Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-10-21, 18:15   #2581
basiczek24
Wtajemniczenie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu

Cytat:
Napisane przez _Sliwka_6 Pokaż wiadomość
Ja się na Martę wkurzyłam przez tę historię z obiadkiem Rysia - uszaty pyta, czy Rysio zje mizerię czy marchewkę z jabłkiem, na co Marta, że nic, bo on nie lubi warzyw i zje tylko kurczaka z frytkami. Dwulatek O.o Sorry, ale ona działa mi na nerwy, nie stara się w niczym, począwszy od siebie, przez własne dziecko, a skończywszy na udziale w programie... Ona by z każdego wyssała energię nawet jakby się gustownie ubrała.
Jak ja to usłyszałam że on zje frytki z kurczakiem... Pewnie nie lubi bo nigdy mu nie dawała warzyw, 2-wu latka frytkami futrować... No ludzie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 18:26   #2582
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Jak ja to usłyszałam że on zje frytki z kurczakiem... Pewnie nie lubi bo nigdy mu nie dawała warzyw, 2-wu latka frytkami futrować... No ludzie.

Uwielbiam takie ocenianie wychowywania dzieci przez pryzmat tego, co widzisz w tv przez 30 sekund. 🤦

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 18:35   #2583
kasia0912
Zakorzenienie

Mój prawie 3 latek uwielbia warzywa i owoce. Przez kilka miesięcy praktycznie nie jadł mięsa. Dawałam i nie jadł. No zmusić go się nie da. I jadł praktyczne frytki cały czas.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 22:15   #2584
shinypearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Uwielbiam takie ocenianie wychowywania dzieci przez pryzmat tego, co widzisz w tv przez 30 sekund. 🤦

Piona!

shinypearl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 08:18   #2585
schaboszczak
Zadomowienie

Wiadomo jakie są dzieci, może taki gnom złapać fazę na parówki i przez tydzień nie wziąć do ust absolutnie nic innego choćby rodzice stawali na uszach. Ale nie wiem czy to przez całokształt Marty czy tak jej słowa wybrzmialy, ja też odebrałam to tak, że ona nawet nie próbuje mu tych warzyw przemycić. Nie ma nic złego z tym, żeby dziecko czasem zjadło frytki, jest zrozumiałe, że szczególnie mama, która samotnie wychowuje dziecko musi sobie odpuścić trochę więcej, żeby jakoś wyrobić i nie zwariować. Po prostu inaczej by to wyglądało gdyby powiedziała "spróbujmy mu dać trochę surówki, ale wątpię, że zje, bo od miesiąca nie chce nawet patrzeć na warzywa" a inaczej kiedy bez podjęcia próby mówi, że jej dziecko nie je warzyw i już. Rysio to bystry chłopak, nie wątpię, że Marta dla o niego najlepiej jak umie, chyba to kwestia tego, że w połączeniu z jej swobodnym podejściem do własnego wyglądu jakoś mocniej się to rzuciło w oczy.
schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 09:58   #2586
sublips
Zakorzenienie

Ja jak mi się tak czasami nudzi, to czytam wykop i bardzo spodobał mi się wątek, że "kobiety nie potrafią oceniać męskiej urody" czy coś w ten deseń (to kto ją ma oceniać) i jaki Maciej to atrakcyjny nie jest, a Marta pali jak smok, żłopie piwsko (dosłownie chyba każda para piła podczas podróży poślubnej, a później jej z browarem nie widziałam) i w ogóle fuj, nawet jak schudłą. Cóż, uwielbiam te podwójne standardy, ale Maciej nie jest obiektywnie wcale atrakcyjnym mężczyzną w moich oczach i wielu kobiet, a zakłamywanie tej rzeczywistości jest smutne. Choć w tej edycji jest zdecydowanie lepiej, bo Patryk jest obiektywnie atrakcyjny (choć nie w moim guście, ale ma wysportowane ciało, męskie, ostre rysy twarzy, nie łysieje jakoś strasznie) czy Przemek jest obiektywnie też całkiem przeciętny/ atrakcyjny (mnie się podoba bardziej i to nawet w takim wydaniu jak w programie niż po metamorfozie, ale obiektywnie bardziej Patryk się wpisuje we wzorzec atrakcyjności), ale Maciej - no niestety tutaj nie, to, że o siebie dba, nie dodaje mu atrakcyjności.
A Marta cóż - rozumiem, że komuś może nie przypaść do gustu i według mnie ona nawet nie robiła tego celowo, ale po prostu nie potrafiła dobrze skomponować ubrań. Są tacy ludzie i tyle, jakaś przesadnie gruba też przecież nie była w programie - tutaj Julia już była większa chyba, ale potrafiła się lepiej ubrać - ale fatalnie dobiera kreacje niestety. I tutaj chyba jest pies pogrzebany, a tak naprawdę dla mnie Marta jakaś super niezadbana nie jest - i Dorota nie robiła przesadnego makijażu, nosiła jakieś domowe ubrania, ale Dorota to młodo wyglądająca kobieta z dziewczęcymi rysami twarzy, a choć Marta niewiele starsza to bardziej zmęczona życiem i ma zupełnie inne rysy twarzy, które najkorzystniej wypadają podkreślone makijażem. Tak samo Julia naprawdę dobrze prezentowała się z małą ilością make upu - ale znowu, zupełnie inne rysy. W każdym razie Marta na zmianę z Justyną zapewne co odcinek będą na świeczniku - mnie trudno tutaj oceniać dietę jej syna na podstawie krótkiego urywka, ale jednak mam nadzieję, że daje mu jakieś warzywa bądź chociaż próbuje . Przyjemnie się tego nie ogląda.

W ogóle podoba mi się jaki na Wykopie trzeba być idealnie chudą, żeby być uznaną za "ok" - nawet Laurze ktoś sugerował, że powinna schudnąć na podstawie programu - natomiast jak facet ma dodatkowe kilogramy - "kobiety wolę pulchniejszych". Tak naprawdę co edycję to głównie panowie mają brzuchy, dodatkowe kilogramy, a kobiet plus size w programie było niewiele - a jak się jakaś znalazła, to została nazwana grubaską na antenie. Teraz leci nowa edycja "Love is blind" i podoba mi się jak uczestniczka plus size nie jest ciągle opisywana przez pryzmat swojej wagi, a jej partner nie wypomniał jej nawet tego faktu. W polskim programie to już by było - "co za świnia".
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 10:12   #2587
schaboszczak
Zadomowienie

Kiedyś ktoś wrzucił na Wykop zdjęcie szczupłej i bardzo ładnej dziewczyny, która powiedziała o sobie, że wie, że jest ładna, to komentowali, że laskom się wydaje, że jak nie są grube, to od razu są ładne Tak że z tą wagą to trochę pod tezę Zakładam, że osoba idąca do takiego programu ma przynajmniej jakieś wyobrażenie tego, że jest gotowa na komentarze krytykujące wygląd. Zawsze mnie za to martwi co z osobami, które śledzą program, uważają, że mają gorszą figurę niż dana uczestniczka i walczą z kompleksami, a potem czytają jaka to Marta niby gruba i aseksualna..
schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 10:34   #2588
sublips
Zakorzenienie

Pewnie że powinny być przygotowani na krytykę, ale ten program to jakie trochę nie wiadomo co. Z jednej strony oczekuje się "normalnych" ludzi, a z drugiej niekiedy oczekiwania są takie jak od uczestników "Love island" - szczególnie w odniesieniu do kobiet. Akurat u Marty widzę, "o co chodzi" - mój pomysł ze stylistą był krytykowani, ale mi nie chodzi o to, żeby uczestnicy przechodzili niesamowite metamorfozy i wyglądali jak z żurnala, ale stacja mogłaby im zafundować fryzjera, w przypadku kobiet makijażystkę, kosmetyczkę itd., w niektórych przypadkach nawet stylistę. Bo po prostu Marta może dopiero w telewizji widzi, że niektóre jej stylizacje nie do końca się dobrze komponują.

No i od kobiet oczekuje się zdecydowanie więcej. W zasadzie nawet szczupłym - jak np. Oliwii - wypomina się wagę (przecież ona też schudła kilkanaście kilo po programie) czy Julii (która na pewno drobną nadwagę miała, ale daleko jej było do otyłości) i też nagle poczuła presję zrzucenia wagi, Agnieszka Bulionowa też - filtry, makijaż, kosmetyczka itd. Nie przypominam sobie, żeby jakiś mężczyzna przeszedł spektakularną przemianę czy był równie krytykowany za dodatkowe kilogramy, dres, kapcie. A kobiety - czy ludzie - mają różne sylwetki i też w domu nie muszą latać w szpilkach i kreacjach wieczorowych. A Martę opisuje się już w ogóle wręcz jak jakiegoś potwora - zgodzę się, że nie jest klasyczną pięknością czy nie zostanie Miss Polski - ale bez przesady, nie wygląda jak bezdomna. A i o Idze szły komentarze, że wygląda, jakby piła małpki w krzakach .

Ludzie ogólnie są okrutni i o ile jeszcze na wykopie trudno się spodziewać czegoś więcej, to w kontekście grupy na facebooku - gdzie ludzie pod swoimi własnymi nazwiskami wylewają to szambo, mają dzieci, partnerów - to mnie dziwi, jak taki program wyciąga zezwierzęcenie w ludziach plus do tego to, o czym mówię - podwójne standardy, facetom się pod kątem fizycznym wybacza więcej.
Stary 2022-10-22, 11:48   #2589
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Rysio to bystry chłopak, nie wątpię, że Marta dla o niego najlepiej jak umie, chyba to kwestia tego, że w połączeniu z jej swobodnym podejściem do własnego wyglądu jakoś mocniej się to rzuciło w oczy.
Marta nie dba o siebie. Ludzie z automatu przekładają te niedbalosc o wygląd na inne kwestie, które są obecne w jej życiu i o które powinna dbać: dziecko, mieszkanie, itd.

Wiadomo, że łatwiej niezadbanej dziewczynie włożyć papierosa w usta i dorobić flaszkę No ale jeśli raz się tak stało (pokazała się robiąc jedno czy drugie), to ludzie już zawsze będą ją tak kojarzyć - i to jest coś czego w ludziach nie cierpię.

Ale z drugiej strony - czy Maciek kłamał mówiąc, że wg niego Marta dużo pali?

Co do atrakcyjności, to Maciek nie funkcjonuje w moich oczach jako nadzwyczajnie zadbany gość. Gdzieś spotkałam się z opinią, że "No, trzeba docenić fakt, że dba o siebie", a ja nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego. Dla mnie Maciek wygląda jak wielu przeciętnych mężczyzn w wieku 25 - 35 lat, bo mnóstwo ma taki styl (dzinsy + bluza w nie - burym kolorze). Co to za wyczyn, że facet się myje, nie ma pomiętych ciuchów, od czasu do czasu chodzi do fryzjera i zakłada bluzy w bardziej wyrazistych kolorach. To jest jakiś oryginalny styl? Jeśli ludzie tak myślą, to wciąż słabo wygląda styl polskich mężczyzn

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 12:56   #2590
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pusheen_ Pokaż wiadomość
Marta nie dba o siebie. Ludzie z automatu przekładają te niedbalosc o wygląd na inne kwestie, które są obecne w jej życiu i o które powinna dbać: dziecko, mieszkanie, itd.

Wiadomo, że łatwiej niezadbanej dziewczynie włożyć papierosa w usta i dorobić flaszkę No ale jeśli raz się tak stało (pokazała się robiąc jedno czy drugie), to ludzie już zawsze będą ją tak kojarzyć - i to jest coś czego w ludziach nie cierpię.

Co do atrakcyjności, to Maciek nie funkcjonuje w moich oczach jako nadzwyczajnie zadbany gość. Gdzieś spotkałam się z opinią, że "No, trzeba docenić fakt, że dba o siebie", a ja nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego. Dla mnie Maciek wygląda jak wielu przeciętnych mężczyzn w wieku 25 - 35 lat, bo mnóstwo ma taki styl (dzinsy + bluza w nie - burym kolorze). Co to za wyczyn, że facet się myje, nie ma pomiętych ciuchów, od czasu do czasu chodzi do fryzjera i zakłada bluzy w bardziej wyrazistych kolorach. To jest jakiś oryginalny styl? Jeśli ludzie tak myślą, to wciąż słabo wygląda styl polskich mężczyzn

Przecież 90% sukcesu zależy od tego nie jak się ubierasz, a jaki jest to rodzaj ubrania. Może być bluza z hali targowej, a moze byc fajna markowa. Tak samo że spodniami, butami etc.
W drugiej edycji był Grzesix i on miał taki Sebixowy vibe, i on faktycznie ubierał się tak jak piszesz, ale tanio. U Maćka nie widzę taniości, ale ja tę edycję to oglądam piąte przez dziesiąte

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 13:47   #2591
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Skąd taki wniosek?
Co oznacza, że nie dba o siebie?
Po czym wbioskujesz że nie dba o dziecko i o mieszkanie?

Odważna teza, nie mająca pokrycia w rzeczywistości, bo tą widujemy może przez 15 minut w całym odcinku?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Jak dużo fajek to" za dużo"?
Może pali 5 papierosów dziennie, może 2 paczki, tego też nie wiemy z programu
Maciek mógł zaznaczyć w ankiecie, że nie lubi palących, a nie wypominać jej każdego papierosa.

km

mój INSTA
Stary 2022-10-22, 14:09   #2592
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Skąd taki wniosek?
Co oznacza, że nie dba o siebie?
Po czym wbioskujesz że nie dba o dziecko i o mieszkanie?

Odważna teza, nie mająca pokrycia w rzeczywistości, bo tą widujemy może przez 15 minut w całym odcinku?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Jak dużo fajek to" za dużo"?
Może pali 5 papierosów dziennie, może 2 paczki, tego też nie wiemy z programu
Maciek mógł zaznaczyć w ankiecie, że nie lubi palących, a nie wypominać jej każdego papierosa.

Khloe, ja mówię o tym, jak w moim odczuciu Marta może być widziana, bo chyba wiesz, że negatywnych komentarzy na jej temat trochę się pojawiło.

Nie wiem jak ona dba o dziecko czy o mieszkanie, ale już była za jakieś sceny mające miejsce w jej domu krytykowana. No można dość łatwo określić, co z czego wynika i dlaczego tak jest.

A jak jest naprawdę, to wie ona sama.
Mnie to aż tak bardzo nie interesuje.

Co do papierosów, to Maciek i produkcja sugerują, że Marta pali sporo.

Stary 2022-10-22, 17:51   #2593
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Khloe, ja mówię o tym, jak w moim odczuciu Marta może być widziana, bo chyba wiesz, że negatywnych komentarzy na jej temat trochę się pojawiło.

Nie wiem jak ona dba o dziecko czy o mieszkanie, ale już była za jakieś sceny mające miejsce w jej domu krytykowana. No można dość łatwo określić, co z czego wynika i dlaczego tak jest.

A jak jest naprawdę, to wie ona sama.
Mnie to aż tak bardzo nie interesuje.

Co do papierosów, to Maciek i produkcja sugerują, że Marta pali sporo.

Strasznie niekonsekwentna jesteś.
Snujesz wniosek, że zaniedbana kobieta =zaniedbane dziecko i mieszkanie, potem stwierdzasz , że to na podstawie komentarzy i sugestii produkcji jednak, i w sumie cię to nie interesuje.

km

mój INSTA
Stary 2022-10-22, 17:55   #2594
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Sublips, dzięki za cynk o nowym sezonie Love is blind (US). Wprawdzie uważam, że drugi sezon to była porażka jeżeli chodzi o dobranie się par, ale może tym razem będzie bardziej jak w sezonie pierwszym. Odpaliłam właśnie pierwszy odcinek sezonu 3 i widzę jakby nieco większą różnorodność wśród uczestników (jeżeli chodzi o wygląd).
Stary 2022-10-22, 17:58   #2595
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Marta podjęła decyzję o tym, że Rysio będzie z nią w trakcie eksperymentu w domu i od tej decyzji tak naprawdę wszystko zależało. Teraz ludzie oglądający ją w TV komentują i oceniają nie tylko jej postawę wobec przydzielonego męża (jak w przypadku innych uczestników), ale także pokazane aspekty macierzyństwa. Wręcz można było się tego spodziewac.

Z jednej strony wiadomo: ogromna tęsknota za dzieckiem, a z drugiej kurczę, pokazanie swojego dziecka całej Polsce oglądajacej program... Masa komentarzy, że podała picolo w kieliszku, że nie dała warzyw, że może miesza Rysiowi w głowie tym, że jaki z przyjaciel pojawił się w ich domu. No a też sam eksperyment trochę będzie wypaczony, bo obecne relacje małżonków to skupienie się na dziecku głównie (przynajmniej na materiałach w TV). Nawet nie mogli z ekspertka pogadać na spokojnie, bo trzeba dziecka pilnować, bo to szklanka chce się pobawić, żeby nie zrzucił, itd... No ale zrzucam to na świadomość Marty, że i tak z pary nic by nie było.

Ktoś napisał, ze trudno na podstawie 15 min w TV ocenić, czy dużo pali. No ale jeśli Maciek mowi, że pali co 15 min, a ona w sumie nawet nie zaprzecza, tylko mówi, że i tak przy nim stara się ograniczyć palenie, to chyba o czymś świadczy (że pali sporo). A przynajmniej sporo jak dla osoby niepalacej.

fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 18:05   #2596
Platynowa91
Zakorzenienie

Ellen odnośnie love is blind sezon 3 to po trzech odcinkach wydaje mi się, że tu będzie katastrofa gorsza niż w tekście drugiego sezonu, a wracając do ŚOPW to nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że w przypadku innej partnerki to on nie byłby taki spokojny i stonowany. Marta38 chyba tak na niego wpływa. Podobno ja jej palcu dopatrzono się obrączki na jakimś zdjęciu na Instagramie i to ma być dowód na przetrwanie małżeństwa. Inne part według mnie nie mają szans..na miejscu Przemysława czułabym się jakbym grała w horrorze Hitchcocka i balabym się kolejnych ,,wspaniałych" niespodzianek Justyny. Natomiast na Martę32 i Macieja aż przykro się patrzy...wydaje mi się, że ja na jej miejscu przerwałabym eksperyment

Platynowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 18:13   #2597
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Strasznie niekonsekwentna jesteś.
Snujesz wniosek, że zaniedbana kobieta =zaniedbane dziecko i mieszkanie, potem stwierdzasz , że to na podstawie komentarzy i sugestii produkcji jednak, i w sumie cię to nie interesuje.

Bo to obraz Marty, jaki wyłania się także z opinii internautów - poczytaj komentarze i zobaczysz, jak ją widzą inni. A nie przede wszystkim opinia czy wymysł.

Stary 2022-10-22, 18:36   #2598
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Platynowa91 Pokaż wiadomość
Ellen odnośnie love is blind sezon 3 to po trzech odcinkach wydaje mi się, że tu będzie katastrofa gorsza niż w tekście drugiego sezonu,
(...)
Kurczę... Oby nie.
Stary 2022-10-22, 20:32   #2599
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Marta38 na IG nagrywa filmiki jak to ona super gotuje na keto.

Mam wrażenie, że ludzie na keto to jakaś sekta

km

mój INSTA
Stary 2022-10-22, 21:19   #2600
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-17 o 23:19
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 21:19   #2601
denneris
Zadomowienie

Cytat:

Co to za dieta?

denneris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-22, 21:23   #2602
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:

Jestem zdania, że influencerzy powinni mieć zakaz mówienia, na jakiej są diecie albo mówienia o dietach. Bo inaczej mamy celebrytki znane z niczego na diecie takiej i takiej, co może wpływać na naprawdę młodych odbiorców.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-23, 05:28   #2603
sublips
Zakorzenienie

A mnie zastanawia co to dokładnie oznacza, że ktoś jest zaniedbany. Tak jak mówię, wiele zależy od samej urody. Ktoś w danym wydaniu będzie wyglądał niechlujnie, a ktoś nie. Nie widzę po Marcie aż tak ogromnego zaniedbania, bardziej widzę brak wyczucia. Chociażby te połyskujące cienie.

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Kurczę... Oby nie.
Nie chcę robić offtopu, ale ja się nie zgadzam z powyższym. Drugi sezon uważam za tragiczny i w ogóle mnie nie wciągnął. W tym widzę co najmniej dwie pary, które mają spory potencjał. Plus jak na cztery odcinki wiadomo, są lekkie dramy, ale powiedziałabym, że nie poszli po najniższych emocjach.
Stary 2022-10-23, 08:08   #2604
shinypearl
Wtajemniczenie

Marta32 popełnia dużo błędów w żywieniu dziecka, zgadzam się. Większość rodziców robi to tak, jak kiedyś, jak robili ich rodzice. Daleka jednak jestem od miażdżącej krytyki, bo mam dziecko w tym wieku, zmagamy się z neofobią i to jest mega ciężkie. A ona jeszcze jest samotną matką, ja ledwo przeżyłam 6 dni, gdy mąż był w delegacji Dla mnie samodzielne rodzicielstwo to mistrzostwo świata.

Maciek atrakcyjny? Ciekawe. Mnie odrzuca jak zawsze wada wymowy, już abstrahując od jego typu urody.
Natomiast Przemek po metamorfozie wygląda naprawdę fajnie.

Stary 2022-10-23, 08:44   #2605
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez shinypearl Pokaż wiadomość
Marta32 popełnia dużo błędów w żywieniu dziecka, zgadzam się.
Ponawiam pytanie: skąd wiecie, że popełnia DUŻO błędów w żywieniu dziecka? Jesteście z nią 24h na dobę?

km

mój INSTA
Stary 2022-10-23, 10:09   #2606
shinypearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ponawiam pytanie: skąd wiecie, że popełnia DUŻO błędów w żywieniu dziecka? Jesteście z nią 24h na dobę?

Dużo było w tych kilku scenach, a czy je powtarza to nie wiem. Wyglądało jak normalny, zwykły dzień.

Stary 2022-10-23, 10:11   #2607
invisible_01
Zakorzeniona

Maciej jest dla mnie mało atrakcyjny, ale Patryk jest chyba dla mnie najbardziej nieatrakcyjnym uczestnikiem wszystkich edycji.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-23, 10:28   #2608
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Maciej jest dla mnie mało atrakcyjny, ale Patryk jest chyba dla mnie najbardziej nieatrakcyjnym uczestnikiem wszystkich edycji.

Dla mnie najmniej atrakcyjny był Maciej od Agaty. Adam od Asi. Ciężko jest ich pobić.

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-23, 10:32   #2609
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
(...)
Nie chcę robić offtopu, ale ja się nie zgadzam z powyższym. Drugi sezon uważam za tragiczny i w ogóle mnie nie wciągnął. W tym widzę co najmniej dwie pary, które mają spory potencjał. Plus jak na cztery odcinki wiadomo, są lekkie dramy, ale powiedziałabym, że nie poszli po najniższych emocjach.
Uff, to fajnie. Dno drugiego sezonu chyba trudno byłoby osiągnąć. Nawiasem mówiąc ciekawe jak wyglądałaby polska wersja. Tylko to program z dużym budżetem, więc wątpię czy powstanie kiedykolwiek.
Stary 2022-10-23, 10:48   #2610
Lyse
Raczkowanie

Dla mnie Maciek również nie jest atrakcyjny - wada wymowy, sposób w jaki się wypowiada (bardzo mały zasób słów, ciągle powtórzenia), brak wyczucia. To wszystko działa na nie i nawet wzrost go nie ratuje. Teoretycznie Patryk jest ok, ma wysportowane ciało ale nie podoba mi się jego cygańska uroda. Przemek najbardziej mi się podoba, miła aparycja - zrzucone pare kilogramów według mnie na plus.

Edytowane przez Lyse
Czas edycji: 2022-10-23 o 10:49
Lyse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości