Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-05, 19:29   #1591
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam taki dzień,że ciągle rozmyślam o jednym. Prawo czy europeistyka Co byście wybrały? Proszę od razu o konkretne argumenty.
Prawo. Europeistyka jak dla mnie jest mało konkretna.

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Dzisiaj się jeszcze dowiedziałam, że na maturę podstawowa z angielskiego nie będzie mi potrzebne nic, czego sie do tej pory uczylam, typu HSD, Strona bierna, mowa zalezna... ;/
co to jest HSD?

Cytat:
Napisane przez sonnerin Pokaż wiadomość
W ogóle to nie wiem, co sie ze mną dzieje, ale tylko wracam do domu to nie mogę utrzymać oczu otwartych, tak mi sie chce spać [np po CZTERECH godzinach o.O] Wy też coś takiego macie? Denerwuje mnie to, bo powiedzmy, prześpię się i potem totalnie siły na nic nie mam :/
ja jeszcze aż tak nie mam. zacznie się jesienią i potrwa całą zimę

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
A co myślicie o takich tematach:
- '' Przeanalizuj różne aspekty wolności człowieka na podstawie dzieł literackich z dwóch wybranych epok''
- ''Motto, cytat, ostatnia scena, tytuł jako klucz do inspiracji dzieła. Omów zagadnienie na wybranych przykładach''
- ''Niewłaściwy wybór, fałszywe kroki, błędy. Oceń, jakie były ich konsekwencje w biografii wybranych bohaterów literackich''
- ''Portret outsidera w literaturze. Omów temat na przykładzie wybranych utworów''
- ''Scharakteryzuj język polskich piosenek współczesnych na wybranych przykładach''

jeśli któryś Wam się spodoba to możecie podpowiedzieć co macie na myśli.
ostatni mi się podoba, bo nie ma związku z literaturą sama może podobny wezmę

a ja byłam na grzybkach z TŻ. i trochę przywiozłam

grudniowa bo mi się przypomniało. nam dzisiaj nauczycielka powiedziała, że mamy w tym roku zapomnieć o piątkowych wieczornych wyjściach na piwo. na naszą zdziwioną minę powiedziała, że no tak, im szybciej zrezygnujemy, tym łatwiej się do tego przyzwyczaimy
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 19:32   #1592
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Pierwszy nie podoba mi się, nie przychodzi mi do głowy żadna bibliografia. Trzeci chyba najlepszy, ciekawy Czwarty i piaty wogóle nie przypadły mi do gustu

lil coco spokojnie nadrobisz angielski w rok na tyle aby napisać go na poziomie podstawowym i zdać przejrzyj wymagania na podstawę, to są naprawdę tylko podstawowe czasy. Matura ustna też jest "życiowa", scenki są dość realistyczne, najważniejsze to nie bać się mówić.
Tylko czemu musisz wciskać ten angielski? Możesz zdawać niemiecki na rozszerzeniu jako przedmiot obowiązkowy-język obcy.

karateczka000 już nie można zgłaszać tematów
dziekuje za odp moge zdawać niemiecki w obowiązkowych ale tylko i wyłącznie dwujęzycznie bo jestem w takiej klasie ! to jest chore

JEST TU KTOś Z TRóJMIASTA ???

Ja sobie jak narazie upatrzyłam "międzynarodowe stosunki gospodarcze" na UG
i matura geografia i wos. plus na 90% angielski podstawa i niemiecki rozszerzenie

ale przeglądam sobie jeszcze dalej...nam jeszcze nie podali tematów prezentacji i do tej pory był o dziwo luz..ale już o przyszłego tygodnia sie zacznie
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 19:34   #1593
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Sydunia
Babka trochę przesadza wyjście na piwo szczególnie jak się kończy w piatek o 13 to nic złego po całym tygodniu ale za to weekend już gorzej bo jedna impreza rozwala wszystko. (ale 18 nie odpuszczę przynajmniej we wrześniu)
Stary 2008-09-05, 19:36   #1594
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
dziekuje za odp moge zdawać niemiecki w obowiązkowych ale tylko i wyłącznie dwujęzycznie bo jestem w takiej klasie ! to jest chore

JEST TU KTOś Z TRóJMIASTA ???

Ja sobie jak narazie upatrzyłam "międzynarodowe stosunki gospodarcze" na UG
i matura geografia i wos. plus na 90% angielski podstawa i niemiecki rozszerzenie

ale przeglądam sobie jeszcze dalej...nam jeszcze nie podali tematów prezentacji i do tej pory był o dziwo luz..ale już o przyszłego tygodnia sie zacznie
ja jestem z trojmasta i kompletnie się nie orientuję w uczelniach

raczej zdaję polski, angielski, geografia(pdst) + wos i cos jeszcze, nie wiem co

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 19:42   #1595
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
ja jestem z trojmasta i kompletnie się nie orientuję w uczelniach

raczej zdaję polski, angielski, geografia(pdst) + wos i cos jeszcze, nie wiem co
ja też sie dopiero dzisiaj zaczelam interesowac ...zbytnio wyboru nie ma..PG, UG i WSM jeżeli oczywiście mówimy o 3City
Stary 2008-09-05, 19:43   #1596
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
ja też sie dopiero dzisiaj zaczelam interesowac ...zbytnio wyboru nie ma..PG, UG i WSM jeżeli oczywiście mówimy o 3City
no,....kurcze......szkoda ze tak "szybko" oprzytomniałam...
a nie myslałas zeby gdzies dalej w polskę???

co to za uczelnie PG, WSM? UG (uniwersytet gdanski-chociaz to wiem...)

co jest potrzebne na te miedzynarodowe stosunki gospodarcze, o których myslisz na ug?

Stary 2008-09-05, 19:58   #1597
lil coco
BAN stały

Cytat:
no,....kurcze......szkoda ze tak "szybko" oprzytomniałam...
a nie myslałas zeby gdzies dalej w polskę???

co to za uczelnie PG, WSM? UG (uniwersytet gdanski-chociaz to wiem...)

co jest potrzebne na te miedzynarodowe stosunki gospodarcze, o których myslisz na ug?
myśle jeszcze o warszawie...tam to jest dopiero wybór
ale naprawde wolałabym zostać w Gdańsku...
Stary 2008-09-05, 19:59   #1598
nicRu
maszyna, nie człowiek

ja po przemęczeniu tego dnia idę odespać ostatnie 5 dni papa ;* a jutro czytanie Wesela
Stary 2008-09-05, 20:11   #1599
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Hej a ja właśnie wróciłam z kina z Mamma Mia
teraz cały czas leci Abba
he
wogóle prawię mówić nie mogę, taką mam chrypę od rana tak żle sie czuję
głowa boli jak kaszle to czuję że mi zaraz płuca wyjdą, mam nadzieję że nie zrobi się z tego nic poważniejszego
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 20:15   #1600
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
myśle jeszcze o warszawie...tam to jest dopiero wybór
ale naprawde wolałabym zostać w Gdańsku...
ja znalazłam przed chwilą interesujące mnie na UG logopedię i pracę socjalną...hmmm

co to WSM? akademia morska w gdyni??

Stary 2008-09-05, 20:23   #1601
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Sydunia
Babka trochę przesadza wyjście na piwo szczególnie jak się kończy w piatek o 13 to nic złego po całym tygodniu ale za to weekend już gorzej bo jedna impreza rozwala wszystko. (ale 18 nie odpuszczę przynajmniej we wrześniu)
nie sądzę, żeby ktoś sobie aż tak jej słowa wziął do serca bo że mamy zapomnieć o wolnych weekendach, to akurat rozumiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 20:42   #1602
lil coco
BAN stały

Cytat:
ja znalazłam przed chwilą interesujące mnie na UG logopedię i pracę socjalną...hmmm

co to WSM? akademia morska w gdyni??
tak..i o o dziwo jest to bardzo dobra szkoła! Zapomniałam o AM ASP...może dlatego iz mnie to nawet w najmniejszym stopniu nie dotyczy :P

ja na UG jak narazie tylko te Miedzynarodowe Stosunki Gospodarcze..
Stary 2008-09-05, 20:54   #1603
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma_linka Pokaż wiadomość
ja jestem do tyłu w biologii o prawie cały rok, porażka (dzięki mojemu byłemu- na szczęście- nauczycielowi). teraz kiedy mam taką fajna nauczycielkę to zdaję sobie sprawę, że te 2 lata biologii mogły być takie fajne... no nic, zdaję rozszerzenie i czuję się na siłach poradzić sobie z tym wszystkim (albo tak sobie wmawiam )
poradzisz sobie

Cytat:
Napisane przez sonnerin Pokaż wiadomość
I terazj estem w trakcie wybierania tematu na polski. W sumie mam kilka typów, ale, co wybiorę to jeszcze zagadka dla mnie samej.

W ogóle to nie wiem, co sie ze mną dzieje, ale tylko wracam do domu to nie mogę utrzymać oczu otwartych, tak mi sie chce spać [np po CZTERECH godzinach o.O] Wy też coś takiego macie? Denerwuje mnie to, bo powiedzmy, prześpię się i potem totalnie siły na nic nie mam :/
ja też jeszcze nie wiem jaki temat.. chciałam o kreowaniu obrazów przyrody a zmienili mi to na obraz dworu :/ ale pewna nie jestem bo na razie tak na szybko te tematy przejrzałam.. jutro do tego przysiądę bo dziś już nie mam do tego głowy.

co do spania to ja po szkole zawsze jestem padnięta. w zeszłym roku mój dzień wyglądał tak: pobudka, szkoła, obiad godz po 16:00 -> łóżko.. i tak spałam ze 2-3h i dopiero potem do nauki a jeszcze bardziej mi sie nie chciało ale ten zmęczenie było silniejsze ode mnie.

dzisiaj byłam u dentysty i już wszystko ok
jak przyjechałam to przeczytałam do końca "Mendel Gdański" i "Miłosierdzie gminy" potem poćwiczyłam.

jestem zła bo zmienili nam plan na gorszy.. o wiele gorszy do tego mam taki katar, nos zatkany że powoli mi głowa pęka.

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 20:59   #1604
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelina090 Pokaż wiadomość
Neszikaa mi sie bardzo podoba analityka medyczna tez sie nad tym zastanawialam ale ze wzgledu na to ze nie mam szans z chemia to chcialabym pojsc na biotechnolgie na ktora moge tez zdawac matematyke
A u mnie nie jest wymagana chemia tylko nie wierm jak sobie potem poradze znajac tylko podstawy! Coraz bardziej ciagnie mnie do fizjoterapii, tylko te testy sprawnosciowe glupie. Tylko tam tez pewnie bedzie duzo fizyki itd. ehh

Wrocilam z TZ z basenu.. wychodzimy a tam moj instruktor wchodzi Wszedzie znajomi jak to on mowi I prawie sie nauczylam nurkowac. Sie przyda na te sprawnosciowe testy. Nie ma co

sydunia
- nam tez tak nauczyciele wmawiaja, chociaż ci mlodzi sie ciesza razem z nami, ze mozemy chodzic na to piwo legalnie. (ok kto moze ten moze... )
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 21:15   #1605
paula007
Zakorzenienie

Dziewczęta, zachęcam do obejrzenia filmu "Uciekinier".
O ucieczce więznia Oświęcimia. Naprawdę rewelacyjny.
Zwyciężył na tym festiwalu, przy którym pomagałam, a teraz go nawet w necie znalazłam.
http://www.itvp.pl/rozrywka/video.ht...76&video=24829

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 21:17   #1606
ma_linka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
poradzisz sobie
dzięki za miłe słowa
dziś zrobiłam sobie wolne, czytam "Pachnidło" i się byczę

Cytat:
Napisane przez ewelina090 Pokaż wiadomość
Aga jestem na profilu ogolnym... teraz zaluje ze nie poszlam na bio-chem bo i tam skladalam papiery. no ale tak do konca nie bylam zdecydowana co chce robic po liceum wiec wybralam ogolny... matma tylko podstawowa na rozszerzona boje sie porywac i moj nauczyciel z matmy mowil nam zebysmy zdawali tylko na podstawie. biologie chce zdawac na rozszerzeniu ale obawiam sie ze to nie wystarczy zeby dostac sie na biotechnologie
to zdajemy to samo ja dziś się przeraziłam jak uświadomiłam sobie, że trzeba dać jako 3. przedmiot matematykę (rozumiecie: dodatkowy obowiązkowy ) aby mój plan wypalił. rozszerzona matematyka to jednak nie dla mnie. na biotechnologię też kiedyś chciałam iść, ale zrezygnowałam ze względu na chemię... ale może też warto się zastanowić

ma_linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 21:59   #1607
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Zwyciężył na tym festiwalu, przy którym pomagałam, a teraz go nawet w necie znalazłam.
Obejrzę jutro jak nie zapomnę
A teraz do spania idę, dobranoc
Stary 2008-09-05, 22:02   #1608
organizm
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Padam po tym pierwszym tygodniu.. Mam tyle na ten weekend, Wesele i Cudzoziemka do przeczytania, wypracowanie na historię i na edukację europejską... Mogłabym tak długo wymieniać.. U Was też tak??

Jestem po pierwszej teorii na prawie jazdy.. Dla mnie to marnowanie czasu! Jak przez 1,5h mam rozwiązywać testy, to równie dobrze mogę to zrobić w domu..

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 22:10   #1609
wszełka
Zakorzenienie

Ja muszę w ten weekend powtórzyć z biologii ukł. krwionośny, limfatyczny i wydalniczy. Przeczytać Wesele ( choć to dopiero na piątek) i porobić zadania z matmy dla przypomnienia nieszczęsnych ciągów Oby tylko mi się chciało

Ale u mnie komary gryzą- całą lewą rękę mam pogryzioną swędzi

Idę poczytać na dobranoc artykuł o migrenie ( coś dla mnie...) w Świecie Nauki

Dobrej nocy i udanego weekendu

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-05, 22:18   #1610
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Ja muszę w ten weekend powtórzyć z biologii ukł. krwionośny, limfatyczny i wydalniczy. Przeczytać Wesele ( choć to dopiero na piątek) i porobić zadania z matmy dla przypomnienia nieszczęsnych ciągów Oby tylko mi się chciało

Ale u mnie komary gryzą- całą lewą rękę mam pogryzioną swędzi

Idę poczytać na dobranoc artykuł o migrenie ( coś dla mnie...) w Świecie Nauki

Dobrej nocy i udanego weekendu
To widzę że nie tylko u mnie tak szaleją..

A mnie jakoś komary na całe szczęście nie gryzą!

Ja też już idę spać.. Dobranoc!

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 22:54   #1611
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Padam po tym pierwszym tygodniu.. Mam tyle na ten weekend, Wesele i Cudzoziemka do przeczytania, wypracowanie na historię i na edukację europejską... Mogłabym tak długo wymieniać.. U Was też tak??

Jestem po pierwszej teorii na prawie jazdy.. Dla mnie to marnowanie czasu! Jak przez 1,5h mam rozwiązywać testy, to równie dobrze mogę to zrobić w domu..
Z grubszych spraw mam mnóstwo z chemii i angielskiego.
Plus drobne zadania z matmy,wosu ale do zrobienia w autobusie. O ile kogoś znajomego w nim nie bedzie (wątpliwe)
Stary 2008-09-05, 23:01   #1612
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam taki dzień,że ciągle rozmyślam o jednym. Prawo czy europeistyka Co byście wybrały? Proszę od razu o konkretne argumenty.

Ja za tydzień mam sprawdzian z pozytywizmu, który robiliśmy w tamtym roku, a za dwa tyg. "Wesele"... Ech.
prawo
może studia fajne, ale później jaka praca

Cytat:
Ja wiem wiem tylko to był taki słowotok i z dwóch wątków wyszedł jeden. hehe

Dziuniaaa Ja wybrałabym prawo. Bardzo konkretny kierunek zdobywasz konkretne wiadomości no a prawników, adwokatów nigdy za wiele.
Europeistyka jest interesująca, ale to połączenie wielu dziedzin socjologii, politologii ekonomi trochę administracji. A jeśli chodzi o to, że prawo to same prawa to nie prawda, bo na europeistyce też są elementy prawa.
Ja tak myślę i przyznam, że też zastanawiałam się nad europeistyką i myślę, że pewnie złożę papiery, ale czy pójdę? Nie wiem. Niestety nie mam takich predyspozycji, żeby iśc na prawo, bo historia to nie moja dziedzina.

- '' Przeanalizuj różne aspekty wolności człowieka na podstawie dzieł literackich z dwóch wybranych epok''
- ''Motto, cytat, ostatnia scena, tytuł jako klucz do inspiracji dzieła. Omów zagadnienie na wybranych przykładach''
- ''Niewłaściwy wybór, fałszywe kroki, błędy. Oceń, jakie były ich konsekwencje w biografii wybranych bohaterów literackich''
- ''Portret outsidera w literaturze. Omów temat na przykładzie wybranych utworów''
- ''Scharakteryzuj język polskich piosenek współczesnych na wybranych przykładach''

niestety żaden mnie nie zachwycił

Cytat:
jutro na pewno obejrzę ciekawi mnie ta tematyka.

Jeejku, wróciłam z tej randki Dzięki za kciuki Chłopak z każdym kolejnym piwem wydawał się coraz fajniejszy Ogólnie było strasznie śmiesznie; na koniec powiedział, że następnym razem kupi taśmę do zaklejenia mi ust, żebym tyle nie gadała
pozytywne dobranoc
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 23:17   #1613
karateczka000
Zakorzenienie

mam jeszcze takie pytanie, (może głupie i banalne)
czym różnią się studia I, II stopnia, licencjackie i magisterskie?
co można robić po zrobieniu licencjatu? no i co to jest ten I i II stopień???

Stary 2008-09-06, 06:01   #1614
201704240951
Konto usunięte

I stopien to są 3 letnie ( licencjata bronisz na koniec )
II stopien to są 2 letnie po licencjackich ( tu magistra na koniec bronisz, nie muszisz isć na nie , jeżeli ci wystarcza licencjat ) Chyba jasno się wyraxiłam ?
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 08:10   #1615
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja połowy tych tematów na swojej kartce nie mam,a szkoda bo drugi wydaje się ciekawy

Cytat:
mam jeszcze takie pytanie, (może głupie i banalne)
czym różnią się studia I, II stopnia, licencjackie i magisterskie?
co można robić po zrobieniu licencjatu? no i co to jest ten I i II stopień???
I stopnia - studia licencjackie
II stopnia - dwuletnie magisterskie. Robi się je po zdanym licencjacie.
Licencjackie tak jakby połowa studiów :P Po licencjacie jest wykształcenie niepełne wyższe, dopiero po magisterskich ma się wykształcenie wyższe.

A co do spania to dajcie spokój, ja bym całymi dniami spała Wczoraj byłam z TŻ w kinie samochodowym, film zaczynał się o 21,a ja połowę przespałam. Wróciłam do domu to w trakcie pisaniu mu smsa zasnęłam. Nie wiem co się ze mną dzieje, nadal ciężko mi się przestawić do szkoły :/
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 08:15   #1616
Neszikaa
Zadomowienie

Paula - jak tak polecasz to chyba też obejrzę Tymbardziej, ze temat ciekawy choc smutny

ksh - to super!

Dzisiejszy dzien zaczał się dla mnie wcześnie (jazda o 7 rano) więc nawet nie mogę odespać tego tygodnia Aż tak duzo na weekend nie mam, geneza Quo Vadis, powotrzyc cytologie komorki i kilka zadan z angielskiego. Czuje, zedopiero potem sięzacznie

Kupiłam sobie wcoraj sliczne buty na obcasie - wisniowe. Postanowiłam nie przejmowac sie wzrostem A konkurencje miały duża bo znalazłam fanatstyczna książke Marylin Monroe - ostatnie seanse.

PS też tak mam, ze bo szkole chce misie spac
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 08:31   #1617
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cześć Dziewczyny

Wczoraj wróciłam taka padnięta do domu, że szok. Nagadałam się z siostrą, podrukowałam zadania, obejrzałam jakiś film i poszłam spać. Tak strasznie,ale to strasznie chciało mi się spać.

Heh, a dzisiaj czeka na mnie pracka z polskiego, "Zbrodnia i kara", model standardowy z chemii i zadania z magnetyzmu z fizy.

W ogóle coraz bardziej jestem wkurzona na moją szkołę. Niby taka super, och i ach, a coraz bardziej mi się nie podoba. Zwłaszcza jeśli chodzi o chemię. Nauczyciel bardzo specyficzny- jak ci podpasuje to wiesz o czym mówi na lekcji, a jak nie to nic nie wiesz i nie rozumiesz (nie potrafi normalnie tłumaczyć). Tsa, zawsze u nas wszyscy zdają maturę, ale się dowiedziałam, że od tego chemika z klasy połowa chodziła na kursy przedmaturalne i korki (średnia maturalna 67%- nie dużo), a u mojej biologicy nikt nie chodził na korki, kursy i miała średnią 76% (zaczynając dopiero od listopada, bo była na macierzyńskim).
Heh, muszę przejrzeć oferty kursów przedmaturalnych z chemii :/

Zmykam na razie, papa

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 09:28   #1618
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
ooo muszę obejrzeć kiedyś
Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Rozwiązywać? a to oni wam nie tłumaczą tej teorii?

oj, ja mam już też dużo głównie matma, ale też już ang. no i przeczytać "Jądro ciemności", po które muszę dzisiaj jechać do biblioteki. a znaczną większość muszę zrobić dzisiaj

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Jeejku, wróciłam z tej randki Dzięki za kciuki Chłopak z każdym kolejnym piwem wydawał się coraz fajniejszy Ogólnie było strasznie śmiesznie; na koniec powiedział, że następnym razem kupi taśmę do zaklejenia mi ust, żebym tyle nie gadała
pozytywne dobranoc
no widzisz czyli już kolejna randka zaplanowana?
Stary 2008-09-06, 09:32   #1619
zanetka007
Wtajemniczenie

dzień dorby!
Ja dziś od rana zabiegana. Biegam robie obiad, sprzątam w międzyczasie oglądam tv i załatwiam sprawy dojazdu na 18 kumpeli.
Powoli wsio się zaczyna układać

A co do pr dom to Ja mam pare zadań z mat, które zdążyłam zrobić na lekcji, z ang jak pisałam 2 listy i ogłoszenie - już napisane. No i muszę powtórzyć sobie coś z geo i zastanowić się poważnie i wybrać w końcu temat i zacząć nad nim pracować.

Idę, bo jak się tu ze wszystkim obrobię trzeba się wykąpać i lecieć na impreze.

Miłego weekendu Dziewczynki!
ale i tak pewnie jeszcze tu zajrzę

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 09:34   #1620
paula007
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja muszę napisać wypracowanie z francuskiego, przeczytać nowele Konopnickiej i Prusa. Powtórzyć "Nad Niemnem", które czytałam w maju i nic nie pamiętam oraz jakieś notatki o pozytywiźmie zrobić. Oprócz tego powtórzyć jakiś tam temat z histy i zrobić notatki. Od razu chyba też zrobię zadanie z wosu na wtorek, żeby w poniedziałek się więcej poobijać.

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
pozytywne dobranoc
Super. Gratulacje i powodzenia na kolejnych randkach

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie wcoraj sliczne buty na obcasie - wisniowe. Postanowiłam nie przejmowac sie wzrostem A konkurencje miały duża bo znalazłam fanatstyczna książke Marylin Monroe - ostatnie seanse.
ooo, ja mam ochotę na tę książkę ale narazie muszę się powstrzymać Poza tym do matury i tak bym jej nie przeczytała pewnie, bo będę czymś innym zajęta.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości