|
|
#2731 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Scent Bar V
predzej czy pozniej i tak recenzja by poleciała...
|
#2732 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
stosuję już go dłużej i nie zmieniłam zdania więc poprawię i chyba będzie ok?
|
|
|
#2733 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paskuda ze mnie Popraw, popraw
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uzywalam 2000 Calorie, bo mam geste ale krotkie rzesy, a on zdaje sie tylko pogrubia i to ekstremalnie Masterpice mialam w wersji zwyklej i Max i oba, paradoksalnie, u mnie przedluzaja rzesy i to calkiem pokaznie Teraz mam tusz wydluzajacy Mary Kay , i tez calkiem fajnie sie spisuje Cytat:
Fenris, lepszy bedzie FUJI S100 FS albo Canon G9. A w ogole to wstrzymaj sie z zakupem, bo pod koniec wrzesnia bedzie FOTOKINA i na pewno kazda z firm wystawi cos nowego i ceny starszych modeli spadna. Cytat:
Mam dokladnie takie samo zdanie o tym podkladzie ![]() Z drozszych podkladow swietny jest Kanebo - Liquid Finish. Wybor kolorow spory (w trzech tonacjach), lekki a jednak kryje to co potrzeba, wytrzymuje na paszczy caly dzien |
|||
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia, ja kurs odbyłam, egzamin zdałam i nie jeżdżę.
|
|
#2737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() trochę się boję, bo z samochodami jeszcze nie miałam zbyt wiele do czynienia. w dodatku wszyscy znajomi po kolei oblewają
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorystyka była dla mnie i mamy jeszcze ok. Tylko, że DiorSculpt to totalnie niespełnione obietnice producenta, podkład nie robi z buzią nic, co pisze na ulotce (to zdanie mojej mamy). Co do tuszu już postanowione- będzie Masterpiece Podład jeszcze mam więc jeszcze trochę się porozglądam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem do tyłu z barem
nadrobie w weekend...doszłam do wiosku że cielak jestem... pakowałam paczki teraz i wbiłam sobie nóż w palca zaraz przy paznokciu na ok 7mm :/ masakra :/ jak jakaś ciamajda
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
Im większe miasto, tym większa konkurencja, stąd i ceny niskie.
Największy błąd jaki można popełnić, to uwierzyć w opowieści dziwnej treści znajomych. Po wysłuchaniu niezliczonej ilości opowiadań na temat tego, jaki to horror, przy pierwszym podejściu byłam tak przerażona, że dosłownie się trzęsłam, no i oczywiście oblałam, bo z tego strachu kompletnie wyłączył mi się mózg. Ale przekonałam się, że akurat ten diabeł wcale nie jest taki straszny jak mi go namalowali i za drugim razem zdałam bez problemu. Kwestia psychicznego nastawienia jest tu ważniejsza, niż same umiejętności. Ja bym mogła takie egzaminy zdawać teraz co tydzień
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie sa za pomaranczowe Sculpt u mnie tworzyl piekna maske i czulam, ze sie pod ta warstwa klajstra dusze, po paru godzinach przyduszona skora zaczynala na potege produkowac sebum i w efekcie swiecilam niczym latarnia morska Z tuszu powinnas byc zadowolona. |
|
|
|
|
#2742 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
przed 2 egzaminem nie spałam tydzien, to byl najwiekszy stres w moim zyciu ale wiedziałam czego sie spodziewac, podczas calego egzaminu miala tetno chyba ze 120 ale zdałam ![]() po prostu trzeba wiedziec czego sie spodziewac i po swojemu sie do tego przygotować
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wręcz poczułam jego ciężar na twarzy ![]() Contax - czy ten podkład Kanebo można gdzieś dostać taniej? Na Tru nie ma, na all widziałam jakiś jeden odcień. Czy właśnie jak już, to polować na all?
|
|
|
|
#2744 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Złożyłam dokumenty na studia i oby nie było rozmowy. Póki co podań jest 30 ze 130 zarejestrowanych, 90 miejsc, jak by 100 osób złożyło dokumenty to tez nie będzie rozmowy. |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieraz trafia sie na allegro Na tru nigdy ich nie bylo 100 sa w tonacji rozowej 200 sa w tonacji bezowej 300 w zoltej 203 to czysty bez do srednio-jasnej karnacji |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za podpowiedź
|
|
|
|
#2747 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chwilowo lasting Finish max factor uzywam ale Revlon jest fajny. Lubie tez 'podwojny' Maybelline. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-podklad.html Ogolnie te 3 to takie moje favoryty. |
|
|
|
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedne Szczęście Ty tez musiałaś przezyć ostry stres. Trzymam kciuki za powodzenie w tym roku szkolnym i w następnych ![]() Byłam na rolkach, ledwo żyję. |
||
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - a czy ten Revlon daje się jakoś rozprowadzić, mimo błyskawicznego zastygania? ( tak czytałam)
Tymeno - może i przejdzie, ale chłopiec ma dobre podejście na początek ![]() W przedszkolu zawsze odstawiałam dantejskie sceny, gdy mama mnie zostawiała. Dwa lata porannego płaczu zostawia ślad na psychice ![]() Pierwszy dzień szkoły wspominam miło. Do dziś się rodzinka śmieje, jak poszłam, posiedziałam na może dwóch lekcjach po czym spakowałam się bo mi się znudziło i.... poszłam do domu ( mieszkam do dziś od tej szkoły z jakieś 200 m). Mama ze zdumieniem na mnie patrzyła, co ja robię tak wcześnie, po czym mnie odprowadziła na pozostałe tego dnia lekcje Taka numerantka byłam
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej lapkami, i wcale nie zastyga jakos duzo szybciej niz inne. Ja sie nim niegdy nie zasmugowalam ani nie splamilam. Minus to opakowanie. |
|
|
|
|
#2752 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Już parę razy zwracałam uwagę autorkom, ale zwykle bez skutku...Cytat:
Cytat:
To powinien być dzień ustawowo wolny ![]() Cytat:
Już widzę, jak bym wyglądała po miesiącu używania Hypnose
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa, wiem - bez dozownika. Też go wpisałam na listę, bo przemawia za nim wygoda - pewnie 16 godzin nie wytrzymuje, ale podejrzewam, że i tak jest trwały. Nie musiałabym się bawić w poprawki i dokładki.
|
|
|
|
#2754 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ano paskudna Ręka nadal spuchnięta, ale głowa już nie boli.Cytat:
Ale też ludzie mają tupet.Cytat:
Atmosfera w pracy nie nadająca się do pracy A swoją drogą to gościu jakiś pojechany jest? Kompleksy ma?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2755 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150810 niedopuszczalne jest ocenianie zapachu na podstawie podróby a ja nie jestem w stanie przeczytać wszystkich perfumowych recenzji, zeby wyłapać takie 'kwiatki'
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ....pani im pokazała zapach ![]()
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś kochana
pechowy dzień? ja jakieś ciele jestem dziś :/ w pracy zaksztusiłam się kanapką (kolega mówił że wygląda apetycznie - pożałował mi ), potknęłam się o próg i spadła mi na nową bluzkę gałka czekoladowego loda! :/ no ciele jak nic
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Ala poszła pierwszy rok do przedszkola ( 3-latki ). Byłam pewna, ze bez awantur się nie obejdzie. A tu .... niespodzianka. Młoda śmiga do "ciećkola" w podskokach i z radością. jak wpadnie już do sali to zupełnie o mnie zapomina "Ciocia" w przedszkolu [powiedziała mi dziś, ze pierwszy raz ma u siebie taką burze pozytywnej energii - pełno jej wszędzie, ze wszystkiego się cieszy. Radosna, zadowolona ..... aż troszke zazzdrosna się robię Ale okrzym - "Mamusia, siśła moja mamusia !!!!" kiedy po Nią przychodzę , wynagradza mi wszystko Cytat:
Nie wiem co dalej - bo czekają Go podróże autobusem szkolnym - i to by było nic, gdyby nie fakt, ze do domu od autobusu ma kilometr ruchliwej ulicy - już teraz się trzęsę na samą myśl o tym. I chyba będę musiała poprosić Panie w świetlicy, żeby go przytrzymywały do 15:30 aż przyjdę po Niego. Trzeba chyba zrobić to prawo jazdy w końcu |
||
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot, bądź proszę ostrożna... ![]() Ivanko, jak czytam o Twoim locie ze schodów, dziabaniu nożem i igraniu ze śmiercionośna kanapką to przypiman mi się, jak w jednej powieści Agathy Christie ktoś mówił, że ludzie dzielą się na dwa rodzaje. Jedni całe życie wioda spokojnie i chocby zjeździli cały świat, to nic dramatycznego w ich życiu się nie wydarzy. Z kolei inne osoby jak magnes przyciągaja rozmaite wydarzenia - wsiądą do pociągu, to się zaraz wykolei. Wsiąda na statek, a ten już tonie. Idą sobie ulica, a tu w banku naprzeciwko napad z bronia w ręku. Nie wiem naprawdę, dlaczego przypomniałam sobie akurat ten fragment, Ivanko... ![]() Favkes, gratuluje pozytywnych zmian w pracy A że Aluska bez problemow odnalazla się w przedszkolu, to mnie nie dziwi - bylam raz z Alutką w Quality i pamiętam, jakie to zywe i smiałe srebro było (za rękę mnie lapała, jak oglądalyśmy rybki na wystawie) Dzisiaj szef pochwalił mnie za wkład włożony we wkładanie ofert na stronę, był wesoly, uprzejmy i w ogóle. Hm. Roller-coaster mam w robocie.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

Przepraszam

stosuję już go dłużej i nie zmieniłam zdania więc poprawię i chyba będzie ok?

Masterpice mialam w wersji zwyklej i Max i oba, paradoksalnie, u mnie przedluzaja rzesy i to calkiem pokaznie 

nadrobie w weekend...

Już parę razy zwracałam uwagę autorkom, ale zwykle bez skutku...
Już widzę, jak bym wyglądała po miesiącu używania Hypnose 
Atmosfera w pracy nie nadająca się do pracy 
pechowy dzień? ja jakieś ciele jestem dziś :/ w pracy zaksztusiłam się kanapką (kolega mówił że wygląda apetycznie - pożałował mi