|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Witam Was dość niemrawo po urlopie
![]() Wyjazd był jak marzenie, hotel który wybraliśmy miał naprawde bardzo wysoki standard, moczyłam tyłek w basenie i popijałam drinki Koniec urlopu za to był jak z koszmaru, odrazu po przyjeździe wylądowałam u dentysty, a w samolocie przeżywałam takie katusze, że miałam ochote wysiąść po drodze![]() Teraz faszeruje się antybiotykami, jestem w trakcie leczenia kanałowego, więc uwierzcie humor mam wybitnie podły Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, bo naprawde Hurghada jest przecudna. |
|
|
|
#2792 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Penwie niedługo dostaniesz PW z listą pytań o różne szczegóły dotyczące przebiegu lektury, świata czy też bohaterów - zazwyczaj tak męczę recenzentów ![]() Cytat:
![]() Taiwo - witaj Zazdroszczę wyjazdu i współczuję komplikacji stomatologicznych.
|
||
|
|
|
#2793 | |||||||
|
Wiedźma
|
Favkes, gratuluję stałej pracy. Umowa na czas nieokreślony w spółdzielni to w obecnych czasach istne Eldorado.
![]() Za dzieciaki w szkole trzymam kciuki. ![]() Mój dziś przyniósł pierwszą uwagę w tym roku. Cytat:
, groteskowo chude nogi - kości kolan jak główki zapałek. Powiem szczerze - w moim odczuciu jest to niesmaczne i po prostu brzydkie.Cytat:
010 Diora jest naprawdę jaśniutki i ma przyjemny kolor. Diorskin Sculpt jest podkładem tłustym, treściwym - jeśli nałożysz go cieniutką warstwą rozprowadzając dłońmi jak krem nieomal - wygląda ładnie. Trudno jednak dobrać do niego puder sypki. Zarówno EL, jak i Pryzmy, jak i Clinique robią maskę - po prostu zestaw jest za "bogaty". U mnie sprawdza się albo Chanel Poudre Universelle Libre - który z kolei na lżejszych podkładach daje dość mizerny efekt. Jesli masz suchą skórę powinnaś być zadowolona: Diorskin Sculpt nie wysusza, leż jak gdyby natłuszcza skórę (dlatego koniecznie trzeba nauczyć się go rozprowadzać inaczej, niż lżejsze podkłady) i nie zapycha porów. Mam nadzieję, że Ci się zakup spodoba. Cytat:
Naprawdę - to, że współczesnej mody nie rozumiem nie gnębi mnie i nie nęka, ale fakt, że ktoś wpadł na pomysł, żeby lansować takie paskudztwo naprawdę mnie intryguje. Turpizm? ![]() Przecież z takim ciałem straszliwie ciężko się żyje. Wiem, bo byłam tak chuda. ![]() Normalne poruszanie się jest wysiłkiem, człowiek nie potrafi biegać, skakać, bo rachityczne mięśnie nie unoszą kośćca, jest ciągle zimno, nie sposób usiąść na podłodze, bo miednica wbija się w dechy, we śnie nie sposób położyć kolana na kolanie, bo gniotą, przy leżeniu na boku boli miednica, a podkładając rękę pod policzek człowiek ma wrażenie, że jest Hamletem i trzyma czaszkę... Jak można robić takie rzeczy tym dziewczynom? ![]() Cytat:
Sama po sobie widzę, że kiedy jestem chudsza - lepiej wyglądam w ciuchach. Kiedy jestem grubsza, z kolei lepiej wyglądam bez ciuchów. Ale jednak w kwestii chudości modelek: znaj proporcyjum, mocium panie! ![]() Cytat:
![]() Mnie kumpela we wtorek zaproponowała kotka. Czarnego oczywiście. Poczułam się poruszona - wiem, że to dowód zaufania, bo kociarze niechętnie oddają dzieci swoich pupilów byle komu. Z żalem powiedziałam, że mój szczur nie czułby się komfortowo w takim towarzystwie. Ale szczerze - nie chciałabym mieć kota. Choć koty lubię bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
To najbardziej chyba niesamowity kraj, z tych, które zwiedziłam. Nie tylko zabytki, ale rafy koralowe... Z Hurghady jest lepsza baza wypadowa do zwiedzania, ale nurkować lepiej na Synaju. A problemów z zębami współczuję. Przypomniałaś mi o wizycie kontrolnej u dentysty.
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuję zmienić krem, na lżejszy. Zakupy nieperfumeryjne, oby udane.
|
|
|
#2795 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mój próbkowy pech to mnie zaczyna przerażac po prostu
Dostałam dziś z Q. 4 próbki, które mi się poprzednio wylały (tzn. wylały się w transporcie, bo fiolki były nieszczelne) i z tych czterech 2 tez sie wylały na szczęście zostało trochę na przetestowanie....Dziewczyny założyłam wątek o recenzjach perfum w KWC, jeżeli ktoś ma ochote się wypowiedzieć to zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277314
|
#2796 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Też nie podoba mi się nadmierna chudość modelek i co najlepsze, mój facet stwierdził, że modelki to ideały i dlatego są modelkami, każdemu facetowi się podobają, ale o tym nie wszyscy mężczyźni mówią.
Właśnie wróciłam z pracy z aparatem! Wzięłam Nikona Coolpix P80. Cudooooooo!!! Mój kociak już ma fotę Jak na 1000zł to jest super-ekstra. Zaczynam czytać instrukcje
|
|
|
|
#2797 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny. Mam do sprzedania damskie perfumy GOSH DREAMS 30ml 125 zli GOSH SHE 50ml 80zl. Mam rowniez 7 probek (dreams, vsp for dolls) ktore dolaczam gratis do zakupionej wody. nie posiadam opakowania bo kupione sa w Danii w fabryce GOSHA czyli swiezutkie prosto z produkcji
Jesli macie pytania to pytajcie ale te ktore znaja te zapachy wiedza jakie sa wspaniale w koncu SHE dostal prestizowa nagrode Doskonalosci Roku 2006 przyznawana przez miesiecznik STYL.pozdrawiamp.s. moj ulubiony perfum to lolitka lempicka ale 1 kocham ten zapach i teraz uwielbiam dreams
|
|
|
|
#2798 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Perfumy GOSH
Cytat:
Chyba nie ten wątek...jak chcesz cos wymienić/sprzedać wejdź na Targowisko i załóż wątek. |
|
|
|
|
#2799 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Perfumy GOSH
|
|
|
|
#2800 |
|
BAN stały
|
Krakowianki, jak po burzy?
![]() W związku z linkiem Madzika i dyskusją, jaki wywołał, pragnę oświadczyć, że doskonale rozumiem Wasze argumenty i szanuję odczucia estetyczne, które wzbudziło wspomniane zdjęcie Nie jest jednak tak, że cenię zdjęcia tylko i wyłącznie w tym "stylu".Bzdura. |
|
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Trójmiasta i okolic gdyby któraś z Was chciałam mieć kociego przyjaciela, lub zna kogoś kto chciałby, to proszę o kontakt.
Niedaleko mojego miejsca pracy okociła się kotka, kociaki mają w tej chwili 6 tygodni są samodzielne i gotowe do nowego domu, teraz jest jeszcze w miarę ciepło, kotki są dokarmiane więc jakoś sobie radzą, ale niedługo będzie zimno a one nie mają żadnego ciepłego miejsca do spania, jeden z kotków (właściwie to jest ona) jest przeziębiona, ma katar i stan zapalny oka (ta jest leczona i na razie koleżanka z pracy ją zabiera na noc do domu żeby spała w ciepłym), ja mam już 4 koty nie mogę wziąć kolejnego. Kociaków jest 5 szt. , pozostałe 4 są zdrowe, 4 są bure pręgowane z białymi znaczeniami jedna jest biała (chyba ona) z pręgowanymi łatkami. Przepraszam za ten post tutaj, ale wem ze wśród Was jest wiele wrażliwych na kocią krzydę osób. Oddanie kociaków jest również pilne z tego powodu, ze chcemy poddać ich mamę sterylizacji (to młoda kotka więc problem kociaków byłby kilka razy w roku), żeby uprzedzić kolejną ciążę musimy zrobić to już niedługo, a nie chcemy zabrac kotki na kilka dni (na czas operacji i rekonwalescencji) i zostawić tych kociąt bez niej. Może ktoś myślał o posiadaniu kota, oto jest dobra okazja. |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Taiwo
![]() Można by rzec "ale kanał" Życzę szybkiego wyleczenia zęba.Masakra z tą środą Biedulki Margot, Fenris i Ivanno Asiu, uważaj Ty na siebie, pechowa dziewczyno. Żeby mi to było ostatni raz ![]() Dziś zaczęła mnie ogarniać lekka panika w pracy, widzę że terminy gonią, a robota nie idzie tak jak powinna. Masakracja. Muszę wrzucić na luz, bo taka nerwówka do niczego dobrego nie prowadzi. A jeszcze w przyszłym tygodniu mam wyprowadzkę z biura z okazji malowania. Jakoś marnie to widzę ![]() Od poniedziałku budzę się codziennie przed budzikiem, początkowo kilka minut przed, a dzisiaj już 15. Pobudka o 4:45 to trochę jednak za wcześnie
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny no i Gryksiu
padam... męczą nas tymi szkoleniami tyle wiedzy na raz ja jeszcze ucze się do egzaminu 21.09 :/ masakra... 6h teorii... wracam do domu jestem o 17 i nie mam sił na nic nawet na nadrobienie baru
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mi wyjaśnić następującą rzecz? Dodałam na n-k zdjęcie mojego chrześniaka, załadowało i pojawiło się okienko, że zdjęcie tymczasowo niedostępne. O co kamman?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Madziku czasem tak nk wariuje zdjęcie powinno niedługo się pokazać.
Dziewczyny schudłam 1,5 kg! ale się ciesze mimo Festiwalu Kobiecości gdzie przybywa mi zawsze 1-2kg to waga pokazuje mniej!! Moje zmienione nawyki dały w końcu efekt!Ohh a teraz moge iść spać życze wszystkim spokojnej nocy i spokojnego jutrzejszego dnia
|
|
|
|
#2807 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gdzie można kupić zapach Mintea Masaki Matsushima poza Sephorą? Na Internecie widzę tylko 40ml za 186zł, nie ma tańszych? Na Truskawie w ogóle Masaki nie ma :/
|
|
|
|
#2809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
Dziś w ciągu dwóch minut schudłam 2 kg |
||
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo to đwietna waga ale tzlko jak leci w dół
![]() jak w górę to już nie fajnie ![]() Gryksiu zrezygnowałam z sosów do potraw, makaronu, białego pieczywa (tylko ciemne), słodyczy (jak muszę zjeść to batonik mały corny albo troszkę miodu samego), do kanapek pełno zielska (sałaty, pomidora, rzodkiewki itp.) i pije dużo wody. Nie jest to jakaś straszna restrykcyjna dieta bo jem to co zawsze tylko bez tych tuczących składników
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio na uczelni poprosili nas o poddanie się badaniom, ważenie, mierzenie. Ważyłam 50,2kg z tego co pamiętam. Swojej wadze nie ufam za bardzo.
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-09-05 o 09:34 Powód: pomyłka |
|
|
|
#2813 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
na all sie bardzo rzadko pojawia, w zadnej perfumerii internetowej nie widziałam. podobno sephora ma Mintea na wyłączność
|
|
#2814 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Jem makarony, ser żółty...no raczej dużo węglowodanów i co..nic, dalej kościotrup ![]() Płaska pupa...i to ma być seksowne no cóz chciałabym byc krąglejsza ociupinkę ale nie można być idealnym. Uwielbiam swoje nogi i długie ręce, smukłe palce..oj można by wymieniać. Ale kilka kg by sie przydało ![]() Chyba zacznę robić brzuszki...nie po to aby miec mniejszy brzuch ale żeby wzmocnic troszke mięśnie...przyda mi sie na przyszlość
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Listonosz przyniósł mi sztyfty Crazylibellule and the poppies i jestem obładowana małymi ślicznymi kartonikami
Mam 10 maluszków, ale z 4 niestety muszę się rozstać. Są w kartonowych pojemniczkach, jak przy Momoberry, wysuwa się sztyft i smaruje np. rękę, pachnie dość intensywnie, ale przecudownie. Obecnie testuję Vanilla Moka, ale wąchałam już resztę. Najładniejsza ta kawa i waniliowa brzoskwinia (Pom d'Amour), potem cytrynowo-waniliowe ciasto i cesarski ananas (pachnie jak musujący, gazowany napój Jakie to śliczne Angel, Burn i wielbicielkom słodkości polecam.
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich,
Ostatnio jakoś tak czasu mi brakuje by wejść i w spokojniu powizażować L Dobrze, że weekend już za rogiem. Spokojnie dziś u mnie w pracy, niewiele się dzieje, cicho (o ile to możliwe w ponad stuosobowym biurze typu: open-space), nawet troszkę sennie… Myślę o tym, by zapisać się na Tai Chi- czy któraś z Was trenowała? Jak to wygląda? Poczytałam nieco, pooglądałam różne filmiki, ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto faktycznie to trenuje/ trenował. Mam ochotę dziś na zakupy, ale obawiam się, że zanim nadejdzie koniec dnia pracy, to ochota mi odejdzie L Najchętniej wyszłabym już teraz i oddała się zakupowej rozpuście Plan nierealny L
|
|
|
|
#2817 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przy okazji i ja zmieniłam makarony, ryż i pieczywo na razowe. ![]() A w ramach wybuchów radości chciałabym oświadczyć, że Mendosita jest wspaniała i kochana, a kto by inaczej twierdził, tego na ubitą ziemię wyzywam i tamoj przekonywać będę.
|
|
#2818 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Wiedźma
|
Aaaaaa...
Cytat:
![]() Trudny początek roku szkolnego. ![]() A poza tym muszę się... tylko nie wiem, czy pochwalić, czy pożalić. ![]() Robimy Polcon i Eurocon 2010 i właśnie wiem już, że zostałam szefem programu. Kurczę. Boję się, bo poprzednie dwa polskie eurocony to była programowa tragedia (albo raczej farsa, bo drugiego dnia wszyscy już lali z pojawiających się kolejno errat do errat errat programu ). Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej... ![]() Na razie powoli przygotowuję się do zamykania projektów i przystopowania z pracą zawodową na kilka miesięcy przed imprezą.
|
|
#2820 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

Koniec urlopu za to był jak z koszmaru, odrazu po przyjeździe wylądowałam u dentysty, a w samolocie przeżywałam takie katusze, że miałam ochote wysiąść po drodze

, groteskowo chude nogi - kości kolan jak główki zapałek. Powiem szczerze - w moim odczuciu jest to niesmaczne i po prostu brzydkie.

Margot, uważaj na nie
To najbardziej chyba niesamowity kraj, z tych, które zwiedziłam. 

Życzę szybkiego wyleczenia zęba.
no cóz chciałabym byc krąglejsza ociupinkę ale nie można być idealnym. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)