|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Skrzatku, jeśli uda mi się chociaż po części wyglądac tak prześlicznie jak Ty w ten ważny dzień to będzie to wielki sukces Ech...rozmarzyłam się. Gratulacje i jak najwięcej szczęścia i miłości. I niech ten cudny uśmiech nie schodzi Ci z twarzy
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
A My wczoraj odebraliśmy obrączki
, powoli, powoli, bardzo powoli zbliżamy się ku końcowi z tymi wszystkimi rzeczami. I już nie mogę się doczekać października A jeśli chodzi o wybór sukni. To ja bym nie zabrała TŻ gdyż ja mu się we wszystkim podobam więc pewnie by mi nie pomógł
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze jedno zdjatko męża, bo sie nie załączyło. Mam nadzieje, że przez całe życie będzie tak patrzył w moja stronę...
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama odpada bo ma całkiem inna wizję na suknie i nawet nie dopuszcza mysli ze ma byc inna niz biała ![]() a u mnie na pewno biała nie będzie ;D to samo z ciocią. siostra w innym mieście. I zapewne bede łazić po sklepach z TŻ, bo nikogo innego niestety nie mam. w przesady nie wierze ![]() e: skrzatku bardzo ładnie wyglądaliście ![]()
|
|
#3876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
totalnie nic ;D Więc wszystko zależy od Twojego TŻ jeśli jest osobą która powie że we wszystkim Ci ślicznie (i szybko sie nudzi) to nie wiem czy jest sens go brać
|
|
#3877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to wybrał mi ciuszki na które sama pewnie bym nawet nie spojrzała a w których wyglądałam naprawdę świetnie. A ja mam taki problem że zamiast zawężac listę potencjalnych sukien to ciągle ją rozszerzam więc naprawdę nie wiem jak podjąc ostateczną decyzję Mój TŻ też mówi że jak już w końcu wybiorę to powinnam kategorycznie przestac oglądac kolejne suknie bo to tylko doprowadzi do jeszcze większych wątpliwości
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
ja w takiej sytuacji zabrałabym ze sobą TŻ-ta. zawsze lepiej we dwoje wybierac suknie, niz samej. poza tym ja nie wierze w przesady, a co wiecej znam wiele par, ktore moze nie tyle razem wybieraly suknie, co przyszla panna mloda okazywala w salonie swojemu jeszcze wtedy narzeczonemu wybrana suknie i siebie w niej - niejako do zatwierdzenia
i sa bardzo zgodnymi i szczesliwymi malzenstwami!takze moim zdaniem nie masz sie co przejmowac przesadami tylko wziac narzeczonego ze soba, zwlaszcza gdy potrafi doradzic; zycze powodzenia! |
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i że powinnam uważac żeby nie zszokowac go za bardzo bo nie będzie mógł wykrztusic słowa i będziemy brac ślub na migi Jednak ja ciągle mam wątpliwości - chyba już taka jestem że jak wbiję sobie jakiś pomysł do głowy to ciężko zmieniam zdanie
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
skrzatek wyglądałaś prześlicznie!!!!
wiesz, że jesteśmy z tej samej parafii , ślicznie ten Nasz Kościół się prezentuje ![]() a na jednym zdjęciu jakie chury widać, a Ty w bialutkiej sukni - bardzo mi się spodobało to ujęcie ![]() i widzę, że ślubu udzielał Ci Ksiądz Mirek, sami Go wybierliście czy po prostu sie zlożyło, że On Wam udzielał?? |
|
|
|
#3883 |
|
Rozeznanie
|
Myślę że jak nie masz z kim to lepiej z tż niż samej, nawet jeśli ujrzy cię w tej jedynej wcześniej niż na ślubie, to i tak w dniu ślubu będziesz umalowana, ufryzowana itd że i tak spojrzy na Ciebie w Kościele w zachwycie, mimo że już cię widział w tej sukni, to i tak sprawisz że serce mu mocniej zabije...
![]() Ja mam z kim wybrać suknię, ale jak spytałam się tż czy chciałby zobaczyć ją wcześniej to powiedział że nie.... on to czasem taki staroświecki he he ale myślę że jakbym nie miała z kim jej wybrać to zgodziłby się mi towarzyszyć, bo ja nie wierzę w przesądy i bym go zabrała
|
#3884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wybraliśmy ks. Mirka - to mój znajomy ksiądz i od dawna chciałam, żeby właśnie on udzielał nam ślubu Ale w naszej parafii bez problemu można wybrać księdza - zresztą pewnie jak wszędzie.
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Skrzatek wyglądałaś ślicznie!
|
|
#3887 |
|
Rozeznanie
|
To prawda, wyglądaliście przepięknie
Zdjęcia są super...
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie
|
#3890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i ten usmiech rewelacja![]() sto lat w szczesciu ![]() a nawiazujac do poruszonego wczesniej tematu stresu przed tym wielkim dniem, to nie martwcie sie dziewczyny, dacie rade, zrobcie to co my ze skrzatkiem usmiechajcie sie do swoich ukochanych ten strach ma tyko wielkie oczy![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-09-05 o 23:31 |
|
|
|
|
#3891 | |||||
|
Raczkowanie
|
Troche mnie nie bylo ale wlasnie nadrobilam straty w czytaniu i mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko jak sobie odpowiem na posty sprzed 4 stron
![]() Cytat:
ale przeczytalam z otwarta buzia i stwierdzialam ze tez o tym myslalam ostatanio i ze to o to chyba przede wszytskim w tym dniu chodzi. Ten dzien ma byc dla nas i tylko dla nas ![]() a na uspokojenie hmm.. chyba tylko cieple spojrzenie TŻ i na TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
Mezczyzni potrafia byc na prawde slodcy oczywiscie jak im sie chce Cytat:
Czuje sie troszke jak gbur i egoista no ale w tym temacie akurat tak mi sie wydaje ![]() Cytat:
i tak jeszcze zapytam bo TZ tu TZ tam a probuje od dluzszego czasu to rozszyfrowac i nie wiem co to magiczne TZ znaczy mimo ze wiem kogo okresla
|
|||||
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Towarzysz Życia
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Skrzatku,bardzo ładnie!
|
|
|
|
#3894 |
|
Rozeznanie
|
tż to towarzysz życia hi hi też na poczatku jak zaczynałam tu pisac to nie wiedziałam
|
#3895 |
|
Rozeznanie
|
1. Ślicznie wyglądałaś Skrzatku
Jeszcze raz dużo szeczęścia!2. Bakteryika Koleżanka może uważać że nie weselna sukienka, ale to ty wybierasz ją jako tą jedyną! Masz się sobie podobać, Swojemu Narzeczonemu i Mężowi i ma Ci być wygodnie, masz się dobrze czuć! mnie np do sząłu doprowadzają gryzące koronki! i ta suknie jest super jak dla mnie bo nie ma kronek. ale nie mam takiej figury, i nie moge sobie pozwolić na taki fason jak dla mnie jeśli to ta jedna to bierz!!!3. na weselu nie chcemy kwiatów -ksiązka, -ramka, -coś od siebie, a jak ktoś nie jest w stanie wysilić się na taką rzecz to PTASIE MLECZKO lub MICHASZKI ![]() Intenka nie czuję się egoistką ze nie zbieram na DD (pomagam, jestem wolontariuszką) lub pieski (kocham i mam ze schroniska swojego )4. egwene6, a nie myślałaś o szyciu sukni w czasie pobytu w Polsce? moje kuzynki zamawiają sobie 1 dzień u krawcowej, przyjeżdżają (bo i tak trzeba papiery pozałatwiać na 3 miesiące przed) pokazują suknię jaka ma być, jeden dzień w zakładzie i suknie uszyta. tylko jest kwestia mierzenia fasonu, czy pasuje, tu jednak przydałoby się oko fachowca... bierz TZta jak się zna ![]() 5. będzie w końcu padać? juz nie mogę tej duchoty...
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2008-09-05 o 18:24 |
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to nie jest wcale egoizm, no bo kurcze ślub ma się raz w życiu, a dzieciakom/zwierzakom itd można pomagać cały czas ![]() Nam tez się nalezy coś od gości za trud włozony w organizację. kwiaty/totek/slodkosci/kartki/rzeczy 'domowe' cokolwiek..
|
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myślicie o pomyśle zrobienia oddzielnego stołu dla dzieciaków?? U nas mają być winietki i pomyśleliśmy, żeby dzieci posadzić nie obok rodziców tylko dać im osobny stolik.
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w twojej sytuacji ... nie sadze zeby to mialo wplyw na wasze malzenstwo jak twoj tz zobaczy cie w sukni .Zdaje sobie sprawe ze w pojedynke to napewno nie jest latwo dokonac wyboru nawet jak jestes bardzo zdecydowana kobietka takze chyba tez sie zdecyduje nad zbiorka albo jedzonka dla zwierzatek albo pojde za rada i dowiem sie co jest potrzebne w domu dziecka.
|
|
|
|
|
#3899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze pomysły Dzieci....czasem mnie przerażają
|
||||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na weselu było 8 dzieciaków i przygotowaliśmy dla nich oddzielny stół. To był rewelacyjny pomysł
Maluchy świetnie się bawiły, miały kolorowe naczynia, czapeczki, serpentyny itp. Stół stał pomiędzy stołami dorosłych, więc rodzice wszystko doskonale widzieli.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Jutro jedziemy do naszej p. fotograf obejrzeć zdjęcia - zobaczymy co z tego wyszło, oczywiście też wstawię parę fotek
Ech...rozmarzyłam się. Gratulacje i jak najwięcej szczęścia i miłości. I niech ten cudny uśmiech nie schodzi Ci z twarzy 
, powoli, powoli, bardzo powoli zbliżamy się ku końcowi z tymi wszystkimi rzeczami. I już nie mogę się doczekać października
Jeszcze jedno zdjatko męża, bo sie nie załączyło. Mam nadzieje, że przez całe życie będzie tak patrzył w moja stronę...
Właśnie dlatego zaczęłam się poważnie zastanawiac nad zabraniem TŻ do salonu żeby mi doradził chociaż wcześniej kategorycznie uważałam że nie powinien wiedziec jaką suknię będę miała na sobie w dzień ślubu. Nie jestem wprawdzie przesądna ale wymarzyłam sobie że zobaczy mnie po raz pierwszy w pełny rynsztunku
flejksy

za 4 dni
) i słyszę, że TŻ mówi ".... że Cię nie opuszczę aż do śmierci..." i ja słysząc, że mężczyzna którego kocham ponad wszystko, bez którego nie wyobrażam sobie życia (gdy nie widzimy się 1 dzień to ja już normalnie nie mogę wytrzymać !) wypowiada te słowa przez Bogiem... to ja już wiem, że sie rozkleję i koniec....
Czasem sobie tak lubi pofilozofować 
....
Jeszcze raz dużo szeczęścia!
)