![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy mąż/żona zawsze numerem 1?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Kojarzę chyba Twój login, czy to Ty kilka lat temu pisałaś o mężu którego złapałaś po imprezie w łóżku z koleżanką? I nie chodzi mi na seksie, bo ponoć nic się nie wydarzyło, ale zapamiętałam że pytałaś czy to karma za to że żonę zdradził z Tobą. Czy jednak pomyliłam loginy? Jeżeli tak, to przepraszam. Jeżeli nie, to jego dzieci w waszym związku to najmniejszy problem.
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem tej historii.
Zlecenia trwają 6 tyg (sama tak napisałaś) przez ten czas mieszkasz u kobiety, którą się zajmujesz- ok. Gdzie w takim razie się podziewasz po tych 6 tygodniach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
To proste. Po 6tyg. przedłużam na następne i następne. Ostatnio przedłużyłam o 3 mies i drugi raz też. Jadę z tym koksem już od początku marca zeszłego roku. Jedyne co dobre to sumę, co miałam uzbieraną tu na swoim koncie przez 12l małżenstwa, teraz podwoiłam w kilkanascie miesięcy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
whatever
|
Cytat:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Niezła wymówka. Ta sytuacja jest Ci po prostu na ręke, niby się rozwodzicie ale przeciągasz to w nieskończoność bo tak Ci wygodniej. Wiesz, że tam mieszka, zawsze możesz się odezwać żeby dosłał kolejne dokumenty (bo serio to taki problem wziąć wolne skoro nie miałaś go od ponad roku i je wszystkie zabrać no ale wtedy zabrałabyś sobie też pretekst do gadania z nim).
Gdybyś chciala to dawno byś to zakończyła. No ale wtedy trzeba by temu stawić czoła i przepracować rozstanie, Ty wolisz udawać, że tysiące innych spraw Cię przed tym blokuje. Co najgorsze, to to że tkwisz w tej chorej sytuacji z facetem, który już kilka lat temu robił Cię w jajo obmacując w WASZYM łóżku Twoją dobrą koleżankę kiedy spałaś za ścianą, później sobie z nią smsowal w najlepsze a na koniec jeszcze Cię zgwałcil analnie. Ty natomiast zamiast wywalić go z mieszkania i się z nim rozwieść zakladasz kolejny wątek maglując temat jego dzieci. I jeszcze piszesz, że nauczyłas sie na własnych błedach bla, bla. Ma sa kra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Albo wie, że jak przestanie być miła i zabierze się za rozwód na poważnie to mąż już taki kochany nie będzie i może się okazać, że wszystko co złe to nie przez jego dzieci.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lubiekielbase;89253 428]Albo wie, że jak przestanie być miła i zabierze się za rozwód na poważnie to mąż już taki kochany nie będzie i może się okazać, że wszystko co złe to nie przez jego dzieci.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUO] cos w tym jest. A tak na poważnie. Nie szukam zadnej okazji do porozmawiania z nim. Ale o sprawami związanych z rozwodem, to przekazujemy sobie wiadomości. Moze była jakas jedna na początku rozmowa ale nic poza tym. W najblizszym czasie chcę z nim porozmawiać o podziale majatku. Moze sie uda jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.