Włosomaniaczki :D - część III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 08:07   #3091
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
laaa!
a wolisz jasne czy ciemne? z ciemnych polecam kozlaka, z jasnyc fostersa innych piw nie lubie
Wolę ciemne i słodkie ale te są chyba najbardziej tuczace
Gotyckie i Black Wych też są ciemne.
Koźlaka jeszcze nie probowałam, ale mam w planach

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam "You can dance", jak ja uwielbiam patrzeć na taniec
Ja chcialam oglądać ale ojciec oglądał jakiś mecz na jedynce i nie mogłam

Cytat:
wiem . Ta laska, co miała takie rude włosy i tańczyła jak panna w klatce na dyskotece, co tak zniesmaczyła Jury to masakra jakaś była
Oooo, chciałabym to zobaczyć!

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wpadłam się poskarżyć - nie mogę spać już od 4
No wiesz co, bój się Boga kobieto! O tej porze na wizażu??
Ja tak miałam wczoraj - tzn nie na wizażu tylko spać nie mogłam
Codziennie rano budzę się kiedy moja mama wychodzi do pracy o 5tej i czasami nie mogę już potem usnąć, np wczoraj przewracałam się z boku na bok do 7ej a jak w końcu udało mi się usnąć to o 9.30 się obudziłam

Cytat:
A tą z cynamonem i dodatkiem pomarańczy to chyba nawet mam Magic moment czy coś w tym stylu - mniam.

Ja nigdy kawy nie słodziłam, ale 3/4 mleka w kawie to u mnie standard A ja czytałam, że pobudza już sam zapach kawy.
To chyba ta herbata
Czy ja dobrze kojarzę, pisałaś, ze czerwona obniża cisnienie? To dobrze, że rzadko ją piję bo mam raczej niskie. Tzn teraz jest ok, ale kiedyś miałam 80/60 i non stop mdlałam
A co do kawy to TZ zawsze się smieje, że ja piję mleko z kawa a nie kawę z mlekiem

Cytat:

Czy ktoś jeszcze nie cierpi piwa tak jak ja
Nie żebym była smakoszem piwa bo są takie, które mi nie smakują ale od czasu do czasu lubię się napić, oczywiście nie sama
Szczególnie takie zimne piwko latem Z sokiem imbirowym
Sama mogę pić Gingersy Uwielbiam Gingersy, te klasyczne i te cynamonowe - ale to przeciez nie jest piwo Tak samo jak Redsy i Karmi

Cytat:
CZAT(ujący) na WŁOS(omaniaczki) S(z)atanisto
Padłam
No to ładnie mnie koleżanka podsumowała

Cytat:
Oficjalne: Dzień dobry Ale czuje się samotnie o tej godzinie

Mnie brat obudził o 7ej - zadzwonil i zapytal czy nie przyjdę na 2 godz do Julki bo on w tym czasie pomalowałby pokój w nowym mieszkaniu. I praktycznie zaraz po mnie przyjechał, tak że nawet sniadania jeszcze nie jadłam.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 08:26   #3092
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

No wiesz co, bój się Boga kobieto! O tej porze na wizażu??
Ja tak miałam wczoraj - tzn nie na wizażu tylko spać nie mogłam
Codziennie rano budzę się kiedy moja mama wychodzi do pracy o 5tej i czasami nie mogę już potem usnąć, np wczoraj przewracałam się z boku na bok do 7ej a jak w końcu udało mi się usnąć to o 9.30 się obudziłam

Oj Ty moja ranno ptaszyno Mnie brat codziennie o 6 budzi

To chyba ta herbata
Czy ja dobrze kojarzę, pisałaś, ze czerwona obniża cisnienie? To dobrze, że rzadko ją piję bo mam raczej niskie. Tzn teraz jest ok, ale kiedyś miałam 80/60 i non stop mdlałam
A co do kawy to TZ zawsze się smieje, że ja piję mleko z kawa a nie kawę z mlekiem

Obniża niestety. Ja mam z reguły bardzo niskie i u mnie 80/60 i niższe to standard. Nawet byłam z tym u lekarza, bo mama stwierdziła, że to nie normalne, ale lekarz stwierdził, że taka moja uroda Czerwoną staram się pić na wieczór, bo działa na mnie nasennie. Oczywiście jak już jej potrzebuje, np. wczoraj to w domu nie ma

No tak - trudno powiedzieć, że pijam kawe z mlekiem, skoro tam taka przewaga mleka

Nie żebym była smakoszem piwa bo są takie, które mi nie smakują ale od czasu do czasu lubię się napić, oczywiście nie sama
Szczególnie takie zimne piwko latem Z sokiem imbirowym
Sama mogę pić Gingersy Uwielbiam Gingersy, te klasyczne i te cynamonowe - ale to przeciez nie jest piwo Tak samo jak Redsy i Karmi

Ja czasami pijam, ale nie przepadam. Muszę mieć jakiś taki odpowiedni nastrój

Padłam
No to ładnie mnie koleżanka podsumowała

Mnie brat obudził o 7ej - zadzwonil i zapytal czy nie przyjdę na 2 godz do Julki bo on w tym czasie pomalowałby pokój w nowym mieszkaniu. I praktycznie zaraz po mnie przyjechał, tak że nawet sniadania jeszcze nie jadłam.

Ja śniadanie jadłam przed 6

Dostałam @ Już wiem skąd ta bezsenność od kilku dni i taki nie za ciekawy nastrój Mykam do drogerii po zaopatrzenie. Rozejrze się za moją Joanną i kolorówką Bell

Znowu pokręciłam z tym cytowaniem
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 08:33   #3093
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Ja śniadanie jadłam przed 6

Dostałam @ Już wiem skąd ta bezsenność od kilku dni i taki nie za ciekawy nastrój Mykam do drogerii po zaopatrzenie. Rozejrze się za moją Joanną i kolorówką Bell

Znowu pokręciłam z tym cytowaniem
O tej porze masz otwarte drogerie?
Daj znać co kupilaś

No, znowu pokręcilaś z cytowaniem ale łaskawie wybaczam
Stary 2008-09-11, 08:35   #3094
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
O tej porze masz otwarte drogerie?
Daj znać co kupilaś

No, znowu pokręcilaś z cytowaniem ale łaskawie wybaczam

U nas wszystko czynne od 9 Na szczęście
Stary 2008-09-11, 08:37   #3095
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

U nas wszystko czynne od 9 Na szczęście
No tak, zapomnialam, że nie wyszłaś jeszcze z domu i do drogerii musisz dojść

Uciekam, pozajmować się trochę Julką bo się biedne dziecko przy mnie wynudzi, hihi
Stary 2008-09-11, 08:52   #3096
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, zapomnialam, że nie wyszłaś jeszcze z domu i do drogerii musisz dojść

Uciekam, pozajmować się trochę Julką bo się biedne dziecko przy mnie wynudzi, hihi
Do tego w jedną stronę mam 15 minut więc ZW Wstąpie jeszcze do zielarskiego - może tam będzie mój jedwab

Z Ciebie zapewne byłaby bardzo dobra niania, gdyby Cię tylko tak odizolować od tego internetu
Stary 2008-09-11, 09:32   #3097
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Z Ciebie zapewne byłaby bardzo dobra niania, gdyby Cię tylko tak odizolować od tego internetu

Koleżanka raczy zartować, prawda?
Odizolowac od internetu? Mnie??
Stary 2008-09-11, 09:43   #3098
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
nie próbuję czytać na głos bo pewnie bym sobie język połamała- ale nie powiem- wygląda ciekawie a co do tej persony masz jakieś hmmm....plany

no pewnie, że przez Ciebie. No bo niby przez kogo- w końcu to Twoja wina, że laska najsampierw pisze - potem myśli- a jeszcze później ma pretensje, że etap drugi [tudzież tok myślowy] w jej wykonaniu nie jest zbyt efektywny

ja też nie lubię się z nikim kłócić- na żywo tego nie robię- nic nie sprawdza się lepiej jak ironia/sarkazm wypowiadana spokojnym tonem ale net to net....
ja obstawiam przypadek- wyszukana złośliwość, cięta riposta czy też solidna dawka ironii to coś co wymaga sprytnego umysłu- a ona nie potrafi nawet zrobić zakupów przez neta
z tego co sie uczylam to w szwedzkim wymowa jest 'jo hieter...' ale norweski moze brzmiec troche inaczej

naprawde?? nie no, to opcja 'inteligentnej zlosliwosci' odpada
tez uwazam, ze sarkazm/ironia sa lepsze niz klotnia, mozna tak idealnie tym kogos zgasic. tylko czesto ludzie nie czuja tej nuty i wychodza smieszne sytuacje
dobrze, ze K nie wpadla jeszcze na to zeby tu wejsc. to by sie o sobie naczytala... i byl by sajgon!
Cytat:
no to fajnie że się podoba . Teraz tylko żeby się spodobali nowi znajomi na studiach .
No, jedynka, jedynka. Oglądałam już wiele razy . Dwojke widzialam raz, ale mi nie przypadła do gustu. Pamiętam jak za 1 razem, kilka lat temu oglądałam jedynkę i po filmie zadzwonił do mnie kumpel. Zamarłam
poki co aktualni sa bardzo ok, wiec mam nadzieje, ze reszta tez
tez mialam taka sytacje! zrobilismy sobie z przyjaciolmi mini impreze z ogladaniem horrorow. 1 byl ring. pijemy sobie cos tam, ogladamy, tu koniec i... telefon! jezu, jaki wrzask byl!:p
nastepny byl zreszta blair witch project a potem trzeba bylo wyjsc z moim psem do lasu. jakos nikt nie chcial sie ze mna wybrac
Cytat:
rozumiem do 4, ale od?
Cytat:
Jestem w tej samej sytuacji Z tą różnicą, że nas jest dużo i wszyscy jakoś emigrują do krk

Bardzo ładne mieszkanko Ja mam połączoną kuchnię z salonem i jedną sypialnią. Znaczy sypialnie od salonu oddziela duży regał
a daleko od krakowa mieszkasz?
o, wlasnie takich rozwiazan szukam! tj moja mama mowila, zeby odgrodzic regalem, ale nie wiem jeszcze co z tego bedzie, opcja parawanu tez brzmi fajnie

Agus: nie mow takich strasznych rzeczy... ostatnio wszystko jest tuczace i kaloryczne a ja do moich bilansow nie dodaje takich rzeczy jak piwo czy ogolnie alkohol, liczac, ze moze oszukam nie tylko siebie ale i cielsko

dzien dobry
zaspalam i nie poszlam na zajecia
na dodatek robi mi sie jeczmien na oku i umieram bo ten bol jest upierdliwie nieznosny!
Stary 2008-09-11, 09:58   #3099
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

dzien dobry
na dodatek robi mi sie jeczmien na oku i umieram bo ten bol jest upierdliwie nieznosny!
Witam
Na jakie zajęcia chodzisz ? ;>
Stary 2008-09-11, 10:14   #3100
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Koleżanka raczy zartować, prawda?
Odizolowac od internetu? Mnie??

Oczywiście, że (nie) żartuje

Cytat:
rozumiem do 4, ale od?

a daleko od krakowa mieszkasz?
o, wlasnie takich rozwiazan szukam! tj moja mama mowila, zeby odgrodzic regalem, ale nie wiem jeszcze co z tego bedzie, opcja parawanu tez brzmi fajnie
Do 4 nie spać to mi się sporadycznie zdarza

Do Krakowa mam około 200 km.

Parawan też fajna sprawa, ale u nas biorąc pod uwagę, że mieszkanko małe duży szafo-regał był poprostu niezbędny, bo nie było gdzie ciuchów i książek trzymać

Byłam w drogerii, której nie odwiedzałam już kilka lat. Nie darze sympatią tamtejszego personelu i w sumie byłam pewna, że ją zlikwidowali. Nogi się pode mną ugieły jak zobaczyłam tą wypasioną półkę z kosmetykami joanny Wszelkie ampułki, toniki i oczywiście to co tygryski lubią najbardziej mój jedwabik i maseczka z makiem i bawełną (była jeszcze z miodem i cytryną - może następnym razem kupię). Już nie mogę się doczekać mycia głowy. Chyba zaraz sobie poćwiczę, co by się porządnie spocić i przyśpieszyć to długo oczekiwane wydarzenie
Stary 2008-09-11, 10:14   #3101
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, ze K nie wpadla jeszcze na to zeby tu wejsc. to by sie o sobie naczytala... i byl by sajgon!
Jeszcze by na zawal padła
Albo powysyłała odpowiednie PW do wszystkich zainteresowanych

Cytat:
Agus: nie mow takich strasznych rzeczy... ostatnio wszystko jest tuczace i kaloryczne a ja do moich bilansow nie dodaje takich rzeczy jak piwo czy ogolnie alkohol, liczac, ze moze oszukam nie tylko siebie ale i cielsko
Hmm... trzeba tak zrobić
Może moje cielsko też się da oszukać - w końcu nie piję tego piwa codziennie

Cytat:
dzien dobry
Oj, wspólczuję
Mnie się czasami robią takie małe kropeczki na dolnej powiece i to jest strasznie wkurzające bo ociera o oko
Kiedy czuję coś takiego to najpierw myslę, ze znowu wpadła mi rzęsa do oka a potem okazuje się, że to to.

Cytat:

Oczywiście, że (nie) żartuje
Oj, bo będzie
Stary 2008-09-11, 10:16   #3102
virka
Zakorzenienie

Cytat:
się czasem zastanawiam czy tacy ludzie nie mają wstydu
To samo powiedziałam do męża jak oglądałam te "ciężkie przypadki"

Cytat:
Toć to środek nocy

Cytat:
Ale jaką dzięki tej pobudce, miałaś pierwszą przyjemną myśl po przebudzeniu - będzie wizaż

Cytat:

Dzień dobry, witam się czule

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 10:29   #3103
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
[I]Z tego co pamiętam TŻ ma długie włosy, może troszkę by sie ucieszył...?
Hmm... o tym nie pomyslalam, ale może cos da się zrobić - szczególnie kiedy ja się za te jego kłaki wezmę

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Zapamiętam, masz załatwioną pakę mazideł
Ale żebyś później nie miała pretensji, jak mąż, nie tylko zażąda rozwodu, a także uniewinnienia małżeństwa
Napisze specjalne oświadczenie, że nie będe zwalać na nikogo winy za ewentualny rozwód albo uniewaznienie małzeństwa
A już tym bardziej nie na Mamusię

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No nie wiem, jak mogłam
Ale nie ma codziennie, tylko w weekend chyba.
Oglądałam drugi odcinek... Nudne to nieziemsko, ale przynajmniej mam brecht z Jolanty... na miejscu Jareczka nie wytrzymałabym z nią nawet sekundy, nie wiem, co on w niej widzi, ale jak to mówią "każda potwora znajdzie amatora"
Żenada ogólnie...
Ja nie oglądalam, chociaż tak z czystej ciekawości może pokusze się o obejrzenie jednego odcinka - ciekawe czy wytrwam do końca, zanim pobiegnę do WC
A może Jareczek chce sobie przypomniec dawne czasy i jak to było być popularnym (po Młodych Wilkach) i dlatego się z tą Jolą w tv prowadza

Cytat:
Ładujesz likier kokosowy, martini bianco słodkie, ew. wódka na wzmocnienie woltażu i zalewasz sokiem bananowym, tym zielonym, chyba z Tymbarku.
Ostatnio modyfikowałam go troszkę i dodałam odrobine ouzo, taki finalny sznyt, nadał świeżości i wyrazistości mieszance, ale to już uznaniowo, bo nie każdy lubi ouzo.
Dzieki
U mnie chyba tylko wódka odpadnie bo od prawie 4 lat nie ruszam - nawet lyka nie wypiłam Potwornie się wtedy strułam - tzn wódki wypiłam odrobinkę w drinku ale wczesniej najadłam się sliwek a u mnie owoce + alkohol to nie jest dobre połączenie No i napój byl gazowany - a posliwkach to wiadomo - wizyta w WC murowana
I tak naprawdę to pewnie nie byla wina wódki (że spędziłam całą noc i poranek w WC przemawiając do wielkiego białego brata ) tylko śliwek i napoju gazowanego ale teraz mam prekekst, żeby nie pić i nikt mniie nie zmusi
Poza tym nie znoszę smaku i zapachu wódki i jestem w stanie ją wyczuć nawet w drinku - 1/4 wódki i 3/4 soku w szklance

Cytat:
Ale jaką dzięki tej pobudce, miałaś pierwszą przyjemną myśl po przebudzeniu - będzie wizaż

Dzień dobry, witam się czule
A jakże
Niestety brat za chwilę wraca więc musze wyłączyć komputer

Stary 2008-09-11, 10:32   #3104
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
A miałaś już kiedyś taką długość ?
Ja nigdy.
Moim zdaniem najgorsza będzie zima wtedy zawsze irytują mnie moje włosy ani czapki nie mogę założyć na mój łebek bo od razu "szopa" ani schować je pod kurtkę, ani na zewnątrz je wyłożyć-zawsze jakieś problemy mam i wtedy ścinam tak do połowy szyi.

Nie miałam Mama, nie wiedzieć czemu w dzoieciństwie obcinała mi włosy na krótko. potem nosiłam taką długość do ucha. A jednak coś w tym jest, żeby małe dziewczynki miały długie włosy i jak podrosną nie musiały sie męczyć z zapuszczaniem... Jak będę miała swoją córcię to będzie mieć długie włoskie (takie jak Twoja Julka, Viruś ).

A co do czapek-przerzuciłam się na kaptury. Tam można upchać dużo włosów i są wygodniejsze .

Cytat:
A ja czekam z niecierpliwością na come back
Litości nie będzie

A mnie interesuje co by było w sytuacji gdyby K. wróciła pod innym nickiem i po jakimś czasie przyznała się, ze to ona (ale że sie zmieniła itp.) Ban?

Cytat:
Myk - myk ponownie się melduje

Jestem miłośniczką piwa Wielką. Znam kilka tych sklepów u nas w centrum i pójdę poszukać czegoś dobrego

Cytat:

No co, "dobry" pentagram to znak ochronny
Na etykietce jest taki obrazek
Ale jeszcze poszukam calej butelki

Ta wiedźma na obrazku przypomina mi Helenę Bohnam Carter

Zgadzam się! To samo pomyślałam jak zobaczyłam etykietkę! Może ktoś celowo tak to narysował?

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

Podzielę się z Wami mało przyjemną wiadomością- kuzyn o którym pisałam zmarł dzisiaj- w piątek pewnie będzie pogrzeb. Trochę mnie to zbiło
Przykro mi. Bardzo Czy mogę zapytać na co? (Nie pamiętam, musiałam przeoczyć jak pisałaś). Jego żona musi się strasznie teraz czuć...

[quote=Finlora;8950717]Hej!

To znowu ja
Ale tylko na chwilę, bo musiałam wejść jeszcze do kafejki, żeby zamówić cos w aptece dbam o zdrowie, bo niestety na miejscu nie mieli
A do brata stwierdziłam, że już nie pójdę bo bratowa wróciła a ona niechetnie patrzy na to jak siedze przy kopmuterze.
[
/quote]
Niewytresowana bratowa Możesz nasłać nas na nią, od tej pory będzie Cię serdecznie zapraszać na posiadówy przy komputerze

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Nie bylo mnie kilka dni ale nie mam dzis sily nadrobic zaleglosci
Mam nadzieje ze wybaczycie?

Strasznie jestem zmeczona po pracy, nie mam na nic czasu... Do tego ciagle klotnie z siostra i szwagrem... Rozmowa nie pryniosla zadnego skutku, jest gorzej niz bylo. No ale musze jakos dac rade.

Jutro mam nadzieje skonczyc wczensiej prace to sie do Was odezwe.

Buziaki dla wszystkich
Też myślałam, ze wszystko się już ułożyło.... A z TŻ chociaż dobrze? Ja rozwiązała się sprawa z telefonem?

Cytat:
ge
i odwieczne pytanie, czy ona jest taka glupia i zlosliwosc wychodzi jej przez przypadek, czy robi to celowo?
wyobrazam ja sobie jako taka farbowana brunete w rozowym oczowalacym sweterku i za malej mini jeansowej. obowiazkowo solarka

Też ją tak sobie wyobrażam. Na pewno ma tipsy Brokatowe tipsy!
A co do tego, co by się stało jakby tu weszła hm... fakt, byłoby jej przykro, ale może popatrzyłaby na swoje zachowanie bardziej obiektywnie, taka terapia szokowa?

Milka -widzę, że nie tylko ja przezywam tak @. Bezsenność, burza hormonów, zmiany nastrojów, wściekłość , bóle całego ciała, mdłości.. A co do rodzeństwa, to Ci zazdroszczę. Chciałabym mieć trochę więcej (mam tylko jedną siostrę).Moja mama ma 4 rodzeństwa, a tata 3 i całe życie widzę jak trzymają się razem i wspierają

W Galerii Centrum odnowili to stanowisko na dole - tam gdzie była biżuteria. i teraz oprócz biżuterii są śliczne dodatki, chyba z River Island. Torebki, szaliki, rękawiczki, czapki. Zakochałam sie w ślicznym szalu, w odcieniach fioletu, z błyszczącą nitką. Tylko troszkę drogi (50 zł), ale może uskładam

A swoja drogą okazało się, ze zgubiłam prawo jazdy. Nie byłam tego świadoma dopóki nie zadzwoniła do mnei pani z galerii centrum właśnie i mi nie powiedziała Musiały mi wypaść w przymierzalni. Miło, ze ktoś się tak postarał, że szukał numeru, kilkakrotnie dzwonił. Bo jak pomyślę o nowym egzaminie to

Dzień dobry Wam

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 10:33   #3105
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, wspólczuję
Mnie się czasami robią takie małe kropeczki na dolnej powiece i to jest strasznie wkurzające bo ociera o oko
Kiedy czuję coś takiego to najpierw myslę, ze znowu wpadła mi rzęsa do oka a potem okazuje się, że to to.

A to się czasem nie tworzy od zbyt częstego malowania oczów Ja zauważyłam taką prawidłowość u siebie

Cytat:
Oj, bo będzie

Oj to będzie

Cytat:
Toć to środek nocy

Zależy jakie współrzędne geograficzne weźmiemy pod uwagę

I my Cię witamy jeszcze czulej Chociaż nie wiem czy się da
Stary 2008-09-11, 10:36   #3106
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się! To samo pomyślałam jak zobaczyłam etykietkę! Może ktoś celowo tak to narysował?
Nie mam pojęcia
I wiesz co? Pamiętam, że Dorotka na swoich pierwszych zdjęciach trochę mi ją przypominała :ehem;
Tak w ogóle to bardzo lubie tą aktorkę

Cytat:
Niewytresowana bratowa Możesz nasłać nas na nią, od tej pory będzie Cię serdecznie zapraszać na posiadówy przy komputerze

Pożegnam się już, bo lada chwila może brat przyjść i mnie nakryć
Pa
Stary 2008-09-11, 10:53   #3107
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisze specjalne oświadczenie, że nie będe zwalać na nikogo winy za ewentualny rozwód albo uniewaznienie małzeństwa
A już tym bardziej nie na Mamusię
No, w takim razie czuję się bezpieczna

Cytat:
Jak będę miała swoją córcię to będzie mieć długie włoskie (takie jak Twoja Julka, Viruś ).
Od razu się nastaw, na wojny przy czesaniu

Cytat:
A swoja drogą okazało się, ze zgubiłam prawo jazdy. Nie byłam tego świadoma dopóki nie zadzwoniła do mnei pani z galerii centrum właśnie i mi nie powiedziała Musiały mi wypaść w przymierzalni. Miło, ze ktoś się tak postarał, że szukał numeru, kilkakrotnie dzwonił. Bo jak pomyślę o nowym egzaminie to
Nie musiałabyś zdawać nowego egzaminu. Ale na cale szczęście się znalazły, bo jedyne co by Cię czekało, to przebrnięcie przez biurokrację o wystawienie kopii (to w sumie może jednak lepiej byłoby zdawać jeszcze raz )

Cytat:
Zależy jakie współrzędne geograficzne weźmiemy pod uwagę

Nasze wspólne

Cytat:
I my Cię witamy jeszcze czulej Chociaż nie wiem czy się da
Nie da

Cytat:
Pożegnam się już, bo lada chwila może brat przyjść i mnie nakryć
Pa
Pełna konspiracja, nie wydamy Cię

Stary 2008-09-11, 10:57   #3108
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka -widzę, że nie tylko ja przezywam tak @. Bezsenność, burza hormonów, zmiany nastrojów, wściekłość , bóle całego ciała, mdłości..

Dokładnie Powinnam przypiąć sobie kartkę: Dziś się do mnie nie zbliżać bo gryzę

Cytat:
A co do rodzeństwa, to Ci zazdroszczę. Chciałabym mieć trochę więcej (mam tylko jedną siostrę).Moja mama ma 4 rodzeństwa, a tata 3 i całe życie widzę jak trzymają się razem i wspierają
Może rodzice Cię jeszcze zaskoczą

Rodzeństwo to świetna sprawa Czasem grają mi na nerwach, zwłaszcza, że wszyscy jesteśmy dosyć uparci ale życia sobie bez nich nie wyobrażam

To zapewne dużo zależy od ludzi. Mój tata miał 9 rodzeństwa. Niestety troje braci już nie żyje.

Widzę, że z niektórymi nie utrzymuje wogóle kontaktu. Ogólnie rzadko do siebie dzwonią, jeszcze rzadziej się spotykają. Oczywiście jak ktoś jest w potrzebie to mój tata zawsze starał się jakoś pomóc, ale wydaje mi się mimo wszystko, że istnieje w tej rodzinie bardzo duży dystans, a tych ludzi łączą tylko więzy krwi. Dla mnie to w sumie obcy ludzie

Od strony mamy lepsza sytuacja. Może to zależy od ilości rodzeństwa Mama ma 3 siostry i są dosyć zżyte ze sobą.

Cytat:
W Galerii Centrum odnowili to stanowisko na dole - tam gdzie była biżuteria. i teraz oprócz biżuterii są śliczne dodatki, chyba z River Island. Torebki, szaliki, rękawiczki, czapki. Zakochałam sie w ślicznym szalu, w odcieniach fioletu, z błyszczącą nitką. Tylko troszkę drogi (50 zł), ale może uskładam

Właśnie poluje na jakiś szal, ale 50 zł to trochę dużo

Ostatnio też zakoachałam się w satynowych koszulach, do tego apaszka i eleganckie spodnie 3/4

Cytat:
Dobrze, że się znalazły

Ale od razu nowy egzamin Ja mam czasówkę i muszę co 5 lat przedłużać i poprostu składam dokumenty i płacę za nowe.

Zapewne musiałabyś zgłosić, że zgubiłaś, uporać się z tą całą biurokracją i wyrobili by Ci nowe, bez egzaminu
Stary 2008-09-11, 11:00   #3109
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Pełna konspiracja, nie wydamy Cię

Ja dzisiaj jestem nie w sosie z powodu pani m., więc może mi się coś wymknąć
Stary 2008-09-11, 11:05   #3110
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj jestem nie w sosie z powodu pani m., więc może mi się coś wymknąć
No wiesz, jak możesz

Stary 2008-09-11, 11:06   #3111
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witam
Na jakie zajęcia chodzisz ? ;>
na wydziale zrobili zajecia przypominajace 3lata z LO z chemii. no to na wszelki poszlam, a co mi tam... tzn juz nie chodze bo sa do jutra, a jutro to ja juz do domu wracam
Cytat:

Parawan też fajna sprawa, ale u nas biorąc pod uwagę, że mieszkanko małe duży szafo-regał był poprostu niezbędny, bo nie było gdzie ciuchów i książek trzymać

Byłam w drogerii, której nie odwiedzałam już kilka lat. Nie darze sympatią tamtejszego personelu i w sumie byłam pewna, że ją zlikwidowali. Nogi się pode mną ugieły jak zobaczyłam tą wypasioną półkę z kosmetykami joanny Wszelkie ampułki, toniki i oczywiście to co tygryski lubią najbardziej mój jedwabik i maseczka z makiem i bawełną (była jeszcze z miodem i cytryną - może następnym razem kupię). Już nie mogę się doczekać mycia głowy. Chyba zaraz sobie poćwiczę, co by się porządnie spocić i przyśpieszyć to długo oczekiwane wydarzenie
podejzewam, ze u mnie bedzie podobnie. musze sie tam wybrac i w koncu cos ustalic...
kurcze, tak zachwalacie joanne, ze az musze sie przyjzec co tam takiego fajnego w ofercie maja
Cytat:
Hmm... trzeba tak zrobić
Może moje cielsko też się da oszukać - w końcu nie piję tego piwa codziennie

Oj, wspólczuję
moje sie czasem daje to i twoje powinno
ja nawet nie wiem co mam z tym zrobic i ile to bedzie trwac slyszalam o pocieraniu zlotem, ale nic mi to nie daje!
Cytat:
A mnie interesuje co by było w sytuacji gdyby K. wróciła pod innym nickiem i po jakimś czasie przyznała się, ze to ona (ale że sie zmieniła itp.) Ban?

Też ją tak sobie wyobrażam. Na pewno ma tipsy Brokatowe tipsy!
A co do tego, co by się stało jakby tu weszła hm... fakt, byłoby jej przykro, ale może popatrzyłaby na swoje zachowanie bardziej obiektywnie, taka terapia szokowa?
jej, to juz brzmi jak jakas telenowela
dokladnie, musi miec tipsy!
ja mysle, ze jej by wcale przykro nie bylo, wpadlaby w szal, zaczela strzelac oskarzeniami i tyle
Stary 2008-09-11, 11:10   #3112
virka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysle, ze jej by wcale przykro nie bylo, wpadlaby w szal, zaczela strzelac oskarzeniami i tyle
A ja przeczytałam oskrzelami
I wyobraziłam sobie ten plujący jad z samych oskrzeli

Stary 2008-09-11, 11:20   #3113
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, jak możesz

Mogę, mogę ... ale, że włosomaniaczkowe zakupy się udały to dziś nie naskarżę

Cytat:
A ja przeczytałam oskrzelami
I wyobraziłam sobie ten plujący jad z samych oskrzeli
Wyjątkowo bogata wyobraźnia
Stary 2008-09-11, 11:23   #3114
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę, mogę ... ale, że włosomaniaczkowe zakupy się udały to dziś nie naskarżę
Tu dopiero wylazła paskudna cecha Twojego charakteru...

Cytat:
Wyjątkowo bogata wyobraźnia
A raczej kiepskie oczy

Stary 2008-09-11, 11:23   #3115
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Ja nigdy kawy nie słodziłam, ale 3/4 mleka w kawie to u mnie standard A ja czytałam, że pobudza już sam zapach kawy.

Czy ktoś jeszcze nie cierpi piwa tak jak ja
U mnie też połowa kawy to mleko, uwielbiam takie mleczne kawy, w ogóle to tylko rozpuszczalną z dużą ilością mleka .

Ja piwo tak średnio lubię. Znaczy kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz bez soku to mi nie smakuje. Muszę mieć sok, albo ewentualnie piwa smakowe, ostatnio podpasował mi Desperados .

Cytat:

Oooo, chciałabym to zobaczyć!
nic nie straciłaś, uwierz

Cytat:
tez mialam taka sytacje! zrobilismy sobie z przyjaciolmi mini impreze z ogladaniem horrorow. 1 byl ring. pijemy sobie cos tam, ogladamy, tu koniec i... telefon! jezu, jaki wrzask byl!:p
nastepny byl zreszta blair witch project a potem trzeba bylo wyjsc z moim psem do lasu. jakos nikt nie chcial sie ze mna wybrac

Do lasu też bym się z Tobą po takim filmie nie wybrała .

Ojej, potrzyj sobie powiekę czymś złotym, pomaga.
Cytat:

Nogi się pode mną ugieły jak zobaczyłam tą wypasioną półkę z kosmetykami joanny Wszelkie ampułki, toniki i oczywiście to co tygryski lubią najbardziej mój jedwabik i maseczka z makiem i bawełną (była jeszcze z miodem i cytryną - może następnym razem kupię). Już nie mogę się doczekać mycia głowy. Chyba zaraz sobie poćwiczę, co by się porządnie spocić i przyśpieszyć to długo oczekiwane wydarzenie
Ooo, widzę że znalazłaś, to super, napisz jak spróbujesz .
Z miodem i cytryną chciałam, ale cytryna mi strasznie włosy rozjaśnia, kiedyś zrobiłam maseczkę z rycyny, żółtka i cytryny i odrosty mi się tak rozjaśniły, że na drugi dzień musiałam szamponem farbować.

Właśnie wróciłam od dentysty. Bołaaaało to wiercenie całe. Ząb mnie bolał od czasu do czasu jak coś zjadłam, no i okazało się, że zepsuty do nerwu. Mam założone lekarstwo, czeka mnie za 2 tygodnie leczenie kanałowe - 110 złotych :/.
No i mam jeszcze poza tym jakieś 2 ubytki, ale to już niewielkie. Niestety odziedziczyłam po rodzinie niesamowitą skłonność do psucia się zębów
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 11:33   #3116
virka
Zakorzenienie

Coś dla piwomaniaczek
http://www.zdrowa-dieta.info/czy-warto-pic-piwotak/
a do tego wszystkiego - co najważniejsze - jest zdrowe dla włosów

Stary 2008-09-11, 11:34   #3117
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Tu dopiero wylazła paskudna cecha Twojego charakteru...

Dopiero Raczej znowu, ale nie będę się upierać

Cytat:
U mnie też połowa kawy to mleko, uwielbiam takie mleczne kawy, w ogóle to tylko rozpuszczalną z dużą ilością mleka .

Ja bardzo lubię ricore Dziś rano mi się skończyła
A piłaś może taką 100% orkiszową Widziałam taką ostatnio w sklepie, cena taka sama jak ricore i nie wiem czy ryzykować Ricore mi smakuje, a ta może okazać się jakimś paskudztwem

Cytat:

Ooo, widzę że znalazłaś, to super, napisz jak spróbujesz .
Z miodem i cytryną chciałam, ale cytryna mi strasznie włosy rozjaśnia, kiedyś zrobiłam maseczkę z rycyny, żółtka i cytryny i odrosty mi się tak rozjaśniły, że na drugi dzień musiałam szamponem farbować.
Nie wiem czy to rozjaśnienie byłoby aż tak silne jak bezpośrednie użycie soku z cytryna na włosy. W końcu w takiej maseczce więcej chemii niż tej cytryny. Fajnie byłoby jak by faktycznie rozjaśniała - muszę ją sobie kupić zanim wyjadę, co by oszczędzić sobie latania po krakowskich drogeriach.

Mam nadzieje, że ząbek już nie boli
Stary 2008-09-11, 11:42   #3118
ula414
BAN stały

która z was ma manie prostowania włosków??bo ja mam,znacie może jakieś dobre preparaty utrwalające włosy??
ula414 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 11:44   #3119
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula414 Pokaż wiadomość
która z was ma manie prostowania włosków??bo ja mam,znacie może jakieś dobre preparaty utrwalające włosy??
Oj my nie prostujemy My dbamy o nasz pierze

Proszę zajrzyj na forum fryzjerskie
Stary 2008-09-11, 12:07   #3120
virka
Zakorzenienie

A możecie mi napisać jak się wczoraj skończył wczorajszy Ring, bo nie pamiętam zakończenia (dawno temu byłam w kinie), a wczoraj sama się bałam oglądać do końca Oni w końcu zginęli czy nie (bo to, że odkryli tą tajemnicę ringu to pamiętam jeszcze z kina )?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości