![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Ale masz rację co się odwlecze to..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Wtajemniczenie
|
Liloszku, jak tam wieczór, pewnie już jesteś wypiękniona
![]() ![]() Mąż już w domku, a raczej w łóżku i śpi ![]()
![]() |
#2373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i też zmykam do spanka bo mnie coś dzisiaj plecy bolą. Dzastunia ja na Twooim miejscu czym prędzej polożyłabym się obok Mężusia ![]() do jutra Skarbeńki ![]() dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak? A tak to czuje ogromny strach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie potrafie tak jak TZ powiedziec sobie - jaka bysmy nie podjeli decyzje nie wolno zalowac, jaka podejmiemy decyzje bedziemy w niej konsekwentni, bedziemy szli dalej, ze jak ja nie bede chciala to On tez nie, a jesli bede chciala to On tez bedzie sie staral.... Ja tak nie potrafie ![]() Czuje sie podle ![]() Chyba juz powoli musze przestac sie udzielac... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() Kakusia, nie wiem co Ci powiedzieć ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Wtajemniczenie
|
Litości
![]() ![]() ![]() kasienka1985 ![]() ![]() ![]() Kakusia ![]() ![]() dzasta110 prezent od samego Papieża ![]() ![]() alimak29 witaj ![]() m.a.r.t.a. życzę udanego remontu i trzymam ![]() ![]() agunia82 ![]() ![]() Twoi rodzice mówią, że 26 lat to za młody wiek na małżeństwo ![]() ![]() katia0117 Tobie też należą się ![]() ![]() monai to słowo :bezcenne" to ja napisałam ![]() ![]() ![]() daget ![]() spokojnie, zrobicie remont mieszkania po swojemu i będzie miodzio ![]() izka19855 relacja ![]() ![]() ![]() aniago25 piszę się na ciocię jak najbardziej ![]() Lecę spać, bo jutro rano musimy jechać do notariusza ![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny jak dołączyć zdjęcie do forum jestem tutaj nowa i nie za bardzo wiem o co chodzi. Chciałam się Was poradzić w kilku sprawach, ale bez zdjec nie za bardzo bedziecie wiedziały o co chodzi. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Raczkowanie
|
najpierw do KASIENKI1985-czy Twoja mamusia czuje sie juz lepiej?
pamietam jak mama Tomka ubzdurala sobie ze MUSIMY jechac w styczniu tego roku do firmy ktora nam przygotowuje wesele a moja mama tez miala angine i ta sie nie ugiela za nic w swiecie.potem sie okazalo na miejscu ze babka nas wysmiala i kazala przyjechac we wrzesniu 3 tyg prezd slub2\em!!!!!!!!!!!! izka1985 wspaniala relacja Ty wygladalas zjawiskowo,jestes szczuplutka opalona zupelne przeciwienstwo mnie-pulchna i nie opalona bo za fiksa nie pojde na solarium bo mam klaustrofobie ![]() Kakusia smutno mi czytac Twoje wypowiedzi....ale wciaz mam nadzieje ze to wszytsko ma sie ku dobremu zakonczeniu i trzymam za to kciuki. ![]() m.a.r.t.a.wspaniale wygladalas w dniu slubu.wlosy suknie bolerko wsyztsko piekne i szkoda ze buzke zakrylas ![]() Lilus Ty wygladalas jak czarodziejka ktora wchodzi przez ta dziurke od klucza,bil od ciebie blask radosci szzcescia i milosci ![]() tera cos ode mnie.wczoraj pomyslelismy z Tomkiem ze powiesimy wstazki-zawieszki na alkohol.smiechu bylo przy tyym co nie miara a jak sie smialismy! ![]() moja mama tez nam pomagala i robila zdjecia bedzie do albumu slubnego.zdjecie bedzie nosilo tytul tak wyglada 2,500tysiaca w litrach ![]() w piatek jade do kosmetyczki zrobic sobie paznokcie bowiem w sobote idziemy z Tomkiem na slub do naszych wspolnych znajomych,i nie wiem w co sie ubrac.... dzisiaj mam dyskoteke uwaga od godz 16-20.w gimnazjum w szkole gdzie ucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() dziendoberek krotko i na temat ![]() dzisiaj o 19 lecimy do maroka, fabien jeszcze w pracy bo po pracy dopiero lecimy, ale sie ciesze juz nie moge sie doczekac ![]() wczoraj mialam beznadziejny dzien bo przez caly dzien szukalam moich okuarow slonecznych i jak f przyszedl to bylam zla ( no a ze @ powinna sie zlizac , to z dzidzusia chyba nic nie bedzie co ![]() i mi moje szczesci mowi ....zobacz w kurtce tej niebieskiej , a ja na to ze skad ze od tamtego czasu kiedy ta kurtke mialam w gorach tominely dwa tygodnie i ze miedzy czasie nosilam i niei nie co kilka minut mowil zobacz w kurtce , no to wkoncu zobaczylam i co znalazla , moje okulary ![]() a pozatymto zamawialismy aparat cyfrowy bo na wyjazd i ciagle nie bylo i dzisiaj widze ze juz jest ww miescie niedaleko nas wiec bedzie dostarczony na czas , ale super ![]() ![]() ![]() dzieki temu macie zagwarantowane zdjecia z maroka ![]() a tak pozatym to wcale nie jestem spakowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
lulucelo udanego wypoczynku w MAROKU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zadomowienie
|
lulucelo udanej wycieczki i pieknej pogody zycze, ja już po rannej kawce, wczoraj miałam rozmowe z mężem o moim okresie, mówi że też cały czas o tym myśli, bo troszke inaczej zaplanowalismy sobie ten rok, a tu może dzidziuś wszysko zmienić ale jakoś damy rade
![]() ![]()
#2382 |
Wtajemniczenie
|
jako, że ja zazwyczaj moge poczytać Wasze napiski rano, to zawsze mnie czeka długa lekturka
![]() ![]() pocieszki dla wszsytkich zmartwionych przyszłą lub obecną rodziną lub znajomymi , ściskam Was z całego serca i wiem, że to Wasze rodziny ale najważniejsze,żebyście się z Waszymi TŻ dogadywały, to resztę jakoś dacie radę przetrwać nie wyrżnęłam orła w bucikach ślubnych, bo ja wróciłam z pracy to chyba ostatnią rzeczą o której marzyły moje nogi było chodzenie w szpilkach, ale obiecałam sobie, że bankowo w tym tygodniu zacznę ![]() buziaczki
![]() |
#2383 |
Wtajemniczenie
|
cześć Mysie-Pysie
![]() wpadam się tylko przywitać bo mam masę pracy ale myślę że do 13 się wyrobię ![]() ![]() Dzastunia a mi chodziło o takie tam inne leżenie ![]() ![]() ![]() Kakusia ![]() Lulu ![]() Toverku ![]() Kasieńko Myszko moja i jak tam???? ![]() Mili ![]() ![]() Kinusia ![]() Izazusia ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() ja już w pracy po porannej kawce i bułeczce ![]() Cytat:
![]() ten avek też fajniutki ![]() Cytat:
![]() ![]() pamiętaj, że myślami jesteśmy z Tobą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() już jestem Liluś ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-09-10 o 08:36 Powód: Liluś mnie wywołała :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Wtajemniczenie
|
kakusiu ściskam i przytulam mocno, wiem, że Ci fatalnie cieżko, bo to nie są łatwe sprawy, nie dość, że Ty masz wewnętrzne dylematy to jeszcze z rodzinką gorzej
![]() i nie przepraszaj za zrzędzenia, po to mamy to siebie żeby pozrzędzić nie wiem czy Cię pocieszę taką rzeczą, ale powiem, że byłam już raz zaręczona i się niestety rozpadło wszsytko, a potem spotkałam mojego P. i już wiem, że gdybyśmy się wtedy pobrali to nie było by szczęścliwie - generalnie chodzi o to, że zawsze wszsytko zmierza w ten czy w inny sposób do dobrego - może to co teraz razem przechodzicie Was wzmocni i za jakiś czas będziecie się z tego śmiać?? trzymam kciuki żeby było PIĘKNIE ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka!!!!!!!!!
Liluś moja Ty cudaczna ![]() ![]() Kakusia, bo będzie lanie, masz się udzielać i możesz pisać o swoich problemach ile wlezie. Kiedy mówimy o swoich problemach, łatwiej nam zrozumieć ich istotę, zrozumieć, co tak naprawdę nas gnębi. Także proszę mi tu herezji nie wypisywać! ![]() malutka jak nie dbam o zdrówko jak dbam ![]() ![]() toverek, ja na miejscu Twojego TŻ to bym pilnowała, żeby Cię jakiś gimnazjalista nie poderwał na tym disco ![]() ![]() lulu udanego wypoczynku i wracaj do nas jak najszybciej z relacją bo będziemy tęsknić! ![]() aga_ck, żeby dodać zdjęcie, w okienku odpowiedzi kliknij "zaawansowane opcje", poniżej tego okienka pojawi się panel "dodatkowe opcje" i tam trzeba kliknąć "zarządzaj załącznikami", potem "przeglądaj" i wybierz zdjęcie jakie chcesz dodać (max 6 możesz dodać w jednej wiadomości) a potem kliknij "załaduj". Jak się załadują to okienko dodatkowe możesz zamknąć i klikasz po prostu "wyślij odpowiedź" I już ![]()
#2387 |
Zakorzenienie
|
Wooow Lulu do Maroka jedziecie? Kurcze jak fajnie. Wypocznijcie i czekamy na relacje
![]() ![]() ![]() Moje Serduszko zdiagnozowalo autko, popytal to tu to tam i juz jest prawie naprawione. A ja ide dzis do lekarza aby zalatwic sobie L4 co by w poniedzialek moc isc tutaj do kotroli lekarskiej i tym samym przerwac urlop a pojsc na chorobowe. No i jakims sposobem zwolnienie dostarczyc do Walbrzycha ![]() Moj mezus dzis w delegacji w Bydgoszczy, czekam popoludnia bo mamy zaczac remocik naszej hawirki hihihi. Wczoraj do pozna w nocy rozmawialismy jak ma wygladac nasze gniazdko i wiele konkretow ustalilismy. Jak sie uporamy to zapraszam na parapetowe. A co najwaziejsze jest tam internet !!!!!! ![]() Katarzinka trzymam ![]() ![]() Toverek wezmiesz mnie tez na ta dyskoteke, mam nawet fajowsie ubranko ze soba<prosi> Ja juz po kawce i sniadanku..... tesciowa trzyma reke na pulsie abym nie chodzila gloda i spragniona.... Musze jeszcze znalezc jakiegos Radce Prawnego w Pruszkowie i sie umowic z nim na spotkanie w kwestii przekazania mieszkania na nas przez ciocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
No widzisz daget, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Możecie sobie teraz sami wymyśleć jak ma wyglądać mieszkanko, i dzięki temu będzie ono Wasze jedyne w swoim rodzaju i wymarzone! A ile frajdy przy tym! A tak to byście musieli brać co ktoś inny zaprojektował. Jednak to nie to samo
![]()
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
hejoł
![]() Cytat:
![]() ![]() inne "leżenie" nie wchodziło w grę, bo mój Mężuś usnął już zanim położył głowę na poduszkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
halo, a co tu taka cisza?
![]() Gdzie się pochowałyście? ![]()
#2393 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Ja tylko na chwilę, nie mam niestety czasu Was nadrabiać ![]() Byłam dziś w solarium, na 5 minutek ![]() Umówiłam się też do kosmetyczki na jakieś zabiegi pielęgnacyjne, ale nie wiem, czy nie będę musiała przesuwać godziny, jakkoś tak czasu brakuje na wszystko ![]() Pozdrawiam Was, kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Hej kotki moje!
Pracy mam co niemiara i mimo , że spinam się niesamowicie to ciężko mi coś odpisać. Bardzo dziękuję za wczorajsze kciuki!!! ![]() Pomogło ![]() Myślę, że jest o niebo lepiej z tą szelką!!! Wkleję fociaki to ocenicie, niestety dopiero w domku to uczynię. Będzie dobrze!!! ![]() ![]() Dobra biorę się za tyrkę. Buźki kotki ![]()
#2395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w końcu nasza Kasienka się sobie podoba ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja nie wyrabiam .ta koscielna biurokracja mnie wyprowadzila z rownowagi
![]() TZ byl bierzmowany w wojsku. traf chcial ze godzine jazdy od naszego miasta ale wiadomo ze bywa roznie, byli i chlopaki z drugiego konca polski. dostali z tej okazji taka kartke co sie zwie 'pamiatka bierzmowania" a na niej wszystko co i jak. miala sluzyc jako wazny dokument tego sakramentu. i tu sie zaczely schody.... ![]() bylismy pare miesiecy temu w kosciele zapytac co i jak, przy okazji ksiadz powiedzial ze ta kartka jest wiazaca i wazna. ok, poszlismy w lipcu do innej parafii po odpis aktu chrztu, siostra tego nie wpisala bo sie rozpedzila ale stwierdzila ze nie bedzie dopisywac, zreszta ta kartka Jest wazna ![]() ![]() jutro mialam isc do naszej parafii, i co liczyc ze inny ksiadz niz wtedy ja uzna. bo my nawet nie mamy teraz fizycznej mozliwosci jezdzic po odpis tego chociaz nei jest daleko. a co gdyby to bylo np. z 300-400 km a najlepsze jest to ze jakies 3 lata temu jak TZ mial byc ojcem chrzestnym (dodam ze w tej parafii co bierzemy slub) to oczywiscie kartke uznali ![]() juz jestem zmeczona, wszystko na mojej glowie. z tej zlosci az sie poryczalam ![]()
#2398 |
Wtajemniczenie
|
się melduję
![]() no w końcu Kasieńko ![]() ![]() Dzasta też sobie z laptopem na kolankach śmigam i może od tego bolały mnie plecy bo pozycja troszkę niewygodna ![]() teraz rozumiem dlaczego było tylko leżonko ![]() ![]() Kinuś jak tam w pracy ![]() ![]() Daget wprawiaj się w remontach bo niedługo ja chyba będę zaczynać i będę prosić o radę Fachowca ![]() ![]() Toverku spóźnię się na imprezkę bo muszę się przebrać ![]() ![]() Asiuk ![]() Agatko jak Ci tam w tym Egipcie ![]() ![]() M.a.r.t.a wracaj już ![]() przyszły moje kozaczki-są przecudaczne ![]() ![]() i w końcu odebrałam akt małżenstwa ![]() Sanetka macierzysta parafia zawsze dostaje info o bierzmowaniu z innej parafii gdzie się ono odbywało także nie powinni robić takich fochów z wpisaniem-to jest ich obowiązek, także na spokojnie stanowczo powiedz siostrze że ma to dopisać ![]() u nas tak to się odbyło-na kartce z info o chrzcie była adnotacja o bierzmowaniu i to zanieśliśmy do parafii gdzie braliśmy ślub-tylko że musiałam zaplacić 40 zł po 20 zł za każde z nas-tak jest przyjęte ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 12:45 Powód: o bierzmowaniu dla Sanetki:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Piszę od mamy, bo pomagam bratu w lekcjach, akurat szukam czegoś na internecie to i do Was zajrzałam ![]() toverek83 udanej zabawy ![]() lulucelo życzę miłego i spokojnego czasu spędzonego z mężem w Maroku ![]() jak to jeszcze nie spakowana ![]() ![]() ![]() agunia82 ja się bardzo cieszę, że ty tak dobrze o siebie dbasz ![]() dzasta110 a w jaki sposób można dostać takie "błogosławieństwo" dostać. Chodzi mi o to czy jakiś list trzeba napisać albo coś w tym stylu ![]() Kasienka1985 to z niecierpliwością czekamy na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.