|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Serdecznie gratuluję wszystkim wrześniowym łowczyniom! Jesteście niesamowite, a wasze łupy imponujące!
W szczególności zaś: Nasturcji-Pospolitej wszystkich skarbów, a pozwolę sobie uśmiechnąć o parę złowek na temat Santa Maria Novella Colonia Russa i Jasmin Ulric de Varens Nicoletcie - wspaniałej Czarnej Koszmary ivannie - Gaiac soulie - Ava Luxe Chaos - niestety też nie znam, ale bardzo mnie intryguje. Mogłabyś napisać coś więcej na temat, gdy dostaniesz je w swoje łapki? magdulence - obfitego w łypy polowania, a w szczególności Alchimie agnysce81- OI bluegirl - Five O'Clock Daffodilce - wspaniałego gada Katty_p13 - lutków Cytat:
Ja co prawda męża mam bardzo wyrozumiałego, przy czym użytkującego część moich flaszek , ale zawsze mnie bawi jego strapiona mina, gdy otwiera szafę i twierdzi, że niedługo już się nic nie zmieści . Zawsze mu wtedy mówię, że właściwie to ewentualnie jeszcze 10 ( a tyle wejdzie) chodzi mi po głowie, a tak w ogóle muszę kupić coś specjalnie na moje moje perfumy I to chyba będzie jednym z prezentów urodzinowo-gwiazdkowo-rocznicowych od męża dla mnie ![]() Musze tylko wypatrzyć coś stosownego. Cytat:
![]() -------------- Dziś do mnie dotarła jedyna różyczka, która urzekła mnie z kolekcji Les Parfums de Rosine, a mianowicie Poussiere de Rose Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-09-11 o 12:38 Powód: literówka |
||
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Ja już mogę powiedzieć, że upolowałam, bo odlewki mam w garści:
- Bois Oriental - Chene - Cherqui - Rahat Loukoum
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z niecierpliwoscia bede oczekiwac na opis
|
|
#4444 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dajcie spokoj z Rosne
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pewnością skrobnę kilka słówek, jak tylko się z nimi bardziej oswoję ![]() Paulinko_S, Hexxano trzymam mocno kciuki za spełnienie waszych marzeń
|
|
|
|
|
#4447 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarla przedwczoraj wieczor L
jestem zachwycona z minuty na minute coraz bardziej, ale TZ chcialm mi wylac do toalety i dotalam wybor "albo on, albo one" wybor nie byl trudny - perfumy nadal mam |
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przyleciało Smoczysko EDP
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stałam sie w tamtym tygodniu szczęśliwą posiadaczką 2 flakonów 50ml. Lutensa- Chypre Rouge i Cedre. Miałam po kupnie kaca moralnego, ale gdy już Lutki przyszły i nimi pachnę, to wszelkie wyrzuty sumienia mijają
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=92 ![]() SMN bede mogla sobie przypomniec dopiero za czas jakis, bo wszystkie moje Allegrowe lupy laduja u Kochanej Mamusi Szanownego Malzonka ( ktora mam nadzieje kladzie grzecznie paczuszki do szafeczki i zapomina ze tam sa, ze pachna i do glowy jej nie przyjdzie probowac ;-) ) ale frajda jet potem ogromna, dostac paczke, a wewnatrz kilkanascie butelek ![]() za jakies dwa tygodnie frajda znow mnie dotknie ;-) a w temacie wszystkim serdecznie gratuluje zazdroszcze ( bo ja do sprawy podchodze dietetycznie ) ![]() i dlatego dzis tylko truskawkowo Cristobalowy zel i balsam |
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
O łał, gratuluję, a szczególnie Lutków i Hexxanowych niezwykłości
Niespodziewanie do mojej OI dołączyła Theo (od wspaniałej Wizażanki
|
#4453 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
To i ja się pochwalę - upolowałam Hypnose Elixir, bo mi ciągle jednej flaszki mało
|
|
#4454 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim serdecznie wspaniałych łupów
Jako, że ze mnie mały fanatyk CdG2, to nie mogłam sobie darować przyjemności upolowania kolejnego serca - tym razem futrzanego ![]() Już niedługo druciak będzie mieć towarzystowo... Wygląda na to, że na starość robi się ze mnie gadżeciara ![]()
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko - koniecznie wklej potem zdjęcia. Widziałam gdzieś raz na zdjęciu tego futrzaka
- świetny jest![]() Agnysko - upolować dwa unikaty - gratuluję A na myśl o OI aż mnie skręca z zazdrości. Lepiej zamykaj się w domu na noc:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4457 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wytrzymam jak się nie pochwalę: upolowałam właśnie odlewkę Musc Ravageur
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Wielka Łowczyni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4460 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Wam dziewczyny
Wiekszosci z tego co upolowalyscie wcale nie znam Ale pewnie i do tego dojde Na razie - pod wplywem Waszych opowiesci o zdobyczach z polowan - poluje i ja. No i wlasnie kliknelam:Manie Armaniego, Beyond paradise EL i Organze Palce mnie jeszcze swierzbia przy pleasures (choc 2 buteleczki juz mam), bulgari blu i lacoste pour femme. Jak zaraz nie odejde od komputera, to nawet na chleb mi nie wystarczy do konca miesiaca a z wczesniejszych klikniec mam piekne miniaturki: Organze, organze first light, tresor, V Valentino, La Nuit Paco Rabanne, Mon Classique morabito, Laguna Dali, Escada sentiment, Hugo women hugo boss. Alez to forum uzaleznia!!!
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi, brzmi prawie jak nazwa jakiegoś gwiazdozbioru
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
lalesiu, ,lady_poison, Wika28,Nasturcja-Pospolita ,noseknosek -gratuluje ale w szczególności gratuluje:
Anuschce agnysce81 Myszołapce |
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - gratuluję!
Wspani ałe zdobycze, tylko pozazdrościćDo mnie dziś dotarł Smok i spora flacha Must. W drodze moja własna buteleczka Jaisalmer. Już się nie mogę doczekać, BO też
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny cieszę si z Wami! Dzisiaj odebrałam moje cudne Pure Poison i podobają mi się jeszcze bardziej. Tak mi zakręcił w głowie, że o mało co nie zapomniałam, że dzisiaj jest Dr House
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Daffodilko, wspaniałości
A ja idąc za ciosem upolowałam jeszcze miniaturę Prady. Na liście zostały mi więc tylko dwie pozycje do upolowania (ale to już nie w tym miesiącu na pewno).
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Gloria upolowana
So Pretty Cartiera 3 wersje fruity,rose i klasyk Eternity perfum Hermes Nilowy 15ml do torebki
|
|
#4468 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję, szczególnie Glorii
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Blue, cmokusia dostajesz. Co prawda inaczej zakup dokonany ale będe za miesiąc korzystać z Twej podpowiedzi
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

, ale zawsze mnie bawi jego strapiona mina, gdy otwiera szafę i twierdzi, że niedługo już się nic nie zmieści
I to chyba będzie jednym z prezentów urodzinowo-gwiazdkowo-rocznicowych od męża dla mnie 

) upolowane dzięki wspólnym zakupom lutnsowskie dzwońce Fleur d'Oranger, Chene i do tego ciut Miel de Bois i Une Vanllie - więc wieczór będzie orgiastyczny pod kątem olfaktorycznym 

O Wielka Łowczyni

Wspani ałe zdobycze, tylko pozazdrościć