|
|
#2821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
I nie jest to związane wcale ze zbliżającym się Festiwalem Kobiecości (świetna nazwa ), bo się wcale nie zbliża.Teraz dostarczam sobie cukru w sorbecie cytrynowo-limonkowym ![]() Cytat:
Znaczy się docenili Cię i wiedzą, że sobie poradzisz. Jestem pewna, że wyjdzie Ci to świetnie Ale obciążenie pracą i stres będzie pewnie potężny... |
||
|
|
|
#2822 |
|
BAN stały
|
Objadłam się batonikami a potem śledziami w occie i jestem najedzona
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dziś jestem kontenta
Wczoraj przyjechało nasze świeżo zakupione łoże małżeńskie (dzielny małż je skręcił ) i szafki nocne, a dziś kupiliśmy kołderki , poszewki i poduszki, no i narzutę na wyrko![]() Pieęęęknie to wygląda.Szkoda tylko, że już niedługo kończy nam się urlop:/ |
|
|
|
#2825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc ja też
Sabb, oświeć nieoświecone koleżanki ![]() Ehh, piątek dzisiaj. Normalnie bym się cieszyła, że jutro mam wolne ale perspektywa dwutygodniowego ślęczenia nad książkami (po pracy oczywiście) mnie dobija. Jednak już niedługo obrona i koniec szkoły
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to ja dziś w podobnym klimacie...śledzia w oliwie zagryzłam czekoladą i zapiłam piwkiem, a teraz idę po lody
|
|
#2828 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2829 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Wpadam jak po ogień, bo na 19 umówiłem się z kumplem (znając życie i tak się spóźnię... z godzinkę ). Powizażuję solidnie jutro Zuziu - czy mogę gratulować? (to odnośnie podpisu )Ivanno - próbasek jeszcze nie dotarł...
|
|
|
|
#2830 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2831 | |||||
|
Wiedźma
|
A tak, posłużyłam się kodem z innej bajki.
![]() Otóż środowisko milośników fantastyki organizuje spotkania zwane konwentami. To cykl wykładów, konkursów, paneli, gier etc. Jest ich wiele w każdym kraju, mniejsze i większe. Największy polski konwent to odbywający się raz w roku Polcon. Największy europejski to Eurocon, największy światowy - Worldcon. Sa one organizowane przez fanów zrzeszonych w klubach. Dotychczas Polacy organizowali dwa Eurocony. Jeden w 1990 w Krakowie był kompletna klapą - nikt nic nie wiedział. Pochlebiam sobie, że jedyne bloki, które miały ręce i nogi to był blok Tolkienowski i Star Warsowy (za który odpowiadał klub, którego byłam członkiem założycielem ). Drugi odbywał się w 2000 w Trójmieście i zwany jest dotychczas Erratconem. ![]() W 2010 Eurocon połączony z Polconem robi Śląski Klub Fantastyki, czyli my. Będzie o tyle trudniej, że robimy go w Cieszynie w trzech językach przy wsparciu Czechów i Słowaków. Ułożenie programu to będzie katorga. Po pierwsze musi ciągle iśc jedna nitka programowa literacka, jedna filmowa, jedna konkursowa, jedna rpgowa i jedna naukowa. Po drugie stale musi być co najmniej jeden punkt programu w każdym z języków czyli po polski, po angielsku i po czesku lub slowacku. Po trzecie punkty poszczegolnych prelegentów nie mogą się nakładać. Po piąte muszę zapewnić tłumaczenie prelekcji na poszczegolne języki (a tłumacze muszą zgodzić się robić to bez wynagrodzenia, bo to impreza fanowska). I po szóste wreszcie muszę wybrać prelegentów i prowadzących oraz ułożyć program tak, żeby te parę tysięcy osób znalazło dla siebie ciekawe punkty o każdej porze dnia... Acha, do tego dochodzi rozplanowanie nagród w setkach konkursów i rozliczenie ich ze sponsorami. I jeszcze: trzeba to wszystko zmieścić w ograniczonej ilości sal tak, żeby w każdej coś się działo bez przestojów i bez nakładek. Także tematycznych (czyli dwa punkty z pokrewnych tematów nie powinny się nakładać). Masakra. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję nabytku i wspaniałych nocy zyczę. ![]() No to się chcwalę. Na rozpacz przyjdzie czas... ![]() Cytat:
Niezłe zestawienie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, dziękuję za obszerne wyjaśnienia
baaa nawet Gwiezdych Wojen nigdy nie oglądałam i jestem w tym temacie kompletnym laikiem ale zazdroszczę Ci że będziesz w Cieszynie. Kiedyś miałam tam przyjemność spędzić sylwestra i bardzo mi się spodobało to miasto ![]() ojj, to trzymam kciuki Ja jestem coraz bliżej podjęcia tej decyzji ![]() Cytat:
raczej nie
|
|
#2833 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ze tak powiem bardziej pasuje tu TRUPIZM. 3. ![]() Popieram tę Bzdurę. To nieprawda ze faceci (a napewno nie wiekszosc) uwazaja ze figury modelek sa idealne. Wszyscy moi partnerzy/znajomi/przyjaciele w czasach mojej modelingowej figury twierdzili ze wygladam okropnie. Moj obecny TŻ nawet kiedys stwierdził ze ciezko ze Mna bardziej wymyslnie fofiglowac bo pozniej jest sie całym w siniakach i poobijanym od moich kosci. I pierwsza rzecza która u Mnie próbował zmienic to mnie podtuczyć. Cytat:
.No ja mogę pochwalić sie ze od 19 kwietnia do dzis jestem o ok. 16 kilogramów lżejsza. Ide teraz podtuczyć moje zrzucone 20 kwietnia 6 kilogramów.
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, duże wyzwanie przed Tobą ale Ty jesteś dzielna kobita, na pewno dasz sobie świetnie radę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2837 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Miałyście kiedyś Deep Red, które nie pachnie? Ja mam właśnie próbkę, która pachnie wodą zmieszaną z delikatnym nie-wiadomo czym = prawie nie pachnie. Czy zapach mógł wyparować???
Deep Red nieźle walił w nocha. |
|
|
|
#2840 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na fali ogólnego trendu zważyłam się i ja - wyszło 52kg. Żeby tak one jeszcze były nieco inaczej rozlokowane po całości... ale nie ma co narzekac, małe jest piękne (i niech no ktoś tylko spróbuje zaprzeczyć!)
![]() Sabbath, chwal się, chwal bo i jest czym! Gratuluję wyboru i życzę dużo sił bo potrzebowac ich przy tym zadaniu będziesz mnóstwo. (Bo, ze sobie poradzisz na medal, nie mam absolutnie żadnych wątpliwosci Nie używam multicytowania, bo pisze z domu i mój antyk sie co kawałek wiesza, ale trzymam mocno za zdrowie Zuziuni i spełnienie tego "podpisowego" marzenia ![]() A sama mam jakiś taki smuteczkowy nastrój..... za krótka ta randka była i taka "na chybcika". Nastawiłam się na leniwe niedzielne popołudnie a tak to.... szkoda gadać.
|
#2841 |
|
Wtajemniczenie
|
Margotku, na pohybel smuteczkom
Prochy podziałały, głowa mi już nie odpada A w każdym razie mogę po wyprysznicowaniu się sięgnąć po jakąś flaszkę, a może nawet coś jeszcze napisać
|
|
|
|
#2842 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno wyjdzie super. A na Falconach bywasz? (odbywają się dosłownie pod moim blokiem Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2843 |
|
BAN stały
|
Wkurrr... jak mało kto
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-09-06 o 14:06 Powód: przesadny tragizm ;) |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wczoraj spora część w podłym/smutnym nastroju.
Oby dzisiejszy dzień był lepszy, tego Wam życzę
|
|
#2845 | |||
|
Zakorzenienie
|
eee, wolałam Rzym obejrzeć
sęk w tym, że właśnie do takich fantastycznych filmów mnie nie ciągnie Ja jestem raczej sensacyjna i horrorowa dziewczyna ![]() jasne, musi być dobrze Cytat:
miałam kiedyś flaszkę i dobrze wspominam ![]() Cytat:
choć w sumie ja jakoś nigdy nie miałam kompleksów z powodu małego biustu Cytat:
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, przepędź smutki precz |
|
|
|
|
#2847 |
|
BAN stały
|
Ale upał
mówię wam jak u mnie gorąco...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też gorąco, najchętniej wyciągnełabym się z książką na tarasie, ale posprzątać w domu najpierw by wypadało
![]() Wziełam się wczoraj za testowanie kosmetyków Ziaji. Zostałam uszczęśliwiona całą wielką reklamówką smarowideł tej firmy, ponieważ dostała je moja mama od znajomej która jest przedstawicielką, czy tam dystrybutorem, a moja mater jest jeszcze większy snob kosmetyczny nic ja Sama czasem kupowałam coś z Ziaji co ciała, do twarzy nigdy, bo jakoś nie chciało mi się wierzyć, że w kremie za kilka zł, może kryć się coś naprawde dobrego i wartościowego W każdym razie na pierwszy ogień poszły kosmetyki z masłem kakaowym do ciała i seria Calma do twarzy. Wrażenia narazie nad podziw dobre
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym NIE PACHNE NICZYM co nie zdarzyło mi się już długi czas.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I nie jest to związane wcale ze zbliżającym się Festiwalem Kobiecości (świetna nazwa
), bo się wcale nie zbliża.

Znaczy się docenili Cię i wiedzą, że sobie poradzisz. Jestem pewna, że wyjdzie Ci to świetnie 

Wczoraj przyjechało nasze świeżo zakupione łoże małżeńskie (dzielny małż je skręcił

Ja jestem coraz bliżej podjęcia tej decyzji 

mówię wam jak u mnie gorąco...