Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 17:08   #661
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Aqualumiere Gloss Bonbon znowu na Tru Gayenka chyba chciała
Wszystkie się pojawiły I Candy Glow też Organzzo bierzesz CG na zapas?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No, widać, że załamanie perfumeryjne minęło
Proszę się nie śmiać

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:12   #662
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

0306
Właśnie boję się o to. Ja również przeprowadzałam rekrutację więc wiem.. I dlatego myślę. Czy to wpisywać czy też nie. Mówię obecnie. Później to wpiszę, papierek będę miała, że pracowałam. Póki studiuję i tu jestem, to nie będzie dla mnie praca na stałe. To trzeba też brać pod uwagę.
Swoją drogą zgubiłam świadectwo pracy z jednej pracy. Czy jak tam pojadę to wystawią mi ponowne?

A co tam. Wyślę CV, i nie zaznaczę, że pracowałam od listopada. Ja studiuję, przecież nie muszę. A tak to mam od 2003 do listopada ciągle pracę. A jak się wyjaśni sytuacja z kierowniczką to wtedy może wpiszę. Ale też bez sensu. Załóżmy, że uda mi się znaleźć tak szybko pracę... i co ja im powiem, że jestem na wypowiedzeniu? A oni, ale pani od listopada nie pracuje. Omajgad
Ależ Ty strasznie wszystko komplikujesz .
Zrobisz, jak uznasz za słuszne, nikt Ci niczegonie narzuci. Ja podpowiadam Ci jedynie jak "uratować tyłek".
A duplikat świadectwa pracy wystawią bez problemu .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:13   #663
Hosenka*
Zakorzenienie

A czy może ktoś wkońcu porównac ta brązową część ID do brązowej części podwójnego różu Sephory?? (z wersją Duo Versatile) Bo ja czekam no!

Aga: jestem flirciara ale niestety tylo na piśmie w rozmowie to nieraz zapominam języka w gębie. Na gg czy smsami to ja mogę Bóg wie co pisać (nie żebym zciemniała facetowi, ale to co myślę ubrać w takie flirciarskie słówka że hoho ) a w 4 oczy to już wymiękam niestety .. Chyba że znam dobrze tą osobę (bo gdybym spotkała sie z Koszem to bym nic takiego nei byal w stanie wydusić z siebie ) albo po %

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:23   #664
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Hehehe, Hosenko, ja zawsze zazdrościłam takiej umiejętności innym dziewczynom. Mnie takie podchody i tocałe zawracanie dupy wydaje się stratą czasu. Jestem zbyt konkretna Dlatego faceci zawsze ode mnie uciekali, tj. w sensie takim, że nie starali się mnie poderwać . Każdy, kto wyskakiwał do mnie z tekstami w stylu: "masz piękne oczy" dostawał kosza w przedbiegach
By mnie poderwać faceci zawsze musieli się mocno nagimnastykować , a ja i tak umawiałam się z tym, którego sama upatrzyłam .

EDIT: zmykam już na dyżur. Jak ja nienawidzę takiego jeżdżenia w tę i spowrotem

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:26   #665
bossy
Zakorzenienie

0306
Czyli iść do pracy 20.09 i dać kolejne zwolnienie? Ja jej tak nie zaszkodę, ona już będzie miała nową osobę do pracy. Chyba, że samej dać wymówienie 20 i tyle. Oni zawsze robią rozwiązanie umowy za porozumieniem stron, nawet jak ktoś sam się zwalnia.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:27   #666
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Wszystkie się pojawiły I Candy Glow też Organzzo bierzesz CG na zapas?
może i wezmę przypuszczam, że tak
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:31   #667
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Hehehe, Hosenko, ja zawsze zazdrościłam takiej umiejętności innym dziewczynom. Mnie takie podchody i tocałe zawracanie dupy wydaje się stratą czasu. Jestem zbyt konkretna Dlatego faceci zawsze ode mnie uciekali, tj. w sensie takim, że nie starali się mnie poderwać . Każdy, kto wyskakiwał do mnie z tekstami w stylu: "masz piękne oczy" dostawał kosza w przedbiegach
By mnie poderwać faceci zawsze musieli się mocno nagimnastykować , a ja i tak umawiałam się z tym, którego sama upatrzyłam .
eee no takie "komplementy" niezbyt mnie rajcują Ja lubię flirciarską rozmowę, ale nienachalną, z delikatnymi aluzjami, typu właśnie jak o tych szpilkach: że skoro kręci sie tam gdzie mam działkę i widział mnie tam kilka razy to bede w takim razie szpilki ubierac, a na jego wypomnienie ze w podst dałam mu kosza odpowiedziałam że byłam młoda i głupia - co skomentował "jak mam to rozumieć " .Daje tym do zrozumienia że nie miałabym nic przeciw odnowieniu znajomości na wyzszym szczeblu zaawansowania ale nie robie tego nachalnie (yyy tak mi sie wydaje przynajmniej )
Pisanie mu tekstów typu"jaki Ty jestes przystojny " itp to by było żenujące i napewno byłby zniesmaczony mając wizję "rozmowy" z naiwną i głupiutka panna

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 17:39   #668
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Dla siebie Wzięłam M. I będzie miejsce na gruby swetr jak będzie mooocno zimno Daruś to dzięki Tobie Ja to ślepa go nie wypatrzyłam

Nie mam aparatu już
błagam Daruś to zdrobnienie od Darka, nie Darii

a bu, szkoda chciałam zobaczyć jak na żywo wygląda ale może to i dobrze? skoro i tak się w niego nie wcisnę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A czy może ktoś wkońcu porównac ta brązową część ID do brązowej części podwójnego różu Sephory?? (z wersją Duo Versatile) Bo ja czekam no!
oj ja tego nie zrobię wczoraj nie znalazłam tego różu w Sephorze, a teraz już nawet nie zamierzam szukać w ogóle mnie do niego nie ciągnie

za jakies 0,5h jadę do TŻta.. i idziemy na kolację, uczcić moje zaliczenie i 15 miesiecy razem... może nawet zostanę potem u niego na noc tylko o 7 rano mnie wygoni :/ jak będzie szedł na pociąg.. więc średnio mi się to uśmiecha...
Stary 2008-09-10, 17:42   #669
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Off-wietrzko, nie zgadzam się z pierwszą częścią Twojego postu, ja zawsze dzwonię po referencje . I to właśnie dzwonię, bo miałam już w swoim życiu zawdowym kilku takich agregatów, którzy na piśmie przedstawili super referencje, a jak zadzwoniłam do byłego pracodawcy, to okazywało się, że delikwent wyleciał np. za kradzież .
Natomiast co do drugiej części zgadzam się w 100%. Jak się jest młodym, to się o takich rzeczach nie myśli, ale po kilku, kilkunastu latach takie doświadczenie (czy nawet najkrótszy staż pracy mogą się okazać bezcenne. Znam przypadki, kiedy ludziom do emerytury brakowało np. dwóch tygodni
no tak, tylko właśnie też nigdy nie będziesz mieć pewności, czy ten poprzedni pracodawca też mówi prawdę... czyli to, czego bossy się obawia

Cytat:
0306
Czyli iść do pracy 20.09 i dać kolejne zwolnienie? Ja jej tak nie zaszkodę, ona już będzie miała nową osobę do pracy. Chyba, że samej dać wymówienie 20 i tyle. Oni zawsze robią rozwiązanie umowy za porozumieniem stron, nawet jak ktoś sam się zwalnia.
nie musisz się zgadzać na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 17:45   #670
bossy
Zakorzenienie

Daria
nie czepiaj się

off-wietrzka
a na jaką?
Wymyśliłam. Bo ja obecnie pracuję (ciągle) w butiku z markową odzieżą. I napisałam w CV, że od dnia tam któregoś pracuję i nie zrobiłam kreski ani innej daty czyli będą wiedzieli, że pracuję dalej. Nie napisałam w jakim butiku, napisałam tylko, że w butiku Więc ewentualnie spytają mnie o dokładną nazwę na rozmowie, a jak się spytają dlaczego chcę odejść mogę powiedzieć.

Dobrze wymyśliłam?

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-10, 18:01   #671
isa666
Zakorzenienie

Ja się kompletnie nie znam na tych zawiłościach z prawa pracy, zresztą w poniedziałek znów wyslałam 3 CV i cisza... Już mi się pomysły kończą gdzie mogę pracy szukać W biurze żadnym mnie nie chcą, to samo w sklepach i drogeriach... jednym słowem. Jedyna nadzieja, że od października coś ruszy na rynku pracy jak studenci zaczną rok akademicki i zwolni się trochę miejsc.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 18:40   #672
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Co się dzieje z Agą? Jest chora ? Czemu ja nic nie wiem

No proszę, kto by pomyślał, żeś Ty taka flirciara .
A o co biega z tą kuracją korzeniową . Bo jeśli to to, o czym myślę, to faktycznie świntuchy z Was
Aga nie jest chyba chora po prostu spadek formy ..

My swintuchy?Agus pomysl taki maly aniolek jak ja? ()

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Aqualumiere Gloss Bonbon znowu na Tru Gayenka chyba chciała
Ja go pragne al enie moge zamawiac na tru chlip.

Boziu jaki mam katar

Hosenko odnalazy sie moj peeling winogronowy.Slicznei pachnie musze sobie masazyk zrobic nim
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 19:06   #673
iceflower
Przyjaciółka KWC

Uf. Ale ta nauka męcząca.

Wpadłam na chwilkę, humor mam już trochę lepszy, nawet trochę lepiej się czuję. Gorzej, że poprawkę mam o 8 rano, więc nie pouczę się w nocy.

Tylko teraz nie wiem, w co ręce włożyć - czy na jutro się uczyć, czy na ten najważniejszy egzamin w piątek.

Edit: A, i kupiłam w końcu Danio warzywne. Zjadłam z ogórkiem i czosnkiem - niezłe, mam jeszcze z pomidorem, papryka i ogórkiem. Są tylko te 2 rodzaje, czy więcej?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 19:52   #674
noseknosek

Chyba na wieczór rolnika
Co tu taka cisza?

ice
dużo sił do nauki życzę

biegam
Stary 2008-09-10, 20:09   #675
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja jakoś nie mam siły na nic, nawet na forum już mi nie styka czasu
Stary 2008-09-10, 20:32   #676
Hosenka*
Zakorzenienie

strasznie muli wizaz ....

wypeelingowałam se stópki, ciałko i buźke i ide zaraz spac

Instagram

Stary 2008-09-10, 20:32   #677
snowqueen
Zakorzenienie

Ja też nie mam siły, mózg mi wysiada po prostu.. Boli mnie głowa, szyja, oczy i czuję się mocno kiepsko

nosku dzięki za próbkę, doszła

Kupiłam sobie dwa filtry Avene w Aptecusie i wkurzyli mnie, bo chciałam zapłacić karta kredytową a tu , zaznaczyłam opcję jak trzeba, a wyskoczyło mi od razu "dziekujemy za złożenie zamówienia" i dane do przelewu
Wystosowałam im już maila w tej sprawie... Zapłaciłam tym przelewem, ale takie coś jest bez sensu - niby wybierasz opcję zapłaty, a oni kasują jak chcą...
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 20:40   #678
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

przepraszam że się nie odzywam miło mi że pamiętacie o mnie i się martwicie.
Nie jestem w dobrej formie niestety. Tydzień temu w czwartek jadąc do pracy zemdlałam w tramwaju i rozcięłam sobie głowę do dziś jestem słaba, mam zadyszkę, silne zawroty głowy i parę razy znowu o mały włos nie zasłabłam. Od piątku robię badania ale jeszcze nie wykryli co mi jest.
Obiecuje częściej dawac znak życia

Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i siedziałaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 20:43   #679
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i sie4działaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 20:53   #680
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Nie jestem w dobrej formie niestety. Tydzień temu w czwartek jadąc do pracy zemdlałam w tramwaju i rozcięłam sobie głowę do dziś jestem słaba, mam zadyszkę, silne zawroty głowy i parę razy znowu o mały włos nie zasłabłam. Od piątku robię badania ale jeszcze nie wykryli co mi jest.

Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i siedziałaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic
Aguś
Ale już wszystko dobrze ?? Kochana uważaj na siebie bardzo
Stary 2008-09-10, 20:53   #681
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Kim bylam

Aguniu kochana badaj sie i dbaj o siebi ebierz jakies witaminki czy cos i jedz zdrowo i duzo spij.Martwi esi eo ciebie

Kliknie mi ktos bon bonika na tru?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-10, 20:59   #682
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Tru dzięki skarbie, ale jeśli się zdecyduję na ten podkład to w trybie pilnym tzn. dziś lub jutro, więc nie ma sensu Cię fatygować
Żadna fatyga, pocztę mam pod nosem. Jeśli chcesz się zdecydowac w trybie "now" to myslę, że nie ma się co zastanawiać. 74 jest jasne, biszkoptowe i zadowalające dla jasnej, ale nie bladościennej karnacji
Cytat:
Ja bym wzięła od razu, tylko jak se pomyśle o kolejnym placu budowy
Domu po dziadku nie wynajmę, bo ma bliźniaka z rodzicami i wspólne podwórko, a nie będę rodzicom na kark obcych ludzi ściągać . Zresztą mój dziadzio jeszcze żyje i ma się mimo swoich 76 lat świetnie, więc to martwienie się na zapas i dzielenie skóry na niedźwiedziu .
Ale ja broń Boże nie mówię o ziemi dziadka tylko o tym młynie, że t super miejsce i pewnie za kilka lat będzie warte wielokrotnośc kasy, którą w niego teraz zainwestujecie
Cytat:
Zwolnienie nie przeszkadza w szukaniu pracy . Na rozmowę spokojnie możesz pójść w czasie L4 (no chyba, że masz np. nogę w gipsie i lekarz wyraźnie zalecił leżenie, a w trakcie rozmowy ZUS nasłany przez obecną kierowniczkę przyszedł by do Ciebie na kontrolę, cojest nieprawdopodobne). Kochana w naszym kraju prawo pracy do bólu chroni pracownika, pracodawca nie może praktycznie palcem kiwnąć. Trzeba się tylko trochę w KP orientować .
O tak, wiem cos o tym :-]
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
wierz mi, nikt nigdy nie dzwoni do poprzedniego pracodawcy o opinię - wiem to z doświadczenia... a lepiej zgłosić, że się już gdzieś pracowało, bo:
1. pracodawca będzie na Ciebie inaczej patrzył niż jakby to miała być Twoja pierwsza praca
2. nie wiem jak długo tam pracujesz, ale zawsze wlicza Ci się to do stażu pracy (co może mieć znaczenie za kilka lat - więcej urlopu Ci się bedzie należało...)
Oooo, nie zgadzam się!! dzwoni się zdecydowanie. Znam przypadki, kiedy ktoś deklarował pracę w miejscu gdzie niegdy go nawet nie było
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
za jakies 0,5h jadę do TŻta.. i idziemy na kolację, uczcić moje zaliczenie i 15 miesiecy razem... może nawet zostanę potem u niego na noc tylko o 7 rano mnie wygoni :/ jak będzie szedł na pociąg.. więc średnio mi się to uśmiecha...
Twoja decyzja...

Cytat:
właśnie nie wiedziałm czy mam coś tu pisac naszym dziewczynkom czy nie. Cieszę się, że nic powaznego nie wykryli oby tak dalej, to pewnie przemęczenie
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 21:01   #683
snowqueen
Zakorzenienie

Aguś oby nie okazało się to nic poważnego Dbaj o siebie i odzywaj się czasem, bo się martwimy

A sen.. Rewelacja
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 21:08   #684
noseknosek

gayenko ja mogę pomóc

biegam
Stary 2008-09-10, 21:23   #685
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko ja mogę pomóc
Noseczku dziekuje bardzo True juz mi zaproponowala pomoc Jestescie obie przekochane Bede miala bonbonika
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-10, 21:34   #686
noseknosek

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Noseczku dziekuje bardzo True juz mi zaproponowala pomoc Jestescie obie przekochane Bede miala bonbonika
ok

biegam
Stary 2008-09-10, 21:35   #687
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem zachwycona jesiennym różo-rozświetlaczem ID (bo oni to nazwali różem.. dla mnie idealny brązer ) dzięki niemu wybywa biała czekoladka, bambus i 2w1 klinika (sunkissed i iced lotus), z czego jestem niezmiernie dumna może któraś jest chętna?
Jak wygląda Iced lotus? Czy to taki chłodny zmrożony jasny lekko liliowy róż Czy mi się coś pomerdało?

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
na allegro
tusze przybyly, specjalnie dla Ciebie przetestowalam iconica. coz, musze potrenowac i bedzie fajnie bo narazie to mi takie marne farfocle wyszly

Ćwicz Iconica, ćwicz, bo ja w poniedziałek wypłatę mam

Cytat:
kupiłam sobie 2kc na wszelki wypadek bo w sobotę jedziemy do kumpeli na działkę. będzie ognisko i spanie w namiotach
A to 2kc faktycznie działa? Jakoś nigdy nie próbowałam, a kace miewam strrrraszne...

Cytat:
Wszystkie się pojawiły I Candy Glow też

Czyli że chrome quartz czy jak mu tam tyż?

Sprawdziłam: Glass quartz, i owszem, jest
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Zaaapomniałam Jutro, o pv błagam, to na bank sprawdzę

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Edit: A, i kupiłam w końcu Danio warzywne. Zjadłam z ogórkiem i czosnkiem - niezłe, mam jeszcze z pomidorem, papryka i ogórkiem. Są tylko te 2 rodzaje, czy więcej?
Tyż w końcu kupiłam, pomidora z oliwką bodajże - smakowała jak rozmokła pizza, bez rewelacji
Cytat:
Nie jestem w dobrej formie niestety.
Aguś, trzymaj się - może można C jakoś pomóc?

---
Skoro makaron nie tuczy, to fajnie - bo ja lubię np. z tuńszykiem i kaparami, albo z pomidorem (takim z puszki) i świeżą bazylią... Bez śmietany i innych atrakcji.

Wiecie jaka 30tka Amorka jest maciupcia? Jak miniaturka jakaś... Ale jak to pachnie I jak się trzyma... Cudne.

W poniedziałek wypłata, podwójna Najpierw co prawda długi trza oddać, ale potem - kosmetyk konieczny! Muszę sobie LU kupić, nie wiecie nic o jakimś -20% do Sephory? Albo na Tru i Aqualumiere o razu, tylko kto mi kupi???

Wiecie że w weekend mają przymrozki być?! Obrzydliwe, a ja do TŻta jadę Czyli będziemy w domu siedzieć z jego Mamusią, która mi poderżnie gardło jak tylko wzrok z niej spuszczę.....

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 21:37   #688
noseknosek

pakosto aż taka jego mama straszna?

biegam
Stary 2008-09-10, 21:44   #689
zizou
Zakorzenienie

Marta tesciowka [swiekra ] Cie nie lubi?
jakie szczescie, ze moja daleko, chociaz ona to mnie lubi. no ale mamusia chlopa jest fajna, jak jest daleko

yyy mialam cos pisac ale zapomnialam skleroza nie boli...

Agus Skarbie dbaj o siebie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 21:47   #690
bossy
Zakorzenienie

Aga
To dobrze, że nic więcej sobie nie zrobiłaś! Rób badania! i trzymaj się ciepło!

Pakosta

Te przymrozki to espeszyly for mi Wiesz, nowy płaszczyk mam, trza się polansować. Po domu

Wzięłam właśnie polopiryne, bo gorączka mi wróciła wczoraj wieczorem :/ Rano się trzymała, potem paszła won ale znów się przypałętała

I macam się po moich miękkich, długich włosach Pachną Insolence.

A mi się baardzo spodobało My Insolence..Baaaardzo.

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości