![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Dot.: to co mi pozostało plus filmy dvd i winyle end puzzle
Cytat:
jesli tak to mysle ze sie wymienimy i na to co zaproponowalas zreszta jezeli napewno juz bede tego pewna - po prostu ci odpisze na tak lub na nie mysle ze jesli sie bedzie oplacalo przerabiac plaszczyk to na tak ps tak nowA jest otwierane pudelko bo sprawdzane co i jak ma instrukcje obslugi i gwarancje - tylko nie podbita niestety ps2 ale o ile pamietam to wyrzucilam kwitek od gwarancji i instrukcje ale jest b. prosta: ) i folie oraz styropiany zabezpieczajace i zosatla sama gofrownica w pudelku ...: ) ps jeszce mam ten akordeon dla dziecka w plastikowym pudelku - etui - moge zrobic foty jedynie netowa kamerka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a...ale ogladalam i nic nie ma ciekawego u ciebie - chyba ze cos z bizuterii ktora masz na sprzedaz i ktorej watek usunieto - bo tu sie tylko wymianiamy nie sprzedajemy wiec nawet nie moge popatrzec jak wyglada jesli masz ten watek gdzie indziej i sie wymienisz na ta bizuterie - to jak ja obejrze - wysle foty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
nie usunięto tylko ja usunęłam z podpisu i nie była na sprzedaż tylko na wymianę ale jest już nieaktualne, na wizażu też można sprzedawać ale ja tu tego nie robię tylko na mojej stronie. tak dla wyjaśnienia
![]() Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-08-24 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie u ciebie:
naszyjnik retro zegarek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1217336120 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1217336120 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1217336120 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1217336120 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1217336586 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1217372654 poza atkiem ma jeszcze troszke ciuchow (szykuje sie do dokladki ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
poczekaj mam zalew spraw musisz poczekac te 3 czy 2 tyg nie moge predzej musze teraz zajac sie prywatnymi sprawami i azwodowymi i wierz mi ze nei moga poczekac jak je pozalatwiam podopinam to za te 2 zcy 3 tygodnei napewno sie odezwe i bedziemy kontynuowac a u krawcowej nie bylam zreszta tez kazala przyjsc nie wczesniej niz za 2 tyg. bo sama na wlasne prywatne sprawy wiec musisz poczekac i byc cierpliwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ksiazki tylko o gimnastyce jodze cwiczeniach dyna band tasmie tancu i innych grze na gitarze elektrycznej i jezyku wloskim do nauki ew. cos z angielskiego i rosyjskiego rozne cwiczenia ewentualnie o wrozeniu dietach glodowkach oczyszcz. grupie krwi rozne cwiczenia ajurvedzie capoeirze karate kung fu kick b. itp. medytacji senniki pielegancji urody fryzurach modzie makijazu - tylko to i o testach na iq kotach i psach rasowych papugach malpkach ptakach egzotycznych ksiega imion tyle niestety nic interesujacego u ciebie nie widze na watku chetnie to oddam ale za to co mam na wishliscie poszukaj jest opisane str 1 i na dalszych sa foty lub za rzeczy w podobnym stylu! i kosmetyki np balsamy do ciala tyle jeszcze pidzamy i halki oraz koszule nocne all dlugie tylko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam zdjecia nie iwme czy chcesz bym ci wyslala je na maila |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
DO SHINE 89
TO SA RZECZY Z WISHLISTY I W TYM STYLU ubrania, buty i dodatki, potem za kosmetyki oraz z książek - to najchetniej za ksiazki najrozniejsze do nauki jezyka wloskiego w tym za slowniki, rozmowki, gazety, programy multimedialne i plyty cd oraz za rozne ksiazki wloskie - napisane w tym jezyku a w drugiej kolejnosci - za te same rzeczy do nauki jezyka angielskiego i uwaga oddam wiele za kurs sita samo urzadzenie jak i plyty do wloskiego angielskiego i rosyjskiego !!! oddam tez wiele za mini maszyne do szycia do poprawek oraz tradycyjna maszyne do szycia i urzadzenie sauna belt i inne do cwiczen masazu i szycia przekonacie mnie tez gazetami shoppingowymi i do stylizacji typu: hot moda and shopping avanti itp. dla kobiet oraz gazetami modowymi z wyższej polki typu: burda viva moda i innymi polskimi oraz zagranicznymi, ktore prezentuja tylko! mode stylizacje ubioru wizaz kurs kroju i szycia porady dla krawcowych projektowanie mody robotki reczne hafty druty szydelko hand made bizuteria inne malowanie na szkle oraz kursami roznego typu korespondencyjnymi np. ESKK: do nauki jezyka wloskiego angielskiego rosyjskiego kroju i szycia projektowania mody stylizacji ubioru wizazu gry na gitarze elektrycznej dziennikarskim scenariuszopisania itp. collagen beauty (tylko ten i inne oryginalne) atw collagen cat's clow krem z masy perłowej, z macicy perłowej - noscar krem ze śluzu ślimaka az medica kosmetyki avon planet spa zwłaszcza z morza martwego kosmetyki z dead sea (naturalne) inne naturalne kosmetyki oraz bardzo dobrej jakości z pereł, perły, wyciągiem z perły kosmetyki z galerii soli i mydeł (sklep internetowy) oraz marokańskie naturalne kosmetyki sole naturalne oraz naturalne olejki eteryczne, zwłaszcza z róży i maku oraz wanilii perfumy tesori d'oriente oraz wody i wszelkie perfumy różane, jak i różane kosmetyki, poza tym: waniliowe (głównie seria healling heaven) oraz makowe, kakaowe, czekoladowe i z zielonej harbaty mając na myśli różę - mówię o wszelkich jej odmianach - od czerwonej po dziką jeśli chodzi o perfumy to tylko lepsze i z wyższej, jak i średniej półki, np.: gosh, avon, oriflame, yves rocher, faberlic, mary kay, pollena ewa, pollena uroda, kenzo, coty, yves saint laurent, jean paul gaultier, lolita lempicka, stella mc'cartney, english garden, nina ricci - ale tylko oryginały etc. z niskiej półki jedynie: missy green tea, masło kakaowe ziaja i vittorio bellucci: flower of beauty czyli podróba makowych kenzo żadne typu: fm, tanie polskie rynkowe, straganowe mnie nie interesują polskie owszem, ale eleganckie, ekskluzywne i z lepszej półki, średniej - tak balsam ujędrniający nb. avon kosmetyki wyszczuplające, ujędrniające, antycellulitowe, antyrozstępowe olejek różany 100 ml dr. apotheker scheller buty 39 ubrania 34/36 spodnie 36/38 rurki od 26 do 29 i jeansy Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia Ikonki załączonych zdjęć Ikonki załączonych zdjęć Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia cd wishlisty Ikonki załączonych zdjęć Ikonki załączonych zdjęć cd wishlisty Ikonki załączonych zdjęć Załączone zdjęcia i wszelkie kosmetyki leki pigulki pastylki koktajle soki napoje koncentraty zioła zestawy ksiazki plyty bielizna gorsety pasy sauna belt motylek rzeczy przyrzady do cwiczeń – wszystko to co się tyczy odchodzania ksztaltowania sylwetki diet masazu roznych cwiczen tanca medytacji pielegnacji urody ciala i wlosow nawet skakanka guma do grania itp. Załączone zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
No cóż, niczego ci nie rezerwowałam, obiecałas mi zdjęcia, a zobaczyłam tylko kilka marnych fotek kubków po dość długim czasie oczekiwania. Nie moge robic ci rezerwacji na pół roku, a u ciebie jak zwykle wielki chaos... Nie odzywasz się, a potem pytasz o rezerwacje.
Dajmy sobie spokój z tymi zdjęciami bo widzę że i tak nic z tego nie będzie, chętnie przygarne od Ciebie te rzeczy o których pisałam wcześniej -mini perfumki prawdziwe perfumy! Nie woda toaletowa 5 ml jedno op. Yves rocher voile d’ ambre - wezme obydwa -zegarek bronsoleta armando damska -gofrownica nowa -"Kuchnia Polska" -kubek Nescafe Mam ta bluzkę babcina która ci sie podobała i torebkę retro, w te czarne na ramiączkach na pewno nie wejdziesz bo one sa malutkie. Tych kosmetyków które chciałas juz nie mam, kolczyki te co w wątku i może nawet dzisiaj zrobie kolczykowa dokładkę to jeszcze cos wybierzesz. Poza tym to wszystko co w wątkach, przejrzyj wszystko i napisz co by cie interesowało za te rzeczy. Zależy mi na gofrownicy najbardziej i zegarku, perfumki tez chętnie wezmę, książkę juz nie koniecznie jeśli nie znajdziesz nic za nią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdjecia jak pisalam mam zabawek robione z aparatu cyfrowego i pytalam czy ci je wyslac na maila lub na watek twoj a i dodatkow do domu tylko teraz widze ze nie ma barzdo po co... skoro powymienialas to na czym mi zalezalo kubek i ksiazka i gofrownica nierealna realny zegrek zdjecia jego i to dobre masz przeciez na awtku juz moim od dawna co do twoich rzeczy to tylko torebk awchodzi w gre vintage i ta ruda i kolczyki chyba ez jeszcze cos znajde u ciebie za zabawki maskotki i rzeczy do domu ktorych ci wysle zdjecia tyle ze nie wiem co wybierzesz i ile jakby co to mam jeszcze taka propozycje jedna ale zobaczymy wiezs nie kazdy ma czas caly swoj czas siedziec na wizazu moze byc tak ze przez kilka tygodni nie ma go kompletnie a potem troche znajdzie i sie odzywa a ta bluzka to jak biala to nie chce jej zreszta i tak az duza musialabym mocno zwezac a tamte wiem ze za male i tak od dawna juz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko polskie lub hiszpanskie wloskie francuskie czy angielskei nawet arabskie czasem tureckie ale nie made in china! nawet porcelane i zastawe stolowa jak u nas kupuja to hiszpanska lub angielska czy polska] i mam tez lowickie kubki czego byly tam foty a po drugie to one wcale nie byly marne i bylo je widac bez przesady a na zywo wiadomo ez duzo lepiej wygladaja dziwewczyny sie i z atkich zdjec wymienaily i nei narzekaly i sa barzdo zadowolone z rzeczy ode mnie ja nigdy w zyciu nie kupowalam na bazarach czy stadionach i nie zamierzam, made in china czy korea nie dl amnie chyba ze tam zrobione ale markowe wiadomo ze oni robia tez dla dobrych marek bo ich wykorzystuja tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz czekam na twoja odpowiezd co chcesz oprocz nich i zegarka bo kubek i ksiazka poza zasiegiem wiec odpisz co chcesz z tych fot co ci wyslalam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Rezygnuje z wymiany, nie chce mi sie dokładnie tłumaczyc dlaczego, za dużo czasu juz na tym straciłam, Ciebie ciągle nie ma, jak juz jestes to zaczynasz być niemiła, uważasz że masz w domu jakieś drogocenne rzeczy tylko nie wiem na jakiej podstawie, bo wiele z nich to wcale nie najnowszej daty pierdoły jakich wiele w Polskich domach. Masz podobno bardzo mało czasu więc nie będziesz musiała go juz na mnie tracic.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po drugie to jak ci pisalam to sa tylko zdjecia zabawek dla dziecka jak sama widzisz a zdjec wszystkich rzeczy jakie mam dla domu - nie bede miala wcale bo nie mam jak zrobic jak juz pisalam sa tylko te zabawki po drugie to niektore z tych zabawek byly naprawde drogie np. piesek czy mis wiec nie uwazam ze to sa zabawki z kategorii ******* po trzecie to nie mowilam ze sa one drogoccenne jak z krolewskiego palacu np. jesli tak uwazasz twoj asprawa i teraz to ty jestes niemila koniec |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie są zabawki tylko figurki i maskotki, o maskotkach pisałam Ci że mam ich sporo i nie potrzebuje więcej, a figurki i flakony, no cóż, do kategorii "zabawki" raczej nie można ich zaliczyć.
Koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.