![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kompleksy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Również na zdjęciach. Faceci nieraz mają na portalach randkowych zdjęcia bez uśmiechu, czy wręcz z grobowymi minami. Uśmiech potrafi zmienić i poprawić całą twarz. Tylko to trzeba poćwiczyć. Trochę się przyłożyć. I nie wysyłać dziewczynom ogólnie byle jakich zdjęć, jakichś koszmarnych selfie robionych z dołu, z miną "zabiję cię i zakopię".
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Co ty myslisz ze jak kobieta ma faceta to nigdy nie widziala fotek na portalach randkowych?nawet kiedyja bylam wolna to juz takie wynalazki jak portale randkowe istnialy i widzialam te fotki o ktorych mowi Ellen poza tym mam kolezanki ktore randkuja i pokazuja czasem facetow z portali to nie jest zadna tajemnica znana tylko wolnym kobieta
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ty tak serio? Xfrida Ci już odpowiedziała za mnie.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bede Ci pudrowac rzeczywistosci, ale pewnie jest tak jak piszesz. Mialam znajomego, ktory ma taki typ urody jak Twoj i niestety , ale tez mial problem z powodzeniem u kobiet. CHociaz pewnie to jest tez tak, ze jest to twoj kompleks, nie czujesz sie pewnie, brakuje Ci pewnosci siebie i kolo sie zamyka. Jezeli to Ci tak przeszkadza, to ja bym mimo wszystko poszukala dobrego fryzjera, ktory ma jako tako przerobiona analize kolorystyczna i moze udaloby sie dobrac jakis odcien wlosow, odpowiedni do Twojej cery, zeby to wszystko ze soba wspolgralo. Moze zapusc brode? Dzisiaj jest tyle mozliwosci, ze nie wierze, ze nic z tym nie da sie zrobic. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam sie z toba ze nasze kompleksy czesto wplywaja na to jak sie zachowjemy,na nasza pewnosc siebie on zmienil juz to co mu przeszkadzalo w wygladzie (ten kolor ktory mu dobrali wyglada naprawde naturalnie )i teraz to juz tylko praca nad wlasnym zachowaniem w towarzystwie dziewczyn mu pozostala do ogarniecia . mam nadzieje ze te male zmiany w wygladzie wplyna na jego samoocene i samopoczucie pozytywnie i bedzie to wyczuwalne w towarzystwie nie ma co ukrywac ze to jak sami sie widzimy bardzo wplywa na to jak widza nas inni
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie wygląd ma znaczenie drugorzędne. To, że jesteś gorszy, jest wyłącznie w Twojej głowie, dlatego pewnie jesteś przy kobietach nieśmiały itp. Kobiety lubią zabawnych, ciekawych gości, z którymi fajnie spędza się czas. Jeśli gość jest zakompleksiony i widać to na każdym kroku jego zachowania, to niestety nie jest to zachęcające do budowania bliższej relacji.
Głowa do góry, olej komentarze z przeszłości - byliście dziećmi, a dzieci potrafią bezlitośnie upokarzać innych. Znajdź w sobie siłę, by skupić się na tym, co masz wewnątrz fajnego i działaj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Naprawdę dziękuję wam kobiety za wszystkie miłe słowa! Pomogło mi to zdobyć większą samoocenę i zwiększyło poczucie własnej wartości. Naprawdę jeszcze raz dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam taki typ urody. Prawie cały świat jest czarny, wszędzie bruneci, docen siebie, kurcze, naprawdę to jest wyjątkowe! Zobacz sobie np. najnowsze filmiki takiej youtuberki Pauliny Mikuły, nagrywa teraz z takim rudym gościem, wg mnie on wygląda bardzo ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. w pandemii przytylam sporo. Pierwszy raz od wielu lat wygladalam po prostu zle. I niby tez sobie wmawialam body positive, ze teraz kraglosci sa w modzie, cuda na kiju. I co? Zle sie czulam dalej, zadne afirmacje, przekonywanie samej siebie mi nie pomogly. Dopiero jak wrocilam do swojej wagi, to wrocilo mi lepsze samopoczucie oraz pewnosc siebie. Wiec moze byc tak, ze Autor watku cos tam pozmienia w wygladzie i dzieki temu bedzie sie lepiej czul.
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Cos Ci powiem . W Twoim wieku wyznacznikiem poczucia wartości są związki, inni ludzie i ich opinie na Twój temat. Spokojnie. Szanuj siebie. Rób swoje. Bądz dobry i fajny. Ucz sie ciągle. Miej hobby. Wyrobisz sie jeszcze zobaczysz. Jeszcze Cie nie takie laski bedą chciały . Nigdy by mi nie przyszło do głowy pomyslec ze ktoś jest brzydki bo człowiek składa sie nie tylko z wyglądu. Kiedys tez byłam w podobnej sytuacji . Wyrobiłam sie jednak pod wzgledem wizerunku . No i mam przewage rozwojową bo dzieki pracy nad sobą mogę byc atrakcyjna dla kogos pod względem duszy moge zawodowo sie piąć moge byc po prostu dla kogos przyjacielem i mam co zaoferowac w związku z inna osobą. Nie trac wiary w siebie bo ja wierze w Ciebie gdziekolwiek jestes i kimkolwiek jesteś. Zyczę Ci wszystkiego co najlepsze i głowa do góry rób swoje a reszta sama przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.