakimiś, bo podobno robi się słabo na tej diecie czasami
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
mam do Was pytanie jak to jest z tymi naukami w kościele bo my koniecznie chcemy w naszej parafii a w przyszłym roku nie będzie szans bo nie będzie nas w mieście(tylko co 2 weekend) i czy te nauki można zrobić np w tym roku jeszcze? czy straca ważność
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
można w tym roku.
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
nauki przedmałżeńskie są ważne 2 lata, tak mi przynajmniej ksiądz powiedział.
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba zapytac proboszcza
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
ja to myślałam, że są dożywotnio ważne
ale nie wiem, nie znam się..fajną stronke znalazłam : http://www.gastronauci.pl/ Scio może znajdziesz tam coś ciekawego, ja sobie kilka wynalazłam, poszukam potem o nich coś więcej na necie
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jej nie stosuje a i tak spadky mi juz same 2 kg. Zaczelam sie po prostu wiecej ruszac.Cytat:
Jak tak to moj TZ i tak bedzie musial isc na nauki.
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym znaleźć coś mea przytulnego i romantycznego. Jak byś jeszcze coś znalazłam to daj znać. P.S. Napewno zaciagne TZ do pijalni czekolady Wedla - boshe kocham czekoladę ;D |
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
jaga no zobaczymy jak ja zniosę tę dietę. U mnie zarówno ograniczenie jedzenia jak i większa ilość ruchu (tańce) nie pomaga. Chyba, że ćwiczyłabym regularnie dodatkowo przynajmniej godzinę w domu chociaż.
Masła już dawno nei jem, chleba jasnego tak samo, ciemnego tylko na śniadanie rano, staramy się nie łączyć, a i tak waga stoi albo wzrasta, ale przynam się że sobie pozwalamy ze słodkim. I chyba się Tż sam w końcu przekonał, że słodkie tuczy. Bo to tej pory żył w przekonaniu że na niego nie ma to ujemnego wpływu a jak mu mówiłam, że nie kupujemy słodkigeo, i żeby mnie w tym wspierał, to nie bo poc o ! i teraz ma
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, a no wlasnie. Odstaw slodycze a zobaczysz, ze waga zacznie spada. Juz kiedys pisalam jaki wplyw na gospodarke tluszczowa organizmu maja weglowodany.
WIem, ze trudno, ale jak juz raz sobie odmowisz to pozniej bedzie juz tylko lepiej. Jesli juz chcesz zjesc cos slodkiego to zjedz to rano, na sniadanie. No i postaraj sie by ostatni posilek byl o 18.
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo ale jestem na bierzaco
magda ja to na twoim miejscu to w tej kusej koszulce nocnej niie chowala sie tylko normalnie na lozku czekala bo to jest moja sypialnia i bym sie nie ukrywala moze wtedy twoj tz zrozumie ze przechodzenie przez wasza sypialnie jest nie na miejscu moj tz dzis w nocy wyjezdza do holandii na 4 dni an ja juz tesknie ![]() chcialam wam wkleic moje zaproszenie co zrobilam ale moj internet oczywiscie odmawia mi posluszenstwa moze wieczorem sprobuje
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

i tak go troche rozkręciłam bo bym go nie włozyla po takiej przerwie ale co z tego

Obecnie waze 70. 

bo my koniecznie chcemy w naszej parafii a w przyszłym roku nie będzie szans bo nie będzie nas w mieście(tylko co 2 weekend) i czy te nauki można zrobić np w tym roku jeszcze? czy straca ważność