|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
może nie wszystkie ale kilka. Zresztą... najważniejsze, że przechodzi Co u Was słychać ?
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szłam po jabłka i tak przy okazji zahaczyłam o rossmanna Szminka dopiero co się pojawiła w rossmannie - testerki nowe, więc się natestowałam![]()
|
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście wolę błyszczyki, ale jak za 6zł to można wypróbować. Ja tyłka dzisiaj nigdzie nie ruszam ![]() Ściągam sobie właśnie filmidło [Gossip Girl] moje ulubione Jem śniadanko i popijam herbatkę, niestety moja ulubiona Żurawina i malina z Vitaxu się skończyła więc musiałam zadowolić się czarną ![]() Trzeba powrócić do sprzątania, a ja tego tak nie lubię
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio bardzo polubiłam szminki A kolorek dosyć intensywny - wybrałam chłodny odcień, bo doszłam do wniosku, że jestem latem - czyli chłodny typ urody i powinna mi pasować![]() Ja pisze pracę magisterską, możemy się zamienić - posprzątam Edit: Właśnie widać jak piszę tą pracę |
|
|
|
|
|
#3185 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj się obudziłam po 8 z okropnym bólem zęba, 2 apapy od razu poszły w ruch :/. Szwagier zachował się bezczelnie :/ Cytat:
.Nie brałam znieczulenia właśnie, bo sam dentysta nie wiedział, że skończy się to truciem i leczeniem. Po prostu okazało się w trakcie wiercenia, że głęboko ząb jest zepsuty pod starą plombą :/. Pokaż buty ! . Ja bym chciała płaskie, bo mi się bardzo podobają, ale ja wolę obcas, nawet mały, ale obcasik. Najbardziej kocham kowbojki i pewnie znów nie kupię sobie botków tylko właśnie kowbojki. Cytat:
. Może zauważy się różnice po pewnym czasie .
|
|||
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm fajnie, już piszesz pracę a przede mną jeszcze całe 5, lub więcej lat :| Co studiujesz jeśli można zapytać ? ;>
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bycie studentem jest fajne![]() Studiuje HR. |
||
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszę bo naczytałam się wielu komentarzy od studentów AM, że nie mają na nic czasu, mam nadzieję, że to będą moje najlepsze lata
![]() Czas liceum wspominam najgorzej
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie to dla mnie najlepszym lekiem przeciwbólowym bez recepty są tabletki solpadeine. Działają bardzo szybko, długo i mocno. Też nie lubię się niepotrzebnie faszerować tabletkami, ale w kryzysowych sytuacjach te mnie zawsze ratują.
|
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej jest na początku - dużo egzaminów i człowiek taki trochę nieobyty w tym wszystkim, potem jest już z górki![]() Gosiu a gdzie Ty się do dermatologa zapisywałaś Ja byłam na NFZ w Krakowie i byłam w szoku jak podczas zapisywania się pani zaproponowała jako najbliższy termin... dzień następny W sumie było to kilka miesięcy temu, ale jednak
|
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no żartuje, już jestem ciekawa jak to będzie ![]() Lubię nowe wyzwania
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się wkurzyłam, że tyle muszę czekać, ale sobie tłumaczę, że skoro taki oblegany lekarz, to musi byc dobry
|
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Ale mi się nic nie chce i nic nie robię. Ale ja marnuję te wakacje, mam wyrzuty sumienia, ale w sumie jak przyjdzie październik to czeka mnie niezły zapieprz, więc może jednak odpoczynek jest wskazany .
|
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę to nie wszystkie dane mi było zdawać, postarałam się o dobre oceny z ćwiczeń i byłam z trzech zwolniona
Więc staraj się na ćwiczeniach, to będziesz miała egzaminy z glowy![]() Olu odpoczynek jak najbardziej wskazany A to jest taki temat, że nie każda się nadaje. W sumie narazie i tak pisze część teoretyczną, ale jednak wolałabym mieć tą świadomość, że mam już konkretną firmę.
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale nie będę przejmować się na zapas, choć szczęście w nieszczęściu zawsze trafiali mi się wymagający n-le, bo w klasie biol-chem uczyć się rozszerzonej matmy, geografii i historii to już niezła przesada, prawda ? Miałam taki wypas z gegry i histy, że zastanawiałam się czy nie zdawać matury z tych przedmiotów dodatkowo... no ale miałam i tak 4 przedmioty na głowie, a z 6 to bym chyba przesadziła
|
|
|
#3201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. No to chyba odpocznę, tylko mnie odpoczynek strasznie rozleniwia. Widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji, bo 2 kierunki a ja dodatkowo jeszcze praca, ale licencjacka. Ale ja znów mam tak, że w natłoku zajęć motywuję się i próbuję wykorzystać każdą minutę. A znów jak mam dużo wolnego to odkładam "jutro, jutro, jutro" i w końcu czas się kończy a ja nic nie zrobiłam :/. |
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę mieć mniej czasu na przygotowanie niż więcej, ja nie wiem takie zboczenie ![]() Jak mam ograniczony czas to szybciej mi wiedza wchodzi.
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się - nie przejmuj się na zapas, bo nam ... wyłysiejesz ![]() Ludzie różne rzeczy piszą, a profesorowie/ doktorowie to też ludzie (podobno ![]() Czasem zdarza się na uczelni trafić na jakieś indywiduum z dziwnymi zasadami, ale da się to jakoś przetrwać. Czasem jest ciężko, ale jak się człowiek uprze to nie ma rzeczy niemożliwych![]() Będzie dobrze ![]() Oj dali Wam wycisk w tym liceum ale z jednej strony to dobrze, będzie Ci łatwiej na studiach, kiedy przed sesją będziesz musiała ogarnąć kilka tomów książek co by się właściwie do egzaminów przygotować
|
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie rzadko się zdarzały zwolnienia, ale jak już się jakieś zdarzyły to miałam szczęście mieć z tego przedmiotu nawet dobrą ocenę
|
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie coś włosy zaczęły mi lecieć
![]() Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią wyżej Milka19
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3207 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ja tak zrobiłam z ta moją ciotką, całe dnie nie było mnie w domu, więc nawet nie miała okazji na to, żeby wsadzić mi przysłowiową szpilkę. Do pewnego momentu wykorzystywała swoją przewagę, bo przecież u niej mieszkałam, więc wiedziała doskonale nie mogłam podskoczyć, aby się bronić, z obawy przed konsekwencjami, albo wymówkami typu "to dzięki mnie masz dach nad głową"... ale skuteczne organiczyłam kontakt, żeby nie psuć sobie nerwów, bo szkoda. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą, paradoks... są antyforumowe, ale konta pozakładały i czytają ![]() Cytat:
Cytat:
A to z podglądaniem, to tak z przymrużeniem oka, zapewne wiesz, skąd się wzięło, zwłaszcza, jeśli przeanalizujesz dopiski w niekórtych moich postach. A jak Cię palce świerzbią, to im nie przeszkadzaj i daj popisać. Jak widzisz, to jest właśnie właściwy wątek do takich celów [jak się pewnie zorientowałaś, wtedy odsyłamy na fryzjerski]Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale inne kierunki wcale nie musza być tak czaso-praco-chłonne, np. mój A na pozytywne wspominanie LO jeszcze przyjdzie czas ![]() Cytat:
![]() U mnie było ograniczenie do max 4 egzaminów, a zaliczenia na koniec przedmiotów to wiadomo, ale te uzyskać było znacznie łatwiej. Jednak 13 sprawdzianów w sumie to chyba nigdy nie miałam, jak studia 5 lat długie... Cytat:
jeju, jak ja tęsknię za tymi dłuuuugimi 3 miesiącami wakacji
|
|||||||||
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam cienkie, niby jest ich dużo ale co tam ![]() U mnie stratę widać od razu, chyba, że sobie to wmawiam, ale w LO nie miałam z nimi ciekawie... EDIT: Opuszczam Was na jakiś czas, ściągnął mi się mój filmik
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
Bryy
![]() Tak piszecie o tym wypadaniu włosów, a z tego co kiedyś czytałam, wynika, że to 'normalne' , że na jesień wypadanie włosów trochę sie zwiększa. Ciekawe czy to prawda. Heroldin - witaj. I napisz czasem. Jeśli podczytujesz to tak, jakbyś już nas trochę znała ![]() Milka - co to za szminka? (jak słyszę szminka, to od razu świecą mi się oczy )Xyoko-sytuacja z TŻ bez zmian. Co kilka dni dostawałam sms na dobranoc, raz jeszcze inny, ale nie wnosiły nic nowego do sprawy... Tak mi jakoś ciężko, jak pomyślę, że On wytrzymuje taką sytuację, to milczenie i brak kontaktu Dziękuję, że pytasz Oglądałam wczoraj 'Lost' a zaraz po tym część 'Dr Housa'. Zaczynam się naprawdę wciągać ![]() Zdjęcia butków dołączam. potrzebowałam jedne płaskie, do biegania na uczelnie.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A i utratę włosów widać. Moja mama uwielbia zwracać uwagę na moj wygląd zewnętrzny i co drugie śniadanie zaczyna się od tematu mojej aparycji![]() Edit: Śliczne butki Szminka to już moja kolejna z miss sporty - perfect colour lipstick. Chyba dzisiaj tą paletkę z szminkami dopiero co wystawili, bo miałam problem z wyjmowaniem testerków, a i testerki nie używane. W tutejszym rossmannie jeśli chodzi o testery to są naprawdę bardzo zniszczone i nawet mam opory, żeby się po ręce czymś takim maznąć, a i dużo z nich gdzieś się zapodziało. |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Ja miałam podobne przeboje z maseczką, która na KWC ma bardzo dobre opinie
może nie wszystkie ale kilka. Zresztą... najważniejsze, że przechodzi 

Szłam po jabłka i tak przy okazji zahaczyłam o rossmanna
Szminka dopiero co się pojawiła w rossmannie - testerki nowe, więc się natestowałam
Ostatnio bardzo polubiłam szminki
Co jak co, ale mam 2 zatrute już ( ten ostatnio był właśnie zatruwany) i wiem jak boli wiercenie. Nie brałaś znieczulenia? I lepiej zaopatrz sie w jakieś mocne środki przeciwbólowe - trucie naprawdę boli. Może pyralgina? Jeszcze raz 
Dałam dosyć malutko na włosy. Nie zauważyłam jeszcze jakiegoś wygładzenia i mega blasku
Bycie studentem jest fajne

(jak słyszę szminka, to od razu świecą mi się oczy