|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Gayuś: czasem plote/pisze co mi ślina na język przyniesie a potem dopiero czytam i stwierdzam że plote głupoty
Co Ty taka chorowita?? Wiesz, faceci są zielarzami... umieją leczyc korzeniem
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super Krecik w Czeladzi wiec nikt mnei nie uleczyNie Madziarrko Hosence,temu malemu zboczuchowi napewno chodzilo o pietruszke
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
Heloł laski
![]() Leniuchuję dziś w domu, choć nadal chora to jednak zadowolona z wolnego ![]() Gayenko Gratuluję zaręczyn Chorobie się nie poddaj . Ten zestaw, o który pytałaś to był ten balsam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19831 i ten olejek gratis: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12255. O cenę zestawu nawet nie pytałam, tzn. w pierwszym odruchu chciałam poprosić o dopakowanie do zakupów, odezwał się głos rozsądku i nie spytałam nawet o cenę .Wczoraj dokupiłam resztę potrzebnej chemii (m.in. zachwalaną rzez was maseczkę winogronową YR), dotarło też moje zamówienie apteczne i generalnie mogłabym przez pół roku nie kupować pielęgnacji, ale... Znam siebie .PS balsam Emolium to kolejny wizażowy hit, który mnie rozczarował okrutnie. Posmarowałam nim wczoraj nogi na noc, licząc na przynajmniej przyzwoite nawilżenie, a tu upa - nogi sucharki. Ice, stosuję Effaclar od piątku i od dwóch dni mam wysyp pryszczy Wiem, że on tak działa i staram się to dzielnie przetrzymać, ale ja nigdy nie miałam trądziku, a teraz wyglądam jak dorastająca nastolatka .Pory są jak były, może ciut zwężone, skóra jakaś taka jakby jaśniejsza, ale to wszystko pewnie autosugestia, bo na działanie E chyba za wcześnie (poza wysypem) .
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
O matulu
PS. Mnie tu nie ma jakby co
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze obadac te zestawy bo kocham ten olejek a balsam tey ponoc fajny.Mialam probki emolium i mi odpowiadal..ale ja nie mam suchej skory tylko wrazliwa i alergiczna i mi pasuje,kupie sobie cala butle jak zuzyje troszke![]() Co do Effaclaru to biedna jestes Nie umiem sie dodzwonic do lekarza...
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jest listonosz z 4 paczusiami dla mnie? Mam perspektywe wyjazdu do Pragi na weekend 14.10 - mama jedzie ze szkoły z koleżankami po fachu i może mnie wciśnie, i może Rafała też
|
|
#489 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
To kiedy randka będzie?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na dalsze wrażenia. A kiedy teraz używasz Active C? Odstawiłaś, czy o innej porze dnia?
|
|
|
#490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się psychicznie nastawiłam na taki wysyp, więc nie jestem zaskoczona i generalnie nawet mi te pryszcze nie przeszkadzają, ale jakoś tak dziwnie się patrzy na swoje odbicie . Pierwszy raz w życiu widzę cos takiego u siebie ![]() EDIT: Ice Active C na razie odstawiłam. Myślałam, by przez 4 dni używać kwasów, a przez 3 dni (oba tylko na noc) Active C, ale poczekam chyba aż skończy się wysyp. na razie tylko kwasy i filtr plus krem pod oczy (Active C Yeux na noc) i Shiseido Future Solution na dzień). Zmykam się ubierać. TZ wymyślił, że kupimy dom , ciągnie mnie oglądać jakiś stary młyn stojący w miejscowości, która leży w środku lasu i ma całe 11 domów . Ponoć jest do kupienia za grosze.PS przekupić mnie będzie musiał charmsami
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na sekundę,bo i tak musiałam właczyć komputer
![]() Trzymajcie kciuki o 17
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kurier przyniósł mi paczkę z Eskulapa - zamawiałam w niedzielę po 22
Ekspresowo Nie chciało mi się iść do apteki stacjonarnej po Sensibio, to kupiłam w Eskulapie 3x250 ml w promocji i kosmetyczcę w miniaturkami Nuxe
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest w Eskulapie z próbkami ?
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
To się razem poukrywajmy, że nas nie ma
Ja powinnam może jutro dostać paczusię z apteki słonik z moim Etiaxilem ![]() Cytat:
A nie straszy tam czasem? ![]() Ja się boję takich budynków ![]() Cytat:
![]() A kolorówkę obfocę za jakieś pół godzinki, tylko wyjdę z psem
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu agnieska taką pokazywała. Taka: http://www.aptekaeskulap.pl/nuxe-two...na-p-4858.html
Ja od dawna chciałam wypróbowac ich micel, inne też z chęcią spróbuję, cena dość zachęcająca ![]() Ja dostaję zawsze sporo próbek od nich - teraz do zamowienia dostałam 4 saszetki, miniaturkę micela Effaclar i karteczkę "Nie posiadamy próbki, o która Pani prosiła. Przepraszamy"!!! To miłe z ich strony Zazwyczaj jak prosiłam o coś konkretnego, to przysyłali A prosiłam o próbkę kremu koloryzującego Avene SPF20. --- Błagalny apel od snow do wszystkich NK! Jeżeli zobaczycie w jakiejkolwiek aptece - stacjonarnej czy internetowej - krem do skóry suchej Avene Sun SPF20 (nie emulsję), to błagam, dajcie znać / zakupcie go dla mnie! We Wrocławiu nigdzie nie znalazłam i w necie też nie, a on wspaniale wpływa na moją cerę, a niedługo mi się skończy ![]() Cena nie gra roli. |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.aptecus.com/product/detai...f20-50-ml.html to taki?
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( z przesyłką wyjdzie mi taniej niz w AwS ) Ps. Filtr będę miała na uwadze
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
karolina - to ten! Że tez nie było go w niedzielę, jak decydowałam, czy zamówić w Aptecusie czy Eskulapie!
Dziewczyny, taki nieotwarty filtr to może sobie leżeć w chłodnym miejscu, nie? Kupiłabym sobie ze dwa... I pewnie coś jeszcze bym dobrała, bo bez sensu płacić 15 zł za przesyłkę przy jednym kremie ![]() madziarra ja z Eskulapa byłam zawsze zadowolona |
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziekuje za pocieszaczki
Poltorej godziny nie umielam sie dodzwonic.Co te baby tam robia Jeszcze gdyby bylo zajete to rozumiem ale nikt nie odbieral!wrrrrrrrrrrra! jade tam jutro rano i niech mnie ktos przyjmie.. buuu Ja tez chce taki zestaw nuxe i jeszcze chce zestaw la roche podrozny na tydzien ...musze isc do apteki kolo Krecika poszukac w pazdzierniku ![]() Dziewczyny..jadlyscie kiedys czerwone ziemniaki?
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy te słodkie? bataty czy jakoś tak? ja podobno kiedyś jadłam
![]() zmienili mi plany... muszę do 15:30 dotrzeć na uczelnię jak mi zamkną przed nosem kasę to się wkurzę potem będę łazić po Arkadii (raczej po LM) i oglądać światełka i uchwyty na ręczniki itp otworzyli już tego Douglasa? Bo zniżkę mam i chcę się rzucić na IsaDorę ![]() |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenka: jesli to takie słodkie to ja jadłam bedąc w UK - wzięłam przez przypadek bo ktoś w markecie wyłożył je na miejsce "zwykłych" a wzięłam już odruchowo
hehehe siedliśmy do jedzenia z ówczesnym TZ (coś mi sie myśli o nim ostatnio za dużo ) i ... pomyślałam że zamiast soli wsypałam cukier Nie były dobre, tzn pewnie do jakis konkretnych dań pasują ale do ryby i surówki z kiszonej kapusty nie bardzo
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załatwione ![]() Hmmm, babcia kiedys sadziła i one były takie różowe ale nie pamiętam czy się jakoś różniły w smaku, ja prócz frytek i placków praktycznie nie ejadam ziemniaków
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafka,Isa tylko mocno poproszę
![]() Rzyrafko pisałam Ci wczoraj o farbach prof.L'oreala-tak tylko wspominam,gdybyś przeoczyła ![]() Ja jadłam czerwone(one wg.mnie właśnie b.różowe są) i nawet fioletowe-mój Brat zasadził On generalnie lubi takie eksperymenty,więc co roku mamy różne odmiany warzyw w ogódku i u dziadka w ogrodzie-czasem b.dziwne![]() EDIT Snow myślę,że spokojnie możesz brać,zapytaj po prostu jaka jest data ważności tych filtrów.Jak będą dobrze przechowywane i nieotwarte to mogą leżeć do końca daty ważności. Znalazłam ten płaszczyk,który chciałam kupić wczoraj,ale miał zabrudzenie w sklepie internetowym,ale niestety okazało się,że stan mojego konta jest niższy niż przypuszczałam i co teraz?brać i zejść do poziomu,którego miałam nie przekraczać za żadne skarby czy poczekać do wypłaty czyli do 25-tego?Ech ale dylematy...Na dodatek przesyłka powyżej 50zł jest gratis,więc nie ma różnicy w porównaniu do ceny sklepowej...
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, od 5 września 17 stron
![]() Jestem pod wrażeniem Kupiłam Amorka w SP Ziz, dostałaś tusze? Nie jestem w stanie przelecieć Waszej twórczości w poszukiwaniu Twej opinii
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakąś konkretną serię farb polecasz? Muszę fryzjerskie forum przeszukać sobie
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam kolorówkę, ale nie ma tego dużo, bo ja rzadko się maluję
![]() Dziewczyny będzie któraś z Was jutro w SP? Bo od czwartku nowa gazetka wchodzi i ciekawam czy coś fajnego będzie(jakieś zapachy znaczi się ). Ja chyba będę tam w piątek, bo i tak muszę być na uczelni po kartę poprawkową i na wpisy o 20
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
hej
TZ zabral mnie na zakupy, bylam w sephorze, kupilam pare ******* iiiiiii wsadzilam karte do tej magicznej kolumny wygralam darmowy makijaz sephora poza tym to podpytalam pania, co mozna wygrac, mowila ze upominki, probki i takie tam drobiazgi TZ abiera mnie teraz na obiad a potem do kina bo sie ostatnio zaniedbalismy...no i kupil mi buty i torebke. i perfumy ![]() Pakosta jeszcze nie przyszly, moze dzis albo jutro
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dostałam mejla, że mój płaszczyk i sweterek do mnie jadą
Będą jutro lub pojutrze ![]() Ziz, poka poka pokaaa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Wiesz, faceci są zielarzami... umieją leczyc korzeniem

Hosence,temu malemu zboczuchowi napewno chodzilo o pietruszke

.
.
.
Wiem, że on tak działa i staram się to dzielnie przetrzymać, ale ja nigdy nie miałam trądziku, a teraz wyglądam jak dorastająca nastolatka
musze obadac te zestawy bo kocham ten olejek a balsam tey ponoc fajny.

Gadaliśmy prawie do 1 (czyli od 3 godzin powinnam spać o tej porze) a i tak nie mogliśmy sie nagadac ... Nie moge sie nadziwić że po 11 latach może sie mieć tyle do powiedzenia choć w sumie wspolnych tematów mało ...
A kiedy teraz używasz Active C? Odstawiłaś, czy o innej porze dnia?
. Pierwszy raz w życiu widzę cos takiego u siebie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)