|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Gotyckie i Black Wych też są ciemne. Koźlaka jeszcze nie probowałam, ale mam w planach Ja chcialam oglądać ale ojciec oglądał jakiś mecz na jedynce i nie mogłam ![]() Cytat:
No wiesz co, bój się Boga kobieto! O tej porze na wizażu?? ![]() Ja tak miałam wczoraj - tzn nie na wizażu tylko spać nie mogłam Codziennie rano budzę się kiedy moja mama wychodzi do pracy o 5tej i czasami nie mogę już potem usnąć, np wczoraj przewracałam się z boku na bok do 7ej a jak w końcu udało mi się usnąć to o 9.30 się obudziłam ![]() Cytat:
Czy ja dobrze kojarzę, pisałaś, ze czerwona obniża cisnienie? To dobrze, że rzadko ją piję bo mam raczej niskie. Tzn teraz jest ok, ale kiedyś miałam 80/60 i non stop mdlałam ![]() A co do kawy to TZ zawsze się smieje, że ja piję mleko z kawa a nie kawę z mlekiem ![]() Nie żebym była smakoszem piwa bo są takie, które mi nie smakują ale od czasu do czasu lubię się napić, oczywiście nie sama ![]() Szczególnie takie zimne piwko latem Z sokiem imbirowym ![]() Sama mogę pić Gingersy Tak samo jak Redsy i Karmi ![]() Padłam ![]() No to ładnie mnie koleżanka podsumowała Mnie brat obudził o 7ej - zadzwonil i zapytal czy nie przyjdę na 2 godz do Julki bo on w tym czasie pomalowałby pokój w nowym mieszkaniu. I praktycznie zaraz po mnie przyjechał, tak że nawet sniadania jeszcze nie jadłam. |
|||
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja śniadanie jadłam przed 6 ![]() Dostałam @ Już wiem skąd ta bezsenność od kilku dni i taki nie za ciekawy nastrój Mykam do drogerii po zaopatrzenie. Rozejrze się za moją Joanną i kolorówką Bell![]() Znowu pokręciłam z tym cytowaniem
|
|
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać co kupilaś ![]() No, znowu pokręcilaś z cytowaniem ale łaskawie wybaczam
|
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstąpie jeszcze do zielarskiego - może tam będzie mój jedwab![]() Z Ciebie zapewne byłaby bardzo dobra niania, gdyby Cię tylko tak odizolować od tego internetu
|
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naprawde?? tez uwazam, ze sarkazm/ironia sa lepsze niz klotnia, mozna tak idealnie tym kogos zgasic. tylko czesto ludzie nie czuja tej nuty i wychodza smieszne sytuacje ![]() dobrze, ze K nie wpadla jeszcze na to zeby tu wejsc. to by sie o sobie naczytala... Cytat:
![]() tez mialam taka sytacje! zrobilismy sobie z przyjaciolmi mini impreze z ogladaniem horrorow. 1 byl ring. pijemy sobie cos tam, ogladamy, tu koniec i... telefon! jezu, jaki wrzask byl!:p nastepny byl zreszta blair witch project a potem trzeba bylo wyjsc z moim psem do lasu. jakos nikt nie chcial sie ze mna wybrac ![]() rozumiem do 4, ale od?![]() Cytat:
o, wlasnie takich rozwiazan szukam! tj moja mama mowila, zeby odgrodzic regalem, ale nie wiem jeszcze co z tego bedzie, opcja parawanu tez brzmi fajnie ![]() Agus: nie mow takich strasznych rzeczy... ostatnio wszystko jest tuczace i kaloryczne ![]() dzien dobry zaspalam i nie poszlam na zajecia ![]() na dodatek robi mi sie jeczmien na oku i umieram bo ten bol jest upierdliwie nieznosny!
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakie zajęcia chodzisz ? ;>
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że (nie) żartuje Cytat:
to mi się sporadycznie zdarza![]() Do Krakowa mam około 200 km. Parawan też fajna sprawa, ale u nas biorąc pod uwagę, że mieszkanko małe duży szafo-regał był poprostu niezbędny, bo nie było gdzie ciuchów i książek trzymać ![]() Byłam w drogerii, której nie odwiedzałam już kilka lat. Nie darze sympatią tamtejszego personelu i w sumie byłam pewna, że ją zlikwidowali. Nogi się pode mną ugieły jak zobaczyłam tą wypasioną półkę z kosmetykami joanny ). Już nie mogę się doczekać mycia głowy. Chyba zaraz sobie poćwiczę, co by się porządnie spocić i przyśpieszyć to długo oczekiwane wydarzenie |
|
|
|
|
|
#3101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo powysyłała odpowiednie PW do wszystkich zainteresowanych ![]() Cytat:
![]() Może moje cielsko też się da oszukać - w końcu nie piję tego piwa codziennie ![]() Cytat:
![]() Mnie się czasami robią takie małe kropeczki na dolnej powiece i to jest strasznie wkurzające bo ociera o oko ![]() Kiedy czuję coś takiego to najpierw myslę, ze znowu wpadła mi rzęsa do oka a potem okazuje się, że to to. Oj, bo będzie
|
|||
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
To samo powiedziałam do męża jak oglądałam te "ciężkie przypadki"
![]() Toć to środek nocy Cytat:
Cytat:
Dzień dobry, witam się czule
|
|
|
#3103 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A już tym bardziej nie na Mamusię Cytat:
A może Jareczek chce sobie przypomniec dawne czasy i jak to było być popularnym (po Młodych Wilkach) i dlatego się z tą Jolą w tv prowadza ![]() Cytat:
U mnie chyba tylko wódka odpadnie bo od prawie 4 lat nie ruszam - nawet lyka nie wypiłam Potwornie się wtedy strułam - tzn wódki wypiłam odrobinkę w drinku ale wczesniej najadłam się sliwek a u mnie owoce + alkohol to nie jest dobre połączenie I tak naprawdę to pewnie nie byla wina wódki (że spędziłam całą noc i poranek w WC przemawiając do wielkiego białego brata ![]() Poza tym nie znoszę smaku i zapachu wódki i jestem w stanie ją wyczuć nawet w drinku - 1/4 wódki i 3/4 soku w szklance ![]() Cytat:
![]() Niestety brat za chwilę wraca więc musze wyłączyć komputer ![]() |
|||||
|
|
|
|
#3104 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie miałam Mama, nie wiedzieć czemu w dzoieciństwie obcinała mi włosy na krótko. potem nosiłam taką długość do ucha. A jednak coś w tym jest, żeby małe dziewczynki miały długie włosy i jak podrosną nie musiały sie męczyć z zapuszczaniem... Jak będę miała swoją córcię to będzie mieć długie włoskie (takie jak Twoja Julka, Viruś ).A co do czapek-przerzuciłam się na kaptury. Tam można upchać dużo włosów i są wygodniejsze .A mnie interesuje co by było w sytuacji gdyby K. wróciła pod innym nickiem i po jakimś czasie przyznała się, ze to ona (ale że sie zmieniła itp.) Ban? Jestem miłośniczką piwa Wielką. Znam kilka tych sklepów u nas w centrum i pójdę poszukać czegoś dobrego Cytat:
Zgadzam się! To samo pomyślałam jak zobaczyłam etykietkę! Może ktoś celowo tak to narysował? Cytat:
Czy mogę zapytać na co? (Nie pamiętam, musiałam przeoczyć jak pisałaś). Jego żona musi się strasznie teraz czuć... ![]() [quote=Finlora;8950717]Hej! To znowu ja Ale tylko na chwilę, bo musiałam wejść jeszcze do kafejki, żeby zamówić cos w aptece dbam o zdrowie, bo niestety na miejscu nie mieli A do brata stwierdziłam, że już nie pójdę bo bratowa wróciła a ona niechetnie patrzy na to jak siedze przy kopmuterze. [/quote] Niewytresowana bratowa Możesz nasłać nas na nią, od tej pory będzie Cię serdecznie zapraszać na posiadówy przy komputerze ![]() Cytat:
Też myślałam, ze wszystko się już ułożyło.... A z TŻ chociaż dobrze? Ja rozwiązała się sprawa z telefonem?Cytat:
Brokatowe tipsy! A co do tego, co by się stało jakby tu weszła hm... fakt, byłoby jej przykro, ale może popatrzyłaby na swoje zachowanie bardziej obiektywnie, taka terapia szokowa? Milka -widzę, że nie tylko ja przezywam tak @. Bezsenność, burza hormonów, zmiany nastrojów, wściekłość , bóle całego ciała, mdłości.. A co do rodzeństwa, to Ci zazdroszczę. Chciałabym mieć trochę więcej (mam tylko jedną siostrę).Moja mama ma 4 rodzeństwa, a tata 3 i całe życie widzę jak trzymają się razem i wspierają W Galerii Centrum odnowili to stanowisko na dole - tam gdzie była biżuteria. i teraz oprócz biżuterii są śliczne dodatki, chyba z River Island. Torebki, szaliki, rękawiczki, czapki. Zakochałam sie w ślicznym szalu, w odcieniach fioletu, z błyszczącą nitką. Tylko troszkę drogi (50 zł), ale może uskładam ![]() A swoja drogą okazało się, ze zgubiłam prawo jazdy. Nie byłam tego świadoma dopóki nie zadzwoniła do mnei pani z galerii centrum właśnie i mi nie powiedziała Musiały mi wypaść w przymierzalni. Miło, ze ktoś się tak postarał, że szukał numeru, kilkakrotnie dzwonił. Bo jak pomyślę o nowym egzaminie to ![]() Dzień dobry Wam
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to się czasem nie tworzy od zbyt częstego malowania oczów Ja zauważyłam taką prawidłowość u siebie![]() Oj to będzie ![]() Zależy jakie współrzędne geograficzne weźmiemy pod uwagę ![]() I my Cię witamy jeszcze czulej ![]()
|
|
|
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wiesz co? Pamiętam, że Dorotka na swoich pierwszych zdjęciach trochę mi ją przypominała :ehem; Tak w ogóle to bardzo lubie tą aktorkę ![]() Cytat:
Pożegnam się już, bo lada chwila może brat przyjść i mnie nakryć ![]() Pa |
||
|
|
|
|
#3107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Nasze wspólne ![]() Nie da Pełna konspiracja, nie wydamy Cię
|
|
|
#3108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Powinnam przypiąć sobie kartkę: Dziś się do mnie nie zbliżać bo gryzęCytat:
![]() Rodzeństwo to świetna sprawa ale życia sobie bez nich nie wyobrażamTo zapewne dużo zależy od ludzi. Mój tata miał 9 rodzeństwa. Niestety troje braci już nie żyje. Widzę, że z niektórymi nie utrzymuje wogóle kontaktu. Ogólnie rzadko do siebie dzwonią, jeszcze rzadziej się spotykają. Oczywiście jak ktoś jest w potrzebie to mój tata zawsze starał się jakoś pomóc, ale wydaje mi się mimo wszystko, że istnieje w tej rodzinie bardzo duży dystans, a tych ludzi łączą tylko więzy krwi. Dla mnie to w sumie obcy ludzie ![]() Od strony mamy lepsza sytuacja. Może to zależy od ilości rodzeństwa Mama ma 3 siostry i są dosyć zżyte ze sobą.Cytat:
Właśnie poluje na jakiś szal, ale 50 zł to trochę dużo ![]() Ostatnio też zakoachałam się w satynowych koszulach, do tego apaszka i eleganckie spodnie 3/4 ![]() Cytat:
![]() Ale od razu nowy egzamin Ja mam czasówkę i muszę co 5 lat przedłużaćZapewne musiałabyś zgłosić, że zgubiłaś, uporać się z tą całą biurokracją i wyrobili by Ci nowe, bez egzaminu
|
||||
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3111 | |||
|
Wtajemniczenie
|
na wydziale zrobili zajecia przypominajace 3lata z LO z chemii. no to na wszelki poszlam, a co mi tam... tzn juz nie chodze bo sa do jutra, a jutro to ja juz do domu wracam
![]() Cytat:
![]() kurcze, tak zachwalacie joanne, ze az musze sie przyjzec co tam takiego fajnego w ofercie maja ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nawet nie wiem co mam z tym zrobic i ile to bedzie trwac slyszalam o pocieraniu zlotem, ale nic mi to nie daje!Cytat:
dokladnie, musi miec tipsy! ![]() ja mysle, ze jej by wcale przykro nie bylo, wpadlaby w szal, zaczela strzelac oskarzeniami i tyle
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyobraziłam sobie ten plujący jad z samych oskrzeli
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A raczej kiepskie oczy
|
|
|
#3115 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja piwo tak średnio lubię. Znaczy kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz bez soku to mi nie smakuje. Muszę mieć sok, albo ewentualnie piwa smakowe, ostatnio podpasował mi Desperados . nic nie straciłaś, uwierz ![]() Cytat:
. Ojej, potrzyj sobie powiekę czymś złotym, pomaga. Cytat:
.Z miodem i cytryną chciałam, ale cytryna mi strasznie włosy rozjaśnia, kiedyś zrobiłam maseczkę z rycyny, żółtka i cytryny i odrosty mi się tak rozjaśniły, że na drugi dzień musiałam szamponem farbować. Właśnie wróciłam od dentysty. Bołaaaało to wiercenie całe. Ząb mnie bolał od czasu do czasu jak coś zjadłam, no i okazało się, że zepsuty do nerwu. Mam założone lekarstwo, czeka mnie za 2 tygodnie leczenie kanałowe - 110 złotych :/. No i mam jeszcze poza tym jakieś 2 ubytki, ale to już niewielkie. Niestety odziedziczyłam po rodzinie niesamowitą skłonność do psucia się zębów
|
|||
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla piwomaniaczek
![]() http://www.zdrowa-dieta.info/czy-warto-pic-piwotak/ a do tego wszystkiego - co najważniejsze - jest zdrowe dla włosów ![]()
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dopiero Raczej znowu, ale nie będę się upieraćCytat:
Ja bardzo lubię ricore A piłaś może taką 100% orkiszową Widziałam taką ostatnio w sklepie, cena taka sama jak ricore i nie wiem czy ryzykować Ricore mi smakuje, a ta może okazać się jakimś paskudztwem![]() Cytat:
Mam nadzieje, że ząbek już nie boli ![]() |
||
|
|
|
|
#3118 |
|
BAN stały
|
która z was ma manie prostowania włosków??bo ja mam,znacie może jakieś dobre preparaty utrwalające włosy??
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
A możecie mi napisać jak się wczoraj skończył wczorajszy Ring, bo nie pamiętam zakończenia (dawno temu byłam w kinie), a wczoraj sama się bałam oglądać do końca
Oni w końcu zginęli czy nie (bo to, że odkryli tą tajemnicę ringu to pamiętam jeszcze z kina )?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

A ja czytałam, że pobudza już sam zapach kawy.

Z sokiem imbirowym 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Powinnam przypiąć sobie kartkę: Dziś się do mnie nie zbliżać bo gryzę
Mama ma 3 siostry i są dosyć zżyte ze sobą.