|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2022
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
No to super.
Dowiedz się u rzecznika praw pacjenta, jak to jest z ta lekarka ze pominęła torbiel. Masakra!!! A ze u Ciebie drożność Ok to też super ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
To teraz wybrac sie do naprawde dobrego specjalisty, poszukac dobrych opinii i na wizyte. Zeby szybko dzialac
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2794 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Strasznie dawno mnie tu nie było... ale niestety nic się nie zmieniło, nadal jestem w gronie staraczkow.
Jako że tonacy brzytwy sie chwyta... razem z tz uznaliśmy, że we wrześniu bierzemy ślub! Może po ślubie będzie łatwiej ;D Pp tak długim czasie starań chyba powoli godze się z sytuacja, że po prostu nie będziemy mieć dziecka. Za tydzień mam wizytę u nowej pani ginekolog i będziemy myślały, co dalej. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w trakcie szukania nowej pracy i rzucenia starej więc.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2797 |
|
Konto usunięte
|
Miałam testować w piątek, ale dzisiaj zaczął się okres
ale jakoś spodziewałam się tego. Mimo że cykl był wzorowy, to tuż po owulacji przeszłam jelitówkę z wysoką gorączką i wtedy tak myślałam, że pewnie nic z tego... Ale nie ma tego złego, bo jeszcze jutro i piątek do pracy, potem zaczynam dwutygodniowy urlop 🥰 więc zamierzam korzystać z wolnego jak tylko się da! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
ooo to super to zapewne teraz jesteście w wirze przygotowań oby zmiany wam pomogły w zajściu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89279418]Miałam testować w piątek, ale dzisiaj zaczął się okres ale jakoś spodziewałam się tego. Mimo że cykl był wzorowy, to tuż po owulacji przeszłam jelitówkę z wysoką gorączką i wtedy tak myślałam, że pewnie nic z tego... Ale nie ma tego złego, bo jeszcze jutro i piątek do pracy, potem zaczynam dwutygodniowy urlop 🥰 więc zamierzam korzystać z wolnego jak tylko się da! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Tuuule ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze przygotowania odwroca uwage i sie zadzieje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Dziekuje Wam. Wk* jestem o te torbiel bo bylabym w ciazy i bym nie wiedziala a dwa ze teraz raczej trzeba sie tym zajac a nie staraniem, wiec na co te hormony, cuda jak teraz kiedy latwiej bo otwarte jajowody to pewnie trzeba przerwy. Dawno bym sie tym zajela jakbym wiedziala. Dobrze, ze teraz wiem ale to komplikuje sprawe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
Caro_Carolla, masakra z tą torbielą! Szczęście w nieszczęściu, że dowiedziałaś się przed ciążą i możesz coś z tym zrobić. Słyszałam, że część dziewczyn zachodzi szybko po badaniu drożności w ciążę 😊
Cruxia, przypomnij nam swoją historię ![]() Ja na spontanie poszłam na badanie AMH, bo ostatnio się dowiedziałam, że moja koleżanka w podobnym wieku do mnie (ja mam 31 lat) ma bardzo niską rezerwę, a nie da się jej powiększyć, więc chciałam sprawdzić. Okazało się, że mam wynik w normie, i to nawet dosyć wysoki (ale nie niepokojąco). Dalszej diagnostyki nie planuję, pomyślę pewnie po 6 miesiącach nieudanych starań o tym. Póki co mamy 4. |
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny,
Trochę mnie podłamała ta wizyta... Nic nie widać, za 3 tyg Mam przyjść na kontrolę i wtedy powinno być wszystko jasne... Mam wcinać kwas foliowy i tyle poki co. Wg moich notatek w okolicy 23.06 musiało dojść do zapłodnienia... No nic, cierpliwosc ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szczerze mówiąc po tych 6 miesiącach mam myśli, że może dzieci są dla innych ludzi. Nie dla mnie. Może nie umiem w dzieci
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2803 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Powoli godzę się z myślą, że będziemy musieli zrobić jakieś badania. Moje cykle są nazbyt książkowe, żeby to się tak po prostu nie udawało... Albo mi się coś przytkało, albo chłop za mało produkuje albo coś... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z jednym z lekarzy z oddziału i ta torbiel moze byc od hormonow, ktore biore. Często bywa na poczatku ciazy i sie samo wchlania. Nie pamietam jaki to typ ale mam zielone światło na dalsze starania a torbiel kontrolowac.
Tym samym wracam do gry w 7 cyklu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89279592]To dopiero przełom 4 i 5 tygodnia, dziwne by było, jakby cokolwiek było widać...
Ja tym razem jestem naprawdę wyluzowana. Poprzednio było mi mega smutno, gdy dostałam miesiączki, teraz jest mi tak normalnie... Przynajmniej na urlopie popiję sobie bieszczadzkiego piwka 🤤 no i w pracy mamy teraz średnio ciekawie, moja ewentualna ciąża jeszcze bardziej by wszystko skomplikowała. Pewnie bardzo bym się stresowała tym, że w tym wszystkim zrzuciłam im taką bombę. Powoli godzę się z myślą, że będziemy musieli zrobić jakieś badania. Moje cykle są nazbyt książkowe, żeby to się tak po prostu nie udawało... Albo mi się coś przytkało, albo chłop za mało produkuje albo coś... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Kiedyś zeszłam całe Bieszczady, spalam w namiocie w Ustrzykach Dawne czasy, ale miło wspominam ten dziki klimat. Udanego urlopu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja już się uczę cierpliwosci 🥲 Ciężko było te 2-3dni wytrzymac do wizyty, A teraz trza jeszcze 3 tygodni. ![]() Pytałam czy robic te druga bete dzis mowil ze nie ma sensu, ciałko żółte ciążowe w prawym jajniku widział, mówi teraz to już na nic wpływu większego nie ma. Tylko jesc kwas foliowy i cierpliwosc. I ze wpływ na cokolwiek miałam do 23.06(wtedy był ostatni sex przed owu) która wypadła widocznie książkowo na 25.06. No i tyle ![]() Tak więc ciekawa jestem, co to bedzie. Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajesz nadzieję. Na pewno wszystko jest dobrze .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
W pewnym sensie tak..
Przynajmniej na ten moment ![]() Bo wszystko się może jeszcze wydarzyć... Cieszę się, ale póki nie ma potwierdzenia przez lekarza ze wszystko jest okej to wiecie... Taka radość utajonia... ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż wiadomo nie zawsze to takie latwe na początku tak się wyczekuje tych dni plodnych potem na ten test jak jest pozytywny to radość i strach żeby było wszystko dobrze potem wyczekuje się zarodka potem serduszka a potem prenatalnych żeby było dobrze i tak w kółko coś![]() 🤣Ale wierzę że będzie u ciebie wszystko dobrze ![]() Dziewczyny ja to już glupieje testy pokazywała wczoraj rano taka lekka kreskę na testach owu wieczorem znowu prawie niwidoczna, apka wyznaczyła owu na wczoraj ale teraz mi przesuwa z dnia na dzień ciągle...temp raz był skok a teraz ciągle coraz niżej więc niewiem o co chodzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ktorym dniu cyklu jestes? Kojarze ze niedawno mialas okres, tak szybko byś miala owu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sama nie wiem w co wierzyć. Trochę się boję przez doświadczenia koleżanki która miała samoistne poronienie... szkoda gadać... ![]() Sama nie wiem co myśleć. Czekac po ciuchu się cieszyc, a co ma być to bedzie. Dzięki ![]() Ja nie potrafiłam pika wykryć, sexu jak na lekarstwo a i tak się w jakimś stopniu udało. Zobaczymy w jakim na kolejnej wizycie ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Starania o dziecko od 2022
Cytat:
Ja mam 26/27 dniowe max i w tym cyklu mialam w 15 dniu wiec jeszcze czekaj cierpliwie ![]() Jak piszecie o sexie jak na lekarstwo itp to jest nadzieja ze to faktycznie loteria i szczesiwy traf U mnie okres za okolo 5 dni czyli 14dpo ale juz zaczynaja sie objawy PMS. U mnie to klasycznie bol migrenowy glowy.. w tym cyklu wogole sie troche martwie bo po owulacji caly czas bolal mnie lewy jajnik i zastanawiam sie czy pecherzyk pekl czy przypadkiem nie pekl i dlatego boli bo zrobila sie torbiel.. A wczoraj celowo zrobilam test ciazowy wieczorem na rozrzedzonym moczu bo to byl jedyny test jaki mam w domu i zrobilam go celowo zeby mnie nie kusilo pozniej bo wiem ze 8-9 dni po owu to nic nie wyjdzie zwlaszcza wieczorem wiec celowo siknelam zeby mnie pozniej nie kusilo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez natkurka Czas edycji: 2022-07-07 o 10:53 |
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzisiaj innej firmy test i jest jakaś mocniejsza kreska więc jest nadzieja że owu przede mną.
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 11dc i znowu ten stres, który niektóre z was tu znają czyli aby był seks w odpowiednie dni ehh
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczęśliwy traf, bo my w czerwcu akurat kilka dni przed owu codziennie a oprócz tego może z 3-4 razy dodatkowo w całym miesiącu. Sami w szoku byliśmy. Aczkolwiek slyszalam ze po anty jest się bardziej płodnym... ile w tym prawdy nie wiem ![]() Tak jak Madziq napisala ze ciagle się czeka, najpierw na dwie krechy, potem na serduszko potem na badania prenatalne itd Dużo czekania ![]() Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ej naprawde dla mnie tez najgorszy jest czas zwiazany z tym stresem zeby
bylo o czasie i takie planowanie presja itp.. to jest najgorsze. Pozniej to tylko czekanie no bo czlowiek nie ma juz totalnie na nic wplywuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Ja polecam bardzo te testy owulacyjne z facelle. Mi pieknie pokazuja pik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
A monitorowalas owu? W sensie robilas testy owulacyjne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

ale jakoś spodziewałam się tego. Mimo że cykl był wzorowy, to tuż po owulacji przeszłam jelitówkę z wysoką gorączką i wtedy tak myślałam, że pewnie nic z tego... Ale nie ma tego złego, bo jeszcze jutro i piątek do pracy, potem zaczynam dwutygodniowy urlop 🥰 więc zamierzam korzystać z wolnego jak tylko się da! 

ooo to super to zapewne teraz jesteście w wirze przygotowań
oby zmiany wam pomogły w zajściu 

Dawne czasy, ale miło wspominam ten dziki klimat. Udanego urlopu 

bylo o czasie i takie planowanie presja itp.. to jest najgorsze. Pozniej to tylko czekanie no bo czlowiek nie ma juz totalnie na nic wplywu