![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Może Frizz, xxxJuanaxxx, agattee, 3martyna3, kee, Plotkaraaa. ![]() Wczoraj ucieli skrzydla, dzis kaza mi latać. Obczaj. Dzikość. Tam, gdzie pachną stokrotki. <3 Świat w pigułce. W dążeniu do perfekcyjnej obojętności. Od końców naszych stóp po końce naszych dłoni. Młoda jak wiosenny wiatr. Miało nie wiać w oczy nam. Już nie przechodzą mnie dreszcze.
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I gdybym mogła prosić o więcej takich opisów. Że już nie jesteśmt razem, staram się zapomnieć, ale nie wychodzi mi. ; ( Szczególnie podobne do 1 i 9. I że teraz walcze z secem, z łzami, byle tylko wszyscy myśleli, że jest ok. I pocieszam się tylko myślą, że On będzie szczęśliwy. To się dla mnie liczy. ; ( * Ile można nie zasypiać, nie jeść, nie oddychać, płakać, łzy połykać? * Palę papierosa i patrzę na Twoje zdjęcie. </3 * Siedzę w domu i słucham płyty. Naszej. * Tak bardzo chciałam Ci zaufać. Nie pozwoliłeś mi. * Bo przecież kocham Cię, kocham. * Już zawsze, nawet gdy będzie inny. W sercu, na dnie będziesz Ty. * Ty pierwszy pokazałeś co znaczy kochać. I cierpieć po utracie. * Oddam niebo, byś tylko był ze mną. * Twoje zdjęcie w moim portfelu, ze mną jest. Chociaż tyle. I wiem, ze znow zrobisz to samo, odejdziesz A ja bede tesknic, tak bardzo tesknic Tylko, że teraz już nie wrócisz. ; (
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
czekoladka66 - dziekuje za wyróżnienie .. bardzo sie ciesze, że sie podobają
![]() ![]() ZAKLETA KSIEZNICZKA - Dziekuje. ![]() caroline2324 - Ciesze się, że przypadły Ci do gustu ![]() MOJE.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny ;*
![]() jestem w masakrycznym dolku chodziłam z chłopakiem rok a tu nagle moja psiapsi mówi mi ze on ma inna ja na nia takie oczy a dzień później patrze a on całuje sie z inna na miecie.. eh.. ![]() macie może takie tajemnicze w stylu bezimiennie. możeFrizzelicious bo tak bardzo lubie twoje opisy i od innych tez opisy pożyczę ;*** ![]() ![]() rowniez milo by mi było gdyby ktoś przetłumaczyl opis Jak mogles oddejsc tak bez slowa opisy : !Popatrz na gasnący uśmiech...a potem zobacz jak powoli umieram!= Przytulić się do misia to nie to samo cio do.../Ciebie/ ukochanej osoby w pustce zamykam sie codziennie,w pustce zamyka sie moj swiat ... Pisala psiapsi Bananowelaski dala mi napsiac bo JA nie konta ;]
#1205 |
BAN stały
|
sygitaaa
katison 3martyna3 <33 śliczniutkie opiski ![]() powiedz, jak przeskoczyć kolczasty drut problemów? miejsce w jej niebie też nie dla ciebie... Można wszystko przypuszczać i wszystkiego się spodziewać ze strony zakochanej kobiety...;* edit; societygirl17 cuda, z jakiejs ksiązki to pierwsze?<33 Edytowane przez FuriousLollipop Czas edycji: 2008-09-08 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
* - Cała ta gadka o tym, że musisz być z Nim,
bo inaczej świat się zawali. Pogódź się z tym. To koniec. - Brzmisz jak zazdrosny chłopak. - Tak, jasne. Chciałabyś. - Nie. Ty chciałbyś. * Gdy będziesz rozmawiał z Bogiem następnym razem, Czy mógłbyś Go poprosić, żeby mój chłopak do mnie wrócił? * To tylko kolejna rzecz, którą będę udawać, że się nie wydarzyła... * Nie ma dla mnie już żadnego miejsca w twoim życiu. - Kochanie, dla ciebie zawsze będzie miejsce. * I'm the crazy bitch around here | Bo ja tutaj jestem zakręconą suką * - A może zaprosisz mnie jeszcze raz? - A może tym razem się zjawisz?
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-09-08 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
What will come my way, leave it all to fate, let tomorrow wait.. / Co nas spotka, zostaw to wszystko przeznaczeniu, pozwól jutru czekać... If love is deep then it will keep, I know it's true, I know it's true.. / Jeśli miłość jest głęboka to przetrwa, Wiem że to prawda, wiem że to prawda... I'm gonna say goodbye, to what I feel inside, and thats you, yeah... / Powiem do widzenia temu, co czuję w środku, i to jesteś ty, jeaa. nauka nie jest najważniejsza. liczy się moje szczęście! w mojej głowie tysiąc myśli niespokojnych... co robic? I wonder what you gonna say when that day comes... When judgement day comes... - Jestem ciekawa co powiesz kiedy te dni nadejdą... kiedy dni sądu nadejdą... to moja jest, niedorosła miłość...
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
^Pokochalam...zaufalam... tyle naobiecywales....a jednak skrzywdziles...
^Gdy ją tulisz, moje serce łka, bo teraz jest ONA, przedtem byłam JA... ^Wiem, skończyło się, lecz ciągle we mnie jest... ![]() ![]() ^Załoze Sie Nie Czujesz Nic Przezywasz To Rozstanie Jak Marny Film ... ^..::Moje serce pękło na pół:.. ^Facet to zły wynalazek...umie tylko łamać serca... ^heartbroken ... ![]() ^Pokazałeś mi, jak można się kimś bawić... =( ^Sztylet przebił jej duszę, a ciało opustoszałe próbuje źyć... ^RoZCzARoWAniE=(Czy zasłuźyłam SOBie na NIe?? ^...NiE uWiErZe JuZ NiGdY nAwEt SzCzErEj MiLoSci... ^Która dziewczyna pokocha takiego kretyna jak Ty ???? ^ZA KAźDYM RAZEM GDY SIę MIJAMY COś WE MNIE DRźY,A GDY ODCHODZISZ SPłYWAJą MI ŁZY.. ^on kocha ją...nie mnie... ^bylam dla ciebie tylko zabawka gdy sie znudziles odlozyles na pólke |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^Gdy ją tulisz, moje serce łka, bo teraz jest ONA, przedtem byłam JA... ^Wiem, skończyło się, lecz ciągle we mnie jest... ![]() ![]() ^Załoze Sie Nie Czujesz Nic Przezywasz To Rozstanie Jak Marny Film ... ^..::Moje serce pękło na pół:.. ^Facet to zły wynalazek...umie tylko łamać serca... ^heartbroken ... ![]() ^Pokazałeś mi, jak można się kimś bawić... =( ^Sztylet przebił jej duszę, a ciało opustoszałe próbuje źyć... ^RoZCzARoWAniE=(Czy zasłuźyłam SOBie na NIe?? ^...NiE uWiErZe JuZ NiGdY nAwEt SzCzErEj MiLoSci... ^Która dziewczyna pokocha takiego kretyna jak Ty ???? ^ZA KAźDYM RAZEM GDY SIę MIJAMY COś WE MNIE DRźY,A GDY ODCHODZISZ SPłYWAJą MI ŁZY.. ^on kocha ją...nie mnie... ^bylam dla ciebie tylko zabawka gdy sie znudziles odlozyles na pólke nie w tym stylu co chciałaś ale może coś się przyda.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Pochowałam swoje serce... dla nikogo bic nie bedzie...
Zabiłam nadzieje...i choć podniosłam ją i cuciłam,nie obudziła się.... Miłość jest jak nóż wchodzi łatwo w serce lecz tródno się od niej uwolnić!! MiłośćPrzychodziNaPalcach OdchodziTraskającDrzwiami !ZostawiajcBól Moje serce zranione zostało.....a przecież tak pięknienie być miało ![]() ![]() ![]() ![]() Dawałeś nadzieję,Kochałeś mnie a teraz odeszłeś i zraniłeś mnie ![]() ...To był przypadek że Cię poznałam i wielki błąd że pokochałam .... MiJaJą KoLeJne NoCe Nie pRzESpAnE CiĄgLe MyŚlĄC O ToBie... ![]() Pokochałam...zaufałam...t yle naobiecywałeś....a jednak skrzywdziłeś... Już nigdy nie przytule cie..nigdy nie poczuje juz bicia twego serca. ![]() Nie wiem jak dalej żyć, nie wiem nie umiem śnić, gdy nie ma blisko Cię... Nienawidze takich dni kiedy milosc boli az do krwi... [*]-śpieszmy sie kochać ludzi tak szybko i niespodziewanie odchodzą-[*][*]..... :, (( TwOjE ImIĘ OdBiJa SiĘ Od ŚcIaN PuStEgO PoKoJu ..Kochałeś...Obiecywałeś. ..Słowa nie dotrzymałeś...Serce mi złamałeś Dawne spojrzenie,dawne uniesienie,stracilam wszytko co mialam ![]() Miliard myśli na sekunde, a w nich tylko jedna osoba.... TY;( Jakos takos dziwnie sie czuje ...bo mi jednak kogos brakuje ![]() http://opisy--gg--gabi.blog.onet.pl/...095,index.html tu jest dużo opisów jakbyś coś chciała.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zadomowienie
|
a moge prosic o tym ze jestem przemeczona, nie mam czasu na nic, ciagle w biegu, zle sie czuje... najlepiej po ang... błagam
![]()
#1213 |
Raczkowanie
|
[quote=Domiiniisiia;893210 2]Oj, piękne. Idealne. <3
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=darkorchid]I gdybym mogła prosić o więcej takich opisów. Że już nie jesteśmt razem, staram się zapomnieć, ale nie wychodzi mi. ; ( Szczególnie podobne do 1 i 9. I że teraz walczę z sercem, z łzami, byle tylko wszyscy myśleli, że jest ok. I pocieszam się tylko myślą, że On będzie szczęśliwy. To się dla mnie liczy. Przeszłość zamknęła drzwi, nic nie powtórzy sie... Brną w to razem, ale w przeciwne strony, ona zagubiona i on zagubiony Nim powiesz kocham - pomysl czy potrafisz... Mówiłam że dam radę..nie dałam..mówiłam że zapomnę...skłamałam Chciałabym spełnić swoje marzenie ,ale ty nigdy nie będziesz takim prezentem Połamane skrzydła nie pozwolą mi zapomnieć, że kiedyś potrafiłam latać I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć... tak pragnę uśpić swą pamięć zmysłom czujność odebrać by jakoś jesien tę przetrwać każda moja łza szepcze... Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli...i uczuć tak mocnych... ...cierpiąc z miłości jak nigdy dotąd nie cierpiała... czerwone róże na które lecą łzy... Kiedyś było inaczej..Zapamiętaj dobre chwile. bo to co robię teraz ,robię tylko dla Ciebie.... Boże pomoż przetrwać wszystko.na kolanach Ciebie błagam.. Początki są zwykle milusie...Lecz pożegnania zwyke trudne i bolą... Ja cię kocham lecz, idź sobie tam gdzie chcesz ...
#1214 |
Rozeznanie
|
A macie coś o tym, że brat wyjechał i wróci za miesiąc, może dwa? Że bardzo tęsknie itp.
"Bardziej od kazania jara ja zabawa - włoz - wyjmij - wloz - wyjmij i tak dalej A chor koscielny w lozku uprawiala stale Orale, anale to dla niej chleb powszedni Byle żul z podworka jest dla niej odpowiedni Jedni ja macali, a inni piescili Ale prawie wszyscy z osiedla pierd****li!" "Nie wszystko jest zlotem co sie z wierzchu ku*wa swieci!!!"
#1215 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Postaram się pomóc... * Sto tysięcy myśli, milion znaków zapytania. * Tyle sprzecznych uczuć naraz we mnie tkwi. * Czasami warto, a czasami nie. * I nie wiem czy to by było na tyle? * Zamknięte w szafce uczucia, zdezierntowanie cechą zakochania. * Kiedy dręczy Cię pytanie, kiedy nie wiesz co zrobić z zakochaniem. * Daj mi powód by trwać, dam mi znak, że nie mam się czego bać... * A w mojej głowie wojna, myśli niespokojnych. Nie mam więcej pomysłów, niestety ;| Cytat:
I vice versa! ![]() Opisy; * Za każdym razem zaciskam mocniej szczęki by z żalu nie wypadło mi serce. * Autobusy zapłakane deszczem. * I gdy mówisz do mnie 'słońce' traktuję to co nieco opacznie. * Czy pójdziesz ze mną na koniec tęczy? * W życiu istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca * Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. * Bo wszyscy, w taki czy w inny sposób, jesteśmy szaleni. * Pomyliłam niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. * Zostanę przy Tobie, nie pytam czy chcesz. * - Czujesz, tak ładnie pachnie... - Czuję. Tak chyba pachie raj... * Przyrzekałeś mi, że to tylko łzy szczęścia... * To właśnie jest wolność. - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni. * Spytaj siebie, czego pragniesz. * Twoje oczy głęboko we mnie. * Ogrzej mi dłonie oddechem. * Wiesz dziś (czasami) bladym świtem niewinność ma smak truskawek. * Lubię Cię. Bardzo. A jeszcze bardziej się cieszę, że mogę Cię lubić. * Streets of love. * Twoje piękne usta i zieleń moich oczu.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
paranoja zaśpiewała wyrok mi.
i'm trouble-maker, rule-breaker. // stwarzam problemy, łamię zasady kisses taste like amaretto. // pocałunki smakują jak amaretto kto do peru? here comes the summer's son, he burns my skin. // nadchodzi syn lata, parzy moją skórę coach potato. // (czyt. siedzi przed telewizorem i wżera chipsy) oj będzie bida jak to się wyda, tu się na lanie przygotować trzeba chyba. w metrze czy w swetrze, kochaj mnie. prokrastynacja na poziomie mocno zaawansowanym. (; [prokrastynacja - odkładanie wszystkiego na później ![]() no nie jest tak, nie jest tak? mam parasol, który chroni mnie przed nocą. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2008-09-09 o 18:54 Powód: literówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Too many thing to do. So hard. Kwintesencja tego wszystkiego, czego tak bardzo nienawidze. I need some peace and quiet time to break! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prosze o wiecej takich tajemniczych ![]() a tamte na czarno kradneee ![]() czekoladka66 Dziekujeee ;*** ;]
![]() |
#1219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
How could You gone/left without any word? Rzucę krótkie przepraszam i z Twojego życia zniknę Tak kochanie, może jutro Przeznaczenie? Ironia losu? Przekleństwo? Ja nie widzę różnicy Jestem człowiekiem, który, zgubiwszy drogę, postanowił wydeptać sobie własną. Są w życiu takie zwycięstwa, które wcale nie cieszą. Wręcz przeciwnie.
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
* Tyle w Was namiętności... co w kawałku drewna!
* Ale dziś z całych sił będę żyć! * Fragmentaryczne postrzeganie świata - oto co nas ratuje przed szaleństwem... * celebrujemy sztukę milczenia... o tym, co przeszłe... co nie dotyczy...
![]() |
#1221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I don't have time to be tired I need to catch my breath. The race is too hard If I could freeze space for a few moments Too much work, too little time, too bad for me I need holidays Cause it just seems to go bad everytime Może coś podpasuje. No i oszczędzaj się biedna ![]()
Summer aupair we Fracji? We'll see... Aparatka od: 20.11.07- dół, metal 06.03.08-góra, metal Edytowane przez madziaa189 Czas edycji: 2008-09-08 o 22:36 Powód: literówka;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
DestinyxB - kocham, uwielbiam, ubóstwiam itd Twoje opisy
![]() // "Błogosławieni sztywni i ci, co żyją z czadem." ![]()
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przykro mi dziewczymki ale z dziś z pomaganiem w prośbach nici,miałam ciężki dzień ![]() ![]() 1.Chce zachłychnąĆ sie Twoim czystym powietrzem ![]() 2.Dla każdego prawdziwego respekt mam ... 3.Biore dla siebie co trzeba,zgarne co mi jest dane ![]() dobranoc ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
`Wciąż za mała by dotknąć nieba i mieć Ciebie tylko dla siebie....
`Podejdź, weź mnie za rękę, ja też Cię wezmę chętnie... `Okryć się Tobą jak ciepłym kocem i zasnąć... ukołysana Twoim szeptem.. `Bywa ze wolnym jest ten kto postanawia nie odejśc lecz zostać.. `Tylko cisza jest głośniejsza od moich myśli `Nie ma już Ciebie, nie ma już nas `Zacznijmy od nowa wszystko budować `Plotki, plotki, jaka jest ich moc? XXI wiek a pier*olą non stop `Powiedzcie mi jak w życiu skończę
#1225 |
Zakorzenienie
|
Schowane pod poduszkę, utopione gdzieś w moich snach.
Z całych sił w otchłani, księżyc w blasku dnia. Zielenią łąk i drzew w przestrzeni naszych chwil. Obudź w sobie łowcę pięknych dobrych chwil. Życiowe dramaty, jak filmy temat. Rozterki, zmartwienia, szatana życzenia.
#1226 |
Zadomowienie
|
agatte widze że kolejna maturzystka na wizażu
![]() ![]() _________ bez offa ![]() takie z główy ![]() 1.Wiedziałam wiele, jednak to było chyba zbyt mało 2.MiłośĆ? Pie*doleeeee ![]() 3.A i nawet deszcz czasem wiele mówi... 4.Spojrzałam za życiowe okno, smutno, boję się zmoknąĆ 5.Siła daje mi możliwośĆ przetrwania 6.Ile bym dała za Twój poranny uśmiech przy kawie 7.Smak mych ust... 8.No i zgorzkniało me serce 9.Nie kocham nikogo i wcale mi to nie przeszadza ![]() 10.Mój ból, twoja siła, mój krok,uuu...twoja "była"??? może komuś przypadnie do gustu poranna NIBY ŻE wena ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
właśnie mam dylemat.
biologia vs geografia. ale chyba to drugie, bo z biologii raczej nie podołam ![]() a Ty? opisy: Every night you've been callin. // dzwoniłeś każdej nocy. Private moments alone. // intymne chwile sam na sam. I think I'm jealous of your girlfriend. // chyba jestem zazdrosna o twoją przyjaciółkę. Maybe love is a hopeless crime. // Może miłośc to beznadziejne kłamstwo. I know now I was naďve. // Wiem, że byłam naiwna. He broke my heart. // Złamał moje serce.
![]() |
#1228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _______ 1.Unikam szarych smóg Twych rąk... 2.Skrzydła...raz wzlecisz, raz upadniesz.warto je mieĆ? 3.SQlowo-czyli giń bękarcie polskiego systemu oświaty ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie chce straszyć, ale ja w tym roku pisałam wos, i wcale do łatwych on nie należał, a powiedziałabym ze był trudnyyyy jak cholera. może wy w tym roku będziecie mieć łatwiejszą mature. Życze tego z całego serca ![]() Czy mogę, Pana prosić o chwilkę rozmowy? Bo jesteś moim przyjacielem moim kochankiem moim oparciem Marzenia jak motyle kolorowe, zwiewne, przylatują, przysiądą na chwilę i odlatują w dal.
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ogólnie sory za zaśmiecanie ![]() ![]() 1. Na co mi Twoja trująca miłośĆ? wsadź se ją gadzie ![]() 2.Żal mi ludzi...ale bardziej czasem swojego żałosnego serca ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.