Włosomaniaczki :D - część III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 14:51   #3061
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Aga rewelacyjna jest ta butelka

Kasiu

jak sobie pomyślę, że On był w moim wieku, to aż się słabo robi...Tak młodzi ludzie...Czyli lekarze nie pomylili się (niestety) dając mu 2 tygodnie... Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują najbliżsi, bo wiem jaki to dramat.

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 14:55   #3062
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Kiedy nosiłam wisiorek z pentagramem (tym dobrym) wszyscy mi się pytali czy jestem szatanistką (sic!)
A ja odpowiadałam "Jeśli już to satanistką"
Trzeba było widzieć ich miny

Tym bardziej, ze wśród osób, które się o to pytały byli klienci supermarketu, w którym pracowalam
taa- ludzie pojęcia nie mają o czym mówią- ale i tak po cichu psy potrafią wieszać
butelka wyczesana
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Kasiu[/B]
jak sobie pomyślę, że On był w moim wieku, to aż się słabo robi...Tak młodzi ludzie...Czyli lekarze nie pomylili się (niestety) dając mu 2 tygodnie... Nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują najbliżsi, bo wiem jaki to dramat.
no właśnie- to mnie boli najbardziej- że miał całe życie przed sobą- świeżo po ślubie ehhh- szczęście w nieszczęściu, że nie mieli dzieci

przygnębia mnie jak umierają młodzi ludzie- podobnie było w tamtym roku jak zginął Witek podczas tej feralnej trasy koncertowej po Rosji- był w moim wieku- młoda żona- malutka córeczka....ehhh życie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 15:01   #3063
Finlora
Zakorzenienie

Dziewczyny, muszę już uciekać
Super, że znowu miałam okazję z Wami pobyć

Do następnego CZATowania

I muszę wreszcie nadrobić zaległości z zeszłego tygodnia
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 15:52   #3064
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
A co to za persona? Damska czy męska?
Meska
Jeg heter Dorota, jeg kommer fra Polen, jeg ar 14 ø/or, hym,hym, norwesssskiiii =="
Ladies, wpadam z pozdrowieniami serdecznymi
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 15:59   #3065
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Podzielę się z Wami mało przyjemną wiadomością- kuzyn o którym pisałam zmarł dzisiaj- w piątek pewnie będzie pogrzeb. Trochę mnie to zbiło
Oj...

Cytat:
Znalazlam fotkę butelki - niestety nie jest cała i nie widać pentagramu na szyjce Ale można dojrzeć te wiedźmy na miotłach
Będę musiała zrobić zdjęcie tej butelki, którą mam w domu bo butelka jest o wiele ciemniejsza niż na zdjęciu
Kapselek też sobie zachowałam bo fajny jest
Czekam na fotkę made by Aga

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Jeg heter Dorota, jeg kommer fra Polen, jeg ar 14 ø/or, hym,hym, norwesssskiiii =="
Ależ Ci zazdroszczę tego norweskiego
Oddawaj!

A ja dzisiaj mam więcej luzu, muszę tylko ponumerować kartki w zeszycie od techniki i fajrant

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 16:03   #3066
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

To znowu ja
Ale tylko na chwilę, bo musiałam wejść jeszcze do kafejki, żeby zamówić cos w aptece dbam o zdrowie, bo niestety na miejscu nie mieli
A do brata stwierdziłam, że już nie pójdę bo bratowa wróciła a ona niechetnie patrzy na to jak siedze przy kopmuterze.

Cytat:
Meska
Dorotko
fajny ten język

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Czekam na fotkę made by Aga
Jak tylko dorwę aparat od TŻ'a to zrobię
A na ten aparat to już ze 2 tygodnie czekam
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 16:46   #3067
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Podzielę się z Wami mało przyjemną wiadomością- kuzyn o którym pisałam zmarł dzisiaj- w piątek pewnie będzie pogrzeb. Trochę mnie to zbiło
Bardzo mi przykro

Cytat:
Meska
Poproszę jakieś szczegóły o tej męskiej personie
Język super, pewnie w niedługim czasie go super opanujesz, już zazdroszczę

Zapisałam się do dermatologa, który pomógł matce mojego TŻ, jak jej włosy wypadały. Najbliższy wolny termin miał co prawda za miesiąc, ale umówiłam się i będę czekać.. Może przez miesiąc nie wyłysieję do końca i mam nadzieję, że on coś odkryje.. Bo już się boję, co będzie się teraz działo. Jak zbliża się jesień, to zawsze lecą bardziej a teraz to już będzie w ogóle masakra
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 17:11   #3068
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Ależ Ci zazdroszczę tego norweskiego
Oddawaj!
Co innego sie uczyc, a co innego jak mowia do ciebie w tym jezyku a ty

A najlepiej jak chlopaka z klasy nauczono "spier***" i jak on to powiedzial do dziewczynki obok, Polki...tak smiesznie to brzmialo takie szperdalai!
Cytat:

Poproszę jakieś szczegóły o tej męskiej personie
Język super, pewnie w niedługim czasie go super opanujesz, już zazdroszczę
Persona wysoka, imie dlugie i niewymowne Ciemnowlosa, szczupla, sniada, duzooka i hmmm...wyglada jak czajace sie zwierze xD Tzn taki hmm czujny i taki troche...w moim odczuciu dziki (tak jak patrzy i sie smieje) i bardzo sympatyczny, lagodny Pozytywny
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 17:39   #3069
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
40 lat? Nie wygląda! To jest nadzieja ze zrobie cos ze swoim. tym bardziej Izuniu proszę o zamieszczanie zdjec
z tego co wiem to blok jest z lat '70 tak wiec spokojnie. a powiem, ze blok w ogole nie wyglada
Cytat:
Na TŻ nie narzekaj w takim razie. I nie kłóć się tak z nim

Jestem bardzo ciekawa, jak urządzisz mieszkanie. W sumie trzeba mieć pomysł, żeby w kawalerce zrobić sypialnię, salon, biuro dla dwóch osób, żeby wszytsko było nie tylko ładne, ale też funkcjonalne. Ale jestem pewna, że sobie poradzisz.
postaram sie
kombinuje z jakims stylowym parawanem w drewnie, ale jeszcze pomysle. gorzej z kanapa bo nie mam na nia pomyslu...
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Iza- śliczne mieszkanie. i te mebelki (ten stoliczek i ta sofka, kuchenne) też są śliczne. Podstawą na studiach jest dobre stanowisko pracy więc zainwestowałabym w jakieś dobre, funkcjonalne biurko, można by je osłonić od reszty pokoju przegródką. Plus oczywiście lampka i wygodne krzesło.
tez tak sadze
Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Padłam, taka cena!
Nie wiedziałam, że takie mogą być ceny mieszkań. Ja mieszkam na zadupiu i u mnie piękna kawalerka kosztuje około 60-70 tysięcy. Osiedlić bym się chciała najbardziej w Rybniku, miasto dość duże, przyjazne i sądzę, że znalazłabym tam może pracę. Chociaż TŻ będzie pracował w Katowicach, więc może tam osiądę, chociaż miasto mi się w ogóle nie podoba .
naprawde??
lo matko, naprawde tanio! pamietam jak patrzylam na mieszkania w wawie. 'najtansze' bylo na 8pietrze na pradze [koszmarna dzielnica], nieumeblowane, do remotu i przy duzej ulicy!
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

A ja czekam z niecierpliwością na come back
Litości nie będzie

Oooo, widzę, na głębokie wody wypływacie, bo co by nie mówić, takie wspólne mieszkanie to szkoła życia

Mieszkanko masz piękne
A tak z innej beczki - kiedy zapraszasz włosomaniaczki na parapetówkę.
ciekawa jestem czy znow mnie wyzwie ze to przeze mnie i te glupie truskawki
ano tak, to taka proba. ostateczna jak to nie wyjdzie to widocznie nie ma juz szans, ale licze, ze bedzie dobrze
haha, sopocka impreza z maseczkami na lebkach
Cytat:

Odkryliśmy z TŻ’em fajny sklep – Świat piwa – dopiero kilka dni temu go otworzyli i po pierwszej wizycie tam stwierdziliśmy, że będziemy mieli duuużo piwa do testowania
Ceny są różne, jest piwo za 2,50/500ml ale jest też i takie za 15zł/500ml. Jak na razie przetestowaliśmy 3 – z tym, że jedno kupowaliśmy już 3 razy – nie dość, że jest pyszne (kosztuje 3,40/500ml) to ma jeszcze wiele mówiącą nazwę „Gotyckie” Jakby specjalnie dla mnie. I ma do tego 9% więc jak tak wypiliśmy sobie z TŻ’em po jednym to fajnie nam szumiało w głowach
Niestety, kiedy wpadliśmy wczoraj do tego sklepu, właśnie po to piwko, sprzedawca powiedział nam, że to już końcówka bo browar upadł i już nie będzie tego piwa... Wreszcie znajdujemy piwo dla siebie (które mogłabym skrzynkami pić) bo nie jestem wybitnym smakoszem piwa a tu się okazuje, ze już go nie będzie. Tzn do końca roku można by dostać pasteryzowane ale to już nie będzie to samo a nawet dużo gorsze w smaku
A wczoraj piliśmy jeszcze jedno piwo „Black wych” czyli czarna wiedźma – w sam raz dla mnie. Z tym, że to akurat kosztowało 10zł/500ml. Trochę dużo ale raz na jakiś czas można zaszaleć
W tym sklepie za każdą butelkę płaci się 50 groszy kaucji, bo każda jest inna – ale tą od czarnej wiedźmy sobie zatrzymam Fajna jest – ciemne szkło, nalepka z wiedźmą a w szkle wytłoczone 4 małe wiedźmy na miotłach A na szyjce jest pentagram – ale ten dobry, z dwoma rogami na dole a z jednym na górze
laaa!
a wolisz jasne czy ciemne? z ciemnych polecam kozlaka, z jasnyc fostersa innych piw nie lubie
Cytat:
oj... bardzo mi przykro to dziwne, ze medycyna tak idzie do przodu, a coraz mlodsi ludzie borykaja sie z chorobami do tej pory 'zarezerwowanymi' dla starszych
Cytat:
Meska
Jeg heter Dorota, jeg kommer fra Polen, jeg ar 14 &oslash or, hym,hym, norwesssskiiii =="
Ladies, wpadam z pozdrowieniami serdecznymi.
oo, wlasnie mialam pytac co z toba
whoa, norweski brzmi jak szwedzki
Stary 2008-09-10, 17:50   #3070
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Dobry pomysł
Stary 2008-09-10, 18:10   #3071
karla_92
Zakorzenienie

Cześc Przeczytałam wszystko, ale po cytowaniu wyszło by mi z 10 postów to sobie odpuściłam Napiszę to co pamietam:

Kasiu bardzo mi przykro

Iza (Blonndee) zazdroszcze tego mieszkania, w tak pięknym miejscu i w tak młodym wieku Ile ja bym oddała za takie mieszkanko

Iza (Tigreska) ja też bym chętnie przedłużyła dobę Wracam, że szkoły o 15-16 na ogół, nie mam czasu na nic, nawet nie jestem w stanie się wszystkiego porządnie nauczyc na następny dzien, a co tu mówic o jakimś czasie dla siebie, czy znajomych I chętnie chodziłabym spac o 20, bo prawie codziennie wstaje o 6 :ziewa:

Ola pisałaś, że nauczyciele przeżywają ten test bardziej od Was, ale moim zdaniem to dobrze, jeśli ktoś jest mało ambitny i mu niebardzo zależy. Ja podejrzewam, że też bym gorzej napisała, jak by mi nie przypominali o tym przez 3 lata i nie robili żadnych powtórek, zajęc dodatkowych itp.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 18:59   #3072
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ola pisałaś, że nauczyciele przeżywają ten test bardziej od Was, ale moim zdaniem to dobrze, jeśli ktoś jest mało ambitny i mu niebardzo zależy. Ja podejrzewam, że też bym gorzej napisała, jak by mi nie przypominali o tym przez 3 lata i nie robili żadnych powtórek, zajęc dodatkowych itp.
Ja rozumiem, że to jest ważne, że zależy od tego moja późniejsza edukacja, ale jak słyszę w ciągu jednego dnia po raz milionowy "To na pewno będzie na egzaminie!", albo "Chcesz zdać egzamin? To musisz się tego nauczyć!" to mam ochotę kogoś trzasnąć
Poza tym, traktują nas jak roboty, którym przedstawia się materiał, mówi się "Naucz się tego", a ten potulnie otwiera czaszkę, wpycha do niej książki i jest wszystko cacy. Gdybym uczyła się na bieżąco wszystkich przedmiotów, była przygotowana(w sensie gotowa do odpowiedzi) na każdą lekcję, to nie miałabym nawet czasu po tyłku się podrapać

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 21:52   #3073
virka
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie- to mnie boli najbardziej- że miał całe życie przed sobą- świeżo po ślubie ehhh- szczęście w nieszczęściu, że nie mieli dzieci

przygnębia mnie jak umierają młodzi ludzie- podobnie było w tamtym roku jak zginął Witek podczas tej feralnej trasy koncertowej po Rosji- był w moim wieku- młoda żona- malutka córeczka....ehhh życie
Straszne to jest...Najgorsza jest jeszcze świadomość tego umierającego człowieka...i dla jego rodziny oczywiście też...

Cytat:
Do następnego CZATowania
Do następnego

Cytat:
Pięknie Witaj (nie wiem jak jest po norwesku, więc witam po polsku )

Cytat:
Zapisałam się do dermatologa, który pomógł matce mojego TŻ, jak jej włosy wypadały. Najbliższy wolny termin miał co prawda za miesiąc, ale umówiłam się i będę czekać.. Może przez miesiąc nie wyłysieję do końca i mam nadzieję, że on coś odkryje.. Bo już się boję, co będzie się teraz działo. Jak zbliża się jesień, to zawsze lecą bardziej a teraz to już będzie w ogóle masakra
A czy mogę się dowiedzieć w jaki sposób pomógł ??

Stary 2008-09-10, 22:01   #3074
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

naprawde??
lo matko, naprawde tanio! pamietam jak patrzylam na mieszkania w wawie. 'najtansze' bylo na 8pietrze na pradze [koszmarna dzielnica], nieumeblowane, do remotu i przy duzej ulicy!
http://dom.money.pl/mieszkania,wodzi...3aw+%A6l%B1ski
tutaj masz ceny mieszkań u mnie w mieście, wszystkie jeszcze do negocjacji . Ale jak powiedziałam, ja na zadupiu mieszkam

Właśnie oglądam "You can dance", jak ja uwielbiam patrzeć na taniec
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 22:17   #3075
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez oglądam, ale niektóre występy to ciężko nazwać tańcem

Stary 2008-09-10, 22:28   #3076
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
http://dom.money.pl/mieszkania,wodzi...3aw+%A6l%B1ski
tutaj masz ceny mieszkań u mnie w mieście, wszystkie jeszcze do negocjacji . Ale jak powiedziałam, ja na zadupiu mieszkam

to ja sie przenosze na slask
nie, serio, porownaj to z cenami w warszawie i 3miescie. zreszta to wlasciwie nie ma co porownywac niestety...

edit:
i ja ogladalam. 2dziewczyny byly naprawde niezle: ta olimpijka i taka tanczaca hh, co egurrola powiedzial 'matko boska jak ty tanczysz'. a druga doda byla powalajaca
szkoda, ze wiekszosc z nich jest taka... zarozumiala? wiem, ze pewnosc siebie jest wazna, no ale na boga, 'jestem najlepszy', 'wygram ten program'? to jak esencja 'dlaczego narod znienawidzil natasze urbanska'
Stary 2008-09-10, 22:28   #3077
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez oglądam, ale niektóre występy to ciężko nazwać tańcem
wiem . Ta laska, co miała takie rude włosy i tańczyła jak panna w klatce na dyskotece, co tak zniesmaczyła Jury to masakra jakaś była
Stary 2008-09-10, 22:32   #3078
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Meska
Łaaaa, mów do mnie jeszcze chętnie się pouczę bo co jak co, ale nauki lingwistyczne zawsze lubiłam
Cytat:
ano tak, to taka proba. ostateczna jak to nie wyjdzie to widocznie nie ma juz szans, ale licze, ze bedzie dobrze
Ale byśmy zaszalały
A przy kolejnych "truskawkach" to wiesz, gdzie się zgłosić
Uwaga, ujawniam skrywane oblicze swej sadystycznej natury

Cytat:
Ja rozumiem, że to jest ważne, że zależy od tego moja późniejsza edukacja, ale jak słyszę w ciągu jednego dnia po raz milionowy "To na pewno będzie na egzaminie!", albo "Chcesz zdać egzamin? To musisz się tego nauczyć!" to mam ochotę kogoś trzasnąć
Poza tym, traktują nas jak roboty, którym przedstawia się materiał, mówi się "Naucz się tego", a ten potulnie otwiera czaszkę, wpycha do niej książki i jest wszystko cacy. Gdybym uczyła się na bieżąco wszystkich przedmiotów, była przygotowana(w sensie gotowa do odpowiedzi) na każdą lekcję, to nie miałabym nawet czasu po tyłku się podrapać
To taka mała anegdotka
Z życia wzięte: nigdy nie lubiłam geometrii przestrzennej w wydaniu z liceum [bo ta w podstawówce to luzik] za to uwielbiałam prawdpodobieństwo. Zdawałam jeszcze starą maturę, gdzie z 5 zadań na matmie wybierało się chyba 3 o ile dobrze pamiętam. Zawsze niemal w zestawie znajdowały się zadania z 5 dziedzin, w tym właśnie z g.p i prawdopodobieństwa, to był absolutny standard. To tytułem wstępu.

Lekcja matmy z praktykantem. Totalny luz, on coś tłumaczy, rozwiązuje zadania, coś podyktował klasie do rozwiązania... Wszyscy zeszyty w nos, ja gadam wyluzowana, więc podchodzi do mnie i pyta, czemu i ja nie rozwiązuję. Ja mu na to - że tego nie czaję w ogóle i nie jestem w stanie zrozumieć, więc nawet nie będę udawać, że umiem
Pytanie: a co ja zrobię, kiedy na maturze będę musiała takie zadanie rozwiązać?
Odpowiedź: wybiorę prawdopodobieństwo

I zgadnijcie co się stało...
NA MATURZE ZADANIE Z PRAWDOPODOBIEŃSTWA BYŁO WYMIESZANE Z TYM Z GEOMETRII PRZESTRZENNEJ
[coś w stylu, że prawdopodobieństwo czegoś tam jest równe sinusowi jakiegoś tam kąta w ostrosłupie, czy coś ]

Było to jedyne zadanie z g.p jakie rozwiązałam
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 22:33   #3079
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

to ja sie przenosze na slask
nie, serio, porownaj to z cenami w warszawie i 3miescie. zreszta to wlasciwie nie ma co porownywac niestety...
Kochana, nie narzekaj takie trójmiasto i morzeee ahhhh, wiele bym za to dała .
A jak Ci się podoba Sopot, bo już tam jesteś prawda ?

Oglądam po raz enty Ringa, tym razem na tvn :/. Nie mogą puścić czegoś innego w tym tv ?
Stary 2008-09-10, 22:42   #3080
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale byśmy zaszalały
A przy kolejnych "truskawkach" to wiesz, gdzie się zgłosić
Uwaga, ujawniam skrywane oblicze swej sadystycznej natury

To taka mała anegdotka
Z życia wzięte: nigdy nie lubiłam geometrii przestrzennej w wydaniu z liceum [bo ta w podstawówce to luzik] za to uwielbiałam prawdpodobieństwo. Zdawałam jeszcze starą maturę, gdzie z 5 zadań na matmie wybierało się chyba 3 o ile dobrze pamiętam. Zawsze niemal w zestawie znajdowały się zadania z 5 dziedzin, w tym właśnie z g.p i prawdopodobieństwa, to był absolutny standard. To tytułem wstępu.

Lekcja matmy z praktykantem. Totalny luz, on coś tłumaczy, rozwiązuje zadania, coś podyktował klasie do rozwiązania... Wszyscy zeszyty w nos, ja gadam wyluzowana, więc podchodzi do mnie i pyta, czemu i ja nie rozwiązuję. Ja mu na to - że tego nie czaję w ogóle i nie jestem w stanie zrozumieć, więc nawet nie będę udawać, że umiem
Pytanie: a co ja zrobię, kiedy na maturze będę musiała takie zadanie rozwiązać?
Odpowiedź: wybiorę prawdopodobieństwo

NA MATURZE ZADANIE Z PRAWDOPODOBIEŃSTWA BYŁO WYMIESZANE Z TYM Z GEOMETRII PRZESTRZENNEJ
[coś w stylu, że prawdopodobieństwo czegoś tam jest równe sinusowi jakiegoś tam kąta w ostrosłupie, czy coś ]

generalnie staram sie nie wdawac w pyskowki, olewac zaczepne komentarze, ale ona pisze w taki sposob, ze nawet we mnie budzi sie jakis wsciekly demon!
i odwieczne pytanie, czy ona jest taka glupia i zlosliwosc wychodzi jej przez przypadek, czy robi to celowo?
wyobrazam ja sobie jako taka farbowana brunete w rozowym oczowalacym sweterku i za malej mini jeansowej. obowiazkowo solarka

no to jak fart to fart
swoja droga obowiazkowa matura z matmy nie jest do konca sluszna. ja mam podobne zdanie o tej z polskiego,no ale... powinien byc jezyk, drugi przedmiot i opcjonalnie wybor miedzy matma [dla scislych] i polski [dla humanow]. no bo po co komu na polonistyke np ocena z matmy na maturze albo na fizyke jadrowa z polskiego
Stary 2008-09-10, 22:52   #3081
atsenka
Zadomowienie

Witam

Nie bylo mnie kilka dni ale nie mam dzis sily nadrobic zaleglosci
Mam nadzieje ze wybaczycie?

Strasznie jestem zmeczona po pracy, nie mam na nic czasu... Do tego ciagle klotnie z siostra i szwagrem... Rozmowa nie pryniosla zadnego skutku, jest gorzej niz bylo. No ale musze jakos dac rade.

Jutro mam nadzieje skonczyc wczensiej prace to sie do Was odezwe.

Buziaki dla wszystkich

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 22:59   #3082
virka
Zakorzenienie

Cytat:
wiem . Ta laska, co miała takie rude włosy i tańczyła jak panna w klatce na dyskotece, co tak zniesmaczyła Jury to masakra jakaś była
No , a ten co bajki opowiada Nie wspomnę o kolejnej Dodzie i jej erotic dance...

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Strasznie jestem zmeczona po pracy, nie mam na nic czasu... Do tego ciagle klotnie z siostra i szwagrem... Rozmowa nie pryniosla zadnego skutku, jest gorzej niz bylo. No ale musze jakos dac rade.
A już się wydawało, że problem został zażegnany...

Stary 2008-09-10, 23:01   #3083
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, nie narzekaj takie trójmiasto i morzeee ahhhh, wiele bym za to dała .
A jak Ci się podoba Sopot, bo już tam jesteś prawda ?

Oglądam po raz enty Ringa, tym razem na tvn :/. Nie mogą puścić czegoś innego w tym tv ?
nie nie, ja nie narzekam, ale troche mi glupio brac od mamy takie pieniadze. w ogole nie lubie porzyczac, miec dlugow itp, a teraz nie moge sie z nia nawet poprztykac bez zadnych wyrzutow sumienia bo wiem ile jej zawdzieczam
w tej chwili akurat pomieszkuje w mieszkaniu, ktore do pazdziernika wynajmuje moj tata, ale ze musial wrocic do olsztyna to ja je 'dostalam' na ten jeden miesiac, a tak naprawde na 2tyg bo w pt wracam do domu a to jest w redzie, pod gdynia. zadupie straszne
sopot jest cudowny dzis musialam cos tam pozalatwiac w banku na moim nowym osiedlu a ze mialam wiecej czasu to zrobilam sobie spacer obliczajac ile mi zajmie dojscie z bloku na plaze. wyszlo 17min spacerkiem potem jeszcze przeszlam plaza az na molo i jeszcze polazilam patrzac co tam jest. nie moge doczekac sie jesieni bo teraz to pelno turystow jeszcze, szczegolnie niemieckich i ruskich emerytow
a ja wprowadzam sie ok 29-30wrzesnia

wooo, ring! jedynka? ja bym nie obejzala 2raz, za bardzo bym sie bala. chociaz 2czesc byla juz glupkowato smieszna. tak jak ze smakoszem, 1byla straszna a przynajmniej miala klimat, a 2...? smiech na sali
Stary 2008-09-10, 23:16   #3084
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi bardzo

Cytat:
Jeg heter Iza taki śmieszny ten norweski witaj Dorotko!

Cytat:

Cytat:
A najlepiej jak chlopaka z klasy nauczono "spier***" i jak on to powiedzial do dziewczynki obok, Polki...tak smiesznie to brzmialo takie szperdalai!

Cytat:
Iza (Tigreska) ja też bym chętnie przedłużyła dobę Wracam, że szkoły o 15-16 na ogół, nie mam czasu na nic, nawet nie jestem w stanie się wszystkiego porządnie nauczyc na następny dzien, a co tu mówic o jakimś czasie dla siebie, czy znajomych I chętnie chodziłabym spac o 20, bo prawie codziennie wstaje o 6 :ziewa:
.
Rozumiem Cię doskonale - gdy mam pierwsza zmiane w pracy to też wstaję o 6, pracuję do 16, zazwyczaj zostaję na siłowni ok 1,5 godz zeby pobiegać i w domu jestem ok 18.30 - 19... a jak mam drugą zmianę to wychodzę z domu o 13 a wracam o 23... a zazwyczaj wychodzę wczesniej bo do południa muszę wszystko pozałatwiać jak coś mam bo po 1 zmianie jak kończę to juz wszystko jest pozamykane... a tu teraz studia dochodzą, nauka... nie wiem kiedy ja sie wyrobię...

Cytat:
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 23:17   #3085
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Meska
nie próbuję czytać na głos bo pewnie bym sobie język połamała- ale nie powiem- wygląda ciekawie a co do tej persony masz jakieś hmmm....plany
Cytat:
Oj...
Cytat:
Bardzo mi przykro
Cytat:
oj... bardzo mi przykro to dziwne, ze medycyna tak idzie do przodu, a coraz mlodsi ludzie borykaja sie z chorobami do tej pory 'zarezerwowanymi' dla starszych
Cytat:
Kasiu bardzo mi przykro
dzięki dziewczyny

Cytat:
no pewnie, że przez Ciebie. No bo niby przez kogo- w końcu to Twoja wina, że laska najsampierw pisze - potem myśli- a jeszcze później ma pretensje, że etap drugi [tudzież tok myślowy] w jej wykonaniu nie jest zbyt efektywny

Cytat:
generalnie staram sie nie wdawac w pyskowki, olewac zaczepne komentarze, ale ona pisze w taki sposob, ze nawet we mnie budzi sie jakis wsciekly demon!
i odwieczne pytanie, czy ona jest taka glupia i zlosliwosc wychodzi jej przez przypadek, czy robi to celowo?
wyobrazam ja sobie jako taka farbowana brunete w rozowym oczowalacym sweterku i za malej mini jeansowej. obowiazkowo solarka
ja też nie lubię się z nikim kłócić- na żywo tego nie robię- nic nie sprawdza się lepiej jak ironia/sarkazm wypowiadana spokojnym tonem ale net to net....
ja obstawiam przypadek- wyszukana złośliwość, cięta riposta czy też solidna dawka ironii to coś co wymaga sprytnego umysłu- a ona nie potrafi nawet zrobić zakupów przez neta
Cytat:
hej dasz radę- wszystko się poukłada
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 23:24   #3086
atsenka
Zadomowienie

Dziewczyny mam do nadrobienia 6 stron, a jak wrocie jutro z pracy to pewnie jeszcze dojda kolejne, takze prosze nie miejcie mi za zle ze wyciagne sprawy sprzed kilku dni

I dziekuje wszystkim za slowa pocieszenie Do mnie juz dotarlo ze nie dojdzie my do porozumienia, bo siostra trzyma strone szwagra. W sumie trudno sie dziwic... w koncu to jej maz. Ale mam nadzieje ze tak jak jego do mnie dzis bronila, tak mnie do niego tez bedzie bronic, bo wie ze mam racje. Opowiem wam ze szczegolami jutro bo jestem dzis sciorana i klade sie spac.

Kolorowych

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 23:27   #3087
tigresska
Zakorzenienie

Dobranoc
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 23:42   #3088
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
No , a ten co bajki opowiada Nie wspomnę o kolejnej Dodzie i jej erotic dance...
nooo
się czasem zastanawiam czy tacy ludzie nie mają wstydu
Cytat:
sopot jest cudowny dzis musialam cos tam pozalatwiac w banku na moim nowym osiedlu a ze mialam wiecej czasu to zrobilam sobie spacer obliczajac ile mi zajmie dojscie z bloku na plaze. wyszlo 17min spacerkiem potem jeszcze przeszlam plaza az na molo i jeszcze polazilam patrzac co tam jest. nie moge doczekac sie jesieni bo teraz to pelno turystow jeszcze, szczegolnie niemieckich i ruskich emerytow
a ja wprowadzam sie ok 29-30wrzesnia

wooo, ring! jedynka? ja bym nie obejzala 2raz, za bardzo bym sie bala. chociaz 2czesc byla juz glupkowato smieszna. tak jak ze smakoszem, 1byla straszna a przynajmniej miala klimat, a 2...? smiech na sali
no to fajnie że się podoba . Teraz tylko żeby się spodobali nowi znajomi na studiach .
No, jedynka, jedynka. Oglądałam już wiele razy . Dwojke widzialam raz, ale mi nie przypadła do gustu. Pamiętam jak za 1 razem, kilka lat temu oglądałam jedynkę i po filmie zadzwonił do mnie kumpel. Zamarłam
Stary 2008-09-11, 05:18   #3089
Milka19
Zakorzenienie

Wpadłam się poskarżyć - nie mogę spać już od 4
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-11, 05:32   #3090
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
A ile ma lat? Może przechodzi okres buntu? Ale masz fajnie, że masz więcej rodzeństwa
8 lat i raczej na okres buntu zdecydowanie za wcześniej. Teraz przechodzi okres starsza siostra - autorytet

Nas jest ... 5

Daj znać jak po wizycie u dermo

Cytat:
Ja też lubię aromatyzowane Teekanne, ostatnio piłam jakąś podjeżdżającą cynamonem - pycha
A co do kawy - czarnej z reguły nie pijam, bo nie lubię , jak już pije to tylko z cukrem i mlekiem (tudzież smietanką)
Gdzieś nawet czytałam, że taka z cukrem i mlekiem pobudza bardziej niż czarna.
A tą z cynamonem i dodatkiem pomarańczy to chyba nawet mam Magic moment czy coś w tym stylu - mniam.

Ja nigdy kawy nie słodziłam, ale 3/4 mleka w kawie to u mnie standard A ja czytałam, że pobudza już sam zapach kawy.

Cytat:
Może na zdjęciu jako tako wyglądają przez lampę, ale na żywo trochę gorzej się prezentują i ich skręt też .
Nie gadaj na żywo z pewnością też są niczego sobie

Cytat:
kupno mieszkania to w sumie pomysl mojej mamy. powiedziala, ze wynajem sie jej nie oplaca i woli juz placic kredyt na swoje.
Jestem w tej samej sytuacji Z tą różnicą, że nas jest dużo i wszyscy jakoś emigrują do krk

Bardzo ładne mieszkanko Ja mam połączoną kuchnię z salonem i jedną sypialnią. Znaczy sypialnie od salonu oddziela duży regał

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
ładne masz włoski! Nie wiem co ci sie nie podoba

Cytat:

No i jeszcze jedna histyoria z tym związana... kiedyś nocowałam u mojego TŻ, jeszcze nie byliśmy wtedy parą, nocowałam w innym pokoju i kiedy przyszedł rano mnie obudzić przed pracą zastał piesową śpiącą na... no zgadnijcie... moich włosach
No a jak mogłoby być inaczej - najprzytulniejsze miejsce w mieszkaniu Pies wie co dobre.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Odkryliśmy z TŻ’em fajny sklep – Świat piwa – dopiero kilka dni temu go otworzyli i po pierwszej wizycie tam stwierdziliśmy, że będziemy mieli duuużo piwa do testowania

Czy ktoś jeszcze nie cierpi piwa tak jak ja

CZAT(ujący) na WŁOS(omaniaczki) S(z)atanisto

I co z derma i endo

Cytat:

Kasiu bardzo mi przykro

Oficjalne: Dzień dobry Ale czuje się samotnie o tej godzinie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości