Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 21:58   #691
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

zizou dalej jesteś zadowolona z tego brązera Chanel?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:02   #692
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizou dalej jesteś zadowolona z tego brązera Chanel?
tak ja mam ten ze zlotymi drobinkami, cudny jest teraz stosuje go zamiast rozu
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:06   #693
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
i co sie hfalirz

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:08   #694
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
pakosto aż taka jego mama straszna?
Cytat:
Marta tesciowka [swiekra ] Cie nie lubi?
jakie szczescie, ze moja daleko, chociaz ona to mnie lubi. no ale mamusia chlopa jest fajna, jak jest daleko
Jego mama jest cudna kobieta. Ale niewiedzieć czemu, uznała że jestem złem wcielonym, które sprowadzi jej syna ze ścieżki jedynej i słusznej

Konkretnie chodzi o 2 rzeczy:

- studia (Mama uważa, że nie będzie studiował w Bydgoszczy przeze mnie, bo chce się ze mną częściej widywać. A prawda jest taka, że będzie teraz robił roczną szkołę dającą zawód, a potem przjdzie na studia do Łodzi - niezależnie jak nam się ułoży, bo jego przyjaciel właśnie w spadku otrzymał tu mieszkanie. Nie lubi swej bydgoskiej uczelni, do tego ona mu nic nie daje bo zmienili mu profil kierunku - z fizjoterapii na organizację rehabilitacji, kierunek bez uprawnień I gdyby mnie nie było, i tak by się tam nie uszył. Ale czyja wina - moja.)

- jestem niewierząca, a jego mama jest zagorzałą katoliczką, i ciągle pyta, jak sobie TŻ wyobraża wspólne życie ze mną bez Kościoła
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

Pakosta
Te przymrozki to espeszyly for mi Wiesz, nowy płaszczyk mam, trza się polansować. Po domu

.

A mi się baardzo spodobało My Insolence..Baaaardzo.
Lansiara
MI bardzo piękne

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:09   #695
noseknosek

Cytat:
a jak on wygląda na opalonej skórze? nada się? czy będzie za jasny?

biegam
Stary 2008-09-10, 22:11   #696
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Jego mama jest cudna kobieta. Ale niewiedzieć czemu, uznała że jestem złem wcielonym, które sprowadzi jej syna ze ścieżki jedynej i słusznej

Konkretnie chodzi o 2 rzeczy:

- studia (Mama uważa, że nie będzie studiował w Bydgoszczy przeze mnie, bo chce się ze mną częściej widywać. A prawda jest taka, że będzie teraz robił roczną szkołę dającą zawód, a potem przjdzie na studia do Łodzi - niezależnie jak nam się ułoży, bo jego przyjaciel właśnie w spadku otrzymał tu mieszkanie. Nie lubi swej bydgoskiej uczelni, do tego ona mu nic nie daje bo zmienili mu profil kierunku - z fizjoterapii na organizację rehabilitacji, kierunek bez uprawnień I gdyby mnie nie było, i tak by się tam nie uszył. Ale czyja wina - moja.)

- jestem niewierząca, a jego mama jest zagorzałą katoliczką, i ciągle pyta, jak sobie TŻ wyobraża wspólne życie ze mną bez Kościoła
u..

Cytat:
Lansiara
MI bardzo piękne
Insolence mam chyba od roku. MI powąchałam pierwszy raz niedawno w SP. Myślałam, że są podobne do I. Ale nie... one są bardziej..zaczepne.
I są pudrowe, rozmyte. A MI tak łechta, targa

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:16   #697
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
a jak on wygląda na opalonej skórze? nada się? czy będzie za jasny?
nada sie tylko on ma w sobie troszke pomaranczy i jesli twoja skora ma tendencje do wybijania pomaranczowych nut no to zrobi marchewe... moja tego nie wybija, na mnie ejst cudnie herbatnikowy, ciemniejszy niz bambus

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 22:24   #698
noseknosek

Cytat:
nada sie tylko on ma w sobie troszke pomaranczy i jesli twoja skora ma tendencje do wybijania pomaranczowych nut no to zrobi marchewe... moja tego nie wybija, na mnie ejst cudnie herbatnikowy, ciemniejszy niz bambus
no to muszę mu się dokładnie przyjrzeć, dzięki za ostrzeżenie

strasznie dużo rzeczy mnie kusi ale temu brązującemu sypańcowi EL się chyba nie oprę

biegam
Stary 2008-09-10, 22:32   #699
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
off-wietrzka
a na jaką?
Wymyśliłam. Bo ja obecnie pracuję (ciągle) w butiku z markową odzieżą. I napisałam w CV, że od dnia tam któregoś pracuję i nie zrobiłam kreski ani innej daty czyli będą wiedzieli, że pracuję dalej. Nie napisałam w jakim butiku, napisałam tylko, że w butiku Więc ewentualnie spytają mnie o dokładną nazwę na rozmowie, a jak się spytają dlaczego chcę odejść mogę powiedzieć.

Dobrze wymyśliłam?
Dobrze wymyśliłaś - nikt nie zabrania szukania nowej pracy, gdy jeszcze się jest zatrudnionym w poprzedniej. A odnośnie zwolnienia się, to po prostu możesz złożyć wypowiedzenie umowy z normalnym okresem wypowiedzenia...

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Edit: A, i kupiłam w końcu Danio warzywne. Zjadłam z ogórkiem i czosnkiem - niezłe, mam jeszcze z pomidorem, papryka i ogórkiem. Są tylko te 2 rodzaje, czy więcej?
z tego co wiem, to są co najmniej 4 smaki...

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
przepraszam że się nie odzywam miło mi że pamiętacie o mnie i się martwicie.
Nie jestem w dobrej formie niestety. Tydzień temu w czwartek jadąc do pracy zemdlałam w tramwaju i rozcięłam sobie głowę do dziś jestem słaba, mam zadyszkę, silne zawroty głowy i parę razy znowu o mały włos nie zasłabłam. Od piątku robię badania ale jeszcze nie wykryli co mi jest.
Obiecuje częściej dawac znak życia

Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i siedziałaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic
trzymam kciuki za szybki powrót do formy!!

a sen rewelacyjny!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:42   #700
rzyrafka
Zakorzenienie

O jeżuuu, 100 postów czytałam pół godziny
Cytat:
a teraz zabieram sie do wstretnej, zmudnej roboty. ale tak se mysle, ze lepsze to, niz chodzenie na zajecia w szkole [mam szkolnego dola, nie kcem tam wracac ]
ja tam chciałabym już normalny rok akademicki rozpocząć

Ale dzis się wkurzyłam na maksa- starościna załatwiając mi dzisiejsze zaliczenie oczywiście załatwiła część pisemną a nie praktyczną na którą się uczyłam obrazków spod mikroskopu to nie wszystko, przyznałam sie doktorce że dziś nei mam szans tego napisac i pytam o inny termin a oan mi na to "no aqle kiedy pani to chce pisać jak wpątek egzamin?!" najpierw się nogi pode mną ugięły, potem krew uderzyła do głowy, myślałam, z enie wytrzymam a starościnę uduszę własnoręcznie na szczęście profesorka u której am zdawać ten egz przechodziła obok i wybłagałam egzamin we środę, tak więc zaliczenia oba (i pisemne i praktyczne) mam w ten piątek, świetnie po prostu

Cytat:
Ice, trzymaj się kochana Ja zaczynam się poważnie obawiać o swoją karierę na studiach, połowa września a ja nawet terminów poprawek nie znam
NK nie poddają się tak łatwo
Cytat:
Nie jestem w dobrej formie niestety. Tydzień temu w czwartek jadąc do pracy zemdlałam w tramwaju i rozcięłam sobie głowę do dziś jestem słaba, mam zadyszkę, silne zawroty głowy i parę razy znowu o mały włos nie zasłabłam. Od piątku robię badania ale jeszcze nie wykryli co mi jest.

Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i siedziałaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic
Ojej
Tych badań to Ty i tak masz aż za dużo chyba

Cytat:
Tyż w końcu kupiłam, pomidora z oliwką bodajże - smakowała jak rozmokła pizza, bez

Wiecie jaka 30tka Amorka jest maciupcia? Jak miniaturka jakaś... Ale jak to pachnie I jak się trzyma... Cudne.

Wiecie że w weekend mają przymrozki być?! Obrzydliwe, a ja do TŻta jadę Czyli będziemy w domu siedzieć z jego Mamusią, która mi poderżnie gardło jak tylko wzrok z niej spuszczę.....
aja w końcu kupiłam pastellę- dziś próbowałam suszone pomidorki i serowo-bazyliową. Dobre, ale nie aż tak rewelacyjne jutor pójdzie oliwkowa i paprykowa, i jeszcze czwarte danio mam w lodówce więc już będę za smakami na bieżąco
A rybnych pastelli jakoś mi się nie chce próbować, mam jakieś dziwne opory przed nowościami z gatunku rybnych i grzybowych też

Nie mogłam znaleźć nowych amorków w Sephorach i nadal nie wiem jak pachną

mama też mnie straszy dużym ochłodzeniem, ja nie chcę

No i w ogóle dzisiejsze złe emocje odbiłam w 2 sklepach papierniczych, poszłyśmy z siostrami we trójkę i w drugiej hurtowni buszowałyśmy godzinę uchachane jak przedszkolaki

A przesyłek nadal nie ma

Aaa, zapomniałąbym- kupiłam wreszie beżową szmineczkę Maybelline, boska jest i zakochałam się w nowych cieniach z kolekcji Pupy Vintage Chic, wklejam kolory paletek, na żywo są 100 razy piękniejsze i chcę obie, koleżanka będzie wracać z Włoch za 2 tyg i kazałam jej sprawdzić szybciutko ceny szminki też fajne i kredki - tylko róże w piance nie teges
http://www.balticcompany.pl/index.ph...26idCnt%3D2917 kliknijcie "Pupa" w zakładce "dla prasy"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pupavintagechicdeepviolet+charismabeige.jpg (20,5 KB, 12 załadowań)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 22:45   #701
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko amorkow w sephorach niet, w douglasie sa

na allegro jest szachownica shimmering sweets i maczek plum poppy, jakby ktoras byla zainteresowana
Stary 2008-09-10, 22:58   #702
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko amorkow w sephorach niet, w douglasie sa
Aha, a byłam na Floriańskiej i do D. nie wlazłam
spsikałam się Happy Fizz ale one wcale nie są na mnie gruszkowe, jets na początku jakaś nuta cytrusowa a potem same kwiatki Ale na drugi nadgarstek psiknęłam Jil Sander Style i upewniłam się, że to jest to co bym chciała kupić. Pierwsze nuty mają w sobie coś z jakiejś lilii może (takie kwiatowo-chłodne niezbyt lubiane przez mój nos ) ale bardzo długo sie rozwijają na mnie i teraz została taka leciutka waniliowo-piżmowa (?) nutka
Ani w GC ani w tej Sephorze nie było jeszcze nowego tuszu burzujka za to upewniłam się, że z nowej kolekcji nie chcę ani lakierów (za chłodne) ani różu (sam kolor piękny i o dziwo intensywny ale za dużo drobinek
Doklejam jeszcze foto Pupy komórką fiolet z pierwszej paletki tu wyszedł lepiej- ciemna fioletowa śliwka a w drugiej paletce też lepiej widać kolor stalowego deszczowego niebieskiego
No zwariowałam na ich punkcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pupavintagechicdeepviolet+charismabeige2.jpg (25,6 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-09-11, 06:07   #703
isa666
Zakorzenienie

Dobry, ja tylko na sekundkę, bo niedługo jadę na uczelnię i muszę się zbierać

Aguś trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowiała, taka wspaniała kobietka ja Ty a takie rzeczy Ci się dzieją Dbaj o siebie

A sen o gayence...

Ok, ja idę już, miłego dnia
Stary 2008-09-11, 07:05   #704
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Aga badaj się i lecz koniecznie. Ja będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i Ci przeszło
Cytat:
chyba przebiłaś wszystkie wizażowe sny
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Twoja decyzja...
z rodzicami się pokłóciłam, ale zostałam u niego na noc... a dzisiaj rano odprowadziłam go na stację i wróciłam do domu i z jednej strony jestem śpiąca, z drugiej nie chce mi się kłaść

Cytat:
Jak wygląda Iced lotus? Czy to taki chłodny zmrożony jasny lekko liliowy róż Czy mi się coś pomerdało?
jest dokładnie taki, jak nazwa wskazuje, czyli taki jak opisujesz

ja bym go chętnie samego przygarnęła, bo w duecie z sunkissed'em mi sie gryzie tzn nie lubie jak sie polowa marnuje

Cytat:
A to 2kc faktycznie działa? Jakoś nigdy nie próbowałam, a kace miewam strrrraszne...
jeszcze nie wiem tzn kiedyś mojej Mamie pomogło jak już umierała następnego dnia raz jej się zdarzyło, w góralskiej knajpce w Zakopanem, z koleżanką sobie kamikadze piły. Takie tam łagodne, słodkie, to nic im nie będzie. Po kilka wypiły (a były spore) i obie tydzień umierały. Co nie zmienia faktu, że po 2kc im trochę przechodziło
właśnie zauwazyłam, że kupiłam kc-24.. to chyba to samo?

a w ogóle impreza mi się przeniosła z tego weekendu na przyszły piątek...
Stary 2008-09-11, 07:45   #705
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

kochane jesteście
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Aguś
Ale już wszystko dobrze ?? Kochana uważaj na siebie bardzo

Jeszcze się słabo czuję i mam wciąż zawroty głowy ale nie muszę już leżec i chodzę do pracy

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Kim bylam

Aguniu kochana badaj sie i dbaj o siebi ebierz jakies witaminki czy cos i jedz zdrowo i duzo spij.Martwi esi eo ciebie

Panią lekkich obyczajów, byłas w celi z kolezankami (czyzby reszta NK? ) Wyobraź sobie co poczułam gdy zobaczyłam wczoraj po tym śnie PW od Ciebie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

właśnie nie wiedziałm czy mam coś tu pisac naszym dziewczynkom czy nie. Cieszę się, że nic powaznego nie wykryli oby tak dalej, to pewnie przemęczenie
taktowna i kochana jak zawsze

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Aguś oby nie okazało się to nic poważnego Dbaj o siebie i odzywaj się czasem, bo się martwimy

A sen.. Rewelacja

Cytat:

Aguś, trzymaj się - może można C jakoś pomóc?

Cytat:
Agus Skarbie dbaj o siebie

Cytat:
Aga
To dobrze, że nic więcej sobie nie zrobiłaś! Rób badania! i trzymaj się ciepło!

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za szybki powrót do formy!!

a sen rewelacyjny!

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
NK nie poddają się tak łatwo
Ojej
Tych badań to Ty i tak masz aż za dużo chyba

Do badań przyzwyczaiłam sie choć od piątku mam niezły maraton-jeszcze czeka mnie neurolog, prześwietlenie kręgosłupa i USG naczyń krwionośnych w odcinku szyjnym

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Aguś trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowiała, taka wspaniała kobietka ja Ty a takie rzeczy Ci się dzieją Dbaj o siebie

A sen o gayence...

Ok, ja idę już, miłego dnia

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Aga badaj się i lecz koniecznie. Ja będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i Ci przeszło

chyba przebiłaś wszystkie wizażowe sny

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 07:47   #706
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

No jestem wreszcie! Remont zakończony, wreszcie mogę siedzieć na wizażu.
Co do snów, to ostatnio śniło mi się, że zużyłam 3 kosmetyki, wyrzucałam opakowania i strasznie się z tego cieszyłam
znów myślę, czy by sobie nie kupić tych dwóch tuszów z Max Factora za 49,90. a miała któraś z was ten nowy podwójny(tusz i kolorowy do końcówek rzęs)??
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 08:02   #707
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Panią lekkich obyczajów, byłas w celi z kolezankami (czyzby reszta NK? ) Wyobraź sobie co poczułam gdy zobaczyłam wczoraj po tym śnie PW od Ciebie
zrozumialam kim ale nie moglam uwierzyc ,ze mialas taki sen
Widzisz chyba jakas telepatia nas ogarnela troszke

Mam dalej kataaar i dalej czuje sie jakos dziwnie..no ale ide na praktyki dzisiaj
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 08:05   #708
zizou
Zakorzenienie

nowa gazetka na stronie SP

chyba kupie incanto heaven i charms w cenie 129,99 za dwie sztuki
Stary 2008-09-11, 08:06   #709
noseknosek

Nowa gazetka Superpharm!

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 08:21   #710
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cześć dziewczyny!

A ja dostałam rano maila od Exa i jakoś tak mi dziwnie . Ale twarda będę !

I znów wczoraj się nie rolnikowałam A w sobotę idę na wieczór Panieński, z planu wynika, że będzie ostro (będziemy jeździć Party Busem po całej Warszawie ) Sasasasasa

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 08:55   #711
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny
Podobno dziś ostatni dzień ładnej pogody, od jutra temperatura spadnie do 14 stopni

Aga życzę Ci dużo siuły i zdrowia, trzymaj się

Isa trzymam kciukole

Wczoraj użyłam szamponu Loreala mleczko królewskie.
Bardzo ładnie pachnie, ładne włosy mam po nim ale za szybko by go jeszcze oceniać
Stary 2008-09-11, 08:59   #712
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny.

Wróciłam z egzaminu, jeszcze tylko 2 - oba z nożem na gardle i masakrycznie trudne (a ja oczywiście niedouczona). Więc zaraz idę kuć dalej.

Przerzuciłam gazetkę SP, nic mi się nie podoba.

Serek Danio z pomidorem, papryką i ogórkiem wywołał u mnie taki odruch, ze natychmiast wylądował w koszu. Fuj.

Za to kliknęłam sobie na zachętę do nauki szachownicę Shimmering Sweets. Dzięki Zizou, że napisałaś że jest, bo bym nie wpadła na to, żeby sprawdzić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:05   #713
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Za to kliknęłam sobie na zachętę do nauki szachownicę Shimmering Sweets. Dzięki Zizou, że napisałaś że jest, bo bym nie wpadła na to, żeby sprawdzić.
mam nadzieje, ze Ci sie spodoba [ja wlasnie wracam do swoich szachownic, po matowym lecie przyszla pora na polyskujaca jesien ]. i z utesknieniem czekam na moje dwie nowe
Stary 2008-09-11, 09:12   #714
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
mam nadzieje, ze Ci sie spodoba [ja wlasnie wracam do swoich szachownic, po matowym lecie przyszla pora na polyskujaca jesien ]. i z utesknieniem czekam na moje dwie nowe
Myślę, że będzie fajna. Co prawda to mądre nie było, bo mam ważniejsze kosmetyczne wydatki, ale chyba po prostu na razie odpuszczę zamówienie z BU.

Zaczynam mieć znowu przesyt mazideł do twarzy. Trzeba będzie coś jeszcze w świat puścić.

A być może jeszcze we wrześniu przyjedzie mój EL Exotic Shimmer.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-11, 09:40   #715
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Do badań przyzwyczaiłam sie choć od piątku mam niezły maraton-jeszcze czeka mnie neurolog, prześwietlenie kręgosłupa i USG naczyń krwionośnych w odcinku szyjnym
sporo.
A ja nie mogę się wybrać od paru miesięcy do endokrynologa, dermatologa i gina
Cytat:

Mnie kusi pormocja na Biodermę i zastanawiałam się kiedyś nad kremem lrp Hydreane- on ma jakąś wersję lekką?
Cytat:
Serek Danio z pomidorem, papryką i ogórkiem wywołał u mnie taki odruch, ze natychmiast wylądował w koszu. Fuj.
Ja też go wcięłam przed chwilą, dobry był na szynce
Cytat:
a ja dalej walczę ze sobą i duzym brazerem Gosha No i te wczorajsze paletki Pupy
Ech, miałam wygrać 500zł z gazetki sudoku ale jak zwykle nie mam szczęścia w losowaniach
Cytat:
Zaczynam mieć znowu przesyt mazideł do twarzy. Trzeba będzie coś jeszcze w świat puścić.
mazidła do twarzy schodzą u mnie najwolniej

Wycieczka do Pragi przesunęła mi się na wczesniejszy weekend 3-5 października. Do której godziny są w Czechach sklepy czynne w soboty i niedziele?
Stary 2008-09-11, 10:04   #716
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A w sobotę idę na wieczór Panieński, z planu wynika, że będzie ostro (będziemy jeździć Party Busem po całej Warszawie ) Sasasasasa

niezła imprezka się zapowiada!!
też bym się chętnie na jakąś wybrała, bo od pisania tej pracy mgr już mi się słabo robi... na szczęście to już końcówka...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 10:18   #717
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mnie kusi pormocja na Biodermę i zastanawiałam się kiedyś nad kremem lrp Hydreane- on ma jakąś wersję lekką?
Hydreane ma chyba dwie wersje - bogatą i lekką.

Mały Głód mnie znowu odciągnął od nauki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 10:28   #718
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
A
No zwariowałam na ich punkcie
Eeeej piękne są A mocno napigmentowane? Nie przepadałam jakoś za prasowanymi / wypiekanymi cieniami Pupy (za to sypańce uwielbiam, i ich tusze i kredkę Multi coś tam w kolorze electric green bodajże )

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

jest dokładnie taki, jak nazwa wskazuje, czyli taki jak opisujesz

A może ja go chcę?
Cytat:

Że jak a dlaczego nie Shine i Heaven

Cytat:

Znów się zaczyna, kupowanie kosmetyków na pocieszenie / w nagrodę Nie ma nic równie przyjemnego

Cytat:
Hydreane ma chyba dwie wersje - bogatą i lekką.

Mały Głód mnie znowu odciągnął od nauki.
O a mi ta nazwa nic nie mówi Ma ktoś skład jakiś?

Wymiana
Stary 2008-09-11, 10:30   #719
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Edit: A, i kupiłam w końcu Danio warzywne. Zjadłam z ogórkiem i czosnkiem - niezłe, mam jeszcze z pomidorem, papryka i ogórkiem. Są tylko te 2 rodzaje, czy więcej?
Są 4 rodzaje.

Cytat:
aja w końcu kupiłam pastellę

No i w ogóle dzisiejsze złe emocje odbiłam w 2 sklepach papierniczych, poszłyśmy z siostrami we trójkę i w drugiej hurtowni buszowałyśmy godzinę uchachane jak przedszkolaki
Gdzie kupiłaś pastellę? Nigdzie nie mogę jej znaleźć..

I gdzie te hurtownie?

Cytat:
Oo, właśnie się nim zajadam. Pycha.

MagJa i inne Krakowianki, gdzie kupię krem do twarzy Farmony Dermacros?
Stary 2008-09-11, 10:32   #720
pakosta
Wtajemniczenie

Eeeej... W gazetce SP Jest Very Irresistible Sensual za 89 zł Ja się zaszczelę...

Wymiana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości