Scent Bar V - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-04, 13:24   #2791
taiwa
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar V

Witam Was dość niemrawo po urlopie
Wyjazd był jak marzenie, hotel który wybraliśmy miał naprawde bardzo wysoki standard, moczyłam tyłek w basenie i popijałam drinki Koniec urlopu za to był jak z koszmaru, odrazu po przyjeździe wylądowałam u dentysty, a w samolocie przeżywałam takie katusze, że miałam ochote wysiąść po drodze
Teraz faszeruje się antybiotykami, jestem w trakcie leczenia kanałowego, więc uwierzcie humor mam wybitnie podły
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, bo naprawde Hurghada jest przecudna.
Stary 2008-09-04, 13:44   #2792
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dziękować
Jak mi się ustabilizuje początek roku szkolnego, to obiecuję zabrać się za szkice

Penwie niedługo dostaniesz PW z listą pytań o różne szczegóły dotyczące przebiegu lektury, świata czy też bohaterów - zazwyczaj tak męczę recenzentów

Cytat:
Si. Miauczący. Weźmiemy go jak będzie gotowy - poczekamy ile trzeba Dziękuję
Na pewno będzie mu u Was wspaniale

Taiwo - witaj Zazdroszczę wyjazdu i współczuję komplikacji stomatologicznych.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 15:01   #2793
Sabbath
Wiedźma

Favkes, gratuluję stałej pracy. Umowa na czas nieokreślony w spółdzielni to w obecnych czasach istne Eldorado. Musiałaś być naprawdę dobra, że Ci to zaproponowali.
Za dzieciaki w szkole trzymam kciuki.
Mój dziś przyniósł pierwszą uwagę w tym roku.
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się nadmierna chudość owych modelek, ich wystylizowany zmęczono-narkotykowy, polibacyjny wygląd. Panie owe wyglądają na ciężko zmęczone, apatyczne, wręcz chore. Ta celowa stylizacja mi się nie podoba.
Madziu, kliknęłam twojego linka nie czytając do końca posta i rzeczywiście - pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to budząca (u mnie) coś w rodzaju obrzydzenia stylizacja. Chore twarze, szara cera, widoczne kości nie tylko policzkowe, ale i skroniowe , groteskowo chude nogi - kości kolan jak główki zapałek. Powiem szczerze - w moim odczuciu jest to niesmaczne i po prostu brzydkie.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zamówiłam ten podkład właśnie w nadziei że 010 będzie wystarczający jasny, oby był.
Blue, myślę, że będzie.
010 Diora jest naprawdę jaśniutki i ma przyjemny kolor.
Diorskin Sculpt jest podkładem tłustym, treściwym - jeśli nałożysz go cieniutką warstwą rozprowadzając dłońmi jak krem nieomal - wygląda ładnie. Trudno jednak dobrać do niego puder sypki. Zarówno EL, jak i Pryzmy, jak i Clinique robią maskę - po prostu zestaw jest za "bogaty". U mnie sprawdza się albo Chanel Poudre Universelle Libre - który z kolei na lżejszych podkładach daje dość mizerny efekt.
Jesli masz suchą skórę powinnaś być zadowolona: Diorskin Sculpt nie wysusza, leż jak gdyby natłuszcza skórę (dlatego koniecznie trzeba nauczyć się go rozprowadzać inaczej, niż lżejsze podkłady) i nie zapycha porów.
Mam nadzieję, że Ci się zakup spodoba.

Cytat:
Ja jestem tego samego zdania co madzik.
One są celowo stylizowane na anorektyczki. Pewnie większość z nich jest - ale stylisci to jeszcze pogłębiają.
Nie rozumiem tego.
Ja też nie.
Naprawdę - to, że współczesnej mody nie rozumiem nie gnębi mnie i nie nęka, ale fakt, że ktoś wpadł na pomysł, żeby lansować takie paskudztwo naprawdę mnie intryguje. Turpizm?
Przecież z takim ciałem straszliwie ciężko się żyje. Wiem, bo byłam tak chuda.
Normalne poruszanie się jest wysiłkiem, człowiek nie potrafi biegać, skakać, bo rachityczne mięśnie nie unoszą kośćca, jest ciągle zimno, nie sposób usiąść na podłodze, bo miednica wbija się w dechy, we śnie nie sposób położyć kolana na kolanie, bo gniotą, przy leżeniu na boku boli miednica, a podkładając rękę pod policzek człowiek ma wrażenie, że jest Hamletem i trzyma czaszkę...
Jak można robić takie rzeczy tym dziewczynom?

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Właśnie, Favkes. Nie mam nic niejako do chudości modelek ( może trochę jednak mam) - może mają problemy żywieniowe, a może ich figura to "wybryk natury". Gdzieś czytałam, że na modelki właśnie najczęściej wybiera się takie "odmieńce anatomiczne" - długie kończyny, wiotkie ciało - ok. Mnie w tej sesji bardziej uderzyła ta stylizacja właśnie. Zdjęcie z lewej strony natrętnie mi się kojarzą z... - nie wiem czy mogę napisać, porównanie jest dosyć drastyczne, a nie wiem czy to będzie na miejscu Nie napiszę, może ktoś się sam domyśli, może ktoś będzie miał takie samo skojarzenie, jak ja.
To, że na modelki wybiera się osoby chude - rozumiem.
Sama po sobie widzę, że kiedy jestem chudsza - lepiej wyglądam w ciuchach. Kiedy jestem grubsza, z kolei lepiej wyglądam bez ciuchów.
Ale jednak w kwestii chudości modelek: znaj proporcyjum, mocium panie!

Cytat:
Juznie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jak nasz sierściuch zareaguje na towarzystwo - mam nadzieję,że to będzie koteczka - strasznie bym chciała panienkę
A jest sterylizowany? Bo jeśli to będzie samiec, to mogą ze sobą walczyć. A jeśli kotka - możesz mieć rychło nowych kocich lokatorów...

Mnie kumpela we wtorek zaproponowała kotka. Czarnego oczywiście. Poczułam się poruszona - wiem, że to dowód zaufania, bo kociarze niechętnie oddają dzieci swoich pupilów byle komu.
Z żalem powiedziałam, że mój szczur nie czułby się komfortowo w takim towarzystwie. Ale szczerze - nie chciałabym mieć kota. Choć koty lubię bardzo.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
I potwierdzam - nogi Margot45 są legendarnej urody Margot, uważaj na nie
Może powinna je ubezpieczyć? Jak Kim Basinger...

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Witam Was dość niemrawo po urlopie
Wyjazd był jak marzenie, hotel który wybraliśmy miał naprawde bardzo wysoki standard, moczyłam tyłek w basenie i popijałam drinki Koniec urlopu za to był jak z koszmaru, odrazu po przyjeździe wylądowałam u dentysty, a w samolocie przeżywałam takie katusze, że miałam ochote wysiąść po drodze
Teraz faszeruje się antybiotykami, jestem w trakcie leczenia kanałowego, więc uwierzcie humor mam wybitnie podły
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, bo naprawde Hurghada jest przecudna.
Egiptu zazdroszczę. To najbardziej chyba niesamowity kraj, z tych, które zwiedziłam.
Nie tylko zabytki, ale rafy koralowe... Z Hurghady jest lepsza baza wypadowa do zwiedzania, ale nurkować lepiej na Synaju.

A problemów z zębami współczuję.
Przypomniałaś mi o wizycie kontrolnej u dentysty.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 15:06   #2794
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Blue, myślę, że będzie.
010 Diora jest naprawdę jaśniutki i ma przyjemny kolor.
Diorskin Sculpt jest podkładem tłustym, treściwym - jeśli nałożysz go cieniutką warstwą rozprowadzając dłońmi jak krem nieomal - wygląda ładnie. Trudno jednak dobrać do niego puder sypki. Zarówno EL, jak i Pryzmy, jak i Clinique robią maskę - po prostu zestaw jest za "bogaty". U mnie sprawdza się albo Chanel Poudre Universelle Libre - który z kolei na lżejszych podkładach daje dość mizerny efekt.
Jesli masz suchą skórę powinnaś być zadowolona: Diorskin Sculpt nie wysusza, leż jak gdyby natłuszcza skórę (dlatego koniecznie trzeba nauczyć się go rozprowadzać inaczej, niż lżejsze podkłady) i nie zapycha porów.
Mam nadzieję, że Ci się zakup spodoba.
Niestety suchej skóry nie mam, a mieszaną w kierunku tłustej. Pudry na stanie sypkie Hauschki jedwabny i Lucidity E. Lauder. Najważniejszy dla mnie jest kolor, mam nadzieję że dogadam się z tym podkładem.
Spróbuję zmienić krem, na lżejszy.
Zakupy nieperfumeryjne, oby udane.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 17:43   #2795
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

mój próbkowy pech to mnie zaczyna przerażac po prostu Dostałam dziś z Q. 4 próbki, które mi się poprzednio wylały (tzn. wylały się w transporcie, bo fiolki były nieszczelne) i z tych czterech 2 tez sie wylały na szczęście zostało trochę na przetestowanie....

Dziewczyny założyłam wątek o recenzjach perfum w KWC, jeżeli ktoś ma ochote się wypowiedzieć to zapraszam:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277314

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 18:02   #2796
Fenris
Czekam na Ragnarok

Też nie podoba mi się nadmierna chudość modelek i co najlepsze, mój facet stwierdził, że modelki to ideały i dlatego są modelkami, każdemu facetowi się podobają, ale o tym nie wszyscy mężczyźni mówią.

Właśnie wróciłam z pracy z aparatem! Wzięłam Nikona Coolpix P80. Cudooooooo!!! Mój kociak już ma fotę Jak na 1000zł to jest super-ekstra. Zaczynam czytać instrukcje
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 19:45   #2797
monis000
Przyczajenie

Smile Perfumy GOSH

Czesc Dziewczyny. Mam do sprzedania damskie perfumy GOSH DREAMS 30ml 125 zli GOSH SHE 50ml 80zl. Mam rowniez 7 probek (dreams, vsp for dolls) ktore dolaczam gratis do zakupionej wody. nie posiadam opakowania bo kupione sa w Danii w fabryce GOSHA czyli swiezutkie prosto z produkcji Jesli macie pytania to pytajcie ale te ktore znaja te zapachy wiedza jakie sa wspaniale w koncu SHE dostal prestizowa nagrode Doskonalosci Roku 2006 przyznawana przez miesiecznik STYL.pozdrawiam

p.s. moj ulubiony perfum to lolitka lempicka ale 1 kocham ten zapach i teraz uwielbiam dreams
monis000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:10   #2798
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Perfumy GOSH

Cytat:
Napisane przez monis000 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny. Mam do sprzedania damskie perfumy GOSH DREAMS 30ml 125 zli GOSH SHE 50ml 80zl. Mam rowniez 7 probek (dreams, vsp for dolls) ktore dolaczam gratis do zakupionej wody. nie posiadam opakowania bo kupione sa w Danii w fabryce GOSHA czyli swiezutkie prosto z produkcji Jesli macie pytania to pytajcie ale te ktore znaja te zapachy wiedza jakie sa wspaniale w koncu SHE dostal prestizowa nagrode Doskonalosci Roku 2006 przyznawana przez miesiecznik STYL.pozdrawiam

p.s. moj ulubiony perfum to lolitka lempicka ale 1 kocham ten zapach i teraz uwielbiam dreams

Chyba nie ten wątek...jak chcesz cos wymienić/sprzedać wejdź na Targowisko i załóż wątek.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:13   #2799
monis000
Przyczajenie

Dot.: Perfumy GOSH

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Chyba nie ten wątek...jak chcesz cos wymienić/sprzedać wejdź na Targowisko i załóż wątek.
Dzieki dopiero dzisiaj sie zarejestrowalam i jeszcze nie wiem gdzie co jest.pozdrawiam
monis000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:21   #2800
gryx82
BAN stały

Krakowianki, jak po burzy?

W związku z linkiem Madzika i dyskusją, jaki wywołał, pragnę oświadczyć, że doskonale rozumiem Wasze argumenty i szanuję odczucia estetyczne, które wzbudziło wspomniane zdjęcie Niemniej jednak, no co ja poradzę, jeśli taka stylizacja do mnie przemawia? Nie jest jednak tak, że cenię zdjęcia tylko i wyłącznie w tym "stylu".

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
mój facet stwierdził, że modelki to ideały i dlatego są modelkami, każdemu facetowi się podobają, ale o tym nie wszyscy mężczyźni mówią
Bzdura.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:27   #2801
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Bzdura.
Jednemu Kryska drugiemu Maryśka...to tak jakby wszystkie kobiety lubiły szczupłych, ja nie lubię
uwielbiam misiowatych
Stary 2008-09-04, 20:35   #2802
Po la
Raczkowanie

Dziewczyny z Trójmiasta i okolic gdyby któraś z Was chciałam mieć kociego przyjaciela, lub zna kogoś kto chciałby, to proszę o kontakt.
Niedaleko mojego miejsca pracy okociła się kotka, kociaki mają w tej chwili 6 tygodni są samodzielne i gotowe do nowego domu, teraz jest jeszcze w miarę ciepło, kotki są dokarmiane więc jakoś sobie radzą, ale niedługo będzie zimno a one nie mają żadnego ciepłego miejsca do spania, jeden z kotków (właściwie to jest ona) jest przeziębiona, ma katar i stan zapalny oka (ta jest leczona i na razie koleżanka z pracy ją zabiera na noc do domu żeby spała w ciepłym), ja mam już 4 koty nie mogę wziąć kolejnego.
Kociaków jest 5 szt. , pozostałe 4 są zdrowe, 4 są bure pręgowane z białymi znaczeniami jedna jest biała (chyba ona) z pręgowanymi łatkami.

Przepraszam za ten post tutaj, ale wem ze wśród Was jest wiele wrażliwych na kocią krzydę osób.

Oddanie kociaków jest również pilne z tego powodu, ze chcemy poddać ich mamę sterylizacji (to młoda kotka więc problem kociaków byłby kilka razy w roku), żeby uprzedzić kolejną ciążę musimy zrobić to już niedługo, a nie chcemy zabrac kotki na kilka dni (na czas operacji i rekonwalescencji) i zostawić tych kociąt bez niej.

Może ktoś myślał o posiadaniu kota, oto jest dobra okazja.
Po la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:53   #2803
agnyska81
Zakorzenienie

Witaj Taiwo Czekamy na zdjęcia, zapewne przepiękne
Można by rzec "ale kanał" Życzę szybkiego wyleczenia zęba.

Masakra z tą środą Biedulki Margot, Fenris i Ivanno

Asiu, uważaj Ty na siebie, pechowa dziewczyno. Żeby mi to było ostatni raz

Dziś zaczęła mnie ogarniać lekka panika w pracy, widzę że terminy gonią, a robota nie idzie tak jak powinna. Masakracja. Muszę wrzucić na luz, bo taka nerwówka do niczego dobrego nie prowadzi. A jeszcze w przyszłym tygodniu mam wyprowadzkę z biura z okazji malowania. Jakoś marnie to widzę

Od poniedziałku budzę się codziennie przed budzikiem, początkowo kilka minut przed, a dzisiaj już 15. Pobudka o 4:45 to trochę jednak za wcześnie

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 21:00   #2804
ivanna
Zakorzenienie

Hej dziewczyny no i Gryksiu padam... męczą nas tymi szkoleniami tyle wiedzy na raz ja jeszcze ucze się do egzaminu 21.09 :/ masakra... 6h teorii... wracam do domu jestem o 17 i nie mam sił na nic nawet na nadrobienie baru
Stary 2008-09-04, 22:01   #2805
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy ktoś może mi wyjaśnić następującą rzecz? Dodałam na n-k zdjęcie mojego chrześniaka, załadowało i pojawiło się okienko, że zdjęcie tymczasowo niedostępne. O co kamman?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 23:11   #2806
ivanna
Zakorzenienie

Madziku czasem tak nk wariuje zdjęcie powinno niedługo się pokazać.

Dziewczyny schudłam 1,5 kg! ale się ciesze mimo Festiwalu Kobiecości gdzie przybywa mi zawsze 1-2kg to waga pokazuje mniej!! Moje zmienione nawyki dały w końcu efekt!

Ohh a teraz moge iść spać życze wszystkim spokojnej nocy i spokojnego jutrzejszego dnia
Stary 2008-09-04, 23:20   #2807
gryx82
BAN stały

Cytat:
uwielbiam misiowatych
Lubię komplementy "nie wprost"

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny no i Gryksiu
Hejhej

Cytat:
Moje zmienione nawyki dały w końcu efekt!
Jakież to zmienione nawyki? Żywieniowe?

Pytam, bo ostatnio to "mój temat"
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 23:51   #2808
Fenris
Czekam na Ragnarok

Gdzie można kupić zapach Mintea Masaki Matsushima poza Sephorą? Na Internecie widzę tylko 40ml za 186zł, nie ma tańszych? Na Truskawie w ogóle Masaki nie ma :/
Stary 2008-09-05, 00:08   #2809
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Witaj Taiwo Czekamy na zdjęcia, zapewne przepiękne
Można by rzec "ale kanał" Życzę szybkiego wyleczenia zęba.
Witaj Agnysko Jutro pokombinuje, mam nadzieje że uda mi się zdjęcia po zmniejszać. Co do zęba masz racje- kanał po całości (teraz już nie boli, więc poczucie humoru mi wraca )

Cytat:
Dziewczyny schudłam 1,5 kg! ale się ciesze mimo Festiwalu Kobiecości gdzie przybywa mi zawsze 1-2kg to waga pokazuje mniej!! Moje zmienione nawyki dały w końcu efekt!

Ohh a teraz moge iść spać życze wszystkim spokojnej nocy i spokojnego jutrzejszego dnia
Ivanna, ale mnie to nie przebijesz Dziś w ciągu dwóch minut schudłam 2 kg Cała magia tkwi w tym, że mam tak oszukańczą wagę, która pokazuje różny wynik w zależności od miejsca gdzie stoi- w jednym ważyłam 50 kg, w innym już tylko 48 kg
Stary 2008-09-05, 07:47   #2810
ivanna
Zakorzenienie

Taiwo to đwietna waga ale tzlko jak leci w dół jak w górę to już nie fajnie

Gryksiu zrezygnowałam z sosów do potraw, makaronu, białego pieczywa (tylko ciemne), słodyczy (jak muszę zjeść to batonik mały corny albo troszkę miodu samego), do kanapek pełno zielska (sałaty, pomidora, rzodkiewki itp.) i pije dużo wody. Nie jest to jakaś straszna restrykcyjna dieta bo jem to co zawsze tylko bez tych tuczących składników
Stary 2008-09-05, 09:19   #2811
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Ivanna, ale mnie to nie przebijesz Dziś w ciągu dwóch minut schudłam 2 kg Cała magia tkwi w tym, że mam tak oszukańczą wagę, która pokazuje różny wynik w zależności od miejsca gdzie stoi- w jednym ważyłam 50 kg, w innym już tylko 48 kg
Ja mam tak samo, nigdzie w domu chyba dokładnie poziomu nie ma, więc biegam z wagą po przedpokoju, pokojach, kuchni, stawiam to na jednej to na drugiej płytce. Łazienkę omijam bo tam każda płytka ma swój kierunek, swój kąt nachylenia i tam obawiam się ze i 60kg mogłabym zobaczyć. Biorę pod uwagę wyniki w pokoi, kuchni i przedpokoju, zazwyczaj wacha się między 49-50kg więc to przyjmuję za pewnik.
Ostatnio na uczelni poprosili nas o poddanie się badaniom, ważenie, mierzenie. Ważyłam 50,2kg z tego co pamiętam. Swojej wadze nie ufam za bardzo.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 09:22   #2812
agaa13
Zakorzenienie

.

Edytowane przez agaa13
Czas edycji: 2008-09-05 o 09:34 Powód: pomyłka
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:53   #2813
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

Jakież to zmienione nawyki? Żywieniowe?

Pytam, bo ostatnio to "mój temat"
a coś więcej?

Cytat:
Gdzie można kupić zapach Mintea Masaki Matsushima poza Sephorą? Na Internecie widzę tylko 40ml za 186zł, nie ma tańszych? Na Truskawie w ogóle Masaki nie ma :/
też szukam na all sie bardzo rzadko pojawia, w zadnej perfumerii internetowej nie widziałam. podobno sephora ma Mintea na wyłączność

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 11:11   #2814
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Lubię komplementy "nie wprost"

Cytat:
Gryksiu zrezygnowałam z sosów do potraw, makaronu, białego pieczywa (tylko ciemne), słodyczy (jak muszę zjeść to batonik mały corny albo troszkę miodu samego), do kanapek pełno zielska (sałaty, pomidora, rzodkiewki itp.) i pije dużo wody. Nie jest to jakaś straszna restrykcyjna dieta bo jem to co zawsze tylko bez tych tuczących składników
Hmm a ja bardzo wielkim wysiłkiem przytyłam kg, to co nadrobiłam chodząc na siłownię, całe 2 kg zgubiłam w czasie sesji i obrony.
Jem makarony, ser żółty...no raczej dużo węglowodanów i co..nic, dalej kościotrup
Płaska pupa...i to ma być seksowne no cóz chciałabym byc krąglejsza ociupinkę ale nie można być idealnym.
Uwielbiam swoje nogi i długie ręce, smukłe palce..oj można by wymieniać.
Ale kilka kg by sie przydało

Chyba zacznę robić brzuszki...nie po to aby miec mniejszy brzuch ale żeby wzmocnic troszke mięśnie...przyda mi sie na przyszlość
Stary 2008-09-05, 11:40   #2815
Fenris
Czekam na Ragnarok

Listonosz przyniósł mi sztyfty Crazylibellule and the poppies i jestem obładowana małymi ślicznymi kartonikami Mam 10 maluszków, ale z 4 niestety muszę się rozstać. Są w kartonowych pojemniczkach, jak przy Momoberry, wysuwa się sztyft i smaruje np. rękę, pachnie dość intensywnie, ale przecudownie. Obecnie testuję Vanilla Moka, ale wąchałam już resztę. Najładniejsza ta kawa i waniliowa brzoskwinia (Pom d'Amour), potem cytrynowo-waniliowe ciasto i cesarski ananas (pachnie jak musujący, gazowany napój ). Kwiat liczi i niebieska orchidea tak średnio mi przypadły do gustu.

Jakie to śliczne Angel, Burn i wielbicielkom słodkości polecam.
Stary 2008-09-05, 12:54   #2816
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Witam wszystkich,

Ostatnio jakoś tak czasu mi brakuje by wejść i w spokojniu powizażować L Dobrze, że weekend już za rogiem.
Spokojnie dziś u mnie w pracy, niewiele się dzieje, cicho (o ile to możliwe w ponad stuosobowym biurze typu: open-space), nawet troszkę sennie…

Myślę o tym, by zapisać się na Tai Chi- czy któraś z Was trenowała? Jak to wygląda? Poczytałam nieco, pooglądałam różne filmiki, ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto faktycznie to trenuje/ trenował.

Mam ochotę dziś na zakupy, ale obawiam się, że zanim nadejdzie koniec dnia pracy, to ochota mi odejdzie L Najchętniej wyszłabym już teraz i oddała się zakupowej rozpuście Plan nierealny L
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 15:31   #2817
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Też nie podoba mi się nadmierna chudość modelek i co najlepsze, mój facet stwierdził, że modelki to ideały i dlatego są modelkami, każdemu facetowi się podobają, ale o tym nie wszyscy mężczyźni mówią.
Fenris, Twój facet zadziwia mnie raz za razem.

Cytat:

Co to jest Festiwal Kobiecości?

Cytat:
Ja nie mam wagi. Zeszczuplałam chyba parę kilo ostatnio(od czasu kiedy moje dodatkowe "walory" widziały Warszawianki), ale nie mam wagi, więc nie wiem ile. I dobrze.

Cytat:
Mój Królewna na stosowanej z umiarem diecie Montignaca (cokolwiek to znaczy) stracił już ze 12 kilo. Je podobnie, tylko nie rezygnuje z makaronów zastępując zwykłe razowymi.
Przy okazji i ja zmieniłam makarony, ryż i pieczywo na razowe.

A w ramach wybuchów radości chciałabym oświadczyć, że Mendosita jest wspaniała i kochana, a kto by inaczej twierdził, tego na ubitą ziemię wyzywam i tamoj przekonywać będę.
Stary 2008-09-05, 15:45   #2818
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Co to jest Festiwal Kobiecości?
Chyba trudne kobiece dni...

ależ mi sie słodkiego chce..oby mi cos tż kupił bo umieram z potrzeby glukozy

Sab co tam u Ciebie?
Stary 2008-09-05, 16:08   #2819
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Chyba trudne kobiece dni...
Aaaaaa...

Cytat:
ależ mi sie słodkiego chce..oby mi cos tż kupił bo umieram z potrzeby glukozy
Mój królewna opowiadał, że przez pierwsze dni i tygodnie diety jego organizm domagał się cukru jak opętany. Po jakimś czasie mu przeszło. Teraz twierdzi, że czekolada z 80% kakao jest słodka. Wariat.

Cytat:
Sab co tam u Ciebie?
Trudny początek roku szkolnego.

A poza tym muszę się... tylko nie wiem, czy pochwalić, czy pożalić.
Robimy Polcon i Eurocon 2010 i właśnie wiem już, że zostałam szefem programu. Kurczę. Boję się, bo poprzednie dwa polskie eurocony to była programowa tragedia (albo raczej farsa, bo drugiego dnia wszyscy już lali z pojawiających się kolejno errat do errat errat programu ). Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej...

Na razie powoli przygotowuję się do zamykania projektów i przystopowania z pracą zawodową na kilka miesięcy przed imprezą.
Stary 2008-09-05, 16:13   #2820
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A poza tym muszę się... tylko nie wiem, czy pochwalić, czy pożalić.
Robimy Polcon i Eurocon 2010 i właśnie wiem już, że zostałam szefem programu. Kurczę. Boję się, bo poprzednie dwa polskie eurocony to była programowa tragedia (albo raczej farsa, bo drugiego dnia wszyscy już lali z pojawiających się kolejno errat do errat errat programu ). Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej...

Na razie powoli przygotowuję się do zamykania projektów i przystopowania z pracą zawodową na kilka miesięcy przed imprezą.
Hmm szczerze mówiąc to nie mam pojęcia o czym piszesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości