|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale na punkcie odradzania prostownic- szkoda włosówCytat:
Cytat:
Edit: widzę, że pani K buszuje po pielęgnacyjnym
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co bratowa zaraz po powrocie z pracy ma chcice na laptopa ![]() Cytat:
Zapraszam - ostał się jeszcze jeden naleśnik i się ładnie uśmiecha ![]() Mi też jakoś podejrzanie dużo ostatnio wypada ![]() Pani menstruacja - czemu nie ![]() Drogi krem, ale skoro takie cuda potrafi zdziałać to widocznie warto Narazie powykańczam moje kremowe zapasy (chyba kilka lat mi to zajmie ), a może potem pomyślę o czymś nowym.Siostra jest w drugiej liceum. Musi zaliczyć drugie półrocze pierwszej klasy liceum Z czego konkretnie ma to nie mam pojęcia, ale od kilku dni słucham jak gada do siebie o jakiś atmomach![]() ![]() Wszystko przed Tobą
|
||
|
|
|
|
#3153 | ||||
|
Rozeznanie
|
właśnie kurczę nie bardzo, nadal ćmi. Nie wiem co robić, wziąć drugą :/ ?
Cytat:
A opuchlizna nie jest aż tak widoczna. Na szczęście, bo dzisiaj jest pożegnalna impreza mojego kumpla, która wraca do Włoch. Tylko z piciem alkoholu będzie dzisiaj krucho .Cytat:
![]() Ja też jak się przepije to sobie obiecuje, że nigdy więcej, ale czasem nie wychodzi, najbardziej na dużych imprezach . Cytat:
. Ja też nie lubię. Trzymam się zawsze kurczowo tego oparcia i myślę tylko "niech to już się skończy"A tej cytryny co mi rozjaśniło włosy sporo było. Cała taka wielka, soczysta. 1 jajko i z 2 łyżki olejku rycynowego. Było to bardzo rzadkie, prawie jak woda, wsiąkło we włosy, w skórę głowy i odrosty były o jakieś 2 tony jaśniejsze niż normalnie. Na mnie cytryna zawsze tak działa. Jak czasem robię hennę brwi i wyjdą za ciemne to przecieram sokiem z cytryny i jest lepiej . Cytat:
To fajnie, że masz internet i będziesz nas nękać . Ja to mam wrażenie, że cały rok się lenie. Dzisiaj w czasie mycia to mi garść wyszła, podczas czesania też. Ale moje to chyba nadrabiają za 2 dni, bo ja później ich praktycznie nie czeszę jak są suche, więc czekają aż do następnego mycia .
|
||||
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet mogłabym wypić taką samą czarną, ale u mnie to bardziej chodzi o zęby Jak bym tak często jak pijam kawę z mlekiem pijała tylko samą czarną, to chyba niedługo szkliwo przybrało by bardzo nieciekawe zabarwienie. Chyba, że po każdej filiżance myk do łazienki i szorujemy![]() Ja jestem jakaś dziwna. Jak mnie coś boli to sobie nie żałuje środków przeciwbólowych Nie mam ochoty cierpieć![]() Ja bym pewnie Olu na Twoim miejscu od razu dwie tabletki na raz wzięła A moja wątroba po cichu jęczy...![]() Heroldin zapraszamy
|
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nas tylko tak po cichu podczytuje, coby wiedzieć, co się dzieje
|
|
#3157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do "matematyka czy polski?" to zdecydowanie matematyka. Zawsze byłam najlepsza z niej w klasie w liceum i pani od matematyki była niepocieszona, że wybrałam biologię do zdawania na maturze. Lubię matematykę, ale z nią przyszłości nie wiązałam . Za to jeśli chodzi o język polski to wypracowań nienawidziłam. Lektury lubiłam, ale tylko niektóre ("Lalka", "Przedwiośnie", "Dżuma") głownie powieści, bo na dramaty nie mogłam patrzeć. A gramatykę bardzo lubiłam, dyktanda pisałam z wielką miłością .
|
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem tylko mi dogryzają i się pytają kiedy mi się to znudzi![]() Wiesz najtrudniej będzie przy pierwszym - potem kolejne to już z górki
|
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie znosiłam języka polskiego W domu zawsze były jakieś naukowe czasopisma typu wiedza i życie i świat nauki i pamiętam, że bardzo lubiłam je podkradać (rodzice nie bardzo lubili jak ruszam ich rzeczy ) i podczytywać te artykuły o tematyce medycznej. Do tej pory pamiętam, że najbardziej podobał mi się artykuł na temat zastawek serca Ciekawe, że do tej pory pamiętam właśnie ten artykułNa języku polskim nie cierpiałam pisać wypracowań, a zwłaszcza tych szablonowych charakterystyk. Gramatyka i dyktanda były dla mnie istnym koszmarem Zapewne dużo zależy też od nauczyciela, a w liceum miałam takiego, któremu nigdy nic się nie chciało Lektury czytywałam bardzo wybiórczo. Moje ulubione to Mistrz i Małgorzata, także Lalka oraz Granica. Coś się nie staracie i wychodzi mi post pod postem
|
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. I też nienawidziłam szablonowych charakterystyk |
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
to ile trwa ban tymczasowy?!Cytat:
kurcze, zaraz chyba pojde do sklepu bo nie wytrzymam, musze zjesc cos dobrego!![]() na mnie rzeczywiscie cuda uczynil, ale to moze byc kwestia indywidualna. mam potorna mieszana cere a on mi ja tak ladnie ujednolicil
|
|
|
|
#3162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Puściłaś sygnałka, a mój mąż: "Co ty ostatnio jakieś takie dziwne telefony dostajesz " Ja mówię - od koleżanki (myślę sobie nie tłumaczę, bo i tak nie zrozumie ), a On "ja MU puszczę sygnałka..." Cytat:
Cytat:
Nie ma to jak na początku sobie opinię wyrobić ![]() Cytat:
![]() O szalona ![]() Dynamitem A dawali na początku jakieś nadzieje? Na czym miał nowotwór?
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Charakterystykę można przedstawić w różny sposób, tak samo jak choćby opis zdarzeń, czy każdą inną pracę
|
|
#3164 |
|
Rozeznanie
|
ale chodziło mi mniej więcej o to, że zawsze jakiś wstęp, wygląd zewnętrzny, cechy charakteru. Nie pamiętam już dokładnie nawet jak to było. W każdym razie żadnych wypracowań nie lubiłam nigdy :/.
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
jej 2 tygodnie- ale w tym czasie można normalnie przeglądać strony- nie możesz pisać postów i [chyba] oglądać załączników
Cytat:
może ja Ci też tak będę puszczać![]() na początku dawali- zaczęło się od jelita grubego- operację przeszedł pomyślnie- jedna chemia, druga, przy trzeciej zaczął się czuć gorzej- potem wznowienie i tak już do końca....
|
|
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Częśc matematyczna też nie jest taka straszna jeśli się mniej więcej uczysz na bierząco i poduczysz się przed samym egzaminem. Zresztą może trafisz na łatwe zadania A tak w ogóle to przecież dopiero w kwietniu...i zawsze się do jakiejś szkoły dostaniesz nawet z 10pkt![]() ![]() E tam Właśnie to jest fajne, bo można opierać sie na konkretach z książki i nie trzeba było dużo wymyślać. Szkoda tylko, że takie rzeczy to teraz są naogół tylko w podstawówkach![]() Tydzien chyba, ale w tym czasie można się raczej logować, ale nie mozna pisac postów. |
||
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Macie tempo! Nie bedzie mnie przez 3 dni i nie dam rady nadrobić!
![]() Ale sie tu szkolnie zrobilo...A ja jutro zjazd Ciekawa jestem jak będzie, jacy ludzie...
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama byłam zdziwiona, bo On raczej daleki był od okazywania zazdrości...
Puszczaj, puszczaj ![]() Cytat:
|
|
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam kocham pisać wypracowania- jak mam pomysł na nie, to tworzę różne rzeczy Cytat:
![]() Ja wiem o tym, ale jednak jakiś stresik jest ![]() Do liceum w mojej mieścinie dostanę się nawet, jak będę miała poniżej 10 punktów
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu i do poniedziałku!
|
|
|
|
|
#3171 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
![]() Cytat:
Cytat:
Hehehe, kolejna osóbka z serii: dlaczego nas podglądasz? ![]() Ale Heroldin to zdaje się nawet u nas napisała Cytat:
![]() Dostała 14, chociaż można i inaczej. Ale logować się może. A ja się dziwię, że do tej pory od niej bluzgów jeszcze nie dostałam Cytat:
![]() To ja też poproszę bo coś mój ostatnio mało zazdrośnikowaty ![]() już od nas uciekasz? A przecież jeszcze nawet nie ma piątku ![]() No to miłego |
||||
|
|
|
|
#3172 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Napisalam takiego dlugasnego posta i mi wszystko skasowalo Cos mi sie komputer psuje ostatnio, no ale nic. Nadrobie bez cytowania.Widze ze zrobiliscie wreszcie porzadek z Pania K Jak znajde wiecej czasu to sobie poczytam jej durne wypowiedzi.Tigresska --> ja rownez chce zeby doba byla dluzsza! wstaje przed 7 ide do pracy, najwczensiej wracam przed 17, ale czesto i kolo 20 (pracuje w centrum Londynu i do domu musze dojechac do 3 strefy, co po 17 jest naprawde trudne bo kazdy wraca z pracy, pociagi pelne, opoznienia itp), czasami musze jeszcze ugotowac obiad bo wracam pierwsza z domownikow, spotkania z TZ, zakupy... Nie wyrabiam! Kiedys spedzalam na komputerze przynajmniej kilka godz dziennie a teraz ledwo raz na kilka dni znajde czas. paprif --> witam Iza (blonndee) --> PIekne masz mieszkanko Szczesciara z Ciebie. Co do slodyczy, rowniez ostatnio mialam na nie straszna ochote, codziennie musialam zjesc 1 czekolade (o dziwo nie przytylam ) i nawet podejrzewalam najgorsze ale chyba napadlo mnie tak przed miesiaczka. A odnosnie tego kremu Nuxe to jaka jest jego pelna nazwa i jak oceniasz efekty stosowania go? Jolie --> Bardzo mi przykro z powodu kuzyna Wspolczuje jego rodzinie. Bardzo przykro jest slyszec ze tacy mlodzi ludzie umieraja.POrcelainn --> TZ sobie poradzil i przyjechal nastepnego dnia takze i bez tel czlowiek moze sobie dac rade. Cale szczescie ze udalo Ci sie znalezc prawo jazdy, bo biurokracja w naszym kraju to koszmar! Oleczka --> wspolczuje wizyty u denntysty, ale mam nadzieje ze przezyjesz leczenie kanalowe Narek --> Gratuluje pierwszej dobrej oceny w szkole. Oby tak dalej! A tak poza tym serdecznie wszystkie witam U mnie nic ciekawego sie nie dzieje. Praca pochlania mnie bez reszty. Pracuje fizycznie okolo 30 h tyg a rozpiera mnie taka energia ze sobie nawet nie wyobrazache! Moglabym jeszcze sie zapisac na jakies tance, gimnastyke itp Jestem naprawde usatysfakcjonowana. Na dodatek poznalam w pracy mnostwo wspanialych ludzi! Sytuacja w domu nieciekawa.... Szwagier mnie poprostu dobija... W niedziele o 23 nie jezdzilo metro a jechalismy ode mnie do TZ (kawal drogi, ja mieszkam w zach a on wsch Londynie) i poprosilam zeby dal nam samochod skoro TZ o 7 rano i tak musial byc u nas w domu bo razem jechali do pracy a on na to: He wiesz... bedziemy go potrzebowac... No qr** ****** ma*** o 23 w niedziele ?? Na dodatek maja 2 samochod! Myslalam ze umre z wscieklosci! Kazdemu w kolo pozycza a mi nie chcial! I nic go nie obchodzilo ze szlismy na piechote przez jedna z najbardziej niebezpiecznych dzielnic Londynu zanim znalezlismy taxowke, zaplacilismy 30 funtow i poszlismy spac po 2... Ale sie na niego wqrzylam. To bylo naprawde bezczelne! ![]() No ale nie ma sensu myslec o nieprzyjemnych rzeczach... Tak wiec mowilam Wam ze w niedziele bylam na koncercie... Bylo cudownie! I nawet koncert dody mi sie podobal... Naprawde swietnie sie bawilam. Na dodatek pierwszy raz zauwazylam ze TZowi na mnie naprawde zalezy. Zazdrosnik sie w nim odezwal... I to jaki hihiA w ta niedziele wybieramy sie ze znajomymi wieksza grupka na kregle i lyzwy Nie moge sie doczekac.Milej nocki
|
|
#3173 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 50 zł za szal też wydaje mi sie dużo, ale... on był naprawdę ładny Postaram sie uciułać.I satyna! Mów mi jeszcze! jestem wielką fanka satyny! Mam 4 pary satynowych spodni, 3 bluzki i 2 spódnice. Uwielbiam ![]() Cytat:
Będzie sie działo ![]() Cytat:
Eh, to takie przyjemne wojny. Ja wiem,że dzieci przysparzają dużo problemów. Ale... jak czytam possty zmartwionych wizażanek-mam, np. na Perfumach dużo ostatnio pisze o sytuacji (podobnej do Twojej) -pierwszy fdzień dziecka w szkole to i tak... im zazdroszczę Nie mówię tego często, bo wszyscy patrzą wtedy na mnie dziwnie, ale bardzo chciałabym mieć już swoja rodzinę. I dzieci.Cytat:
'Obcy 7. Powrót Koko' Cytat:
![]() Współczuje ząbka Co jak co, ale mam 2 zatrute już ( ten ostatnio był właśnie zatruwany) i wiem jak boli wiercenie. Nie brałaś znieczulenia? I lepiej zaopatrz sie w jakieś mocne środki przeciwbólowe - trucie naprawdę boli. Może pyralgina? Jeszcze raz ![]() Cytat:
Miałaś cesarkę? Możesz spróbować opisać ten ból po? Dzielna z Ciebie mamusia Cytat:
Jeszcze zacznie Cię na wizażu śledzić ![]() Atsenka - ten szwagier coś taki nieciekawy... Myślę, ze najlepiej być z nim w poprawnych stosunkach, ale nie uzależniać się od jego widzimisię.. Kupiłam dziś płaskie buty na jesień. I bardzo dużo zjadłam Od całej tej sprawy z TŻ, gdy siedzę więcej w domu, strasznie wzmógł mi sie apetyt. I ciągle mam ochotę na coś dobrego![]() Ściorana jestem i zaspana, a w dodatku czeka mnie jeszcze polowanie na komary
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwny jest ten świat... jutro o 6 wyjazd... a ja jeszcze przed komputerem dobranoc |
|
|
|
|
|
#3175 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas było to rygorystycznie przestrzegane, a mnie zawsze to irytowało Dlaczego akurat wygląd zewnętrzny ma być ważniejszy niż usposobienie i cechy charakteru![]() Cytat:
Niestety bezskutecznieCytat:
Jestem prawie pewna, że nigdy nic nie napiszą. One są bardzo anty forumowe ![]() Cytat:
Ja na szczęście nie płaczę, ale bywam naprawdę podła i złośliwa ![]() Cytat:
W sumie mam szal, więc nowy nie jest mi aż tak niezbędny, tylko ten stary się już znudził![]() ![]() Cytat:
U mnie jeśli chodzi o tą bliższą rodzinę to jestem ostatnia w takim wieku, która nie ma jeszcze męża i dzieci U nas w rodzinie bardzo szybko to wszystko się toczy, dla mnie stanowczo za szybko![]() Cytat:
![]() Mnie mój ostatni zakup pije Może już się dopasowały.Nie zaopatrywanie lodówki - jakieś wyjście jest Gorzej jak sklep spożywczy masz zaraz obok![]() Cytat:
1. Mak i bawełna - kremowo budyniowa konsystencja, delikatny, subtelny zapach, miło się na głowie trzyma, fajnie się włosy rozczesuje i wydaje mi się, że wizualnie jest ich więcej, albo bardziej się puszą ![]() ![]() 2. Jedwab - też mile zaskoczona, fajne, szklane opakowanie, konsystencja gęsta (miałam jakiś jedwab i był niczym woda ). Dzięki takiej konsystencji na pewno starczy mi na długo i trudniej przesadzić. Trudno mi wypowiedzieć się na temat rezultatów, bo w sumie sama nie wiem czego powinnam się spodziewać Dałam dosyć malutko na włosy. Nie zauważyłam jeszcze jakiegoś wygładzenia i mega blasku Może to po dłuższym czasie... No cóż widocznie moje włosy nie mogą być już ładniejszeMiałam to napisać wcześniej, ale zapomniałam Jako, że mam tu super zaopatrzoną drogerię w kosmetyki Joanny jak by ktoś miał kłopoty z ich dostaniem służe pomocą![]() Edit: suonko napisz coś nam z samego rana Włosomaniaczki jak się pojawią koło południa będą miały co czytać
|
||||||||
|
|
|
|
#3176 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() teraz ja wybywam na 2dni do olsztyna a potem do domciu ale bedziemy w kontakcie! bez wizazu to jak bez reki:P:to ja lece na poranna kawusie i papieroska... milego dnia
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Niejako, ze zostalam personalnie
wywolana do tablicy, wypada odpowiedziec. Sorry, blad semantyczny : nie "podgladam" , tylko "podczytuje". To roznica. Watek jest chyba ogolnie dostepny ?! Byc moze cos przeoczylam ?! Jesli tak, jest mi przykro i przepraszam za niestosowne zachowanie. Podczytuje Wasze posty {wypowiedzi}, bo mysle, ze i na tym watku moge chapnac jakies rady. To tak gwoli wyjasnienia. Pisac, niestety chyba nie bede . Dla Was to zadna strata. Nie mam zbyt duzo do powiedzenia. Chociaz musze przyznac, ze palce czasami swierzbia,oj - swierzbia, zeby cos wystukac. Ale biorac pod uwage moja ostatnio dziwnie krewka nature { dlaczego [???], zawsze bylam spolegliwa}, nie wiem jaki odniosloby to skutek... A tak dla zachowania konwenansow : mam na imie Katarzyna, mieszkam w pare kilometrow od Wejherowa, na wsi sielskiej, anielskiej, jestem mezatka, bezdzietna, mam cztery psy : Maltanczyk, Akita Inu, Doberman i szczeniak {sunia} dla odmiany : Shikoku. Kocham koty, lecz niestety nie mam. Mam nadzieje, ze moje wyjasnienia zostana przez Was przyjete , jak to sie dawniej mowilo : do akceptujacej wiadomosci i nie bedzie mi wiecej przypisywane niegodne osoby {nie "osobki"} zachowanie : podgladactwo. Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie rady. P.S. Przepraszam za brak polskich liter, ale komputer pracuje na obcojezycznym programie. |
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Z moją twarzą jest już dobrze Mama jak mnie zobaczyła to się załamała, fakt wczoraj było tragicznie ;/Wiecie co już wiem co tak naprawdę doprowadziło moją twarz do takiego stanu :| Ostatnio zużyłam IWOSTIN PURRITIN płyn do mycia twarzy, postanowiłam kupić NIVEA VISAGE JOUNG, wczoraj na KWC przeczytałam nieciekawe komentarze i też dodam tam coś od siebie ;( Gdy nakładałam płyn na twarz strasznie zaczynał mnie szczypać i tak 2 razy dziennie przez jakieś 2tyg. Miałam coraz bardziej podrażnioną twarz ale nigdy nie przypuszczałabym, że to przez płyn do mycia twarzy Dodatkowo poprawiłam sobie tym atredermem i mam efekt ![]() Wpadłam się przywitać i mykam troszkę ogarnąć mój pokój
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Kasiu Podczytuj nas, podczytuj i może czasem skrobni coś ![]() Tłumaczyć się nie musisz ![]() A jak palce świerzbią to nie można tego tak zostawić ![]() I jak możesz z góry zakładać, że dla nas to żadna strata![]() Aż 4 psy Cytat:
Ja miałam podobne przeboje z maseczką, która na KWC ma bardzo dobre opinie
|
||
|
|
|
|
#3180 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Ja też byłam antyforumowoa, dopóki nie wsiąkłam w wizaż![]() Dlatego tak ciężko zdecydować się czasem na to pierwsze ![]() Cytat:
Wszyscy, którzy wiedzą, że marzę o 5 mówią mi to samo Ale jak wygram w totka i będę miała możliwość zapewnienia wszytskiego takiej bandzie, to nie będę się zastanawiać![]() Po wizycie u deramtologa zdam relację, co mi przepisał Ale jeszcze muszę trochę poczekać..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak na nią patrzę, to wydaje mi się, że nigdy nie była taka szczęśliwa![]() Pochwal się butami Sprawa z TŻ się jakoś rozwija?
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

naprawde?? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czy mogę zapytać na co? (Nie pamiętam, musiałam przeoczyć jak pisałaś). Jego żona musi się strasznie teraz czuć... 

narobilas mi smaka!
]
Narazie powykańczam moje kremowe zapasy (chyba kilka lat mi to zajmie

Dałam dosyć malutko na włosy. Nie zauważyłam jeszcze jakiegoś wygładzenia i mega blasku
i tak 2 razy dziennie przez jakieś 2tyg. Miałam coraz bardziej podrażnioną twarz ale nigdy nie przypuszczałabym, że to przez płyn do mycia twarzy