|
|
#2971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Dzięki za wytłumaczenie Cytat:
Cytat:
Paprif witaj |
|||
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnieszko nie wiem czy chcesz to wiedzieć... ale biały makaron to węglowodany proste i nie bardzo wskazane na diecie ![]() Na fitnessie są fajne artykuły podwieszone o roli białka w żywieniu - poczytaj, jak dla mnie są bardzo ciekawe i na pewno Ci się przydadzą i wiele wyjaśnią ![]() Edit: To ja mogłabym zostać moderatorem tylko z powodu tych narzędzi tortur |
|
|
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
Cytat:
![]() A ja tak lubię makaron... ![]() To może ta dieta nie będzie tak bardzo rygorystyczna... Już wystarczające poświęceniem z mojej strony jest rezygnacja ze słodyczy, chipsów i innych takich... Dobrze, ze kiedy w sobotę byłam u kolegi, siedziałam w drugimm pokoju przy komputerze, bo nie musiałam patrzeć na nich jak jedli ciastka, chipsy, wafelki... aaargh! ![]() Pożarłam wtedy 4 jabłka ![]() Cytat:
![]() Ja też, ja też! |
||
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
I o to chodzi ![]() A komu się nie podoba
|
|
#2975 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
To jeszcze parę słów o zwierzunach, jeśli takowe posiadasz, o rodzeństwie [no chyba, że się kwalifikuje pod zwierzuny ...Cytat:
każda z nas ma pewnie na koncie takie "straszne" sekreciki, hihihi A co do starszych facetów to się generalnie zgadzam, mój TŻ też jest 4 lata starszy i kontakt też mi zawsze było łatwiej złapać w grupie starszych chłopaków. Aczkolwiek młodsi też bywają fajni. Pamiętam, mając lat 18 niecałe wybrałam się na zorganizowaną wycieczkę do Francji i tam poznałam Kubę... chyba z 3 lata był młodszy ode mnie a niejeden dwudziestokilkulatek mógłby się od niego uczyć. No i kiedyś sobie pomyślałam, bardziej w żartach, że taki młodszy, "wytresowany" od podstaw, to byłby niczego sobie Cytat:
Oczywiście system można obejść, ale... prędzej czy później charakter pokaże swoje oblicze, a wtedy Podejrzewam zresztą, że na programy ukrywające IP też są jakieś sposoby |
|||
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam labradora Kochany psiak - polecam![]() Wydaje mi się, że rezygnacja ze słodyczy to już duże poświęcenie Nie ma co przedobrzać. Włącz do tego jeszcze ruch i będzie gitJabłka Ciekawe skąd u nas to zamiłowanie do tortur |
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie tańczy Herbusiowa z Mroczkiem - nawet ładnie im to wychodzi
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie zaliczam go do zwierzaków
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Moja córcia właśnie wróciła z przedszkola i opowiada co tam było, jakie zabawy itd. Pytam się Jej, czy byli dzisiaj na polu (na placu zabaw), a Ona patrzy na mnie taką miną, jak się zastanawia i mówi: "Powiem Ci, tak szczerze mówiąc, że nie wiem"
![]() I padłam
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, pamiętam, mówiłaś mi w Bełchatowie
![]() Nie mam pojęcia, czyzby to leżało w kobiecej natutrze? Cytat:
![]() A propo wieku – były często zabawne sytuacje, kiedy np. jeszcze w liceum czy na początku studiów szłam z koleżanką po mieście, ona zobaczyła jakiegoś chłopaka, okazuje się, że ja go znam i mówię do niej: „Ja go znam, taki gówniarz, w moim wieku.” A koleżanka zaczyna się śmiać i pyta mnie czy wiem co przed chwilą powiedziałam, więc (nie rozumiejąc kompletnie o co jej chodzi) powtarzam jeszcze raz powoli, słowo w słowo to co przed chwilą powiedziałam i nadal nie rozumiem A ona wtedy do mnie: „Nazwałaś go gówniarzem a przecież jest w twoim wieku!” Oj, takie sytuacje powtarzały się dosyć często
|
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój brat co wróci ze szkoły to jest strasznie złośliwi i nie chce wogóle mówić co było w szkole, co robił itp. Nie wiem czy on przez tą złośliwość i milczenie na temat czasu spędzonego w szkole odreagowuje to co się w tej szkole wydarzyło Teraz właśnie standardowo gryzie się z moją siostrą![]() Ja polecam dzisiaj oglądać rozmowy w toku: moja córka jest prostytutką
|
|
|
|
|
|
#2983 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() puknij sie w slicznie owlosiony lepek i jak takas pewna to zamien sie ze mna na wlosy ![]() Cytat:
a juz myslalam...ale mam nadzieje, ze jak teraz sie przeprowadzimy i bedzie od tych burakow daleko to bedzie lepiej ![]() Cytat:
![]() tylko czemu w dobie siania banami to tylko tymczasowy...? jej akurat sie nalezy staly![]() az sie boje wielkiego comeback'u ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedz na jakie studia sie wybralas ![]() ![]() kocham spaghetti!!Cytat:
![]() ![]() ooo dzieki ![]() Cytat:
![]() matko swieta, dobrze, ze koka a nie koko poczytaj watek to zrozumiesz ocb ![]() ![]()
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udana ta Twoja córcia! ![]() Ciekawe po kim? Czyżby po Mamusi? ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, doszłam do wniosku, że nie będe dzisiaj nadrabiała zaległosci (tzn w tym momencie nie mam już czasu, bo za 5 minut i tak musze uciekać) ![]() Na zaległe posty odpowiem przy innej okazji
|
||
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumie na mówieniu się nie skończyło
![]() No nie wiem, pozostałe wizażanki się nie wypowiedziały, więc przyjmijmy, że w naturze kobiet z łódzkiego Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz się z Wami żegnam
![]() Ale się cieszę, ze mogłam sobie z Wami troszkę pogadać Jeszcze jedna myśl na koniec ![]() Wiecie co, uświadomiłam sobie dzisiaj, że już nie pamiętam kiedy ostatnio piłam taką zwykłą czarną herbatę Złapałam się na tym, że piję albo zieloną albo czerwoną, no i jeszcze pokrzywę ![]() No i kawę z mlekiem czasami
|
|
|
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za czarną. Jezeli już coś to tylko z cytryną. Bardzo lubie czarne ale aromatyzowane - zwłaszcza z teekanne są pycha - fresh orange ![]() Zielona jest pycha, czerwona też, ale obniża ciśnienie, więc jej unikam ![]() Za to u mnie dzień bez kawy to dzień stracony ![]() Ps. Fajna myśl na koniec ![]() Ps. 2. Ups. I wyszedł post pod postem
|
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Wtajemniczenie
|
mowisz?
bo wlasnie mysle nad zakupem psiaka i zakochalam sie w czekoladowych labradorach tylko boje sie, ze moje 34,5metra to dla niego moze byc za malo ale za to mam obok park krajobrazowy, idealny na dlugie spacery i bylabym dobrym kompanem do biegania. myslisz, ze daloby sie isc z nim na taki deal?![]() ![]() Cytat:
![]() chemia kosmetykow ![]() farmacje rowniez zamierzam sobie wziac jako drugi fakultet, ale to za rok badz 2. szkoda, ze na am w gdansku nie ma jej zaocznie ![]() a ty we wroclawiu pewnie?
|
|
|
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, jak ja chciałabym mieć takie loczki! ![]() Cytat:
![]() A ja lekko ściorana przez najbliższą godzinę zamierzam spędzić na nic nierobieniu ![]() I może popodziwiam sobie takiego jednego chłopaka ...
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farmacja jako fakultet ? To tak można ? ;> Ja się tam nie znam ale ciekawie brzmi to Twoje rozwiązanie. Tak. W Szczecinie jest farmacja ;>
|
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psiak jest ogólnie ruchliwy i lubi sobie pobiegać. Więc jak jest okazja na spacer to on jest zawsze chętny. Przez większość dnia jednak leży sobie leniwie i śpi. Do tego jest mega wygodny. Potrafi zdjąć sobie puchatą poszewkę z kanapy, bo wie, że na kanapie spać mu nie wolno, więc ściąga poszewke i się w nią wtula. Nasz ma skłonność do włóczęgostwa. Juz kilka razy dał nam dyla z podwórka i wrócił dopiero na drugi, a czasem trzeci dzień Ale to może tylko mój tak ma I nie potrafi chodzić na smyczy - ale to pewnie kwestia odpowiedniego wychowania A tego jednak u nas zabrakło. Rozpieściliśmy go![]() Cytat:
Już nie będęCo za chłopaka
|
||
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chemia na uniwersytecie gdanskim ze specjalnoscia 'chemia kosmetykow' [wiem, na normalnych kierunkach specjalizacje wybiera sie po jakims tam czasie, ale u nas na szczescie od razu] a nie, ja to tak tylko obrazowo sobie nazwalam. nie usmiecha mi sie robic magistra na moim wydziale bo sa malo ciekawe specjalizacje, bodajze zwykla chemia i nauczycielska. tak wiec jak nie zrobia gdzies 2stopnia kosmetycznej to pozostane przy tej farmacji ![]() eee tam szczecin najwyzej pojde na wieczorowe, albo dopiero za 3lata na dzienne
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zabieram się do robienia plansz chemicznych, co by mi naukę ułatwiły ;] Co do labradorów, to kuzynka ma, psinka jest wspaniała ![]() Ja ogólnie boję się psów, szczególnie tych większych, ale jej nigdy ;] No ale jak się zaczną studia to mogłabym zaniedbywać psiaka, a tego bym nie chciała ![]() Więc na razie odpuszczam kupno.
|
|
|
#2996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
OMG
ale pędzicie- i to własnie wtedy kiedy ja mam problemy techniczne z kompem nieładnie Korzystając z okazji, że mam jakieś 15 min zanim się znowu zwiesi to nadrabiam.Cytat:
Cytat:
[za to jej "odczep się ode mnie" nie odpuszczę- ha ale ja pamiętliwa jestem ]- nie muszę dodawać, że klon zbanowanego [nawet tymczasowo] konta dostaje bana stałego- nie automatycznie co prawda- ale j.w.- jest pod stałą obserwacją![]() pleasure is mine ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakieś szczegóły
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Labradory nie są dużymi psami ![]() A labrador to taka mała przylepa , bardzo lubi się tulić i potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem. Więc jeśli miałabyś mało czasu dla niego, to rzeczywiście lepiej poczkekać z zakupem na bardziej obfitszy w wolny czas okres.
|
|
|
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mówiłam całkiem serio
![]() Hmmm, ja w jej wieku nie byłam aż tak....przebojowa ![]() Dobrze, że to ja rodziłam, bo mogłaby, się zastanawiać, z kim mój mąż ją ma Cytat:
Cytat:
Uwielbiam te CZATY z Tobą Z tego co wiem, to z wzajemnością
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3000 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba też będę musiała zacząć praktykować Może brakuje im pogaduszek i dlatego ode mnie uciekają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale masz fajnie, że masz więcej rodzeństwa![]() Cytat:
A jak się przeprowadzacie, to pewnie faktycznie mu się odmieni![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

), ale tak jak pisałam, nie będzie to takie łatwe 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Złapałam się na tym, że piję albo zieloną albo czerwoną, no i jeszcze pokrzywę 
][/SIZE]