![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
No właśnie też tak z tej deklaracji wywnioskowałam... Ale mimo to porozmawiaj z nauczycielem
![]() No a tak poza tym gratuluję wygranej olimpiady |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Wam fajnie - finalistki. Napisałam ładna krótką pracę na pol, z ang zadanka maturalne; mat wczoraj i mam spokój na dziś. Jeszcze tylko powtórzę mat wieczorem, bo wydaję mi się, że nowa baba może zrobić spr; a w pt za tydzień mam pr kl ze statystyki... Idę zjeść obiad, bo jestem już strasznie głodna.
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Rozeznanie
|
Jeja Dziewczyny.... umieram.... Mam taki katar, tak mnie łamie... i ledwo mówię...
Widzę ,że niektóre z was już ostro zaczynają się uczyć:P też chcę wkońcu wpaść w ten tok nauki... ale narazie mi nie wychodzi:P ![]() a gdzie? a gdzie? :P Cytat:
W dzisiejszych czasach z podstawa matmy to cie nawet na politechnikę przyjmą tak tam malo chectnych xD [ale nie na jakis ekstra oblegany kierunek;p] a pozatym na wiele ciekawych kierunków wymagają matematykę, nawet jeżeli chodzi o jakiś handel czy menadżerów :P co do wosu, to bynajmnie w moich rejonach wos jest wymagany na niewielu kierunkach, dlatego w moim wypadku nie opłaca się go zdawać :P ale się rozpisalam! hehe Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh mam remont w domu i tonę w kurzu ;// ..
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Robiliśmy dzisiaj zadania maturalne z biologii podstawowej i kurde, ale to wszystko łatwe
![]() ![]() Aż mi się zachciało biologię zdawać :P jeszcze jak się dowiedziałam,że na podstawie jest tylko człowiek, genetyka i ekologia. Roślinki dopiero na R. W ogóle mam mętlik w głowie bo mamy fajną babkę od Wosu i czuję,że dobrze by przygotowała do matury ... Idę jeszcze raz przejrzeć oferty uczelni bo już sama nie wiem - historia,wos,biologia i czy polski R? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny kocham moją szkołe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Konto usunięte
|
cześć wam.... ja posz koe... nawet nie wie co od wczoraj cpisałście bo nie czyatłam... nie mam siły...d zień w szkole totalnie do ... ;/ Tż wkurza na maxa... totalnie mnie dzisiaj unikał.... sory! po 3 lekcji spytał co tam u mnie i poszedł... i tak mnei gardło boli... czuje sie jakby mnie ktos walcem rpzejechał;/ zaraz sie tu poryzce bo nie mam sił heh a jeszcze msuze dygać do fryzjera na próbne ułozenie włosów na wesele;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
A ja podjęłam nową decyzję: JEDNAK zdaję maturę podstawową z matematyki
![]() Bez matematyki nie dostanę się na żaden z kierunków, które mnie interesują ![]() Nie chcę jej zdawać, narazie nawet nie czuję się na siłach... ale muszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8884285]cześć wam.... ja posz koe... nawet nie wie co od wczoraj cpisałście bo nie czyatłam... nie mam siły...d zień w szkole totalnie do ... ;/ Tż wkurza na maxa... totalnie mnie dzisiaj unikał.... sory! po 3 lekcji spytał co tam u mnie i poszedł... i tak mnei gardło boli... czuje sie jakby mnie ktos walcem rpzejechał;/ zaraz sie tu poryzce bo nie mam sił heh a jeszcze msuze dygać do fryzjera na próbne ułozenie włosów na wesele;/[/quote]
![]() Włącz optymizm, puść ulubioną piosenkę, uśmiechnij się do lustra - może pomoże na lepszy humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Hej. Padam. Nie mam jutro sprawdzianu z matmy. Mam w pon i we wtorek. Ale przynajmniej zdążę się przygotować do nich. Dzisiejsze
![]() ![]() ![]() be a jakie to kierunki? podstawowa matura z matmy naprawdę nei jest trudna. przez rok moim zdaniem można się do niej spokojnie przygotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zazwyczaj jest tak, że tańczymy poloneza z nauczycielami, a później walca z partnerami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lirangel - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
U mnie w szkole na razie nie ma tragedii. Fakultety zaczynają się dopiero od przyszłego tygodnia, więc na razie do domu wracam dość wcześnie... Teraz zastanawiam się nad tematem ustnej z polskiego, bo jak zawsze obudziłam się w ostatniej chwili, a temat trzeba dać do końca września przecież... Miłego dnia wszystkim, idę czytać Przedwiośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
no i ja juz wrocilam ze szkoly
![]() dostalam dzisiaj pierwsza ocene w tym roku i to 5 ![]() no u mnie tez narazie nie jest jeszcze tak zle w szkole... z matmy moze bede miala dodatkowe zajecia w soboty, ale jeszcze nie wiem bo u mnie w klasie tylko 2 albo 3 osoby chca zdawac matme i nie weim czy facet zrobi nam te zajecia. a z bilogii nie bedziemy nic miec;/ ta nauczycielka nie robi nigdy zadnych dodatkowych zajec a to bardzo by mi sie przydalo i zreszta biologie duzo osob bedzie u mnie w klasie zdawac... Lirangel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze coś muszę sobie wyszukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dołączę się
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na jakie studia się wybierasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiejszy dzień.. w porządku. Lepiej niż wczoraj. Jestem już po pierwszych korkach z angola, jutro czeka mnie niemiecki..
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wypowiedzcie się co sądzicie o tych kierunkach
![]() Zarządzanie --> Politologia, Turystyka i rekreacja, Zarządzanie Socjologia Finanse i rachunkowość --> rachunkowość i system podatkowy (łyknęłam trochę w szkole rachunkowości,dobrze to wspominam ![]() Politologia--> PR Zarządzanie --> zarządzanie marketingowe w przedsiębiorstwie Ciekawi mnie jakie przedmioty są punktowane na kierunkach, które pogrubiłam, może się orientujecie? Mam nadzieję,że nie tylko matematyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, mogę zapytać, ile płacicie za kursy przygotowawcze do matury z angielskiego?
![]() ![]()
#1489 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całość - 102 godz. - 1835zł ... za godzinę 17.99, ale ja mam jakieś zniżki w tej szkole. choć i tak to drogo ![]()
![]() |
#1491 |
Konto usunięte
|
mam katar... czuje sie chora az mnie boli brzuch... wiecie jak to jest? jaks ie ma np grype tak dziwnie w brzuchu... pozatym facet;/ a juz niewazne ze w sobote bede cala noc na dworzu na imprezie.... jutro amm spotkanie w agencji modelek... i pojade z niezdrowymi wypioekami szklistymi oczyma i nosowym głosem;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
U mnie wychodzi 120zł/mies. za zajęcia dwa razy w tygodniu po dwie godziny lekcyjne. Ale w grupie koło dziesięciu osób i się zastanawiam czy się zapisać czy nie...
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, macie już tematy na ustną? Ja dzisiaj dostałam, wybrałam już sobie kilka, strasznie dużo ich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Historyczne bitwy w literaturze i filmie. Skonfrontuj ujęcia tych samych zdarzeń i omów ich funkcję, analizując wybrane dzieła literackie" ![]() ![]() właśnie nad nim siedzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
U nas są już na stronie internetowej. Przeglądałam z ciekawości, chociaż mnie to nie dotyczy, i w sumie nic takiego co by mnie zachwyciło, nie zauważyłam. Wszystkie takie sztampowe.
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślałam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu dopiero, bo jeszcze latałam za zbiorem zadań z matmy, wszędzie takie kolejki :| odrobiłam wszelkie zło, które miałam zadane i jak na razie spokój mam...cholera jeszcze nie zaczęłam się tak naprawdę uczyć,bo...nie wiem od czego zacząć
![]() A zaraz sobie podrukuję wszelakie zasady rekrutacji i wymagania na poszczególnych uczelniach i będę analizować gdzie się wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie podobają się: "Kobiety fatalne w literaturze i ich wpływ na życie innych bohaterów. Omów na wybranych przykładach" "Różne ujęcia postaci kobiecych w literaturze. Przedstaw temat na wybranych przykładach" "Motyw miłości nieszczęśliwej i jej wpływ na życie bohaterów ..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.