|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
I jeszcze z biletami, wow. Wydaje mi się, że niedrogo jak na taką wycieczkę.
|
|
#1982 |
|
maszyna, nie człowiek
|
a my za nie całe 300 jedziemy na 5 dni do Zakopanego ;p
i bardzo dobrze xD
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Wow! Jak ja nie lubię mojej wychowawczyni. Ona nic nie potrafi załatwić. A jak jej przynosimy nasze oferty to mowi, ze to niemożliwe albo nieaktualne.
|
#1984 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po dziesiejszych dwóch godzinach jestem załamana swoją nie wiedzą piszemy programy w turbo pascalu ;( na cholerę mi to ;DCytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałabym jechać na wycieczkę ![]() Najbliższa dopiero w lutym, tzn obóz matematyczny ;D czyli 7 dni rycia do matury ![]() Mam dzień marudzenia wszystko mnie wkurza, wrr.. Znacie jakiś sposób na szybką poprawę humoru? (oprócz czekolady ;D właśnie zjadłam całą tabliczkę) |
|||
|
|
|
#1985 |
|
maszyna, nie człowiek
|
no nasze pięć dni to obóz naukowy... szalona matematyka ;p
|
#1986 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczymy; ważne, że jeden dzień odpoczynku. Tylko nie zadowala mnie to, że jedzie z Nami facet od wf - taki dość perwersyjny tak to bym nazwała. Cytat:
![]() Cytat:
A jak jestem wkurzona lub sfrustrowana to często muszę sobie w coś walnąć albo kopnąć
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turbo pascal blee. A ja robie prezentacje na poniedzialek ![]() A ja wczoraj najpierw loda a pozniej czekolade... Ale stres tak na mnie wplywa
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, że będą nudy o tej maturze ale wcześniej uczelnie będą się prezentować i będzie można rozmawiać z rektorami My w październiku jedziemy na obóz naukowy ( ![]() ) do Krynicy i płacimy 200 za tydzień. Więc... chyba tanio z tego co widzę
|
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Blee Zjadłam czekoladę, właśnie wróciłam ze spaceru z psem, a że ładna pogoda i słonko świeci to jakoś lepiej mi się zrobiło ![]() Nie mam weny na matmę, a obiecałam sobie, że codziennie będe przerabiać jakąś część materiału.. Kawa rozwiąże moje problemy ![]() Miłego popołudnia Dziewczyny ;* i do wieczora
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, czy można zdawać przedmioty obowiązkowe na podstawie, a na dodatkowym zdawać rozszerzony ten sam przediot? Zastanawiam się nad tym od wczoraj, ale oczywiście w szkole zapomniałam zapytać
![]() teraz robię zadanie z biologii, potem chemia...........
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
nie .....
obowiązkowy to obowiązkowy ... wybierasz jeden oraz wybierasz jego poziom dodatkowy jest zawsze rozszerzony ale jak go nie zdasz to nic sie nie stanie |
|
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli dobrze zrozumiałam chciałabyś np zdawać tak: pol P ang P geo P i jako dodatkowy geo R? Poza tym takie mało sensowne. Zdawać coś 2 razy; jak się decydujesz na roz no to od razu go lepiej pisać.
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie
?...jeśli tak, to szkoda, bo już sobie ułożyłam "plan" Polski rozszerzony, Angielski Podstawowy, Geografia Podstawowa + Angielski, Geografia , WOS rozszerzone myślę, że to nie byłoby takie bezsensowne, ale bardziej bezpieczne-taka asekuracja.... u nas pani z angielskiego powiedziała w czerwcu "jeśli chcecie zdawać angielski rozszerzony, to lepiej wybierzcie go jako dodatkowy, a obowiązkowy niech jest podstawowy" (???) ale nawet z planu matur wynika, że pdst i rozsz są w jednym dniu, więc już nie wiem...
|
#1994 |
|
Raczkowanie
|
Nie można
![]() Wejdź sobie na stronę CKE, tam jest wszystko
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądam
![]() i...........i czytam, że nie można.....![]() jakie szczęście, że matura z matmy obowiązkowa mnie już nie 'złapie', bo bym poległa...... załapałam się na rocznik 90' dzięki kilku dniom....uffffff
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
dolaczam
![]() chemia pr matma pp polski pr lub pp niemiecki pp tylko problem tkwi w tym, ze jestem na profilu humanistycznym
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
ja również
![]() wybrałam geografię pr, ale na chemię to bym się nie porwała, ....
|
#1998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam zdawać nawet chemię ale ostatecznie skończyło się na biologii
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
no ja chodze od 2 klasy na dodatkowe lekcje po 3 h w tygodniu i mam swietna pania profesor
i mam nadzieje ze jakos bedzie |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj praktycznie tylko się przywitać bo na jutro muszę zrobić zadanie z polskiego-szczegółowy plan wypracowania i do tego sprawdzian z "Potopu" którego nie czytałam teraz zaczęła sprawdziany robić jak ja nie przeczytałam a w II klasie wszystkie przeczytałam prócz jednej i nie było ani jednego spr! :/dzisiaj taka zmęczona wróciłam ze szkoły, że nawet obiadu nie zjadłam tylko od razu do łóżka.. po 1h zjadłam obiad i znowu spać ehh.. i już tyle godzin, trzeba się zabrac do książek bo jeszcze chcę poćwiczyć też tego nie kumam ;P w II klasie mieliśmy z tego sprawdzian i były dwie oceny.. dostałam 1 i 2 a tak to same piątki miałam |
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2002 |
|
maszyna, nie człowiek
|
siedzę w trygonometrii, bo jutro sprawdzian i się zastanawiam co ja robię... poza tym jestem chora i umieram
jeszcze tylko jutro i się byczę w łóżku.
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)polski ..... polskim się w ogóle nie martwię ( tylko lektury, ktorych nie doczytałam mam zamiar przeczytać) i nie wiem czy z takim podejściem zdam rozszerzenie
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w tym roku już wyhamowujemy z matmą. Większość to powtórki. Jak mówi nauczyciel - po lo większość z nas będzie miała z matematyką do czynienia tylko przy załatwianiu korepetycji dzieciom. (klasa WYBITNIE humanistyczna - aż tak, że pół klasy nie potrafi podać roku wybuchu I wojny światowej )Właśnie się zastanawiam nad podstawową maturą z matmy.
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się po cichutku przyłączę też... Bo tak jakby mnie matura też już dorwała ;<
A jakby coś to: polski-> raczej podstawa, angielski-> tym bardziej podstawa, biologia-> tak dla odmiany... podstawa. I wracam myślunkować nad ustnym polskim ot co
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I co dalej?:P a matmę w szkole masz na dobrym poziomie, czy typowo humanistycznie ? ![]() Cytat:
Jestem padnięta. Na jutro ponad 200 słówek z angola jak nie więcej..... Mam pyt. do dziewczyn zdających rozszerzony polski: czy posiadacie jakieś vademecum/repetytoria? Jeżeli tak to jakie i czy warto zakupić? Niebawem muszę zacząć się w końcu uczyć... a nie wiem jak z tym polakiem, czy lepiej samemu zacząć z książek robić notatki czy kupić vademecum... |
||
|
|
|
#2007 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nowe wizażanki
![]() Ja wpadłam na chwile przy okazji. Jakoś na jutro nic nie mam, ang zrobiłam z mat zobaczyłam zadanie, którego nie rozumiałam. A miała już któraś pr kl ze statystyki; czego się można spodziewać?
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z dodatkowego angielskiego i siadam do nauki.
mam taki dziwny nijaki humor. eh.
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
I wiecie co mamy omawiać z nowel Prusa?
Kamizelkę, fakt, a oprócz tego Z legend dawnego Egiptu Organizacja produkcji filmowej i telewizyjnej. ![]() (oby, oby, jak się nie dostanę to się pewnie załamię )Dlatego matmę sobie pewnie odpuszczę, chociaż gdyby mi się tylko chciało, to bym dała radę, ale muszę się geografii poświęcić. Cytat:
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Uff, skończyłam jeden wielki dział z matmy i stwierdzam, że nie jest źle, zajeło mi to raptem 3 dni. W takim tempie przerobię wszystko do listopada ;D a potem będe miała czas już tylko na rozwiązywanie arkuszy
![]() Zrobiłam jakieś głupie zadanie z polskiego z Ludzi bezdomnych (co za denna książka :|) i zadanie z angielskiego i w sumie wszystko na dziś ![]() Może usiąde w końcu do geografii ? Kiedyś muszę zacząć..Dalej nie wiem co z tematem na ustną buuu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

I jeszcze z biletami, wow. Wydaje mi się, że niedrogo jak na taką wycieczkę. 

po dziesiejszych dwóch godzinach jestem załamana swoją nie wiedzą
piszemy programy w turbo pascalu ;( na cholerę mi to ;D

teraz zaczęła sprawdziany robić jak ja nie przeczytałam a w II klasie wszystkie przeczytałam prócz jednej i nie było ani jednego spr! :/