![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Lunka kuruj sie szybko
![]() Nat to Ty teraz tyle jezykow bedziesz znac, ze ohoho ![]() Angel nie zamartwiaj sie tak bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze ja teraz na taka malo ambitna wyszlam, bo wszystko podst mialam... Teraz troche zaluje, ale coz... Teraz bede sie musiala meczyc z praca i studiami ;/ A Kimas niech lepiej zajmie sie F1, bo spiewanie ze tak powiem nie jest jego najmocniejsza strona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zadomowienie
|
na SM.
boje się historii bo chyba wolę zdać 2 rozszerzone i się do nich przygotować jak najlepiej niż 3 zdać średnio. nie wiem, nie zawracam już wam tym głowy, sama muszę się z tym uporać. tak więc do usłyszenia w niedalekiej przyszłości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ktoś był dzisiaj w Złotych Tarasach na spotkaniu z Alonso? Ja byłam i z chęcią wymienię się fotkami. Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na PW. Pozdrawiam wszystkie fanki F1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zadomowienie
|
cześć piękne!
![]() ostatnio Was zaniedbuję. ale to dlatego, że miałam popsutego kompa, teraz nawet nie mogę prawie żadnego emota dodać bo mam nie poinstalowane jeszcze jakieś pierdoły... ![]() do tego, taka dobra dusza ze mnie... ciotka, ta u której miałam pracować znalzała sobie jakiegoś pracownika, ale ten przyjdzie dopiero w październiku, więc Kasia dobre serce, zgodziła się pracowac przez wrzesień.... Angel, witaj ![]() ![]() ja nie byłam na tarasach, ale.... mój kochany TŻ jest fotografem, przyszła ostatnio do niego jakaś kobitka wywołać zdjęcia.... i to są zdjęcia z wyścigu F1, nie wiem z jakiego toru, ale tam, nieważne! ![]() ![]() ![]() ![]() ale jaja, będę Kimasa nosić normalnie ze sobą w portfelu i mówić, że to mój narzeczony :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam nadzieje że jakoś sie z tym wszystkim uporasz ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak sie czujesz ? daj spokój, jaka mało ambitna ![]() ![]() Cytat:
dla mnie za daleko więc być nie mogłam ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze ![]() ja już sobie załatwiłam praktyki, zaczynam od pon ![]() ![]() a tak pozatym to jutro znowu ide do lekarza bo jakby po lekach sie coś działo to mam odrazu przyjść a że sie dzieje więc ...
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja już nie mogę się doczekać aż TŻ skończy dzisiaj pracę ![]() biedna, Ty się ochodzisz po tych lekarzach ![]() ale czasem trzeba ![]() ![]() ja w pon byłam u ginekologa bo mi okres wypada na wesele na którym drużbuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Raczkowanie
|
Tass też mam takie okresy
![]() Ale zazdroszcze zdjesc z wyscigu ![]() ![]() ![]() Angel mozesz zawracac nam glowe ![]()
![]() |
#4658 |
Rozeznanie
|
Ja niestety też blisko nie miałam
![]() http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4851&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4850&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4849&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4848&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4847&c=16 Pozdrawiam i uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zadomowienie
|
Gapul. mamy przesrane z tymi okresami, co?
![]() kochane moje! teraz prosze o UWAGĘ! Kasia założyła sobie konto na nk! i zaraz wyśle do Was zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no trzeba, wole teraz póki jeszcze mam czas ![]() współczuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Trochę mnie nie było.
![]() Angel - trzymam kciuki, żebyś dobrze wybrała przedmioty na maturę. Lunek - jak zdrowie? Lepiej? Powodzenia na praktykach. ![]() A ja mam tyle lekcji, że ledwo skończę odrabiać a tu już wieczór. ![]()
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() narazie bez z zmian, jutro do lekarza, znowu ![]() dzieki ![]() biedna, ale niedługo wsiąkniesz w to i sie przyzwyczaisz/ przyzwyczaicie wszystkie szkolne :przutul: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Ale bym chciała. ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Nie ma któraś odstąpić masażysty stóp? Po prostu spać po nocach nie mogę tak mnie po pracy bolą... wrrrrr...
Lunka zdrowiej co byś miała siły na praktykach ![]() Tass dzięki za zaproszenie ![]() Kaś ucz się ucz, żeby zaległości nie było ![]() Spadam bo mnie oczy bolą i ogólnie jakoś tak jest mi bleee ![]()
#4665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() macie czego zazdrościć! ![]() ![]() Ty jakaś inna jesteś ![]() a proszę ![]() Jo, tak to właśnie jest z naszymi dobrymi sercami... tylko czasem niektórzy zaczynają to wykorzystywać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie na stacji benzynowej za ulicą za tydzień będzie bolid BMW i impreza pod hasłem "Bezpieczna droga"
![]()
![]() |
#4667 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() no jestem jestem ![]() Bóg wam w dzieciach wynagrodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam już od lekarza, powoli powoli zdrowieje ![]() a w sklepie natknęłam sie na tego byłego barmana o któym wam mówiłam, cham sie zaczął o mnie ocierać przy koszykach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lunka trza było rabanu narobić przy tych koszykach. Ja raz na jednego dziadka jak sie pchał na mnie i nie mogłam wysiąść z autobusu nakrzyczałam i wyzwałam od ocieraczy i zboczeńców ![]()
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Właśnie siedzę z henną na włosach, bo już nadszedł czas farbowania. A spódnica już uszyta tylko za duża w pasie i muszą mi zmniejszyć a tak to ok. No i dziś miałam wolne i żadnego podręcznika na oczy nie musiałam oglądać
![]()
#4672 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trza mu było z łokcia wypierdzielić ![]() wiecie co? na tej naszej klasie tylu znajomych, że nawet bym nie podejrzewała ![]() a niektórzy w PW piszą już w taki sposób: "jusz" ![]() zapisują się na nk a wcale nie widać by rzeczywiście do jakieś klasy i szkoły chodzili ![]() jutro jadę z moją panną młodą do siedlec, buty ślubne dla niej wybierać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zadomowienie
|
A jakby nie odpalił, to ja popcham
![]() Przepraszam, że nie zaglądam tutaj, ale mam urwanie głowy ostatnio ![]() Historyka dostałam takiego, że napiernicza bez kropek i przecinków przez bite 45 min, wszyscy siedzą i piszą notatkę jak szaleni, a ja jak ostatni matoł myślę o niebieskich migdałach ![]() Lunka, jak coś to wpadnij do mnie na praktyki, jaka radocha by była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
Nat, przyzwyczaisz się do takiego pisania
![]() i wypluj tą komisyjkę! ach, pochwalę się ![]() wczoraj od mojego TŻta dostałam tak bez okazji bukiecik z 4 róż i zrobił mi takie moje duże zdjecie, dał mi to w ramce, przerobił tak, że wygląda jakby było bardzo stare ![]() co mu się stało? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ucałuj go od Nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zadomowienie
|
Oczywiście w ramach podziękowania za piękny gest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.