Panny Młode 2009 cz. V - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 15:40   #1621
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

dziewczyny, wiecie, ze ceny zespolow na 2010 rok wzrosly prawie o 1000 zl? Szok! Moj zyczy sobie 4500 zl, gdzie ja mu place za 2009 rok 3100zl.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 16:39   #1622
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wiecie, ze ceny zespolow na 2010 rok wzrosly prawie o 1000 zl? Szok! Moj zyczy sobie 4500 zl, gdzie ja mu place za 2009 rok 3100zl.

a tak swoją drogą, to ciekawe ile my przepłacamy - w porównaniu do 2008 r.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 16:45   #1623
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość

a tak swoją drogą, to ciekawe ile my przepłacamy - w porównaniu do 2008 r.
Tez od 500 do 1000 zl...

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-03, 16:55   #1624
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

rano zgasiłam jeszcze laptopa, przytuliłam sie do TZ i zasnęłam. obudzilismy sie o 11a potem do 12 lezelismy i rozmawialismy sobie w łózku. no wiec ustalilismy ze od dzis zaczynamy sie brac ostro za siebie ja zaczynam codzinnie cwieczyc po 30 min na hula hopie przed chwila skonczyłam TZ zaczyna robic brzuszki, pompki itp itd mamy 11 miesiecy (a dokładnie TZ ma bo ja to raczej chudnąc nie musze) aby ladnie wyglądac poza tym obiecałam sie zając moim włosami i tak samo jak wczoraj TZ kupił mi hula hop ttak smiesznie bo niby mamy kase wspólna ale ja płace baaardzo rzadko - jak mu sie skonczy kasa albo jak jestem sama wyciągam cos ze swojego portfela. i wczoraj latamy po miescie i szukamy dla mnie tego hula hop TZ patrzy a tu takie ładne srebrne z fioletowymi serduszkami i sru juz je miałamtak tez kupiłam sobie maseczke do włosów. troche sie przestarszyłam bo nie miała dobrych komentarzy na KWC ale dla mnie jest super (dzis rano po raz pierwszy uzylam) tak wiec cel mamy teraz aby nam jeszcze motywacji starczyło ale bedziemy sie nawzajem motywowac
przed chwila TZ pojechał z tymi 2 kolagami na piłke na jakies 2 godzinki, potem jak wróci to zaczyna ćwczyc (oj chyba jutro razem bedziemy mieli zakwasy) a potem robimy razem jakis obiadek

a w ogóle dzis rano TZ sciagnał cala posciel, wsadził mi ja do pralki . ja zebrałam jeszcze reczniki i zrobiłam pranie. potem je razem rozwiesilismy a przed wyjsciem pozmywał jeszcze góre naczyn z wczorajszego dnia miałam z nimi jechac na te piłke ale pomyslałam ze pocwicze sobie, poleniuszkuje bo co ja tam bede stała a oni beda grac a pogoda taka ze ciekawe czy zaraz nie bede musiała leciec i prania sciagac
zielony_motylku mysle, ze to świetny pomysł
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Madzialenka dobrze, że z Tż wszystko fajnie, oby tak dalej, no i 3mam kciuki za to, żeby to była zmiana na dłużej, żeby faktycznie coś z tymi kumplami zrobił
tez mam taka nadzieje
Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
magda ja to na twoim miejscu to w tej kusej koszulce nocnej niie chowala sie tylko normalnie na lozku czekala bo to jest moja sypialnia i bym sie nie ukrywala moze wtedy twoj tz zrozumie ze przechodzenie przez wasza sypialnie jest nie na miejscu
no w sumie to jest mysl na drugi raz tak zrobie choc dzis jeszcze nie przechodzili przez moją sypialnie, tylko jak szli w piłke grac
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
tak samo jest u mnie w miescie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 17:57   #1625
martucha84
Zakorzenienie

Madzia to super oby takdalej.. mam jedno pytanie po co ty chesz cwiczyc? przeciez ty chuda ja szkielet jestes..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
ee nie właśnie kościelny .. ja bym sie (i TŻ'ta) tak nie ubrała, no ale każdy ma swój gust i w końcu to był ich dzień, więc skoro tak im się podobało niech mają
dziewczyny wymyśliłam prezent dla TŻ, ale nie wiem czy to dobry pomysł, a więc mój TŻ uwielbia samoloty więc pomyślałam, żeby zabrać go do muzeum lotnictwa, które jak poszukałam jest w Krakowie czyli ok. 80 km od nas, moglibyśmy tam pojechać a reszte dnia spędzić sobie w Krakowie, z tym, że problem jest taki iż ja do Krakowa oczywiście autem zajade bo to nie problem wjechać na autostrade, ale gorzej z dotarciem pod samo muzeum, niby niedaleko centrum, ale wiadomo, ja na Krakowie się nie znam, wolałabym, żeby pod samo muzeum prowadził TŻ ehh.. no i nie wiem :P ale wogóle co myślicie o takim prezencie? Do tego dałabym mu jeszcze jakiś drobny upominek myśle, ze by się bardzo cieszył, uwielbia samoloty (i ich silniki, które w muzeum też się znajdują)
super pomyslD

a jesli chodzi o nauki to u nas mowili ze dozywotnio...

padam po pracy...bardzo..
Stary 2008-09-03, 18:01   #1626
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Martuś ja tak towarzystko dla TZ chce sobie hula hopem pokręcic poza tym ruch to zdrowie wiec niech będzie hehe dzis pocwiczyłam a potem całe opakowanie delicji zjadłam , nie wpsomne o batnie rano i pringelsach na spólke z TZ
napewno nie chce sie odchudzac chciałabym wazyc tyle co waże

u mnie tez nauki nie mają terminu ważnosci. moze ta poradnia rodzinna ma?? bo nam ksiądz przed slubem samym kazał dopiero zrobic.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 18:34   #1627
ewelinka3f
Raczkowanie

Jejku,tak mi się nie chce chodzić do pracy,rozleniwiłam się...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 18:51   #1628
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
a Wy już chodziłyście/chodzicie?
My jesteśmy już po naukach przedmałżeńskich i po wizytach w poradni

Ana***, u nas w rodzinie nie ma zatargów, ani kłótni, żeby ktoś z kimś nie gadał... Dlatego też nie obawaimy się wizytówek i uważamy je za konieczne

Cytat:
a ja się tak zastanawiam i się gubię - które z Was mieszkają z TŻ-tami, a które nie... trudno mi wywnioskować. może któraś z Was się orientuje i napisałany tak przekrojowo...
My mieszkamy osobno, od pół roku remontujemy domek Zostało pomalowanie i umeblowanie

zielony_motylku, śliczne zdjęcia z romantycznego spaceru

ewelinka3f, przygoda w kancelarii mnie powaliła! Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło A ślubu z inną parą sobie nie wyobrażam... Kurczę, to taki wyjątkowy dzień, powinien być tylko nasz

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)
dziewczyny a ja mam do was prosbie pomozcie mi znalezc piosenke dla mam na slub bo my z tzem niestety nie mamy juz ojcowaz mi sie cos robi jak o tym pomysle najgorzej bylo na aktach do slubu cywilnego jak wpisywali"nie zyje"a t bylo niedlugo po smierci mojego taty ehhh ...i mam problem naprawde
Tutaj może coś znajdziesz:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=kamsmig&sid=33

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
u mnie tez nauki nie mają terminu ważnosci. moze ta poradnia rodzinna ma?? bo nam ksiądz przed slubem samym kazał dopiero zrobic.
Mnie się wydaje, że i nauki przedmałżeńskie mają dożywotnią ważność i wizyty w poradni.
Nas pani w poradni się pytała kiedy ślubujemy i nie powiedziała, że zaświadczenie wygasa po jakimś czasie... Poza tym są tacy ludzie, któzy nauki przedmałżeńskie robili w liceum. Gdyby ich ważność wygasała, robienie ich w przeważającej ilości byłoby bezzasadne
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 19:06   #1629
jaga_2001
Zakorzenienie

W moim miescie ksieza mowia, ze poradnia rodzinna wazna jest tylko 3 miesiace...

Moj TZ nauki przedmalzenskie "wyrobil" jak byl w zawodowce... U mnie takiej mozliwosci nie bylo, wiec musze chodzic... Ale samej mi sie nie chce a w mojej parafii zaczynaja sie juz 21 wrzesnia...

AV by jaga_2001
Stary 2008-09-03, 19:33   #1630
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
chcialam wam wkleic moje zaproszenie co zrobilam ale moj internet oczywiscie odmawia mi posluszenstwa moze wieczorem sprobuje
pokaż pokaż koniecznie te zaproszenia

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
padam po pracy...bardzo..
oj ja też
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 20:25   #1631
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga no zobaczymy jak ja zniosę tę dietę. U mnie zarówno ograniczenie jedzenia jak i większa ilość ruchu (tańce) nie pomaga. Chyba, że ćwiczyłabym regularnie dodatkowo przynajmniej godzinę w domu chociaż.
Masła już dawno nei jem, chleba jasnego tak samo, ciemnego tylko na śniadanie rano, staramy się nie łączyć, a i tak waga stoi albo wzrasta, ale przynam się że sobie pozwalamy ze słodkim. I chyba się Tż sam w końcu przekonał, że słodkie tuczy. Bo to tej pory żył w przekonaniu że na niego nie ma to ujemnego wpływu
a jak mu mówiłam, że nie kupujemy słodkigeo, i żeby mnie w tym wspierał, to nie bo poc o ! i teraz ma
Bylam na tej diecie i w ciągu zaledwie tygodnia schudlam 6 kg samą dietę znioslam dobrze,ale nie wiem czy drugi raz podjelabym sie jej...bo po tygodniu wygladalam jak szkieletor
Kaska z tego co wiem nauki są ważne przez okres pół roku,ale jeśli zrobicie je wczesniej to potem wystarczy pojsc do księdza po podpis ze zostały juz odbyte.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 20:31   #1632
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Hejka, zapomniałąm się rano pochwalić W piatek jadę do Krakowa na szkolenie, bo dostałam pracę

Ja tez mam zamiar schudnąć, tak z 10 kg, ale nie mogę się zabrać, pościągałam sobie jakies ćwicznia, aerobiki (tamilee - wymieklam po 10 min ), ale brak mi motywacji

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 20:35   #1633
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc Kochane Wpadlam Was na chwilke odwiedzic Mialam 4 nocki pod rzad i jestem wypluta dzis spalam do 17. Mialam dzis wolne, ale Tż w pracy wiec za bardzo nie mialam co robic i tak siedze sobie na kompie. Dzwonil dzisiaj do mnie gosciu i w piatek mam rozmowe w sprawie pracy w charakterze asystentki zarzadu. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale jakos na zbyt wiele nie licze Znowu mam faze rozsylania cv, bo moja praca niby fajna jest i lubie ja, ale te 3 zmiany to dla mnie mordownia!!! a poza tym chcialam isc jeszcze na studia podyplomowe i niby na rozmowie powiedzieli mi ze staraja sie tak ustalac grafik zeby kazdej z nas pasowalo i jesli mamy jakies potrzeby zeby miec jakis konkretny dzien wolny bo mamy jakas sprawe do zalatwienia to mamy zglosic pod koniec miesiaca. No wiec w tym miesiacu poprosilam o 1, slownie 1 dzien wolnego bo mialam sprawe i co? oczywiscie go nie dostalam (tzn mam ten dzien teoretycznie wolny, bo ide na 3 zmiane, ale juz bede po 3 nockach, wiec juz widze jakbym miala sile jeszcze cos zalatwiac). No a poza tym kazda z nas miala miec przynajmniej 1 weekend wolny, a ja oczywiscie juz 2 miesiac pod rzad nie mam zadnego weekendu wolnego ;/ takze o studiach nie ma mowy

Tyle fajnie ze dostalam 1 wyplate takze jestem szczesliwa heheh

nooo a tak poza tym to bylismy ostatnio w wesolym miasteczku i kupilismy sobie pistolet do baniek mydlanych naciska sie 1 guziczek i banki same leca bedzie na 1 taniec heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 21:28   #1634
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Sas ja byłam w IMAX'ie w Katowicach, jest jeszcze w kilku innych miastach:
http://www.kinoimax.pl/
nie wiem, czy są jeszcze jakieś inne kina tego typu, może Scio ci powie
Dziewczyny a znacie jakieś fajne miejsce w Krakowie gdzie można by coś zjeść we dwoje, ale żebym nie wydała całej wypłaty :P
dzieki juz mowilam tzowi zebysmy wlasnie nast razem sobie taki wypad zrobili

Cytat:

no dobrze, że myślisz o tym żeby dalej się rozwijać, uczyć ja nie skończyłam przedszkolnej tylko społeczną, ale teraz właśnie będę robić mgr z przedszkolnej, więc za 2 lata będę już panią nauczycielką, jak dobrze pójdzie
oj mysle mysle a Tobie napewno sie uda ani sie nieobejrzysz jak bedziemy z toba swietowac mgra
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
http://www.kinoimax.pl/

wszystko na tej stronce - a o innych kinach nie wiem.

W różnych miastach puszczają różne filmy.

dzieki

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Tutaj może coś znajdziesz:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=kamsmig&sid=33

Mnie się wydaje, że i nauki przedmałżeńskie mają dożywotnią ważność i wizyty w poradni.
Nas pani w poradni się pytała kiedy ślubujemy i nie powiedziała, że zaświadczenie wygasa po jakimś czasie... Poza tym są tacy ludzie, któzy nauki przedmałżeńskie robili w liceum. Gdyby ich ważność wygasała, robienie ich w przeważającej ilości byłoby bezzasadne
dzieuje jeszcze raz

nio a ja mam juz do konca tyg free ale az tak fajnie jest jak wychodzez pracy to moja mala mi macha i mowi: kocham cie, bede tesknic i przsyla buziaczki to takie slodkie

kurcze wiem ze tu sa inne wtaki co do tego ale ja tez strasznie chce schudnac ale nie nadaje sie na diety bo wymiekam zawsze...ale moze faktycznie odstawie slodycze....
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 21:36   #1635
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka, zapomniałąm się rano pochwalić W piatek jadę do Krakowa na szkolenie, bo dostałam pracę
gratuluje no to opijamy czym będziesz się zajmowac?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc Kochane Wpadlam Was na chwilke odwiedzic Mialam 4 nocki pod rzad i jestem wypluta dzis spalam do 17. Mialam dzis wolne, ale Tż w pracy wiec za bardzo nie mialam co robic i tak siedze sobie na kompie. Dzwonil dzisiaj do mnie gosciu i w piatek mam rozmowe w sprawie pracy w charakterze asystentki zarzadu. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale jakos na zbyt wiele nie licze Znowu mam faze rozsylania cv, bo moja praca niby fajna jest i lubie ja, ale te 3 zmiany to dla mnie mordownia!!! a poza tym chcialam isc jeszcze na studia podyplomowe i niby na rozmowie powiedzieli mi ze staraja sie tak ustalac grafik zeby kazdej z nas pasowalo i jesli mamy jakies potrzeby zeby miec jakis konkretny dzien wolny bo mamy jakas sprawe do zalatwienia to mamy zglosic pod koniec miesiaca. No wiec w tym miesiacu poprosilam o 1, slownie 1 dzien wolnego bo mialam sprawe i co? oczywiscie go nie dostalam (tzn mam ten dzien teoretycznie wolny, bo ide na 3 zmiane, ale juz bede po 3 nockach, wiec juz widze jakbym miala sile jeszcze cos zalatwiac). No a poza tym kazda z nas miala miec przynajmniej 1 weekend wolny, a ja oczywiscie juz 2 miesiac pod rzad nie mam zadnego weekendu wolnego ;/ takze o studiach nie ma mowy

Tyle fajnie ze dostalam 1 wyplate takze jestem szczesliwa heheh

nooo a tak poza tym to bylismy ostatnio w wesolym miasteczku i kupilismy sobie pistolet do baniek mydlanych naciska sie 1 guziczek i banki same leca bedzie na 1 taniec heheh
dalej trzymam kciuki za lepszą pracę, wtedy tez mówiłaś, że zapewne się nie uda, bo tyle chętnych było na to miejsce w hotelu, ale się udało, teraz tez tak będzie
Praca 3-zmianowa musi być okropna, jejku to straszne jest pracować w nocy, nie wyobrażam sobie.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oj mysle mysle a Tobie napewno sie uda ani sie nieobejrzysz jak bedziemy z toba swietowac mgra
...
nio a ja mam juz do konca tyg free ale az tak fajnie jest jak wychodzez pracy to moja mala mi macha i mowi: kocham cie, bede tesknic i przsyla buziaczki to takie slodkie

słodka ta malutka
Stary 2008-09-03, 22:02   #1636
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
dalej trzymam kciuki za lepszą pracę, wtedy tez mówiłaś, że zapewne się nie uda, bo tyle chętnych było na to miejsce w hotelu, ale się udało, teraz tez tak będzie
Praca 3-zmianowa musi być okropna, jejku to straszne jest pracować w nocy, nie wyobrażam sobie.
ja tam nawet lubie ta 3-zmiane, bo zazwyczaj jest wzgledny spokoj i nawet nie chce mi sie spac (bo mam troche roboty na recepcji, a poza tym przygotowuje tez sniadanie takze mam zajecie i nie chce mi sie spac) no ale potem caly dzien spie i jestem wypluta W sumie to wszystkie te zmiany sa do dupci, juz chyba najlepsza jest 1 bo wczesnie sie konczy, ale za to trzeba wstac o 4.30 No a najmniej lubie 2 zmiane bo wtedy to juz w ogole caly dzien do niczego Ale i tak bym wolala miec prace od 8 do 16 i wolne weekendy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 22:04   #1637
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 22:05   #1638
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a bede sobie Pania sprzedawczynia w sklepie komputerowym troche lipnie, bo w weekendy tez bede musiala pracowac, ale zawsze to lepsze niz siedzenie w domu.

Basiu - a Ty ten starz, to masz taki z UP, czy to pierwszy stopień awansu zawodowego?

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 22:11   #1639
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja tam nawet lubie ta 3-zmiane, bo zazwyczaj jest wzgledny spokoj i nawet nie chce mi sie spac (bo mam troche roboty na recepcji, a poza tym przygotowuje tez sniadanie takze mam zajecie i nie chce mi sie spac) no ale potem caly dzien spie i jestem wypluta W sumie to wszystkie te zmiany sa do dupci, juz chyba najlepsza jest 1 bo wczesnie sie konczy, ale za to trzeba wstac o 4.30 No a najmniej lubie 2 zmiane bo wtedy to juz w ogole caly dzien do niczego Ale i tak bym wolala miec prace od 8 do 16 i wolne weekendy
oj to praca marzenie dla wszystkich

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to już by była bajka

Cytat:
a bede sobie Pania sprzedawczynia w sklepie komputerowym troche lipnie, bo w weekendy tez bede musiala pracowac, ale zawsze to lepsze niz siedzenie w domu.

Basiu - a Ty ten starz, to masz taki z UP, czy to pierwszy stopień awansu zawodowego?
oj podziwiam ja na komputerach słabo się znam
staż mam z UP
Stary 2008-09-03, 22:21   #1640
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

aha, no bo ja juz nie mogę się doczekać skończenia studiów, no i tak sie zastanawiam czy ten starz nauczycielski to bardzo trudno dostac.

Mam w tym roku praktyki z licealistami

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 22:40   #1641
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
aha, no bo ja juz nie mogę się doczekać skończenia studiów, no i tak sie zastanawiam czy ten starz nauczycielski to bardzo trudno dostac.

Mam w tym roku praktyki z licealistami
mmmhh sama nie wiem,
ja liczę, że po stażu zaproponują mi etat, a jak skończę studia mgr to uda mi się przejść na stanowisko nauczyciela w tym przedszkolu, no chyba, że polecą mnie do innej placówki, kto to wie. No i wtedy bym rozpoczęła pracę jako nauczyciel stażysta.
Jak narazie to na tym stażu z UP jestem z jeszcze jedną dziewczyną, która tak samo jak ja teraz podejmuje studia 2 stopnia. Jedna z nas jest na zastępstwo za pracownicę, która jest teraz w ciąży, po macierzyńskim ma wrócić do pracy. Drugą z dużym prawdopodobieństwem zatrudnią. Bardzo się staram żebym to była ja z resztą tamta mi to ułatwia, bo spóźnia się do pracy, nie jest lubiana przez innych pracujących w przedszkolu, a dziś w 3 dniu pracy zadzwoniła, że jest na zwolnieniu lekarskim zapewne będzie pracownikiem miesiąca wczoraj z nią rozmawiałam i nie wyglądała, że będzie chora. No cóż nie zdziwię się bardzo jak zrezygnuje z tego stażu.
Aaaa zapomniałam się pochwalić, że dziś nauczycielka, której pomagam stwierdziła, że nadaję się do tego zawodu

Co do praktyk w ogólniaku to zdecydowanie lepiej tak niż w gimnazjum Generalnie nie pozwalaj na to żeby zrobili sobie z lekcji godzinę rozrywkową. Jak dobrze przygotujesz zajęcia, zastosujesz metody aktywizacyjne to zainteresujesz ich tematem i jakoś pójdzie. Najgorsze są lekcje jak nauczyciel monolog prowadzi.
ty studiujesz polonistykę, tak?
Stary 2008-09-03, 22:55   #1642
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

ja pamietam jak do nas praktykant przychodził w L.O.

A gimnazjum w przyszłym roku, ale akurat mój brat będzie w 2 klasie, więc liczę na jakieś fory w stylu "To moja siostra, nie tykać jej"

A tak właściwie to o wiele bardziej odpowiadają mi młodsze dzieciaki, moja 4 klasa z tego roku byla super - dlatego mysle o jakiejs podyplomowce z edukacji wczesnoszkolnej. ale zobaczymy.

Gratuluje Basiu, zresztą wiadomo było, ze okazesz sie najlepsza, zreszta wygladasz na bardzo sympatyczna i ciepla osóbkę

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 23:05   #1643
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja pamietam jak do nas praktykant przychodził w L.O.

A gimnazjum w przyszłym roku, ale akurat mój brat będzie w 2 klasie, więc liczę na jakieś fory w stylu "To moja siostra, nie tykać jej"

A tak właściwie to o wiele bardziej odpowiadają mi młodsze dzieciaki, moja 4 klasa z tego roku byla super - dlatego mysle o jakiejs podyplomowce z edukacji wczesnoszkolnej. ale zobaczymy.

Gratuluje Basiu, zresztą wiadomo było, ze okazesz sie najlepsza, zreszta wygladasz na bardzo sympatyczna i ciepla osóbkę
no kto wie może brat nie będzie potrzebny na pewno świetnie sobie poradzisz Ja w gimnazjum byłam na praktykach u pedagoga szkolnego, właściwie za dużo nie robiłam z dzieciakami, ale miałam z nimi jakieś zajęcia, próbowali mnie ustawiać po swojemu, ale nie dałam się, trzeba być stanowczym gdy mi przeszkadzali tak ich mroziłam wzrokiem, że od razu spokój był a w duchu się śmiałam się w głos, że taka straszna potrafię być
Najtrudniejsze dla mnie zawsze było ukryć to, że się stresuję, kurcze nie ma nic gorszego jak uczeń widzi, że się telepiesz, że strachu. Najgorsze są te pierwsze minuty zajęć, potem już jest z górki
Dziękuje za miłe słowa aż się zawstydziłam
Stary 2008-09-03, 23:12   #1644
mala2241
Raczkowanie

no i moj tz pojechal tak mi jakos smutno ze go 4 dni i 5 nocy nie zobacze ale mam drugie zmiany w pracy wiec mam nadzieje ze zleci tylko najgorsze te noce.

scio gratuluje pracy!!!

baja i dalej nie moge zaladowac
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:18   #1645
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
no i moj tz pojechal tak mi jakos smutno ze go 4 dni i 5 nocy nie zobacze ale mam drugie zmiany w pracy wiec mam nadzieje ze zleci tylko najgorsze te noce.

scio gratuluje pracy!!!

dasz radę, pisz tu do nas jak Tz nie będzie to tez czas zleci.
Ojej szkoda, że nie mozesz może rozmiar zdjęć za duży?
Stary 2008-09-03, 23:25   #1646
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Basiu pamiętam swoją pierwsza lekcje - masakra myslałam, ze umrę ale jakos poszlo.

No ja juz mówiam bratu (teraz w 1 gim) zeby sie wkrecił w jakies wplywowe towarzystwo i zeby nikt nie ruszył siostry Grześka

Cytat:

scio gratuluje pracy!!!

A dziękujje, mam nadzieje, ze bedzie tak dobrze jak mi obiecuja

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-03, 23:30   #1647
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
dasz radę, pisz tu do nas jak Tz nie będzie to tez czas zleci.
Ojej szkoda, że nie mozesz może rozmiar zdjęć za duży?
mam nadzieje ze dam rade ale juz tesknie
a zdjecia juz zmniejszalam bo mam program i dalej nic
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 23:31   #1648
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu pamiętam swoją pierwsza lekcje - masakra myslałam, ze umrę ale jakos poszlo.

No ja juz mówiam bratu (teraz w 1 gim) zeby sie wkrecił w jakies wplywowe towarzystwo i zeby nikt nie ruszył siostry Grześka

A dziękujje, mam nadzieje, ze bedzie tak dobrze jak mi obiecuja

jak znów z obiecanek będą gruszki na wierzbie to podziękujesz za współpracę, nie można dać się wykorzystywać, trzeba się szanować,a co
Stary 2008-09-04, 08:30   #1649
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 08:33   #1650
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe nie, witamy dzien z tvn-em

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości