![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój facet zarabia 2500 w dużym mieście...
Cytat:
zostaw tego chłopa, on Ci nigdy nie dogodzi. Taką postawą tylko pokazujesz, że traktujesz go jako wspólnika do biznesu, a nie partnera do życia. Nie pasuje leń? To go zmień na faceta - rzutkiego biznesmena. Proste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Ale wymaga to napisania CV, pójścia na rozmowę, a potem do nowej pracy i zmiany środowiska
![]() ![]() To wszystko pokazuje, że partner autorki nie ma problemu ze swoimi zarobkami. Mógłby je łatwo zwiększyć, jednak najwyraźniej nie ma takiej potrzeby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
E tam, gdyby facet zarabiał więcej to wtedy mieliby wspólny budżet. I mogłąby się psiapsiółkom chwalić, że facet zarabia 2 razy więcej od niej, a mają wspólne konto i on zawsze funduje jej super wakacje i zapewnia wysoki standard życia.
A tak to siara, bo ona facetowi płacić za nic nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Zostaw tego gościa i daj mu poznać kogoś, kto go pokocha.
Ty go nawet nie lubisz! Gdyby tylko wiedział, co tu wypisujesz, wyrzuciłby Cię ze swojego mieszkania i nocowałabyś na jednej ze swoich działek ![]() Twój plan rozwoju też nie jest jakiś super ambitny ![]() Moim zdaniem odnosisz się do swojego faceta bez szacunku. Czy tylko ja odnoszę tu wrażenie, że Autorka po prostu nim gardzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bo pieniądze mają jak najbardziej znaczenie, ale nie aż tak jak w tym wątku. Jeśli się kogoś bardzo kocha, to z radością nawet i w skromnych warunkach po prostu chce się z Tą osobą żyć, po prostu ![]() Edytowane przez Kizaru Czas edycji: 2021-05-09 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Jakby zarabial duzo wiecej ode mnie to nie musialby mi stawiac np Tajlandii bo mam odlozona kase na roznego tego typu rzeczy i co miesiac odkladam dodatkowo i tak. Wiec z mojej strony problemu by nie bylo. Bylismy raz na wakacjach w Bulgarii ale to 2 dni przed, mega promocja byla a teraz juz nie ma opcji zeby zlapac jakiegos lasta bo u nas w pracy to drugi raz nie przejdzie. A tak poza tym to jezdzilismy na mazury na dluzszy weekend.. wiec "super" 😂
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Wiadomo ze po dluzszym zwiazku to uczucie juz jest inne, nie ma tej adrenaliny i nie chce sie przebywac z osoba 24h. Wkrada sie codziennosc. Ale to nie znaczy ze uczucia nie ma. Po prostu uwazam ze oprpcz tego inne rzeczy tez sa wazne. Bo co z tego jak ktos jest z kims mimo wszystko bo tak go kocha a facet np jest alkoholikiem czy bije |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty się z niego w postach wręcz wyśmiewasz, ciężko uwierzyć tu w miłość ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
No tak. Zalozmy zmieniam prace, po okresie probnym nie przedluzaja mi umowy bo roznie z tym bywa. Zostaje bez pracy. Sa oszczednosci ale topnieja, niewiadomo kiedy praca sie znajdzie a tez nie chcialabym przejesc oszczednosci tylko spozytkowac na cos innego typu wlasnie podroze czy rozwoj. A swiadomosc ze w razie co moge sobie na spokojnie szukac lepszej pracy bo moj facet jest zaradny i nas utrzyma przez ten czas,daje juz inne poczucie
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Zreszta wkurza mnie tez to, ze: mam wiele kolezanek z dziecinstwa i w ogole i mimo ze do madrych niektore nie naleza to maja zycie jak w bajce. Ich faceci cos osiagneli :/ i wstyd po prostu ze moj zatrzymal sie zarobkowo na etapie liceum i nie chce isc dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
I podziwiam ludzi ktorzy daza do czegos i cos osiagaja w zyciu. To chyba normalne. Dlatego sama tez bede do tego dazyc. Ape slabo ze wtedy moj facet bedzie spbie lezal i np ogladal mecze zamiast probowac ze mna eh
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe, że zazdrościsz koleżankom facetów, a nie facetom ich osiągnieć. Hipokryzja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Czego oczekujesz? Ze z nim porozmawiamy, damy mu lepszą prace czy ze rzucimy go w twoim imieniu?
#136 |
Zadomowienie
|
Czytam wypowiedzi Autorki i aż szkoda mi tego gościa. Autorka podbija sobie własne ego, jeżdżąc po nim jak na łysej kobyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ramach zmotywowania go do działania, podeślij mu link do tego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
Jakiego trolla? Ja pierdziele. Nie mialabym co robic tylko sciemniac, jasne.
Ciekawe na co Wy patrzycie przy doborze faceta. Chyba ze jestescie ze wsi i same nie macie ambicji |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88693559]Aha. A jak do tego się ma wcześniejszy post o równym podziale i sprawiedliwości? Że każdy płaci za siebie i nikt do nikogo ma nie dokładać? A tu nagle piszesz, że jakbyś straciła pracę, to dobrze, aby facet cię utrzymywał? Zero konsekwencji. Zaczynam podejrzewać trolla. Bo to niemożliwe, żeby chcieć być w związku z kimś, kogo się tak nie lubi i się z niego wyśmiewa.[/QUOTE]
Oczywiście, że to jest trolisko, przecież od początku wiadomo. Porusza pseudo konktrowersyjny temat, nie odpowiada na pytania, wymyśla coraz więcej bredni na jedno kopyto oraz, wisienka na torcie, w innym wątku ma zupełnie inną historę życia ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mówię już o innych kwestiach.. Pewnie chciałby zamieszkać w lepszej dzielnicy, więc płacilibyście większy czynsz. Stołowalibyście się w lepszych restauracjach, itp. itd. No ale skoro nie chciałabyś być ciężarem to pewnie płaciłabyś za siebie i jeszcze sporą część wypłaty odkładała na wakacje ![]() Nie da się na dłuższą metę dorównać osobie, która ma wyższe zarobki ![]() Cytat:
![]() Nie pomyślałaś, że taka sytuacja niekoniecznie jest dla kobiety komfortowa? Może fajnie to wygląda z zewnątrz, ale koleżanki są w pewnym sensie ciężarem dla swoich partnerów. Gdyby patrzeć na to Twoimi oczami to pewnie są mało ambitne i zatrzymały się z zarobkami na poziomie liceum.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
Co maja moje oszczednosci do tego? Zreszta nie wymagam by zarabial 10 tys tylko z 5. A sama tez bede tyle zarabiac bo sie rozwijam wiec nie pierdzielcie glupot o jakichs malediwach co miesiac
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam dwa etaty i dwa różne zawody. I co tam znajomość angielskiego. ![]() Gorszego pier..... nie słyszałam już dawno... (Przepraszam za bulwers, ja jeszcze nawet na wściekliznę nie szczepiona🤣 ![]() ![]() ![]() ![]() Przy wyborze faceta nie patrzę na jego portfel. Wolę mieć biednego faceta ale takiego, który by mnie kochał i wspierał. Nie czuję potrzeby napychania się kasą, jeżdżenia na zagraniczne wycieczki czy spędzania czasu w salonach piękności. Ja z moim byłym świetnie się bawiliśmy nad zwykłymi stawami rybnymi bo byliśmy tam razem. My biedacy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.