Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 70. - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-08-25, 13:39   #2011
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 70.

Cytat:
Napisane przez this_witch Pokaż wiadomość
A co nosisz? Bo mi się zawsze wydaje, że poza jakimś totalnym oversizem, to mało co wygląda lepiej wyciągnięte niż wciągnięte, i u kobiet i u mężczyzn.
Nornalne bluzki, w miarę dopasowane, ewentualnie trochę luźniejsze (talia i tak jest podkreślona) ale wypuszczone na wierzch. Oversizów nie noszę. Jak wpuszczę coś w spodnie, to mi się tułów skraca, poza tym mam za duży brzuch, żeby to dobrze wyglądało.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Np w tak wychwalanych tu spodniach z wysokim stanem i bluzką wpuszczoną do środka wyglądam beznadziejnie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 13:48   #2012
this_witch
whatever

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nornalne bluzki, w miarę dopasowane, ewentualnie trochę luźniejsze (talia i tak jest podkreślona) ale wypuszczone na wierzch. Oversizów nie noszę. Jak wpuszczę coś w spodnie, to mi się tułów skraca, poza tym mam za duży brzuch, żeby to dobrze wyglądało.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Np w tak wychwalanych tu spodniach z wysokim stanem i bluzką wpuszczoną do środka wyglądam beznadziejnie
A z ciekawości, masz określony typ sylwetki mniej więcej?
Ja wyglądam źle w obcisłych spodniach z wysokim stanem, lepiej wyglądam w luźniejszych, z miękkiego materiału, ściśniętych paskiem.
this_witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 13:50   #2013
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez this_witch Pokaż wiadomość
A z ciekawości, masz określony typ sylwetki mniej więcej?
Ja wyglądam źle w obcisłych spodniach z wysokim stanem, lepiej wyglądam w luźniejszych, z miękkiego materiału, ściśniętych paskiem.
Raczej nie, nigdy się w to nie bawiłam.
To ja z kolei lepiej w obcisłych spodniach, luźne to zło.
Stary 2021-08-25, 14:35   #2014
czekooczekolada
Zakorzenienie

Słyszałyście o kontrowersyjnym zaproszeniu na wesele w Australii?Jeśli ktoś przyszedł na to wesele, to mnie to dziwi.

"Kontrowersyjne zaproszenie
Wulgaryzmy wywołały niesmak. Jeden z gości zdecydował, że nie przyjdzie na uroczystość, którą zapowiedziano w tak kontrowersyjny sposób. Na temat jedzenia bowiem napisano: : "Jedz to, co dostaniesz, ty tłusty sku***". Przy informacji dotyczącej dress code'u, zaproszeni goście mogli przeczytać: "Załóż cokolwiek ku*** chcesz. Możesz mieć goły, piep*** tyłek, mamy to gdzieś".

Goście, którzy chcieli się dowiedzieć, jak dojechać na uroczystość, mogli przeczytać, że sami powinni sobie to sprawdzić. "Wygooglaj sobie, leniwy sku***" – napisała para młoda.

Oburzenie wywołał również fakt, że rodzicom kazano pozostawić dzieci w domach i nazwano je "gnojkami". "Zostaw swoje małe gnojki w domu. Chcemy się nap***" – dodano.

Co więcej, w zaproszeniu w kulturalny sposób zasugerowano, co kupić na prezent. "Będzie idealnie, jeśli zechcesz podarować nam prezent lub dołożyć się do miesiąca miodowego" – to zdanie było najpoważniejsze ze wszystkich. Jak widać, zależało im na podarunkach i potrafili trafnie ująć w słowa swoje prośby."

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2021-08-25, 14:49   #2015
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Słyszałyście o kontrowersyjnym zaproszeniu na wesele w Australii?Jeśli ktoś przyszedł na to wesele, to mnie to dziwi.

Wulgaryzmy wywołały niesmak. Jeden z gości zdecydował, że nie przyjdzie na uroczystość, którą zapowiedziano w tak kontrowersyjny sposób. Na temat jedzenia bowiem napisano: : "Jedz to, co dostaniesz, ty tłusty sku***". Przy informacji dotyczącej dress code'u, zaproszeni goście mogli przeczytać: "Załóż cokolwiek ku*** chcesz. Możesz mieć goły, piep*** tyłek, mamy to gdzieś".

Goście, którzy chcieli się dowiedzieć, jak dojechać na uroczystość, mogli przeczytać, że sami powinni sobie to sprawdzić. "Wygooglaj sobie, leniwy sku***" – napisała para młoda.

Oburzenie wywołał również fakt, że rodzicom kazano pozostawić dzieci w domach i nazwano je "gnojkami". "Zostaw swoje małe gnojki w domu. Chcemy się nap***" – dodano.

Co więcej, w zaproszeniu w kulturalny sposób zasugerowano, co kupić na prezent. "Będzie idealnie, jeśli zechcesz podarować nam prezent lub dołożyć się do miesiąca miodowego" – to zdanie było najpoważniejsze ze wszystkich. Jak widać, zależało im na podarunkach i potrafili trafnie ująć w słowa swoje prośby."

dla mnie to zaproszenie jest przede wszystkim żenujące. ktoś chciał być na siłę wyluzowany i zabawny, ale w bardzo żenujący sposób.

czy poszłabym na to wesele? wątpię, ale nie dlatego, że mnie uraża forma. tylko raczej nie po drodze mi z ludźmi, którzy uważają taki poziom humoru za na tyle zabawny, aby go zastosować na zaproszeniu

nie rozumiem tylko tego oburzenia o wzmiankę o prezentach lub dołożeniu się do miesiąca miodowego. na całym świecie stosuje się jakieś formy wskazania co młodzi chcieliby dostać (rejestrowane listy prezentów, wierszyki i rebusy w zaproszeniach). nie wiem co by tu miało tak szokować?
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 14:56   #2016
Higurashi
Czarna owca

Cytat:

Zaproszenie żenada, ale z tymi prezentami to chyba normalna sprawa. Tam jest napisane, że jeśli ktoś chciał sprawić parze młodej prezent, to idealnym pomysłem byłoby dołożenie się do miesiąca miodowego. Nie widzę w tym nic złego, dla niektórych to nawet plus, że nie muszą kombinować co przynieść

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 14:57   #2017
this_witch
whatever

Ta wzmianka o prezentach to przecież powiedziane wprost dokładnie to samo co polscy "młodzi" próbują przekazać w formie żenujących wierszyków i myślą że im wychodzi ze smakiem.
this_witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 15:23   #2018
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
ja w spodniach z wysokim stanem wyglądam jak Obelix, a nie mam dużego brzucha. nie ten fason nie jest dla mnie, robi mi ogromny dół i króciutką górę, wyglądam strasznie nieproporcjonalnie. wysoki stan zdecydowanie nie jest dla wszystkich, zawsze przewracam oczami, jak czytam, jak to spodnie z wysokim stanem genialnie spłaszczają brzuch - no nie, nie u każdego
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 15:46   #2019
Finlora
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88871140]ja w spodniach z wysokim stanem wyglądam jak Obelix, a nie mam dużego brzucha. nie ten fason nie jest dla mnie, robi mi ogromny dół i króciutką górę, wyglądam strasznie nieproporcjonalnie. wysoki stan zdecydowanie nie jest dla wszystkich, zawsze przewracam oczami, jak czytam, jak to spodnie z wysokim stanem genialnie spłaszczają brzuch - no nie, nie u każdego [/QUOTE]
Taaa, spłaszczają brzuch i podkreślają talię O i podkreślają pupę - albo robią z niej szafę trzydrzwiową jak u mnie
Stary 2021-08-25, 15:58   #2020
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Taaa, spłaszczają brzuch i podkreślają talię O i podkreślają pupę - albo robią z niej szafę trzydrzwiową jak u mnie
tak dla mnie spodnie z wysokim stanem to dramat nad dramaty, a teraz wszędzie tego pełno. szukam zawsze normalnego, średniego stanu, jeszcze rok temu nie miałam z tym problemu a teraz wszędzie tylko wysoki i wysoki. a weź kup spodnie typu 'mom' z wysokim stanem, no mom, w 20 miesiącu ciąży z trojaczkami
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 16:03   #2021
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02
Konto usunięte

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88871140]ja w spodniach z wysokim stanem wyglądam jak Obelix, a nie mam dużego brzucha. nie ten fason nie jest dla mnie, robi mi ogromny dół i króciutką górę, wyglądam strasznie nieproporcjonalnie. wysoki stan zdecydowanie nie jest dla wszystkich, zawsze przewracam oczami, jak czytam, jak to spodnie z wysokim stanem genialnie spłaszczają brzuch - no nie, nie u każdego [/QUOTE]
Widuję brzuszek u kobiet w spodniach z wysokim stanem, więc potwierdzam, że gwarancji spłaszczenia wcale nie ma, a może być wręcz przeciwnie.
I przypomina mi się zdjęcie z dzieciństwa w wysoko podciągniętych spodenkach i z koszulką w środku: miałam takie proporcje, że to wyglądało nieco karykaturalnie, jak na szczudłach.
Noszę czasem spódnice z wysokim stanem (spodnie lubię takie ze standardowym) i wtedy góra zawsze jest w środku, ale coś mi w tym nie pasuje, tak jakoś czuję, że zamiast podkreślać talię to ze mnie robi kwadrat.

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
Zaproszenie żenada, ale z tymi prezentami to chyba normalna sprawa. Tam jest napisane, że jeśli ktoś chciał sprawić parze młodej prezent, to idealnym pomysłem byłoby dołożenie się do miesiąca miodowego. Nie widzę w tym nic złego, dla niektórych to nawet plus, że nie muszą kombinować co przynieść

To o prezentach to jedyny akceptowalny element tego zaproszenia.
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 16:12   #2022
Czarna2000
Inez

Cytat:

Ktoś chciał być śmieszny, ale wyszło żałośnie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 17:47   #2023
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Czas edycji: 2023-11-26 o 16:58
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-25, 22:40   #2024
Natalie_Alex
Zadomowienie

Cytat:

Może to zaproszenie to taki żart pomiędzy grupą znajomych, a jedna sztuka po prostu wpadła w niepowołane ręce.

Listy prezentów, to akurat najnormalniejsza rzecz. W zasadzie wesele bez dzieci też.
Natalie_Alex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 01:58   #2025
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dobranka Pokaż wiadomość
Dziwię się, że nie mogę znaleźć żadnej firmy, która dostarcza zakupy (nie tylko suche, ale wędliny czy owoce) na wieś. Nie wiecie, gdzie mogę znaleźć taką usługę?

To wcale nie jest dziwne.

Dostarczanie na wieś (a więc tam, gdzie zaludnienie jest mniej gęste) wiąże się z podwyższonym:

- kosztem paliwa,
- kosztem pracownika (bo on miasto obróci szybciutko, a do Ciebie jednej będzie jechał pół godziny w jedną stronę - zakładając optymistycznie, że to wioska blisko miasta),
- kosztem eksploatacji samochodu,
- kosztem w postaci zysku straconego (jeśli ktoś przyjedzie do Ciebie na wieś, to w tym czasie nie obsłuży 4 innych klientów).

To nie jest tak, że się nie da. Ale te wszystkie koszta trzeba z nawiązką przerzucić na ciebie, żeby jeszcze na tym zarobić. A żeby taki biznes się opłacił, to trzeba znaleźć wystarczająco dużo takich, którzy je poniosą. A z kolei o takich ciężko, bo ludzie na wsi są statystycznie biedniejsi od tych miastowych, a do tego jeszcze mniej chętni do korzystania z nowych rozwiązań.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 06:51   #2026
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88871308]Treść usunięta[/QUOTE]

W Polsce kadencja trwa 5 lat, więc przy dwóch robi się 10 lat pracy zawodowej wyrwanych z życiorysu. Idealnym rozwiązaniem byłoby formalne ustalenie pensji, ubezpieczenia i obowiązków, jakie musi pełnić.

6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 09:10   #2027
Pani_Mada
BAN stały

dziwi mnie wyczucie mojego sąsiada, który robi remont już z miliard lat i nap*** mi wiertarkami za ścianą salonu

remont trwa tam już z dobre kilka miesięcy. i ZAWSZE jak mam luźniejszy dzień w domu, albo muszę iść do pracy stacjonarnie, to prace są cichutkie. co najwyżej młotkiem kilka razy postuka

ale za to jak mam pracować z domu i mam w kij dużo pracy takiej kreatywnej (pisania) to napierdziela wiertarkami w ścianę od samego rana.

wczoraj miałam wolne to nawet przez sekundę nie było słychać remontu. dziś chciałam skończyć artykuł - to od 2 godzin wierci mi w ścianie za biurkiem

niezawodne wyczucie

i w ogóle dziwi mnie ile można remontować mieszkanie z użyciem takiego głośnego sprzętu. to jest serio już z kilka miesięcy. co oni tam robią? i to jeszcze w salonie? jeszcze rozumiem łazienkę jak skuwa się płytki. to też było już chyba robione ale w salonie?

Edytowane przez Pani_Mada
Czas edycji: 2021-08-26 o 09:12
Stary 2021-08-26, 09:15   #2028
squirrelqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
dziwi mnie wyczucie mojego sąsiada, który robi remont już z miliard lat i nap*** mi wiertarkami za ścianą salonu

remont trwa tam już z dobre kilka miesięcy. i ZAWSZE jak mam luźniejszy dzień w domu, albo muszę iść do pracy stacjonarnie, to prace są cichutkie. co najwyżej młotkiem kilka razy postuka

ale za to jak mam pracować z domu i mam w kij dużo pracy takiej kreatywnej (pisania) to napierdziela wiertarkami w ścianę od samego rana.

wczoraj miałam wolne to nawet przez sekundę nie było słychać remontu. dziś chciałam skończyć artykuł - to od 2 godzin wierci mi w ścianie za biurkiem

niezawodne wyczucie

i w ogóle dziwi mnie ile można remontować mieszkanie z użyciem takiego głośnego sprzętu. to jest serio już z kilka miesięcy. co oni tam robią? i to jeszcze w salonie? jeszcze rozumiem łazienkę jak skuwa się płytki. to też było już chyba robione ale w salonie?
Obawiam się, że trafił Ci się typ wiecznego majsterkowicza za sąsiada. On już zrobił to mieszkanie 2 razy, a teraz skuwa od nowa, bo mu się nudzi

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 09:35   #2029
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Obawiam się, że trafił Ci się typ wiecznego majsterkowicza za sąsiada. On już zrobił to mieszkanie 2 razy, a teraz skuwa od nowa, bo mu się nudzi

rany oby nie... przez 4 lata był spokój a odkąd się zaczęła pandemia to masz, same remonty. w kulminacyjnym momencie miałam wokół siebie 4 remontowane mieszkania
Stary 2021-08-26, 09:41   #2030
Overcooked
Wtajemniczenie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;88871789]W Polsce kadencja trwa 5 lat, więc przy dwóch robi się 10 lat pracy zawodowej wyrwanych z życiorysu. Idealnym rozwiązaniem byłoby formalne ustalenie pensji, ubezpieczenia i obowiązków, jakie musi pełnić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Nie, idealnym rozwiązaniem byłoby zostawić wszystkie partnerki prezydentów w spokoju (tak jak zostawia się ich rodziców, rodzeństwo i dzieci). Bez narzucania obowiązków. Może jeszcze zapiszmy że koniecznie musi kanapki mu robić do pracy bo w końcu musi być reprezentatywną dostawką do męża bo co ludzie powiedzą? Jaki sens jest ciągnięcie żony na spotkania biznesowe? Gdy prezydent to nagle konieczność bo trzeba zrobić fotkę i artykuł komentujący sukienkę i napisane przez urzędnika przemówienie? Chcą robić to co robiły wcześniej - spoko. Chcą korzystać ze zdobytej rozpoznawalności według własnego uznania - spoko, może jako członek fundacji i tam dopiero DOBROWOLNIE zgodzi się na dany zakres obowiązków.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 09:51   #2031
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Overcooked Pokaż wiadomość
Nie, idealnym rozwiązaniem byłoby zostawić wszystkie partnerki prezydentów w spokoju (tak jak zostawia się ich rodziców, rodzeństwo i dzieci). Bez narzucania obowiązków. Może jeszcze zapiszmy że koniecznie musi kanapki mu robić do pracy bo w końcu musi być reprezentatywną dostawką do męża bo co ludzie powiedzą? Jaki sens jest ciągnięcie żony na spotkania biznesowe? Gdy prezydent to nagle konieczność bo trzeba zrobić fotkę i artykuł komentujący sukienkę i napisane przez urzędnika przemówienie? Chcą robić to co robiły wcześniej - spoko. Chcą korzystać ze zdobytej rozpoznawalności według własnego uznania - spoko, może jako członek fundacji i tam dopiero DOBROWOLNIE zgodzi się na dany zakres obowiązków.

To przecież mąż kandyduje, a nie ona. Gdybym miała męża, który zostałby prezydentem, to nie za bardzo miałabym ochotę się jakoś publicznie udzielać.
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 09:56   #2032
squirrelqa
Zakorzenienie

Czy jeszcze nie było o nowych żelach pod prysznic z Hebe, którym copy robiła Niewyparzona Pudernica?
To jest sztos Jeden lepszy od drugiego.Screenshot_2021-08-26-10-51-21-699_com.android.chrome.jpgScreenshot_2021-08-26-10-51-35-277_com.android.chrome.jpg

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 09:59   #2033
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Czy jeszcze nie było o nowych żelach pod prysznic z Hebe, którym copy robiła Niewyparzona Pudernica?
To jest sztos Jeden lepszy od drugiego.Załącznik 7756946Załącznik 7756947

opisy mają cudne

SHOTS! KRWAWA MARY
"Krwawa Mary to kawał cholery. Czerwona jak organ Twojego starego w Walentynki*. Zmysłowa jak kusa sukienka, bo co to za klub, co to za miejsce, to żaden nie pamięta, ale nic tak nie działa jak czerwona sukienka. Czerwona jak namiętność Twojego faceta po 3 piwach i szminka na jego koszuli po imprezie firmowej, na której byli sami kumple. Czerwona jak krew, która Cię zalewa, bo setny raz w ciągu godziny słyszysz "mamooo!"."
https://www.hebe.pl/shots-zel-pod-pr...E&gclsrc=aw.ds

no piękne to jest

Czas edycji: 2021-08-26 o 10:00
Stary 2021-08-26, 10:42   #2034
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 10:44   #2035
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Overcooked Pokaż wiadomość
Nie, idealnym rozwiązaniem byłoby zostawić wszystkie partnerki prezydentów w spokoju (tak jak zostawia się ich rodziców, rodzeństwo i dzieci). Bez narzucania obowiązków. Może jeszcze zapiszmy że koniecznie musi kanapki mu robić do pracy bo w końcu musi być reprezentatywną dostawką do męża bo co ludzie powiedzą? Jaki sens jest ciągnięcie żony na spotkania biznesowe? Gdy prezydent to nagle konieczność bo trzeba zrobić fotkę i artykuł komentujący sukienkę i napisane przez urzędnika przemówienie? Chcą robić to co robiły wcześniej - spoko. Chcą korzystać ze zdobytej rozpoznawalności według własnego uznania - spoko, może jako członek fundacji i tam dopiero DOBROWOLNIE zgodzi się na dany zakres obowiązków.
Oczywiście, ze decyzja o pełnieniu obowiązków powinna być dobrowolna. Chcesz pełnić obowiązki, to je pełnisz. Nie chcesz, to żyjesz sobie swoim życiem.
Ale to jak z pracą, postanawiasz podjąć pracę to dostajesz zakres obowiązków, wynagrodzenie i ubezpieczenie. To powinno być uregulowane i tyle. Nie może być tak, ze masz narzucone obowiązki, ale nie masz żadnego wynagrodzenia. Z drugiej strony nie może być tak, że żona/mąż prezydenta/-ki otrzymuje wynagrodzenie, ale nic nie robi, chodzi sobie tylko na bankiety, które mu/jej się podobają.

6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 11:17   #2036
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
opisy mają cudne

SHOTS! KRWAWA MARY
"Krwawa Mary to kawał cholery. Czerwona jak organ Twojego starego w Walentynki*. Zmysłowa jak kusa sukienka, bo co to za klub, co to za miejsce, to żaden nie pamięta, ale nic tak nie działa jak czerwona sukienka. Czerwona jak namiętność Twojego faceta po 3 piwach i szminka na jego koszuli po imprezie firmowej, na której byli sami kumple. Czerwona jak krew, która Cię zalewa, bo setny raz w ciągu godziny słyszysz "mamooo!"."
https://www.hebe.pl/shots-zel-pod-pr...E&gclsrc=aw.ds

no piękne to jest
Dla mnie dość żenujące. Nie na tyle, żeby wykrzywiało, ale jednak.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 11:19   #2037
Czarna2000
Inez

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ani trochę mnie to nie śmieszy.

Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 11:19   #2038
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
spoko

Czas edycji: 2021-08-26 o 11:20
Stary 2021-08-26, 11:24   #2039
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Dla mnie również, ale doceniam próby robię ją produktów z humorkiem po prostu nie mój typ żartu

Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-08-26, 11:42   #2040
Overcooked
Wtajemniczenie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;88872143]Oczywiście, ze decyzja o pełnieniu obowiązków powinna być dobrowolna. Chcesz pełnić obowiązki, to je pełnisz. Nie chcesz, to żyjesz sobie swoim życiem.
Ale to jak z pracą, postanawiasz podjąć pracę to dostajesz zakres obowiązków, wynagrodzenie i ubezpieczenie. To powinno być uregulowane i tyle. Nie może być tak, ze masz narzucone obowiązki, ale nie masz żadnego wynagrodzenia. Z drugiej strony nie może być tak, że żona/mąż prezydenta/-ki otrzymuje wynagrodzenie, ale nic nie robi, chodzi sobie tylko na bankiety, które mu/jej się podobają.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Nie może być też tak że zabiera się za to od dupy strony i najpierw lista obowiązków (ustalana odgórnie) co powinna robić a potem łaskawie przepychać "że w sumie to nie musi jak już tak bardzo nie chce lub nie daje rady, może się zrzec" ale i tak będziemy jojoczyć w pudelkach że nic nie robi i jak śmie iść na imprezę jako osoba towarzysząca (bo na bankietach są przecież żony zwykłych polityków a nie "funkcja pierwszej damy") ale już objeżdżać całej PL i przemawiać na wiecach to nie chce.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości