![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam,ja właśnie wróciłam przed chwilą
![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześnie kończycie ![]() ![]()
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
No,wyjątkowo tak to mam 3x po 8 (czyli siedzę od 8,do 15.10),raz tak jak dzisiaj a raz 6 lekcji do 14 prawie
![]() A dziękuję,ale nie mam pomysłu na coś szybkiego i sycącego. ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makaron z czymś ![]()
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Ooo,to jest dobra myśl
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No takie weseliska to wlasnie taki cyrk trochę ![]() ![]() moj typowy obiad ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratujcie! zaraz sie zanudzę na max
![]()
#1178 |
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny!
opuściłam Was tutaj, ale niby dzisiaj trzeci [drugi] dzień szkoły, a ja jestem totalnie zabiegana. ![]() totalnie za Wami nie nadążam. odezwę się w weekend, a wtedy napiszę coś dłuższego. w każdym bądź razie nie jest źle ![]() udanego dnia Kochane!
#1179 |
Wtajemniczenie
|
to witam w klubie bo ja tez juz nie wiem co mam z soba zrobic.. nudy,nudy...rzadko mi sie zdarza w pracy taka frajda...
#1180 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja rowniez zabiegana na maxa ![]() ![]() Do Lwowa nie jade bo nie mam paszportu , a na dowod mnie nie puszcza ![]() Kurcze...cos wciagnelam sie w wir szkoly...moglabym sie uczyc i uczyc ![]() ![]() Chlopakow zaniedbuje ![]() A dzis mnie pani prosila zebym na przewodniczaca kandydowała ![]() Na wizaz nie mam czasu ale na plotkowym chetnie cos napisze i poczytam ![]() agolek: Z tego co tu piszesz bedziesz miec piekny slub. Skromny , bez oczepin...ttak trzymac ![]() cher: no to jestes zabiegana tak jak i ja ![]() malinka: jak chcesz mozemy sie wymienic ![]() Mango; U mnie w szkole to samo...same nudy. Te pierwszaki takie spokojne ,a trzecie klasy nudne ze szok. ![]() yerba: Swietnie ze na weselu Ci sie podobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Baby, u mnie dokładnie ta sama sytuacja
![]() Zazdroszcze Ci, że wpadłaś w wir ![]() ![]() BTW jeszcze nie wyszłam na to spotkanie... ![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Wyszłam rano i dopiero wróciłam
![]() najpierw plotki z kumpelą, zakupy, a potem byłam z mamą odbierać jej nowy samochód ![]() padam ![]() a teraz muszę się uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
Baby14 na przewodniczącą? super! myślę, że się nadajesz i dasz sobie radę. wir nauki? nieźle, nieźle
![]() Mangolina wiersz z zeszłego roku? hahaha. Spaza kurczaki, trzymaj się. dzień świetnie spędzony, ale nauka na wieczór [kiedy pewnie się nie chce] ale dasz radę ![]() kończę dwa razy o 15.15. jak wracam z kolegami to jest masakra oni się tak wloką :P miłego wieczoru! ![]()
#1186 | ||
Zakorzenienie
|
słuszna uwaga
![]() i bardzo dobrze ![]() ![]() to może pouczysz sie za mnie literatury rzymskiej, co? ![]() ![]() Cytat:
![]() i jak po spotkaniu ? ![]() Cytat:
![]() mój plan którego nie było całkiem dobrze się sprawdził dziś ![]() ![]() ![]() ![]() miłych snów życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlaczylam wlasnie ogrzewanie i leze pod kordla jeszcze bo zimno jak nie wiem..I znowu mnie zaczyna od wczoraj rozkladac ![]() ![]() juz nie wiem jak moge go przyspieszyc..biore aspiryne,gorace kapiele i nic.. zbieram sie do pracy powoli,milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#1188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj współczuję. mnie wczoraj zaczęło rozkładać, ale dziś to jest istna masakra. Jest mi strasznie zimno, głowa mi pęka i spać nie mogłam bo tak miałam zatkany nos ![]() ![]() A tyle było dziś w planie do zrobienia, no ale chyba sobie odpuszczę i posiedzę w domu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | ||
Zakorzenienie
|
też tak sądzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jakaś epidemia? ![]() mnie tylko żołądek boli, ale podejrzewam że to z nerwów przed egzaminem ![]() ![]() ![]() idę się uczyć na ogród ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z miłą chęcią... byle by tam historii i chemii nie było ![]() a po co? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Co do chorób, to chyba normalne we wrześniu ![]() ![]() A co do spotkania - wkońcu wyszło tak, że spotkaliśmy się dopiero o 20 i tylko na godzinę, bo wymyślilam "szybkiego bajera" już przed spotkaniem. Zleciało nawet nie wiem kiedy i niewiele mogę powiedzieć na jego temat, ale wkurza mnie jego śląski akcent (chyba za dużo przebywa z moim dawnym ex i sąsiadem). ![]() Odprowadził mnie pod dom, szybkie pożegnanie i pocałował mnie... A dziś rano, godzina ok. 7. Wychodzę z domu, przechodzę na drugą stronę (nie wiem właściwie po co, ale jednak ![]() ![]() To tyle o "delikwencie", bo nie wiem co mam o nim sądzić ![]() ![]()
![]() |
#1192 | |
Wtajemniczenie
|
jak Boga kocham nie wiedzialam,ze szafy sie prasuje
![]() ![]() Cytat:
ja wlasnie szamam lunch,chcialabym zeby sie juz ten dzien skonczyl...Jutro po pracy od razu jedziemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
Agolku, no coś Ty! jaki stres... (wiem, wiem... latwo sobie mowic) Ale przeciez będzie pieknie, wszystko macie przygotowane, uroczystość się uda. Nie stresuj się, tylko ciesz tymi chwilami
![]() Ewuś, zdasz! Nie ma przecież innej opcji ![]() U mnie dalej kiepsko, ale przynajmniej mogę już w miarę oddychać ![]() ![]() ALe nie daję się i trochę sprzątam i nawet ugotowałam obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nie bylo nic ciekawego ,wiec no\ie bede zanudzac ![]() Lepiej poczytam co u Was ![]() Cytat:
![]() Nooo u mnie tez tak ejst ze z zkim ide to sie wloka...i ponad godzine do domu ide. Cytat:
![]() Widze ze sie nam Ewusia zmoblizowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uczenie na ogrodzie to fajna sprawa. a mi nie przeszkadzaja te dwa przedmioty ![]() Cytat:
![]() ![]() milego dnia wszystkim ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Ewuś - Osz Ty ! Cieszysz się naszym nieszczęściem ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ładny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no ja mam nadzieję ze nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda ze tak szybko ten wyjazd ![]() Cytat:
![]() już sie skończyła nauka w ogrodzie bo leje ![]() pouczę się jeszcze z godzinkę, dwie i idę do TŻ-a ![]() ![]() wiec do jutra ![]() edit: Aguś, nie Waszym nieszczęściem się cieszę tylko tym ze mam towarzystwo w niedoli :P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
ja też ale dopiero mnie moje ciuchy uświadomiły, że tak się robi
![]() a ja jestem lewa z historii, chemii i geografi, za to w informatyce, matematyce i fizyce mogę pomóc ![]() Cytat:
![]() ![]() jak surowy to go obgotować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Raczkowanie
|
Ale cisza!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
ano cisza
![]() ![]() dzien dobry laleczki, ostatni dzien w pracy i wakacje ![]() ![]() spakowana i gotowa do drogi, nawet nie bede wam mowic jak mi sie nie chce dzis pracowac.. ![]() odezwe sie z lunchu jeszcze a potem to chyba po slubie dopiero bo nie ede miala dostepu za bardzo do neta..(nie wiem jak to przezyje ![]() milego dzionka ![]()
#1200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, życzę więc już teraz wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i radości, no i żeby uroczystość przebiegła dokładnie tak jak to sobie zamarzyłaś czy wyobraziłaś! ![]() A wieczór panieński był? Będzie? ![]() ![]() Ja nadal kiepsko, ale chyba wraca mi rozum. Bo od dwóch dni mam jakąś akcję sprzątanie, a dziś mi się już nie chce kończyć tych porządków, co oznacza powrót do normalności i zdrowia ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.