|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
moze gdzies na pudełku bedzie napisane ![]() Wstalam i ide zjesc sniadanko bo potem musze sie wybrac do US ![]() Black jak bedziesz miala neta to opowiadaj jak tam sie czujesz w wielkim miescie
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Black
![]() ide na dzialke z tż
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
żyje po urodzinach
![]() troche mnie łepetynka boli.. ale jest ok ![]() dziś moj chlopiec ma urodziny i ide mu cos kupić wlasnie.. i ja tez sie zastanawiam nad kupnem laptopa, ale jeszcze nic nie wiem i teraz nie mam glowy do tego
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
pretty - właśnie nie pamiętam całej nazwy. I w ogóle tego laptopa jeszcze nie mam, idę po niego dzisiaj. Kupiłam go wczoraj, sprzedawca mi powiedział, że przywiezie go na dziś z hurtowni. Tak więc jak będę mieć go w domu i będę mieć możliwość, to ci natychmiast napiszę
![]() A ja czytam Raiję! Koleżanka podrzuciła mi dwie kolejne książki i powiedziała radosną wiadomość, że kupiła trzynaście następnych części! ![]() |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
ville ok to jak bedziesz dzis miala lapka w domu to napisz jaki model
![]() Bylam na chwile w papierniczym i kupilam sobie segregator na dokumenty ![]() Bo jak robie porzadki to wszedzie znajduje jakies swoje papiery to teraz bede trzymala je w jednym miejscu
|
|
|
|
#1956 | |
|
Konto usunięte
|
- ale... o coś tu chodzi?
![]() Cytat:
to dobry pomysł z tym segregatorem |
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8870748]
to dobry pomysł z tym segregatorem Ja jak bylam mlodsza to wszystko chomikowałam bo szkoda mi bylo wyrzucac ![]() I teraz wlasnie te wszystkie pierdółki ktore nie sa mi kompletnie potrzebne wyrzucam.. Wczoraj sprzatalam 2 szuflady z ktorych wyrzucilam 2 reklamowki smieci jeszcze 2 szuflady mi zostaly ale to jak wroce z pracy mam nadzieje o 20 gdzies
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym mówiła o mnie ![]() zbierałam wszystko bo szkoda było sie tego pozbyć ale ostatnio wywaliłam wszystkie takie pierdoły ![]() byłam z dziewczynami w supermarkecie, wydałyśmy 120zł na same środki chemiczne
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam zdjęcia na blogu dziewczyny, na którym prezentuje swój styl w ubieraniu. Pisze po angielsku i większość osób również w komentarzach wypowiada się w tym języku. Jednak zobaczyłam komentarz w języku fińskim, bloggerka, dodam, jest Finką, i odpowiedź jej również w tym języku.
I nagle mnie tak wielka zazdrość chwyciła, że ona zna fiński, że się nim posługuje. A ja nie potrafię i prawdopodobnie nigdy się go nie nauczę ze względu na stopień trudności. Ale zazdrość pozostaje. |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
ville, dla chętnego nic trudnego
![]() Ostatnio stwierdziłam, że węgierskie 30 (chyba) jest 10 razy łatwiejsze niż nasze 7. Ale póki co chcę angielski perfekt i podciągnąć niemiecki na zaawansowany i będę zadowolona.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8870748]- ale... o coś tu chodzi?
![]() [/quote] bo zastanawiała mnie Twoja notka w podpisie dotycząca ZOO
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
DsC - mhmmm....
![]() (w każdym razie, nie ja byłam w ZOO) |
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8873330]DsC - mhmmm....
![]() (w każdym razie, nie ja byłam w ZOO)[/quote] Ja już wiem, co co chodzi ![]() Wielmożny Książę Sheffieldu już w poniedziałek zawita w me skromne progi, zatem trzeba by trochę ładu zrobić...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1964 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8873805]hah, Wielmożny Książę
![]() ![]() ale mu słodzisz![/quote] Zależy z której strony patrzy ![]()
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
ja już też
... mauee przyjedź do mnie bo mi się nudzi
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuca moją bluzeczkę. zdjęcie strasznie niewyraźne, bo robione przed lustrem bez lampy. No ale kontury widać. A tu jest zdjęcie z katalogu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1220454216.
Dzisija rano poszłam na ryneczek. Spotkałam babcię i kupiła mi kurteczkę, a później doszła mama i kupiła mi płaszczyk Szkoda, że nikogo więcej nie spotkałam |
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie nie wygląda tak fajnie ta bluzka jak w katalogu :/ ... obym nie żałowała :/
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety rękawy nie są aż tak szerokie. Znalazłam zdjęcia tej twojej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3242
|
|
|
|
#1970 |
|
po prostu Em :)
|
Wróciłam znad morza i może kiedyś wszystko nadrobię.
![]() Stało się coś ważnego jak mnie nie było?
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
em to opowiadaj jak było, czy kogoś poznałaś faajnego itp
poza tym to tutaj nic ciekawego ![]() tes...no jakoś nie wygląda na tych zdj eciach źle... ale zobaczymy jak mi peyjdzie
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bede musiala o tym pomyslec ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie wszystko ok, właśnie wróciliśmy z gór i nie żyje!!! planowaliśmy przejść o wiele mniej niż to zrobiliśmy ![]() nie mam siły. zaraz ide na saune i solarium a potem gdzieś pewnie na piwo pójdziemy ![]() a w domu kupiłam sobie Malibu,żeby mieć tutaj. ale oczywiście zapomniałam a moja ukochana mama wczoraj poszła i kupiła mi ![]() w ogóle to nie chce na studiaaaaaaaaaaa ![]()
|
#1975 |
|
po prostu Em :)
|
Nie poznałam nikogo, bo byłam tam z kolegą.
No i to taka wiocha, nic tam nie ma. A my nie robiliśmy nic poza nic nie robieniem i opierdalaniem się. Było bardzo fajnie.
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłysmy tez troche zapasów, np papieru toaletowego ![]() ale już kupiłysmy chyba wszystko co nam będzie potrzebne: płyny, mleczka do mycia, do szyb, do podłóg, nawet proszek do prania i płyn do płukania..aaaa i preparat do udrożniania rur będziemy miały spokój z tymi wydatkami na jakis czas
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wakacje chodzi o nicnierobienie a ja chyba w piątek wybiorę się pod namioty....
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie jest za zimno?? noce są straszne brr
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Tak oto dzwoni mój nowy telefonik, sesese
![]() http://www.vsms.pl/m/nokia,dzwonki,p...e,1553231.html
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy jedziecie do Krk teraz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

moze gdzies na pudełku bedzie napisane 

Koleżanka podrzuciła mi dwie kolejne książki i powiedziała radosną wiadomość, że kupiła trzynaście następnych części!