|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
Podoba mi się ta czerwona sukienka na jednym ze zdjęć, ale do innej fryzury i dodatków.
Mi by się tez nie chciało tapirować tych włosów. A wszystko po to, by wyglądać jeszcze bardziej imoł. Nie czaję, nie czaję
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
tapirowalam wlosy pol roku, albo lepiej i mialam natretne uczucie, ze wyłysieje, znaczy, że je sobie wyrwe, no ale ja tapirowalam dla troche innego efektu niż ten z fotek
![]() teraz chyba musze znow zaczac, ale tym razem na roberta (i tu pamiec 50latki), no tego z the cure, bo mam glupia dlugosc, zapuszczam z krotkich i robi mi sie grzybek
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudo miał a nie włosy! ![]() ![]() ale ja i tak wolę gładkie, skupiam się teraz tylko na zapuszczaniu, wcierki wycierki, odzywki.... ![]()
|
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizerunkiem w sumie też. Tapirowałam się podobnie, ale bardzo krótko, bo lubię dotykać włosów i się nimi bawić, a jak masz na głowie jeden wielki supeł, to ruszanie włosów jest średnio miłe. Wyczaiłam na jakimś wątku, że będziesz farbować na biało, pochwal się, jak będziesz po Też mam ciemne, TŻ stwierdził, ze fajnie byloby mi w ciemnorudych, ale boję się kompletnej zmiany wizerunku - kolory ubrań, makijażu...
|
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Konto usunięte
|
Oj tak, wiesz ostatnio wychodze z czerni w kierunku czegos bardziej kobiecego, brazow, tunik z duzym dekoltem spadajacych z ramion, obcislych granatowych dzinsow, damskich butow na obcasach, mam nawet torebke
i wiem, ze do tych wlosow ciuchy typowo metalowe beda super, ale te bardziej grzeczne juz nie, zakochalam sie ostatnio w beżach, ale przy jasnych włosach znikne. Tylko, ze jak nie zrobie, to bede chora tak jak teraz, od prawie roku tylko wlosy i wlosy, bo ja chce białe. Bedzie duuzy problem zeby przestawic sie z szafy, kosmetykow i przyzwyczajeń mocnej zimy z ciemna karnacja, cieplej kolorystyki, brazow na twarzy na coś dokładnie odwrotnego. Boje sie znow wygladac jak "metal", to juz nie ten wiek Zresztą ile lat można. Jedyne co mnnie ratuje, to serio stylizacja na wiedźmina Pewnie sie okaze, ze fryzjer powie "przykro mi, to niemozliwe" i zostane z problemem sama.Smith kojarzy mi sie z moim dziecinstwem, w Mtv lecialo lullaby kiedy mialam kilka lat i tak siebie zasypiajaca widzialam kazdego wieczora. |
|
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
ja też chceeeee białe włosy!! i też to za mną chodzi cholera ciągle.i nie wiem czy robić,bo teraz mam brązowe naturalne i przynajmniej niezniszczone...ale co z tego jak chceee białeee^^
a do białych włosów niezmiennie mnie inspiruje modelka Aggyness Deyn..eh. |
|
|
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
ja czekam na jakas amerykanska ekranizacje wiedźmina, bede sie wtedy inspirowac
bo polska wyglada jak krzyżacyz racji tego, ze wiekszosc dziewczyn na forum uwielbia rihanne i pluje na wszelkie perwersyjne wersje gotyku, lateks, skore itp nazywajac to bazarową tandetą pod latarnie, pare fotek panny R ![]() sie dziewczyna wyrabia Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2008-08-28 o 21:42 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Wtajemniczenie
|
haahaa jeszcze Dodę trzeba wkleić
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Blagam, tylko nie Doda i jej paskudna geba...
pushit, nie przesadzajmy z tym uwielbieniem dla Rihanny;p Niezle te stroje sceniczne, ale wlasnie - co innego scena, a co innego codzienne zycie. Choc skorzane spodnie by mi sie przydaly , to do lateksu czy lakierowanej skory jakos nie moge sie przelamac poza dodatkami typu torebka, buty. Nie jestem az taka odwazna
|
|
|
|
|
#1331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też bym sie tak nie ubrała na co dzień. Ale na koncert, to czemu nie
|
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Konto usunięte
|
to nie zasluga rihanny, ze teledysk jest cudowny, ona tylko przychodzi i robi za gwiazde
ja nie lubie grzecznego wygladu, uwielbiam przesadzony, sceniczny odnalazlabym sie jako doradca rammsteina
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o scenę to można szaleć i szaleć, i szaleć... Ale na życie codzienne trochę ciężko to przełożyć... No chyba, że ktoś jest odważny Gdybym była starsza to napewno ubierałabym się inaczej, niż teraz :/
|
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejjj ja kiedyś tak miałam, że poszłam z moją koleżanką do księgarni a tam jakiś moher się pyta z jakiej sekty jesteśmy ^^
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zadomowienie
|
czarne_pazurki wklej proszę fotki...
lubię oglądać wszelkie oryginalne style ![]() A teraz moje drugie podejście... nie metal, nie gothic, ale na upartego coś podchodzącego pod emo albo niewiadomoco
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
fajne to coś na dloniach
czuje jesien, chyba mi sie zaraz zalaczy nostalgiczny got, ktory na wszystko zrędzi ![]() jest mi zimno, wszystko jest takie nierealne, w poniedzialek do szpitala, ehh jeszcze zab mnie boli |
|
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
Perwati też uwielbam białe włoski takie jak poniżej
![]() Pushit a my obie sie tak błąkamy pomiedzy dwoma stylami co?
|
|
|
#1340 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałoby się wyrosnąć z czarnych podkoszulek, nieco "skobiecieć", ale z drugiej strony jakos tak o to trudno, bo to, co podoba mi się najbardziej, ma na ogół męski krój. W retro, czy czyms innym absolutnie siebie nie widzę, jak już, to ze skrajności w skrajność (nie lubie podkreslac kobiecosci w jej ciociowatej, neutralnej, bezpiecznej i niewinnej formie), ale powoli, żeby szoku nie doznać. I jak znam życie i tak w końcu wrócę do butow demonii i skórzanej kurtki.
|
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1342 |
|
Konto usunięte
|
czekamy, ja na pewno wrzuce nowe buty jak dotrą
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój strój na rozpoczęcie roku szkolnego
(tzn na co dzień też podobnie chadzam ;])1. całość 2. zbliżony wzór gorsetu, bo na pierwszym to wygląda jak cały czewrony 3. buty z bliska i jak?
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Konto usunięte
|
wrocilam z wycieczki po sklepach
i musze powiedziec, ze jest raj dla fanow cyberpunka, jutro wkleje co przywloklam, zastanawiam sie jeszcze nad butkami w stylu mad maxa |
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Chromonikielnia, świetny ten gorset! Można wiedzieć, gdzie kupiłaś?
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi sie wszystko oprocz spodnicy, ale nigdy mi takie nie podchodzily, wiec nic nowego. Wrzuc cos jeszcze
|
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
że tak się pozwolę wtrącić
żadna z was nie kojarzy tej pani? nie jest ona metalem ale to chyba najbardziej rockowa kobieta, jaką widziałam - jeśli chodzi o styl ubierania.załączam kilka fotek Alison "VV" Mosshart z The Kills
|
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy obecnych wizerunkach gwiazd rocka i "rocka" boje sie szukac ich zdjec
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Cudo miał a nie włosy! 

bo polska wyglada jak krzyżacy