![]() |
#1621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Boże ja się tu czuję jak jakaś dezerterka normalnie
![]() ![]() ![]() PS. Wybaczcie, że się nie pojawiam na forum a jeśli już się pojawiam to piszę jakieś durnoty i to nieskładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Konto usunięte
|
a ja siedze w poznaniu bo dzisiaj impreza SOS with tiesto;] nawet nie czytam co tu ostatnio piszecie bo od srody wieczor jestem chora a w czwartek culam sie jkby mnie ktos walcem przejechał;/ z tż'em nadal źle ..... szkoda slow;/ hehehe i jeszcze w klepach nic ciekawego na czym mozna oko zawiesic.... bleah heheh
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Przyczajenie
|
Witam po długiej przerwie wszystkie wizażanki, a zwłaszcza te, które dołączyły pod moją nieobecność ^^
![]() Wybaczcie, że nie będę czytać wszystkiego co zdążyłyście napisać, ale ogrom notatek jakie mam do przepisania chyba nie pozwoli mi się znad nich ruszyć Oo' Jak nastroje przed-maturalne? ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
BAN stały
|
a ja zaczynam od dzisiaj..
intenstywna nauka angielskiego i niemieckiego ( w grudniu zdaje certyfikat dsdII) i lektury...przypominam sobie wszystko od początku, porządkuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() właśnie mam przed sobą tematy, spodobał mi się "pies jako bohater lit i malarski. Zbadaj różne formy ujęcia i funkcje motywu"-co myślicie?
![]() |
#1626 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ten weekend będzie chyba ostatnim podczas którego będe sie obijała :P nie mam nic siły robić, (a już za 2tyg spr z całej strożytności ![]() poza tym na 16 jazdy, a potem lecę z dziewczynami opijać moje urodziny ![]() czyli sam relaks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście harmonogram matur?
http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=649&Itemid=2 Angielski i geografię mam w jednym tygodniu, więc teraz się modlę, żeby ustny ang dali mi w miarę szybko, bo miałabym od razu wolne. ![]()
#1628 |
Zakorzenienie
|
jeszcze co do tych tematów, to, czy trzeba je wybierać na zasadzie " kto pierwszy, ten lepszy"?
przepraszam, ze tak o wszystko pytam, ale do poniedziałku jeszcze duuuuużo czasu ![]()
#1629 |
Zakorzenienie
|
Nie, właściwie to nawet cała klas może mieć taki sam, ale trzeba je inaczej zrealizować. Tylko wiesz, jak wybierzesz popularny temat (typu motyw kobiety) to musisz się liczyć z tym, że komisja się takich prezentacji dużo naoglądała i trudniej będzie ją "zadowolić".
#1630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale możeu ciebie jest inaczej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak tylko wpadam przelotem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
no racja, im mniej popularny temat tym lepiej.....
a co myslicie o tym z psem(o ktorym napisalam wyzej)? wygląda na taki, który wybierze dużo osób?
#1633 |
Zadomowienie
|
ja dziś zaczęłam od matematyki, będę musiała napisać sobie wszystkie potrzebne wzory i wykuć je na pamięć
![]() ![]() ![]() co do tematu z psem, to mi niezbyt przypadł do gustu ![]()
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w bibliotece nie mieli już lektury, więc musiałam wydać aż 3zł na gregowskie wydanie ![]() ![]() no a zaraz powinnam się za matmę wziąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
BAN stały
|
dziewczyny znacie może jakąś strone gdzie sa podane wymagania na podstawowy angielski ???? jakie czasy itp..nie moge tego nigdzie znalezc a jest mi bardzo potrzebne
a co do harmonogramu ...mi wyszło że mam przez pierwszy tydzień codziennie ![]() ![]() ![]() EDIT: ZNALAZłAM ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
tylko takie gadanie
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajny, taki... oryginalny ![]() ![]() Kuuuuuuuurde. Umówiłam się z koleżanką na mieście, jak już byłam prawie na miejscu ona zadzwoniła, że nie przyjedzie. ![]() ![]() A dzisiaj jeszcze taki upał. ![]()
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
hmmm.....cieszę się, że Wam się spodobał, ale właściwie lepiej by było jakby w mojej szkole było inaczej. Mam nadzieję, że nikt go nie wybierze
![]() ksh-wiesz, że od razu tez pomyśłałam o tym psie ![]() ![]() ![]() znalazłam już kilka pomorskich i nie tylko uczelni, na ktorych są kierunki, które mnie względnie interesują. Wyszło tego 13. Wybierałam przede wszystkim pod kątem przedmiotów, które pasują mi do zdawania na maturze. Może coś z tego będzie ![]()
#1638 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() ja dzisiaj ciezko pracuje ![]() u mnie w szkole naprawde nie jest jeszcze tak zle. narazie mam tylko zadane kilka zadan z matmy, fizy, cos z biologii... Neszikaa a skad jestes? i gdzie chcesz chcesz isc na studia? ja chcialabym do lublina i tam na am na analityke medyczna trzeba chemie i biologie rozszerzona. ma_linka a na co chcialabys isc? ![]() no i nam nie dali tematow, nawet na stronie szkoly ich nie ma... no wiec ja ide dalej pracowac ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Na mojej liście tematów spodobał mi się temat, coś w stylu "Sylwetka kota w literaturze i sztuce". Możliwe, że się nim zajmę
![]() A dzisiaj się wybieram z kumpelami do kina na Mamma Mia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też mam przerwę 4 dni i biol i chem z głowy. Ufff... a reszta aż tak bardzo mnie nie obchodzi. Byle zdać ![]() Uff siedzę właśnie w chemii kwantowej ![]() ![]() ![]() Be Super temat !!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja się zabieram za temat : 'Symbolizm w literaturze i malarstwie romantyzmu i Młodej Polski' ![]() A teraz spadam czytać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Raczkowanie
|
Witam drogie tegoroczne maturzyski
![]() ![]() ![]() Edytowane przez LittleDevil14 Czas edycji: 2008-09-06 o 15:16 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8904601]a ja siedze w poznaniu bo dzisiaj impreza SOS with tiesto;] nawet nie czytam co tu ostatnio piszecie bo od srody wieczor jestem chora a w czwartek culam sie jkby mnie ktos walcem przejechał;/ z tż'em nadal źle ..... szkoda slow;/ hehehe i jeszcze w klepach nic ciekawego na czym mozna oko zawiesic.... bleah heheh[/quote] o tiesto Tobie to dobrze ![]() ja też jestem chora ![]() ![]() Cytat:
![]() posprzątałam już cały domek(tzn się parter i klatkę schodową, reszta dla siostry ![]() teraz musze w końcu się zabrać za tą notatkę z polskiego bo za każdym razem co się do niej zabieram wymyślam co innego.. ostatnio np. porządki w szufladzie :P później musze powtórzyć matmę: permutacje, kombinatoryka itp bleh ![]() no i w końcu muszę siąść nad tymi nieszczęsnymi tematami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ambitnie. ![]() A ja przeczytałam "Mendla Gdańskiego". ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie jeden temat w klasie. A ja nadal nie wybrałam intesesujacego mnie tematu. Myślałam o kulturze w internecie.. z jednej strony sie wydaje łatwe, a z drugie trudne. ![]() Mojego tematu to nie przyjęło OKE, jak i większosc z klasy. Wybredni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do psa,to najwyżej będe musiała poszukać mniej znanych książek, w ktorych bohaterami są psy......tak bym chciała żeby nikt tego nie wybrał ![]() ![]() nika, a jaki zaproponowałaś?
![]() |
#1650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wracając do psów... Pies, który jeździł koleją ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.