Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67. - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2023-01-08, 12:31   #1921
Norluka
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Czy w jakichś sieciówkach typu Reserved można znaleźć męskie garnitury w rozsądnych cenach? TŻ potrzebuje nowego garnituru, najlepiej w jak najniższej cenie bo chwilowo krucho u nas z kasą a musimy jeszcze odłożyć na prezent. Dzisiaj weszłam do sklepu typowo z garniturami i jak zobaczyłam 1700 zł za samą marynarkę (a były też znacznie droższe) to musiałam odpuścić ten sklep.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja pewno jest w Zarze, ale dużo zależy od rozmiaru.
Niecały rok temu chodziłam z tż za garniturem i na niego w żadnej sieciowce nie było.
W Vistuli garnitury na wyprzedaży potrafią być w bardzo spoko cenach. I z mojego doświadczenia tam najłatwiej znaleźć też na kogoś lekko nietypowego.
U mnie to był po prostu trochę wyższy wzrost i umięśnione nogi. Chyba łatwiej znaleźć na kogoś, kto ma po prostu nadwagę.

Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Norluka
Czas edycji: 2023-01-08 o 12:34
Norluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 12:42   #1922
MeIike
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Czy na lotnisku miałyście kiedyś problemy z tabletkami anty? Mam mieć receptę przy sobie i wystarczy?

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Eee.. ja nigdy nie miałam problemu z żadnymi lekami. Po prostu muszą być w oryginalnych kartonikach (a nie że listek luzem) i w przeźroczystej saszetce, żeby można było łatwo wyjąć z bagażu podręcznego, gdyby sobie osoba kontrolująca życzyła.
Ja nie miałam przy sobie ani recepty ani tabletek w oryginalnym opakowaniu ani nawet w foliowym woreczku, po prostu miałam jeden listek luzem wrzucony do małej kieszonki plecaka tak by był pod ręką, bo akurat tuż przed lotem wypadała mi godzina przyjęcia. Nikt się nie przyczepił, nie musiałam ich nawet wyjmować.
Leciałam w październiku.
MeIike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 12:52   #1923
08c7cbc1c0d531be9e51934d16bbb4732386b516_63def18200ca5
Konto usunięte

Cytat:
Czy na lotnisku miałyście kiedyś problemy z tabletkami anty? Mam mieć receptę przy sobie i wystarczy?

Daj spokój. Przewoziłam nawet tabletki na receptę, których akurat przewozić bez pozwolenia nie wolno (bo zawierają pochodne amfetaminy) i nikt się nie czepiał. Z normalnymi lekami nie ma prawa być problemu.
08c7cbc1c0d531be9e51934d16bbb4732386b516_63def18200ca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 13:02   #1924
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MeIike Pokaż wiadomość
Ja nie miałam przy sobie ani recepty ani tabletek w oryginalnym opakowaniu ani nawet w foliowym woreczku, po prostu miałam jeden listek luzem wrzucony do małej kieszonki plecaka tak by był pod ręką, bo akurat tuż przed lotem wypadała mi godzina przyjęcia. Nikt się nie przyczepił, nie musiałam ich nawet wyjmować.
Leciałam w październiku.
Różnie bywa i zależy od destynacji. Mnie czasem każą wyciągnąć tak jak kosmetyki, więc wolę wozić całe opakowania i tak, żebym bez problemu mogła pokazać przy kontroli.
PumpkinEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 13:13   #1925
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Norluka Pokaż wiadomość
Ja pewno jest w Zarze, ale dużo zależy od rozmiaru.
Niecały rok temu chodziłam z tż za garniturem i na niego w żadnej sieciowce nie było.
W Vistuli garnitury na wyprzedaży potrafią być w bardzo spoko cenach. I z mojego doświadczenia tam najłatwiej znaleźć też na kogoś lekko nietypowego.
U mnie to był po prostu trochę wyższy wzrost i umięśnione nogi. Chyba łatwiej znaleźć na kogoś, kto ma po prostu nadwagę.

Teraz mnie trochę zestresowałaś bo mój TŻ ma 1,9 m wzrostu i jest szczupły ale właśnie nogi ma umięśnione. Często to co dobre w łydkach czy udach jest super szerokie w pasie. Ale mimo to mam nadzieję że coś znajdziemy, w najgorszym wypadku to w sumie nawet spodnie i koszula wystarczą bo TŻ nie jest świadkiem, a w kościele i tak wszyscy goście będą w kurtkach siedzieć.

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 13:24   #1926
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76
Konto usunięte

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89460140]Nigdy nikogo moje tabletki nie interesowały. Zawsze mam przy sobie po prostu blister w portfelu.

Ogólnie, podczas zeszłorocznych podróży zauważyłam, że nawet na kosmetyki już nikt nie zwraca uwagi - o ile są odpowiedniej pojemności. Normalnie przewoziłam je w zwykłej kosmetyczce i nie musiałam ich nawet wyciągać z plecaka podczas kontroli.[/QUOTE]

Ja w tym roku bylam na lotnisku na ktorym nie trzeba bylo nawet wyciagac plynow, testowali nowy system kontroli bez wyciagania.

Co do tabletek to nie ma sie czym martwic, pracownicy lotniska sa przeszkoleni i takie standardowe leki jak anty czy na tarczyce sa w stanie rozpoznac.
Aczkolwiek nie wiem jak to wyglada jak sie jedzie np. do Dubaju, tam podobno nawet nie mozna bulki z makiem wniesc?
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 13:31   #1927
Laief
Rozeznanie

Od 2 tygodni ciągle wysypuje mi na twarzy ropne krosty. Kosmetyczka doradziła wysuszanie ich spirytusem salicylowym, ale ciągle pojawiają się nowe. Co z tym zrobić? Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Może raz na kilka lat wyskoczyła mi jakas pojedyncza, a teraz mam dosłownie zmasakrowana wieksza część twarzy.
Laief jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 13:35   #1928
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Laief Pokaż wiadomość
Od 2 tygodni ciągle wysypuje mi na twarzy ropne krosty. Kosmetyczka doradziła wysuszanie ich spirytusem salicylowym, ale ciągle pojawiają się nowe. Co z tym zrobić? Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Może raz na kilka lat wyskoczyła mi jakas pojedyncza, a teraz mam dosłownie zmasakrowana wieksza część twarzy.
Żadnym spirytusem salicylowym. Przy problemach skórnych tego typu nie radzimy się kosmetyczek tylko lekarza dermatologa.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 14:21   #1929
Laief
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Żadnym spirytusem salicylowym. Przy problemach skórnych tego typu nie radzimy się kosmetyczek tylko lekarza dermatologa.

Zapytałam doslownie przy okazji. Ogolnie cały salon należy do dermatologa, do którego chodzę, a ta pani zawsze jest obecna na wizytach. Jak będę mogła już normalnie wychodzić to na pewno się umowie, a póki co szukałam jakiejkolwiek rady na już, bo serio to zle wygląda.
Stary 2023-01-08, 14:29   #1930
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytałam doslownie przy okazji. Ogolnie cały salon należy do dermatologa, do którego chodzę, a ta pani zawsze jest obecna na wizytach. Jak będę mogła już normalnie wychodzić to na pewno się umowie, a póki co szukałam jakiejkolwiek rady na już, bo serio to zle wygląda.
Do tego czasu zastanowiłabym się, co mogło to spowodować - zmieniałas jakieś kosmetyki? Nawet nie dot twarzy, ale np. do włosów. Albo nowy proszek/płyn do płukania, płyn do naczyń etc. A jak ze stresem?

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Stary 2023-01-08, 14:53   #1931
Laief
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Do tego czasu zastanowiłabym się, co mogło to spowodować - zmieniałas jakieś kosmetyki? Nawet nie dot twarzy, ale np. do włosów. Albo nowy proszek/płyn do płukania, płyn do naczyń etc. A jak ze stresem?

Bez zmian. Stres właśnie już ze mnie schodzi, ale nigdy przy tym nie pojawiały się takie ropne syfy. Ogólnie chce zmienić tabletki anty na poprzednie, bo przy obecnych cera mi się pogorszyła i częściej mnie wysypywało, ale nigdy takich krost i nie w takiej ilości. Nawet zastanawiałam się nad odstawieniem hormonów, bo biorę je od dobrych 15 lat, a przez to nie wiem nawet jak mój organizm dziala bez nich. Tylko to rozkminialam w momencie jak moich poprzednich tabletek nie było na rynku, a teraz widzę, że są znowu dostępne i nie mam pojęcia co robić. Miałam nadzieję, że może odstawienie pomoże na problemy z zatrzymywaniem się wody oraz puchnięciem nóg, ale nie mam pewności czy to da taki efekt i czy w ogóle warto ryzykować, jeśli chodzi mi tylko o te jedna kwestie.
Stary 2023-01-08, 14:56   #1932
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Czy w jakichś sieciówkach typu Reserved można znaleźć męskie garnitury w rozsądnych cenach? TŻ potrzebuje nowego garnituru, najlepiej w jak najniższej cenie bo chwilowo krucho u nas z kasą a musimy jeszcze odłożyć na prezent. Dzisiaj weszłam do sklepu typowo z garniturami i jak zobaczyłam 1700 zł za samą marynarkę (a były też znacznie droższe) to musiałam odpuścić ten sklep.

Sprawdźcie C&A mają dostępne różne kroje i całkiem szeroką rozmiarówkę.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 15:24   #1933
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Eee.. ja nigdy nie miałam problemu z żadnymi lekami. Po prostu muszą być w oryginalnych kartonikach (a nie że listek luzem) i w przeźroczystej saszetce, żeby można było łatwo wyjąć z bagażu podręcznego, gdyby sobie osoba kontrolująca życzyła.
[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89460140]Nigdy nikogo moje tabletki nie interesowały. Zawsze mam przy sobie po prostu blister w portfelu.

Ogólnie, podczas zeszłorocznych podróży zauważyłam, że nawet na kosmetyki już nikt nie zwraca uwagi - o ile są odpowiedniej pojemności. Normalnie przewoziłam je w zwykłej kosmetyczce i nie musiałam ich nawet wyciągać z plecaka podczas kontroli.[/QUOTE]Dziekie dziewczyny Właśnie o to mi chodziło, bo w sumie nigdy żadnych leków nie brałam i naszła mnie rozkmina czy ktoś nie będzie sprawdzał jednej tabletki kiedyś miałam krem w pojemniczku przełożony i koleś wziął na szparltułkę i sprawdzał

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez MeIike Pokaż wiadomość
Leciałam w październiku.
[1=08c7cbc1c0d531be9e51934 d16bbb4732386b516_63def18 200ca5;89460170]Daj spokój. Przewoziłam nawet tabletki na receptę, których akurat przewozić bez pozwolenia nie wolno (bo zawierają pochodne amfetaminy) i nikt się nie czepiał. Z normalnymi lekami nie ma prawa być problemu.[/QUOTE][1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89460203]Ja w tym roku bylam na lotnisku na ktorym nie trzeba bylo nawet wyciagac plynow, testowali nowy system kontroli bez wyciagania.

Co do tabletek to nie ma sie czym martwic, pracownicy lotniska sa przeszkoleni i takie standardowe leki jak anty czy na tarczyce sa w stanie rozpoznac.
Aczkolwiek nie wiem jak to wyglada jak sie jedzie np. do Dubaju, tam podobno nawet nie mozna bulki z makiem wniesc? [/QUOTE]Dla spokoju wezmę w opakowaniu, bo pewnie to od człowieka zależy, na kogo trafię, ale dobrze, że nie ma się czym martwić
Cytat:
Ropne, rozumiem gule pod skórą? Spróbuj maść ichtiolową, nie pachnie i nie wygląda, ale działa

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 15:51   #1934
iinnkkaa
Zakorzenienie

Czy wzrost minimalnej krajowej dotyczy osoby przebywającej na urlopie macierzyńskim? Od stycznia powinna być nowa umowa z wyższym wynagrodzeniem czy to nie dotyczy kobiet na macierzyńskim?

Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 16:28   #1935
Laief
Rozeznanie

Cytat:
Ropne, rozumiem gule pod skórą? Spróbuj maść ichtiolową, nie pachnie i nie wygląda, ale działa
Tak, dokładnie. Super, dziękuję! Wyprobuje na pewno. Walczę ze sobą, żeby tego nie wyciskać, ani nic, bo jeszcze bardziej mi się to rozniesie, ale jest ciężko :/
Stary 2023-01-08, 16:43   #1936
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, dokładnie. Super, dziękuję! Wyprobuje na pewno. Walczę ze sobą, żeby tego nie wyciskać, ani nic, bo jeszcze bardziej mi się to rozniesie, ale jest ciężko :/
Maść zadziała tak, że wyjdą spod skóry i wtedy można próbować je punktowo wysuszyć.

Stary 2023-01-08, 17:05   #1937
staska_stasia
Zakorzenienie

Cytat:

Maść ichtiolowa nie zostawia śladów?
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 17:45   #1938
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b
Konto usunięte

[1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89460203]Ja w tym roku bylam na lotnisku na ktorym nie trzeba bylo nawet wyciagac plynow, testowali nowy system kontroli bez wyciagania.

Aczkolwiek nie wiem jak to wyglada jak sie jedzie np. do Dubaju, tam podobno nawet nie mozna bulki z makiem wniesc? [/QUOTE]

No tam nam punkcie narkotyków to mają świra. Mi właśnie w Dubaju trochę stracha napędzili, bo wzięli mnie na bok do kontroli za parawan i sprawdzali mi po rzeczach i ciuchach takim papierkiem - to chyba wykrywa narkotyki?

Ogólnie często mnie tak sprawdzają, ostatnio też we Wrocławiu jeździli mi tym po dłoniach i spodniach w pasie. Jak przechodzę przez bramkę, to mam prawie jak w banku, że ktoś tam specjalnie nacisnie guzik, żeby zapipczała, bo nigdy nie mam na sobie żadnego metalu, który mógłby ją uruchomić.

Ciekawa jestem w jaki sposób pracownicy ochrony dokonują selekcji.
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:06   #1939
Pusheen_
BAN stały

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89460367]No tam nam punkcie narkotyków to mają świra. Mi właśnie w Dubaju trochę stracha napędzili, bo wzięli mnie na bok do kontroli za parawan i sprawdzali mi po rzeczach i ciuchach takim papierkiem - to chyba wykrywa narkotyki?

Ogólnie często mnie tak sprawdzają, ostatnio też we Wrocławiu jeździli mi tym po dłoniach i spodniach w pasie. Jak przechodzę przez bramkę, to mam prawie jak w banku, że ktoś tam specjalnie nacisnie guzik, żeby zapipczała, bo nigdy nie mam na sobie żadnego metalu, który mógłby ją uruchomić.

Ciekawa jestem w jaki sposób pracownicy ochrony dokonują selekcji.[/QUOTE]

Ja tylko raz doświadczyłam tej przyjemności...Na lotnisku w Liverpoolu.
Baardzo średnie wspomnienie.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:12   #1940
Misia452
Zakorzenienie

Szukam jakiegoś kwiatka do salonu, który może stac blisko kaloryfera, po wstępnym rozeznaniu musi być to jakiś sukulent, ale problem w tym,że nic mi się nie podoba. Wybrałam wstępnie jukę, może to być większy kwiat,bo mam sporo miejsca. Może jest tu ktoś kto się na tym zna i podpowie jaki kwiat mogłabym sobie sprawić.

Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:21   #1941
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Szukam jakiegoś kwiatka do salonu, który może stac blisko kaloryfera, po wstępnym rozeznaniu musi być to jakiś sukulent, ale problem w tym,że nic mi się nie podoba. Wybrałam wstępnie jukę, może to być większy kwiat,bo mam sporo miejsca. Może jest tu ktoś kto się na tym zna i podpowie jaki kwiat mogłabym sobie sprawić.

Blisko kaloryfera to raczej ciężko z czymkolwiek, większość roślin nie lubi suchego powietrza, które bliskość kaloryfera zapewnia - no chyba, że masz nawilżacz powietrza.

Z dużych i bezproblemowych polecam fikusy sprężyste (ale lubią dość jasno), ewentualnie difebachie. Monstera jest dość kapryśna i lubi wilgotne powietrze, bo to w końcu roślina tropikalna. No chyba, że zamiokulkas zamiolistny to roślina, która nie potrzebuje właściwie niczego
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:22   #1942
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76
Konto usunięte

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89460367]No tam nam punkcie narkotyków to mają świra. Mi właśnie w Dubaju trochę stracha napędzili, bo wzięli mnie na bok do kontroli za parawan i sprawdzali mi po rzeczach i ciuchach takim papierkiem - to chyba wykrywa narkotyki?

Ciekawa jestem w jaki sposób pracownicy ochrony dokonują selekcji.[/QUOTE]

Papierkiem po ubraniach to ostatnio wlasnie pierwszy raz w zyciu mi przejechali na lotnisku w Gdansku w tym roku, to sa chyba rutynowe kontrole co tyle i tyle osob.
Lecialam wtedy z psem wiec w ogole sie stresowalam, ale pracownicy lotnisk (roznych) sa bardzo dobrze nastawieni do psow i np. brali go na rece jak przechodzilam przez bramke . Milo wspominam.
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:23   #1943
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Zostawia na pościeli czy koszulkach. Właściwie niespieralna. Na twarzy też więc tylko do smarowania w domu.

Stary 2023-01-08, 18:24   #1944
magbeth
Dzik

Cytat:

Moze zamiokulkas, one sa pancerne i znoszą wiele fiolki afrykańskie tez lubią ciepło.
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:28   #1945
staska_stasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Zostawia na pościeli czy koszulkach. Właściwie niespieralna. Na twarzy też więc tylko do smarowania w domu.

Chodziło mi właśnie o ślady na twarzy- czy są jakieś plamy i zabarwienia i po jakim czasie schodzą / zmywają się
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:30   #1946
Misia452
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Blisko kaloryfera to raczej ciężko z czymkolwiek, większość roślin nie lubi suchego powietrza, które bliskość kaloryfera zapewnia - no chyba, że masz nawilżacz powietrza.

Z dużych i bezproblemowych polecam fikusy sprężyste (ale lubią dość jasno), ewentualnie difebachie. Monstera jest dość kapryśna i lubi wilgotne powietrze, bo to w końcu roślina tropikalna. No chyba, że zamiokulkas zamiolistny to roślina, która nie potrzebuje właściwie niczego
Jasno mam na szczęście dzięki

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez magbeth Pokaż wiadomość
Moze zamiokulkas, one sa pancerne i znoszą wiele fiolki afrykańskie tez lubią ciepło.
Te fiołki oglądałam,ale on mi zginie w tym miejscu co chce go postawić

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:41   #1947
Norluka
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz mnie trochę zestresowałaś bo mój TŻ ma 1,9 m wzrostu i jest szczupły ale właśnie nogi ma umięśnione. Często to co dobre w łydkach czy udach jest super szerokie w pasie. Ale mimo to mam nadzieję że coś znajdziemy, w najgorszym wypadku to w sumie nawet spodnie i koszula wystarczą bo TŻ nie jest świadkiem, a w kościele i tak wszyscy goście będą w kurtkach siedzieć.

Może na 190 będzie.
U mnie 196, rozmiary często kończyły się na pasujących do 193.

Norluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 18:42   #1948
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:

Juka zacznie żółknąć przy kaloryferze.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 19:34   #1949
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez staska_stasia Pokaż wiadomość
Na twarzy nie zostawia przebarwień, ale pościel brudzi na stałe.

Polecam posmarować i zakleić plastrem.

Spoko jest też pasta Sos z uriage,tylko dużo droższa.

Na takie mocno zaognione problemy polecam też przykładać aloes. Dobrze działa kuracja smarowanie się rano i popołudniu aloesem, a na noc ichtiolowa. Tż jak był w peaku swoich problemów dermatologicznych to tak robiliśmy i dość szybko dawało to rezultaty. Dermatolog rozkładał ręce i dawał kolejny mocny antybiotyk bez osłonowych

Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-01-08, 20:30   #1950
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Jak coś jest też Vitella Ictamo z białym ichtiolem i cynkiem, ja akurat używałam na alergię, ale wiem, że dziewczyny na inne problemy też używają. Ma konsystencję białej pasty.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-536307

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości