|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | ||
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Absurdy i zdziwka z grup na fejsie
Cytat:
Ma o sobie wielkie mniemanie, fakt, głos ma genialny, ale rozmienia się na drobne, nagrywa jakieś gó.wna, zero hitów, do tego bierze ewidentnie jakieś narkotyki, albo po prostu jest idiotką, bo to co mówi, to nie jest normalne. Gdyby nie Kurski i jego żenujące festiwale typu " murem za polskim mundurem"🤦 to już dawno nikt by o niej nie pamiętał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Najbardziej mnie śmieszy słodkopierdząca Idą Nowakowska, która ci chwilę podkreśla jaka jest pobożna, zdjęcia z dzieckiem " w kościółku" itp. jakos jak była gwiazda TVN po You van dance to się tak wiarą nie afiszowała. Mało kto mnie irytuje jak ta dwulicowa gwiazdeczka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2822 |
Zadomowienie
|
Z tą jej karierą i brakiem przebojów, to moim zdaniem problem może kryć się też trochę w tym, że moda na wielkie popowe diwy już troszeczkę przeminęła. Kiedy Edyta startowała, w Stanach na topie były chyba akurat Mariah Carey, Christina Aguilera, Celine Dion i tego rodzaju klimaty, prawda? A przynajmniej tak mi się wydaje, że jest to mniej więcej ten okres. No i w Polsce mieliśmy właśnie Edytę, Justynę Steczkowską, Anitę Lipnicką i pewnie jeszcze kilka innych piosenkarek tego typu, o których zapomniałam, a ewidentnie powinnam wspomnieć. No ale właśnie...moda na ten rodzaj popu minęła, część z tych piosenkarek postanowiła, że mimo wszystko będzie jednak kontynuowała tę ścieżkę kariery, ponieważ w tym rodzaju muzyki czuje się dobrze i bezpiecznie. A Edyta...stwierdziła, że zrobi wszystko, żeby podbijać serca coraz to młodszych pokoleń. No tylko, że niestety nie za bardzo jej idzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89042884]Naprawdę? A to nie z nią była kiedyś afera, bo powiedziała, że Biblia to stek bzdur czy coś w tym rodzaju?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Doda się chyba w pewnym momencie "nawróciła" - coś jak Edzia ![]()
![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakłócenia na linii serca
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2827 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Hahahahahahahahahhahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
O kurcze. Szkoda mi jej. Wygląda to słabo. Taka nadmierna religijność do spółki z teoriami spiskowymi bywa chyba jednym z pierwszych objawów chorób psychicznych.
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Konto usunięte
|
Na grupie o Bieszczadach jakiś czas temu regularnie widywałam taką dyskusję:
- Jadę w Bieszczady na tydzień, będę mieszkać w A. Z której strony najlepiej wejść na X? - Idź szlakiem żółtym z A, potem dalej prosto, to od razu wejdziesz na B, zejdź stokiem i tak jest dalej szlak i wejdziesz na C, zrobisz sobie pętelkę i zejdziesz w A. I niby wszystko fajnie, ale jak ktoś nie wie, z której strony wejść na najbliższą górkę, to szczerze wątpię, że porwie się na robienie 25 km po górach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W BN odwiedzamy zwykle rodzinę i przyjaciół, a przy okazji Wielkanocy organizujemy sobie urlop (bo to czterodniowy weekend sprzyja), a jeśli kraj docelowy ma jakieś wielkanocne specyficzne zwyczaje, to oczywiście uznajemy to za atrakcję i w miarę możliwości idziemy zobaczyć. Walentynek i Halloween też nie obchodzimy, urodziny symbolicznie. Z tym że raczej ciągle spędzamy czas "inaczej". Przed pandemią potrafiliśmy spontanicznie wyjechać na weekend i ze dwa kraje dalej, planując to z dnia na dzień. Od mniej więcej marca do października wyjeżdżaliśmy w każdy weekend, zimą - co drugi/trzeci. Zatrzymała nas dopiero pandemia. No i miejsca docelowe się trochę skończyły, nawet rozważam wyprowadzkę w inny region, żeby zmienić zasięg. ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Tak samo uważam. Szkoda mi jej, bo nie wygląda na to, żeby była świadoma problemu i zapewniała sobie fachową pomoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2834 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dla.odmoany powinni odsłonić sobie mózgi 🤷
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie grupy wnętrzarskie to chyba najwyższy level odmóżdżenia. Ludzie sami nic nie potrafią ogarnąć i widzę coraz to głupsze pytania:
- gdzie trzymacie papier toaletowy - gdzie przechowujecie podpaski i tampony - gdzie wieszacie ścierki do naczyń - gdzie mam postawić suszarkę z praniem jak mieszkam w bloku Niezmiernie mnie dziwi, że w takich kwestiach trzeba szukać inspiracji. A przede wszystkim zastanawia mnie jak tacy ludzie funkcjonują na co dzień. Dzwonią do mamy jak są w sklepie jakie masło kupić?
![]() |
#2836 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Na szaro: Po raz kolejny Twój komentarz poprawia mi nastrój
![]() ![]() Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
A propos organizowania przestrzeni to dziwi mnie niesamowicie przekładanie produktów z opakowań "fabrycznych" do szklanych/plastikowych pojemników. Rozumiem jeszcze, gdy chodzi o te sławetne mole pokarmowe, ale nie... Ostatnio gdzieś mi się rzucił w oczy filmik, na którym - w ramach "organizacji" - laska nie tylko przesypywała makarony i płatki, ale... Przelewała soki. Czyli wiecie... Otworzyła szczelne plastikowe butelki z pasteryzowanymi sokami, tylko po to by je przelać do niefabrycznych plastikowych butelek. Jakby przelała jeden, to dziwne, ale ok, może zaraz będzie pić i jej szybko zejdzie - ale laska przelała kilka takich samych soków...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2022-01-11 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Challenge(r) me!
|
Podejrzewam, że to przelewanie i przekładanie ma na celu tylko efekt wizualny. Jak się czasem popatrzy na łazienki czy kuchnie to takie sklepowe opakowanie nie ma tam miejsca bytu, wszak nie pasuje kolorystycznie i nie jest wystarczająco eleganckie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki otwart sok to już długo nie postoi .Jakieś 24-48 w lodowce ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
Też widziałam takie filmiki. Ale to chyba tylko po to żeby ładnie wyglądało, ale dla mnie to mija się z celem, bo przecież większość spożywki i tak jest pochowana. Co do organizowania przestrzeni to ja uwielbiam pytania pt. 'gdzie trzymacie alkohol' i guanoburze, że trzymanie alkoholu n wierzchu to wioska ![]()
![]() |
#2846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to ma jakiś sens jeśli taka babeczka jest vlogerką kulinarną i nie chce pokazywać marek produktów, no ale nawet w takim przypadku rozlewanie produktów na zapas jest nieracjonalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- zarzucisz nazwą kanału?
![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
a ok, to mi kiedys wyskoczylo wielkie organizowanie lodowki, milion pojemnikow ale przelewania sokow nie kojarze, moze wtedy to jeszcze nie bylo modne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.