|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziękuje Dziewczyny za komplementy, wkleiłam jeszcze jedną fotkę ze starego zakładu
![]()
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez Ostrwczanko nic nie widzę
|
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A może, któraś z Was może mi pomóc![]() Agripa witaj na forum Katalinko to ostatnie zdjęcie cudowne, wklej jakąś fotkę ze studia fotograficznego
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne zdjęcia katalinko
. Ciekawe spojrzenie na nasze miasto. Najbardziej podoba mi się Twoje ujęcie "solo", takie od góry .
|
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
ninusko ja sie Tobie totalnie nie dziwię że teraz zamawiasz coś na swój ślub, który będzie za dwa lata. Nie dziwię się po tym jak sama w sierpniu tego roku zaczęłam wszystkiego szukać na rok 2009 i podczas objazdu po domach weselnych w Ostrowcu słyszałam wolne terminy
|
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Agripa Czas edycji: 2008-09-04 o 12:17 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie ubrania panny młodej. Widziałyście gdzieś może aranżacje stylistyczne czerwone buty+ biała sukienka do ślubu?
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
lis mam pytanaie czy ty juz wszystko masz zarezerwowane na swój ślub (salę to pewnie tak, ale zespół, kamerzystę, fotografa, fryzjerkę, kosmetyczkę, godzinę w kościele)?, to pytanie kieruje do Ciebie bo ty jesteś pierwsza na liście na 2009 rok a ja zaraz po Tobie. Bo czytam na forum że dziewczyny na 2010 juz wszystko rezerwuja i nie wiem czy wszystkie tak? Ja w tej chwili mam salę i zespół, za kamerzystą sie rozglądam.
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Agripa witaj wśród nas!
katalinka17 śliczna ta ostatnia fotki. Ja tez przyłączam sie do prośby o zdjęcia z sesji w studio! Ostrowczanka może wstawisz jeszcze jakieś fotki ze ślubu i wesela!!!! |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak ładnie prosicie
. Tych chyba nie było...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Ostrowczanka ŚLICZNE zdjęcia!!!!
Kurcze ja nie mam takich ładnych fotek jak Wy ![]() A powiedz czym rzucałaś oczepinach? |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Podwiązką.
Pan z orkiestry już chciał mnie pozbawić stroika, w tym problem, że miałam pod niego robioną fryzurę i jakbym go zdjęła to miałabym płasko z jednej strony .Dziękuję za komplement.
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Aha!
Śliczne miałaś koronkowe wdzianko. Uwielbiam takie! |
|
|
|
#1215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostrowczanko Twoje zdjęcia też są super, bardzo ładnie Ci w tym stroiku. Świetnie go dopasowałaś
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
katalinka tez bym chciala zobaczyc Twoje zdjecia wiec jesli mozna.
|
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś wieczorkiem, wybieram menu
Wiem, że na pewno musi być rosół Co dalej to się zobaczy.Aniu które gorące potrawy smakowały Ci na weselu na Przystani
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
katalinka poprostu fantazja........
a co to za fotograf??
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
a no wlaśnie Agripa, niestety rozumieja to tylko ci, którzy się tym zajmują tak jak ty. Juz czasami nie chce mi się tłumaczyć, że tak jest i koniec kiedy ktoś wytrzeszcza oczy na datę i się dziwi jak mówie, że coś jaż jest zamówione.eh............
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie próbowałam tez wszystkiego bo z tego gorąca większość wesela spędziliśmy na zewnątrz
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny zajrzę do Was wieczorkiem, bo muszę uciekać do fryzjera. Pa pa
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie Wam dziewczynki, ze juz niedlugo bedziecie mialy wesela. My z ninuska musimy jeszcze dwa lata czekac.
Bardzo ladne zdjecia Ostrowczanko. Juz sie nie moge doczekac moich ![]() Ninuska dzieki za zdjecia. Juz jestem pewna tego miejsca i dobrego wyboru Teraz sie zastanawiam nad zespolem. Sluchalam na stronie internetowej nagran Orion Band i nawet mi sie podobaja. Ciekawa jestem jak jest na zywo i jaka muzyke graja. Musze wybrac dobry zespol, bo moj narzeczony powiedzial, ze jak bedzie kiepski to jego na slubie nie bedzie hehe Madrala, ale ciezko mi tak na odleglosc, tym bardziej, ze nikogo nie znam :/ bede miec kasety z wesel na ktorych grala Tequilla i Hawana. No zobaczymy.
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
.
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Agulaa84 miejsce jest naprawdę ladniutkie i ma wzięcie jak juz cały czerwiec 2010 jest zarezerwowany. Jak juz pisałam zarezerwowaliśmy sobie zespół-Metamorfoza. Bylismy na weselu, gdzie grali i od razu wiedzielismy , że ci i żadni inni. Dobrze jes jak się wie czego się chce, a nie szuka i mysli.
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Agripa!!Ja tez mam wesele w Kałkowie tylko ze we wrzesniu 2009 i ślub tez planujemy tam zorganizowac.A organizujesz swoje wesele czy od osoby???jesli od osoby to ile Wam włascicielka powiedziała za osobe???
Ostrowczanka super zdjęcia!! ))
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
ninuska potwierdzam Twoje zdanie lokal i okolica w kałkowie jest super a zespół Metamorfoza tez fajny!!!
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
aneta23oc ja mam wesele w krynka
ale masz rację, okolica w kałkowie jest faktycznie piekna. Byłam w tym tygodniu w kałkowie i poszliśmy na golgote i teraz mam zakwasy. I sie ruszac nie mogę. eh...........
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Znajomy, amator, dopiero się uczy zawodu Ale nawet nieźle mu poszło muszę przyznać |
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Aneta23oc wesele jest od osoby, bo szczerze mówiąc nie chce obarczać rodziców przygotowaniami a my mieszkamy za daleko aby wszystkiego dopilnować. Ceny jakie nam podano to 135, 140 i 145 od osoby w zależności od wyboru menu ( w przyszłym roku może dojdzie jeszcze jeden zestaw i możliwe że dojdą nowe propozycje) no ale trzeba liczyć że w przyszłym roku będzie drożej (my liczymy wszystko na ok 160 zł od osoby, zobaczymy jak będzie inflacja
). Dodatkowym plusem jak dla nas jest to że cena obejmuje zarówno wesele jak i poprawiny, które jak będą wyglądały zależy od nas![]() Jeśli któraś chciałaby zobaczyć sale to gdzieś na kompie mam kilka ujęć, więc mogę na priva podesłać ![]() |
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Dla porównania sala "Leśne Kąty" (min. ilość osób 100) to wydatek 130 zł za osobę za wesele + 50% ceny za osobę za poprawiny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

.
....

a co to za fotograf??