![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Kachulko świetny pomysl z ta posciela, to się zawsze przyda a taka super extra to bardzo cieszy i to zawsze jest tak , e kazdy chciałby mieć ale zawsze szkoda kaski i kupuje sie taka normalna
![]() Asiu kochana marsz do lekarza, nie ma co czekać aż samo ;przejdzie . tak to od razu zapytasz o te duszności |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiasiarku śliczny bukiet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Kachulko, Kiniu dziekuje dziewczynki
![]() dziewczynki macie jakies plany na weekend?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
a ja jadę do mamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Rozeznanie
|
hehehe padłam pod koniec czytania i spałam jak skała
![]() ale już odpisuje ![]() Dziekuje kochane za wszystkie życzonka ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko to dobrze że mężuś tak dba o Ciebie i niech taki już zostanie ![]() ![]() ![]() Oby Nikitko wszystko było wporządku i żeby nic CI poważnego nie dolegało ![]() Ale supcio ! to nie mogę się doczekać Waszego kościelnego ![]() mezatka07 super że macie już wspólny domek, nareszcie ![]() ![]() super że jest jakaś nadzieja w leczeniu ![]() Misiu to świetnie że plamki już prawie zeszły i nie będziesz musiała się z nimi męczyć na weselu ![]() hahaha to listonosz musiał być zdziwiony jak mu otwierałaś w takiej piżamce hehe ![]() A do mnie zdjęcie fryzurki nie doszło więc pochwalić nie mogę ![]() olka222 cześć ![]() to nieźle jeśli chodzi o te zdjęcia że nawet nie odbiera tel i mu nie zależy ehh ja bym pewnie wariowała ![]() Mijalea słodziuśki avatarek ![]() ![]() Oby wszystko było w porządkuy biedna ![]() m0nia1986 Ty jesteś śliczną dziewczyną i niczego Ci nie brakuje ![]() zgadnij_MS no no no ![]() ![]() ![]() ![]() Super ! ![]() ![]() ![]() Sukieneczka bardzo ładna ![]() jejciu no współczuje tej rodzinki ciągle ma do Ciebie jakieś pretensje ![]() dobrze że chociaż się wybawiłaś na tym weselisku ![]() Ja też poproszę zdjęcia ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
emiilka22 świetnia fryzurka
![]() kasiasiar pioseneczka śliczna ![]() ![]() ![]() nio zanim ja wyjde za mąż to uhuhu ehehe ![]() Pomidorko to ciekawe kto Ci tak baraszkuje na tym blogu ![]() ![]() To oby klasa była super i żeby dobrze Ci się z tymi gimnazjalistami pracowało ![]() storczyk83 dziekuje za zaproszenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ray wszystkiego Najlepszego Kochana ![]() ![]() Gratuluje zdania prawka !! ![]() Karolinko zaraz wejde na naszą klase i też pooglądam zdjątka ze ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaniass@o2.pl ![]() Ja to jak byłam w Tunezji i była sobota 30 sierpień to tak myślałam o Tobie że dziś Wasz dzień ![]() Wycieczka była ekstra, ciągle ciepło, słoneczko morze i basen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się bardzo, ze wyjazd Wam się udał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Aniu sprawdź pocztę, powinny być 4 maile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Aniu cieszę sie, ze wycieczka sie udała. A powiedz mi czy jak chodziliscie do centrum, sklepów to nie nagabywali Was ciagle?? Bo jak my bylismy w Egipcie to non stop zaczepiali, wciagali doslownie siła do sklepow, strasznie to meczace było
![]() ![]() A jak wasz hotel si nazywal? |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Rozeznanie
|
Karolinko już sekundka patrze poczte
![]() ![]() ![]() kasiasiar no właśnie to mi się podobało w tym kraju ze w ogóle nie wciągają tylko się uśmiechają ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
A mój hotelik to Sultan Beach w Hammamecie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Aniu nie wiem czemu, ale nie miałam Ciebie na nk,a le już wysłałam Ci zaproszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
No właśnie też zauważyłam a wydawało mi się że Cie mam już się przymierzałam znależć Cie w znajomych a tu zaproszenie od Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Wasze zdjęcia z wycieczki też są śliczne,a z Ciebie to prawdziwa laseczka jest ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
No a co !
![]() ![]() Dziękuję również za komplement ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Aniu dziekuje licznie za odpowiedx, a powiedz prosze jak ze snoorkowaniem? ładne rafy?
dziewczynki slicznie Was prosze trzymajcie kciukasy i poczarujcie troszke ![]() ![]() Moze nam sie uda chatke zmienic ![]() ![]() ![]() No i facet zamknał pralnie bo musi tam władowac wiecej łóżek dla tych azylantów ,a my na prawde juz nie mamy miejsca na pralke u nas w domu ![]() Wic taki nasz dobry duszek znajomy chce nbam udostepnic dom ( 2 pietra, caly dla nas, pelni wyposazony) i w wiekszej miejscowosci ![]() ![]() Tylko jest problem bo ja nie mam prawka, autobusy tutaj sa drogie i rzadko jezdza wic do pracy zabiera mnie kolezanka jej samochodem.No ale jak bedziemy mieszkali w tej drugiej miejscowoci, to juz po mnie nie przyjedzie, bo to 40km w obie strony. Wiec musze namówic szefowa zeby mi dała jakas prace w tej miejscowosci, albo tak ulozyła mi grafik zebym ogla z TZ jeździc Ufff ale sie rozpisałam , kochane trzymajcie kciukasy... Ale jestem podekscytowana , cały tydzien musze wytrzymac, bo dopiero w poniedzialek zaczniemy kombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kciukasy już poszły w ruch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Kinus
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki moje Kochane, ja już będę zmykać do domku, a później do mamy
![]() życzę Wam miłego weekendu, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Kiniu miłego weekendu u mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kiniu życze udanego weekendu u mamy ![]() Kasiasiar trzymam ![]() ![]() Nikitko masz racje po @ wybierz się do lekarz bo z takimi sprawami nie ma żartów Dragonko ciesze się że wycieczka się udała , zdjęcia na nk prześliczne ![]() Kachulko pościel to bardzo dobry pomysł , zawsze się przyda ![]() Mijalea mam nadzieje że ból szybko minie i już nie wróci ![]() anieze zazdroszcze ci takigo pomieszczenia na ciuch mi też by się taki przydało ![]() Olu współczuje poobcieranych pięt mam nadzieje że uda ci się te buty rozchodzić ![]() ja dzisiaj miałam bardzo nerwowy dzień straciłam pół dnia na szukanie fotografa którego w tej mieścinie nie ma i nic nie załatwiłam mam nadzieje że w poniedziałek mi się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu kciukaski trzymam mocno oby wszystko poszlo po waszej mysli
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Martuś, Kachulko
![]() Marta mam nadzieje, ze niebawem uda Ci sie wszystko pozalatwiac. Moze poytaj kogoś a podpowiedza Ci gdzie fotografa znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
kasiasiar jeśli o to chodzi to nie mam pojęcia niestety
![]() ![]() Mam nadzieje że pójdzie wszystko po waszej myślić i zmienić chatke na taką jaką chcecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Kinia milego weekendu u mamy
Martus to obys znalazla fotografa
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Aniu dziekuję
Kachulko prezencik kupiony? ZMykam na basen |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar trzymam
![]() ![]() a bukiet cudowny ![]() kachulko pomysl z posciela bardzo fajny ![]() ![]() Olu dobrze ze masz buty zapasowe w pracy ![]() Aniu super ze wyjazd byl udany ![]() ![]() i zmykam popatrzec na NK ![]() Madziu a moze jakies oklady na ta piers zastosujesz?oby szybko przestala bolec ![]() kiniu przyjemnego weekendu u mamy ![]() nikitko jak ci dzien mija? Monia jak samopoczucie? Marta trzymam ![]() ![]() Marcelinko z ta sala to przegiecie,zeby sobie doliczac za osoby,ktorych nie ma ![]() ![]() napewno znajdziecie cos fajnego ![]() zapisalam sie dzisiaj do szkoly,wiec od wtorku zaczynam ![]() zrobilam male zakupy,ogarnelam troche w domku i teraz mam czas na kompa ![]() kupilam sobie kozaki wiec zimno juz mi nie straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Tak Kasiasiarku kupiony ,jednak zdecydowalysmy sie na piekny komplet recznikow takich bardzo dobrzych gatunkowo wiec mysle ze bedzie zadowolona a teraz juz zmykam bo juz siostra po mnie jedzie i jedziemy pa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.