|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
No już dawno wyłożyłam szafy takimi zaweieszkami lawendowymi mam nawet prawdziwą lawendę w woreczkach bawełnianych. Te larwy sa takie małe, że łatwo je ominąć sprzatając.
Te złote faktycznie nie bardzo, a te białe zbyt kanciaste do pierścionka. Ale z drugiej strony pierscionek przełozysz na lewą rękę.? Jesli tak, to bierzcie te ze złotem. Chyba że chcesz na jednym palcu nosić oba.
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga przykład choćby masarnii... najlepsze produkty zostawiają dla 'swoich sklepów' firmowych, w kolejności dla ogólnych sklepów i na końcu do marketów, najgorszej jakości.
![]() Madzialenka ja podzielam zdanie dziewczyn Strippi pięknie widać, że włożyłaś całe serducho w zrobienie tej księgi .Ktosia zaglądaj tu częściej a i bardzo fajna sprawa z tym, że Wasza miłość odżyła ![]() Kliwia jak przeczytałam o tych larwach, to aż ciarki mi po plecach przeszły . Wytępić!![]() Dzisiaj na godz. 11 do UP spotkanie w sprawie kursu... Boję się .
|
|
|
|
#2043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę !
A co ja miałam powiedzieć jak ich dotykałam az mnie teraz głowa zaswedziała jak o tym pomyslę bleeemartucha mysalam ze te 3 to te Twoje. te środkowe wygladaja jak przyklepane klosy. a widzialam tez bardziej wypukle. |
|
|
|
#2045 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie albumy gotowe sa strasznie drogie dziekuje ale jeszcze mi troche zostaloCytat:
razem z małą odwiedzamy co jakiś czas pasmanterię i kupujemy różne ozdoby ![]() hmm....dobry pomysł z tymi wstążeczkami ale gify niektóre też wkleję kupuję taka taśmę do wklejania zdjęć do takiego albumu...klejąca na 2 strony...więc album się nie brudzi od kleju i jest mniej pracy na mole...kostka raid Cytat:
ja kupiłam brystol...podrukowałam treść specjalną trzcionką...kupiłam wstążkę klej ozdoby i mam ![]() Cytat:
![]() dziekuje kochana
|
|
|
#2046 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
kurde sama mam chęć na takie skrapowe cudo, ale zapału brak
![]() Od kwietnia robię te karczochowe bombki mam ich sześć :d jeszcze 14 yhy, długo mi zeszło czasu nie było ![]() Rosette to super, te pieniązki na notariusz pewnie sa niczym w porównaniu co byscie musieli wydac na nowe w stanie surowym udało wam się, z czego się niezmiernie ciesze. A wiesz - 5 minut stałam pred szafa i wyciagałam swój wełniany płaszcz. Tak się bałam. Taka larwa nie jest groźna tylko się rusza, papierem ją miażdzyłam, i jechałam odkurzaczem ![]() Czy u was też jest tak zimno ? kawa zorbiona. Tak się pakowaliśmy od wczoraj na to wesele, że dziś rano mi się przypomniało że Tz butów nie spakowałam zapewne o czymś zamoponimy ![]() Jeszcze karty nie mam kupionej bo nic ładnego nie było
|
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję mieszkania ! szkoda, że my nie mamy tak dobrze...
![]() dziękuję też jest zimno i pochmurno... a ja na 12:00 do pracy buuu
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez będę cos takiego robić, tylko jakos zabrac sie na razie nie moge...![]() a gdzie album kupiłaś , bo na allegro to strasznie drogie.... 130...150 zl....
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa sa też tańsze
http://aukcja.onet.pl/search.php?str...m=&price_to=60 Rosette a własnie po slubie pójdziecie do notariusz z Tż, zorbić z Ciebie współwłaścicielkę? Nam pewnie na początek się nie będzie chciało płacić tyle kasy, ale z czasem wypadałoby ![]() takie etiu mi sie podoba, szkoda że nie ma innych -jasnych- kolorów z napisem nasz slub http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=434358969 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
och dzieki ja nie w tej kategorii szukałam i tam tylko takie ceny wlasnie byly... Heh co ja bym bez Was, kobitki zrobiła
|
|
#2053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja myślę o jakiejś kokardce z serduszkiem albo różyczką...coś w tym stylu
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa zapewne kupiłabyś taki drogi
takie aksamitne są po 50-60 zł, ale po 60 kartek, ale w sumie myslę że by starczyło tyle stron ![]() n.ik.a. I taka kokarkę na szyjkę mocowac prawdą? Ale butelki zwykłej wódki czy kupicie ta ozdobną? ja już wiele razy pisałam że będę owijać butelkę fizeliną i ze wsążeczką. A najlepiej jest jak lokal owija biała serwetką. nie widać butelki i niepotrzebnej kasy nie trzeba wydawać kasy.
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kliwia;8970168]MisQa zapewne kupiłabyś taki drogi
takie aksamitne są po 50-60 zł, ale po 60 kartek, ale w sumie myslę że by starczyło tyle stron [QUOTE]hehe pomyslalam, ze rozejrze sie i popytam na wizazu a jak nie znajde innego to trudno, kupilabym juz taki, ale naprawde ta cena to powalająca...![]() a mi 40 kartek to mysle w zupelnosci wystarczy.... zreszta zobaczymy, jak zaczne robic
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2057 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia!Cytat:
Cytat:
![]() Nie bój się....przecież to nie sprawa życia lubśmierci wszystko będzie dobrze Gratuluję...to jakiś romantyczny wieczór dla nowych właścicieli? Cytat:
Zimno i za chwilkę pewnie jeszcze będzie mokro....buuuuu Tylko tż'ta nie zapomnij reszta jakoś ujdzie jeżeli zapomnisz ![]() STRIPPI naprawdę piękny album....masę serca włożyłaś.... Dziewczynki...a jeżeli jabym chciała taki zrobić...to miałabym problem...bo z racji tego ,że z mamą nie widziałam się 7 lat to nie mam żadnych zdjęć z dzieciństwa i moje życie uwiecznione na fotkach zaczyna się tak naprawdę dopiero pięć lat temu ....Z tż dalej się nie odzywamy.......Zapewne zmieknie jak mu się chcica odezwie jak mnie zobaczy No bo zamierzam dzisiejszego wieczorku pięknie wyglądać Ale z zamierzeniem cichego wieczoru....a co nie wie......ZOSTAŁ DOKŁADNIE ROK!!!!!
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Noo zimno,
siedzę w biurze w grubasnym swetrze!! brrr |
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i zdjęcia powybierane ale musze dać do wywołania dopiero no i mam juz kilka pomysłów ![]() Rosette gratulacje, super, że mieszkanko jest już Wasze
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam w fotojoker...w tesco na pasazu u nas...kosztowal 39,99
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
mniej wiecej tak...fotki zrobione dawno jak jeszcze nie byly do konca skonczone
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sprawie trójkąta- Ty, TŻ i jego siostra- mam dokładnie takie same zdanie, jak Martucha ![]() Ktosiu, gratuluję tak pięknie zaliczonego egzaminu . Ale Wam to szybko przeleci, bo przecież za niedługo pochłonie Cie obrona, a potem juz ślub Strippi, świetny pomysł z albumem . Wasi rodzice będą zachwyceni , że tyle serca włożyłaś w wykonanie Kliwia, szczerze współczuję przygody z molami... Aaaaaaaa, jak ja sie brzydzę takich rzeczy!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rosette, mieszkanie nalezy do Was! |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
ciesze się razem z wamiAna jak po tym spotkaniu w UP? Kliwia masakra oby zniknęły te mole, bo az mnie trzęsieStrippi świetny album, widać, że się starałaś bardzo rodzice to na pewno docenią
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
no najgorsze że dziś wyjeżdzam na dwa dni
ech będa miały okazję się znowu zalęgnąć. Ale w poneidziałek biorę się za dezynfekcję i trzepanie wszytskigeo co się da.Zaczytałam się w wątku o diecie plaż południowych ciekawe toto muszę przynać, a jakie efekty tam dziewczyny poosiagały, hoho. Nic tylko rozpocząć, i do wesela będziemy laski
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze do sylwestra mam zamiar zrzucić 5 kg. ![]()
|
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To mi pooddawajcie te kilogramy, które zrzucicie Ja bym chętnie przytyła jakieś 5 - 8 kilo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
DHL to poerażka
musilismy jechać sami po paczkę bi idiota kierowca zdał ją do magazynu a była potrzebna na dziś (piątek, kiedyś tam) a kierowca z tekstem albo pan sam odbioerze albo umowimy sie na poneidzial;ek ![]() Najlepsze doświadczenia mamy z DPD, w ogóle akurat facet co masz nasz rejon jest sympatyczny, idzie się z nim dogadać umówić itp. O jeszcze facet z firmy OPEK popędzał nas jak przty nim chcieliśmy otworzyć przesyłkę, istotną bo to muszla klozetowa była. Frajer
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

Chyba że chcesz na jednym palcu nosić oba. 

widać, że włożyłaś całe serducho w zrobienie tej księgi 
. Wytępić!
.

az mnie teraz głowa zaswedziała jak o tym pomyslę bleee

:
....
Aaaaaaaa, jak ja sie brzydzę takich rzeczy!!!!!!!