|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie hehe dobry podział w moim przypadku bo ja ciągne jak magnes takie sytuacje
![]() coś w tym jest a jak z szefem moja droga?Kagan i ja ciebiem lubiem [tosz wyznania]
|
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes - cieszę się z powodu twojej pracy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2765 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale... jak ja niedzieli nie znoszę , to opisać (i racjonalnie wytłumaczyć) się nie da ![]() Ivanno, Cielaczku - uważaj na się
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu
ty opoko moja ![]() Powiedz czy paczka dotarła? |
|
|
|
#2767 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Madziczko - też mam nadzieję, że to obicie. Jestem po kilku piwach i już tak nie boli
![]() Prawko mam za 1090zł, ale dla nie-studentów jest za 1190zł tam gdzie robię. To 30h teorii i 30h jazdy (niby, a tak naprawdę mniej). Egzamin zewnętrzny kosztuje 150zł, a wcześniej badanie 50zł i to całe koszty. W ogóle to polecam Ci Lancome Fatale np. z Truskawy Dobry tusz, najlepszy tusz jaki miałam łącznie z Hypnose.A podkład zamówiłam sobie Shiseido Benefiance, ma świetne recenzje, może też spróbuj? Będę miała niedługo to opiszę. Obecnie mam właśnie True Match z L'oreal'a i hm.. jest zbyt mocny dla mnie, zbyt kryjący. Wolę już adaptacyjny i liftingujący Giordani Gold z Oriflame. Używam True Match, bo dostałam i nie jest zły, ale na moją gładką cerę zbyt mocny. Ale jeśli nie lubisz lepkich to Ci się spodoba, bo po chwili rozsmarowywania zmienia się w pudrowy podkład Że tak to ujmę...Cytat:
Dziękuję za troskę, mój brat to samo mi powtarza, ale teraz po paru piwkach już mnie tak nie boli. Wcześniej cały dzień byłam zmulona, bolała mnie naprawdę mocno głowa (rzadko boli) i słyszałam tak, jakbym miała zatkane uszy. Myślę, że to poprostu od mocnego przywalenia i tyle. Jutro pewnie będzie ok
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, przy uderzeniu w głowę lepiej iść do lekarza, chocby po to, aby sie uspokoić. Tak na wszelki wypadek
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - dzięki za wskazówki. Tusze z Lancome u mnie się niestety nie sprawdziły, ale podkłady spiszę. Daj znać, jak się sprawia twój Shiseido potem.
Myślę, że powinnaś się przejść do lekarza. Po piwku cię znieczuliło, a głowa może dalej boleć. Lepiej chuchać na zimne - naprawdę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A do jakiego lekarza, do internisty? Bo jakby mnie chciał skierować gdzieś to nie wiem czy przyjmą mnie przed 11.09 (tak jak miałam ostre zapalenie oczu i do okulisty na miesiąc czy dwa później były miejsca).
Kagan - wolę ból głowy po piwach lub przez ciśnienie, niż taki jak miałam dzisiaj Oczu nie mogłam otworzyć do końca i zamuł był straszny.Dobrej nocy. |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - idź do internisty, może jakieś prześwietleniec chociaż zleci.
Przeglądałam dziś sobie strony projektantów i znalazłam to: http://www.philosophy.it/site.asp Jestem przerażona zdjęciem po lewej - tzn. wyglądem modelek. Wiem, że świat mody rządzi się swoimi prawami, ale żeby promować taki look ![]() Widzę, że dziś padam ofiarą cenzury moderatorskiej
|
|
|
#2773 | |
|
BAN stały
|
Jeszcze nie
A wyszorowane nadgarstki gotowe do testów ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podoba mi się nadmierna chudość owych modelek, ich wystylizowany zmęczono-narkotykowy, polibacyjny wygląd. Panie owe wyglądają na ciężko zmęczone, apatyczne, wręcz chore. Ta celowa stylizacja mi się nie podoba
|
|
|
|
#2775 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja lubię stylizacje w tym "typie" - bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy A chudość to już inna sprawa. |
|
|
|
|
#2776 |
|
BAN stały
|
Czy posiada ktoś adres meilowy do UC w Warszawie, tego na ul. Łączyny?
|
|
|
|
#2777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odnośnie usuwania recenzji, wiem że skoro zostały usunięte to oznacza że były niezgodne z regulaminem, chętnie bym je poprawiła, ale nie wiem które poszły pod tasak i tu pojawia się problem. Znów nie mam internetu w domu od kilku dni
|
|
|
#2778 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
gdzieś zapewne będzie w wątku Truskawkowym, jeśli nie to zadzwoń pod 0 22 545 16 03 lub 0 22 548 13 44 i spytaj o maila
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
One są celowo stylizowane na anorektyczki. Pewnie większość z nich jest - ale stylisci to jeszcze pogłębiają. Nie rozumiem tego. Te stylizacje są po prostu niezdrowe - co innego zdjęcia na luzie - jak piszesz Gryxiu " bez nadęcia, marmurowych schodów i wystudiowanej do bólu pozy". Ale nie w ten sposób. Nie,nie zgadzam się ![]() Dziś się dowiedziałam, że przedwczoraj się urodził kolejny, futrzany członek naszej rodzinki - małe czarne, na czterech łapkach, popiskuje, ciumka mleczko od mamusi. Do nas przybędzie za miesiąc i już zostanie
|
||
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brawo Nie lada wyzwanie przed Tobą |
|||
|
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, Favkes. Nie mam nic niejako do chudości modelek ( może trochę jednak mam) - może mają problemy żywieniowe, a może ich figura to "wybryk natury". Gdzieś czytałam, że na modelki właśnie najczęściej wybiera się takie "odmieńce anatomiczne" - długie kończyny, wiotkie ciało - ok. Mnie w tej sesji bardziej uderzyła ta stylizacja właśnie. Zdjęcie z lewej strony natrętnie mi się kojarzą z... - nie wiem czy mogę napisać, porównanie jest dosyć drastyczne, a nie wiem czy to będzie na miejscu Nie napiszę, może ktoś się sam domyśli, może ktoś będzie miał takie samo skojarzenie, jak ja.Cytat:
Aaaaale masz fajnie
||
|
|
|
#2782 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Oby wszystko było tak jak sobie życzysz ![]() A odnośnie okularów: ja swoje mam coś koło 5 lat i tez czas najwyższy by mieć nowe... Oj Pokusiłaś
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej do końca września, bo od października bedę pracowała po 4 godziny dziennie - więc jakoś sobie poukładam, zeby go odbierać w miarę wcześnie. Chociaż pewnie dobrze by mu zrobiła z godzinka dziennie na świetlicy ![]() Cytat:
![]() Spółdzielnianym - dlatego może się obejść bez uprawnień budowlanych Juznie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jak nasz sierściuch zareaguje na towarzystwo - mam nadzieję,że to będzie koteczka - strasznie bym chciała panienkę |
||
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panienki są fajne, co nie znaczy, że zawsze spokojniejsze i milsze od kocich kawalerów, teraz to już wiem Ale nie zamieniłabym mojej pannicy-zbója na żadną inną dobrze ułożoną kocicę
|
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jutra bedzie spędzał w szkole czas od 7-16 Jest na prawdę fajnie. Krzywda się dzieciakom nie dzieje - rysują, bawią się, ganiają po podwórku Cytat:
Technika pewnie zdobyłas po '95? Tyś młode dziewcze
|
||
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A można jeszcze ? Byłam przekonana,że teraz to już tylko po polibudzie po kierunkach budowlanych. |
||
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie długi jest ten proces.
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydały by się, miałabym pewnie większą pensję i więcej mozliwości. Ale jak dobrze pójdzie to to będę miała już ciepły stołeczek do emeryturki
|
|
|
|
|
#2789 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie pasuje mi taki trend.Favkes - super, że w pracy zmieniło się na lepsze ![]() Cytat:
Jeśli miauczący, to miesięczny zbyt młodziutki będzie Ivanno - respekt, odważna babka z Ciebie To a propos spotkania z nieudolnym złodziejem komórek ![]() I potwierdzam - nogi Margot45 są legendarnej urody Margot, uważaj na nie ![]() Tyle tak na gorąco, wracam do pisania, urlop mi się kończy i wkrótce skończy się moja tfurcza rozpusta
|
||
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
Jak mi się ustabilizuje początek roku szkolnego, to obiecuję zabrać się za szkice Cytat:
Dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

pechowy dzień? ja jakieś ciele jestem dziś :/ w pracy zaksztusiłam się kanapką (kolega mówił że wygląda apetycznie - pożałował mi
), potknęłam się o próg i spadła mi na nową bluzkę gałka czekoladowego loda! :/ no ciele jak nic 

, to opisać (i racjonalnie wytłumaczyć) się nie da 

gdzieś zapewne będzie w wątku Truskawkowym, jeśli nie to zadzwoń pod 0 22 545 16 03 lub 0 22 548 13 44 i spytaj o maila 
Nie lada wyzwanie przed Tobą
Nie napiszę, może ktoś się sam domyśli, może ktoś będzie miał takie samo skojarzenie, jak ja.