Włosomaniaczki :D - część III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-09, 14:35   #2971
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ale Mirelka nie miała bana na nicku, tylko po prostu stworzyła sobie drugie konto, przy tamtym nadal aktywnym A jak masz bana stałego, to nie jest już takie łatwe, bo blokada idzie przez IP (zapewne da się to jakoś obejść, bo czegóż Polak nie potrafi ), ale tak jak pisałam, nie będzie to takie łatwe
Aha Dzięki za wytłumaczenie

Cytat:
A z tym obmacywaniem, to sie nie przejm,uj, co sobie myślą inni , grunt, że Ci dobrze było
Oj było, było

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
O to już sie martwić nie trzeba, klony będą biczowane banami bezlitośnie już my tam mamy specjalne narzędzia tortur

Paprif witaj
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 14:36   #2972
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
A z tym obmacywaniem, to sie nie przejm,uj, co sobie myślą inni , grunt, że Ci dobrze było :p:
Podoba mi się to

Agnieszko nie wiem czy chcesz to wiedzieć... ale biały makaron to węglowodany proste i nie bardzo wskazane na diecie Jak już coś to zastępujemy je złożonymi. Tutaj może nie o kaloryczność chodzi a o podnosznie poziomu glukozy we krwi i poczucie sytości i takie tam pierdoły

Na fitnessie są fajne artykuły podwieszone o roli białka w żywieniu - poczytaj, jak dla mnie są bardzo ciekawe i na pewno Ci się przydadzą i wiele wyjaśnią

Edit: To ja mogłabym zostać moderatorem tylko z powodu tych narzędzi tortur
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 14:41   #2973
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Podoba mi się to
Mnie też

Cytat:
Agnieszko nie wiem czy chcesz to wiedzieć... ale biały makaron to węglowodany proste i nie bardzo wskazane na diecie Jak już coś to zastępujemy je złożonymi. Tutaj może nie o kaloryczność chodzi a o podnosznie poziomu glukozy we krwi i poczucie sytości i takie tam pierdoły

Na fitnessie są fajne artykuły podwieszone o roli białka w żywieniu - poczytaj, jak dla mnie są bardzo ciekawe i na pewno Ci się przydadzą i wiele wyjaśnią

A ja tak lubię makaron...
To może ta dieta nie będzie tak bardzo rygorystyczna... Już wystarczające poświęceniem z mojej strony jest rezygnacja ze słodyczy, chipsów i innych takich...
Dobrze, ze kiedy w sobotę byłam u kolegi, siedziałam w drugimm pokoju przy komputerze, bo nie musiałam patrzeć na nich jak jedli ciastka, chipsy, wafelki... aaargh!
Pożarłam wtedy 4 jabłka

Cytat:
Edit: To ja mogłabym zostać moderatorem tylko z powodu tych narzędzi tortur

Ja też, ja też!
Stary 2008-09-09, 14:45   #2974
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Aha Dzięki za wytłumaczenie

Cytat:
Oj było, było
I o to chodzi

Cytat:
Podoba mi się to
A komu się nie podoba

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 14:45   #2975
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witam, ja już jakiś czas temu odzywałam się na wątku.
Pozdrawiam

Coś o sobie ? ;>
19 lat, Patrycja, Wrocław
Witaj Patrycjo wśród Włosomaniaczek
To jeszcze parę słów o zwierzunach, jeśli takowe posiadasz, o rodzeństwie [no chyba, że się kwalifikuje pod zwierzuny ] Wybacz mój humor, dziś niezwykle niewybredny ...

Cytat:

[...]
TŻ jest ode mnie starszy 4 lata – zawsze miałam słabość do starszych facetów
Lepiej się z takimi dogadywałam W ogóle z tego co pamiętam, zawsze lepiej i szybciej łapałam kontakt z facetami niż z dziewczynami :rolleys:
Raz miałam chłopaka rok starszego (ja miałam 18, on 19) i kiedy okazało się, że to kompletny dzieciak stwierdziłam, ze mój następny chłopak będzie ode mnie starszy minimum 3 lata – no i trafił się TŻ
Chociaż musze przyznać, że kiedy 4 lata temu miałam przerwę z TŻ, spotkałam za***istego chłopaka rok ode mnie młodszego i chociaż na początku byłam sceptyczna, właśnie z powodu jego wieku, zaczęłam się z nim spotykać i naprawdę było super – byłam zaskoczona jego dojrzałością Ale zostawiłam go dla obecnego TŻ... Były nawet momenty, kiedy zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam, ale chyba jednak dobrze :rolleys:

BTW. Nie mam pojęcia co rozumiecie jako „obmacywanie” więc żeby nie wyszło, że robiłam coś strasznego bo nie robiłam
Definicją się nie przejmuj każda z nas ma pewnie na koncie takie "straszne" sekreciki, hihihi
A co do starszych facetów to się generalnie zgadzam, mój TŻ też jest 4 lata starszy i kontakt też mi zawsze było łatwiej złapać w grupie starszych chłopaków.
Aczkolwiek młodsi też bywają fajni. Pamiętam, mając lat 18 niecałe wybrałam się na zorganizowaną wycieczkę do Francji i tam poznałam Kubę... chyba z 3 lata był młodszy ode mnie a niejeden dwudziestokilkulatek mógłby się od niego uczyć.
No i kiedyś sobie pomyślałam, bardziej w żartach, że taki młodszy, "wytresowany" od podstaw, to byłby niczego sobie

Cytat:
Jak stałego? Przecież Mirelka zmieniła nick?
Cytat:
Ale to chyba adres IP się blokuje Ale przecież są programu do ukrywania albo zmiany numeru karty sieciowej czy tego IP
Zmiana nicka niewiele daje, bardziej liczy się właśnie IP. Muszę sprawdzić, czy nadawała ze stałego numeru.
Oczywiście system można obejść, ale... prędzej czy później charakter pokaże swoje oblicze, a wtedy
Podejrzewam zresztą, że na programy ukrywające IP też są jakieś sposoby
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 14:45   #2976
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Włosy:kręcone, do ramion, cienkie, w trakcie zapuszczania i odżywiania ;]
Staram się jak najlepiej o nie dbać.
Zainteresowania: od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie wzmożoną "ruchliwość" nie potrafię usiedzieć w domu, a że wakacje po klasie maturalnej mam dłuższe to zwiedzam co się da: byłam w Hiszpanii, przez dłuższy czas w Barcelonie, wróciłam zakochana Uwielbiam wędrówki górskie i zdobywanie nowych szczytów. W szkole ulubione przedmioty: biologia i chemia.
Zwierzęta: mam papugę Kokę , żółwia wodnego Gucia . Marzy mi się pies rasy beagle lub labrador. Zawsze będę wspominała mojego kotka Salema, który w niewyjaśnionych okolicznościach uciekł z mojego domu dodam, że był bardzo chory, przeszedł nawet jedna operację, ale rana się nie zagoiła. Czytałam gdzieś, że jak kot wie, że ma zdechnąć to ucieka w spokojne miejsce i może z moim właśnie się tak stało...
A papuga z gatunku gadatliwych

Ja mam labradora Kochany psiak - polecam

Wydaje mi się, że rezygnacja ze słodyczy to już duże poświęcenie Nie ma co przedobrzać. Włącz do tego jeszcze ruch i będzie git

Jabłka Zawsze, wszędzie i o każdej porze

Ciekawe skąd u nas to zamiłowanie do tortur
Stary 2008-09-09, 14:47   #2977
virka
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, ze kiedy w sobotę byłam u kolegi, siedziałam w drugimm pokoju przy komputerze, bo nie musiałam patrzeć na nich jak jedli ciastka, chipsy, wafelki... aaargh!
Pożarłam wtedy 4 jabłka
Już pomijając tą dietę, pomyśl jak dobrze te jabłka zrobiły Twoim włosom

Stary 2008-09-09, 14:50   #2978
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie tańczy Herbusiowa z Mroczkiem - nawet ładnie im to wychodzi
Stary 2008-09-09, 14:52   #2979
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Patrycjo wśród Włosomaniaczek
To jeszcze parę słów o zwierzunach, jeśli takowe posiadasz, o rodzeństwie [no chyba, że się kwalifikuje pod zwierzuny ] Wybacz mój humor, dziś niezwykle niewybredny ...
Mam brata, 16 lat, mamy ze sobą bardzo dobry kontakt i z roku na rok jest jeszcze lepiej. Bardzo sobie ufamy i jesteśmy bardzo zżyci, może dlatego, że jest nas tylko dwójka ?
Nie, nie zaliczam go do zwierzaków
Stary 2008-09-09, 14:53   #2980
virka
Zakorzenienie

Moja córcia właśnie wróciła z przedszkola i opowiada co tam było, jakie zabawy itd. Pytam się Jej, czy byli dzisiaj na polu (na placu zabaw), a Ona patrzy na mnie taką miną, jak się zastanawia i mówi: "Powiem Ci, tak szczerze mówiąc, że nie wiem"
I padłam

Stary 2008-09-09, 14:54   #2981
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jabłka Zawsze, wszędzie i o każdej porze
Wiem, wiem, pamiętam, mówiłaś mi w Bełchatowie

Cytat:
Ciekawe skąd u nas to zamiłowanie do tortur
Nie mam pojęcia, czyzby to leżało w kobiecej natutrze?

Cytat:
Już pomijając tą dietę, pomyśl jak dobrze te jabłka zrobiły Twoim włosom
Taaaa

A propo wieku – były często zabawne sytuacje, kiedy np. jeszcze w liceum czy na początku studiów szłam z koleżanką po mieście, ona zobaczyła jakiegoś chłopaka, okazuje się, że ja go znam i mówię do niej: „Ja go znam, taki gówniarz, w moim wieku.” A koleżanka zaczyna się śmiać i pyta mnie czy wiem co przed chwilą powiedziałam, więc (nie rozumiejąc kompletnie o co jej chodzi) powtarzam jeszcze raz powoli, słowo w słowo to co przed chwilą powiedziałam i nadal nie rozumiem A ona wtedy do mnie: „Nazwałaś go gówniarzem a przecież jest w twoim wieku!” Musiałam jej więc wytłumaczyć, ze to słowo nie miało nic wspólnego z jego wiekiem tylko ze sposobem zachowania :P
Oj, takie sytuacje powtarzały się dosyć często
Stary 2008-09-09, 14:56   #2982
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Moja córcia właśnie wróciła z przedszkola i opowiada co tam było, jakie zabawy itd. Pytam się Jej, czy byli dzisiaj na polu (na placu zabaw), a Ona patrzy na mnie taką miną, jak się zastanawia i mówi: "Powiem Ci, tak szczerze mówiąc, że nie wiem"
I padłam
Niezła z niej agentka

Mój brat co wróci ze szkoły to jest strasznie złośliwi i nie chce wogóle mówić co było w szkole, co robił itp. Nie wiem czy on przez tą złośliwość i milczenie na temat czasu spędzonego w szkole odreagowuje to co się w tej szkole wydarzyło Teraz właśnie standardowo gryzie się z moją siostrą

Ja polecam dzisiaj oglądać rozmowy w toku: moja córka jest prostytutką
Stary 2008-09-09, 14:57   #2983
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Hallo

Żeby nie było, że ściemniam zrobiłam zdjęcie Oczywiście cenzura musi być Tak wogóle to lubię ten stary aparat cyfrowy, cudownie prześwietla zdjęcia - cera miodzio
jak by to powiedziala jola z bb: o jaaaa!
puknij sie w slicznie owlosiony lepek i jak takas pewna to zamien sie ze mna na wlosy
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja czasem nie mogę się nadziwić, jak ważni dla dorosłego faceta potrafią być kumple. Mój TŻ ma 29 lat a dzień bez kolegów to niemal dzień stracony. Części z nich nie lubię, nie bez powodu.. Ale z doświadczenia wiem, że warto pogodzić się z tym, że są i już. Tylko nie powinnaś się czuć mniej ważna niż oni
o rany, czyli mowisz, ze to sie nie zmieni? a juz myslalam...
ale mam nadzieje, ze jak teraz sie przeprowadzimy i bedzie od tych burakow daleko to bedzie lepiej
Cytat:
Też się melduję
Niniejszym zgadnijcie, kto się dzisiaj zmienił w pomarańczę
Wiem, jestem okropna.
ol jea!
tylko czemu w dobie siania banami to tylko tymczasowy...? jej akurat sie nalezy staly
az sie boje wielkiego comeback'u
Cytat:

Nie powiem, żeby się jej nie nalezało
Ale pewnie załozy kolejne konto i będzie dawać upust swojej złośliwości pod innym nickiem
obawiam sie tego samego

Cytat:
Pozdrawiam

Coś o sobie ?
witam patrycje
powiedz na jakie studia sie wybralas
Cytat:
Spaghetti
kocham spaghetti!!
Cytat:
Makaron chyba nie jest aż taki tuczący? W końcu z czym mam jeść zupę?
Tłuste mięcho owszem, pyszny sosik i to wszystko posypane żółtym serem...

Własnie powtarzają taneczną Eurowizję jak ktoś by chciał zobaczyć
z pyrkami
ooo dzieki wlasnie trafilam na marna grecje i polske. jedyny zarzut z mojej strony to biala sukienka herbus, przez ktora przez pierwsza czesc tanca wygladala niezgrabnie, nadawala jej garba
Cytat:
Zainteresowania: od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie wzmożoną "ruchliwość" nie potrafię usiedzieć w domu, a że wakacje po klasie maturalnej mam dłuższe to zwiedzam co się da: byłam w Hiszpanii, przez dłuższy czas w Barcelonie, wróciłam zakochana Uwielbiam wędrówki górskie i zdobywanie nowych szczytów. W szkole ulubione przedmioty: biologia i chemia.
Zwierzęta: mam papugę Kokę , żółwia wodnego Gucia . Marzy mi się pies rasy beagle lub labrador. Zawsze będę wspominała mojego kotka Salema, który w niewyjaśnionych okolicznościach uciekł z mojego domu dodam, że był bardzo chory, przeszedł nawet jedna operację, ale rana się nie zagoiła. Czytałam gdzieś, że jak kot wie, że ma zdechnąć to ucieka w spokojne miejsce i może z moim właśnie się tak stało...
witam w klubie
matko swieta, dobrze, ze koka a nie koko
poczytaj watek to zrozumiesz ocb
Stary 2008-09-09, 14:58   #2984
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I padłam

Udana ta Twoja córcia!
Ciekawe po kim? Czyżby po Mamusi?

Cytat:
Ja polecam dzisiaj oglądać rozmowy w toku: moja córka jest prostytutką
Też chciałam obejrzeć ale nie uda mi się w całości, bo o 17.05 mam autobus do kolezanki - i może zajrzę na chwilkę, sesese

Wiecie co, doszłam do wniosku, że nie będe dzisiaj nadrabiała zaległosci (tzn w tym momencie nie mam już czasu, bo za 5 minut i tak musze uciekać) Stwierdziłam, ze od nadrabiania zaległosci wolę pogadać z Wami
Na zaległe posty odpowiem przy innej okazji
Stary 2008-09-09, 15:01   #2985
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
witam patrycje
powiedz na jakie studia sie wybralas
Farmacja, a Ty ?
Stary 2008-09-09, 15:02   #2986
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, pamiętam, mówiłaś mi w Bełchatowie
W sumie na mówieniu się nie skończyło

Cytat:
Nie mam pojęcia, czyzby to leżało w kobiecej natutrze?
No nie wiem, pozostałe wizażanki się nie wypowiedziały, więc przyjmijmy, że w naturze kobiet z łódzkiego

Cytat:
A propo wieku – były często zabawne sytuacje, kiedy np. jeszcze w liceum czy na początku studiów szłam z koleżanką po mieście, ona zobaczyła jakiegoś chłopaka, okazuje się, że ja go znam i mówię do niej: „Ja go znam, taki gówniarz, w moim wieku.” A koleżanka zaczyna się śmiać i pyta mnie czy wiem co przed chwilą powiedziałam, więc (nie rozumiejąc kompletnie o co jej chodzi) powtarzam jeszcze raz powoli, słowo w słowo to co przed chwilą powiedziałam i nadal nie rozumiem A ona wtedy do mnie: „Nazwałaś go gówniarzem a przecież jest w twoim wieku!” Musiałam jej więc wytłumaczyć, ze to słowo nie miało nic wspólnego z jego wiekiem tylko ze sposobem zachowania :P
Oj, takie sytuacje powtarzały się dosyć często
Stary 2008-09-09, 15:03   #2987
Finlora
Zakorzenienie

Ja juz się z Wami żegnam i może uda mi się zajrzeć na chwilę jak będe u kolezanki
Ale się cieszę, ze mogłam sobie z Wami troszkę pogadać

Jeszcze jedna myśl na koniec
Wiecie co, uświadomiłam sobie dzisiaj, że już nie pamiętam kiedy ostatnio piłam taką zwykłą czarną herbatę Złapałam się na tym, że piję albo zieloną albo czerwoną, no i jeszcze pokrzywę

No i kawę z mlekiem czasami
Stary 2008-09-09, 15:05   #2988
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
jak by to powiedziala jola z bb: o jaaaa!
puknij sie w slicznie owlosiony lepek i jak takas pewna to zamien sie ze mna na wlosy
Będę gadać z włosami jak radzi Emilia i pukać się za każdym razem kiedy sobie pomyślę, że są do niczego. Obawiam się, że po tygodniu będę miała dziura w głowie od tego walenia no i rodzina wyśle mnie na konsultacje do odpowiedniego lekarza

Cytat:
Wiecie co, doszłam do wniosku, że nie będe dzisiaj nadrabiała zaległosci (tzn w tym momencie nie mam już czasu, bo za 5 minut i tak musze uciekać) Stwierdziłam, ze od nadrabiania zaległosci wolę pogadać z Wami
Bardzo słuszna decyzja
Stary 2008-09-09, 15:10   #2989
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze jedna myśl na koniec
Wiecie co, uświadomiłam sobie dzisiaj, że już nie pamiętam kiedy ostatnio piłam taką zwykłą czarną herbatę Złapałam się na tym, że piję albo zieloną albo czerwoną, no i jeszcze pokrzywę

No i kawę z mlekiem czasami

Ja nie przepadam za czarną. Jezeli już coś to tylko z cytryną. Bardzo lubie czarne ale aromatyzowane - zwłaszcza z teekanne są pycha - fresh orange i jest jeszcze taka jedna karmelowa bodajże

Zielona jest pycha, czerwona też, ale obniża ciśnienie, więc jej unikam

Za to u mnie dzień bez kawy to dzień stracony

Ps. Fajna myśl na koniec
Ps. 2. Ups. I wyszedł post pod postem
Stary 2008-09-09, 15:15   #2990
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam labradora Kochany psiak - polecam
mowisz? bo wlasnie mysle nad zakupem psiaka i zakochalam sie w czekoladowych labradorach tylko boje sie, ze moje 34,5metra to dla niego moze byc za malo ale za to mam obok park krajobrazowy, idealny na dlugie spacery i bylabym dobrym kompanem do biegania. myslisz, ze daloby sie isc z nim na taki deal?
Cytat:
I padłam
o bozeno...
Cytat:
Farmacja, a Ty ?
chemia kosmetykow
farmacje rowniez zamierzam sobie wziac jako drugi fakultet, ale to za rok badz 2. szkoda, ze na am w gdansku nie ma jej zaocznie
a ty we wroclawiu pewnie?
Stary 2008-09-09, 15:17   #2991
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam zły humor Wstałam uczesałam się i mam takie siano na głowie - niczym szopa (bożonarodzeniowa) Czyżby tutejsza woda i kosmetyki nie służyły moim włosom Wogóle im jestem starsza tym moje włosy coraz bardziej się prostują co mnie bardzo irytuje Może nie powinnam wogóle się czesać?
Za szopę kop w
Matko, jak ja chciałabym mieć takie loczki! Oddawaj, natychmiast

Cytat:
Pozdrawiam

Coś o sobie ? ;>
Witamy, witamy Mam nadzieje, że szybko wkręcisz się w nasz tok pisania

A ja lekko ściorana przez najbliższą godzinę zamierzam spędzić na nic nierobieniu
I może popodziwiam sobie takiego jednego chłopaka ...

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 15:18   #2992
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

chemia kosmetykow
farmacje rowniez zamierzam sobie wziac jako drugi fakultet, ale to za rok badz 2. szkoda, ze na am w gdansku nie ma jej zaocznie
a ty we wroclawiu pewnie?
Chemia kosmetyków ? Pierwsze słyszę taki kierunek to w jakiejś prywatnej szkole ?
Farmacja jako fakultet ? To tak można ? ;> Ja się tam nie znam ale ciekawie brzmi to Twoje rozwiązanie.
Tak.
W Szczecinie jest farmacja ;>
Stary 2008-09-09, 15:26   #2993
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
mowisz? bo wlasnie mysle nad zakupem psiaka i zakochalam sie w czekoladowych labradorach tylko boje sie, ze moje 34,5metra to dla niego moze byc za malo ale za to mam obok park krajobrazowy, idealny na dlugie spacery i bylabym dobrym kompanem do biegania. myslisz, ze daloby sie isc z nim na taki deal?
Sądzę, że spokojnie by się zgodził na taki układ

Psiak jest ogólnie ruchliwy i lubi sobie pobiegać. Więc jak jest okazja na spacer to on jest zawsze chętny. Przez większość dnia jednak leży sobie leniwie i śpi. Do tego jest mega wygodny. Potrafi zdjąć sobie puchatą poszewkę z kanapy, bo wie, że na kanapie spać mu nie wolno, więc ściąga poszewke i się w nią wtula.

Nasz ma skłonność do włóczęgostwa. Juz kilka razy dał nam dyla z podwórka i wrócił dopiero na drugi, a czasem trzeci dzień Ale to może tylko mój tak ma I nie potrafi chodzić na smyczy - ale to pewnie kwestia odpowiedniego wychowania A tego jednak u nas zabrakło. Rozpieściliśmy go

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Za szopę kop w
Matko, jak ja chciałabym mieć takie loczki! Oddawaj, natychmiast
Auć Już nie będę

Co za chłopaka
Stary 2008-09-09, 15:29   #2994
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja lekko ściorana przez najbliższą godzinę zamierzam spędzić na nic nierobieniu
ooo, cos tu sie u pani urodzilo?
Cytat:
Chemia kosmetyków ? Pierwsze słyszę taki kierunek to w jakiejś prywatnej szkole ?
Farmacja jako fakultet ? To tak można ? ;> Ja się tam nie znam ale ciekawie brzmi to Twoje rozwiązanie.
Tak.
W Szczecinie jest farmacja ;>
nope chemia na uniwersytecie gdanskim ze specjalnoscia 'chemia kosmetykow'
[wiem, na normalnych kierunkach specjalizacje wybiera sie po jakims tam czasie, ale u nas na szczescie od razu]
a nie, ja to tak tylko obrazowo sobie nazwalam. nie usmiecha mi sie robic magistra na moim wydziale bo sa malo ciekawe specjalizacje, bodajze zwykla chemia i nauczycielska. tak wiec jak nie zrobia gdzies 2stopnia kosmetycznej to pozostane przy tej farmacji
eee tam szczecin ja sie juz zaklimatyzowalam w sopocie, przynajmniej czesciowo, nie chcialabym sie stad wynosci najwyzej pojde na wieczorowe, albo dopiero za 3lata na dzienne
Stary 2008-09-09, 15:37   #2995
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy, witamy Mam nadzieje, że szybko wkręcisz się w nasz tok pisania

Dziękuję za miłe słowa, ale raczej nie nadążę, a jak się studia zaczną to już w ogóle ;/
Ja zabieram się do robienia plansz chemicznych, co by mi naukę ułatwiły ;]

Co do labradorów, to kuzynka ma, psinka jest wspaniała
Ja ogólnie boję się psów, szczególnie tych większych, ale jej nigdy ;]
No ale jak się zaczną studia to mogłabym zaniedbywać psiaka, a tego bym nie chciała
Więc na razie odpuszczam kupno.
Stary 2008-09-09, 15:47   #2996
Jolie2601
Zakorzenienie

OMG ale pędzicie- i to własnie wtedy kiedy ja mam problemy techniczne z kompem nieładnie Korzystając z okazji, że mam jakieś 15 min zanim się znowu zwiesi to nadrabiam.
Cytat:
Też się melduję
Niniejszym zgadnijcie, kto się dzisiaj zmienił w pomarańczę
Wiem, jestem okropna.
sasasasasa
Cytat:

Nie powiem, żeby się jej nie nalezało
Ale pewnie załozy kolejne konto i będzie dawać upust swojej złośliwości pod innym nickiem
spokojnie- jest pod stałą kontrolą klonów [za to jej "odczep się ode mnie" nie odpuszczę- ha ale ja pamiętliwa jestem]- nie muszę dodawać, że klon zbanowanego [nawet tymczasowo] konta dostaje bana stałego- nie automatycznie co prawda- ale j.w.- jest pod stałą obserwacją
Cytat:
Tak dzięki interwencji Kasi
pleasure is mine
Cytat:
Włosy:kręcone, do ramion, cienkie, w trakcie zapuszczania i odżywiania ;]
Staram się jak najlepiej o nie dbać.
witaj wśród włosomaniaczek- widzę, że podobnie jak ja jesteś umysł ścisły
Cytat:
I padłam
nie muszę chyba przypominać, że uwielbiam tą małą ripostowiczkę
Cytat:
jakieś szczegóły
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 15:47   #2997
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Co do labradorów, to kuzynka ma, psinka jest wspaniała
Ja ogólnie boję się psów, szczególnie tych większych, ale jej nigdy ;]
No ale jak się zaczną studia to mogłabym zaniedbywać psiaka, a tego bym nie chciała
Więc na razie odpuszczam kupno.

Labradory nie są dużymi psami Chyba, że mi się tak wydaje, na zasadzie kontarstu, bo mam jeszcze jednego nowofunlanda i to jest dopiero duży pies

A labrador to taka mała przylepa, bardzo lubi się tulić i potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem. Więc jeśli miałabyś mało czasu dla niego, to rzeczywiście lepiej poczkekać z zakupem na bardziej obfitszy w wolny czas okres.
Stary 2008-09-09, 15:51   #2998
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaa
Ale ja mówiłam całkiem serio Serio serio

Cytat:
Niezła z niej agentka
Cytat:
Udana ta Twoja córcia!
Ciekawe po kim? Czyżby po Mamusi?
Hmmm, ja w jej wieku nie byłam aż tak....przebojowa
Dobrze, że to ja rodziłam, bo mogłaby, się zastanawiać, z kim mój mąż ją ma

Cytat:
Wniosek jedyny słuszny

Cytat:
Ja juz się z Wami żegnam i może uda mi się zajrzeć na chwilę jak będe u kolezanki
Ale się cieszę, ze mogłam sobie z Wami troszkę pogadać
Milo było, ale sie skończyło
Uwielbiam te CZATY z Tobą

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
nie muszę chyba przypominać, że uwielbiam tą małą ripostowiczkę
Z tego co wiem, to z wzajemnością

Stary 2008-09-09, 16:34   #2999
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wiem, to z wzajemnością
niezmiernie mnie to cieszy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 17:19   #3000
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Sądzisz, że szczera rozmowa w dwa oczy i mnóstwo cebulek włosowych pomoże rozwiązać problem To chyba już zacznę z nimi gawędzić

Chyba też będę musiała zacząć praktykowaćMoże brakuje im pogaduszek i dlatego ode mnie uciekają

Cytat:
Dzięki Kochane
Ustaliliśmy z TŻ'tem, że w ten weekend jeszcze pojedziemy sprawdzić, czy to jednorazowo tak było, czy może dalej będą prowadzić taką politykę. Jak sytuacja się powtórzy to bye-bye, szkoda się użerać. Liczę jedynie na to, że nowa szefowa [czyli ta, co ślub w sobotę miała] będzie miała oko na wszystko - z całego towarzystwa ona najbardziej rozumna i konkretna i fajnie z nią można było do tej pory wszystko załatwić... bo reszta rodziny [no, może z wyjątkiem szefa-męża, ale ten to taka trochę ciapa] to - buraki granatem od pługa oderwane ][/SIZE]

Boski tekst

Cytat:
I padłam
Cudna jest

Cytat:
Mój brat co wróci ze szkoły to jest strasznie złośliwi i nie chce wogóle mówić co było w szkole, co robił itp. Nie wiem czy on przez tą złośliwość i milczenie na temat czasu spędzonego w szkole odreagowuje to co się w tej szkole wydarzyło Teraz właśnie standardowo gryzie się z moją siostrą
A ile ma lat? Może przechodzi okres buntu? Ale masz fajnie, że masz więcej rodzeństwa

Cytat:
o rany, czyli mowisz, ze to sie nie zmieni? a juz myslalam...
ale mam nadzieje, ze jak teraz sie przeprowadzimy i bedzie od tych burakow daleko to bedzie lepiej
Nie chcę straszyć, może niektórzy z tego wyrastają A jak się przeprowadzacie, to pewnie faktycznie mu się odmieni

Cytat:
Rozumiem, że mieszkanie zostało zakupione? Będziesz mieszkała sama/z kimś z rodziny/ z TŻ?

Cytat:
Hmmm, ja w jej wieku nie byłam aż tak....przebojowa
Dobrze, że to ja rodziłam, bo mogłaby, się zastanawiać, z kim mój mąż ją ma
W sumie to się bardzo cieszę, że kobiety mają zawsze pewność, że dziecko jest ich
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości